Divi Builder, Beaver Builder eller Elementor WordPress Plugins – Hvilken man skal vælge og hvorfor?

WordPress-tilbud


Hvis du nogensinde har bygget – eller tænker på at bygge – et WordPress-websted, har du muligvis hørt om disse ting, der kaldes sidebygger plugins. Okay, selvfølgelig har du det! De er rasende lige nu. Men her er det: Hvilken er bedst? I denne artikel gør vi det klart ved sammenligning af Divi Builder, Beaver Builder og Elementor.

Hvorfor disse tre specifikt? First off, ja, der er mange flere muligheder, der venter på dig derude i sidebyggerområdet. Der er WPBakery Page Builder, SiteOrigin Page Builder, Brizy og sandsynligvis et dusin andre værktøjer, der forbliver under radaren. Så hvorfor afvise dem alle og kun fokusere på Divi Builder, Beaver Builder og Elementor?

Svaret er enkelt: De er de store tre. De er de mest populære sidebygger-plugins på markedet, med de mest prominente hold bag sig – og sandsynligvis de mest udvikler-timer, der er investeret i at opbygge dem.

Hvad dette oversættes til er enkelt: Mens de flere nichebygere muligvis har enkeltfunktioner her og der, der gør dem interessante, er ‘hele pakken’ noget, du kun får med en af ​​de store tre: Divi Builder, Beaver Builder eller Elementor.

Men hvilket er bedst? Lad os finde ud af det!

Denne sammenligning fokuserer på en håndfuld vigtige aspekter:

 • Brugervenlighed. Det er hele salgsstedet, er det ikke? Med andre ord, hvis jeg kendte kode, ville jeg ikke have brug for en builder i første omgang.
 • Indholdsmoduler. Tekstblokke, billedblokke, knapper og så videre. Lad os sammenligne, hvilken af ​​de store tre der kommer ud på toppen her, og tilbyder det mest.
 • Out-of-the-box skabeloner. Det er sjovt at opbygge sider fra bunden… hvis du har tid. Hvis ikke, er skabeloner nyttige. Gode ​​bygherrer bør tilbyde dem.
 • Indlæsningstider! Indlæses dit websted langsommere med et builder-plugin aktiveret? Lad os tjekke.
 • Hvad sker der, når du deaktiverer pluginet. Nogle bygherrer håndterer dette godt, hvilket betyder, at siderne stadig ser okay ud. Nogle er ikke så yndefulde.
 • Prisen. Naturligvis. Plus hvordan man træffer en beslutning. ?

Lad os komme i gang.

Contents

Divi Builder, Beaver Builder, Elementor: Sammenlignet

Først det grundlæggende! Som du måske allerede ved, er Divi Builder, Beaver Builder og Elementor under hætten WordPress-plugins.

Det vigtigste, disse tre har at tilbyde, er, at de gør det virkelig let at oprette tilpassede siderstrukturer og -indlæg. Jeg taler om den slags design, der går langt over det, som dit tema giver dig mulighed for at gøre. Du kan oprette destinationssider, brugerdefinerede om sider, salgssider … hvad som helst, virkelig.

 • Divi Builder er et premium-kun plugin. Der er ingen gratis version tilgængelig.
 • Både Elementor og Beaver Builder abonnerer på freemium-modellen – som i, der er en gratis version, plus du kan betale et mindre gebyr for at få flere funktioner.

Vi kommer til nitty-gritty på bare et par sekunder, men først her er en hurtig oversigtstabel, hvis du har travlt:

Divi Builder
Beaver Builder
Elementor

Pris$ 89, $ 249gratis, $ 99, $ 199, $ 399gratis, $ 49, $ 99, $ 199
Brugervenlighed4/54.8 / 55/5
Indholdsmoduler~ 45~ 30~ 60
Sideskabeloner~ 370~ 30~ 140
Effekt på belastningstid+27%+37%+28%
Når du deaktivererEt rod med kortkoderGod sidestruktur forbliverGod sidestruktur forbliver
SAMLET SET# 3# 2# 1

Den fulde sammenligning:

1. Brugervenlighed

Først installationen. Ingen overraskelser her: Divi Builder, Beaver Builder og Elementor installerer alle som ethvert andet WordPress-plugin.

