Divi Builder, Beaver Builder eller Elementor WordPress Plugins – Hvilken å velge og hvorfor?

WordPress-tilbud


Hvis du noen gang har bygget – eller tenker på å bygge – et WordPress-nettsted, kan du ha hørt om disse tingene som heter sidebygger-plugins. Ok, det har du selvfølgelig! De er rasende akkurat nå. Men her er tingen: Hvilken er best? I denne artikkelen skal vi gjøre det klart sammenligne Divi Builder, Beaver Builder og Elementor.

Hvorfor de tre spesifikt? Først ut, ja, det er mange flere alternativer som venter på deg der ute i sidebyggerområdet. Det er WPBakery Page Builder, SiteOrigin Page Builder, Brizy, og sannsynligvis et dusin andre verktøy som forblir under radaren. Så hvorfor avfeie dem alle og kun fokusere på Divi Builder, Beaver Builder og Elementor?

Svaret er enkelt: De er de store tre. De er de mest populære sidebygger-plugins på markedet, med de mest fremtredende teamene bak seg – og sannsynligvis de mest utvikler-timene som er investert i å bygge dem.

Hva dette oversettes til er enkelt: Selv om de flere nisjebyggerne kan ha enkeltfunksjoner her og der som gjør dem interessante, er “hele pakken” noe du bare får med en av de tre store: Divi Builder, Beaver Builder eller Elementor.

Men hvilken er best? La oss finne det ut!

Denne sammenligningen fokuserer på en håndfull viktige aspekter:

 • Brukervennlighet. Det er hele salgsargumentet, er det ikke? Med andre ord, hvis jeg visste kode, ville jeg ikke trenge en byggherre i utgangspunktet.
 • Innholdsmoduler. Tekstblokker, bildeblokker, knapper og så videre. La oss sammenligne hvilken av de tre store som kommer ut på toppen her, og tilbyr det meste.
 • Malene som er utenfor boksen. Å bygge sider fra bunnen av er morsomt… hvis du har tid. Hvis ikke, er maler nyttige. Gode ​​utbyggere bør tilby de.
 • Lastetider! Laster nettstedet ditt saktere med en plugin-plugin aktivert? La oss sjekke.
 • Hva skjer når du deaktiverer plugin-modulen. Noen byggherrer takler dette bra, noe som betyr at sidene fortsatt ser bra ut. Noen er ikke like grasiøse.
 • Prisen. Åpenbart. Pluss hvordan du tar en beslutning. ?

La oss komme i gang.

Contents

Divi Builder, Beaver Builder, Elementor: Sammenlignet

Først det grunnleggende! Som du kanskje allerede vet, under panseret er Divi Builder, Beaver Builder og Elementor WordPress-plugins.

Det viktigste disse tre har å tilby er at de gjør det veldig enkelt å lage tilpassede sidestrukturer og innlegg. Jeg snakker om hva slags design som går over det temaet ditt lar deg gjøre. Du kan opprette destinasjonssider, tilpasset om sider, salgssider … hva som helst, egentlig.

 • Divi Builder er en premium-programtillegg. Det er ingen gratis versjon tilgjengelig.
 • Både Elementor og Beaver Builder abonnerer på freemium-modellen – som i, det er en gratis versjon, pluss at du kan betale en liten avgift for å få flere funksjoner.

Vi kommer til det nissete på bare sekunder, men først her er en rask oppsummeringstabel hvis du har det travelt:

Divi Builder
Beaver Builder
Elementor

Pris89 dollar, 249 dollargratis, $ 99, $ 199, $ 399gratis, $ 49, $ 99, $ 199
Brukervennlighet4/54.8 / 55/5
Innholdsmoduler~ 45~ 30~ 60
Sidemaler~ 370~ 30~ 140
Effekt av belastningstid+27%+37%+28%
Når du deaktivererEt rot av kortkoderGod sidestruktur gjenstårGod sidestruktur gjenstår
ALT I ALT# 3# 2#1

Den komplette sammenligningen:

1. Brukervennlighet

Først installasjonen. Ingen overraskelser her: Divi Builder, Beaver Builder og Elementor installerer alle som noen annen WordPress-plugin.

Begynnermerke: Slik installerer du en plugin.

Når du er ferdig med installasjonen, er alle tre byggherrer klare til bruk med en gang. Når det er sagt, kommer de alle med separate innstillingssider i WordPress-dashbordet. Du trenger imidlertid ikke å gå inn på disse innstillingene for å begynne å bruke byggherren. Alle alternativene er … valgfrie.

