Bloom Plugin Review: En fremragende e-mail-optin form plugin fra elegante temaer …


Bloom er et af de mest populære plugins fra teamet Elegant Themes. Med dens frigivelse forstyrrede de plugin-pladsen til e-mail-optin-form på stort set den samme måde, som de gjorde det sociale delings-plugin-rum med deres fremragende Monarch, og sidebygger-pladsen med deres Divi Builder-plugin.

At udvide en liste over e-mail-abonnenter er uden tvivl en af ​​de vigtigste opgaver for enhver blogger eller webstedsejer at fokusere på. Det er ikke nogen overraskelse, at WordPress-brugere er særlig godt tjent med plugins, der kan hjælpe dem med at gøre dette. Fra grundlæggende gratis muligheder til fuldt udstyrede premiumprodukter, der er næsten helt sikkert et plugin, der fungerer for dig, når det kommer til at tilføje e-mail-nyhedsbrevoptionsformularer til din WordPress-drevne webside.

Med dette i tankerne, lad os se, hvor Bloom passer ind i landskabet, og se på dens funktioner og hvor nemt det er at bruge.

Lad os komme igang.

Hvorfor bruge Bloom Plugin?

Formålet med Bloom er at vise formularer til tilmelding / optin af e-mail på dit websted. Når besøgende indtaster deres kontaktoplysninger i disse formularer, tilføjes de til dit e-mail-nyhedsbrev eller marketingtjeneste, f.eks. MailChimp eller AWeber. Når en besøgende er tilmeldt din liste, kan du e-maile dem når du vil.

Bloom WordPress Plugin - af Elegante temaer

Blom – af elegante temaer

At have adgang til en liste over e-mail-abonnenter er meget værdifuldt, hvilket giver dig midlerne til at tilskynde første gang besøgende tilbage til dit websted. Uden det ekstra skub antages det, at 50% til 80% aldrig vender tilbage.

Din e-mail-liste hjælper dig med at gøre det udvikle bedre forbindelser med din målgruppe, give dem nyttigt indhold og bringe dem tilbage til dit websted. Når timingen er korrekt, vil du desuden være i stand til at markedsføre dine produkter og tjenester til dem med ekstra effekt.

Bloom-funktioner: Hvad denne e-mail-plugin til plugin-formular har at tilbyde

For at Bloom skal konkurrere med markedsledere på dette område, såsom OptinMonster (som vi dækkede i en tidligere artikel, skal den være let at bruge. Ikke kun det, men det skal også indeholde de fleste – hvis ikke alle) af de vigtige funktioner brugere af andre populære optin-form plugins er kommet til at forvente.

Optineksempel

Bloom har et stort udvalg af formularskabeloner til dine optins.

For dem, der har travlt, har Elegante temaer produceret en godt lavet to-minutters video, der giver et pænt overblik over, hvad Bloom kan gøre. Men hvis du har mere tid og leder efter den fulde historie om dette plugin, skal du læse videre.

Seks e-mail-optinformulartyper

Heldigvis, når det kommer til funktioner, skuffer Bloom ikke. Det er kun tilgængeligt på en licens eller prisplan (mere om dette nedenfor), hvilket betyder, at brugerne får adgang til alle dens funktioner – f.eks. Muligheden for at vælge mellem seks typer optinform.

Bloom Plugin Optin-formtyper

De seks formtyper giver dig masser af muligheder for at bruge optins og popups.

Formtyperne spænder fra standardformularer, der vises efter hvert indlæg til animeret ind-og popup-formularer. Der er også en form med låst indhold, der kan bruges til at skjule dit indhold, indtil læseren indtaster deres e-mail-adresse for at komme med på din liste – en opmuntringsmetode, der ofte bruges, når en webstedsejer har noget at tilbyde til gengæld, f.eks. En gratis e-bog eller en anden type downloadbar fil.

Eksempler på optinform

Du er fri til at bruge flere formulartyper på dit websted.

Det kun mærkbart fravær i samlingen er overskriftsbåndformatet *.

Blooms evne til at oprette smukke popup- og slide-in-formularer, til at vise formularer både i sidebjælken og efter postindhold, og også til indsæt dem midtvejs gennem et indlæg ved hjælp af kortkoder, giver dig masser at arbejde med.

Utallige formularskabeloner og tilpasningsmuligheder

Et stort sæt formtyper er ikke alt, hvad Bloom har at byde på i enhver fantasistræk – det har dynger mere op på ærmet, f.eks. Adgang til forhøjet design af høj kvalitet.

