Dhjetë Plainet më të mirë të formularit të kontaktit për WordPress (2020)

Marrëveshjet me WordPress


Everydo faqe në internet ka nevojë për një faqe kontakti. Pa një, mund të mungoni në të gjitha llojet e mundësive dhe lidhjeve të biznesit!

Shtojcat e formës së kontaktit vijnë me shumë mjete dhe mundësi të dobishme, të tilla si fushat CAPTCHA, të cilat ndihmojnë për të parandaluar ortekun e parashtrimeve të spamit që do të merrni nëse shfaqni adresën tuaj të emailit në faqen tuaj të internetit.

Ato gjithashtu thjeshtojnë procesin e stilimit dhe strukturimit të formave tuaja, dhe, ndoshta më e rëndësishmja, ato ju lejojnë të diktoni saktësisht se çfarë informacioni merrni nga një përdorues. Ju specifikoni fushat që duhet të plotësohen dhe vendosni kur formulari mund të paraqitet.

WordPress ka një numër të madh të shtojcave të formave të kontaktit në dispozicion, dhe këto mund të përdoren për të krijuar gjithçka, nga format e thjeshta të feedback-ut, deri te format komplekse të rendit dhe pyetësorët. Pyetja është, cilën duhet të zgjidhni?

Unë kam përdorur në mënyrë aktive WordPress që nga fillimi, dhe kam provuar qindra shtesa të formës së kontaktit për WordPress. Tregu po zhvillohet gjithnjë, megjithatë, kështu që kam kaluar kohët e fundit duke zbuluar shtojcat më të mira të formës së kontaktit të disponueshme për WordPress në vitin 2020. Le të hedhim një vështrim në ato që unë konsideroj si zgjidhjet më të mira falas dhe premium …

(Shënim: Shumica e shembujve të formularëve janë paraqitur më poshtë duke përdorur temën më të azhurnuar të WordPress: Njëzet e nëntëmbëdhjetë).

1. Format e gravitetit – $ 59-plus

Gravity Forms ka qenë e preferuara e përdoruesve të WordPress që prej fillimit të saj disa vjet më parë. Shtë një zgjidhje miqësore për përdoruesit që mund të përdoret për të krijuar forma themelore ose zgjidhje të ndërlikuara me shumë faqe që paraqesin ngarkime të skedarëve, logjikë të kushtëzuar dhe sisteme pagese.

Format krijohen duke përdorur një sistem të thjeshtë tërheqje dhe rënie, dhe ka dhjetëra fusha standarde, fusha të përparuara dhe fusha unike për postimet dhe llojet e tjera të postimeve. Një mori opsionesh janë të disponueshme për secilën fushë, përfshirë stilin, përparësinë, dukshmërinë dhe më shumë.

Cilësimet e formave të gravitetit

Funksionaliteti i përfshirë me Gravity Forms varet nga paketa për të cilën po kërkoni, kështu që sigurohuni të kontrolloni se çfarë përfshin çdo licencë përpara se të bëni zgjedhjen tuaj.

Ka dhjetëra shtesa. Ato janë kategorizuar si themelore, pro dhe elitare, por shumica e shtesave të marketingut me email janë ofruar si themelore. Këto përfshijnë shtesa për MailChimp, AWeber dhe GetResponse.

Koleksioni i shtesave pro ka më shumë larmi dhe përfshin shumë shtesa të shumta CRM, një shtesë Dropbox, një shtesë shtesë për pagesa PayPal dhe më shumë, ndërsa elita ofron më shumë mundësi pagese dhe shton funksionalitet për regjistrimin e përdoruesit.

Forma e gravitetit Shembull i formularit

Format e gravitetit është 59 dollarë në vit për licencën themelore. Përditësimi në licencë pro me 159 dollarë në vit rrit përdorimin e faqes së internetit nga një faqe në tre faqe interneti dhe ofron shtesa pro, si dhe shtesa themelore.