Ekstra poeng her går til Beaver Builder, som har et spesielt ombordpanel som er ment å få deg oppe med byggherren og dens viktigste elementer.

Beaver Builder ombord

Her er mer om hvor enkelt hver byggherre er å bruke:

1.1. Beaver Builder

For å komme i gang med Beaver Builder, gå til Sider → Legg til nytt. Du vil se en ny seksjon der:

aktiver Beaver

Når du har klikket på den, vil det tilpassede Beaver Builder-brukergrensesnittet starte, og du kan begynne å jobbe med plugin-modulen.

Beaver Builder lerret

Den ene vanskeligheten du vil møte her er at du kan være begrenset av lerretsområdet som temaet ditt lar deg jobbe innenfor. Med andre ord, hvis det ikke er noen fullskjermsidemal som er tilgjengelig med temaet ditt, vil du ikke kunne bygge komplette fullskjermdesign. Beaver Builder kommer ikke med noen slik blank mal ut av boksen.

Ved å sette saken ut til side, gir Beaver Builder deg en veldig intuitiv opplevelse totalt sett. Du får dra elementer fra sidefeltet, slippe dem på hovedduken og deretter justere og tilpasse dem fritt.

Beaver Builder bruker demo

Når du vil legge en ny blokk på siden, klikker du bare på ‘+’ som er øverst til høyre på skjermen, og deretter velger du element.

bever pluss

Den ‘+’ knappen er også hvordan du kan legge til nye rader eller til og med hele ferdige maler, og bruke disse som utgangspunkt.

Når du klikker på et hvilket som helst element på siden, ser du en popup med tilgjengelige alternativer og innstillinger for det elementet. Bortsett fra det, kan du redigere alt tekstinnhold ved å klikke på en blokk og skrive der.

Totalt sett er Beaver Builder veldig intuitiv. Siden du ser på en faktisk live-forhåndsvisning av siden du jobber med, er det veldig tydelig hva du bør gjøre og hvordan du kan oppnå ønsket effekt.

Hvis du vil lære mer om Beaver Builder og dens fordeler og ulemper, kan du se på Beaver Builder-anmeldelsen.

1.2. Divi Builder

For å komme i gang med Divi Builder, gå til Sider → Legg til nytt. Det er en saftig ny knapp der:

bruk divi builder

Hvis du klikker på den, vil Divi Builder starte – men bare halvveis, for å si det slik.

Dette er hva jeg mener: Når du klikker på knappen, ser du dette:

divi midt ui

Det er bare en slags nyttig opplevelse av sidebygging. Det du ser er noe av et midtveisgrensesnitt, hvis det er fornuftig. Selv om det erstatter standard WordPress UI, og lar deg legge forskjellige sideblokker etter hverandre, ser du faktisk ikke det endelige resultatet av arbeidet ditt.

Jeg antar at denne måten å jobbe på kan være nyttig hvis du har å gjøre med en veldig lang og komplisert side, og du bare vil se ting fra et fugleperspektiv. For de daglige behovene dine for opprettelse av sider, er det imidlertid bedre å bruke Divi Builder-opplevelsen.

For å få det til, klikker du på knappen Bruk Visual Builder. Dette vil omdirigere deg til et helt nytt panel som fullstendig er hva du ser-er-hva-du-får.

Helt opp foran er Divi Builder-grensesnittet konstruert på en måte som guider deg gjennom trinnene som trengs for å lage en fin side.

For det første gir Divi Builder deg tre valg: Bygg fra grunnen av, velg en forhåndsinnsett layout eller klone eksisterende side. Dette er en vennlig hjelper, og vil forbedre ditt første samspill med byggherren.

divi byggherre valg

Hvis du jobber på en side fra bunnen av, må du velge hva slags rad du vil legge på siden, og deretter hvilke moduler du vil inkludere i den raden.

divi tomt lerret

Dette er nesten like enkelt å forstå som i Beaver Builder. Selvfølgelig skjønner jeg at mye av dette kommer ned til personlig preferanse, men brukergrensesnittet til Divi Builder ser ut til å være litt mer forvirrende.

For å se hva jeg mener, sjekk ut dette skjermbildet:

divi builder rare knapper

Det du ser er det tre separate ‘+’ knapper, og hver og en gjør en annen ting. Den ene er for seksjoner, den ene er for rader, og den siste er for innholdsmoduler.

(Merk: For å bygge en hvilken som helst Divi Builder-side, må du først opprette seksjoner, deretter legge rader i de seksjonene og til slutt legge individuelle innholdselementer i radene.)