Begynders note: Sådan installeres et plugin.

Når du er færdig med installationen, er alle tre bygherrer klar til brug med det samme. Når det er sagt, kommer de alle med separate indstillingssider i WordPress-instrumentbrættet. Du behøver faktisk ikke gå ind på disse indstillinger for at begynde at bruge builder. Alle indstillinger er … valgfri.

Ekstra point her går til Beaver Builder, som har et specielt ombordpanel, der er beregnet til at få dig op med hastigheden med bygherren og dens mest væsentlige elementer.

Beaver Builder ombord

Her er mere om, hvor nemt hver builder er at bruge:

1.1. Beaver Builder

Gå til Sider → Tilføj nyt for at komme i gang med Beaver Builder. Du ser en ny sektion der:

aktiver Beaver

Når du har klikket på den, starter den brugerdefinerede Beaver Builder UI, og du kan begynde at arbejde med plugin.

Beaver Builder lærred

Den ene vanskelighed, du vil møde her, er, at du muligvis er begrænset af det lærredsområde, som dit tema giver dig mulighed for at arbejde inden for. Med andre ord, hvis der ikke er en fuldskærms-sideskabelon tilgængelig med dit tema, vil du ikke være i stand til at opbygge komplette fuldskærmdesign. Beaver Builder kommer ikke med nogen sådan tom skabelon ud af boksen.

Ved at lægge dette emne til side giver Beaver Builder dig en meget intuitiv oplevelse generelt. Du får til at trække elementer fra sidefeltet, slippe dem videre til hovedlærredet og derefter tilpasse og tilpasse dem frit.

Beaver Builder bruger demo

Hver gang du vil placere en ny blok på siden, skal du bare klikke på ‘+’ der er i øverste højre hjørne af skærmen og derefter vælge dit element.

bever plus

Den ‘+’ knap er også, hvordan du kan tilføje nye rækker eller endda hele færdiglavede skabeloner og bruge dem som udgangspunkt.

Hver gang du klikker på et hvilket som helst element på siden, ser du en popup med de tilgængelige indstillinger og indstillinger for dette element. Derudover kan du redigere alt tekstindhold ved at klikke på en blok og skrive lige der.

Samlet set er Beaver Builder meget intuitiv. Da du ser på en faktisk live preview af den side, du arbejder på, er det meget tydeligt, hvad du skal gøre, og hvordan du kan opnå den ønskede effekt.

Hvis du vil lære mere om Beaver Builder og dens fordele og ulemper, kan du se vores Beaver Builder-anmeldelse.

1.2. Divi Builder

Gå til Sider → Tilføj nyt for at komme i gang med Divi Builder. Der er en saftig ny knap der:

Brug divi builder

Hvis du klikker på det, starter Divi Builder – men kun halvvejs, så at sige.

Dette er hvad jeg mener: Når du klikker på knappen, ser du dette:

divi midt ui

Det er kun ‘slags’ en nyttig sideopbygningsoplevelse. Det, du ser, er noget af en midtvejsgrænseflade, hvis det giver mening. Selvom det erstatter standard WordPress UI, og giver dig mulighed for at placere forskellige sideblokke den ene efter den anden, ser du faktisk ikke det endelige resultat af dit arbejde.

Jeg gætter på, at denne måde at arbejde på kan være nyttig, hvis du har at gøre med en meget lang og kompliceret side, og du bare ønsker at se ting fra et fugleperspektiv. Til dine daglige behov til sideoprettelse er det dog bedre, at du bruger den ‘fulde’ Divi Builder-oplevelse.