Liçensa elitare favorizohet nga agjensitë. Kushton 259 dollarë në vit, ai nuk ka kufizime në përdorimin e faqes në internet, mbështet WordPress me shumë faqe dhe ofron shtesa elitare përveç opsioneve themelore dhe pro.

Nëse jeni duke kërkuar një zgjidhje të përparuar të formës së kontaktit, Format e gravitetit duhet ta merrni parasysh.

Uebfaqja Zyrtare

2. Format Ninja – FALAS / 29 dollarë plus

Ninja Forms është një zgjidhje popullore e formës së kontaktit që lejon përdoruesit të shtojnë funksionalitetin duke përdorur shtesa (shtesa). Versioni bazë i Formave Ninja ka më shumë se një milion shkarkime në WordPress.org.

Ju mund të krijoni një formë të re duke përdorur ose një shabllon bosh ose një nga shumë modele të formave të para-bëra, dhe është e lehtë të personalizoni formën tuaj dhe të rregulloni fushat.

Whatfarë është vërtet mbresëlënëse, është, sa është përfshirë në versionin falas. Do të gjeni shumë fusha të përparuara për të cilat ngarkojnë të tjerët, si dhe opsione anti-spam, importimin dhe eksportimin e formës, dhe mundësinë për të ruajtur parashtresat në bazën e të dhënave të internetit tuaj.

Cilësimet e formave të formularëve Ninja

Krahasimi i veçorive premium të Formave Ninja me shtojcat e tjera të formës së kontaktit mund të jetë i vështirë. Ajo përmban shumë shtesa unike që shtojnë funksionalitetin që nuk do të gjesh diku tjetër – por vjen me një çmim. Fatkeqësisht, përcaktimi i çmimit vjetor është pak më i komplikuar sesa duhet.

Leja personale kufizon përdorimin në një faqe në internet. Kushton 99 dollarë në vit, dhe përfshin një paketë shtesë të ndërtuesit dhe 20% zbritje për çdo shtesë të tjera që blini. Kalimi në licencën profesionale me 199 dollarë në vit rrit përdorimin në 20 faqe interneti dhe ju jep zbritje prej 40%.

Plani i agjencisë nuk ka kufizime përdorimi dhe përfshin të gjitha zgjatjet. Sidoqoftë, me 499 dollarë në vit, është pothuajse dyfishi i kostos së alternativave të agjencive siç janë Gravity Forms.

Zgjatjet mund të blihen individualisht me një kosto midis 19 dhe 129 $ në vit për një licencë të vetme. Nëse ju nevojitet vetëm një tipar specifik për formën tuaj për një faqe në internet, kjo mund të funksionojë më lirë. Sidoqoftë, kostot rriten shpejt kur ju duhet të përdorni shtrirjen në shumë faqe interneti.

Forma Ninja Shembull

Unë rekomandoj fuqimisht instalimin e versionit thelbësor të Formave Ninja dhe më pas rishikimin e shtesave në dispozicion për të parë atë që ju nevojitet.

Në varësi të situatës tuaj, ju mund të gjeni që Format Ninja të jenë pak më të lira se zgjidhjet e tjera të formës së kontaktit premium – ose dukshëm më të shtrenjta. Ju madje mund të zbuloni se versioni falas bën gjithçka që ju nevojitet.

Fatkeqësisht, nëse dëshironi të keni akses në shtesa të shumta të Formave Ninja, mund të jetë i kushtueshëm. Të kuptosh se kostoja totale mund të jetë gjithashtu një dhimbje – veçanërisht nëse po krahasoni koston e blerjes së shtesave individuale, në një paketë ose si një paketë së bashku me shtesat e tjera të blera në baza individuale.

Uebfaqja Zyrtare | Faqe e Shkarkimit të Pluginave

3. Formulari i kontaktit 7 – FALAS

Me më shumë se 5 milion instalime aktive, Forma e Kontaktit 7 është forma më e popullarizuar e kontaktit plugin WordPress në treg. Kjo mund të befasojë disa njerëz, pasi është më pak elegant dhe më pak miqësor sesa zgjidhjet e tjera të formës së kontaktit në këtë listë.

