Envira Gallery, NextGEN Gallery eller FooGallery – Hvilket er det bedste WordPress Image Gallery Plugin?

WordPress-tilbud


Selvom WordPress har grundlæggende billedgalleri-funktionalitet ude af boksen, skal du installere et plugin, hvis du vil have flere kreative indstillinger til visning af billeder på dit websted. Dog med så mange tilgængelige indstillinger for WordPress, hvilken du skal vælge?

I denne artikel sammenligner vi tre af de mest populære billedgalleri-plugins for at hjælpe dig med at finde den bedste til dit websted. Vi sætter de gratis versioner af Envira Gallery, FooGallery og NextGEN Gallery op mod hinanden, så du vil hurtigt kunne se, hvad hver enkelt kan gøre, og opdage, hvilken der passer dig. Vi vil også kort dække nogle af de bedste funktioner i premium-versionerne af disse plugins, så du kan se, hvad der tilbydes, hvis du beslutter at opgradere.

Lad os komme til det.

Hvad kan et godt billedgalleri-plugin gøre?

Kort sagt giver billedgalleri-plugins dig muligheden for at oprette samlinger af billeder og indsætte dem i dine WordPress-indlæg, sider og andet indhold. De bedste WordPress-billedgalleri-plugins inkluderer et udvalg af forskellige layoutformater, galleristiler og skærmindstillinger.

Eksempel Galleri

Et eksempel på den type billedgallerier, du kan oprette med disse plugins.

Ved udgangen af ​​denne NextGEN Gallery, FooGallery og Envira Gallery sammenligning har du en god forståelse af, hvad disse mobilvenlige billedgalleri-plugins kan gøre, og hvilken du skal vælge.

Om Envira Gallery, NextGEN Gallery og FooGallery

De tre bedste billedgalleri plugins.

Statistikker fra WordPress Plugin Directory.

Envira Gallery, NextGEN Gallery og FooGallery er uden tvivl tre af de mest populære gratis WordPress billedgalleri plugins, der er tilgængelige i dag. På trods af det faktum, at disse plugins har en stor brugerbase, har ikke alle haft en positiv oplevelse med dem. Her er de vigtigste detaljer fra WordPress Plugin Directory:

  • Envira Gallery: 80.000 plus aktive installationer, 4.7-stjernet vurdering ud af 5 (baseret på 376 anmeldelser).
  • FooGallery: 80.000 plus aktive installationer, 4.8-stjerneklassificering ud af 5 (baseret på 101 anmeldelser).
  • NextGEN Gallery: 1 million plus aktive installationer, 3.3-stjerneklassificering ud af 5 (baseret på 1.261 anmeldelser).

NextGEN er helt klart det mest udbredte gratis WordPress-billedgalleri-plugin. Dog er dens rating en blandet taske, hvor næsten lige så mange en-stjernede ratings er fem-stjernede. FooGallery og Envira ser ud til at være så populære som hinanden med en meget mere positiv gennemsnitlig brugerbedømmelse.

Baseret på disse oplysninger er der ingen åbenlyse frontrunner i den bedste WordPress-billedgalleri-plugin-kategori, så hvilken skal du vælge? Lad os finde ud af det i vores praktiske sammenligning.

Sammenlignes de bedste WordPress Image Gallery-plugin-funktioner

For at holde tingene enkle har vi valgt tre af de mest populære og velovervejede billedgalleri-plugins til denne sammenligning. Vi undersøger de bedste funktioner i deres gratis versioner og kigger derefter på brugeroplevelsen.

Billedgalleristykker

FooGallery grundlæggende eksempel

Et eksempel på et grundlæggende billedgalleri oprettet med FooGallery.

På deres mest basale giver Envira Gallery, NextGEN Gallery og FooGallery dig muligheden for at indsætte et udvalg af små miniaturebilleder i dine WordPress-indlæg og sider. Når der klikkes på, vises en større version af hvert lille miniaturebillede normalt i et lightbox-overlayvindue.