For at få det til, skal du klikke på knappen Brug Visual Builder. Dette vil omdirigere dig til et helt nyt panel, der er fuldt ud hvad-du-se-er-hvad-du-får.

Lige foran er Divi Builder-interface konstrueret på en måde, der leder dig gennem de trin, der er nødvendige for at oprette en flot side.

For det første giver Divi Builder dig tre valg: Byg fra bunden, vælg en forhåndsindretning eller klon eksisterende side. Dette er en venlig hjælper og vil forbedre din første interaktion med bygherren.

divi builder valg

Hvis du arbejder på en side fra bunden, skal du vælge, hvilken slags række du vil lægge på siden, og derefter hvilke moduler du vil inkludere inde i rækken.

divi tomt lærred

Det hele er næsten lige så let at forstå som i Beaver Builder. Selvfølgelig er jeg klar over, at meget af dette kommer ned til personlig præference, men Ui’en til Divi Builder ser ud til at være en smule mere forvirrende.

For at se, hvad jeg mener, skal du tjekke dette skærmbillede:

divi builder underlige knapper

Hvad du ser der er tre separate ‘+’ knapper, og hver og en gør en anden ting. Den ene er for sektioner, den ene er for rækker, og den sidste er til indholdsmoduler.

(Bemærk: For at oprette en hvilken som helst Divi Builder-side skal du først oprette sektioner, derefter anbringe rækker i disse sektioner og til sidst sætte individuelle indholdselementer i rækkerne.)

Når det kommer til redigering af selve indholdet, er det dog meget intuitivt. Klik bare på det element, du vil redigere, og gør hvad du vil – det være sig at skrive eller justere andre parametre.

Divi brug demo

Generelt er Divi Builder let at bruge til daglig, men en smule vanskeligere at komme i gang med det første.

I lighed med Beaver Builder-situationen, hvis dit tema ikke kommer med nogen ‘tom’ sideskabelon, vil du ikke være i stand til at opbygge et ægte fuldskærmslayout med Divi Builder. Divi Builder leveres ikke med nogen sådan sideskabelon, så du er begrænset af dit temas tilgængelige arbejdslærred.

(Ud af bygherrer her er det kun Elementor, der har sin egen blank sideskabelon.)

Hvis du vil lære mere om Divi Builder og dens fordele og ulemper, kan du tjekke vores Divi Builder-anmeldelse.

1.3. Elementor

Den måde, du bygger med Elementor på, er ved at gå til Sider → Tilføj ny og derefter klikke på den store ‘Rediger med elementor’ -knap.

Elementorknap

Når du gør det, vil du blive omdirigeret til den brugerdefinerede Elementor UI.

Elementor UI

Mens både Divi Builder og Beaver Builder vælger ‘just in case’ UI – hvor du skal klikke på noget for at se de tilgængelige indstillinger eller indholdsmoduler, viser Elementor dig alt lige foran i et klassisk sidebar-lærredslayout.

De eneste to knapper, der er synlige i midten, foreslår på en nøjagtig måde, hvilken slags handlinger du kan tage for at komme i gang: Enten ’tilføj nyt afsnit’ eller ’tilføj skabelon’.

At bygge dit layout i hånden er meget intuitivt. Når du klikker på hovedtasten ’tilføj nyt afsnit’, får du vist en håndfuld fælles strukturer baseret på det antal kolonner, du ønsker. Når du vælger det, kan du begynde at trække indholdsmoduler.

Elementor brug demo

Her er din arbejdsgang med Elementor:

 1. Træk et indholdsmodul, du kan lide, og læg det hvor du har brug for det.
 2. Klik på det modul, og juster det ved at gå gennem dets indstillinger faner: Indhold, stil, avanceret.

Elementor faner

Fanen Indhold i et modul håndterer alt, hvad der er relateret til det, der sidder inden i / inde i det givne indholdselement. Hvis det er en overskrift, du har at gøre med, kan du justere teksten der. Hvis det er en billedblokering, kan du ændre selve billedet og så videre.

