Envira Gallery Review: Det bedste WordPress Image Gallery Plugin?

WordPress-tilbud


I dette indlæg gennemgår vi et af WordPress-platformens mest populære billedgalleri-plugins: Envira Gallery. Læs videre for at lære om plugins bedste funktioner, hvordan man bruger det, og om det er et plugin værd at betale for.

Som webmaster er det dit job at tilfredsstille internetbrugeres besættelse af fotos og smukke visuals, mens du også serverer dit websted i lynhurtig hastighed. Men er ikke disse to mål, vel, slags uforenelige? Når alt kommer til alt, at tilføje et ton fotos til dine sider er bundet til at gøre tingene langsommere – ved at bruge store kvalitetsbilleder betyder det at ofre belastningstid, højre?

Nå, ikke altid. Og i dette indlæg vurderer vi en potentiel løsning på dette forhold: Envira Gallery-plugin.

Påstanden på webstedet Envira Gallery er fed og utvetydig: ‘Det bedste Premium WordPress Gallery Plugin.’ Det bygger smukke billedgallerier, det er hurtigt og nemt at bruge, og det er blevet finjusteret for maksimal hastighed. Hvad mere kan du bede om fra et galleri-plugin, he?

Naturligvis kan enhver plugin lyde godt på papir. De vigtigere spørgsmål er: Hvordan er det i virkeligheden? Lever det op til forventningerne? Og er det værd at prislappen?

Vi ser efter at besvare alle disse spørgsmål og meget mere, da jeg tager Envira Gallery til et prøvekørsel.

Lad os komme igang.

Vi introducerer Envira Gallery

Dog først først en lille baggrund på Envira Gallery.

Envira Galleri Startside

Envira fejrede sin tredje fødselsdag i januar 2017, så det er en del af WPBeginner-stallen med plugins, der også inkluderer OptinMonster, WPForms og Soliloquy (klik for anmeldelser!). I løbet af denne tid har Envira etableret sig som vidsagteligt det øverste galleri-plugin og muligvis et af de bedst kendte plugins i WordPress-verden – perioden. Som sådan kan det allerede være på din radar.

Lige fra start, har præstation altid været en vigtig del af Enviras filosofi. Udvikler Thomas Griffin forsøgte at oprette et galleri-plugin, der ikke var oppustet med kode, men stadig kunne stå op imod andre top gallery plugins. Faktisk kan meget af Enviras succes tilskrives denne tilgang – pluginet skubber imponerende brugervenlighed og en kaste belastning med kraftfulde funktionaliteter i en sindssygt let og super hurtig pakke.

Selvom Envira er kendt for sin hastighed, er det imponerende funktionssæt efter min mening sandsynligvis plugins største velsignelse.

Du kan selvfølgelig hurtigt oprette video- eller billedgallerier, komplet med lightbox- og lysbilledshowfunktionaliteter, men det er når du kaster de forskellige premium-tilføjelser i blandingen, at du begynder at låse nogle af de mest spændende funktioner til et billedgalleri-plugin ud. Disse inkluderer adgangskodebeskyttede gallerier, WooCommerce-integration og billedudskrivning.

Som du kunne forvente af et top-plugin i 2017, er det naturligvis også fuldt responsivt.

Så der er meget at lide ved Envira, men lad os se, hvordan det fungerer på et live websted, mens vi dykker ind i hovedparten af ​​dagens indlæg: Vores detaljerede anmeldelse af Envira Gallery.

Kom godt i gang med Envira Gallery

Lad os starte med at installere plugin. Naviger til plugins > Tilføj ny > Upload plugin, og installer og aktiver Envira Gallery .zip-filen.

En anmeldelse øverst på skærmen vil bede dig om at bekræfte din Envira-licensnøgle. Dette er et vigtigt trin, hvis du vil have, at Envira Gallery skal opdatere sig selv med de nyeste funktioner og sikkerhedsrettelser. Det tager kun nogle få sekunder, så det er værd at gøre – bare kopier og indsæt licensnøglen, der findes i dit Envira Gallery-kontoområde, og klik derefter på Bekræft nøgle.

Et skærmbillede af en prompt, der beder brugeren om at bekræfte deres licens.

Det tager sekunder at verificere din licens og aktivere auto-opdateringer.

Nu er det tid til at installere addons. Dette opnås ved at klikke på Envira Gallery > Addons, og klik derefter på Installer på de ønskede.

Et skærmbillede af Envira Gallery-tilføjelsesinstallationer

Alle tilføjelser er tilgængelige på en skærm og kan installeres med et enkelt klik.

