GravityView-anmeldelse – Hvad er det? Hvad gør den? Og er det godt? (2020)

WordPress-tilbud


Gravity Forms er et af de mest populære WordPress-form plugins – i stort set fordi det er utroligt fleksibelt vores anmeldelse. Du kan bruge den til at oprette stort set enhver form for form – fra en simpel kontaktformular helt op til betalingsformularer, registreringsformularer og alt andet, der kildrer dit fancy.

Én ting Gravity Forms lader dig ikke gøre, dog er at vise alle de oplysninger, du indsamler i forkant af dit websted. Det er et problem, fordi det for visse typer formularer ikke er nok at indsamle informationen – du har også brug for en måde at vise den til dine besøgende.

Det er her GravityView kommer ind. GravityView giver dig mulighed for at tage formularposterne fra Gravity Forms og vise dem i forreste ende af dit websted på en masse forskellige måder.

Hvis du f.eks. Har en begivenhedsmappe, hvor folk kan indsende begivenheder via en Gravity Forms-formular, kan du tage disse begivenhedsindgivelser og automatisk vise dem i forreste ende af dit websted for at besøgende kan gennemse. Mulighederne er uendelige.

Nedenfor vil jeg dele mere om, hvad dette plugin gør, og hvad du kan bruge det til. Så viser jeg dig, hvordan alt fungerer på et live WordPress-sted og deler mine sidste tanker om plugin.

Lad os dykke ind …

Hvad gør GravityView?

GravityViews tagline fra sit websted er en ret god forklaring på højt niveau af dens værdiproposition:

GravityView-hjemmesiden

‘Gravity Forms indsamler data. GravityView viser dataene. ‘

Det betyder, hvad jeg forklarede ovenfor – du kan tage data fra dine Gravity Forms-poster og vise dem i forkant af dit websted.

For at kontrollere, hvordan disse data ser ud, giver GravityView dig en træk-og-slip-layout-builder, hvor du kan kontrollere output af dine data vha. Widgets. For eksempel kan en widget muligvis repræsentere dataene fra et specifikt formfelt, mens en anden muligvis repræsenterer et søgefelt, hvor besøgende kan søge i alle posterne.

Du kan inkludere alle typer formdata i dine layouts, herunder billeder, video, lyd, gennemgangsklassificering og mere.

Du kan også vælge mellem forskellige layoutindstillinger, herunder:

 • Borde – både enkle tabeller og mere avancerede tabeller via en DataTables-integration.
 • Lister – slags som den side, der viser dine blogindlæg, men du kan kontrollere layoutet for hver formularindgang.
 • Google kort – vis formularindsendelser på et kort. Fantastisk til kataloger med fysisk placering. For eksempel kan du liste lejligheder til leje på et kort og lade folk indsende nye lejligheder via Gravity Forms.
 • Kalender – vis poster i en kalendervisning. Fantastisk til den begivenhedsmappe, jeg nævnte ovenfor, eller enhver type datobaseret side.

For at hjælpe besøgende med at gennemse dataene kan du tilføje front-end søgning, sortering og filterindstillinger.

Endelig kan du lade brugerne redigere deres egne Gravity Forms-poster fra forkant af webstedet og endda spore revisioner af disse poster. Du kan også begrænse, hvilke formfelter folk kan redigere fra frontend.

Hvad kan du bruge GravityView til?

Da Gravity Forms er så fleksibel, kan du også bruge GravityView på et væld af forskellige måder.

Den største brugssag er sandsynligvis enhver type katalogwebsted, såsom:

 • Virksomheder
 • Fysiske placeringer
 • Mennesker
 • Begivenheder
 • Digital information
 • etc

Du kan bruge Gravity Forms til at lade folk indsende poster til dit bibliotek. Du kan endda opkræve personer for indsendelse af poster via Gravity Forms ‘indbyggede betalingsfunktioner. Derefter kan du bruge GravityView til automatisk at oprette frontend-databasen fra disse indsendelser.

GravityView-bloggen indeholder dog også en række andre interessante anvendelsessager. To af mine yndlingseksempler er:

 • Begivenhedsplanlæggere, der bruger GravityView til at oprette en offentlig gæsteliste til begivenheder.
 • Indsamling og visning af feedback.

Så hvis du bliver kreativ, kan du bruge GravityView til meget mere end bare mapper.

Sådan fungerer GravityView på et ægte WordPress-sted

Nu hvor du forstår, hvad GravityView hjælper dig med, så lad mig vise dig, hvordan alt fungerer.

