Divi vs Elementor WordPress sidebygger sammenlignet – Hvilken er best? (2020)

WordPress-tilbud


Hvis du vil lage tilpasset innholdsdesign og sideoppsett for WordPress, er det beste alternativet for de fleste nettstedseiere å installere et sidebygger-plugin. Når det gjelder valg av et av disse programtilleggene, er Divi og Elementor to veldig populære alternativer.

I tillegg til å være to av de mest kjente og mye brukte sidebyggerne, deler Divi og Elementor også lignende funksjonslister, noe som gjør det vanskelig å bestemme hvilken du skal velge. På papiret ser de begge bra ut, men som ofte er tilfelle, vil de små detaljene og forskjellene diktere hvilken som er best for deg.

For å hjelpe deg med å velge riktig verktøy, sammenligner denne artikkelen funksjonene og brukeropplevelsene til Divi og Elementor, slik at du kan ta en informert beslutning om hvilken du skal bruke til prosjektet ditt.

La oss begynne…

Om Divi og Elementor

Å installere et sidebygger-plugin som Divi eller Elementor gir deg full kreativ kontroll over hvordan innlegg, sider og andre typer innhold ser ut..

Divi Page Builder-grensesnitt

Både Divi (bildet) og Elementor gir deg en ny måte å lage innhold i WordPress.

Ikke bare det, men de betalte versjonene av disse to programtilleggene lar deg tilpasse topptekst, bunntekst og andre deler av nettstedet ditt utenfor post- og sideområdene..

Siden Elementor er tilgjengelig i to hovedvarianter – den ene en gratis plugin og den andre et betalt verktøy med tilleggsfunksjoner – vil vi dekke begge alternativene i denne sammenligningen. På grunn av dette vil du kunne bestemme om gratisversjonen av Elementor vil være tilstrekkelig for nettstedet ditt, eller om å investere i Divi Builder eller Elementor Pro er et bedre alternativ.

For Divi ser vi på det frittstående Divi Builder-plugin fra Elegante temaer som også er tilgjengelige som en del av Divi WordPress-temaet, også fra Elegante temaer.

Divi og Elementor Oversikt

Elementor Page Builder-grensesnitt

De viktigste funksjonene i Divi og Elementor (bildet) er deres dra-og-slipp-visuelle grensesnitt.

Denne guiden vil se nærmere på Divi og Elementor. For å gi deg en rask oversikt over hva disse verktøyene kan gjøre, her er en liste over nøkkelfunksjonene deres:

 • Biblioteker med høykvalitets hjemmesider og indre sidemaler.
 • Kraftige dra-og-slipp WYSIWYG-innholdsredigeringsgrensesnitt.
 • Mulighet for å tilpasse alle områdene på nettstedet ditt, inkludert topptekst-, bunntekst- og temamaler.
 • Tilpassbare elementer for å legge til et utvalg innhold på sidene dine.
 • Mulighet for å lage gjenbrukbare maler og sideelementer for bruk på nettstedet ditt.
 • Rolleansvarlige for å kontrollere hvem som kan gjøre hva med sidebyggerne på nettstedet ditt.

Selv om disse sidebyggerne kan ha lignende funksjoner, er funksjonene deres implementert på forskjellige måter. På grunn av dette er det vanskelig å evaluere og sammenligne dem bare ved å se på funksjonslistene deres.

Når du er ferdig med å lese denne sammenligningen, vil du imidlertid vite om Divi eller Elementor er den rette sidebyggeren for nettstedet ditt.

Før vi får en grundig utforskning og sammenligning av deres funksjoner og brukeropplevelser, er her nøkkelinformasjonen om hver plugin.

Om Divi

Divi Builder startet livet som en innholdsredigerer integrert i Divi WordPress-temaet. Men nå er den sidebyggeren også tilgjengelig som en frittstående WordPress-plugin for bruk med ethvert WordPress-tema, og det er produktet vi ser etter for denne sammenligningen.

Divi WordPress-plugin

Divi Builder er tilgjengelig som et frittstående WordPress-plugin, eller som en del av Divi-temaet.

Mens sidebyggeren nå er tilgjengelig som en plugin, kan du drepe to fugler med en stein og installere Divi-temaet for å bruke et tema for å velge et tema for WordPress-nettstedet ditt, og du liker lyden til Divi Builder. tema av høy kvalitet til WordPress-nettstedet ditt, og få tilgang til sidebyggeren.

