Format Ninja falas Premium për Format e Ninja – A ia vlen të paguani ekstra?

Marrëveshjet me WordPress


Nëse jeni duke kërkuar mënyrën më të mirë për të shtuar formularët në faqen tuaj të internetit në WordPress, Ninja Forms është një emër që do të gjeni pothuajse me siguri – nëse nuk e keni tashmë!

Më poshtë, ne do të mbulojmë të dy versionet falas dhe premium – duke krahasuar të dy në detaje dhe duke eksploruar karakteristikat e tyre të ndryshme për të parë nëse versioni premium është një produkt me vlerë për të paguar për.

Përditësimi i Formave Ninja 3

Shtëpi me forma Ninja

Para se të arrijmë në mishin e vërtetë të artikullit – nëse duhet të rifreskoni nga versioni falas në premium – ia vlen të përmendni lëshimin e Formave Ninja 3. Si pjesë e këtij azhurnimi më të fundit të madh, ndërfaqja e përdoruesit të Ninja Forms është rishikuar plotësisht dhe ridizajnuar, duke prezantuar një ndërtues të ri-dhe të përmirësuar forma tërheqje dhe tërheqje, më shumë intuitivë të formave dhe kontrolleve, opsione dhe veprime të azhurnuara të azhurnuara, dhe shumë më tepër.

Për shkak të kësaj azhurnimi, nëse nuk keni përdorur Format Ninja për një kohë, tani është një kohë e shkëlqyeshme për të rilibruar veten me këtë shtojcë të fuqishme të formave WordPress – dhe nëse nuk keni përdorur kurrë Forma Ninja, tani është koha e përsosur për të filluar!

Canfarë mund të bëjnë format Ninja (Falas)?

Format Ninja (Logo) Logo

Me shtojcat freemium si Format Ninja – ku funksionaliteti bazë është i disponueshëm falas dhe duke paguar më shumë për azhurnime komerciale zhbllokojnë tiparet e primit – është e kuptueshme që të jeni skeptik. A ofron versioni falas ndonjë vlerë të vërtetë, apo është vetëm atje për t’ju drejtuar drejt një produkti të paguar?

Lajmi i mirë është se nëse thjesht doni të shtoni një formë kontakti në faqen tuaj të internetit WordPress, versioni falas i Formave Ninja është më shumë se i aftë. Për më tepër, është në gjendje të bëjë shumë më tepër, dhe mund të plotësojë të gjitha kërkesat e formës suaj në internet. Me Format Ninja, një përfitim tjetër i modelit freemium është se ju mund të provoni përvojën e përdoruesit para se të blini.

Për t’ju ndihmuar të vendosni nëse do të duhet të azhurnoni në versionin premium të Formave Ninja, përpara se të eksploroni tiparet që do të duhet të paguani për të hyrë, le të shohim se çfarë mund të bëjë shtojca falas e Ninja Forms.

Shtoni një Formular Kontakti në Uebfaqen tuaj të WordPress

Pas aktivizimit të Formave të Ninja (Falas), një formë kontakti e paracaktuar shtohet në faqen tuaj të internetit në WordPress. Kjo formë kontakti përfshin fushat themelore që kërkohen nga shumica e formave të këtij lloji.

Shembull i modelit të formës së kontaktit me Format Ninja

Format Ninja (Falas) shton një formë themelore të kontaktit në faqen tuaj të internetit të WordPress

Si parazgjedhje, parashtresat e formularit ruhen në bazën e të dhënave të WordPress-it tuaj për qasje të lehtë përmes Panelit tuaj të WordPress, dhe gjithashtu dërgohen në adresën e postës elektronike të lidhur me llogarinë tuaj të përdoruesit të WordPress. Ne do të mbulojmë veprimet e tjera që mund të kryhen pas paraqitjes së formularit në pjesën e Trajtimit të Dorëzimit të Formës së kësaj krahasimi. Sidoqoftë, jashtë kutisë, dy opsionet më të dobishme janë aktivizuar si parazgjedhje.