Når det gjelder redigering av selve innholdet, er det imidlertid veldig intuitivt. Bare klikk på hvilket element du vil redigere, og gjør det du vil gjøre – det være seg å skrive eller justere andre parametere.

Divi bruk demo

Totalt sett er Divi Builder enkel å bruke på hver dag, men litt vanskeligere å komme i gang med det første.

I likhet med Beaver Builder-situasjonen, hvis temaet ikke kommer med noen “blanke” sidemaler, vil du ikke kunne bygge en ekte fullskjermoppsett med Divi Builder. Divi Builder leveres ikke med noen slik sidemal, så du er begrenset av temas tilgjengelige arbeidsduk.

(Ut av utbyggerne her er det bare Elementor som har sin egen blanke sidemal.)

Hvis du vil lære mer om Divi Builder og dens fordeler og ulemper, sjekk ut vår Divi Builder-anmeldelse.

1.3. Elementor

Slik du bygger med Elementor er ved å gå til Sider → Legg til nytt og deretter klikke på den store ‘Rediger med elementor’ -knappen.

Elementorknapp

Når du har gjort det, blir du omdirigert til den tilpassede Elementor-brukergrensesnittet.

Elementor UI

Mens både Divi Builder og Beaver Builder velger “bare for tilfelle” -grensesnittet – der du må klikke på noe for å se de tilgjengelige alternativene eller innholdsmodulene, viser Elementor deg alt foran i en klassisk side-lerret-oppsett.

De eneste to knappene som er synlige i sentrum, antyder på en nøyaktig måte hva slags handlinger du kan gjøre for å komme i gang: Enten ‘legg til ny seksjon’ eller ‘legg til mal’.

Å bygge oppsettet for hånd er veldig intuitivt. Når du klikker på hovedmenyen “legg til ny seksjon”, vil du få en håndfull vanlige strukturer basert på antall kolonner du ønsker. Når du har valgt det, kan du begynne å dra inn innholdsmoduler.

Elementor bruker demo

Her er arbeidsflyten din med Elementor:

 1. Dra en innholdsmodul du liker, og legg den dit du trenger den.
 2. Klikk på den modulen og juster den ved å gå gjennom de individuelle innstillingsflikene: Innhold, Stil, Avansert.

Elementor-faner

Innhold-fanen til en modul håndterer alt som er relatert til det som sitter innenfor / inne i det gitte innholdselementet. Hvis det er en overskrift du har å gjøre med, kan du justere teksten der. Hvis det er en bildeblokk, kan du endre selve bildet, og så videre.

Fanen Stil er der du kan justere hver minste detalj når det gjelder modulens utseende: Tenk farger, bredder, størrelser og så videre.

Endelig er Avansert for marginer, polstringinnstillinger, grenser, responsiv designatferd, tilpasset CSS og alt annet som ikke fant et sted i de andre fanene..

Content-Style-Advanced-strukturen blir virkelig intuitiv og lett å forstå etter kort tid, siden du enkelt kan forutse hvor du finner en spesifikk innstilling.

Sist, men ikke minst, gir Elementor deg en hva-du-ser-er-hva-du-får redigeringsopplevelse og redigering på nettet (for eksempel med tekstblokker er det ikke nødvendig å gå inn på Innhold-fanen, du kan ganske enkelt begynne å skrive bort etter å ha klikket på selve modulen).

Totalt sett er Elementor min favorittspiller her når det gjelder brukervennlighet – selv om Beaver Builder er veldig nær.

Hvis du vil lære mer om Elementor og dens fordeler og ulemper, kan du sjekke ut vår Elementor-anmeldelse.

2. Innholdsmoduler inkludert

Ikke alle vil være enige, men jeg sier at en byggmakerkraft ligger i dens overflod av innholdsmoduler – veldesignede innholdsmoduler, det vil si.

På slutten av dagen er hovedgrunnen til at vi bruker byggherrer å kunne konstruere sider som går over standardkombinasjonen for tekst og bilder. Det er bare fornuftig at jo flere innholdselementer vi får, jo lykkeligere er vi med en gitt byggherre.

