De beste ni beste plugin-programmene for WordPress (2020)

WordPress-tilbud


Arrangementskalendere er et viktig verktøy for å gjøre arrangementene dine til en suksess, slik at du kan administrere dem effektivt og markedsføre dem til potensielle kunder.

En enkel WordPress-hendelseskalendertillegg viser en kalender med kommende hendelser, men det er mange avanserte løsninger som lar besøkende registrere og betale for arrangementer også. I tillegg til billettering, kan hendelseskalenderplugins også håndtere reservasjoner, RSVPer og brukerinnleveringer – og disse verktøyene vil hjelpe deg å planlegge og planlegge arrangementer, avtaler, fester og mer.

I denne artikkelen skal jeg dele det jeg anser for å være de beste plugin-programmene for arrangementskalendere tilgjengelig for WordPress.

Arrangementsansvarlig (GRATIS / $ 75 pluss)

Events Manager er en avansert hendelseskalenderløsning som er aktiv på mer enn 100 000 WordPress-nettsteder. Den kan brukes til å administrere enkelt- og flerdagshendelser, og de kan stilles inn som gjentagende.

Hendelser lagres som WordPress tilpassede innleggstyper, så å legge til en ny hendelse fungerer på samme måte som å legge til et innlegg eller side i WordPress. Du kan navngi hver hendelse, og legge til en beskrivelse med bilder og videoer i hovedinnholdsområdet.

Den nøyaktige tiden og plasseringen kan defineres for hver hendelse, og koder og kategorier kan også tilordnes til hendelser.

I området for bestilling og registrering kan du opprette flere billetter til ditt arrangement. Billettbestillinger kan begrenses til en bestemt periode, og du kan oppgi hvor mange billetter som er tilgjengelige.

Widgets er også tilgjengelige for arrangementer, lokasjoner og kalendere, som vil hjelpe deg med å vise gjeldende status for hendelser for besøkende.

Bestilling og registrering

Det viktigste innstillingsområdet for plugin gir deg en forståelse av hvor avansert Events Manager er, med hundrevis av alternativer spredt over fem forskjellige faner..

Alt kan defineres, inkludert miniatyrbilder, Google Maps-integrasjon, skjemainnstillinger, begivenhetssider, formatering og design, e-postbekreftelser, bestillinger og mer. Det er til og med en rolleansvarlig som lar deg stille nøyaktig hva brukere kan og ikke kan gjøre.

Innstillingsområde for hendelsesansvarlig

Pro-versjonen av Events Manager har 75 dollar per år for en lisens på én webside, og $ 150 per år for opptil fem nettsteder, og er installert som et tillegg til Events Manager.

Når du har installert Events Manager, vil du få ytterligere funksjonalitet, for eksempel betalingsintegrasjon for PayPal, Authorize.net og offline betalinger. Du kan også lage tilpassede bestillingsskjemaer og rabattkuponger.

Events Manager-widget

Uten tvil er Events Manager en av de mest allsidige hendelseskalendertilleggene som er tilgjengelige for WordPress, og det store volumet av tilpasningsalternativer som er tilgjengelige er utrolig sjenerøst. Når det er sagt, må du oppgradere til Events Manager Pro hvis du vil selge billetter og akseptere betaling direkte.

Arrangementskalenderen (GRATIS / $ 89-pluss)

Med mer enn 700 000 aktive installasjoner, er Arrangementskalenderen langt fra den mest populære arrangementskalenderløsningen for WordPress.

I likhet med Events Manager bruker plugin-en en tilpasset innleggstype for å opprette hendelser. Du kan legge til informasjon om hendelser, for eksempel klokkeslett og dato, beliggenhet, arrangører, begivenhetssted, begivenhetsnettsted og arrangementskostnad.

Legger til en hendelse

Arrangementskalenderen har et enkelt innstillingsområde som lar deg justere alternativer, for eksempel antall hendelser som skal vises på en side, stilarket og malen som brukes for hendelser, og innholdet som vises før og etter hendelser..

Du finner også innstillinger for Google Maps-integrasjon og import av CSV-filer.

Grunnleggende malinnstillinger

Gratisversjonen av The Events Calendar er funksjonell, men grunnleggende. Imidlertid tilbyr utviklerne en samling plugin-tillegg som vil transformere arrangementet ditt.

Arrangementskalender Pro selges fra $ 89 per år. Det legger tilbakevendende hendelser, tilleggsvisninger, widgets, kortkoder og mer.