Hvis du vil vite mer om Divi-temaet, kan du lese en grundig gjennomgang for hele historien.

Vi vil dekke prisene mer detaljert senere i sammenligningen av denne sidebyggeren, men både Divi Builder-plugin og Divi WordPress-tema er tilgjengelige fra Elegante temaer i en enkelt pakke som starter på $ 89.

Om Elementor

Som nevnt kan du begynne å bruke Elementor-sidebyggeren gratis, eller betale for Elementor Pro for å få tilgang til en mer funksjonsrik versjon av verktøyet.

Elementor WordPress-plugin

Elementor er tilgjengelig som en gratis versjon og en mer funksjonsrik premiumversjon kjent som Elementor Pro.

Når du installerer en av plugin-ene gir deg tilgang til det samme sidebyggergrensesnittet, inneholder Elementor Pro flere maler og moduler, pluss noen få ekstra funksjoner som hjelper deg å tilpasse hele WordPress-nettstedet ditt, lage popup-vinduer og integrere med mange tredjedeler – festtjenester. Det er også et gratis tema for Elementor som kan brukes hvis du ennå ikke har valgt et for nettstedet ditt.

Du kan lese en oversikt over forskjellene mellom Elementor Pro og gratisversjonen på Elementor-nettstedet.

Divi vs Elementor funksjoner sammenlignet

Begge plugins har som mål å løse det samme problemet – noe som gjør det enkelt å opprette et tilpasset WordPress-nettsted – og derfor deler de lignende funksjonslister. Så for å hjelpe deg med å bestemme hvilken du skal velge, her er en sammenligning av nøkkelfunksjonene deres.

Redigerbare innholdsmaler

Elementor Layout Kit

Både Elementor (bildet over) og Divi har hundrevis av redigerbare maler av høy kvalitet.

Selv om det er flott at begge programtilleggene lar deg lage dine egne tilpassede sidedesign fra bunnen av, kan det være tidkrevende, for ikke å nevne ganske vanskelig, hvis designegenskapene dine ikke gjør så mye.

Heldigvis er Divi og Elementor Pro, og i mindre grad gratisversjonen av Elementor, spekket med maler av høy kvalitet. Du kan bruke malene når de kommer, og bare gjøre noen få redigeringer av tekst og bilder, eller tilpasse dem helt slik at de blir unike design.

Noen eksempler på typene maler du får tilgang til med begge plugins inkluderer:

 • bedrifts- og forretningsfokuserte nettstedmaler
 • markedsføring, design og SEO byråmaler
 • mange forskjellige maler for e-handel
 • mange tjenesteleverandører og frilanser maler
 • online porteføljemaler
 • bloggmaler, som dekker temaer om mat, reise og helse
 • flere salgsfokuserte destinasjonssider.

Som du kan se, uansett hvilken type nettsted du planlegger, eller innhold du trenger å lage, vil du sannsynligvis finne en mal som er klar til å gå.

Divi Marketing Demo hjemmeside

Et eksempel på en av de redigerbare Divi-oppsettene.

Hvis ikke, bør det være en som er en nær match som du kan justere for å oppfylle dine krav.

Når det gjelder antall maler du får tilgang til med hver av disse sidebygger-programtilleggene, har Elementor Pro imponerende maler på 150 pluss, mens Divi tar ting enda lenger med mer enn 1100 oppsett. Gratisversjonen av Elementor har bare rundt 40 maler, men du kan finne den du trenger blant dette mindre utvalget.

Selv om det er enkelt å fokusere på tallene, er det imidlertid verdt å nevne at det er best å velge plugin med flest maler som passer for prosjektet ditt, i stedet for det som har flest alternativer generelt..

Malorganisasjon

Divi-oppsettene er organisert i nettstedspakker for å bidra til at det stadig utvides malbiblioteket er mer håndterbart. Hver pakke inneholder vanligvis en hjemmeside mal, samt oppsett for å legge til annet innhold på nettstedet ditt, for eksempel om, kontakt- og destinasjonssider, så vel som blogginnlegg og porteføljer.

Divi Layout Pack

Divi-malene er organisert i pakker som inneholder flere oppsett for å lage en bestemt type nettsted.