FooGallery Lightbox-eksempel

En større version af et billede vises ved hjælp af en lightbox-vinduesoverlay med FooGallery.

Mens visning af små miniaturebilleder med evnen til at se større versioner kan være nok for nogle brugere, kan de bedste WordPress-billedgalleri-plugins gøre meget mere.

Slideshow Billedgallerier

NextGEN Slideshow Gallery

NextGEN Gallery-diasshowtilstand ruller blot gennem billederne.

Brug af diasshowformatet er en anden populær måde at vise dine billeder på. Ud af de gratis versioner af disse tre plugins har NextGEN Gallery en indbygget diasshowtilstand, der ruller gennem billederne med bestemte intervaller, eller hver gang de klikkes.

FooGallery Slider

FooGallery har et gratis tilføjelsesprogram, der muliggør galleriets format til slideshow.

FooGallery har et gratis karruseltilskud, der kan aktiveres inde fra dit WordPress-instrumentbord.

FooGallery Image Viewer

FooGallery-billedvisertilstand ligner en lysbilledshow.

FooGallery og NextGEN har også billedvisning og browsertilstande, der giver dig en anden måde at vise dine billeder i et diasshow-format. For at oprette lysbilledshow med Envira, skal du opgradere til en af ​​premium-planerne for at bruge diasshow-tilføjelsen.

Murværksgallerier

FooGallery murlayout

FooGallery gør det nemt at oprette et billedgalleri ved hjælp af murlayoutet.

Murværket er den ideelle måde at få vist billeder med forskellige billedforhold uden at skulle beskære dem. Derfor er det dejligt at se, at FooGallery inkluderer en murskabelon som standard. For både Envira og NextGEN er opgradering til premium-versioner den eneste måde at bruge murlayouts på dine billedgallerier.

Detaljerede galleriindstillinger

Hver af disse gratis plugins giver dig en god mængde kontrol over, hvordan dine billedgallerier fungerer og ser ud. NextGEN har bestemt flere indstillinger og indstillinger end de to andre, men som vi ser i afsnittet om brugeroplevelse, kan dette føre til forvirring.

NextGEN-indstillingsskærm

NextGEN mangler ikke på indstillinger og indstillinger, men det kan være for meget for nogle brugere.

Envira Gallery lite plugin holder tingene enkle i tilpasningsafdelingerne, med de fleste af de indstillinger og indstillinger, der er forbeholdt premium-versionen.

Envira-indstillinger

Den gratis version af Envira Gallery giver muligvis ikke nok indstillinger til dem med noget mere end de mest basale krav.

FooGallery sidder et sted i midten og tilbyder nok kontrol til at tilfredsstille de fleste brugere uden at være overvældende.

FooGallery Galleriindstillinger

FooGallery-indstillingerne er et godt kompromis mellem brugervenlighed og kreativ frihed.

Indstillinger for opgradering af billedgalleri

I sammenligningen af ​​dette billedgalleri-plugin fokuserer vi på de gratis versioner af FooGallery, NextGEN og Envira. Ved at opgradere til premiumversioner af disse plugins eller købe premium addons kan du dog gøre meget mere med dine billedgallerier.

Nogle eksempler på premium-funktioner, som du kan få adgang til ved opgradering inkluderer:

  • muligheden for at oprette videogallerier (Envira og FooGallery)
  • muligheden for at vise indholdsgallerier på sociale medier (Envira og FooGallery)
  • muligheden for at sælge fotos med e-handelsintegration (Envira og NextGEN)
  • muligheden for at oprette gallerier, der viser WordPress-indlæg, produkter og andet indhold (Envira og NextGEN).

For at finde ud af mere om premium-versionerne af disse plugins, skal du besøge NextGEN-, Envira- og FooGallery-proffsidelisten på deres websteder.

Hvilket WordPress Image Gallery-plugin er nemmest at bruge?

Som vi lige har set, giver alle disse plugins dig mulighed for at tilføje flere tilpassede billedgallerier til dit WordPress-websted i en eller anden form, men hvilken er den nemmeste at bruge? Lad os finde ud af det.

