Begræns Content Pro Review: Et avanceret WordPress-medlemskab-plugin fra Pippin Williamson

WordPress-tilbud


Restrict Content Pro er et funktionsrigt medlemskabs plugin til WordPress, der har alt hvad du har brug for for at oprette et medlemskabswebsted eller online-kursus – eller endda et begrænset indholdsområde for personale.

Mens der findes en gratis version af plugin, er den ret begrænset og er ikke en god reklame for, hvad pro-versionen kan gøre.

Dette inkluderer stor support til betalingsportaler samt masser af gode styringsværktøjer til dine medlemmer. På toppen af ​​dette giver pro-værktøjet dig også mulighed for at indstille rabatter for at øge salget af medlemskab.

Begræns Content Pro

Restrict Content Pro blev udviklet af Pippin Williamsons firma, Sandhills Development. Som bemærket i min nylige gennemgang af Easy Digital Downloads har Sandhills Development en fantastisk track record med at udvikle professionelle WordPress-produkter og yde solid support til kunderne.

Ud over Easy Digital Downloads og Pippins Plugins-blog er teamet også bag affilieret plugin AffiliateWP, Stripe-betalingsløsning WP Simple Pay og plugin for begivenhedskalender Sukker Kalender.

Lad os se nærmere på, hvorfor mange mennesker ser Begrænsning af Pro Pro som en af ​​de bedste WordPress-medlemsløsninger, der findes i dag.

Den gratis version af begrænsende indhold

Den gratis version af Restrict Content Pro, blot kaldet Restrict Content, kan downloades fra WordPress.org eller, hvis du foretrækker det, direkte fra plugins-siden i dit WordPress admin-område.

Med Easy Digital Downloads skal enhver bruger installere kerneversionen af ​​plugin. Dette kan downloades fra WordPress.org og inkluderer mange gode funktioner, såsom rabatkoder, support til PayPal og analytiske rapporter. Plugins funktionalitet kan derefter udvides yderligere gennem premium addons.

Begræns indholdet er konfigureret forskelligt. Det er et selvstændigt produkt, der kun tilbyder grundlæggende medlemsfunktionalitet. De, der vælger Restrict Content Pro, skal installere et separat plugin helt.

Indhold kan begrænses ved hjælp af begrænsningskoden, og du kan også oprette tilpassede registrerings- og login sider ved hjælp af kortkoder.

Når plugin er aktiveret, ser du en mulighed for at “Begrænse dette indhold” under indlæg, sider og andre WordPress-tilpassede indlægstyper. Dette giver dig mulighed for at definere WordPress-brugerniveau, der kan se indholdet indeholdt i begrænsningskoden.

Begræns dette indhold

På plugins indstillingsside kan du tilpasse den meddelelse, der vises, når en bruger forsøger at se en side, men ikke har tilladelse til det.

En anden meddelelse kan vises til brugere fra forskellige brugergrupper.

Begræns indholdsindstillinger

Begrænsning af indhold er på ingen måde et dårligt plugin – det har bare ikke mange funktioner, der giver dig mulighed for at gøre noget mere end at begrænse indhold til foruddefinerede brugerniveauer.

Hvis du leder efter en gratis medlemskabsløsning, kan du overveje et alternativt plugin såsom Simple Membership, da det har support til PayPal- og Stripe-betalinger og kan prale af mange brugerprofilindstillinger. Ultimativt medlem, begræns brugeradgang og WP-medlemmer er også gode muligheder.

Efter min mening bør Sandhills Development øge funktionaliteten i Restrict Content for bedre at demonstrere, hvad WordPress-brugere kan opnå med pro-versionen. Desværre var begrænsning af indhold i skrivende stund ikke blevet opdateret i 12 måneder, så det så ud til, at det ikke blev aktivt understøttet.

Hvad begrænser Content Pro-tilbud??