Divi-layoutpakkene er nyttige, ettersom de gir deg de fleste, om ikke alle, malene du trenger for å starte nettstedet ditt. Imidlertid står du fritt til å mikse og matche maler fra de forskjellige pakningene for å lage et eget tilpasset nettsted.

Med Elementor er ikke malene like tydelig organisert i nettpakker, noe som gjør surfing i biblioteket mindre praktisk enn det er med Divi. Imidlertid er det noen få sett med maler som alle er designet for samme formål, for eksempel en serie oppsett for å lage et nettsted for et digitalt byrå eller en online portefølje.

Importere elementormaler

Begge programtilleggene gjør det enkelt å importere maler til innlegg og sider.

Med begge programtilleggene er det veldig greit å importere malene, slik at du raskt kan legge grunnlaget for det nye nettstedet ditt eller legge til ekstra sider til det eksisterende nettstedet.

Sammendrag av innholdsmaler

Elementorlayouteksempel

Et eksempel på en av de redigerbare Elementor Pro-malene.

Uansett om du velger Divi eller Elementor Pro, vil du få tilgang til mange maler av høy kvalitet for å lage alle typer nettsteder og legge til individuelle innholdsstykker på nettstedet ditt.

Takket være Divis nettstedspakkesystem er det lettere å raskt finne og importere en samling maler som alle er designet for samme prosjekt.

Med Elementor er det noen få nettpakker, eller sett som de kaller dem. Imidlertid er de fleste Elementor-malene individuelle oppsett designet for å legge til en enkelt side til nettstedet ditt, i stedet for å bygge et helt nettsted.

Mens du får en god mengde maler med begge plugins, er den beste måten å bestemme hvilken sidebygger som er riktig for deg i denne forbindelse, å bla gjennom bibliotekene deres (se Divi- og Elementor-bibliotekene) og se hvilke som er mer relevante for typen nettsted du oppretter.

Sidebyggerfunksjoner

Vi skal til for å se på sidebyggergrensesnittene til Divi og Elementor for å demonstrere innholdsskapingsprosessen og brukeropplevelsen til begge plugins.

Før vi utforsker hvordan de fungerer, er det imidlertid en rask oversikt over noen av de beste funksjonene i Divi og Elementor sidebyggergrensesnitt:

 • Mulighet for å dra og slippe elementer rundt på siden.
 • Evne til å angre og gjøre om handlinger og se sideredigeringshistorikken.
 • Mulighet for å tilpasse alle elementene som utgjør siden din tungt.
 • Mulighet til å forhåndsvise sidedesign i en rekke visningsportar, inkludert smarttelefon- og nettbrettvisning.
 • Mulighet for å lage gjenbrukbare innholdselementer som du raskt kan sette inn på flere sider.

Som listen over funksjoner over viser, kan du gjøre mye mer med disse verktøyene enn du kan med standard WordPress-editor.

La oss ta en titt på hvordan det er å bruke disse programtilleggene til å lage et tilpasset sidedesign for WordPress-nettstedet ditt.

Page Builder-grensesnitt

Som nevnt legger både Elementor og Divi til et nytt grensesnitt til WordPress-nettstedet ditt som du kan bruke til å lage tilpassede design og oppsett for dine innlegg, sider og annet innhold.

Start-knappen for elementor-sidebygger

Begge programtilleggene legger en knapp til WordPress-editoren som lar deg bruke sidebyggerne deres til å lage innhold.

Når du har klikket på knappen for å starte sidebyggeren, kan du begynne å bruke dra-og-slipp-grensesnittene til Divi og Elementor for å gjøre mye mer enn du kan med standard WordPress-editor.

Elementor Editor Brukergrensesnitt

Disse sidebyggerne erstatter standard WordPress-redigereren med et tilpasset brukergrensesnitt for innholdsredigering.

Når det gjelder å lage et tilpasset sidedesign, bruker begge plugins rad- og kolonnebaserte strukturer for å gjøre det mulig å bygge oppsettet. Hver side kan ha flere rader, og hver rad kan inneholde flere kolonner, noe som gir deg mye frihet når du bygger sidene dine.

Elementor rad og kolonne struktur

Både Elementor (bildet) og Divi bruker rader og kolonner for å bygge sideoppsettstrukturene.

Siden begge programtilleggene inneholder et godt utvalg av forhåndsdefinerte kolonnelayouter, kan du raskt begynne å bygge strukturen på siden din.