Blomformskabeloner

De tilpassede skabeloner gør det nemt at give dine formularer det rigtige udseende til dit websted.

Disse formularskabeloner kan enten bruges som den er, eller tilpasses gennem designmulighederne. Selvom du ikke får et visuelt builderværktøj til at ændre skabeloner, kan du nemt forhåndsvise formen når som helst ved at klikke på den flydende preview-knap.

Designmulighederne er igen meget omfattende. Disse gør det muligt for dig tilpas næsten ethvert aspekt af formen, inklusive titel, besked, billede, animationseffekter, skrifttyper, rammer og de forskellige indbyggede formfelter samt deres placering – og hvis det ikke er nok, kan du også indsæt nemt din egen tilpassede CSS.

Den flydende preview-knap er en særlig flot funktion, lader dig med det samme se, hvordan din form udvikler sig ved at vise den i et popup-vindue i lightbox. Og fordi knappen altid vises, eliminerer den at skulle skifte browserfane, gemme dit arbejde eller miste din plads ved at rulle op eller ned på siden.

Detaljerede formularindstillinger og triggere

Skærmindstillingerne dækker, hvornår og hvor formen skal vises på dit websted, og giver dig også mulighed for at indstille en animation for nogle formtyper – såsom slide-in og popup-effekter.

Formularindstillinger for animation

Animationer kan bruges til at hjælpe dine formularer med at få dine besøgende opmærksomhed.

Trigger-indstillinger inkluderer: Visning af formularen efter en bestemt tidsforsinkelse; efter en periode med inaktivitet; når brugeren når bunden af ​​siden eller har rullet en bestemt procentdel ned på siden; eller efter at de har efterladt en kommentar.

I en nylig opdatering af plugin kan du nu indstille popup- og indflyvningsformularerne til at blive vist ved hjælp af on-click trigger. Dette giver dig mulighed for at oprette links, der vil starte formularen, så du kan gøre brug af den populære konverteringsfrekvens-stigende totrins optin-proces, der findes i tjenester som Leadpages.

uheldigvis, der er ingen trigger til exit-intention. Lederen i denne henseende, OptinMonster, var en af ​​de første premium-e-mail tilmeldingsformular-plugins for at give dig muligheden for kun at vise en popup-formular, når brugeren var ved at forlade dit websted. Men nu er det en funktion, der findes i de fleste premium-plugins af denne type.

Der er alternativer til triggeren til exit intention, selvom. Med Bloom kan du udløse en popup- eller slide-in-form, der vises, når en bruger ruller forbi en bestemt procentdel af en side, når bunden af ​​en side eller har været inaktiv på dit websted i et bestemt tidsrum.

Plus, da plugin integreres med WooCommerce, kan du endda sæt triggeren som ‘tak for køb af siden’, så dit websted kun kan vise en bestemt form, når en kunde har tjekket ud af din butik, hvilket er et fremragende touch.

For at undgå irriterende besøgende, der ikke ønsker at abonnere, kan du også ændre, hvor ofte dine formularer vises, mens mobile brugere kan tages højde for ved at vælge at skjule formularerne på enheder på små skærme.

De andre skærmindstillinger dækker, hvilke dele af dit websted formularen vises på. Udover generelle indstillinger, som for eksempel startsiden, overalt, indlæg, sider og kategori- og tag-sider, kan du også vælge at aktivere formularen til individuelle kategorier eller endda vælg individuelle indlæg og sider, der skal vises (eller ikke vist) dine formularer på.

Indstillinger for Optin Form Display

Bloom giver dig en god mængde kontrol over, hvor dine formularer vises.

Som Bloom understøtter flere optin-formularer på et websted, kan du også oprette forskellige former, der skal vises på specifikke indlæg og sider, hvorved du kan vise indhold, der er optimeret til de artikler, de vises på.

Effektiv split-test og optimering

Med så mange formindstillinger og designskabeloner at vælge imellem – for ikke at nævne alle tilpasningsindstillingerne – kan det være svært at vide, om du har valgt den rigtige formular til dit websted. Heldigvis gør split split-værktøjet det let at sammenligne flere designs for at finde den bedste kunstner.

Optin Form Performance Stats

Delet test er let at konfigurere og hjælper dig med at finde den bedste form for dit publikum.

Bloom giver dig også mulighed for øjeblikkeligt at klone en form. Du kan derefter ændre den klon og begynde at teste den mod originalen, som giver dig mulighed for at bestemme, hvilken der konverterer flest besøgende til abonnenter.