Et tillegg du bør vurdere å bruke er Eventbilletter. Når den er aktivert, tillater den besøkende å RSVP til arrangementer og kjøpe billetter ved hjelp av PayPal. Pro-versjonen av Event Tickets, som går tilbake fra $ 89 per år, tilbyr tilleggsfunksjoner som WooCommerce og Easy Digital Downloads-integrasjon.

Elasticsearch kan integreres ved bruk av Elastic Events også, og er gratis å laste ned.

Arrangementsbilletter Addon

En rekke andre premium tillegg er også tilgjengelig. Event Aggregator kan brukes til å importere hendelser fra Meetup, Eventbrite, Google Kalender, iCalendar og mer. Community Events lar brukere sende inn hendelser, Filter Bar legger til filtreringsalternativer slik at brukere lettere kan finne hendelser og Eventbrite-billetter hjelper deg å integrere Eventbrite. Alle disse tilleggene detaljhandel fra $ 89 per år hver.

Promoter-tillegget starter fra $ 69 per år, og fungerer sammen med The Events Calendar og Events Tickets for å hjelpe deg med å koble deg til samfunnet ditt via e-post.

Det dyreste tilskuddet er Community-billetter. Når du kjøper detaljhandel fra $ 149 per år, må pluginen brukes sammen med Community Events, Event Tickets, Event Tickets Plus og WooCommerce, og lar arrangørene selge billetter til arrangementene deres ved å bruke nettstedet ditt..

Arrangørens kalenderpromotor Addon

Hvis du ikke ønsker å bruke penger, kan arrangementskalenderen og begivenhetsbillettene brukes som et arrangementstyringsoppsett som aksepterer betaling via PayPal.

Plugin kommer imidlertid virkelig til sin rett når du installerer tilgjengelige avanserte tillegg. Hvis du er villig til å bruke litt penger, er Arrangementskalenderen en av de beste løsningene som er tilgjengelige. Ta en titt på buntene hvis du planlegger å kjøpe mer enn ett premiumtillegg, da de vil spare deg for penger.

Sørg for også å sjekke ut noen av de gratis plugin-tilleggene som er tilgjengelige for The Events Calendar fra tredjepartsutviklere. Disse inkluderer: Hendelseskalenderens kortkode & Blokkere; Arrangementskalenderkategorien Farger; og Hendelseskalenderens kortkode og maler (sjekk også pro-versjonen).

Amelia WordPress Booking Plugin (GRATIS / $ 59 +)

Amelia er en WordPress-plugin som håndterer arrangementer og avtaler. WordPress-posttyper er også tilgjengelige for tjenester, lokasjoner og kunder, og alt kan organiseres via en bestillingskalender.

Gratisversjonen av Amelia kan brukes til å lage en enkel hendelseskalender.

Arrangementer kan betegnes som engangs, enkelt dag, flerdag eller tilbakevendende. Du kan definere start- og sluttidspunktet for arrangementet, og når du bestiller avtaler, kan du velge hvilke kunder som skal delta. Disse kundene kan også varsles om hendelsene.

Den nye WordPress-redaktøren er godt støttet av Amelia. To innholdsblokker er tilgjengelige. Bookingsvisningsblokken viser en trinn-for-trinn-reservasjonsveiviser som guider brukere gjennom bestillingsprosessen, mens hendelsesblokken ganske enkelt legger til hendelseskortkoden i innlegget eller siden din..

Et eksempel på en hendelse

Hovedinnstillingssiden lar deg kontrollere alle aspekter av bookinger og hendelser. Du kan legge til informasjon om selskapet ditt, obligatoriske felt, siden kundene blir sendt til etter bestilling, standard valuta og mer.

Amelia Main Settings Page

Mange funksjoner, for eksempel lokasjoner, er begrenset i gratisversjonen. Irriterende er at til og med hovedpanelet har de fleste funksjonene deaktivert, slik at du bare kan se kommende avtaler.

Hvis du oppgraderer til Amelia Pro, vil du låse opp hele dashbordet og låse opp funksjoner som eksport, filtre, kuponger, gruppetjenester, ekstra kalendervisninger og Google Kalender-integrasjon. Oppgradering lar deg også godta PayPal og Stripe-betalinger for bestillinger.

En grunnleggende lisens for Amelia Pro er på $ 59 per år. Å oppgradere til proplanen til $ 109 år øker støtten og oppdateringene fra ett nettsted til tre nettsteder. Du kan få støtte og oppdateringer for et ubegrenset antall nettsteder for $ 249 per år.