Forma e Kontaktit 7 përdor një sistem model model, kështu që, pasi të keni mësuar se si funksionon gjithçka, duhet të jeni në gjendje të krijoni formën që dëshironi. Sidoqoftë, i gjithë përbërja duket se daton kur krahasohet me ndërtuesit modern të formave të tërheqjes dhe rënies.

Forma e Kontaktit 7 Cilësimet e formularit

Aty ku Forma e Kontaktit 7 shkëlqen është integrimi. Sshtë një nga zgjidhjet më të gjithanshme të formës së kontaktit të disponueshme për përdoruesit e WordPress për shkak të numrit të shtesave që janë në dispozicion për të – shumica e të cilave janë falas.

Mund të përdoret me Akismet dhe shtesa të ndryshme reCAPTCHA për të zvogëluar spam, Flamingo për të ruajtur mesazhe dhe Google Analytics për statistikat.

Ju gjithashtu mund të shtoni fusha të kushtëzuara, mbështetje për MailChimp, lëkurat e formave të personalizueshme dhe më shumë.

Forma e Kontaktit 7 Shembull

Forma e Kontaktit 7 nuk do të fitojë ndonjë çmim stili çdo kohë së shpejti, dhe sistemi i modelit të formularit mund të përmirësohet në një numër fushash, por do ta keni të vështirë të gjeni një zgjidhje falas që është më fleksibile.

Uebfaqja Zyrtare | Faqe e Shkarkimit të Pluginave

4. WPForms – FALAS / 39,50 $-plus

WPForms është një zgjidhje formale e kontaktit profesional miqësor ndaj përdoruesit. Ai përdor një sistem tërheqje dhe rënie për format e ndërtimit, dhe gjithashtu vjen me modele të para-bëra për t’ju ndihmuar të krijoni forma shpejt.

Versioni falas, i cili ka mbi një milion instalime aktive, ka mbështetje për Konstant Kontaktin, një sistem të importit dhe eksportit dhe funksionimin e reCAPTCHA për të ndihmuar në parandalimin e spamit.

Ky version thelbësor është i përshtatshëm për një formë themelore të kontaktit, megjithëse mund ta gjeni pak të kufizuar pasi fushat siç janë “Uebfaqja / URL” dhe “Ngarkimi i skedarëve” nuk përfshihen. Regjistrimet nuk janë ruajtur as në këtë version.

Krijoni një formë të re në formatet WP

Një licencë themelore për Formularët WP kushton 39,50 dollarë në vit. I përshtatshëm për një faqe në internet, ai lejon forma dhe hyrje të pakufizuara, dhe zhbllokon të gjitha fushat e përparuara, shabllonet e formave, format me shumë faqe dhe logjikën e kushtëzuar.

Leja plus me 99.50 dollarë në vit rrit përdorimin në tre faqe interneti dhe zhbllokon më shumë shtesa të marketingut me email. Kërcimi deri në licencën pro me 199.50 dollarë në vit rrit përdorimin në 20 faqe në internet dhe shton mbështetje për regjistrimet e përdoruesve, sistemet e pagesave, nënshkrimet, format offline, dhe më shumë.

Liçensa elitare me 299.50 dollarë në vit ka për qëllim agjencitë. Ajo nuk ka kufizim përdorimi dhe shton mbështetje për multisite WordPress dhe menaxhimin e klientit.

Cilësimet e formularit WP

WPForms është një shtojcë formash cilësore që është e lehtë për t’u përdorur. Disa përdorues mund ta gjejnë të kufizuar versionin falas të WPForms, por licenca themelore është me çmim të drejtë me 39.50 $ në vit, dhe ofron logjikë të kushtëzuar dhe karakteristika të tjera të lezetshme.

Uebfaqja Zyrtare | Faqe e Shkarkimit të Pluginave

5. Format e shkëlqyeshme – FALAS / 49 $-plus

Format e shkëlqyeshme është një plugin fantastik i formës së kontaktit që ju lejon të krijoni forma shpejt duke përdorur një ndërtues tërheqës dhe tërheqje.

