Gravity Forms vs Ninja Forms – To førende WordPress Form Plugins Sammenlignet

WordPress-tilbud


Når det kommer til at tilføje formularer til dit WordPress-websted, er der masser af værdige muligheder at vælge imellem. Dette er ikke overraskende, da en kontaktformular er en vigtig funktion for næsten alle websteder. Selvom noget som det stadig populære (og gratis) kontaktformular 7-plugin skal tage sig af dine grundlæggende behov, skal du udforske mere attraktive, mere dygtige og mere avancerede formularer til dit websted kommercielle muligheder.

I denne artikel sammenligner jeg de to mest populære plugins til kommerciel form: Gravity Forms og Ninja Forms. Gravity Forms har eksisteret i længere tid end Ninja Forms, og i løbet af denne periode har den opnået et stærkt ry som gå til premium WordPress-form plugin. Imidlertid har Ninja Forms siden udgivelsen i 2011 opsamlet funktioner og forfinet sin brugergrænseflade til at fremstå som en mere end værdig konkurrent.

Mens begge er omfattende værktøjer til at arbejde med alle slags forskellige former i WordPress, er der en række nøgleforskelle i, hvad de har at tilbyde. Hvis du vil begynde at gøre mere interessante ting med formularer på dit WordPress-websted, men ikke er sikker på, hvilket plugin der passer bedst til dig, kan denne sammenligning hjælpe dig med at vælge den rigtige til dine behov.

Gravity Forms vs Ninja Forms: Features

Det burde ikke komme som nogen overraskelse at lære, at både Gravity Forms og Ninja Forms er fyldt med funktioner. Imidlertid er det ret vanskeligt at foretage en direkte sammenligning. Da begge tilbyder et omfattende udvalg af tilføjelser og opgraderinger, skal du have en grov idé om, hvilken type funktionalitet du leder efter, før du virkelig kan komme i gang.

For at hjælpe dig med at bestemme, hvilken form plugin der er bedst til dine behov, har jeg taget et kig på de vigtigste kriterier, du skal overveje.

Valg af formularindtastningshåndtering

Begge plugins giver dig mulighed for at oprette et ubegrænset antal formularer til brug på hele dit websted, og der er ingen grænse for antallet af indsendelser, som en formular kan acceptere. Disse formularindgivelser eller poster kan gemmes i din WordPress-database og fås adgang via dit admin-dashboard eller sendes til et antal e-mail-adresser.

Både Gravity Forms og Ninja Forms giver dig også muligheden for at eksportere formularposter i forskellige forskellige formater, herunder CSV, PDF og Excel. Yderligere, hvis du gerne vil have vist dataene fra dine formularindgivelser på mere interessante måder, er GravityView-tjenesten værd at udforske.

Form felttyper

Feltindstillingerne for begge er meget imponerende: stort set enhver type felt, du nogensinde vil tilføje til din form, er tilgængelig fra mindst et af disse plugins. Dette inkluderer standardfelter som navn, e-mail, fritekst og datoer, til mere avancerede felter såsom prisfastsættelse og betalingsmuligheder.

Felterne fra Ninja udgør sammen med tyngdekraftsformer

Både Ninja Forms og Gravity Forms giver dig mulighed for at oprette formularer med krævede felter, gøre brug af feltvalidering og har muligheden for at udføre beregninger baseret på de data, som brugeren har indtastet. Oprettelse af formularer, der bruger betinget logik til at bestemme, hvilke felter de skal vises, som dine brugere fungerer gennem en formular, er heller ikke et problem. Du får også adgang til anstændig spambeskyttelse i form af sikkerhedsspørgsmål.

Formstyper

Uanset hvilken af ​​de to du bruger, er de typer formularer, du kan oprette, svimlende – inklusive beskyttede formularer, der kun er tilgængelige for bestemte brugere eller på bestemte betingelser, flersidesformer og afstemninger, for kun at nævne nogle få.

Det er også muligt at acceptere indlæg og andre typer indhold til dit websted gennem formularer oprettet med både Gravity Forms og Ninja Forms. Denne front-end-udstationering kan være nyttig for webstedsejere, der accepterer brugergenereret indhold, f.eks. Gæsteposter, og ønsker at gemme deres besøgende besværet med at indsende indhold via WordPress admin-interface.