Forskellen mellem Restrict Content Pro og dets gratis modpart er nat og dag. Detailhandel fra kun $ 99 pr. År, Restrict Content Pro er et avanceret WordPress-produkt, der kan bruges til at opbygge mange typer websteder.

Plugin har funktioner såsom et kundedashboard, som giver brugerne mulighed for at se og administrere deres konto, og rabatkoder for at tilskynde til tilmelding af medlemskab.

Det skal ikke være et problem at acceptere betalinger, da Restrict Content Pro har support til flere betalingsportaler, såsom Stripe, PayPal, Authorize.net og 2Checkout. Plugin integreres også med WooCommerce.

Der kan genereres et antal rapporter om dit medlemskab og indtjening for at give dig et bedre billede af, hvordan dit medlemskab fungerer. Du kan også eksportere medlemsoplysninger og betalingsoplysninger i CSV-format.

Begræns Pro Pro-indhold

Hvad der virkelig er imponerende er det kontrolniveau, du har med Restrict Content Pro.

Fra kundens betjeningspanel kan brugere ikke kun se den aktuelle status for deres medlemskab, men også opgradere og nedgradere til forskellige planer og kun betale forskellen.

Som administrator kan du oprette en hvilken som helst type medlemsplan, du ønsker – uanset om det er et premiumabonnement, en prøveperiode, der giver folk mulighed for at teste din service eller en gratis konto. Siden med medlemskaber kan du se, hvilke medlemmer er aktive, afventende, udløbet og annulleret.

I bagenden kan du også definere, hvilke e-mails der skal sendes til kunder, såsom betalingsindtægter og fornyelsespåmindelser.

Begræns Pro Pro-indhold

Restrict Content Pro kan bruges til at drive en række forskellige websteder, herunder kun blogs med private medlemmer, klubmedlemskab og private gruppewebsteder til skoler og andre organisationer.

Plugin kan også integreres med WP Job Manager for at hjælpe dig med at oprette et fuldt funktionelt jobbræt, og du kan begrænse fora og emner i dit bbPress-forum til betalende abonnenter.

Se siden Begræns Content Pro-brugssag for flere eksempler på, hvad Begræns Content Pro kan gøre.

Version 3.0

Lige siden siden Restrict Content Pro blev lanceret, er det konstant forbedret og forbedret. Den seneste udgivelse er version 3.0 beta, som blev frigivet i januar 2019.

Denne store udgivelse havde været under udvikling i næsten et år. Det introducerede to nye brugerdefinerede tabeller til opbevaring af medlemskaber og en ny mulighed for kunder at betale dyrere medlemsplaner i rater. Indhold kan nu også begrænses til mere end en brugergruppe.

Begræns indhold Pro betalingsplaner

Inden for kontoområdet for min Restrict Content Pro-konto havde jeg mulighed for også at downloade version 2.9.15, men med henblik på denne gennemgang valgte jeg at installere version 3.0 beta på mit testwebsted.

Se annonceringsindlægget ‘Version 3.0 beta udgivet’ af Ashley Gibson for at få detaljerede oplysninger om de nye funktioner, der er tilføjet, og de fejl, der er rettet.

Begrænsning af adgang med begrænsning af Content Pro

Når Restrict Content Pro er aktiveret, kan du se en ‘Begræns dette indhold’ under dine indlæg, sider og tilpassede indlægstyper. Det fungerer på samme måde som den gratis version. I pro-versionen har du dog mere kontrol over, hvem der kan se begrænset indhold.

Valg af medlemsadgang

Du kan begrænse indhold til brugere, der har købt et bestemt medlemskab, dem med et tilstrækkeligt adgangsniveau eller medlemmer, der har en bestemt rolle.

Indhold kan også begrænses delvist, og du kan vise et uddrag af det til brugerne for at give dem et eksempel på, hvad de fulde betalende medlemmer ser.

Begræns dette indhold

Disse samme medlemsadgangsmuligheder kan anvendes direkte på brugerdefinerede indlægstyper. For eksempel kan du begrænse adgangen til alle blogindlæg, alle sider eller en brugerdefineret indlægstype, såsom en portefølje.