Kom godt i gang

Efter installation og aktivering af FooGallery eller NextGEN Gallery på din hjemmeside vises en velkomstskærm inde i dit WordPress-dashboard.

NextGEN kommer i gang skærmen.

Både FooGallery og NextGEN Gallery viser en start-skærm.

I tilfælde af NextGEN er der endda en række nyttige videoer integreret i velkomstskærmen, samt en galleri-guide, der hjælper dig med at komme i gang. Når de bruges korrekt, kan velkomstskærme gøre et godt stykke arbejde for at hjælpe brugerne med at komme i gang, forstå, hvordan et plugin fungerer, og lære om opgraderingsmuligheder – og både NextGEN og FooGallery er gode eksempler på, hvordan man bruger velkomstskærme. Desværre inkluderer Envira Gallery ikke en velkomstskærm.

Oprettelse af et galleri

Som nævnt indeholder NextGEN Gallery en guide, der giver dig muligheden for at blive ført gennem processen med at oprette et galleri – hvilket bestemt gør det lettere at komme i gang.

Guiden til billedgallerier

NextGEN har en guide, der hjælper dig med at oprette dit første billedgalleri.

Mens Envira og FooGallery ikke har guider, skal du ikke have noget problem med at oprette et billedgalleri ved hjælp af et af disse plugins. Da FooGallery integreres problemfrit med WordPress, skal du faktisk ikke have problemer med at oprette et billedgalleri, hvis du er bekendt med WordPress. Og selvom du er ny inden for WordPress, har du kun en brugergrænseflade at lære, hvis du vælger FooGallery.

FooGallery UI

FooGallery føles som en del af WordPress takket være sin lignende brugergrænseflade.

<

p stil = ”float: højre; font-størrelse: 90%; margin-top: 0; polstring-top: 0;”>(

Med galleriindhold, builder og indstillinger, der alle er placeret på den samme side, er alt, hvad du har brug for for at oprette og tilpasse dit galleri, let tilgængeligt med FooGallery.

FooGallery-indstillinger

Når du arbejder på et galleri i FooGallery, er alt tilgængeligt fra én skærm.

Envira Gallery udnytter også den oprindelige WordPress-brugergrænseflade for at levere en intuitiv brugeroplevelse. Plugin integreres problemfrit med WordPress Media Library, hvilket gør det nemt at uploade og tilføje billeder til dine gallerier.

Envira UI

Envira Gallery brugergrænseflade.

Som med FooGallery, giver Envira Gallery alt hvad du har brug for på en skærm, hvilket gør det let at starte og derefter tilpasse dine gallerier. Da størstedelen af ​​Envira Gallery-funktionerne findes i premium-versionen af ​​plugin, ender meget af brugergrænsefladen med at blive brugt til at vise en opsalg til pro-versionen.

Envira-opgraderingsmeddelelse

Mange funktioner i Envira Gallery er kun tilgængelige i premium-versionen af ​​plugin.

Udgivelse af et billedgalleri

Envira Gallery, FooGallery og NextGEN Gallery tilføjer alle en praktisk knap til WordPress Editor. Med både Envira Gallery og FooGallery kan du klikke på denne knap vælge, hvilke af dine gallerier du vil indsætte i dit indhold.

Indsæt galleri

Alle disse plugins giver dig en nem måde at indsætte gallerier i dine indlæg og sider.

NextGEN tager imidlertid tingene til det næste niveau, når det kommer til at indsætte et galleri i dine indlæg og sider. I stedet for blot at vælge hvilket galleri, du vil indsætte, står du over for et væld af muligheder.

NextGEN Indsæt galleriindstillinger

Det kan være lidt forvirrende at indsætte et galleri med NextGEN.

Fra skærmen NextGEN-indsæt galleri kan du gøre meget mere end blot at tilføje et galleri til dit indhold. Nogle af NextGEN-valgmulighederne inkluderer valg af hvilke billeder fra dit bibliotek, der skal vises, og hvordan man præsenterer dem, eller uploade flere billeder til dit websted fra insert gallery-vinduet. Selvom disse ekstra muligheder dog kan være forvirrende i starten, tager det kun lidt længere tid at indsætte et galleri i et indlæg end det gør med FooGallery eller Envira.