Divi rad- og kolonnealternativer

Divi har noen flere forhåndsdefinerte kolonneoppsett å velge mellom når du legger til en ny rad på sidene dine.

Hvis du vil justere kolonnefordelingen, kan du gjøre det enkelt med Elementor ved å dra kolonnekanten for å øke eller redusere bredden.

Elementor kolonne bredde Endre størrelse

I motsetning til Divi, lar Elementor (bildet) deg dra kolonnegrensene for å gi deg full kontroll over bredden på kolonnene.

Selv om du ikke kan dra kolonnegrensene for å endre størrelsen på dem i Divi, kan du bytte den forhåndsinnstilte kolonnestrukturen til en rad som allerede er lagt til siden din, og endre den til en annen kolonnedistribusjon. Dette begrenser alternativene dine litt, men du bør kunne finne en forhåndsdefinert layout som er et samsvar, eller i det minste veldig nært, til dine krav.

Divi Endre kolonnestruktur

Divi lar deg endre kolonnestrukturen for rader du allerede har lagt til på siden din.

På grunn av den rad- og kolonnebaserte strukturen, er du ikke i stand til å plassere sideelementene dine hvor du vil, for eksempel oppå hverandre eller med litt overlappende kanter, som du kan med et ikke-WordPress-sidebyggerverktøy, for eksempel som Instapage (les vår anmeldelse av Instapage for å finne ut mer om denne hostede destinasjonssidebygger-tjenesten).

Instapage Landing Page Editor

Den ikke-WordPress, vert landingssidebyggeren, Instapage, lar deg stable ting oppå hverandre, i motsetning til sidebyggerne av Divi og Elementor.

I stedet, med Divi og Elementor, må sideinnholdet ditt arbeide innenfor grensene for rad- og kolonnestrukturen du har opprettet. For noen lesere vil imidlertid å ha strukturen til en rad og kolonnebasert layout å følge være å foretrekke fremfor den totale friheten til et verktøy som Instapage.

Divi-sidebyggergrensesnitt

Divi Builder-grensesnittet er veldig forskjellig fra det vanlige WordPress-redigeringsgrensesnittet.

Når det er sagt, uansett om du velger Divi eller Elementor, har du fortsatt mye kreativ frihet når du designer sidene dine.

For eksempel gir begge programtilleggene deg full kontroll over utseendet til kolonnene og radene, inkludert farger, rammer, bakgrunnsvisning og justering. Som de andre elementene du kan legge til på sidene dine med Divi og Elementor, kan du også bruke animasjonseffekter på radene dine, for eksempel skyv-inn eller fade-in-effekter.

Elementor Innstillinger for bevegelseseffekt

I tillegg til å bruke animasjons- og bevegelseseffekter på sideelementene dine, lar begge plugin-ene deg tilpasse utseendet til radkolonnene og cellene.

Når du har lagt en eller flere rader til siden din, kan du begynne å sette elementene inn i layoutene dine for å fortsette å bygge ditt tilpassede innholdsdesign.

Sideoppbyggergrensesnitt Sammendrag

Brukergrensesnittene til både Divi og Elementor har kommet langt siden de tidlige dagene med sidebygger-plugins, og de er også et betydelig avvik fra den vanlige WordPress-innholdsredigeringsopplevelsen.

På grunn av dette vil det være en periode med læring og tilpasning å få mest mulig ut av begge verktøyene. Selv de som er erfarne WordPress-brukere, men ikke er kjent med dens moderne sidebygger-plugins, vil sannsynligvis ikke kunne gjøre akkurat det de vil med disse verktøyene med en gang.

Imidlertid, med litt utholdenhet og litt prøving og feiling, bør du være i stand til å lage den typen innholdsdesign som bare ikke er mulig med standard WordPress-editor.

En nyttig funksjon som Divi ikke har og Elementor ikke er wireframe-modus. Hvis du bytter til denne visningen i sidebyggeren, skjuler innholdet på siden og avslører den underliggende strukturen. Dette gjør det lettere å se hvordan siden ble bygget og hvilke moduler den inneholder. Elementor har en lignende Navigator-funksjon, men den er ikke like nyttig.

Divi Page Layout Wireframe View

I motsetning til Elementor, gir Divi deg muligheten til å bytte til wireframe-modus for å få en tydeligere oversikt over sidestrukturen.

