Begrens Content Pro Review: Et avansert WordPress-medlemskaps-plugin fra Pippin Williamson

WordPress-tilbud


Restrict Content Pro er et funksjonsrikt medlemskapsprogram for WordPress som har alt du trenger for å opprette et medlemsnettsted eller et online kurs – eller til og med et begrenset innholdsområde for ansatte.

Selv om en gratis versjon av plugin-filen eksisterer, er den ganske begrenset og er ikke en god reklame for hva pro-versjonen kan gjøre.

Dette inkluderer god støtte for betalingsportene, så vel som mange gode administrasjonsverktøy for medlemmene dine. På toppen av dette lar pro-verktøyet deg også sette opp rabatter for å øke salget av medlemskap.

Begrens Content Pro

Restrict Content Pro ble utviklet av Pippin Williamsons selskap, Sandhills Development. Som nevnt i min nylige anmeldelse av Easy Digital Downloads, Sandhills Development har en fantastisk oversikt over å utvikle profesjonelle WordPress-produkter og gi solid støtte til kundene.

I tillegg til Easy Digital Downloads og Pippins Plugins-bloggen, er teamet også bak affiliate plugin AffiliateWP, Stripe betalingsløsning WP Simple Pay og event kalender plugin Sugar Calendar.

La oss se nærmere på hvorfor mange ser på Restrict Content Pro som en av de beste WordPress-medlemsløsningene som er tilgjengelige i dag.

Den gratis versjonen av begrensende innhold

Gratisversjonen av Restrict Content Pro, ganske enkelt kalt Restrict Content, kan lastes ned fra WordPress.org eller, hvis du foretrekker det, direkte fra plugins-siden i ditt WordPress admin-område.

Med Easy Digital Downloads trenger hver bruker å installere kjerneversjonen av plugin-modulen. Dette kan lastes ned fra WordPress.org, og inneholder mange gode funksjoner, for eksempel rabattkoder, støtte for PayPal og analytiske rapporter. Plugin-funksjonaliteten kan deretter utvides ytterligere gjennom premium addons.

Begrens innhold er satt opp på en annen måte. Det er et frittstående produkt som bare tilbyr grunnleggende medlemsfunksjonalitet. De som velger Restrict Content Pro, må installere en egen plugin helt.

Innhold kan begrenses ved bruk av begrensningskoden, og du kan også opprette tilpassede registrerings- og påloggingssider ved å bruke kortkoder.

Når plugin-en er aktivert, ser du et alternativ for å “Begrense dette innholdet” under innlegg, sider og andre tilpassede innleggstyper av WordPress. Dette lar deg definere WordPress-brukernivå som kan se innholdet i begrensningskoden.

Begrens dette innholdet

På innstillingssiden for plugin-modulen kan du tilpasse meldingen som vises når en bruker prøver å se en side, men ikke har tillatelse til det.

En annen melding kan vises til brukere fra forskjellige brukergrupper.

Begrens innholdsinnstillinger

Begrensning av innhold er på ingen måte en dårlig plugin – den har bare ikke mange funksjoner som lar deg gjøre noe mer enn å begrense innhold til forhåndsdefinerte brukernivåer.

Hvis du leter etter en gratis medlemsløsning, kan det være lurt å vurdere et alternativt programtillegg som Simple Membership, ettersom det har støtte for PayPal og Stripe-betalinger, og har mange alternativer for brukerprofilen. Ultimate Member, Restrict User Access og WP-Members er gode alternativer også.

Etter min mening bør Sandhills Development øke funksjonaliteten til Restrict Content for bedre å demonstrere hva WordPress-brukere kan oppnå med pro-versjonen. Dessverre, i skrivende stund hadde begrensning av innhold ikke blitt oppdatert på 12 måneder, så det så ikke ut til å være aktivt støttet.

Hva begrenser Content Pro-tilbud?