Parametrat dhe kontrollet e Formës Ninja

Forma e kontaktit të paracaktuar është konfiguruar për të përdorur adresën e emailit të llogarisë së përdoruesit të faqes suaj të WordPress-it

Për shkak të butonit Shto formën, shtojca i shton Redaktorit të WordPress, futja e formularëve në postimet dhe faqet e tua është shumë e thjeshtë.

Si të futni një formë në përmbajtjen tuaj

Ninja Forms shton një buton të dobishëm në Redaktorin WordPress, duke i bërë më të lehtë format e shtimit të postimeve dhe faqeve tuaja

Lehtësia e përdorimit të pluginit dhe forma e kontaktit e paravendosur e bëjnë versionin falas të Ninja Forms një mënyrë shumë të rekomanduar dhe efikase për të shtuar një formë kontakti në një uebfaqe të WordPress. Për më tepër, falë veçorive dhe funksionalitetit të Formave Ninja (Falas), mund të bëni shumë më tepër me këtë shtojcë para se të keni nevojë të rifreskoheni në opsionet premium.

Publikoni një Formular Kërkese për Quote

Versioni falas i Formave Ninja përfshin gjithashtu modelin e formularit të Kërkesës së Quote. Nëse përdorni këtë shabllon, nuk duhet të keni problem të shtoni një formë kërkese për kuotë në faqen tuaj të internetit në WordPress. Përndryshe, ju mund të përdorni këtë shabllon si një pikënisje për format tuaja personale.

Modeli i formës së kërkesës së kuotimit

Modeli i formës së kërkesës së kuotave në ndërtuesin e formave Ninja dhe Forma Ninja

Modeli i Quote Request do t’ju ndihmojë të mbledhni të gjitha informacionet që ju nevojiten nga klientët dhe klientët e ardhshëm. Ky shabllon shfrytëzon shumë nga shumë fusha të formave në dispozicion të përdoruesve të versionit falas të shtojcës.

Një përzgjedhje e fushave të formave të Ninja Forma (Falas)

Modeli i formës Quote Request përdor shumë nga fushat e formave falas

Ne do të ekzaminojmë së shpejti përvojën e përdoruesit dhe funksionalitetin e krijuesit të formave Ninja-Forma Ninja, por, thjesht e thënë, krijuesi i formave e bën shumë të lehtë shtimin, heqjen dhe redaktimin e fushave të shablloneve.

Ndërtoni një Formular të Regjistrimit të Ngjarjeve

Modeli i Formave të Regjistrimit të Ngjarjeve në Format Ninja

Shqyrtimi i modelit të Formularëve Ninja Formulari i Regjistrimit të Ngjarjeve falas

Modeli i tretë dhe i fundit i Formave Ninja (Falas) ju jep një mënyrë të shpejtë dhe të thjeshtë për të shtuar një formë regjistrimi të ngjarjeve në faqen tuaj të internetit WordPress.

Modeli i Regjistrimit të Ngjarjeve në ndërtues

Redaktimi i modelit të formës së regjistrimit të ngjarjeve në ndërtuesin Ninja Forms

Ashtu si modelet e tjera të Ninja Forms, edhe kjo mund të redaktohet përmes ndërtuesit, dhe është një shembull tjetër i shkëlqyeshëm i asaj që mund të bëjë versioni falas i Ninja Forms. Sidoqoftë, nëse dëshironi të mbledhni pagesa nga vizitorët tuaj si pjesë e regjistrimit të ngjarjeve, do të duhet të blini një prej shtesave premium që lidhen me pagesat në Ninja Forms.

Krijoni forma të personalizuara me fushat e formave Ninja (falas)

Versioni falas i Formave Ninja përfshin një përzgjedhje mbresëlënëse të fushave të formave që krahasohen mirë me shtojcat më të njohura të formave WordPress.