Elementor er sannsynligvis enklere å bruke av de to verktøyene. Brukergrensesnittet er ikke fullt så unikt som Divis, og derfor har det mindre av en læringskurve.

Widgets og moduler

For å hjelpe deg med å lage effektive sider for nettstedet ditt, inkluderer begge plugin-ene imponerende utvalg av widgets og moduler som du kan sette inn i layoutene via sidebyggergrensesnittene..

Med gratisversjonen av Elementor får du tilgang til 30 grunnleggende widgeter, mens pro-versjonen av plugin-en inneholder mer enn 40 ekstra avanserte widgets. Divi-brukere kan legge til 40 moduler på sidene sine.

Modulene og widgetene til begge programtilleggene kan også tilpasses, så du får full kontroll over hvordan de ser ut når de har blitt lagt til på sidene dine..

Noen eksempler på disse modulene:

 • Knapper og handlingsfremmende tiltak
 • Pris tabeller
 • Testimonialkaruseller
 • Blogginnleggslister
 • Porteføljeinnholdsnett
 • Nedtellingstimere
 • Videospillere

Det er mye crossover når det kommer til modulene du får tilgang til med begge disse verktøyene, og alt som er i den ene pluginen, men ikke er i den andre, skal ikke være deal-breakers, for eksempel vippeboksene til Elementor som ikke er i Divi eller det filterbare porteføljealternativet til Divi som ikke er i Elementor.

Når det gjelder hvorvidt Divi eller Elementor har et bedre utvalg av moduler, er det vanskelig å erklære en til en vinner. Elementor Pro har mer enn Divi, men det kommer virkelig an på hvilke elementer du vil legge til på sidene dine.

WordPress Theme Options

Begge programtilleggene skal fungere med alle temaer som ‘respekterer kodingsstandardene for WordPress satt av Codex’, men hvis du ennå ikke har startet nettstedet ditt og valgt et tema, eller hvis du leter etter et nytt til nettstedet ditt, Divi og Elementor har begge sine egne temaer.

Som nevnt tidligere, så vel som Divi sidebygger plugin, er det også et Divi WordPress-tema. Prisdelen for denne sammenligningen inneholder alle detaljene om kjøp av disse verktøyene – men når du kjøper Divi-plugin, får du også tilgang til Divi-temaet. Derfor, hvis du oppretter et nytt WordPress-nettsted, trenger du ikke å bekymre deg for å finne et passende tema hvis du bestemmer deg for at Divi er den beste sidebyggeren for prosjektet ditt.

Divi vs Elementor WordPress-temaer

Kjøp av Divi Builder-plugin kommer med Divi og Extra WordPress-temaene, mens Elementor-teamet har laget et gratis tema for bruk med sidebyggeren..

Elementor-teamet har produsert et gratis tema kalt Hello Elementor som de beskriver som ‘en vanlig-vanilje & lett tema “for sidebyggeren. Det er også en liste over anbefalte gratis og premium tredjeparts-temaer på Elementor-nettstedet.

På grunn av dette trenger du ikke å bekymre deg for å finne et passende tema med verken Elementor eller Divi, siden de begge gir deg et kompatibelt alternativ.

Temabyggere

Vanligvis lar de fleste sidebygger-plugins bare jobbe med innlegget eller sideinnholdet, i stedet for de delene av nettstedet ditt som er definert av temaet ditt, for eksempel topptekst- og bunntekstområdene, eller enkelt blogginnlegg og bloggarkivmaler..

Etter nylige oppdateringer har imidlertid både Divi og Elementor Pro-plugins nå en funksjon de beskriver som en Temabygger.

Hva dette betyr er at du kan designe tilpassede topptekster og bunntekster for nettstedet ditt, enten fra bunnen av eller ved å bruke malene deres, og deretter tilordne den tilpassede toppteksten eller bunnteksten til hele nettstedet ditt, eller til bestemte deler av det.

Elementor Theme Builder Header Layouts

Elementor Pro har mange topptekst-, bunntekst- og andre maler for bruk med Theme Builder-funksjonen.

Med Elementor foregår det å lage det tilpassede headerområdet i sidebyggergrensesnittet, og gir deg full kontroll over hvordan dette området på nettstedet ditt ser ut, uavhengig av hvilket tema du bruker.

Elementor Theme Builder Header Editor

Du kan opprette den tilpassede toppteksten og andre temaelementer i Elementor-sidebyggeren.