Fanen Style er, hvor du kan justere enhver lille detalje med hensyn til dit moduls udseende: Tænk farver, bredder, størrelser og så videre.

Endelig er Avanceret til margener, polstringindstillinger, rammer, responsiv designadfærd, tilpasset CSS og alt andet, der ikke fandt et sted i de andre faner.

Den indholdsstil-avancerede struktur bliver virkelig intuitiv og let at forstå efter kort tid, da du nemt kan forudse, hvor du kan finde en bestemt indstilling.

Sidst men ikke mindst giver Elementor dig en hvad-du-se-er-hvad-du-får redigeringsoplevelse og in-line redigering (f.eks. Med tekstblokke er der ikke behov for at gå ind på fanen Indhold, du kan bare start med at skrive væk efter at have klikket på selve modulet).

Generelt er Elementor min yndlingsspiller her med hensyn til brugervenlighed – selvom Beaver Builder er meget tæt.

Hvis du vil lære mere om Elementor og dens fordele og ulemper, kan du tjekke vores Elementor-anmeldelse.

2. Indholdsmoduler inkluderet

Ikke alle er enige, men jeg siger, at en bygherrekraft ligger i dens overflod af indholdsmoduler – veldesignede indholdsmoduler, det vil sige.

I slutningen af ​​dagen er den vigtigste grund til, at vi bruger bygherrer, at være i stand til at konstruere sider, der går over standardtekst- og billedkomboen. Det giver bare mening, at jo flere indholdselementer vi får, jo gladere er vi med en given builder.

Her er hvad der er tilgængeligt med Divi Builder, Beaver Builder og Elementor. Først de moduler, du kan finde i alle tre:

 • Harmonika
 • Lydafspiller / SoundCloud
 • Knap
 • Opkald til handling-blok
 • Kontaktformular
 • skranke
 • Divider
 • E-mail til optin / abonnementsformular
 • Galleri
 • HTML / kode
 • Billede
 • Kort
 • Indlæg
 • Pris tabel
 • sliders
 • Faner
 • Testimonial
 • Tekst
 • video
 • WooCommerce-produkter

Og nu, desto mere bemærkelsesværdigt er de unikke moduler fra builder til builder:

Elementor
Divi Builder
Beaver Builder

Alert
Animeret overskrift
Forfatterboks
Blokcitat
Brødkrummer
Kommentarer
Nedtælling
Facebook-knap, kommentarer, indlejring, side
Flip Box
Overskrift
Ikon
Ikonboks / Blurb
Ikongruppe
Billedboks
Log på
Nav Menu
Person
Portefølje
Efter karrusel
Post-navigation
Prisliste
Progress Bar / Bar Counters
Søg
Del knapper
Sidebar
Sociale ikoner
Afstandsstykket
Toggle
WordPress-widget

Som du kan se, tilbyder Elementor det mest her. I skrivende stund, Elementor gav dig ~ 60 indholdsmoduler sammenlignet med ~ 45 fra Divi Builder og ~ 30 fra Beaver Builder.

Shockingly tilbyder Divi Builder ikke nogen indholdsblok til standardoverskrifter. Som i, hvis du blot vil være i stand til at placere noget tekst i et overskrifttag (f.eks

), skal du gøre det via tekstmodulet.

Derudover ser det ikke ud til at være en nem måde at tilføje standard WordPress-widgets til dine Divi Builder-kreationer. Med både Elementor og Beaver Builder kan du blot vælge en hvilken som helst af dine nuværende widgets og tilføje dem, som du ville gøre noget andet indholdsmodul, hvor som helst på lærredet.

Når det er sagt, er de indbyggede indholdselementer kun halvdelen af ​​historien. Hvert plugin har sit eget community af udviklere og en dejlig række add-on plugins, der leverer yderligere indholdsmoduler. Bare gå til WordPress.org og kig efter plugins, der siger ‘Elementor’ eller ‘Beaver’ hvor som helst i navnet. Der er masser af dem!

