Et udvalg af praktiske plugins til håndtering af billeder til WordPress

WordPress-tilbud


Selvom WordPress ‘indbyggede billedhåndteringsfunktioner fortsat forbedres, når det kommer til billedhåndtering / redigering osv., Falder det nok lidt kort – hvilket betyder, at brugere, der ønsker at gøre mere end de mest basale af opgaver ( som beskæring, rotation og skalering) finder sig ofte nødt til at ty til at bruge et andet stykke software helt (som Photoshop eller Gimp osv.), når de forbereder fotos og anden grafik til brug i dine indlæg / sider.

Men hvis alt hvad du ønsker at gøre er at optimere dine billeder eller tilføje et par smarte effekter osv., Er der en anden måde: via plugins – her er et par eksempler på basale ting, du måske vil gøre med dine billeder og en valg af nogle af de bedste plugins, som du kan nå dem på:

Tilføj effekter til billeder fra direkte inden for WordPress

Edik

Mens du i den seneste version af WordPress kan du beskære, skalere, rotere og vende billeder, som nævnt ovenfor, hvis du vil gøre noget farvekorrektion eller tilføje nogle effekter til dine fotos, bliver du nødt til at behandle dem andre steder …

Vi præsenterer Edik, en ‘Advanced Images Editor for WordPress’ – et plugin, der blandt andet giver dig mulighed for at tilføje forskellige effekter og juster farven på dine billeder før du føjer dem til et indlæg.

Edik giver dig ni filtre at arbejde med for at justere udseendet på dine billeder, herunder:

 • lysstyrke
 • Kontrast
 • Mætning
 • realisme
 • Eksponering
 • Hue

Dermed giver du dig muligheden for at opnå forskellige farvekorrektioner, osv., Inden du flyver, før du indsætter dine billeder i dine indlæg og sider.

Mere om Edik

Komprimere billeder til hurtigere belastningstider

WP Smush-It

Et særligt populært gratis WordPress-plugin (med godt over 3/4 millioner downloads hidtil), kører Smush.it hvert billede, du uploader til dit websted gennem Yahoo Smush.it-tjenesten – som komprimerer og optimerer dine billeder til internettet, hvilket resulterer i mindre filstørrelser og derfor hurtigere indlæsning af websider.

Nyttige funktioner i det gratis WP Smush.it-plugin fra WPMU Dev inkluderer:

 • Kører i baggrunden uden forstyrrelse af din arbejdsgang
 • Kan bruges til at optimere eksisterende billeder på dit websted
 • Fjerner alle unødvendige data fra billeder til mindre filstørrelser
 • Reducerer sideindlæsningstider og øger webstedshastigheden

Hvis du vil have en meget nem måde at sikre, at dit websted indlæses så hurtigt som muligt og ikke frastøder besøgende, og negativt påvirker dit websteds SEO-vurdering, og så er WP Smush.it et vigtigt plugin til billedhåndtering til WordPress.

Mere om WP Smush.it

Føj et vandmærke til billederne på dit websted

Watermark

Hvis du ønsker at afskrække andre bloggere fra at “låne” dine billeder, eller i det mindste få en vis anerkendelse og måske ekstra trafik, hvis / når de gør det, at tilføje et vandmærke er bestemt noget, der er værd at overveje (især hvis nævnte billeder har reel værdi for dig).

Hvad mere er, at tilføje et vandmærke til de billeder, du bruger i WordPress, kan også hjælpe med at indikere dine besøgende, at du faktisk er den person, der har oprettet de fotos eller illustrationer, der er brugt på dit websted – noget, der er særlig gavnligt, hvis du bruger billederne på dit websted til fremme tjenester som fotografering eller grafisk design osv.

Kort sagt inkluderer fordelene ved at bruge et vandmærke-plugin til WordPress:

 • Informer besøgende, du oprettede billederne på skærmen
 • Hjælp med at forhindre, at dine billeder bruges uden tilladelse
 • Brand dit indhold på en professionel og konsekvent måde

Der er et par forskellige vandmærke-plugins til WordPress tilgængelige, hvor vandmærke af Alticreation er et af de bedste – interessant nok, netop dette plugin ændrer faktisk ikke nogen af ​​dine billeder, men bruger snarere kode til at placere vandmærket på toppen af ​​dine billeder, når de vises eller downloades via en browser – og dermed giver du adgang til de originale (ikke-vandmærkede billeder) fra serveren, når du behøver og deaktiverer vandmærkerne (skulle du nogensinde ønsker at) ved at deaktivere plugin på et senere tidspunkt.

Mere om Alticreations Watermark-plugin

Konklusion

Er dagene med Photoshop nummereret? Selvfølgelig ikke! Men næste gang du skal åbne den (eller anden avanceret billedredigeringssoftware for den sags skyld) for en relativt mindre billedredigeringsopgave, er det måske værd at tænke ‘er der en anden, lettere måde’? Fordi med så mange plugins tilgængelige i disse dage, er der sandsynligvis det!

Kendskab til andre nyttige WordPress-plugins med billedhåndtering?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me