De seks beste glidebrygg-pluginene for WordPress (2020)

Å vinne WordPress-tilbud


Det er ikke tilfeldig at de aller fleste WordPress-temaer støtter en eller annen form for funksjonalitet for glidebryter rett ut av boksen.

Men hvorfor er dette? Hvorfor har nettstedseiere og internettbrukere blitt glidebrytere?

Etter min mening er det et spørsmål om førsteinntrykk. Bilder er langt mer engasjerende å se på enn tekst, og de bevegelige delene av en bildeslider gjør at et nettsted føles mer dynamisk og interaktivt. Hvis du gjør et morder førsteinntrykk, er det mer sannsynlig at besøkende bruker tid på nettstedet ditt, leser innholdet ditt og kjøper produktene dine – kjempebra, riktig?

Bilde glidebrytere kan gjøre mer enn bare å vise pene bilder. De øverste glidebrygg-programtilleggene gir en virkelig interaktiv opplevelse for de besøkende, og kan brukes på flere måter, for eksempel å forbedre navigasjonen ved å koble til toppinnhold, spille av videoer og til og med integrere kortkodefunksjonalitet fra de andre pluginene.

Uansett hvilken grunn du vil ha en plugin-modul for glidebryter, har WinningWP ryggen. Jeg skal gjennom seks av de beste WordPress-bilder-glidebryter-pluginene, og for å appellere til alle budsjettnivåer vil jeg ta med en blanding av gratis og premium alternativer.

Alle glidebryterne i dette innlegget reagerer fullt ut, noe som betyr at de vil se fantastiske ut på alle enhetsstørrelser.

Soliloquy – GRATIS / $ 19-Plus

Soliloquy er en populær responsiv skyveløsning for WordPress som tilbyr mer enn ti glidetyper, inkludert karusell, omtalt innhold, lightbox, video, Instagram, Pinterest, PDF, WooCommerce, thumbnail og mer.

Lite-versjonen av Soliloquy kan brukes til å lage en standard bildeslider. Når du har lastet opp noen bilder, kan du organisere dem ved å dra og slippe. Det finnes et redigeringsikon for hvert bilde, som laster inn alternativer for å definere bildetittel, alt-tekst, bildetekst og URL. Du kan deretter sette glidebryteren inn på nettstedet ditt ved å bruke kortkoder, eller i maler ved hjelp av PHP-kode.

I området for glidebryteralternativer kan du velge ett av to temaer, definere størrelsen på lysbildene og velge overgangshastighet mellom lysbildene. De fleste andre innstillinger på glidebladsiden er reservert for glidebladtyper som bare er i premiumversjonen av Soliloquy, så er begrenset.

Redigerer Soliloquy Slider

Du må oppgradere til fullversjonen av Soliloquy for å låse opp begrensede funksjoner. Det er fire lisensalternativer, priset til $ 19, $ 49, $ 99 og $ 249.

Den personlige lisensen på $ 19 legger til støtte og lar deg tilpasse lysbilder ved hjelp av CSS. Du må hoppe opp til multilisensen på tre nettsteder til $ 49 for å låse opp glidebrytermaler, bildebeskyttelse, støtte for Instagram og Pinterest, og muligheten til å planlegge lysbilder. Et tema addon er også inkludert.

Utviklerlisensen til $ 99 øker støtten til 25 nettsteder, men enda viktigere, den inkluderer alle programtilleggsfunksjoner. Dette inkluderer glidebryteren typer, for eksempel karusell, lightbox, omtalt innhold, WooCommerce, PDF og miniatyrbilder.

Byråslisensen til $ 249 gir kundeadministrasjon og støtte for WordPress multisite. Det gir også støtte og oppdateringer for et ubegrenset antall nettsteder.

Soliloquy Lightbox Slider

Selv om Soliloquy Lite har noen nyttige funksjoner, tror jeg det er bedre gratisalternativer på markedet.

Soliloquy Pro er betydelig bedre. Det er en allsidig løsning med mange forskjellige glidebrytertyper, og kan skilte med flere funksjoner, for eksempel å forhindre brukere fra å laste ned bilder. Dessverre trenger du å oppgradere til utviklerlisensen til $ 99 for å få tilgang til alle plugin-funksjonene.