Begræns alle indlæg

Hele kategorier og tags kan også begrænses til betalende medlemmer. Du skal bare definere det adgangsniveau, der kræves for at se indholdet.

Kategoribegrænsning

Som du kan se, Restrict Content Pro giver dig en stor mængde kontrol over, hvem der har tilladelse til at se specifikt indhold på dit websted.

Håndtering af medlemskaber med begrænsning af Content Pro

Du finder indstillinger for Begrænsning af indholdspro under “Begræns” i dit WordPress-administratorområde. Herfra kan du oprette nye medlemskaber, kontrollere rapporter og konfigurere, hvordan plugin fungerer.

Medlemskabssiden viser alle brugere med medlemskab på dit websted. Du kan filtrere medlemmerne efter den medlemsplan, de har, og se, hvilke der er aktive, udløbne eller slettede.

Når du klikker på en bruger, er du ført til siden med medlemsoplysninger. Denne side informerer dig om den aktuelle status for medlemskab og fortæller dig, hvornår medlemskabet startede, og hvornår det blev faktureret.

Du kan også ændre status for et medlemskab fra denne side. Dette er nyttigt, hvis du for eksempel ønsker at belønne en langvarig kunde med et medlemsudvidelse.

Oplysninger om medlemskab

Under er en liste over alle de betalinger, der er foretaget, og du kan manuelt tilføje en betaling her om nødvendigt.

Notisafsnittet nederst på siden er nyttigt til at tilføje påmindelser om en kundes medlemskab. For eksempel kan du tilføje en påmindelse om, at kunden fik et gratis medlemskab i en konkurrence eller fik en udvidet prøve.

Over tid hjælper disse noter dig og andet personale med at huske de vigtigste milepæle på kundens konto.

Information om medlemsbetaling

Hver person, der tilmelder sig et medlemskab, vil blive vist på kundesiden.

Du kan manuelt ændre deres navn og e-mail-adresse her og se, om de har accepteret de vilkår, du har bedt dem om at læse. Fuld information om deres medlemskab og betalinger vises også her, og der er et notisafsnit til tilføjelse af yderligere oplysninger om kunden.

Kundedetaljer

Siden med medlemsniveauer er det sted, hvor du opretter dine medlemsplaner, og der er ingen grænse for, hvor mange planer du kan oprette.

Alt om medlemsplanen er defineret her, inklusive et medlemskabs navn, beskrivelse, varighed og pris. Et valgfrit tilmeldingsgebyr kan opkræves med din plan. Ved at gøre dette negativt kan du give en rabat på den første betaling. Alternativt kan du opkræve et højt tilmeldingsgebyr og et lavt fornyelsesgebyr for at belønne dem, der forny deres medlemskab i de efterfølgende år.

Du kan også definere den brugerrolle, som en kunde får ved tilmelding, og hvilket WordPress-adgangsniveau, de får.

Tilføj nyt niveau

Rabatkoder er en væsentlig del af promoveringen af ​​dine medlemsplaner og belønning af langsigtede kunder.

Fra rabattsiden kan du indstille koden for rabatten, og om rabatten er et fast beløb eller en procentdel. Rabatter kan begrænses til specifikke medlemsplaner og kan indstilles til at udløbe ved en bestemt dato og af et bestemt antal anvendelser.

Tilføj ny rabat

Alle modtagne betalinger vises på betalingssiden. Du kan gennemgå enhver betaling og redigere oplysninger såsom brugernavn, betalt beløb, betalingsdato og betalingsstatus.

Denne side beskriver, hvad medlemskab betalingen blev foretaget for, og om der blev anvendt nogen rabatter i betalingen.

Rediger betaling

Rapportsiden viser din indtjening, refusioner og tilmeldinger; Du kan filtrere data efter måned og efter medlemsniveau.