Versioni falas ka një përzgjedhje të mirë të fushave, duke përfshirë menutë dropdown, URL-në e faqes në internet, HTML dhe një fushë anti-spam reCAPTCHA.

Versioni falas gjithashtu kursen paraqitjet tuaja të formularit, dhe mbështet importin dhe eksportin e formularit. Ai gjithashtu përfshin një redaktues të stilit të pajisur me funksione që ju lejon të ndryshoni ngjyrat, madhësitë e shkronjave dhe më shumë – diçka që nuk është më e shtesat e formave të kontaktit, falas dhe premium, mos e ofroni.

Nëse jeni të kënaqur me tiparet e përfshira në versionin falas të Formave të Mrekullueshme, mund të dëshironi të merrni parasysh marrjen e licencës personale me 49 dollarë në vit. Asnjë funksionalitet shtesë nuk shtohet, por do t’ju jepet mbështetje nga zhvilluesit.

Ndërtoni një formë të formave të shkëlqyeshme

Ashtu si shumë shtojca të tjera të formës së kontaktit, Format e shkëlqyeshme janë lëshuar nën modelin e biznesit freemium, kështu që ju duhet të azhurnoni për të zhbllokuar veçoritë dhe funksionalitetin e përparuar.

Leja e krijuesit me 99 dollarë në vit lejon përdorimin në deri në tre faqe interneti, dhe shton mundësi shtesë të stilimit dhe integrimin për MailChimp, Aweber dhe MailPoet. Leja e biznesit me 199 dollarë në vit rrit përdorimin në 15 faqe interneti, dhe shton më shumë integrime të marketingut me email, mbështetje PayPal, integrim WPML dhe më shumë.

Liçensa elitare me 399 dollarë në vit nuk ka kufizime të përdorimit, dhe shton mbështetje për Stripe, Authorize.net, ActiveCampaign, Salesforce, HubSpot dhe WooCommerce.

Cilësimet e formave të formës së prerë

Format e shkëlqyeshme është padyshim një nga shtojcat më të mira të formës së kontaktit të disponueshme për WordPress, dhe ajo qëndron larg nga turma për shkak të opsioneve të saj shtesë për styling.

Ata prej jush që po kërkojnë një shtesë të formës së kontaktit plugin WordPress do të jenë të kënaqur me ato që përfshihen në versionin thelbësor.

Uebfaqja Zyrtare | Faqe e Shkarkimit të Pluginave

6. Format e Gëzuar – FALAS

Happy Forms është një plugin 100% falas i formës së kontaktit me WordPress, i krijuar nga The Theme Foundry.

Nëse keni përdorur personalizuesin e temës WordPress më parë, do të dini sesi funksionojnë Format e Gëzuar, pasi përdor të njëjtën ndërfaqe. Kolona e parë rendit fushat e formës suaj dhe mund të shtoni fusha të reja në kolonën e dytë. Formulari mund të shikohet në zonën kryesore të përmbajtjes në të djathtë.

Ka një përzgjedhje të mirë të fushave në dispozicion, të tilla si lidhja në internet, tabela, vlerësimi dhe redaktori i tekstit. Mund të specifikoni nëse kërkohet një fushë dhe të ndryshoni gjerësinë e saj nga e plotë në gjysmë, e tretë ose automatike.

Forma të lumtura Ndërtoni faqen e formularit

Siguria e HoneyPot ndihmon për të parandaluar përpjekjet e Spambot-it, dhe riCAPTCHA e Google gjithashtu mund të aktivizohet. Ju gjithashtu mund të rregulloni mesazhin e konfirmimit që u shfaqet përdoruesve.

Partdo pjesë e formularit mund të jetë e stilizuar, duke përfshirë ngjyrat, madhësitë e shkronjave dhe shtrirjet. Ju nuk mund të ruani stilet tuaja të personalizuara siç mundeni në formularë të formueshëm, por ju keni përfitimin e shikimit të ndryshimeve tuaja stiluese në kohë reale.