Nu er der op til 29 addons tilgængelige, hvilket betyder, at du kan tilføje en imponerende række funktionaliteter til core plugin. Hvilke er du kvalificeret til? Det afhænger af din licenstype, som fører os pænt videre til prisemne.

Envira Galleripriser

Envira Gallery tilbyder fire licenstyper.

 • Bronze ($ 19) – et års support og opdateringer, brug på et websted og et par basale tilføjelser.
 • Sølv ($ 49) – et års support og opdateringer, brug på tre websteder og basale og mellemliggende tilføjelser.
 • Guld ($ 99) – et års prioriteret support og opdateringer, brug på ubegrænsede websteder og adgang til alle tilføjelser.
 • Platinum ($ 249) – Livstids premium support og opdateringer, brug på ubegrænsede websteder og adgang til alle tilføjelser.

Din foretrukne licens afhænger af, hvor mange websteder du vil aktivere Envira Gallery på, og hvilke tilføjelser du gerne vil bruge.

Til sammenligning er Envira Gallerys største konkurrent NextGen, der priser sin Pro-version mellem $ 69 og $ 99. Som sådan er Envira Gallery mere overkommelig på indgangsniveau, mens den stort set er på linje i øverste ende.

Addons

Addonerne er sandsynligvis den adskillende variation mellem licenser, da de låser op for nogle virkelig fede funktioner. Der er ikke behov for at lede dig gennem alle 29 tilføjelser, men her er nogle af de bedste:

 • NextGen Gallery Importer Addon (Bronze og op) – migrer gallerier direkte fra det andet store galleriplugin, NextGen.
 • Beskyttelse Addon (Bronze og op) – forhindre besøgende i at højreklikke og gemme dine billeder.
 • Addons til Instagram og Pinterest (sølv og op) – importer billeder fra sociale mediesider.
 • EXIF Addon (Sølv og op) – For professionelle fotografer giver denne en dig mulighed for at tilføje EXIF-metadata til billeder, såsom kameramodel og lukkerhastighed.
 • Featured Content Addon (Sølv og op) – giver dig mulighed for at linke til indlæg, sider og tilpassede indlægstyper.
 • Galleritemaer Addon (Sølv og op) – prætificer dine gallerier med yderligere stilfulde skabeloner.
 • Pagination Addon (Sølv og op) – af hensyn til hastigheden deler denne addon gallerier på flere sider.
 • ZIP-importør Addon (Guld og op) – gem dine billeder i en praktisk .zip-mappe, og upload dem derefter bulk i et enkelt galleri.
 • WooCommerce Addon (Guld og op) – integrer Envira med WooCommerce for at sælge dine billeder til besøgende.
 • Deeplinking Addon (Guld og op) – optimer dine billeder for at få en rankingforbedring.

Disse tilføjelser aktiveres individuelt, hvilket betyder, at du kun behøver at installere dem, du har til hensigt at bruge. Fordelen ved dette er, at plugin ikke har unødvendig bagage.

Oprettelse af dit første galleri

Envira er stolt over at være et af de mest strømlinede galleriplugins, hvilket giver dig muligheden for at bygge gallerier på få minutter. I dette afsnit lægger vi plugin gennem dets tempo for at se, om dette virkelig er sandt.

For at starte, skal vi navigere til Envira Gallery > Tilføj nyt, og giv derefter billedgalleriet et navn.

Et skærmbillede af et nyt Envira-galleri

Kom i gang ved at trække dine billeder på skærmen.

Nu er den vigtigste del af ethvert billedgalleri selvfølgelig billedet. Som sådan er valg af dine billeder et fornuftigt sted at starte. Envira giver flere muligheder for sourcing af dine billeder.

 • Vælg eksisterende fra dit WordPress Media Library.
 • Upload nye ved at trække og slippe dem i galleriruden.
 • Importer billeder direkte fra Dropbox, Instagram eller Pinterest (* kræver tilføjelser *).
 • Upload en .zip-fil, der indeholder alle de billeder, du har til hensigt at bruge – et færdiggjort galleri i en mappe, hvis du vil (* kræver tilføjelse *).

Når du har valgt, importeret eller uploadet dine billeder, kan du se dem i panelet Billede i afsnittet herunder.

Et skærmbillede af billeder, der føjes til galleriet.

Brug træk og slip til at organisere dit helt nye galleri.