Fushat e formularit në dispozicion të përdoruesve të Formularëve Ninja (Falas)

Fushat e formës së versionit falas të Formave Ninja

Falë këtyre fushave, ju lehtë mund të përdorni versionin falas të Formave Ninja për të hartuar disa forma mjaft të përparuara që mund të përfshijnë kutitë e zgjedhjes, listat e radios, menutë dropdown dhe zgjedhësit e datave. Shtimi i fushave me tekste paragrafësh me shumë rreshta, si dhe fushat me një vijë tekstuale është shumë e lehtë gjithashtu. Fushat e paracaktuara të informacionit të përdoruesit mund t’ju kursejnë shumë kohë nëse keni nevojë për të mbledhur informacione të lidhura me adresën nga vizitorët e faqes suaj të internetit – thjesht tërhiqni dhe lëshoni opsionet e duhura për të shtuar fusha për qytetin, shtetin, zipin, telefonin dhe më shumë.

Një formë duke përdorur fushat e adresave të Ninja Forms

Një formë themelore e mbledhjes së adresave të krijuar me versionin falas të Formave Ninja

Opsionet e Përshtatjes së Formave të Ninja (Falas)

Edhe pse përzgjedhja e mirë e fushave të formave mund t’ju ndihmojë të krijoni disa forma të larmishme në internet me versionin falas të Formave Ninja, rregullimi i pamjes së formave tuaja nuk është aq i lehtë.

Shtimi i CSS me porosi në format tuaja

Krijimi i një paraqitjeje formulare me dy kolona kërkon disa njohuri të emrave të CSS dhe klasave të personalizuara

Lajmi i mirë është që në varësi të temës suaj të zgjedhur të WordPress, format tuaja duhet të marrin formimin themelor të temës suaj dhe të bashkohen me pjesën tjetër të faqes tuaj të internetit. Sidoqoftë, një pengesë e versionit falas të Ninja Forms është se kur bëhet fjalë për krijimin e formave me shumë kolona, ​​përdorimin e skedareve të personalizuara dhe kryerjen e ndryshimeve të tjera në paraqitjen dhe stilin e parazgjedhur të formave tuaja, ju jeni i kufizuar në atë që ju mund të bëjë përmes ndërfaqes ndërtues.

Ndërsa dokumentacioni në internet shpjegon se si të krijoni paraqitjet e formave të rreshtit dhe kolonës, dhe shtoni CSS me porosi në format tuaja, mënyra më e thjeshtë për të rregulluar format tuaja është të azhurnoni dhe blini shtesën Layout and Styles.

Ne së shpejti do të eksplorojmë opsionet për të përmirësuar versionin falas të Formave Ninja për të marrë më shumë kontroll mbi shfaqjen e formave tuaja, por, tani për tani, le të hedhim një vështrim të shpejtë në ndërtuesin e formave të përmirësuara të tërheqjes dhe formave të Ninja 3.

Format Ninja (Free) Build-Forma Drag-and-Drop

Siç u përmend, lëshimi i versionit 3 të Ninja Forms, pa një azhurnim të madh në ndërfaqen e përdoruesit të formës. Ndërtuesi i ri dhe i përmirësuar i formave sjell Ninja Forms në përputhje me shtojcat moderne të formave WordPress, të tilla si WPForms, dhe tani përmban ndërtuesin e vet intuitiv të formave të tërheqjes dhe tërheqjes.

Ndërfaqja e ndërtuesit e ri Ninja Forms

Ndërfaqja e re e ndërtuesit Ninja Forms

Tani, posa të keni goditur butonin Shto formën e re, Paneli i WordPress zëvendësohet me ndërfaqen e ndërtuesit Ninja Forms.

Drag and drop fushat e formës

Fushat mund të tërhiqen zvarrë dhe të hidhen në format tuaja

Në pamje të parë, ky zëvendësim i zonës së WordPress Dashboard mund të jetë pak konfuzion për disa për shkak të zhdukjes së përkohshme të shiritit anësor të WordPress-it dhe shiritit të veglave të administratorit dhe ndryshimit të ndërfaqes. Sidoqoftë, ndërtuesi Ninja Forms është dizajnuar me mjeshtëri, duke rezultuar në një përvojë intuitive të përdoruesit. Pasja e hapësirës ekran shtesë me të vërtetë e bën krijimin e formave shumë më të efektshme, gjë që e bën braktisjen e ndërfaqes së përdoruesit të WordPress një tregti me vlerë.