Gëzuar Stilimet e Formave

Happy Forms nuk ofron logjikë të kushtëzuar – ose fusha dhe veçori të tjera të përparuara që mund të gjeni në alternativa premium – por është, pa dyshim, një nga opsionet më të mira të formës së kontaktit falas në dispozicion të përdoruesve të WordPress.

Uebfaqja Zyrtare | Faqe e Shkarkimit të Pluginave

7. Jetpack – FALAS

Jetpack, ose nëse preferoni titullin e tij të plotë ‘Jetpack nga WordPress.com, shpejt u bë një nga shtojcat më të njohura në dispozicion të përdoruesve të WordPress, duke ofruar një gamë të mjeteve dhe shërbimeve nga Automattic.

Një nga modulet e tij më pak të njohura është forma e kontaktit Jetpack – një zgjidhje e thjeshtë që ofron dhjetë fusha, duke përfshirë emrin, uebfaqen, përmbledhjen dhe datën.

Cilësimet e formës Jetpack

Nëse e keni aktivizuar Redaktorin Classic në faqen tuaj të internetit, do të shihni formularin e kontaktit Jetpack në redaktorin tuaj vizual si butonin “Shto formën e kontaktit”.

Në sistemin e ri të bllokave të WordPress, do të gjeni formularin e kontaktit nën Jetpack në zonën kryesore të bllokut. Nëse Blloku i Formës Jetpack nuk po shfaq, kontrolloni nëse moduli është aktivizuar.

Blloku i Formës Jetpack

Ju mund të specifikoni nëse kërkohet një fushë dhe të modifikoni etiketën e saj, por nuk do të gjeni ndonjë opsion styling ose cilësime të përparuara.

Shembull forme Jetpack

Nëse doni një formë kontakti themelore dhe tashmë keni instaluar Jetpack, atëherë është një zgjidhje e shkëlqyeshme. Nëse keni nevojë për më shumë se disa fusha themelore në formën tuaj të kontaktit, Jetpack është shumë i kufizuar, kështu që unë do t’ju rekomandoja të përdorni një plugin alternative WordPress.

Uebfaqja Zyrtare | Faqe e Shkarkimit të Pluginave

8. Quform – 29 dollarë

Quform është shtesa më e shitur e ndërtuesve të formave të WordPress në CodeCanyon. Retshtë pakësuar me 29 dollarë dhe është një produkt miqësor për përdoruesit, i mbushur plot me karakteristika.

Shtojca ju lejon të krijoni forma elegant, komplekse me shumë faqe, dhe ju mund të përdorni logjikën e kushtëzuar për të ndryshuar cilat fusha shfaqen dhe kontrolloni cilat njoftime dërgohen.

Tre opsione CAPTCHA janë të disponueshme – Honeypot, imazhi dhe reCAPTCHA – dhe ka 15 vlefshmëri të vlefshme për t’ju ndihmuar të verifikoni të dhënat gjithashtu.

Krijoni një formë Quform

Quform krenohet me një ndërfaqe tërheqëse dhe tërheqëse me një sistem të plotë themifikimi dhe paraqitjeje. Përveç 11 temave të përfshira, do të gjeni 11 stilet e butonave, animacionet e butonave, stilimin CSS dhe më shumë. Të gjitha ndryshimet e formës mund të rishikohen kur rregullojnë.

Ndërsa të gjitha zgjidhjet në këtë listë janë të përgjegjshme, Quform është padyshim një nga opsionet më të bukura të formës për celularë dhe tableta..

Shembull i formës së formës

Quform është një nga zgjidhjet më të pasura me forma kontakti të disponueshme për përdoruesit e WordPress, dhe, me vetëm 29 dollarë, është i lehtë për tu rekomanduar.

Uebfaqja Zyrtare | Faqja e Shitjeve të Pluginave

9. Format Caldera – FALAS / 74,99 $-plus

Caldera Forms është një plugin i gjithanshëm i formës së kontaktit WordPress që përdor një ndërfaqe tërheqëse dhe tërheqëse. Mund të krijoni një formë të re nga një shabllon bosh ose të zgjidhni një nga disa modele të formave të para-bëra.