De udgivne gallerier

Den gode nyhed er, at det er nemt at indsætte et godt præsenteret billedgalleri i et WordPress-indlæg eller -side med alle disse tre plugins. Som vi dækkede tidligere, kan du oprette et godt udvalg af billedgallerier med disse plugins, og selv når du bruger standardindstillingerne, er resultaterne respektable med ikke meget forskel mellem NextGEN, FooGallery og Envira med hensyn til præsentation.

Offentliggjort FooGallery

Et offentliggjort billedgalleri oprettet med FooGallery ved hjælp af standardindstillingerne.

Som standard tilføjer FooGallery en drop skygge kanteffekt til hvert billede, men dette kan let ændres gennem de individuelle galleriindstillinger. Som du kan se, ved hjælp af standardindstillingerne ændres størrelse på miniaturebilleder ikke automatisk til at udfylde hele bredden af ​​indholdsområdet. Heldigvis kan den berettigede galleri skabelon tage sig af dette.

Offentliggjort Envira Gallery

Et offentliggjort billedgalleri oprettet med Envira ved hjælp af standardindstillingerne.

Som standard er Envira-gallerierne pænt berettiget til at optage den fulde bredde af indholdsområdet. Når du holder musepekeren over et billede, vises de valgfrie billedtekster, og, som med de andre to plugins, ved at klikke på et billede vises en større version i et lysboksoverlayvindue.

Udgivet NextGEN Gallery

Ligesom FooGallery tilføjer billeder, der er oprettet med NextGEN ved hjælp af standardindstillingerne, en ramme til miniaturebillederne. Layouten er heller ikke berettiget, hvilket efterlader et mellemrum mellem det sidste billede og kanten af ​​indholdsområdet. Dette kan dog let ændres i galleriindstillingerne.

NextGEN Lightbox

Som standard vises galleribilleder i et lightbox-vindue, når der klikkes på med alle tre plugins.

Denne demonstration af at bruge standardindstillingerne til at oprette et billedgalleri skulle give dig en god idé om de resultater, du kan forvente af disse plugins ud af boksen.

Afsluttende tanker

NextGEN er sandsynligvis det bedste WordPress-billedgalleri-plugin til strømbrugere. Hvis du vil have fuld kontrol over dine gallerier og mange forskellige muligheder for at præsentere dine billeder på forskellige måder, kunne NextGEN være noget for dig. På grund af de detaljerede indstillinger og indstillinger af NextGEN er det imidlertid mere kompliceret at bruge og mindre brugervenligt end Envira og FooGalley.

Det er ofte prisen, der skal betales for flere funktioner og funktionalitet, men det føles som om tingene kunne være enklere. NextGEN er på ingen måde ubrugelig, men du bliver muligvis nødt til at se dokumentationen for at få mest muligt ud af dette plugin eller endda gøre nogle af de grundlæggende. Mens slutresultaterne var gode, var der perioder med hovedskrammer, da man kom i gang med NextGEN Gallery.

FooGallery og Envira ligner hinanden med hensyn til brugervenlighed, og de er begge lettere at bruge end NextGEN Gallery, selv for det grundlæggende. Imidlertid er FooGallery af de to kanter foran på grund af dens strengere overholdelse af WordPress-måde at gøre ting på, når det kommer til interface-design. Det føles bare som en del af dit websted i stedet for et tilføjelse.

Når det kommer til at sammenligne de gratis versioner af disse plugins, får FooGallery mit valg som det bedste WordPress billedgalleri plugin. Det har en god balance mellem nyttige funktioner, mens den stadig er let at bruge. Hvis du har brug for mere avancerede billedgallerifunktioner, kan opgradering til premium-versionerne af Envira Gallery eller NextGEN Gallery imidlertid være en bedre mulighed.

Brugt / brug af nogen af ​​disse? Tanker?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me