Det hele starter med en formular, så inden jeg installerede GravityView, brugte jeg Gravity Forms til at konfigurere en.

Jeg valgte eksemplet på et bibliotek med WordPress-udviklere. Hvis en udvikler ønsker at liste sig selv i biblioteket, kan de bruge formularen til at indsende deres detaljer.

I dette eksempel kan de gøre dette gratis, men husk, at du lige så let kunne opkræve folk for privilegiet ved hjælp af betalingsfelterne Gravity Forms. Eller du kan lade folk liste gratis, men opkræve dem for en sponsoreret fortegnelse.

En eksempelform fra Gravity Forms, der indfører data i GravityView

Så nu jeg har denne formular (og nogle poster, som jeg har indsendt), kan vi se på, hvordan vi bruger GravityView til at få vist disse oplysninger i frontend.

Oprettelse af en ny visning

Som navnet antyder, kaldes et specifikt frontindretning til dine poster i Gravity Forms en “visning”.

Når du går til at oprette en ny visning, kan du vælge to forskellige kilder til dine data:

 1. En forudindstillet form – brug en forudindstillet skabelonform fra GravityView snarere end en af ​​dine eksisterende formularer. Det inkluderer skabeloner til forretningsmapper, menneskelige profiler, jobbrætter og mere.
 2. En eksisterende form – vælg en af ​​dine eksisterende formularer fra Gravity Forms. Det er hvad jeg vil gøre for denne anmeldelse, fordi jeg allerede har oprettet formularen ovenfor.

Når du har valgt din datakilde, kan du vælge din Visningstype, hvilket groft definerer front-end layout for dine data. Med kerneversionen kan du vælge mellem a bord eller liste udsigt. Du kan også tilføje kort- og kalenderlayouts, som jeg nævnte ved hjælp af tilføjelser:

Vælg kilden til GravityView

I dette eksempel vælger jeg en listevisning.

Kontrol af dit visningslayout

Når du har valgt en datakilde og layoutindstilling, kan du bruge en træk-og-slip-builder til at kontrollere det aktuelle layout af din visning ved hjælp af widgets.

Du kan designe tre sider i alt:

 • Flere poster – denne skabelon styrer listen over alle posterne i Gravity Forms.
 • Enkelt indgang – denne skabelon styrer den dedikerede side til en enkelt post. Normalt navigerer folk til denne side fra listen over flere poster.
 • Rediger indtastning – dette styrer hvilke felter folk kan redigere fra front-end interface.

De tre forskellige GravityView-skabelonindstillinger

Skabelon med flere poster

For Flere poster side, kan du styre tre dele af siden:

 • Over indgange widgets – disse widgets vises kun en gang. For eksempel kan du tilføje en søgefelt eller filtre.
 • Indtastningsfelter – disse ‘loop’ for hver post, du viser. Det vil sige, at de gentages igen og igen for at få vist de samme detaljer for hver post (ligesom din bloglisteside automatisk viser alle dine blogindlæg og gentager det samme layout for hvert indlæg).
 • Under indgange-widgets – ligesom ovenstående indgangswidgets vises disse widgets kun en gang. Du kan bruge dem til ting som pagination eller et andet søgefelt.

De forskellige layout pletter i skabelonen med flere poster

For ovennævnte og nedenfor widgets kan du vælge fra et forudindstillet udvalg af widgets, herunder:

 • Vis side om pagination.
 • Side links.
 • Sidestørrelse – lad brugere ændre, hvor mange poster der vises.
 • Brugerdefineret indhold – tilføj dit eget statiske indhold.
 • Søgelinje.

Tilføjelse af en ny widget til dit visningslayout

Hvis du klikker på gearikonet ved siden af ​​en widget, kan du kontrollere, hvordan denne widget fungerer. Hvis du for eksempel redigerer søgefeltet, kan du begrænse den til kun at søge efter specifikke felter i hver post og konfigurere nogle andre indstillinger:

Redigering af indstillingerne for en GravityView-widget

Du kan også tilføje yderligere widgets med tilføjelser, som jeg vil berøre senere.

For indtastningsfelterne kan du vælge de faktiske formularfelter fra den formular, du valgte tidligere.

For eksempel kan du indstille titlen på hver liste lig med navnefeltet fra din formular:

Tilføjelse af et nyt felt til dit visningslayout

Du kan tilføje felter til alle de forskellige layoutområder til dit valgte layout og bruge træk og slip til at flytte felter rundt efter behov.