Herfra kan du vælge at ændre dine billeder eller du kan bestille dem ved hjælp af træk og slip. Det hele er ubesværet let, og det tager kun sekunder at udfylde og arrangere dit galleri.

Konfiguration af galleriet

Nu er det tid til at begynde at konfigurere galleriet. Dette gøres ved at arbejde dig ned gennem panelerne Config, Lightbox, Mobile og Misc. * Bemærk – når du aktiverer flere tilføjelser, bliver nye paneler tilgængelige med nye indstillinger, der skal konfigureres.

Først op er Config-panelet, som giver dig mulighed for at konfigurere flere grundlæggende indstillinger til dit galleri. For eksempel kan du specificere, hvor mange kolonner du vil sprede dit galleri over, vælge billeddimensioner og aktivere automatisk beskæring af billeder. Hvis du har installeret Galleri Skabeloner Addon, kan du også vælge mellem fem galleritemaer.

Et skærmbillede af skærmen Envira Gallery Config

Alle de grundlæggende konfigurationer findes ét sted.

Selvom du kan organisere dit billedgalleri vha. Træk og slip (som vi gjorde før), kan du også vælge alternative sorteringsmetoder. Disse inkluderer tilfældigt, efter URL, ved filnavn eller efter udgivelsesdato.

Derefter fanen Lightbox. Herfra kan du ændre lightboxen, og hvordan billederne opfører sig, når der klikkes på dem.

Et skærmbillede af lightbox-konfigurationsskærmen

Der er masser af lightbox-indstillinger at lege med.

Hvis du har aktiveret Galleri Skabeloner Addon, kan du vælge otte lightbox-stilarter – uden addon er du begrænset til to. Du kan også konfigurere størrelsen på lightbox-billederne, om gallerierne kan rulles vha. Musehjulet og animationseffekterne.

Nu videre til panelet Mobil, som giver dig mulighed for at konfigurere dit galleris mobilindstillinger.

Et skærmbillede af skærmbilledet til mobilkonfiguration

Glem ikke mobilbrugere!

Til at begynde med får du aktiveret gallerier på mobile enheder. Du kan også specificere dimensioner, vælge lightbox-stilarter og aktivere svejsebevægelser til at navigere i gallerierne.

Endelig fanen Diverse. Denne giver dig mulighed for at give dit galleri en snegl og også eksportere / importere gallerier. Chancerne er, at du ikke behøver at bruge meget tid på denne skærm, så vi briser over det.

Placering af galleriet

Nu er galleriet godt at gå, det er tid til at vise det i al sin prakt på dit websted! Og som med alle aspekter af Envira Gallery, kunne processen ikke være lettere – i virkeligheden sendes plugin med flere muligheder.

Først den, jeg forestiller mig, at de fleste af jer vil bruge: Indsæt en kortkode. Dette giver dig mulighed for at tilføje dit galleri hvor som helst på dit websted – det være sig en post, en side eller en tilpasset posttype. Du kan finde den relevante shortcode i galleriindstillingerne eller på gallerioversigtsskærmen – bare klik på Envira Gallery, og du vil se den i den anden kolonne.

Et skærmbillede af gallerioversigtsskærmen med kortkode

Klik på knappen ‘kopier til udklipsholder’, og indsæt derefter kortkoden overalt på dit websted.

De med en mere teknisk hældning foretrækker muligvis denne anden mulighed: Indlejring af et kodestykker direkte i dit temas kode. Igen er dette super let at gøre, med kodestykket let tilgængeligt på skærmen til redigeringsgalleri.

Sidst men ikke mindst kan du placere et galleri i en sidebjælke ved hjælp af den dedikerede Envira Gallery-widget. Bare træk og slip i din foretrukne widget-plads, og vælg derefter det ønskede galleri fra en rulleliste.

Færdigt arbejde.

Gallerier i aktion

Så vi har set, hvor nemt det er at bygge et galleri med Envira, men hvordan ser gallerierne faktisk ud? Beviset findes i budding, som de siger, og galleriets udseende er den vigtigste ting for brugerne.

Heldigvis er resultaterne virkelig imponerende, som du skal se. Husk dog, så prøv ikke at blive for svajet af de billeder, der vises i galleriets skærmbilleder. Når alt kommer til alt har kvaliteten af ​​de anvendte billeder ingen betydning for plugin-kvaliteten.

Først op, her er et simpelt galleri med tre kolonner.

Et skærmbillede af det standard tre-kolonnegalleri

Her er det samme galleri ved hjælp af Polaroid-skabelonen, som er tilgængelig i Galleritemaerne Addon, tilgængelig med sølvlicenser og derover.