Versioni falas i Caldera ka shumë karakteristika që zhvilluesit e tjerë i rezervojnë për edicionet premium – të tilla si ngarkimi i skedarëve, format me shumë faqe, logjika e kushtëzuar dhe mbështetja për Shkarkime Easy Digital.

Pshtë gjithashtu në dispozicion një mjaltë anti-spam, dhe ju mund të importoni dhe eksportoni forma.

Cilësimet e formave të formave Caldera

Versioni pro i Formave të Caldera është në dispozicion sipas planeve të ndryshme. Ju mund të blini shtesa individuale, por shumica janë me çmim nga 74,99 $ dhe më shumë, kështu që mund të jenë mjaft të shtrenjta.

Nëse jeni të kënaqur me versionin falas dhe thjesht keni nevojë për mbështetje, mund të paguani 14,99 $ në muaj për një plan bazë. Sidoqoftë, plani fillestar me 74.99 dollarë në vit ka më shumë kuptim pasi jo vetëm që është më i lirë në vit, por gjithashtu shton statistikat e mesazheve dhe ju jep një shtesë shtesë të zgjedhjes suaj.

Plani individual kushton 164.89 dollarë në vit dhe shton paraqitjet e mesazheve dhe shtesat e zhvilluesve. Shtesat e zhvilluesve përfshijnë integrimin e PayPal Express, një mjet-formë në PDF dhe statistikat e formularit dhe analitikën.

Plani i avancuar kushton 274.89 dollarë në vit dhe shton shtesa të avancuara, ndërsa plani i agjencisë me 549.89 dollarë në vit shton shtesa të agjencisë.

Në paketën e përparuar të shtesës do të merrni disa shtesa, duke përfshirë integrimin e pagesës në shirit, ndjekjen e Google Analytics dhe shabllonet e postës. Agjensia elitare shton 18 shtesa të mëdha, duke përfshirë një shtojcë anëtarësie, integrimin në YouTube dhe një ndërtues të pyetjeve vizuale.

Format e Shembujve të Formave Caldera

Ata prej jush që po kërkojnë një zgjidhje falas për formën e kontaktit do të mahniten me atë që ofron versioni thelbësor i Caldera Forms dhe ka dhjetëra shtesa të shkëlqyeshme në dispozicion për përdoruesit e përparuar. Pa dyshim, paketat vjetore vlerësojnë më shumë vlerë sesa blerja e këtyre shtesave veç e veç.

Uebfaqja Zyrtare | Faqe e Shkarkimit të Pluginave

10. ARFormat – 37 dollarë

Që prej fillimit të saj në 2013, ARForms është njohur si një nga shtojcat më të mira të formës së kontaktit profesional për WordPress. Dizajni i tij me cilësi të lartë në pjesën e pasme dhe në pjesën e përparme gjithmonë e ka veçuar atë.

Ndërfaqja e tij shumëngjyrëshe tërheqëse dhe tërheqëse është një gëzim për t’u përdorur, dhe e bën krijimin e thjeshtë format. Ekzistojnë më shumë se 40 forma të bëra paraprakisht në dispozicion, kështu që nuk do të duhet të krijoni një formë nga e para.

Ndërfaqja vendos të gjitha fushat (elementet) në anën e majtë të faqes me formularin në mes; në anën e djathtë do të gjeni opsione të stilimit. Pesëmbëdhjetë skema me ngjyra janë dhënë për t’ju kursyer kohë.

Në vend që të zëvendësoni një kolonë me opsione në fushë, një shfaqje shfaqet kur dëshironi të konfiguroni secilën fushë.

Krijoni formën e ARFormave

Siç e prisni, ARForms ka shumë karakteristika të përparuara. Ka shumë fusha të disponueshme për forma, si dhe logjikë të kushtëzuar dhe opsione të hollësishme për secilën fushë që ju zgjidhni.