En ting at bemærke er, at du er begrænset til det forudkonfigurerede layout (f.eks. ‘Listing title’, ‘Subheading’, ‘Footer Left’ osv.)

Hvis du kender din vej omkring HTML og CSS, tilbyder GravityView et værktøj, der gør det nemt at oprette dine egne layouts uden at redigere skabelonfiler. Hvis du ikke kender HTML og CSS, er du dog begrænset til de forudindstillede layouts – selvom du kan arrangere dine felter i enhver rækkefølge inden for disse layouts.

Sådan så det ud, efter at jeg tilføjede alle felterne fra min eksempelform:

Tilføjelse af formularfelter til dit layout

Hvis du klikker på gearikonet ved siden af ​​et formularfelt, kan du redigere dette felt. For eksempel kan du kun vise nogle felter til indloggede brugere eller linke et felt til den enkelte indgangsside.

Nogle felter får også yderligere indstillinger. For et lokationsfelt kan du f.eks. Tilføje et link “Kort det” for at hjælpe folk med at finde placeringen ved hjælp af Google Maps:

Redigering af indstillingerne i et felt

Enkeltindgangsskabelon

I Enkelt indgang fanen, kan du bruge en identisk grænseflade til at designe layoutet til den enkelte indgangsside. Bortset fra nu arbejder du kun med formularfelterne – der er ikke behov for søgnings- eller paginationswidgets, fordi denne skabelon kun viser en bestemt post:

Redigering af den enkelte postskabelon

Du kan også tilføje dit eget brugerdefinerede indhold vha Brugerdefineret indhold felt om nødvendigt samt felter for at lade folk redigere eller slette poster:

GravityView-brugerdefineret indholdsfelt

Som med skabelonen med flere poster er du begrænset til dette forudindstillede layoutarrangement, medmindre du kender din vej omkring HTML og CSS.

Rediger indgangsskabelon

Endelig kan du kontrollere layoutet til Rediger indtastning skabelon. Igen, dette er de felter, som loggede brugere vil se, når de prøver at redigere en af ​​deres egne poster.

Du kan bruge dette, så folk kun kan redigere bestemte felter i stedet for hele posten.

For eksempel kan jeg konfigurere det, så WordPress-udviklere kan redigere alle felterne undtagen deres navn:

Kontrol af redigeringsskabelonen

Vis indstillinger

Den sidste ting, du skal konfigurere, før du offentliggør din visning, er den overordnede Vis indstillinger.

Her kan du konfigurere en masse mindre generelle indstillinger, såsom:

 • hvorvidt man skal skjule tomme felter eller ej
 • sortere adfærd
 • om du vil vise alle formularposter eller kun poster, som du har godkendt manuelt
 • om indloggede brugere kan redigere deres egne poster.

GravityView-indstillinger

Og det er det! Nu kan du offentliggøre og vise din visning hvor som helst på dit websted ved hjælp af den medfølgende kortkode.

Udforskning af hvordan en visning fungerer mere detaljeret

Nu hvor jeg har oprettet en visning til at gå sammen med min form, lad os se et dybere kig på samspillet mellem en form fra Gravity Forms og en visning fra GravityView.

Jeg har allerede vist dig frontformularen fra Gravity Forms:

En eksempelform fra Gravity Forms, der indfører data i GravityView

Når nogen indsender data via denne formular, vises de som en post i Gravity Forms. Du kan se, at vores eksempelformular har tre poster, der hver repræsenterer en WordPress-udvikler:

Formularindtastninger i Gravity Forms

Her er her, hvor GravityView starter. På forsiden, hvor jeg tilføjede GravityView-kortkoden, kan du se et listepunkt for hver post i Gravity Forms. Dette er skabelon med flere poster:

Et frontendeksempel på skabelonen med flere poster

Hvis nogen klikker på en af ​​disse poster, vil den føre dem til enkelt indgangsskabelon for den specifikke post:

Et front-end eksempel på den enkelte indgangsskabelon

Og så, hvis du har aktiveret det, kan indloggede brugere redigere deres egne poster fra frontend ved hjælp af rediger indgangsskabelon. Men baseret på hvordan jeg konfigurerede ting tidligere, kan du se, at folk ikke kan redigere navnefeltet:

Et frontendeksempel på redigeringsskabelonen

Og sådan fungerer det! Hvis du bliver kreativ, kan du bygge nogle virkelig pæne implementeringer.