Dynamisk innhold, for eksempel nettstedslogoen og menyen som skal vises i den tilpassede overskriften, kan alle defineres gjennom Elementor-sidebyggergrensesnittet.

Divi Theme Builder fungerer på samme måte som Elementor Theme Builder, og gir deg kontroll over alle aspekter av WordPress-nettstedet ditt.

Divi Theme Builder Innstillinger

Som med Elementor Pro, lar Divi Theme Builder (bildet) lage designtilpassede temamaler gjennom redigeringsprogrammet, og deretter kontrollere nøyaktig når de brukes på nettstedet ditt.

Funksjoner som betingede publiseringsinnstillinger for begge verktøyene gjør det enkelt å automatisk tilordne maler, for eksempel en tilpasset enkeltinnleggsoppsett, til innhold fra bestemte kategorier, for eksempel.

Hvis du vil designe tilpassede topptekster, bunntekster, maler for blogginnlegg og mer, gjør både Divi og Elementor Pro det mulig med temabyggerfunksjonene. Begge programtilleggene har implementert denne funksjonen veldig bra.

Tilleggsfunksjoner

I tillegg til å ha alle de essensielle funksjonene som gjør en flott sidebygger-plugin, for eksempel et stort sett av høykvalitetsmaler og en kraftig visuell redigerer, har Divi og Elementor noen få andre funksjoner som er verdt å nevne raskt.

Divi leder

For å ta gjetningene fra å lage tilpassede sidedesign som konverterer mot målene på nettstedet ditt, for eksempel å oppmuntre besøkende til å komme i kontakt via et kontaktskjema, bli med på e-postlisten din, kjøpe et produkt eller ta noen andre tiltak, har Divi et verktøy som kan hjelpe deg med å optimalisere innholdet.

Dette verktøyet er Divi Leads, og det er integrert i sidebyggeren, slik at du kan kjøre delte tester ved å lage flere versjoner av et sideelement, for eksempel en knapp eller overskrift. Divi Leads vil deretter vise de forskjellige versjonene av det elementet til undergrupper av publikum.

Mens testen kjøres, blir publikumsinteraksjoner med de forskjellige versjonene av elementene sporet, slik at du tydelig kan se hvilken som gir de beste resultatene mot dine mål. Når du har laget variantene av siden du vil teste, er hele prosessen med å kjøre eksperimentet og samle inn data veldig praktisk.

Selv om du synes at de tilpassede sidedesignene dine ser bra ut, kan Divi Leads fortelle deg om de faktisk er effektive til å hjelpe deg med å konvertere mot målene dine.

Selv om Elementor ikke har en split-testing-funksjon, kan den integreres med Google Optimize, noe som gir deg en måte å kjøre A / B-testing på ditt tilpassede innhold. Å ha denne funksjonaliteten integrert i sidebyggeren, som tilfellet med Divi, gjør imidlertid optimalisering av dine tilpassede design enklere og mer effektiv.

Elementor Pop-ups

Elementor Pop-up Maler

Elementor Pro har en popup-byggerfunksjon med et eget sett med maler som du kan finne nyttige.

En funksjon som Elementor Pro har som Divi (og gratisversjonen av Elementor) ikke er en pop-up-byggherre som lar deg lage dine egne iøynefallende popup-vinduer, fly-ins, hei-barer, fullskjerm-skjermer og mer – alt gjennom Elementor-sidebyggergrensesnittet.

Hvis du vil at besøkende skal utføre en spesifikk handling på nettstedet ditt, eller se en kunngjøring, er popup-vinduer og deres varianter en flott måte å fange oppmerksomheten på.

Selv om Divi ikke har en innebygd pop-up-opprettingsfunksjon, gir kjøp av Divi deg tilgang til popup-og e-postoptin-plugin, Bloom, et nyttig verktøy vi har gjennomgått tidligere. Imidlertid er det enklere å ha funksjonaliteten integrert direkte i sidebygger-plugin, som tilfellet er med Elementor, enn å bruke et eget verktøy.

Samfunnet

Elegante temaer har gjort en god jobb med å fremme et samfunn rundt produktene sine, inkludert Divi Builder-plugin. Nettstedet har en av de travleste bloggene om WordPress, med mye nyttig innhold for Divi-brukere.