Pavarësisht nëse vendosni të përdorni një prej shablloneve ose të filloni me një formë të zbrazët, do të jeni në gjendje të tërhiqni dhe lëshoni fushat në formën tuaj dhe në pozicionin tuaj.

Fushat e formës mund të tërhiqen zvarrë dhe të hidhen

Drag and drop fushat e formës për të ndryshuar vendndodhjen e tyre

Klikimi në një fushë tregon cilësimin e tij, duke ju dhënë mundësinë për të rregulluar se si duket dhe funksionon. Edhe pse, siç u përmend, nëse dëshironi të rregulloni pamjen e formave dhe fushave tuaja përmes ndërtuesit, do të duhet të rifreskoni në shtesën Premium Layouts and Styles (vazhdoni të lexoni për të zbuluar se çfarë mund të bëni me këtë shtesë).

Qasja në cilësimet e fushës përmes ndërtuesit

Do fushë ka cilësimet e veta

Ne do të shikojmë në aftësitë e trajtimit të paraqitjes së formave të Formave Ninja (Falas) dhe Premium në më shumë detaje tjetër. Sidoqoftë, me pak fjalë, pjesa e postave elektronike dhe veprimet e ndërtuesit ju jep një mënyrë të shpejtë dhe të lehtë për të përcaktuar se çfarë ndodh kur një përdorues paraqet një formë.

Kontrollet për postën elektronike dhe veprimet e formularit

Përcaktoni se çfarë ndodh pasi të paraqitet një formular përmes cilësimeve të postave elektronike dhe veprimeve të ndërtuesit

Seksioni i cilësimeve të përparuara të krijuesit të formularit ju lejon të rregulloni mënyrën e shfaqjes së formularit, duke mbuluar titullin e formularit dhe nëse ta shfaqni atë, si dhe disa opsione të tjera që lidhen me shfaqjen. Ju gjithashtu mund të kufizoni mundësinë e përdorimit të formularit përmes cilësimeve të përparuara, duke përfshirë vetëm vënien në dispozicion të përdoruesve të regjistruar – një veçori që do të ishte e dobishme nëse përdorni format për të pranuar paraqitjet nga përdoruesit e regjistruar – si dhe duke kufizuar numri i paraqitjeve të pranuara të formularit.

Cilësimet e përparuara të formës së ndërtuesit

Parametrat e avancuara të Formularëve Ninja (Free) lehtësojnë kufizimin e numrit të paraqitjeve të formularëve që do të pranohen

Një tipar shumë i dobishëm që u shtua në Format Ninja 3 është aftësia për të parë ndryshimet që janë bërë në një formë me mundësinë e zhbërjes së veprimeve individuale.

Zhbëj veprimet në ndërtuesin e formës

Tani mund të shikoni ndryshimet e fundit në një formë dhe të zhveshni veprimet individuale

Mund të shikoni formën tuaj në çdo kohë, duke ju dhënë një mënyrë të shpejtë për të parë se si do të duket kur publikohet në faqen tuaj të internetit.

Modaliteti i shikimit paraprak

Mënyra e shikimit paraprak tregon se si forma juaj do të duket në një faqe WordPress

Pasi të jeni të kënaqur me formën tuaj, duke goditur butonin Publikimi do ta kurseni atë. Anydo rast i asaj forme në faqen tuaj të internetit do të azhurnohet menjëherë me ndryshimet.

Trajtimi i Dorëzimit të Formularit

Siç u përmend, Format Ninja do të dërgojnë automatikisht dorëzime të formularit në adresën e postës elektronike të lidhur me llogarinë e përdoruesit të faqes suaj të WordPress-it, do të thotë që nuk do të duhet të shkruani ndonjë detaj kontakti për të filluar me Format Ninja. Sidoqoftë, ju gjithashtu mund të zgjidhni që dorëzimet e formularit të dorëzohen në adresat e tjera të postës elektronike, ose të keni një kopje të dorëzimit të dërguar për përdoruesit që kanë plotësuar një formular.