Levetidslisenser er også tilgjengelig for de som ikke vil betale årlig.

Amelia plan for front-end

Jeg ble imponert over det jeg så i Amelia. Brukergrensesnittet ser bra ut og kalendere og bestillingsformer ser nydelige ut. De som oppgraderer til fullversjonen av Amelia, kan også tilpasse disse designene til deres behov. Det er uten tvil en av de beste premiumkalenderløsningene på markedet.

Amelia Lite er også nyttig, men jeg ble frustrert over måten utviklere har begrenset profffunksjoner. I stedet for å skjule profffunksjoner fra gratis brukere, fortsetter utviklerne å lenke til innleggstyper som økonomi og lokasjoner samt andre pro-innstillinger og funksjoner. Derfor, når du bruker Amelia Lite, møter du ofte sider og funksjoner som ikke er tilgjengelig, og du blir alltid oppfordret til å “Oppgradere i dag for å maksimere opplevelsen”. Jeg syntes det var frustrerende å bruke på grunn av dette.

Enkel kalender (GRATIS / $ 49-pluss)

Hvis du bruker Google Kalender for å administrere hendelser, bør du sjekke ut Simple Calendar – et WordPress-plugin som lar deg vise hendelser fra en hvilken som helst offentlig Google Kalender..

Du kan hente hendelser fra Google Kalender og endre hvordan kalenderen din ser ut. Farger kan endres, og du kan trimme lange titler for å forhindre at de strømmer over til andre dager. Innstillinger for dato og klokkeslett kan også justeres.

Utseendeinnstillinger

Forsikre deg om at du skriver inn Google API-nøkkelen din i innstillingsområdet slik at Simple Calendar kan hente hendelser.

Innstillingsområdet lar deg også slette plugin-innstillinger og fjerne kalenderdata.

To premium addons er tilgjengelige for Simple Calendar: FullCalendar og Google Calendar Pro. Begge disse detaljistene fra $ 29 per år for en enkelt lisens.

FullCalendar legger til en rekke nye alternativer, for eksempel ukentlige og daglige visninger, forbedret kalendernavigasjon, flere tilpasningsmuligheter og mer.

Google Calendar Pro kan brukes til å vise både private og offentlige Google-kalendere. Den lar deg også fremheve hendelser med farger som samsvarer med Google Kalenderfarger, og vise deltakernes navn, avatarer og informasjon om arrangør av hendelser..

Disse to tilleggene fungerer godt sammen, så det er fornuftig å kjøpe begge gjennom addon-pakken. En enkelt lisens koster 49 dollar per år for denne pakken, og kommer med støtte og oppdateringer for begge tilleggene.

Enkelt kalendereksempel

Som en som bruker Google Kalender hver dag for å planlegge timeplanen min, kan jeg sette pris på mulighetene til Simple Calendar.

Ved å bruke Google Kalender kan du fortsette å administrere hendelsesplanen din med den offisielle Google Kalender-appen på smarttelefonen eller nettbrettet, eller via nettleseren. Enkel kalender kan deretter brukes til å kontrollere hvordan kalenderen din ser ut på nettstedet ditt.

Min kalender (GRATIS / $ 49-pluss)

Min kalender er en brukervennlig løsning for brukerstyring som kan brukes i forbindelse med My Tickets WordPress-plugin for å selge billetter.

Hendelser kan settes som gjentagende, og tilordnes grupper og kategorier. Du kan også angi flere start- og sluttider og datoer for hendelser, og det er et alternativ å legge ved en logo eller et banner for hver hendelse også.

En funksjon jeg elsker er tilgang til arrangementer. En serie tagger er tilgjengelige for å hjelpe deg med å vise om hendelsen støtter funksjonshemmede. For eksempel kan du merke at arrangementet ditt har en lydbeskrivelse, støtte for tegnspråk eller støtte for assistert læringsenheter.

Lag ny hendelse i Min kalender

Posisjonsredigereren lar deg legge til flere lokasjoner og detaljer som adresse, GPS-koordinater, kontaktinformasjon, nettstedsadresse, tilgjengelighet og mer.

En innebygd stilredigerer og maleredigerer lar deg enkelt justere utseendet og stylingen på kalendrene dine. Det finnes også en skriptbehandling som kan brukes til å bruke tilpasset Javascript på definerte sider.