Flere integration af e-mail-marketingtjenester Integreret

Bloom er hovedsageligt et værktøj til at lokke dine besøgende til at abonnere på din e-mail-liste eller nyhedsbrev. Derfor er det godt at vide, at det integreres med alle de mest populære e-mail-listestyringstjenester, herunder AWeber, MailChimp, Constant Contact, ConvertKit, GetResponse, Infusionsoft, MailerLite og mange flere. Du kan også integrere plugin med flere konti, hvilket betyder, at du kan abonnere besøgende på de forskellige lister, du administrerer.

Bloom Email Marketing Integrations

Bloom arbejder med alle de bedste e-mail-marketingtjenester.

Det integrationsprocessen er meget ligetil: I modsætning til nogle andre premium-indstillinger er der ikke behov for at generere den rå HTML til formularerne og derefter kopiere og indsætte den i plugin.

Derudover har opdateringer til plugin fået støtte til endnu flere e-mail-marketingtjenester, der er tilføjet til Bloom – inklusive HubSpot, Mailster, Salesforce og ActiveCampaign – så hvis der er en service, du bruger, der ikke er på listen, er der en god chance det tilføjes før for længe.

Nyttig Optin Form Performance Statistics

Når du har konfigureret en eller flere formularer, kan du gøre det se deres resultater fra statistiksiden. Dette viser antallet af visninger, konverteringer og konverteringsfrekvensen for hver aktiv form på dit websted.

Bloom Optin Form split-test

Bloom-statistikken gør det nemt at se, hvilken af ​​dine formularer der er den bedste udøver.

Du kan også se de højeste konverteringssider på dit websted, og se antallet af tilmeldinger pr. dag.

Formindstillinger kan også importeres og eksporteres mellem websteder, hvilket gør det let at hurtigt implementere dine afprøvede design og indstillinger til et nyt projekt.

Bloom Review: Oprettelse af en e-mail-optin-form

Blomsters funktioner markerer bestemt alle de rigtige bokse. Dette betyder dog ikke meget, hvis plugin ikke er let at bruge. Så lad os gå gennem processen med at oprette en popup-formular til e-mail til e-mail, komplet med delt test.

Bloom-kontrolpanelet

Som du kunne forvente, har Bloom et specialbygget kontrolpanel til oprettelse af formularer til dit websted – Elegante temaer har dog gjort et særlig godt stykke arbejde med dette. Mens nogle måske foretrækker at bruge den oprindelige WordPress-interface, har Bloom-kontrolpanelet ikke en negativ indflydelse på brugervenligheden og ser fabelagtig ud.

Integration af e-mail-marketingtjenester

Det første trin, når du tilføjer Bloom til dit websted, er at forbinde plugin med din e-mail-marketingtjeneste. Bloom integreres med alle de vigtigste spillere, så det er simpelthen et tilfælde at vælge den passende mulighed fra rullelisten og følge instruktionerne på skærmen for at oprette forbindelse til denne tjeneste.

Bloom E-mail-kontointegrationsopsætning

Den trin-for-trin-proces gør det nemt at oprette en ny optin-form med Bloom.

Hvis du har brug for hjælp på ethvert trin i opsætnings- og formoprettelsesprocessen kan du klikke på hjælpikonet for at få yderligere oplysninger. Nogle af tipene giver dig også mulighed for at klikke på et link og føre dig direkte til det relevante afsnit i online-dokumentationen.

Links til værktøjstip til e-mail-opsætning

Værktøjets tip og links hjælper dig med at finde de krævede integrationsoplysninger

Valg af en formtype

Når du har godkendt integrationen med din e-mail-marketingtjeneste, kan du begynde at oprette dine optin-formularer. Det første trin er at vælg en formtype fra de seks tilgængelige indstillinger.

Vælg Optin Form Type

Bloom giver dig seks optin-formtyper at vælge imellem.

Derefter skal du beslutte, hvilke af dine nyhedsbrevtjenesteintegrationer, du vil tilføje dine abonnenter til. Disse indstillinger giver dig også mulighed for at abonnere dine besøgende på forskellige lister, afhængigt af den form, de har tilmeldt dig.

Opsæt Optin Form

Når du har konfigureret formularintegrationen, kan du gå videre til designet.

Valg af en formularskabelon

Når Bloom og din e-mail-marketingtjeneste taler med hinanden, kan du gå videre til den sjove opgave at designe din optin-form. Bloom har et imponerende antal skabelondesign at vælge imellem.

Vælg en skabelon til optinformular

Dette er kun nogle af de tilpassbare optin-formularskabeloner fra Bloom

Tilpasning af formdesign

Når du har foretaget et valg, kan du tilpasse designet og gøre det til dit eget. Tilpasningsindstillingerne dækker ethvert aspekt af formen, hvilket giver dig masser af plads til personalisering.