Parametrat e paraqitjes së formularit

Happensfarë ndodh me paraqitjet mund të konfigurohet për secilën formë individuale

Versioni falas i shtojcës gjithashtu do të ruajë paraqitjet e formave në bazën e të dhënave tuaj WordPress, duke i bërë ato të arritshme nga zona juaj e panelit..

Paraqitjet e formave të VIta në pultin tuaj

Shikoni paraqitjet e formularit në Panelin tuaj në WordPress me Forma Ninja (falas)

Paraqitja e formularëve të pranueshëm nga Paneli juaj i WordPress është një veçori me të vërtetë e dobishme që nuk është e disponueshme me të gjitha shtojcat e formave të lira të WordPress. Emailet mund të humbasin ose fshihen, kështu që të kesh një vendndodhje qendrore ku mund të arrihen paraqitjet në formë mund të ju ndihmojnë të gjeni dhe rikuperoni çdo komunikim të humbur.

Shikoni dhe modifikoni paraqitjet e formave individuale

Format Ninja e lehtëson rishikimin e paraqitjeve individuale të formave nga brenda Paneli i WordPress-it tuaj

Ju mund të rishikoni parashtresat e formularit nga seksioni Paraqitjet në zonën e Formave Ninja në Panelin tuaj WordPress. Ninja Forms ju jep mundësinë për të filtruar parashtresat me forma të ndryshme, duke e bërë më të lehtë gjetjen e parashtresave që po kërkoni.

Eksportoni aplikimet e formularit në Excel

Paraqitjet e formularit mund të eksportohen në formatin CSV për analiza në programin e spreadsheet siç është Excel

Si dhe duke pasur aftësinë për të parë dhe modifikuar parashtresat në formë, ju gjithashtu mund t’i eksportoni ato në formatin CSV. Të qenit në gjendje të hapni parashtresa të shumëfishta në një aplikacion spreadsheet, siç është Excel, ju jep një mënyrë të përshtatshme për të analizuar të dhënat nga sondazhet dhe format e tjera që keni krijuar me Format Ninja.

Konfirmimi dhe Riregjistrimi i Dorëzimit të Formës

Krijoni një mesazh konfirmimi të paraqitjes me porosi

Shfaqni një mesazh konfirmimi të paraqitjes së formularit ose ridrejtoni përdoruesit në një faqe të re

Pasi një përdorues të paraqesë një hyrje në formular, Format Ninja (Falas) ju jep mundësinë që të shfaqni një mesazh konfirmimi ose ta drejtoni përdoruesin në një URL specifike në faqen tuaj të internetit ose gjetkë. Për shkak se ju mund të rregulloni mesazhin e konfirmimit, ju mund të shfrytëzoni këtë mundësi për të shfaqur lidhje me faqe të rëndësishme në faqen tuaj të internetit ose në profilet e mediave sociale.

Ekzistojnë një numër i shtesave tregtare në dispozicion për Format Ninja që lejojnë veprimet e tjera të kryhen pasi të jetë paraqitur një formular. Këto azhurnime premium përfshijnë:

 • Shndërroni një dorëzim të formularit në një postim ose faqe në faqen tuaj të internetit me një postim të përparmë.
 • Shtoni përdoruesin në shërbimin tuaj të marketingut me email.
 • Merrni një njoftim Slack me porosi sa herë që paraqitet një formular.
 • Integroni Format Ninja me Zapier për të dërguar të dhëna të formularit në 300 aplikacione në internet.
 • Ruani paraqitjet e formularit dhe skedarët e bashkangjitur në serverin tuaj ose cloud.
 • Merrni një njoftim SMS për paraqitjet në formë me Twillo.
 • Përdorni WebMerge për të grumbulluar dokumente PDF, Word, Excel dhe PowerPoint me të dhëna të formularit.

Më sipër janë shtesa premium për Format Ninja. Sidoqoftë, përdoruesit e shtojcës falas mund të zgjedhin akoma adresat e postave elektronike të dërguara në adresat e postës elektronike, të ruajnë parashtresat në formularin në bazën e të dhënave WordPress, të shfaqin mesazhe me porosi të paraqitjes dhe t’i ridrejtojnë përdoruesit në një URL të personalizuar.