ARForms është një nga disa shtojcat që ju lejon të shfaqni format përmes dritareve, dhe ju mund të kontrolloni atë që shkakton shfaqjen. Nëntë shërbime të marketingut me email janë mbështetur gjithashtu, dhe analytics janë në dispozicion që tregojnë klikoni përmes tarifave dhe më shumë.

Shembull ARFormash

Me vetëm 37 dollarë, ARForms ofron vlerë fantastike për para – nëse po kërkoni të shfaqni modele formash me cilësi të lartë, unë rekomandoj t’i kontrolloni ato.

Uebfaqja Zyrtare | Faqja e Shitjeve të Pluginave

Mënyra të nderuara

Kur bëra kërkime për këtë artikull, unë preva listën time fillestare të shtojcave të formës së kontaktit në 20 të parat, dhe pastaj e zvogëlova këtë listë në dhjetë që shihni më lart.

Me këtë në mendje, unë dëshiroja të përmend përmendje të nderuara për tre shtojcat e formave të mira të kontaktit që sapo munguan në prerje.

Form Maker është një shtojcë e formës së kontaktit që kursen parashtresat dhe ka një sistem personalizimi të pasur me tipare. Dhjetra fusha mund të shtohen në formën tuaj duke përdorur ndërfaqen e tij tërheqëse dhe tërheqëse.

Versioni pro tërhiqet me 30 dollarë, dhe shton mbështetje premium dhe karakteristika shtesë, siç është integrimi PayPal.

Prodhuesi i formës

Nëse po kërkoni diçka pak më ndryshe, shikoni Ninja Kick. Me pakicë me 19 dollarë, shtojca ju lejon të shfaqni një formë kontakti të mrekullueshëm në anën e faqeve tuaja.

Formulari mund të zbulohet në një numër mënyrash, të tilla si klikimi në një buton ose klikimi në një imazh. Karakteristikat e tjera përfshijnë integrimin, përkrahjen dhe stilimin e postës postare të MailChimp për formularin e Kontaktit 7 kode të shkurtra, 15 prejardhje me model dhe 15 prejardhje të paqarta. Mund të shtohet edhe një bar i mediave sociale.

Forma e Shembullit Ninja Kick

Format Everest është një zgjidhje e formave të bukura që duhet të merrni parasysh gjithashtu. Format mund të krijohen në këtë shtojcë duke përdorur një ndërfaqe zvarritëse dhe të organizuar në rreshta. Paraqitjet ruhen në bazën e të dhënave të internetit tuaj, dhe Google reCAPTCHA ndihmon për të parandaluar spam.

Versioni pro është në dispozicion nga 29 dollarë dhe shton shumë karakteristika të përparuara, të tilla si logjika e kushtëzuar dhe integrimi i pagesave. Unë rekomandoj kontrolluar atë.

Format Everest

Mendimet përfundimtare

Tregu i shtojcave të formës së kontaktit të WordPress është aq i mirë sa ka qenë ndonjëherë, kështu që, kur bëhet fjalë për zgjedhjen e një zgjidhjeje të formës së kontaktit, ju jeni të prishur për zgjedhje.

Një gjë që më pëlqen është se standardi i shtojcave të formave të kontaktit falas për WordPress është përmirësuar ndjeshëm gjatë dy viteve të fundit. Ata janë përgjithësisht më elegant, mburremi me më shumë karakteristika dhe përdorin një ndërtues modern të formave miqësore për përdoruesit. E gjatë mund të vazhdojë kjo prirje!

Me kaq shumë zgjidhje të shkëlqyera në treg, është e vështirë të veçoni një formular kontakti plugin WordPress siç është në të vërtetë “Më i miri” – në fund të fundit, nevojat ndryshojnë!

Këshillat e mia janë që të testoni shtojcat e listuara në këtë artikull për të parë nëse ato janë të përshtatshme për ju dhe faqen tuaj të internetit, dhe të jeni të vetëdijshëm që disa shtojcë të formave të kontaktit mund të jenë të kushtueshme nëse kërkoni të gjitha tiparet e përparuara, integrimin dhe funksionalitetin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me