Tilføjelser til GravityView

Du kan gøre alt, hvad jeg viste dig ovenfor med bare det centrale GravityView-plugin. Men afhængigt af den plan, du køber, kan du også få adgang til add-on plugins for yderligere at udvide GravityViews funktionalitet.

Du kan se den komplette liste over tilføjelser her, men her er en kort oversigt over, hvad hver tilføjelse lader dig gøre:

 • Importer poster – bulkimport til Gravity Forms ved hjælp af en CSV. Du kan derefter bruge disse data i dine synspunkter. Kræver ikke GravityView.
 • Kalender – vis poster på et kalenderlayout. Fantastisk til begivenhedswebsteder.
 • Inline Edit – tilbyder inline-redigering i GravityView og Gravity Forms til hurtigere redigeringer.
 • Indgangsrevisioner – se de ændringer, der er foretaget i en post, og gendan let disse ændringer efter behov.
 • Flere formularer – opbyg visninger, der viser data fra flere former.
 • DIY-layout – opret dine egne tilpassede layout. Dette kræver stadig noget HTML- og CSS-viden, men tilføjelsen gør processen meget lettere, end det ellers ville være, fordi du ikke behøver at redigere skabelonfiler direkte.
 • Math – udføre matematiske beregninger baseret på poster. Kræver ikke GravityView, men integreres godt.
 • Kort – vis poster på et kort. Fantastisk til kataloger med fysiske placeringer.
 • Vurderinger & Anmeldelser – lad besøgende bedømme og gennemgå poster. En anden fantastisk mulighed for katalogsider. For eksempel kan du lade folk bedømme lokale virksomheder eller tjenesteudbydere.
 • A-Z-filtre – lad folk filtrere resultaterne efter startbrevet for hver post.
 • Udvalgte posterhar specifikke poster i dine visningslayouts. Fremragende til betalte biblioteksfortegnelser. Du kan lade folk indsende grundlæggende lister gratis og derefter betale for at opgradere til en sponsoreret fortegnelse.
 • Social deling & SEO – tilføjer sociale delingsknapper og mere avancerede SEO muligheder.
 • DataTables – integreres med DataTables for at oprette mere detaljerede tabellayouts.
 • Avanceret filtrering – kontrollere, hvilke poster der vises i din visning ved avancerede forhold, f.eks. Den bruger, der oprettede en post, søgerværdier, brugerroller, datointervaller og mere.

Du kan købe de første tre udvidelser på en selvstændig basis, mens resten kun er tilgængelige som en del af en betalt licensplan. Apropos…

GravityView-prissætning

GravityView leveres kun i en premium version – der er ingen gratis version at lege med. Der er tre forskellige prisplaner med betydelige forskelle for hver, når det gælder:

 • hvor mange sider du kan bruge GravityView på
 • de tilføjelser, du får adgang til
 • hvor mange layouts du får adgang til.

Du kan se funktionerne og priserne på billedet herunder:

Prissiden for GravityView

Der er også en livstidsplan, der kommer ind på en heftig $ 949. Denne plan giver dig adgang til alt i Al adgang plan plus levetid opdateringer (men kun tre års støtte).

Livstidsplanen er tydeligvis ikke billig, men hvis du bruger den til at opbygge en masse websteder for klienter, kan du sprede de omkostninger ud over alle dine klientsider, og det kan faktisk spare dig for nogle penge.

Afsluttende tanker

I Gravity Forms-verdenen er GravityView ret populær – og af en grund. Kort sagt, det er den nemmeste måde, jeg har fundet at få poster fra Gravity Forms til forenden af ​​dit websted.

Mens der er andre muligheder for nogle brugssager, såsom at tilføje poster som en brugerdefineret posttype og vise dem på dit websted, er de normalt ikke så enkle eller fleksible som at bruge GravityView.

Oprettelse af en visning er enkel og intuitiv. Vigtigere er det, at det ikke kræver nogen viden om PHP, HTML eller CSS, medmindre du vil oprette dit eget tilpassede layout, så du behøver ikke at være en udvikler for at få værdi af dette værktøj.

Eftersom Gravity Forms selv er så fleksibel, er brugssagerne stort set ubegrænset.

Det er en fantastisk mulighed for enhver type katalog, men du kan også bruge det på andre måder. Grundlæggende, hvis din brugssag involverer indsamling af data via en formular og viser, at data i fronten af ​​dit websted, kan GravityView sandsynligvis hjælpe dig med at få jobbet gjort.

Hvis du vil lære mere og komme i gang, skal du klikke her for at gå til GravityView.

Brugt / brug af GravityView? Erfaring, tanker og meninger?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me