Indtægtsrapport

Processen med at oprette medlemskab, validere betalinger og ændre kundeoplysninger er let. Hvis du er i tvivl om noget aspekt af brugen af ​​plugin, anbefaler jeg, at du henviser til dokumentationsområdet Restrict Content Pro.

Én side, du skal bogmærke fra dokumentationsområdet, er kortkodesiden, der viser alle tilgængelige kortkoder og giver eksempler på, hvordan hver enkelt kan bruges.

Det er dog ikke vigtigt at huske disse kortkoder, for når du aktiverer Restrict Content Pro, vil det oprette alle nødvendige sider, såsom registrering, opdatering af faktureringsoplysninger, redigering af profiler og mere.

Tilmeldingsblanket

Stilen på dine formularer og felter ændres i henhold til det WordPress-tema, du bruger. Eksemplet ovenfor viser dig, hvordan formen ville se ud ved hjælp af WordPress-standardtemaet, Tyve Nitten.

Desværre er der på dette tidspunkt ingen styling manager eller træk-og-slip-visuel builder, der hjælper dig med at ændre udseendet og følelsen af ​​dine former. Dette er noget, jeg ville elske at se integreret i plugin i fremtiden.

I mellemtiden skal du tjekke formularbuilder fra Figarts. Med et salg til $ 29 giver denne addon dig mulighed for at tilføje brugerdefinerede felter til formularer ved hjælp af en drag-and-drop-builder, og det er værd at tjekke.

Konfiguration af Begræns indholdspro

Nederst i menuen Begræns Content Pro-admin finder du indstillinger, eksport og værktøjer. Hjælpekoblingen indlæser dokumentationsområdet på det officielle websted, og addons-siden viser alle officielle tilføjelser og pro-tilføjelser.

Siden med hovedindstillinger for plugin er opdelt i fem faner: Generelt, betalinger, e-mails, fakturaer og andet.

Du skal indtaste dine licensoplysninger på fanen generelt for at modtage automatiske opdateringer. Denne indstillingsside er også hvor du definerer vigtige sider, f.eks. Registreringssiden og kontosiden.

Hovedindstillinger for plugin

Muligheden for automatisk fornyelse giver dig mulighed for at beslutte, om medlemskab altid forny eller aldrig forny, eller om en kunde har lov til at bestemme.

Din besked med begrænset indhold kan også indtastes her. Dette gøres ved hjælp af WordPress-visuelle editor, så du nemt kan formatere tekst og tilføje billeder og videoer til beskeden.

Hovedindstillinger for plugin

På fanen betalinger kan du vælge din valuta og definere, hvilke betalingsportaler du vil acceptere for medlemsbetalinger. En sandkassetilstand er tilgængelig for at hjælpe dig med at teste, om betalinger er konfigureret korrekt.

Hvis du vælger at acceptere betalinger via en bestemt betalingsgateway, skal du sørge for at indtaste API-oplysningerne til det på denne side.

Betalingsindstillinger

Du kan vælge at sende e-mails i almindelig tekst eller ved hjælp af en skabelon, der er tilpasset via WordPress-visuelle editor.

Alt fra e-mail-adresse til overskrift kan ændres. Du kan vedhæfte et logo øverst på e-mails for at få dem til at se mere professionelle ud.

En anden nyttig mulighed er e-mail-verifikation, der sikrer, at kunder har tilmeldt sig ved hjælp af en gyldig e-mail-adresse.

E-mail-indstillinger

Du kan ændre de e-mails, der er sendt til nye aktivering af medlemskab, annulleret medlemskab, udløbet medlemskab, udløbspåmindelser, fornyelsespåmindelser, gratis medlemskab, prøvemedlemskab, betalingsbekræftelse og betalingsfejl ved fornyelse.

Emnet og indholdet af hver e-mail kan ændres, som du vil. Da WordPress-visuelle editor bruges, kan du gøre disse e-mails så enkle eller så komplekse, som du ønsker.

E-mail-skabelon

Fakturaer kan også tilpasses.