Style Editor

Hovedinnstillingsområdet har noen nyttige alternativer, for eksempel å hente data fra en ekstern database og fjerne data ved avinstallering av Min kalender.

Dato, klokkeslett og tekstformatering kan alle justeres, og du kan også endre e-postene som er gitt, og definere hva brukere kan og ikke kan gjøre ved hjelp av en brukerrolleredigerer.

Standout-funksjonen i innstillingsområdet er kalenderoppsetteditoren, som lar deg endre rekkefølgen på informasjonen som vises i kalenderne dine.

Kalenderinnstillingene mine

En enkelt lisens for My Calendar Pro koster $ 49 per år.

Oppgradering lar besøkende sende inn hendelser og forhindre at arrangementer blir akseptert hvis de er i konflikt med eksisterende hendelser. Blogginnlegg kan også opprettes automatisk fra hendelser.

Avansert søkfiltrering blir også gjort tilgjengelig, og du kan importere hendelsesdata fra CSV-filer, iCal, filopplasting eller URL-er.

Et eksempel på kalenderen min

Min kalender har mye å tilby, og hvis du installerer utviklerens andre plugin, Mine billetter, vil du kunne selge billetter til arrangementene dine ved hjelp av PayPal Standard-betalinger (andre betalingsalternativer er tilgjengelige som premium addons).

Utviklerne har vært rause med det som leveres gratis, og jeg tror 49 dollar er en rimelig pris for å legge til brukerinnsendelser, avansert søk og funksjonalitet for import av hendelser.

Sukkerkalender (GRATIS / $ 29-pluss)

Hvis du leter etter en enkel løsning for hendelsesstyring, kan du sjekke sukkerkalenderen.

For å legge til en hendelse, navngir du ganske enkelt hendelsen, legger til en beskrivelse og definerer beliggenhet, dato og start- og sluttid. Det er det.

Et gratis Google Maps-tillegg er tilgjengelig fra utviklerne av Sukkerkalender, selv om det er uklart hvorfor støtte for Google Maps ikke er innebygd direkte i kjerneplugin..

Legg til ny hendelse i sukkerkalenderen

I innstillingsområdet er det et alternativ å angi plugin-lisensnøkkelen og noen grunnleggende tids- og datoalternativer for kalenderen.

Innstillinger for sukkerkalender

En proversjon av sukkerkalenderen som legger til gjentagende hendelser er tilgjengelig fra $ 29 per år. Det ser ikke ut til å tilby noen ekstra funksjonalitet, så jeg kan bare anbefale oppgradering hvis du trenger support via e-post.

Eksempel på sukkerkalender

De av dere som søker en grunnleggende løsning for hendelsesstyring, vil sette pris på hvor enkel sukkerkalender er å bruke.

Alle andre bør se på alternativ hendelsesstyring WordPress-plugins som tilbyr flere tilpasningsalternativer.

Kalender det! ($ 30)

Kalender det! er en profesjonell løsning for arrangementstyring som er full av funksjoner. Det selges for $ 30 på CodeCanyon.

Du kan legge til tilpassede felt til hendelser og velge mellom 15 forhåndslagde layoutstiler. Totalt 39 malelementer er tilgjengelige for å hjelpe deg med å lage den perfekte begivenhetssiden, og alt kan endres ved hjelp av et brukervennlig dra-og-slipp-grensesnitt.

Kalender det! Enger

Kalender det! er kompatibel med Gutenberg og WPBakery Page Builder.

Dette forenkler prosessen med å lage hendelsesoppsett, ettersom alle innstillinger kan finnes i blokker, og endringer kan forhåndsvises i sanntid.

Kalender det! Layout Styling

Støtten til Gutenberg er enestående. Alt kan slås av og på ved å klikke på en knapp.

En rekke 25 gratis plugin-tillegg som utvider funksjonaliteten ytterligere er tilgjengelige. Det er en addon til å vise hendelser i en rutenettvisning, en annen som automatisk publiserer hendelser til sosiale medier og en importør som kan brukes til å importere store mengder data fra andre hendelsestillegg.

Gutenberg Support

Elleve premium tillegg er også tilgjengelig, og kan brukes til å legge til støtte for annonsering, billettsalg, WooCommerce-integrasjon og mer. Prisene for premium addons starter fra $ 10 og går helt opp til $ 89 for Event Tickets WooCommerce addon.

Et eksempel på kalendere det!