Elementors community er især livligt (der er temaer og plugins, der er bygget til at arbejde specifikt med Elementor).

Hvad alt dette betyder er, at selv hvis en builder ikke har et bestemt modul, du har brug for, skal du stadig kunne få det fra et tredjeparts add-on plugin.

I slutningen af ​​dagen vinder Elementor imidlertid indholdsmodulernes kamp!

3. Tilgængelige sideskabeloner

At have skabeloner som en del af et allerede let at bruge builder-plugin lyder næsten som snyd.

Skabeloner kan være utroligt nyttige, hvis du ikke har tid til at opbygge din side fra bunden, eller hvis du bare vil tilpasse et eksisterende design ved at ændre dette eller det.

Alle tre bygherrer har skabeloner – hvilket er gode nyheder – men ikke alle er ens. Her er hvad der sker:

3.1. Divi Builder

Divi Builder tilbyder en utrolig overflod af skabeloner. I skrivende stund kunne du vælge mellem 373 layouts!

Disse layouts er grupperet i 48 formålsbaserede layoutpakker (for eksempel er der en restaurantpakke, en kaffebarpakke, en agenturpakke osv.).

divi builder bibliotek

Når du derefter indtaster en af ​​pakkerne, ser du alle de layout, der er præsenteret godt i et gitter. Det faktum, at layouts ikke alle er samlet, betyder, at det er meget mere brugervenligt at tage en beslutning om, hvilken der skal bruges..

divi kaffehuslayouts

Jeg må indrømme, at det er en god ide at organisere skabeloner i pakker. Alt inden i pakken er en del af det samme designkoncept. Dette betyder, at så længe du opretter sider baseret på en enkelt pakke, kan du være sikker på, at alt kommer til at passe godt sammen. Bortset fra pakkerne er alle skabeloner også kategoriseret, hvilket er en mere generel måde at gruppere dem på en eller anden måde.

Når det kommer til kvaliteten af ​​skabelonerne i sig selv, er de virkelig top. Alle design er moderne, optimeret og flot. Du finder ikke nogen tidligere designs her.

3.2. Beaver Builder

Med Beaver Builder får du bestemt ikke så mange skabeloner som med Divi Builder. Der er omkring 30 i alt, hvilket er slags meget, men også slags ikke nok, hvis jeg er ærlig.

Kategoriseringen er også meget mere begrænset, men det er forståeligt (trods alt, hvor mange kategorier kan du oprette til 30 varer, ikke?).

Der er to hovedgrupperinger af skabeloner med Beaver Builder: Landingssider og indholdssider.

bever landing og indhold

Der er ingen tematisk kategorisering i sig selv – som i ‘kunst & design ‘,’ forretning ‘,’ teknik ‘osv.

Landingssiden skabeloner er forskellige og vælger forskellige typer præsentation, men de kræver, at du udfører størstedelen af ​​arbejdet med tilpasning og gør siden til din.

I det store og hele har Beaver Builder helt sikkert nogle smukke udseende skabeloner, men bare for få af dem. Så hvis ‘import-og-gjort’ er den tilgang til sidebygning, du er mest interesseret i, er Beaver Builder ikke noget for dig.

3.3. Elementor

Elementor leverer omkring 140 sider skabeloner ud af boksen.

Dette er et dejligt sæt efter enhver standard. Der er dog et par problemer med det sammenlignet med hvad du får fra Divi Builder.

Det er først og fremmest vanskeligere at gennemse disse skabeloner. Du får en søgelinje, der gør tingene lidt håndterbare. Alle skabeloner er dog stadig placeret sammen i et centralt område uden nogen gruppering baseret på kategorien / formålet.