Karakteristikat e tjera të formave Ninja (Falas)

Siç do ta keni vënë re, versioni falas i Formave Ninja është një shtesë e fuqishme e formave të WordPress. Përveç karakteristikave të mësipërme dhe funksionalitetit të Formave Ninja (Falas), ju gjithashtu mund të:

 • krijoni një numër të pakufizuar formash
 • kurseni fushat e formave të modifikuara si të preferuarat për ripërdorim në format tuaja
 • përdorni maska ​​hyrëse për të detyruar të dhënat e sakta dhe fushat e kërkuara
 • të zbatojë opsione anti-spam, duke përfshirë Google reCaptcha, fushat e pyetjeve dhe përgjigjeve dhe fushat e mjaltit
 • shmangni rimbushjet e faqes së paraqitjes së formularit falë paraqitjeve të AJAX-it.

Ju mund të shikoni listën e plotë të karakteristikave dhe funksionalitetin e Formave Ninja (Falas) në faqen e shtojcave në drejtorinë WordPress.org.

Opsionet e Azhurnimit Premium të Formave Ninja

Edhe pse mund të bëni shumë me versionin falas të Ninja Forms, mund të bëni shumë më tepër duke u përmirësuar në versionin premium të shtojcës. Ekzistojnë një numër mënyrash për të rinovuar, përfshirë blerjen e shtesave individuale ose zgjedhjen e një pakete të paracaktuar të shtesave. Por a ia vlen të shkohet në primin? Le ta zbulojmë.

Para se të shohim opsionet e ndryshme të azhurnimit, le të shqyrtojmë disa prej shtesave premium që janë në dispozicion për Format Ninja.

Layout dhe Stilet Addon

Në dispozicion individualisht për 40 dollarë, ose si pjesë e paketës Builder Pro për 99 dollarë, shtesa Layout and Styles përmirëson ndërtuesin Ninja Forms. Duke ju dhënë më shumë kontroll mbi shfaqjen e formave tuaja, shtesa Layout and Styles është ideale për këdo pa aftësi CSS, ose për ata që janë në kërkim të një mënyre për të krijuar forma të personalizuara më shpejt.

Ndërtues i formularit i azhurnuar duke përdorur shtesën Layout & Styles

Krijoni paraqitjet e formave me shumë kolona dhe ndryshoni madhësinë e fushave me shtesën Layout and Styles

Si dhe krijimin e formave me shumë kolona dhe ndryshimin e madhësisë së fushave të formave, gjithashtu mund të rregulloni ngjyrat dhe cilësimet e tjera që lidhen me pamjen e formave tuaja përmes ndërfaqes së përdoruesit të tërhequr dhe zbritur.

Rregulloni ngjyrat e formës me shtesa Layout & Styles

Rregulloni lehtësisht pamjen e formave tuaja me Layout & Shtesa stilesh

Do të jeni në gjendje të krijoni stile standarde të personalizuara për të gjitha format dhe fushat në faqen tuaj të internetit, së bashku me aftësinë për të eksportuar dhe importuar preferencat tuaja midis faqeve të internetit.

Logon e kushtëzuar Addon

Kontrollimi i fushave të formës me logjikë të kushtëzuar

Përdorni logjikën e kushtëzuar për të treguar ose fshehur fushat, ose për të para-populluar ato bazuar në inputin e përdoruesit

Me shtesën e Logjikës së kushtëzuar prej 49 $, do të keni mundësi të tregoni ose fshehni fushat, dhe gjithashtu të rendisni artikujt bazuar në hyrjen e përdoruesit në fushat e formave të tjera. Ju gjithashtu mund të përdorni logjikën e kushtëzuar për të dërguar njoftime specifike bazuar në inputin e përdoruesit dhe gjithashtu të ndryshoni vlerat e fushës. Kjo shtesë e fuqishme ju jep mundësinë për të krijuar forma interaktive që përshtaten me hyrjet e përdoruesve.