Design Optin Form

Det er let at redigere formtekst og -billeder med Bloom.

Den flydende preview-knap gør det meget let at se, hvordan din form ser ud, uden at du behøver at gå et andet sted.

Preview til Optin Form

Du kan forhåndsvise dit formdesign når som helst under installationsprocessen.

Når du er tilfreds med dens udseende, kan du gå videre til at konfigurere skærmindstillingerne.

Indstillinger for formdisplay

Afhængig af hvilken form, du vælger, har du forskellige muligheder for, hvordan den vises. For popup-typen kan du indstil indlæsningsanimationen fra en række muligheder. Andre indstillinger inkluderer tidsforsinkelsen, inden formularen vises, valg af triggerne til visning af formularen, og om formularen skal skjules på mobile enheder.

Indstillinger for formindlæsning

Bloom har masser af formskærmkontroller og -indstillinger, herunder flere formudløsere.

Fra denne skærm kan du også definere de indlæg og sider, som formen vises på, mens en ny funktion giver dig mulighed for at omdirigere brugere til en brugerdefineret URL, når de har indsendt deres oplysninger. Effektive måder at bruge funktionen til omdirigering af succes inkluderer at tage brugerne til en takkeside, hvor de kan få adgang til en blymagnet, tage dem til en anden side på dit websted, hvor de kan udføre andre handlinger, såsom at dele dit indhold med deres tilhængere, eller selv med at tage dem direkte til en af ​​dine profilsider på sociale medier.

Form Succesomdirigering

Med Bloom kan du nu omdirigere brugere til en URL efter en vellykket formularindgivelse.

Når du er færdig med skærmindstillingerne, vises din formular på dit websted i overensstemmelse med din konfiguration.

Opsætning af split-test

Opsætning af en delt testeksperiment for at finde det højeste konverteringsdesign og formindstillinger er meget ligetil. Når du har klikket på A / B-testikonet for den formular, du vil optimere, kan du oprette en variant.

Selvom du ikke kan vælge en anden skabelon til din variant, kan du tilpasse de individuelle elementer i formen. Dette giver dig mulighed for at ændre farver og knaptekst, og vælg en anden trigger.

Du kan derefter starte testen eller oprette yderligere varianter for at sammenligne designvalg. Du kan til enhver tid tjekke ind for at se dens fremskridt, og når testen når en vinder dukker op.

Opdelte testformvarianter

Formvarianter kan oprettes med et tryk på en knap.

Det eneste, der er tilbage at gøre nu, er at læne sig tilbage og overvåge effektiviteten af ​​dine formularer gennem statistiksiden.

Prisfastsættelse

I stedet for at blive solgt separat, er Bloom kun tilgængelig som en del af Elegant Themes-medlemsklubben, der koster $ 89 for at blive medlem i et års adgang, eller $ 249 for livstidsadgang til alle eksisterende og fremtidige Elegante Temaer-produkter. Dette kan virke lidt dyrt for nogle, men det er værd at huske, at det også giver dig adgang til elegante temaer ‘flagskibstema, Divi og alle dets andre plugins og temaer (hvoraf der er ganske mange). Så hvis du starter et nyt WordPress-websted eller planlægger at give dit eksisterende websted en designopdatering, skal de elegante temaer plugins og temaer give dig alt hvad du har brug for.

Konklusion og henstillinger

Ud over at være særlig godt designet og let at bruge, kommer Bloom-optin-form plugin spækket med funktioner. Alle de vigtigste formtyper er inkluderet, og der er et solidt udvalg af skabeloner.

Det kun vigtig manglende funktion der kan findes andre steder, er udgangsformålens popupformular-trigger, som kan beskytte mod at fremmedgør besøgende ved kun at vise popup-formularerne, når folk er ved at ramme exit- eller back-knappen.

Dette er en nyttig funktion, så det er lidt overraskende ikke at se det inkluderet. Når det er sagt, er de triggere, der viser en form, når læseren når slutningen af ​​en side, har været inaktive i en bestemt tidsperiode eller ruller gennem til en bestemt procentdel af et indlæg, ikke at blive overset – og vil bestemt være passende alternativer for mange.

Hvis du er ivrig efter at udvide din e-mail-liste, er Bloom et plugin, du bestemt vil tage det godt i betragtning!

* For dem, der virkelig ikke kan undvære et båndformat, kan sådanne som Thrive Leads muligvis være en bedre mulighed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map