Elementorskabeloner

Desuden har ikke alle formål / nicher det samme antal skabeloner. Hvis jeg f.eks. Kigger efter ‘hotel’, får jeg tre skabeloner at vælge imellem. For ‘fitness’ er der bare en.

Endelig ser ikke alle skabeloner ud af den samme visuelle kvalitet. Der er en håndfuld gamle designs, som du alligevel ikke ville vælge.

Hvor Elementor tjener ekstra point er, at det bortset fra komplette sideskabeloner også giver dig ‘blokke’. Disse består af en håndfuld individuelle indholdselementer sammensat for en dejlig effekt.

Dette bibliotek er meget bedre. Du får blokke til 404 sider, kontaktområder, ofte stillede spørgsmål, heltesektioner og meget mere. Efter min mening er dette sæt, hvor du faktisk skal gå i stedet for at tilpasse skabeloner på fuld side.

I slutningen af ​​dagen vinder Divi Builder denne del af slaget. Det har ikke kun det største antal skabeloner, men dens skabeloner ser også bedre ud.

4. Indvirkning på belastningstid

Indlæsningshastigheder og samlet ydeevne er ofte de største bekymringer for folk, der overvejer at bruge en sidebygger. Så lad os gøre en test:

Jeg har bygget omtrent det samme design ved hjælp af hver af bygherrene og derefter testet dem for ydeevne med Pingdom. Webstedet vugget det samme WordPress-tema til alle test. Her er hvad jeg fandt:

* En side med alt det samme indhold, men ingen builder.

** Sammenlignet med baseline.

Baseline *
Elementor
Divi Builder
Beaver Builder

Ydeevne88888885
Indlæsningstid **+28%+27%+37%
Sidestørrelse1,5 MB1,7 MB1,7 MB1,7 MB
Anmodning21372926

Som du kan se, er resultaterne stort set de samme for alle tre bygherrer. Der er lidt flere anmodninger fra Elementor, men det handler om det.

Den interessante del af testen er at sammenligne resultaterne med basissiden. Den side indlæses cirka 30% hurtigere end bygherrene og er 200 kB mindre, med også færre anmodninger. Disse numre er stadig ikke brutale. Og det er faktisk forventet.

Hovedparten af ​​din sides indlæsningstid vil forbruges af selve serverens ydelse (først) og de mediefiler, du har på siden (anden). Builderens faktiske påvirkning er lille i sammenligning med dette. Og jeg antager, at du får en hel del mediefiler på dine sider, ellers hvorfor har du brug for en builder i første omgang?

Generelt er der ingen vinder, når det kommer til præstationer. Alle tre bygherrer er okay.

5. Hvad sker der, når du deaktiverer?

Dette er et andet livligt spørgsmål i diskussionen om sidebygger. Grundlæggende, uanset hvilken af ​​de bygherrer, du bruger, vil dine sider se temmelig pæn ud, så længe du har denne builder aktiveret.

Men hvad sker der, hvis du beslutter at deaktivere plugin af en eller anden grund? Vil dit indhold blive rodet sammen?

Kort sagt: Ja – det gør det selvfølgelig.

Men skalaen, til hvilken den bliver rodet, varierer fra bygherre til bygherre.

Lad os starte med det gode: Elementor og Beaver Builder.

Begge disse bygherrer håndterer plugin-deaktivering med nåde. Det, du har tilbage med, er en dejlig ren side med alle elementerne der stadig er og bruger den traditionelle HTML-dokumentsyntax – dine tekster er i

; overskrifter i osv. Med andre ord er det hele meget læseligt.

Når jeg f.eks. Deaktiverer Beaver Builder, får jeg stadig en dejlig læsbar sidestruktur:

bever kode

Det samme sker med Elementor.

Divi Builder er imidlertid en anden historie. Hvis du deaktiverer det, bliver dine sider helt uleselige. Alt hvad du ser er et rod med kortkoder:

Divi-kode

Elementor og Beaver Builder tager denne runde.