Der er felter til indtastning af dine virksomhedsoplysninger, e-mail-adresse og header- og sidefodstekst samt et notisafsnit til tilføjelse af andre nyttige oplysninger.

Fakturaindstillinger

Fanen Diverse indeholder forskellige indstillinger.

Øverst er muligheder for at omdirigere brugere til en specificeret side, når de forsøger at se indhold, der er forbeholdt medlemmer. Som standard omdirigeres brugere til din kasseside, men hvis du foretrækker det, kan du sende dem til en anden side, f.eks. Din registreringsside eller til en planside, der indeholder oplysninger om de forskellige medlemsplaner, du har på tilbud.

Indholdsuddrag kan vises for at drille potentielle kunder, og disse kan aktiveres eller deaktiveres for alle indlæg, hvis du ønsker det.

Diverse indstillinger

En af de vigtigste indstillinger på denne side er indstillingen til engangsrabatter. Hvis dette er deaktiveret, vil enhver rabat, der anvendes ved kassen for et medlemskab, blive anvendt på alle fremtidige betalinger. Dette er ikke altid det, du ønsker, så sørg for at gennemgå dette.

Diverse indstillinger

Du kan tvinge kunder til at acceptere dine vilkår og betingelser og din privatlivspolitik, når de tilmelder sig et medlemskab. Et link til disse sider vises i registreringsformularer, hvis du tilføjer siden om privatlivets fred her.

Et reCaptcha-felt kan føjes til formularer for at hjælpe med at forhindre spam fra bots.

Diverse indstillinger

WordPress-plugins forlader typisk alle tabeller og rækker, de oprettede, når du sletter dem fra dit websted. Imidlertid har Restrict Content Pro en mulighed for at fjerne alle data, når plugin er afinstalleret.

Diverse indstillinger

Eksportsiden giver dig mulighed for at eksportere medlemsdata og betalingsdata som en CSV-fil. Disse rapporter kan tilpasses til en bestemt type medlemskab og særlig medlemskabsstatus.

Betalingsrapporter kan også begrænses til bestemte måneder og år.

Eksportindstillinger

Værktøjssiden viser systemoplysninger om WordPress og din server.

Dette område har også et fejlfindingsværktøj. Trods installation af 3.0 beta, kom jeg aldrig på tværs af fejl eller fejl. Hvis du støder på problemer, kan du videresende oplysningerne om fejlfinding til Restrict Content Pro supportteam for at hjælpe dem med at løse problemet.

Fejlsøgningsværktøjer

Alt i alt har Begræns indhold et stort antal konfigurationsindstillinger.

Det vigtigste område, som jeg mener, at det skal forbedres, er styling, og jeg ville meget gerne se, at plugin giver mere kontrol over, hvordan formularer og kontosider struktureres og styles..

Officielle tilføjelser

Addons udvider funktionaliteten af ​​et WordPress-plugin i høj grad; den rigtige tilføjelse kan undertiden være forskellen mellem en god plugin og en fantastisk plugin.

Det sidste element i menuen Begræns Content Pro-admin viser de tilgængelige tilføjelser. Disse er opdelt i officielle addons og pro addons.

En bedre betegnelse for officielle tilføjelser ville være ‘grundlæggende tilføjelser’ eller ‘væsentlige tilføjelser’, da de er inkluderet i alle planer. I modsætning hertil er pro addons kun tilgængelige for professionelle og ultimative planbrugere og leveres ikke til dem, der vælger en lavere pris Restrict Content Pro-licens (mere om dette senere).

Indenfor dit admin-område ser du en liste over de fleste af de tilføjede tilføjelser. De tilføjelser, der er anført her, er MailChimp, WP Job Manager, EDD-medlemsoverførsler, EDD FES-leverandørgrænser,
EDD-tegnebog, begrænset antal tilgængelige, Download skærm, kampagnemonitor, MailPoet og bbPress.