Sjekk ut vår fulle anmeldelse av Soliloquy for å få en bedre forståelse av hva plugin-modulen kan gjøre.

MetaSlider – GRATIS / $ 39-Plus

MetaSlider er en responsiv WordPress-glidebrygg-plugin som er kompatibel med den nye WordPress Editor (Gutenberg). Den har også berøringsstøtte, er optimalisert for søkemotorer, og fungerer med WordPress MultiSite og populær oversettelse WordPress-plugins.

Utviklerne har vært veldig generøse med gratisversjonen av plugin-en – du kan vise bilder i en flex-glidebryter, responsiv glidebryter, nivå-skyvekontroll og mynt-skyvekontroll. Bredden på hver skyvekontroll kan også defineres, og du kan velge mellom flere overgangseffekter.

Bilder kan flyttes rundt ved hjelp av dra og slipp, og du kan enkelt legge til bildetekster, alt-tekst og titler. Beskjæringsposisjonen til bildet kan også defineres, og utseendet til lysbildefremvisningen kan justeres ved hjelp av ett av 14 tilgjengelige temaer.

Når alt er konfigurert, kan du sette glidebryteren inn på nettstedet ditt ved hjelp av en kortkode eller PHP-kode.

Legge til en ny lysbilde i MetaSlider

Oppgradering til pro-versjonen av MetaSlider vil gi deg tilgang til animerte lysbilder fra CSS3, miniatyrbilde-navigasjon, lysbildefremvisning og videobilder (YouTube og Vimeo – Yay!). Det tilbyr også HTML-overlegg og en live-temaredigerer.

Du vil gjerne høre at MetaSlider har en fornuftig prispolicy, med hver lisens som gir deg den fulle versjonen av plugin-modulen. Den eneste forskjellen er hvor mange nettsteder som støttes.

Det koster 39 dollar for en lisens for to nettsteder, 59 dollar for fem nettsteder, 89 dollar for 25 nettsteder og 149 dollar for et ubegrenset antall nettsteder. Alle lisenser har en pengene-tilbake-garanti, i tillegg til ett års støtte og oppdateringer.

MetaSlider Layer Slider

Det er mye å elske med MetaSlider. Gratisversjonen leveres med fire glidetyper, 14 temautforminger og dusinvis av konfigurasjonsalternativer. Dette kan være tilstrekkelig for mange av dere, men du kan låse opp alle plugin-funksjonene for bare $ 39.

Hvis du bestemmer deg for å bruke MetaSlider, kan det være lurt å vurdere å oppgradere for å få videosupport, HTML-overlegg og miniatyrnavigering..

Smart Slider 3 – Gratis / $ 35-Plus

Jeg er en stor fan av Soliloquy og MetaSlider, men når det kommer til brukervennlighet og presentasjon tar Smart Slider 3 alt til neste nivå.

Plugin gir deg tilgang til et bibliotek med maler som kan brukes som utgangspunkt for lysbildene dine. I gratisversjonen av Smart Slider 3 har du tilgang til 11 maler, men hvis du oppgraderer til Pro-versjonen vil du få tilgang til mer enn 180.

Du er ikke begrenset til bilder når du lager lysbilder – videoer, blogginnlegg og statiske overlegg kan alle legges til. Innlegg kan også settes inn dynamisk basert på filtre du definerer. Du kan for eksempel sette inn innlegg basert på postformat, tagger, kategorier og andre variabler.

Konfigurasjonssiden for glidebryteren i Smart Slider 3 er imponerende. Du får full kontroll over alle aspekter av glidebryteren – helt ned til stylingelementer, for eksempel piler, kuler, miniatyrbilder og mer.

I tillegg til å definere størrelsen på lysbildene dine, kan du justere animasjoner, justering og hvordan lysbildene lastes inn. Andre kule funksjoner inkluderer berøringsstøtte, bildeoptimalisering og bakgrunnsstøtte.

Smart Slider 3 Rediger lysbilde

Smart Slider 3 Pro legger til 11 ekstra lagtyper, laganimasjoner og fire nye glidebrytertyper – karusell, blokk, helside og utstillingsvindu. Du får også tilgang til den fullstendige Smart Slider 3-malen og lysbildebiblioteket, noe som vil redusere tiden det tar å lage profesjonelle lysbilder kraftig.