Hva setter Calendarize it! fra hverandre er flere titalls måter hendelser kan presenteres for besøkende. Det er en svært fleksibel plugin som kan forbedres ved å bruke hvilke som helst av de 36 plugin-tilleggene som er tilgjengelige.

Jeg oppfordrer deg til å sjekke ut demoen for å få en full forståelse for hva plugin kan gjøre.

EventOn ($ 24)

EventOn er det mest solgte programtillegget for event management på CodeCanyon. Som Calendarize it !, ble den utgitt i 2012, og fortsetter å oppdateres regelmessig.

Den støtter Google Maps, flerdagshendelser, gjenta hendelser, tilpassede felt, hendelseskategorier og mer.

Plugin-en kan brukes til å vise vakre minimalistiske hendelseskalendere som kan opprettes med brukervennlige kortkodegeneratorer. Alt du trenger å gjøre er å velge hvilke funksjoner du vil bruke – for eksempel hvilke ordrehendelser som vises i, om det kjennete bildet vises, og så videre.

EventOn Generelle innstillinger

EventOnd kalendere ser nydelige ut. Utvalgte bilder kan tilordnes for hendelser, og du kan tilordne farger til bestemte hendelser eller hendelseskategorier.

Besøkende kan bruke en søkefelt og filtreringsalternativer for å hjelpe dem med å finne hendelser raskere. Det er også et alternativ å vise alle hendelsene som er knyttet til et bestemt sted.

EventOn Listevisning

Hendelser kan vises som en liste, eller du kan alternativt vise dem ved å bruke fliser og tilordne bakgrunnsfarger eller bilder til hver enkelt. Begge stiler ser bra ut.

Trettifem premium addons er tilgjengelige for EventOn, i tillegg til noen få tredjeparts addon .

Disse tilleggene kan brukes til å inkludere funksjonalitet som billettsalg, RSVP-støtte for arrangementer, nedtellingstimer for hendelser og en ønskeliste for hendelser. Ulike kalenderalternativer kan også kjøpes.

EventOn Picture View

Med sitt tilbud av vakre arrangementskalendere, et bredt spekter av tilpasningsalternativer og ekstra funksjonalitet via en stor samling addons, er det lett å se hvorfor EventOn er den mest solgte WordPress-plugin-kalenderen på CodeCanyon.

Alt-i-ett-arrangementskalender (GRATIS / $ 6.99 i måneden)

Alt-i-ett-arrangementskalender er et populært WordPress-programtillegg fra Time.ly, med mer enn 100 000 aktive installasjoner.

Selv om plugin-modulen kan integreres med Time.ly og importere kalendere fra Time.ly-kontoer, er du ikke tvunget til å registrere deg for å bruke Alt-i-ett-arrangementskalender.

Når du legger til en ny hendelse, kan du angi klokkeslett og dato og gjøre hendelsen gjentakende. Google Maps kan brukes til å vise plasseringen av hendelser, og de kan tilordnes til tagger og kategorier.

Ticketing kan håndteres via Time.ly hvis du ønsker det. Hvis du gjør det, kan du akseptere betaling via PayPal, men det vil koste deg $ 59 i året for privilegiet. Alternativt kan du vise en lenke til en registrerings-URL for å kjøpe billetter. Dette er en fin funksjon, siden det betyr at du kan selge billetter ved hjelp av en annen WordPress-plugin eller tredjeparts tjeneste.

alt i ett arrangementskalenderdetaljer

Fire forskjellige kalendertemaer er tilgjengelige og er gratis å bruke. Siden med alternativalternativer lar deg tilpasse styling videre.

Du kan justere fargene på bakgrunn, knapper, felt, tekst og mer.

Alternativer for kalendertema

Alt-i-ett-arrangementskalender gir deg full kontroll over hva som vises på kalenderne dine. Du finner utvikleralternativer for gzip-komprimering, hurtigbufring og CSS.

Dette området viser også tilgjengelige snarveier som du kan bruke til å vise hendelser. Hvis du foretrekker det, kan du bruke widgeter i stedet.

Alt-i-ett-kalenderinnstillinger

Hvis du registrerer deg for en gratis Time.ly-konto, vil du få tilgang til ekstra funksjonalitet, for eksempel importere kalendere fra Google Kalender, iCal og Outlook. Premium månedlige planer starter fra $ 6.99 i måneden, og oppgradering vil låse opp funksjoner som Twitter automatisk deling og tilpassede topptekster og bunntekster.

Alternativt kan du kjøpe tillegg spesielt for Alt-i-ett-arrangementskalenderen WordPress-plugin.