Officielle gratis tilføjelser

Bizarrely er to andre tilføjelser, CSV-brugerimport og håndhæver stærke adgangskoder, ikke vist på addon-siden i plugin – selvom de er inkluderet som en af ​​de 12 officielle tilføjelser.

AffiliateWP er angivet som et addon, men det er en separat plugin, der tilbagebetaler fra $ 99.

En anden addon, der er angivet på den officielle addons-side, er EDD-medlemsrabatter. Denne tilføjelse er ikke inkluderet i noget medlemskab og sælges separat for $ 19.99. Det er teknisk set en Easy Digital Downloads-tilføjelse, så jeg gætter på, at det forklarer, hvorfor det er adskilt, men det ser stadig ud til at være uoverensstemmende, når andre Easy Digital Download-integration-tilføjelser er gratis at downloade.

AffiliateWP-henvisninger til udbetaling

Der er en god række addons inkluderet som officielle tilføjelser.

Den ekstra begrænsede tilgængelige mængde giver dig mulighed for at oprette knaphed ved at give dig mulighed for at begrænse antallet af abonnementer, der sælges. CSV-brugerimport kan bruges til at importere medlemskonti fra en CSV-fil, og håndhæve stærke adgangskoder giver dig mulighed for at håndhæve stærke adgangskoder ved registrering.

Efter min mening bør funktionaliteten af ​​disse tre addons integreres i core plugin. Jeg ser ingen grund til, at disse funktioner er blevet frigivet separat, da de giver funktionalitet, som de fleste brugere af Restrict Content Pro ville bruge.

De andre tilføjelser giver mere mening at blive frigivet som separate genstande.

MailChimp, Campaign Monitor og MailPoet, kan bruges til at give medlemmer mulighed for at abonnere på din e-mail-liste gennem disse hostede e-mail-marketingtjenester.

De af jer, der også bruger Easy Digital Downloads, kan se på at integrere Restrict Content Pro med det ved hjælp af EDD-medlemsoverførsler til styring af downloads, EDD FES-leverandørgrænser for at acceptere indsendelser fra leverandører og EDD Wallet til at deponere penge i en kundes butikspung, når de underskriver op til et medlemskab.

De andre tilgængelige integrationsplugins er til WordPress-plugins WP Job Manager, Download Monitor og bbPress. De kan alle bruges til at omdanne dit medlemskabswebsted.

bbPress-integration

En ting, der er lidt irriterende, er, at der ikke er nogen måde at installere nogen addons direkte fra WordPress admin-området. Når du klikker på en officiel tilføjelse, er du ført til informationssiden for det. Du skal derefter downloade plugin-filen og uploade den manuelt selv.

Tredjeparts Addons

Et antal tredjeparts plugins er også tilgængelige til Restrict Content Pro fra eksterne virksomheder.

Dygtige plugins tilbyder et BuddyPress-integration addon, men interessant nok er funktionaliteten, der tilbydes i dens tilpassede fornyelse addon, siden blevet føjet til kerneversionen af ​​Restrict Content Pro.

En anden cool addon er multi-currency addon fra Udesly. Du kan bruge denne tilføjelse til at acceptere mange andre valutaer på dit websted.

Udesly har også en kupongenerator, der opretter bannere til at markedsføre dine kuponer.

Kupongenerator

Se tredjeparts addon-siden på Restrict Content Pro for at se flere tilføjelser fra eksterne virksomheder.

Pro Addons

Så jeg kunne gennemgå Restrict Content Pro, virksomheden opsatte mig venligt med en professionel licens.

Inden for kontoområdet er der en downloadside, der viser alle de professionelle tilføjelser, der er tilgængelige med denne licens.

Pro Addon downloadliste

I alt er 17 professionelle tilføjelser tilgængelige.

Fire ekstra e-mail-marketingudvidelser leveres, inklusive
MailChimp Pro, AWeber Pro, ConvertKit og ActiveCampaign. Den pro Mail Mail-integration-tilføjelse tilbyder meget bedre integration end den officielle addon, og kan bruges til at føje kunder til forskellige e-mail-lister, afhængigt af hvilken medlemsplan de køber.