Dynamisk innhold utvides også i Pro-versjonen. I tillegg til innhold fra din egen WordPress-webside, kan du få tilgang til mer enn 35 online kilder, for eksempel Joomla, Flickr, Instagram, YouTube, WooCommerce og mer.

En enkelt lisens for Smart Slider 3 Pro koster $ 35 for ett nettsted, $ 150 for ti nettsteder og $ 250 for ubegrensede nettsteder. Hver lisens vil låse opp alle Pro-funksjoner – den eneste forskjellen er antall nettsteder som mottar støtte og oppdateringer. Hvis du ikke vil hoppe opp til en høyere prisplan, kan du skaffe deg støtte for flere nettsteder for bare $ 20 per domene.

Smart Slider 3 Topp 5 produkter

Smart Slider 3 er enkel å anbefale. Gratisversjonen er kanskje begrenset til én glidebladstil, men den gjør opp for det på andre områder som tilpasning og tilgang til et malbibliotek.

Når Pro-versjonen er tilgjengelig fra bare $ 35, vil jeg oppfordre deg til å vurdere å oppgradere. Det vil gi deg fire glideralternativer til, tilgang til hundrevis av ferdiglagde glidemaler og lysbilder, og lar deg importere innhold fra dusinvis av kilder.

Slider Revolution – $ 26

Slider Revolution ble lansert i 2012, og er det desidert mest solgte WordPress-skyveplugin-programmet på CodeCanyon, og er ofte pakket med WordPress-temaer på ThemeForest.

Du kan lage lysbilder ved hjelp av en moderne visuell redigerer, som lar deg sette inn bilder og videoer og lage flere lag med innhold. Font, animasjoner, bakgrunn, ikoner, farger og mer kan alle redigeres enkelt.

Animasjoner er en av de forskjellige funksjonene i plugin-modulen. Disse kan virkelig gi lysbildene dine liv, og det er mange forhåndsinnstillinger som gjør oppgaven enkel.

Redigere et lysbilde i Slider Revolution

Mer enn 200 ferdige maler er tilgjengelige – de får glidebryterne til å se fantastiske ut, og de fleste trenger bare noen få justeringer for å tilpasse dine egne. Du får også tilgang til hundrevis av bilder, videoer, animasjoner, ikoner og ferdiglagde laggrupper.

Det er mer enn 20 addon-effekter også, inkludert partikler, forvrengning, pensel og avsløre. Før og etter effekten ser fantastisk ut også.

Slider Revolution

Til bare $ 26 tilbyr Slider Revolution utrolig valuta for pengene og kan brukes til å lage en rekke lysbildetyper.

Det er en av de mest avanserte glideløsningene på markedet, og det enorme mediebiblioteket med maler, bilder og ikoner forenkler prosessen med å lage profesjonelle lysbilder.

Layer Slider – $ 25

En annen profesjonell glideløsning som ble utgitt i 2012 er Layer Slider. Det er den nest bestselgende WordPress-glidebrygg-plugin på CodeCanyon, og er også inkludert i mange WordPress-temaer på ThemeForest.

Layer Slider-redigeringsprogrammet lar deg lage og redigere lysbilder ved å dra og slippe. Lag kan kopieres og limes inn, og det er en bildeditor som drives av Adobe Creative Cloud. Mer enn 200 animerte overgangseffekter er tilgjengelige, inkludert looping, filterovergang og parallaks.

Redigere en lysbilde i lagglidebryteren

En stor samling av ferdiglagde lysbilder er tilgjengelig i Layer Slider, og visse design er laget spesielt for enheter som mobiltelefoner.

En funksjon Layer Slider har utvidet seg de siste årene er popup-vinduer. Du kan bruke plugin-en til å lage profesjonelle popup-vinduer med lysbilder, noe få WordPress-popup-plugins kan gjøre.

En annen flott funksjon er revisjoner. Layer Slider lagrer lysbildene dine konstant, og i tillegg til å angre og gjøre om trenger du aldri å bekymre deg for å miste jobben.

Lag på glidebrytereksempel

Layer Slider anses med rette som en av de beste WordPress-skyveknappsløsningene på markedet, og til bare $ 26 gir den en enorm verdi for pengene.

Ta en titt på den offisielle salgssiden for å få en bedre forståelse av hvor profesjonelle malene som er inkludert.