6. Sammenlignede priser – hvilket er det bedste tilbud?

Pris dilemmaet er ikke let. Hver af disse builder-plugins har sin egen særskilte model.

6.1. Elementor

 • Der er en gratis plan
 • Personligt: ​​En-site-licens – $ 49 om året
 • Erhverv: Licens på tre steder – $ 99 om året
 • Ubegrænset: Ubegrænset licens – $ 199 om året

6.2. Beaver Builder

 • Der er en gratis plan
 • Standard: Ubegrænset websteder – $ 99 om året
 • Pro: Alt i standard plus Beaver Builder Theme, multisite – 199 dollars om året
 • Agentur: Alt i Pro plus hvid mærkning – $ 399 om året

6.3. Divi Builder

 • 89 dollars om året for hele biblioteket med elegante temaer (inklusive alle deres plugins og temaer)
 • $ 249 engangsbetaling for adgang til hele livet

Ingen klar vinder, men der er nogle scenarier her, der gør nogle bygherrer en bedre aftale end andre:

 • Hvis du vil have flest muligheder til den laveste pris plus ekstra frynsegoder, skal du gå med Divi. Den enkle årlige licens til $ 89 er uovervindelig. Du får ikke kun Divi Builder-plugin, men også Divi-temaet og alle de andre temaer og plugins, der er udviklet af virksomheden. Og du får brugt dem på ubegrænsede websteder.
 • Hvis du ønsker en gratis løsning, skal du hente Elementor, som tilbyder de fleste funktioner gratis. Til sammenligning giver Beaver Builder kun dig en håndfuld indholdsmoduler i den gratis version (og ingen skabeloner og ingen import / eksport).
 • Hvis du vil bruge en builder blot på et sted, vil du sandsynligvis være den lykkeligste med Elementor igen. Du kan få det for kun $ 49. Ingen funktioner er begrænset.

For mig har Elementor den mest tiltalende prismodel. Du kan teste det meste af Elementor gratis og derefter opgradere til Pro hvis nødvendigt. Eller du kan bo med den gratis version af Elementor for godt.

Når det kommer til funktionerne og brugervenligheden, er Elementor også mit nummer et valg. Hver gang jeg arbejder med Elementor har jeg dette indtryk af, at værktøjet aktivt prøver at vise mig alt, hvad jeg virkelig har brug for at se med det samme, mens jeg gemmer de mindre vigtige ting væk. Generelt synes jeg det er meget mere behageligt at arbejde med end hverken Beaver Builder eller Divi Builder.

Når det er sagt, kommer ting som hvor meget du nyder en given brugergrænseflade eller et værktøjs arbejdsgang ned til personlig præference, så husk det, når du tager en beslutning.

Her er hvad jeg ville gøre, hvis jeg var dig:

 • Start med Elementor – den gratis version, da jeg tror, ​​det er den, du sandsynligvis vil nyde. Opgrader til Pro når som helst, hvis du har brug for det.
 • Kan du ikke lide det? Okay, tjek Beaver Builder Lite, og gå derefter til premium, hvis du kan lide plugin.
 • Kan du heller ikke lide det? Invester i Divi. Der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du behøver ikke at bekymre dig om at miste dine penge, hvis du skifter mening.

Her er en oversigtstabel for hurtig kig, der hjælper dig med at forstå alle de forskellige parametre for hver builder i en visning:

Divi Builder
Beaver Builder
Elementor

Pris$ 89, $ 249gratis, $ 99, $ 199, $ 399gratis, $ 49, $ 99, $ 199
Brugervenlighed4/54.8 / 55/5
Indholdsmoduler~ 45~ 30~ 60
Sideskabeloner~ 370~ 30~ 140
Belastningstid påvirkning+27%+37%+28%
Når du deaktivererEt rod med kortkoderGod sidestruktur forbliverGod sidestruktur forbliver
SAMLET SET# 3# 2# 1
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me