Pro Addons

Gruppekonti er en interessant tilføjelse, der giver dig mulighed for at sælge gruppemedlemskab. Hovedideen er, at når en kunde køber et medlemskab, modtager de et defineret antal underkonti. For eksempel kunne en virksomhed købe en konto og give underkonti til ansatte.

Drip-indhold kan bruges til at frigive indhold til kunder over tid. Denne teknik bruges af mange onlinekurser til at frigive indhold over uger og måneder, snarere end at give alt indhold til en kunde på første dag.

Indhold dryp

Brugerdefinerede omdirigeringer kan bruges til at omdirigere brugere til en unik URL efter at have logget ind eller registreret. Det er nyttigt at sende brugere af forskellige planer til forskellige sider.

WooCommerce medlemsrabatter kan bruges til at give dem, der har købt et medlemskab, en rabat i din WooCommerce-drevne butik, mens Help Scout-tilføjelsesprogrammet giver dig mulighed for at få vist oplysninger om kundemedlemskab i deres Help Scout support-billetter.

En af de mest unikke tilføjelser i pro addon-listen er Site Creation. Dette giver dig mulighed for at sælge websteder, du har oprettet i WordPress multisite til kunder. Der kan opkræves et regelmæssigt gebyr til kunderne for dette privilegium.

Hjælp Scount Integration

Tre tilføjelser til indholdsbegrænsning er tilgængelige: Begrænsningstidlås tillader, at indhold kan ses, indtil et bestemt tidspunkt i fremtiden, når det gøres privat; Restriction Timeouts gør det modsatte og specificerer en dato og et tidspunkt i fremtiden, når begrænset indhold vil blive gjort tilgængeligt for alle; og Begræns tidligere indhold kan bruges til at begrænse indhold forud for et medlems startdato.

En anden mulighed er Hard-set Expiration Dates. Denne tilføjelse giver dig mulighed for at udløbe alle medlemmer af en specificeret medlemsplan på en specificeret dato. Når datoen er nået, udløber alle medlemmer deres planer, uanset hvornår de tilmeldte sig.

Restriktionstid

REST API-tilføjelsen hjælper udviklere med at få adgang til data fra Restrict Content Pro, hvilket giver dem adgang til alle kontoposter og betalingsregistre.

Hvis du vil forhindre registrerings spam fra bots, skal du bruge addon til matematikbekræftelse. I sammenligning med et reCaptcha-felt er dette en mere brugervenlig løsning, da det bare tilføjer et grundlæggende matematisk spørgsmål i et nyt felt. Naturligvis kunne du argumentere for, at denne addon skulle indbygges i kerneversionen af ​​Restrict Content Pro og ikke frigives som en addon.

Den sidste tilføjelse er tilføjelsen IP Restriction, der giver dig mulighed for at bruge IP-hvidlisting og IP-sortliste til at kontrollere, hvem der kan se begrænset indhold. Dette er en vigtig tilføjelse til at stoppe spammere, der registrerer sig på dit websted.

Ligesom officielle tilføjelser er der ingen måde at installere pro addons direkte fra dit WordPress admin-område.

Pro-tilføjelserne kan downloades fra downloads-siden på din konto og derefter uploades manuelt.

Omkostningerne ved begrænsning af Content Pro

Der er fire licensindstillinger tilgængelige for dem, der ønsker at købe Restrict Content Pro.

Da der ikke er nogen mulighed for at købe addons separat, er beslutningen om, hvilken licens der skal købes enklere end med et addon som Easy Digital Downloads, hvor du har brug for at afveje omkostningerne ved at købe addons individuelt.

Den billigste licens, der er tilgængelig for Restrict Content Pro, er den personlige plan, der tilbagelægges til $ 99 pr. År og giver dig adgang til de 12 officielle tilføjelser. Pluslicensen til $ 149 tilbyder den samme funktionalitet, men øger support og opdateringer fra et websted til fem.