Forma të tjera Ninja shtesa Premium

Biblioteka e shtesave Ninja Forms

Forma të tjera të dukshme Ninja shtesë që ju mund të dëshironi të merrni parasysh përfshijnë:

 • Format me shumë pjesë: Përhapni forma të gjata në shumë faqe.
 • Postimi i përparimit përpara: Krijoni postime, faqe dhe lloje postimesh me porosi nga format tuaja të para.
 • Ngarkimi i skedarëve: Pranoni ngarkimet e skedarëve përmes formave tuaja dhe transferoni automatikisht ato në hapësirën tuaj të ruajtjes në cloud.

Ekziston gjithashtu një përzgjedhje e shtesave të marketingut me email për shërbime të njohura si MailChimp, AWeber dhe Kontakti i Përhershëm. Shtesat e portës së pagesës ju japin mundësinë për të mbledhur pagesa përmes formave tuaja me PayPal dhe Stripe.

Ju mund të shikoni listën e plotë të shtesave të Formave të Ninja këtu.

Opsionet e çmimeve të formave Ninja

Ka disa mënyra të ndryshme për të përmirësuar nga versioni falas i Formave Ninja dhe për të hyrë në karakteristikat premium:

 • Bleni shtesa individuale, me çmime që variojnë nga 29 deri në 129 dollarë secila.
 • Përditësoni në planin Personal për 99 dollarë (Paketa shtesë e ndërtuesve Pro për përdorim në një sit).
 • Azhurnoni në planin profesional për 199 dollarë (Paketë shtesë shtesë për Builder Pro për përdorim në 20 site).
 • Azhurnoni në planin e Agjencisë për 499 dollarë (të gjitha shtesat për përdorim në faqet e pakufizuara).

Të gjitha opsionet përfshijnë një vit qasje në azhurnime dhe mbështetje, me 50% zbritje për rinovimet automatike. Blerja e planeve personale ose profesionale gjithashtu ju merr një zbritje 20% ose 40%, përkatësisht, në çmimin e blerjes së shtesave shtesë.

Ju mund të shikoni detajet e plota të planeve të çmimeve të Ninja Forms këtu, përfshirë detajet e garancisë së kthimit të parave 14-ditore.

Mendimet përfundimtare

Ndërsa jemi afër fundit të vështrimit tonë se çfarë mund të bëjë kjo shtojcë dhe ndryshimet kryesore midis Formave Ninja (Falas) dhe Ninja Forms Premium, mbetet një pyetje. Nëse duhet të shkoni me premium?

Versioni falas i Ninja Forms vjen shumë i rekomanduar. Modelet e formave të paravendosura e bëjnë shumë të lehtë shtimin e një kërkese të formatit të formuar bukur ose formularin e kontaktit në faqen tuaj të internetit WordPress.

Falë zgjedhjes së mirë të fushave të formave dhe ndërtuesit intuitiv të faqeve tërheqëse dhe tërheqëse, ju duhet të jeni në gjendje të krijoni një gamë të gjerë formash pa u përmirësuar në versionin premium të Ninja Forms.

Opsionet e trajtimit të paraqitjes së formularit të versionit falas janë gjithashtu shumë mbresëlënëse. Nëse keni nevojë për qasje në tiparet premium, është mirë të keni mundësinë e blerjes së shtesave individuale, si dhe përmes planeve dhe paketave me zbritje.

Kur bëhet fjalë për konkursin, alternativa kryesore e Ninja Forms Premium për sa i përket tipareve dhe reputacionit është Forma e gravitetit lexoni krahasimin tonë të thelluar. Të dy shtojcat kanë aftësi të ngjashme, megjithëse Ninja Forms tani ka një ndërfaqe ndërtuese më të hollë.

Mundësia më e mirë për ju do të varet nga kërkesat tuaja dhe sa jeni gati të paguani për t’iu qasur atyre.

Sidoqoftë, pavarësisht konkurrencës, Ninja Forms është pa dyshim një nga shtojcat më të mira për WordPress, dhe nëse zgjidhni versionin falas ose vendosni të azhurnoni, do të merrni një zgjidhje solide dhe të besueshme të formave që është e lehtë për t’u përdorur dhe paketuar. me veçori të dobishme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map