Dette er hva som er tilgjengelig med Divi Builder, Beaver Builder og Elementor. Først modulene du kan finne i alle tre:

 • Trekkspill
 • Audio Player / SoundCloud
 • Knapp
 • Call to Action Block
 • Kontakt skjema
 • Disk
 • Deler
 • Send e-post til Optin / Subscribe Form
 • Galleri
 • HTML / kode
 • Bilde
 • Kart
 • innlegg
 • Pristabell
 • Sliders
 • Tabs
 • Testimonial
 • Tekst
 • video
 • WooCommerce-produkter

Og nå, desto mer bemerkelsesverdig er de unike modulene fra byggherre til byggherre:

Elementor
Divi Builder
Beaver Builder

Varsling
Animert overskrift
Forfatterboks
Blockquote
Brødsmuler
kommentarer
nedtelling
Facebook-knapp, kommentarer, innebygd, side
Flip Box
Overskrift
Ikon
Ikonboks / Blurb
Ikongruppe
Bildeboks
Logg Inn
Nav-meny
Person
Portfolio
Postkarusellen
Postnavigering
Pris liste
Fremdriftslinje / stolpeteller
Søk
Delknapper
sidebar
Sosiale ikoner
spacer
Veksle
WordPress Widget

Som du kan se, tilbyr Elementor det meste her. I skrivende stund, Elementor ga deg ~ 60 innholdsmoduler, sammenlignet med ~ 45 fra Divi Builder og ~ 30 fra Beaver Builder.

Sjokkerende nok tilbyr Divi Builder ingen innholdsblokkering for standardoverskrifter. Som i, hvis du rett og slett vil være i stand til å plassere litt tekst i en overskrifttagg (som f.eks

), må du gjøre det via Tekstmodulen.

Dessuten ser det ikke ut til å være en enkel måte å legge til standard WordPress-widgeter til Divi Builder-kreasjonene dine. Med både Elementor og Beaver Builder, kan du bare velge hvilken som helst av de nåværende widgetene dine og legge dem til som du vil i en hvilken som helst annen innholdsmodul, hvor som helst på lerretet.

Når det er sagt, er de innebygde innholdselementene bare halve historien. Hver plugin har sitt eget fellesskap av utviklere og et fint utvalg av tilleggsprogrammer som leverer ytterligere innholdsmoduler. Bare gå til WordPress.org og se etter plugins som sier ‘Elementor’ eller ‘Beaver’ hvor som helst i navnet. Det er mange av dem!

Elementors samfunn er spesielt livlig (det er temaer og plugins som er laget for å jobbe med Elementor spesielt).

Hva alt dette betyr er at selv om en byggherre ikke har en bestemt modul du trenger, bør du fremdeles kunne få den fra en tredjeparts tilleggsprogramvare.

På slutten av dagen, men, vinner Elementor innholdsmodulene kampen!

3. Tilgjengelige sidemaler

Å ha maler som en del av en allerede brukervennlig plugin-plugin høres nesten ut som juks.

Maler kan være utrolig nyttige hvis du ikke har tid til å bygge siden din fra bunnen av, eller hvis du bare vil tilpasse et eksisterende design ved å endre dette eller det.

Alle tre byggherrer har maler – noe som er gode nyheter – men ikke alle er like. Dette er hva som skjer:

3.1. Divi Builder

Divi Builder tilbyr en utrolig mengde maler. I skrivende stund kunne du velge mellom 373 oppsett!

Disse layoutene er gruppert i 48 spesialbaserte layoutpakker (for eksempel er det en restaurantpakke, en kaffebarpakke, en byråspakke og så videre).

divi byggmester bibliotek

Når du kommer inn i noen av pakningene, ser du alle layoutene som er pent presentert i et rutenett. Det at oppsettene ikke er sammenklumpet, betyr at det å ta en beslutning om hvilken som skal brukes er mye mer brukervennlig..

divi kaffehusoppsett

Jeg må innrømme at det er en god ide å organisere malene i pakker. Alt i pakken er en del av det samme designkonseptet. Dette betyr at så lenge du lager sider basert på en enkelt pakke, kan du være sikker på at alt kommer til å passe godt sammen. Bortsett fra pakkene, er alle maler også kategorisert, noe som er en mer generell måte å gruppere dem på en eller annen måte.

Når det gjelder kvaliteten på malene selv, er de virkelig topp. Alle designene er moderne, optimaliserte og fine. Du finner ingen gamle design her.

3.2. Beaver Builder

Med Beaver Builder får du absolutt ikke så mange maler som med Divi Builder. Det er rundt 30 totalt, noe som er mye, men også ikke nok, hvis jeg er ærlig.

Kategoriseringen er også mye mer begrenset, men det er forståelig (når alt kommer til alt, hvor mange kategorier kan du lage for 30 artikler, ikke sant?).