Begræns Pro-prissætning for indhold

Den professionelle licens og den ultimative licens giver dig de samme funktioner og funktionalitet. Den eneste forskel er, at den professionelle licens koster $ 249 pr. År, mens den ultimative licens koster et engangsgebyr på $ 499. Derfor, hvis du tror, ​​du vil fornye den professionelle licens for et andet år, er den ultimative licens det bedre køb.

Begge disse indstillinger giver dig adgang til Restrict Content Pro og alle officielle tilføjelser og pro addons. Der er ingen opdatering eller supportbegrænsninger for antallet af websteder, som du installerer Restrict Content Pro.

Restrict Content Pro sælges med en garanti for, at du får 100% refusion, hvis du ikke er tilfreds med produktet.

Vær dog opmærksom på, at Restrict Content Pro sælges med automatisk fornyelse aktiveret. Så sørg for at deaktivere fornyelser, hvis du ikke vil blive debiteret for at bruge plugin i et andet år.

Begræns Pro-indhold til indhold

Når det kommer til at oprette medlemskabswebsteder og begrænse indhold til udvalgte brugere, bliver WordPress-webstedsejere forkælet for valg. Der er en lang række avancerede løsninger på markedet.

Som du sandsynligvis ved, udvikler udviklerne af Restrict Content Pro også Easy Digital Downloads. Dette plugin kan også bruges til at oprette et websted for medlemskab ved hjælp af tilføjelser såsom tilbagevendende betalinger og indholdsbegrænsning.

På samme måde kan du oprette et websted for medlemskab ved hjælp af WooCommerce via tilføjelsen WooCommerce-medlemskaber.

WooCommerce-medlemskaber

Hvis du leder efter en gratis løsning, kan du tjekke de plugins, jeg nævnte tidligere i denne artikel: Simple Membership, Ultimate Member, Restrict User Access og WP-Members. De er perfekte til enkle medlemskabswebsteder, og et antal premium-tilføjelser er tilgængelige for at udvide dem yderligere.

Markedet for WordPress-plugins med premium medlemskab forbliver lige så konkurrencedygtigt som nogensinde, og disse løsninger har en tendens til at have flere funktioner end gratis medlemskabs plugins.

Med omfanget af denne gennemgang er der en komplet sammenligning af disse. Du bør dog tjekke MemberPress, WishList-medlem, Paid Memberships Pro og s2Member. Disse plugins betragtes alle godt af WordPress-brugere og har eksisteret i mange år.

Se også aMember Pro. Det er et selvstændigt produkt, men det integreres godt med WordPress og andre populære CMS og forum-applikationer.

WishList-medlem

Andre løsninger til udtjekning inkluderer følgende:

  • MemberMouse
  • LearnDash
  • Betalte medlemsabonnementer
  • Optimer pressen
  • Magiske medlemmer
  • Ninja Shop
  • Ultimate Membership Pro
  • PrivateContent
  • ARMember
  • WP-medlemskab

Sørg for at bestemme, hvilke funktioner der er vigtige for dig i et WordPress-plugin-medlemskab, da dette vil hjælpe dig med at tage en informeret beslutning om den bedste løsning for dig og dit websted.

Afsluttende tanker

Restrict Content Pro er en kraftfuld medlemsløsning, der kan bruges til at begrænse indhold på dit websted på flere måder.

Det har stor støtte til betalingsgateways og håndterer abonnementer og planer på en effektiv måde. Det har alt hvad du har brug for for at oprette et professionelt indholdsbaseret websted for medlemskab.

Hvorvidt Restrict Content Pro er den rigtige løsning for dig, afhænger af dine behov. Jeg mener dog, at plugin er en af ​​de bedste løsninger, der findes i dag, da det pakker mange avancerede medlemsfunktioner uden at overvælde dig med for mange muligheder. Dette sikrer, at plugin er alsidig, men forbliver enkel at bruge.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me