Utvidede visninger er gratis å laste ned, og vil vise visninger i kalenderen din. Ticketing kan integreres for $ 59 i året, auto-Tweeting koster $ 29 i året, og innsendinger i front koster $ 59 per år.

Å legge inn kjernekalenderen din i andre nettsteder koster $ 59 i året, CSV Import koster $ 29 i året, og muligheten til å opprette og lagre arenaer er $ 59 i året. Det er også alternativer for å importere flere strømmer i kalenderen din.

På egenhånd er disse funksjonene kostbare oppgraderinger, men du kan få de fleste av dem i en bunt for $ 99 i året.

Et eksempel på alt-i-ett-arrangementskalender

Alt-i-ett-arrangementskalender er en allsidig løsning for hendelsesstyring. Det er frustrerende at lagring av arenaer og salg av billetter er førsteklasses oppgraderinger, men kjernepluginet tilbyr mange unike alternativer for kalenderstyling og visningsalternativer som du ikke finner andre steder.

Jeg anbefaler å prøve det for å se om det gjør det du trenger.

Hederlige nevner

Når det gjelder valg av en events management-løsning, blir WordPress-brukere bortskjemt med valg. I denne delen vil jeg nevne noen alternative løsninger som bare gikk glipp av listen.

Arrangementskalender WD er en funksjonsrik WordPress-hendelsestillegg som har støtte for gjentakende hendelser og Google Maps-integrasjon. Avanserte funksjoner, for eksempel billettsalg og tredjeparts kalenderintegrasjon, er tilgjengelige for de som oppgraderer til Event Calendar WD Pro. Selskapet har også utviklet en lignende WordPress-plugin kalt WordPress Event Calendar.

En annen fleksibel plugin for hendelsesstyring du bør vurdere er Event Calendar, som har ti unike kalendertemaer, mens flere stylingsalternativer kan låses opp fra bare $ 15.

Arrangementskalender WD

Tidsplan og hendelsesplan av MotoPress tilbyr vakre kalendere, og massevis av filteralternativer og tilpassbare parametere. Eksport- og importfunksjonalitet tilbys også.

Tockify Events Calendar er verdt å teste. Det tilbyr en stilig minikalendervidget, Google Kalender-synkronisering, call-to-action-knapper og fantastisk sosial mediaintegrasjon.

Tockify hendelseskalender

Kalender det! og EventOn ble med rette inkludert i vår liste over de beste plugin-programmene for hendelser for WordPress. Imidlertid er det noen gode alternativer tilgjengelig på CodeCanyon.

Detaljhandel til $ 29, FAT Event er en event management-løsning som har støtte for Google Maps, bestillinger via PayPal, WooCommerce integrasjonsstøtte, kupongkoder og flere billetttyper for hvert arrangement.

Eventer, som koster 39 dollar, er en annen avansert løsning som er verdt å sjekke ut. Den har en vakker dra-og-slipp-byggherre for å lage nye hendelser, og er fullt kompatibel med WooCommerce.

Eventer WordPress Event Manager Plugin

De som ønsker en enkel løsning, bør vurdere XO Event Calendar og Simple Event Calendar. De er gode alternativer til Sukkerkalender, og er også gratis å laste ned.

Siste tanker

Det er vanskelig å utpeke et bestemt WordPress-arrangementskalendertillegg som det beste, fordi de alle utmerker seg på noen områder, men er begrenset på andre måter. Kjernefunksjonene i hvert plugin har mange alternativer, men for å få tilgang til full funksjonalitet til en plugin og låse avanserte funksjoner, for eksempel å selge billetter, må du være villig til å oppgradere.

Hvis du ikke ønsker å legge hånden i lommen, skiller Event Manager seg ut hvor mange tilpasningsalternativer som er tilgjengelige, mens Simple Calendar er et flott alternativ for de som bruker Google Kalender. Å bruke Min kalender og Mine billetter sammen, eller Arrangementskalenderen og begivenhetsbillettene, er gode gratis kombinasjoner hvis du ønsker å selge billetter.

De av dere som er villige til å bruke litt penger for å få en mer avansert løsning, bør sjekke ut Kalender dem! og EventOn. De genererer vakre kalendere og har mange avanserte funksjoner. Arrangementskalenderen er også et flott alternativ hvis du kjøper noen av premium tilleggene.

Som alltid, undersøk og test så mange løsninger du kan før du velger en for å administrere hendelsene dine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me