Indstillinger for formintegration

Ingen plugin mangler heller muligheder for integration med andre tjenester, herunder de mest populære e-mail-marketingtjenester, betalingsgateways, CRM, underretningstjenester, eCommerce-platforme og projektstyringsapps.

Når det kommer til funktioner, er der virkelig er ikke meget at adskille de to. Da de er tilgængelige i en række konfigurationer, såsom forskellige prisplaner, og med eller uden tilføjelser, afhænger det virkelig af, hvor meget du er klar til at betale for den type formularer, du vil være i stand til at oprette.

Et par funktioner er tilgængelige i det ene plugin og ikke det andet, dog: planlagte formularer er kun tilgængelige i en bestemt periode i Ninja Forms, mens Gravity Forms mangler en ligetil måde at åbne formularer på i et modal lightbox-vindue. Tyngdekraftsformer ser ud til at omfatte bedre støtte til præ-befolket former og marker.

Du er sikker på at finde flere forskelle mellem disse to plugins, når du begynder at kigge efter de specifikke funktioner, du har brug for til dit projekt, men samlet set ser det ud til, at de begge deler et lignende funktionssæt, når der tages hensyn til tredjeparts tilføjelser og udvidelser.

Det er værd at påpege, at kernen Ninja Forms-plugin – som er gratis at bruge – indeholder mange fantastiske funktioner, der giver dig mulighed for at tilføje formularer til dit websted. Jeg vil dække prisfastsættelsesmulighederne og modellerne for disse to plugins mere detaljeret, men hvis du leder efter et gratis og ret magtfuldt form builder-plugin til WordPress, vil Ninja Forms ikke skuffe.

Sammenligning af brugergrænseflade til formbygger

Begge plugins ‘brugergrænseflader følger stylingen i det centrale WordPress UI. Dette betyder, at back-end-siderne af begge plugins sømløst blandes i resten af ​​WordPress admin-dashboardområdet, hvilket får dem til at føle sig som en kerne del af dit websted, snarere end bare et tacked på tredjeparts add-on.

Gravity Forms vs Ninja Forms UI

Når det kommer til at oprette formularerne til dit websted, har begge plugins en lignende tilgang til deres brugergrænseflader. Formularbuilder-siden viser de felter, der er tilgængelige for dig, og hvert plugin organiserer disse felter i grupper for nemheds skyld. Navnene Ninja Forms bruger til disse grupper er imidlertid mere nyttige, hvilket gør det lidt lettere at finde de felter, du leder efter.

Gravity Forms vs Ninja Forms Fields NF

Tilføjelse af et felt til formularen er bare et tilfælde af at klikke på den relevante boks fra de flydende paneler. Begge plugins tilbyder derefter et træk-og-slip-interface til at organisere dine felter i den rigtige position.

Gravity Forms vs Ninja Forms Træk og slip

Når det kommer til at konfigurere de felter, du har tilføjet til din form, med begge plugins er det simpelthen et tilfælde at udvide feltboksen for at afsløre mulighederne. Afhængig af hvilken type felt du arbejder på, kan dette omfatte tilpasning af etiketten, indstilling af en standardværdi, gør det krævede felt og meget mere.

Ninja formularer felttilpasningsindstillinger

Når din formular begynder at tage form, giver begge plugins dig mulighed for at forhåndsvise den, så du kan teste den ud og se, hvordan den ser ud for dine besøgende, når den først er live. Begge kræver, at formularen gemmes for at forhåndsvisningen skal være opdateret, hvilket ikke er ideelt, hvis du ikke er klar til at forpligte dig til dine ændringer.

Gravity Forms Preview-tilstand

Mens Gravity Forms giver dig en enkel forhåndsvisning af din oprettelse, tager Ninja Forms på stylingen af ​​dit nuværende tema for at give en mere præcis repræsentation af din form.

Fra eksempelvisning i Ninja-formularer

Forhåndsvisning af formularen er begge fuldt funktionsdygtige, så du kan teste eventuelle regler, formler eller andre funktioner, du muligvis bruger.

Ved at skifte til den relevante fane på formularopbygningssiderne for begge plugins, kan du konfigurere de individuelle formindstillinger og bestemme, hvad der sker, når en bruger indsender en formular.