Videre er det også møter som foregår over hele verden, hvor du kan få kontakt med andre Divi-brukere. Den offisielle Divi Facebook-gruppen, så vel som de mange uoffisielle, gir deg et annet sted å få støtte og inspirasjon til prosjektene dine..

Elementor-samfunnet inkluderer også personlige møter, travle Facebook-grupper og et sted for utviklere å samarbeide om plugin-modulen.

Tillegg og oppgraderingsalternativer

Siden både Divi og Elementor er veldig populære sidebyggere, er det opprettet en rekke tredjeparts tillegg for disse programtilleggene. Noen har gratis tillegg mens andre har betalte utvidelser. Imidlertid, hvis du oppdager at det er noe du ikke kan gjøre med verken Divi eller Elementor, er det en god sjanse for at du vil kunne finne et tillegg som gir denne funksjonaliteten til sidebyggerne.

Hvor finner du tillegg for Elementor og Divi:

 • Elegant Marketplace viser gratis og betalte tillegg fra en rekke kilder.
 • Elementor-tilleggssiden inneholder lenker til gratis og betalte alternativer.

Hvis du ikke finner et tillegg som løser problemet ditt, er det mulig du kan kode en selv eller ansette en utvikler for å bygge den for deg. Faktisk er det mye informasjon for utviklere som ønsker å lage løsninger for sidebyggeren på Elementor-nettstedet.

Prisalternativer

Her er en rask oversikt over prisalternativene for disse programtilleggene før vi fordeler nøyaktig hva du får for pengene:

 • Divi Builder: $ 89 for en ett års lisens eller $ 249 for en levetid lisens, med begge alternativene som gir deg tilgang til ekstra plugins og temaer fra elegante temaer.
 • Elementor: Gratis versjon tilgjengelig, mens Elementor Pro-lisensene starter på $ 49 i året.

Som du kan se, kommer Divi Builder-plugin med de andre produktene fra Elegante temaer, så når du kjøper Divi Builder, får du også tilgang til Monarch-sosial delingsplugin, les vår Monarch-anmeldelse her. Begge lisensalternativene inkluderer tilgang til de samme sett med funksjoner som Divi Builder og de andre produktene fra Elegante temaer.

Divi-prisalternativer

Divi Builder er tilgjengelig på to prisplaner.

Vi har gjennomgått pakken Elegante temaer før, slik at du kan lese den artikkelen for å finne ut nøyaktig hva du får hvis du registrerer deg. Uansett om du velger ett år eller livstidslisens, kan du bruke Elegant Themes-produktene på et ubegrenset antall nettsteder.

Elementor prisplaner

Prisen på Elementor Pro avhenger av hvor mange nettsteder du vil bruke plugin på.

Med Elementor Pro tillater $ 49-lisensen bruk på et enkelt nettsted, med de dyrere alternativene som dekker større antall nettsteder. Bortsett fra det, er Elementor Pro-lisensene de samme, og gir deg tilgang til alle funksjonene i denne plugin-enheten, uavhengig av hvilket alternativ du velger.

Både Divi Builder og Elementor Pro har 30-dagers pengene-tilbake-garantier, slik at du kan prøve dem uten risiko.

Siste tanker

Både Divi Builder og Elementor Pro er spennende og imponerende innholdsredaktører for WordPress. Ikke bare gir de deg full kontroll over innleggene og sidene dine, men også topptekstene, bunntekstene og andre områdene på nettstedet ditt. Det kreative potensialet for nettstedet ditt med begge verktøyene er nesten ubegrenset.

Uansett hvilken du velger, blir du ikke skuffet.

For å hjelpe deg med å ta en beslutning, sjekk imidlertid malene deres for å se hvilken plugin som har flere alternativer som du sannsynligvis vil bruke.

Det er en god ide å se valg av moduler også, bare hvis det er et bestemt element du vil legge til på nettstedet ditt som ikke er inkludert i Divi eller Elementor.

Når det gjelder brukervennlighet, er Elementor-grensesnittet trolig det enkleste av de to å komme i gang med. Så hvis du ikke har tid eller lyst til å lære et helt nytt system, kan Elementor være bedre for deg enn Divi med sitt unike brukergrensesnitt.

Hvis du fremdeles vil vite mer om disse sidebyggerne, kan du lese Divi Builder-gjennomgangen vår og vår Elementor-gjennomgang for å få et fullstendig bilde.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map