Det er to hovedgrupperinger av maler med Beaver Builder: Landingssider og innholdssider.

bever landing og innhold

Det er ingen tematisk kategorisering i seg selv – som i ‘kunst & design ‘,’ business ‘,’ tech ‘osv.

Landingssidemalene er forskjellige og velger forskjellige typer presentasjoner, men de krever at du gjør mesteparten av arbeidet med tilpasning og gjør siden til din.

Totalt sett har Beaver Builder sikkert noen flotte maler, men bare for få av dem. Så hvis ‘import og gjort’ er tilnærmingen til sidebygging du er mest interessert i, er Beaver Builder ikke noe for deg.

3.3. Elementor

Elementor leverer rundt 140 sidemaler utenfor boksen.

Dette er et nydelig sett etter enhver standard. Imidlertid er det et par problemer med det sammenlignet med hva du får fra Divi Builder.

Det er vanskeligere å bla gjennom disse malene. Du får en søkefelt, som gjør ting noe håndterbart. Imidlertid er alle malene fortsatt plassert sammen i ett sentralt område, uten gruppering basert på kategori / formål.

Elementormaler

Ikke alle formål / nisjer har like mange maler. Hvis jeg for eksempel ser etter ‘hotell’, får jeg tre maler å velge mellom. For ‘fitness’ er det bare en.

Til slutt ser ikke alle malene ut til å ha samme visuelle kvalitet. Det er en håndfull gamle design som du ikke vil velge likevel.

Der Elementor tjener ekstra poeng er at den, bortsett fra komplette sidemaler, også tilbyr deg ‘blokker’. Disse består av en håndfull individuelle innholdselementer sammensatt for en fin effekt.

Dette biblioteket er mye bedre. Du får blokker for 404 sider, kontaktområder, vanlige spørsmål, helteseksjoner og mye mer. Etter min mening er dette settet dit du faktisk bør gå i stedet for å tilpasse mallsidene på hele siden.

På slutten av dagen vinner Divi Builder denne delen av slaget. Den har ikke bare det største antallet maler, men malene er også bedre ute.

4. Påvirkning på lastetid

Lastehastigheter og generell ytelse er ofte de viktigste problemene for folk som vurderer å bruke en sidebygger. Så la oss gjøre en test:

Jeg har bygget omtrent det samme designet ved å bruke hver enkelt utbygger, og deretter testet dem for ytelse med Pingdom. Nettstedet berget det samme WordPress-temaet for alle tester. Dette er hva jeg fant:

* En side med alt det samme innholdet, men ingen byggherre.

** Sammenlignet med baseline.

Grunnlinje *
Elementor
Divi Builder
Beaver Builder

Resultatkarakter88888885
Lastetid **+28%+27%+37%
Sidestørrelse1,5 MB1,7 MB1,7 MB1,7 MB
Forespørsler21372926

Som du kan se, er resultatene stort sett de samme for alle tre byggherrer. Det er litt flere forespørsler fra Elementor, men det handler om det.

Den interessante delen av testen er å sammenligne resultatene med basissiden. Den siden lastes omtrent 30% raskere enn utbyggerne og er 200 kB mindre, med færre forespørsler også. Likevel er ikke disse tallene brutale. Og dette er faktisk forventet.

Hovedtyngden av sidens lastetid vil forbrukes av ytelsen til selve serveren (først) og mediefilene du har på siden (andre). Byggemesterens faktiske innvirkning er liten i forhold til dette. Og jeg antar at du kommer til å ha ganske mange mediefiler på sidene dine, ellers hvorfor trenger du en byggmester i utgangspunktet?

Totalt sett er det ingen vinnere når det gjelder prestasjoner. Alle tre byggherrer er i orden.

5. Hva skjer når du deaktiverer?

Dette er et annet livlig spørsmål i diskusjonen om sidebygger. I utgangspunktet, uansett hvilken av utbyggerne du bruker, vil sidene dine se ganske fine ut så lenge du har den byggherren aktivert.

Men hva skjer hvis du bestemmer deg for å deaktivere plugin-en av en eller annen grunn? Vil innholdet bli rotet?

Kort sagt: Ja – det vil det selvfølgelig.

Men skalaen den blir rotet til varierer fra byggherre til byggherre.

La oss starte med det gode: Elementor og Beaver Builder.

Begge disse utbyggerne håndterer plugin-deaktivering med nåde. Det du sitter igjen med er en fin, ren side, med alle elementene som fortsatt er der og bruker den tradisjonelle HTML-dokumentsyntaxen – tekstene dine er i

; overskrifter osv. Med andre ord er det hele veldig lesbart.