Gravity Forms vs Ninja Forms Settings NF

Du kan indsætte de formularer, du har oprettet i dit indhold ved hjælp af den relevante kortkode, eller føje dem til dine temafiler ved hjælp af den tilsvarende skabelonkode. En ny knap i WordPress-editoren gør processen med at tilføje formularer til dine indlæg og sider lettere med Gravity Forms.

At være i stand til at trække og slippe formfelterne på plads hjælper virkelig med at forenkle processen, og begge plugins giver en positiv brugeroplevelse, når det kommer til at opbygge formularer. Jeg foretrækkede at arbejde med Ninja Forms-interface da det var mere intuitivt i nogle få tilfælde, og preview-funktionen var også mere nyttig.

Prissætning: Plugin til bedste værdi Premium WordPress Forms

Mens Gravity Forms er et kommercielt plugin, er kernen Ninja Forms plugin gratis tilgængelig fra WordPress plugin repository. Den gratis version giver dig adgang til den grundlæggende formularfunktionalitet, såsom muligheden for at oprette flere formularer, gøre brug af et godt udvalg af formularfelter, gemme poster og sende dem til brugerdefinerede e-mail-adresser og meget mere.

I lighed med populære WordPress-plugins, såsom WooCommerce og Easy Digital Downloads, kan funktionerne og funktionerne i Ninja Forms forbedres ved at installere en eller flere af de tilgængelige udvidelser.

Mens nogle af disse Ninja Forms-udvidelser er tilgængelige uden omkostninger, er mange af dem premium- eller kommercielle tilføjelser. For at gøre det lettere at købe disse tilføjelser mere overkommelige og lidt mere ligetil, er der et antal bundter tilgængelige. Disse bundter inkluderer samlinger af udvidelser til specifikke formål, såsom oprettelse af et medlemssted med WordPress.

I modsætning til Ninja Forms er Gravity Forms ikke tilgængelig i en gratis version. I stedet skal du vælge mellem en af ​​de tre betalte indstillinger:

  • Personligt: ​​$ 39
  • Forretning: $ 99
  • Udvikler: $ 199

Du kan finde ud af alle detaljerne om de tre prisplaner her. De største forskelle er imidlertid antallet af websteder, du kan bruge plugin på (med adgang til support og opdateringer), og antallet af tilføjelser, der er inkluderet i dit køb.

Som med Ninja Forms kan du forbedre Gravity Forms ved at installere et vilkårligt antal tilføjelser. Mens du får adgang til nogle af disse tilføjelser med dit køb – afhængigt af din valgte licensindstilling – er der også tredjepartsudvidelser tilgængelige fra andre kilder.

Desværre er det umuligt at sige, hvilken af ​​disse to plugins der giver den bedste værdi uden at definere de funktioner, dit projekt kræver, undersøge kapaciteterne i hvert plugin, konstatere, hvilke eventuelle tilføjelser der kræves, og finde ud af, hvor meget det vil koste for at få adgang til dem.

Afsluttende tanker om Ninja Forms vs Gravity Forms

Begge disse plugins er fremragende i sig selv, og begge muligheder gør tilføjelse af smukke – og yderst funktionelle – forme til dit websted en absolut brise!

Som det viser sig, er der virkelig ikke så meget forskel med hensyn til de funktioner, hver af de to plugins tilbyder, og i virkeligheden er det for de fleste brugere i det mindste en af ​​disse muligheder nok. Det Den reelle forskel er prisfastsættelsen og om du foretrækker at betale på forhånd for et plugin som med Gravity Forms, eller starte gratis, og købe tilføjelser og opgraderinger, hvis og når du har brug for dem, som det ville være tilfældet med Ninja Forms.

Ud over de forskellige prismodeller, der tilbydes, kan omkostningerne ved at få adgang til de nøjagtige funktioner, du har brug for, også være en afgørende faktor for at beslutte, hvilket plugin der er bedst til dit websted.

Forskellene i brugergrænseflader er ikke tilstrækkelige til at forårsage, at begge muligheder vinder eller taber point, og da begge plugins har demoversioner online, er du fri til at prøve, før du køber.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me