Et skærmbillede af et 3-søjles galleri i polaroid stil

Og her ser vi den slanke skabelon implementeret.

Et skærmbillede af et 3-søjles galleri med den slanke skabelon

Som du kan se, ser alle gallerier virkelig stilfulde ud – meget rene og moderne.

Når en besøgende klikker på et billede, udløser det lightbox-tilstand. Baggrunden er mørkere, og billedet udvides til fuld størrelse. Besøgende kan også navigere i lightbox-tilstand ved hjælp af de medfølgende knapper eller ved at klikke til venstre eller højre på deres tastatur.

Her er standardlysboksen.

Et skærmbillede af standardlysboksen

Dette er lightboxen ved hjælp af den slanke skabelon.

Et skærmbillede af den slanke lightbox

Og endelig Legacy-lysboksen.

Et skærmbillede af den arvede lightbox

Igen er de visuelt forbløffende med simpelt navigation. Du kan også se miniaturebillederne for de andre billeder, der er vist i galleriet under hovedbilledet, og besøgende kan klikke på disse for at hoppe direkte til det pågældende billede.

Envira Gallery Lite

Et skærmbillede af Envira Gallery Lite i det officielle arkiv

Funktionerne, som vi har skitseret ovenfor, er alle godt og godt, men nogle brugere ser efter at oprette billedgallerier af høj kvalitet ved hjælp af et gratis plugin.

Hvis dette beskriver din situation, er du heldig. Det officielle WordPress-plugin-bibliotek indeholder Envira Gallery Lite-versionen. Plugin har samlet 70.000 downloads og nyder i øjeblikket en fremragende 4.7-vurdering. Sammenlign disse statistikker med den vigtigste rival, NextGen Gallery Lite, som har en langt større brugerbase – mere end en million – men en relativt skuffende 3.3-vurdering.

Lite-versionen er stadig usædvanligt godt kodet og hastighedsoptimeret, men den kommer uden de fleste af klokker og fløjter fra sin premium storebror. Plugin er lige så nem at bruge – processen til at bygge gallerier er faktisk identisk – men der er færre muligheder, og ingen af ​​de funktionaliteter, som addons giver.

Stadig, hvis du ønsker et gratis galleri-plugin, er det en fremragende mulighed, eller det giver dig muligheden for at prøve Envira Gallery, inden du køber den fulde version.

Dommen

Samlet set var jeg virkelig imponeret over Envira Gallery-pluginet. Ikke kun er det en af ​​de hurtigste omkring – en vigtig overvejelse for ethvert billedtungt websted – men det er også et af de mest brugervenlige plugins, jeg har haft privilegiet at teste. Læringskurven er så flad, som den bliver.

Hvad angår funktionssæt, kan Envira Gallery gøre alt, hvad du kan bede om et plugin til billedgalleri. Social deling, WooCommerce-integration, image SEO, stilfulde skabeloner, galleriimport – listen fortsætter og fortsætter.

Hver funktion aktiveres med et klik på en knap, hvilket betyder, at du kun behøver at installere de funktioner, du aktivt bruger. Dette betyder, at der for brugere, der bare er på udkig efter et strømlinet galleri, ikke er nogen unødvendige konfigurationsskærme at drukne i. Og for dem, der leder efter specialfunktionaliteter, er der en dedikeret indstillingsskærm til hver enkelt, så du kan finjustere gallerierne til dit nøjagtige smag.

Den største beslutning er at vælge, hvilken licens der skal vælges. Som du kunne forvente, sendes de dyrere licenser med yderligere (og mere sofistikerede) tilføjelser, så det er en afvejning mellem pris og funktionssæt.

For de fleste brugere falder den optimale licens et sted mellem Sølv og Guld – Sølv låser størstedelen af ​​de bedste addons op, mens Guld låser op partiet.

Efter at have set nøje på de tilgængelige tilføjelser til hver licens, læner jeg mig personligt mod $ 49 Silver-licensen og føler, at den repræsenterer den bedste værdi. Ja, ved at opgradere til Guld får du et par ekstra tilføjelser, men til dobbelt så er det et stort spring for ikke meget mere. Guld tilbyder også premium support, men på grund af hvor let plugin er at bruge, har du sandsynligvis ikke brug for så meget.

Alt i alt er Envira et virkelig stærkt galleri-plugin. Hurtig, hæderlig og let at bruge – og får en fuld godkendelse fra os.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map