Når jeg for eksempel deaktiverer Beaver Builder, får jeg fremdeles en fin lesbar sidestruktur:

beverkode

Det samme skjer med Elementor.

Divi Builder er imidlertid en annen historie. Hvis du deaktiverer det, blir sidene dine helt uleselige. Alt du ser er et rot med kortkoder:

Divi-kode

Elementor og Beaver Builder tar denne runden.

6. Priser sammenlignet – som er den beste avtalen?

Prisdilemmaet er ikke lett. Hver av disse plugin-pluginene har sin egen distinkte modell.

6.1. Elementor

 • Det er en gratis plan
 • Personlig: Ett nettstedslisens – 49 dollar i året
 • Virksomhet: Tre-siders lisens – $ 99 i året
 • Ubegrenset: Ubegrenset lisens – 199 dollar i året

6.2. Beaver Builder

 • Det er en gratis plan
 • Standard: Ubegrensede nettsteder – $ 99 i året
 • Pro: Alt i standard, pluss Beaver Builder Theme, flersalg – 199 dollar i året
 • Byrå: Alt i Pro, pluss hvit merking – 399 dollar i året

6.3. Divi Builder

 • 89 dollar i året for hele biblioteket for elegante temaer (inkludert alle plugins og temaer)
 • Engangsbetaling på $ 249 for livstidsadgang

Ingen klar vinner, men det er noen scenarier her som gjør noen utbyggere til en bedre avtale enn andre:

 • Hvis du ønsker å få flest mulig funksjoner til den laveste prisen, pluss ekstra fordeler, bør du gå med Divi. Den enkle årlige lisensen til $ 89 er uslåelig. Du får ikke bare Divi Builder-plugin, men også Divi-temaet, og alle de andre temaene og pluginene som er utviklet av selskapet. Og du får bruke dem på ubegrensede nettsteder.
 • Hvis du vil ha en gratis løsning, skaff deg Elementor, som tilbyr de fleste funksjonene gratis. Til sammenligning gir Beaver Builder bare en håndfull innholdsmoduler i gratisversjonen (og ingen maler, og ingen import / eksport).
 • Hvis du vil bruke en byggherre bare på ett nettsted, vil du sannsynligvis være lykkeligst med Elementor igjen. Du kan få den for bare 49 dollar. Ingen funksjoner er begrenset.

For meg har Elementor den mest tiltalende prismodellen. Du kan teste det meste av Elementor gratis, og deretter oppgradere til Pro om nødvendig. Du kan også bo med gratisversjonen av Elementor for godt.

Når det gjelder funksjonene og brukervennligheten, er Elementor også det viktigste valget mitt. Hver gang jeg jobber med Elementor, har jeg inntrykk av at verktøyet aktivt prøver å vise meg alt jeg virkelig trenger å se med en gang, mens jeg gjemmer bort de mindre viktige tingene. Totalt sett synes jeg det er mye mer behagelig å jobbe med enn verken Beaver Builder eller Divi Builder.

Når det er sagt, ting som hvor mye du liker et gitt brukergrensesnitt eller et arbeidsflyt, kommer til personlig preferanse, så husk å huske på når du tar en beslutning.

Dette er hva jeg ville gjort hvis jeg var deg:

 • Begynn med Elementor – gratisversjonen, siden jeg tror det er den du mest sannsynlig vil glede deg over. Oppgrader til Pro når som helst hvis du trenger det.
 • Liker du ikke det? OK, sjekk ut Beaver Builder Lite, og gå deretter til premium hvis du liker plugin-modulen.
 • Liker du ikke det heller? Invester i Divi. Det er en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, så du trenger ikke å bekymre deg for å miste pengene dine hvis du ombestemmer deg.

Her er en oversiktstabell for raskt å hjelpe deg med å forstå alle de forskjellige parametrene til hver enkelt byggmester i én visning:

Divi Builder
Beaver Builder
Elementor

Pris89 dollar, 249 dollargratis, $ 99, $ 199, $ 399gratis, $ 49, $ 99, $ 199
Brukervennlighet4/54.8 / 55/5
Innholdsmoduler~ 45~ 30~ 60
Sidemaler~ 370~ 30~ 140
Belastningstid påvirkning+27%+37%+28%
Når du deaktivererEt rot av kortkoderGod sidestruktur gjenstårGod sidestruktur gjenstår
ALT I ALT# 3# 2#1
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me