Skyv noe – GRATIS / $ 10

Det endelige valget vårt er responsivt, berøringsvennlig Slide Anything.

Denne WordPress-pluginen takler lysbilder på en helt annen måte. I stedet for å laste opp bilder og videoer direkte, redigerer du lysbilder ved hjelp av WordPress Editor. Dette betyr at du effektivt kan legge til noe i lysbildene, enten det er bilder, videoer, bord eller overskrifter. Kortkoder kan også settes inn i lysbildene, noe som betyr at du enkelt kan integrere innhold fra andre WordPress-plugins du har installert.

Utviklerne har vært veldig generøse med gratisversjonen av Slide Anything og begrenset få funksjoner.

Lysbildene vises i hjertet av siden under overgangseffekter og andre skyveinnstillinger. På høyre side av siden er det alternativer for å definere hvor mange elementer som skal vises på bestemte enheter, og du kan også tilpasse stilen til glidebryteren her.

Redigere en glidebryter i Slide Anything

Slide Anything Pro koster en engangsavgift på $ 10 for en enkelt lisens, mens en lisens på fem nettsteder er tilgjengelig til $ 30, og en ubegrenset lisens til $ 100.

Oppgradering vil låse opp utstillingsfunksjonene til karusell- og miniatyrbildepaginering som er begrenset i gratisversjonen. Det legger også til popup-funksjonalitet, som kan brukes til å vise en lightbox, videoer og mer.

Slide Anything Hero Slider

Ikke alle vil like å bruke WordPress Editor til å lage lysbilder, men Slide Anythings tilnærming åpner for mange muligheter for å lage avanserte lysbilder som andre løsninger ikke kan tilby.

De fleste funksjonene er tilgjengelige i gratisversjonen av Slide Anything, men for $ 10 er det ikke dyrt å oppgradere og utvide funksjonaliteten.

Hederlige nevner

Under forskningen kom vi over mange nyttige WordPress-glidebrygg-plugins som bare gikk glipp av listen. Jeg vil dele noe av det beste med deg.

Crelly Slider er en responsiv skyveløsning som lar deg lage lysbilder med lag. Tekst, bilder og videoer kan alle legges til lysbildene ved å bruke en dra-og-slipp-skyvekonstruktør.

Hvis du er ute etter en enkel glidebryterløsning, kan du like WP Slick Slider og Image Carousel. Lysbilder opprettes ved hjelp av WordPress Editor, og det er ingen innstillinger i plugin-modulen, ettersom alt er konfigurert ved hjelp av kortkoder. Enkelheten vil frustrere noen mennesker, men jeg synes den faktiske glidebryteren ser bra ut.

WP glidebryter og bildekarusell

De av dere som først og fremst ønsker å vise videoer på nettstedet ditt, bør sjekke ut Video Slider, som viser videoer i mange forskjellige lysbildetyper, for eksempel karusell, tidslinje og miniatyrbilder..

Min siste anbefaling er Master Slider. Den har mer enn 90 forhåndslagde lysbildedesign, en avansert dra-og-slipp-glidebrytereditor, berøringsstøtte, animerte lag, overganger og mer.

Plugin-filen var i vår opprinnelige liste over de beste WordPress-glidebrygg-pluginene, men siden gratisversjonen av Master Slider ikke hadde blitt oppdatert på rundt ett år, valgte vi å ha glidebrygg-plugins som ble oppdatert mer regelmessig.

Siste tanker

Bilde glidebrytere kan brukes på flere måter, og pluginen du velger vil avhenge av dine behov. Hvis budsjettet ditt tillater det, vil jeg imidlertid gå etter et av premiumalternativene.

Hvorfor? Fordi premium-alternativene alle er lastet med virkelig imponerende funksjonalitet, tilbyr utmerket støtte og et brukervennlig grensesnitt, og er (vanligvis) lynraske.

Hvis du fremdeles er usikker på hvilken du skal velge, anbefaler jeg at du ser på demoen for hvert plugin. Siden bildeskytere er dynamiske, er det vanskelig å gjøre dem rettferdige ved å bruke et statisk skjermbilde. Hver plugin som vises på denne listen kommer sterkt anbefalt, så sjekk noen få av dem og se om en av dem fanger blikket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map