Forskjellen mellom Restrict Content Pro og dets gratis motpart er natt og dag. Restrict Content Pro er detaljhandel fra kun $ 99 per år, og er et avansert WordPress-produkt som kan brukes til å bygge mange typer nettsteder.

Plugin-enheten har funksjoner som et kundesystempanel, som lar brukere se og administrere kontoen sin, og rabattkoder for å oppmuntre til medlemskapsoppmeldinger.

Det å ikke godta betalinger burde ikke være noe problem, da Restrict Content Pro har støtte for flere betalingsportaler, for eksempel Stripe, PayPal, Authorize.net og 2Checkout. Plugin-en integreres også med WooCommerce.

Det kan genereres en rekke rapporter om medlemskap og inntjening for å gi deg et bedre bilde av resultatene i medlemskapene dine. Du kan eksportere medlemsinformasjon og betalingsinformasjon i CSV-format også.

Begrens Content Pro-funksjoner

Det som virkelig er imponerende er kontrollnivået du har med Restrict Content Pro.

Fra kundens oversikt kan brukere ikke bare se gjeldende status for medlemskapet, men også oppgradere og nedgradere til forskjellige planer og bare betale forskjellen.

Som administrator kan du opprette en hvilken som helst type medlemsplan du ønsker – enten det er et premiumabonnement, en prøveperiode for å tillate folk å teste tjenesten din eller en gratis konto. Medlemskapssiden lar deg se hvilke medlemmer som er aktive, påvente, utløpt og kansellert.

På baksiden kan du også definere hvilke e-postmeldinger som skal sendes til kunder, for eksempel betalingskvitteringer og fornyelsespåminnelser.

Begrens Content Pro-funksjoner

Restrict Content Pro kan brukes til å drive en rekke nettsteder, inkludert bare blogger for private medlemmer, klubbmedlemskap og private gruppe nettsteder for skoler og andre organisasjoner.

Plugin-en kan også integreres med WP Job Manager for å hjelpe deg med å lage et fullt funksjonelt jobbrett, og du kan begrense forum og emner i bbPress-forumet til betalende abonnenter..

Ta en titt på siden Restrict Content Pro-bruk for å få flere eksempler på hva Restrict Content Pro kan gjøre.

Versjon 3.0

Helt siden Restrict Content Pro ble lansert, har den kontinuerlig blitt forbedret og foredlet. Den siste utgivelsen er versjon 3.0 beta, som ble utgitt i januar 2019.

Denne store utgivelsen hadde vært i utvikling i nesten et år. Den introduserte to nye tilpassede tabeller for lagring av medlemskap og et nytt alternativ for kunder å betale dyrere medlemsplaner i avdrag. Innhold kan nå begrenses til mer enn en brukergruppe.

Begrens innholdsbetalingsplaner for innhold

Innenfor kontoområdet til min Restrict Content Pro-konto hadde jeg muligheten til å laste ned versjon 2.9.15 også, men i forbindelse med denne gjennomgangen valgte jeg å installere versjon 3.0 beta på testnettstedet mitt.

Sjekk ut kunngjøringsinnlegget ‘Versjon 3.0 beta utgitt’ av Ashley Gibson for alle detaljer om de nye funksjonene som er lagt til og feilene som er løst.

Begrense tilgang med Restrict Content Pro

Når Restrict Content Pro er aktivert, ser du alternativet “Begrens dette innholdet” under innleggene, sidene og tilpassede innleggstyper. Det fungerer på samme måte som gratisversjonen. I pro-versjonen har du imidlertid mer kontroll over hvem som kan se begrenset innhold.

Alternativer for medlemstilgang

Du kan begrense innhold til brukere som har kjøpt et bestemt medlemskap, de med et tilstrekkelig tilgangsnivå eller medlemmer som har en bestemt rolle.

Innhold kan også begrenses delvis, og du kan vise et utdrag av det for brukere å gi dem en forhåndsvisning av hva full betalende medlemmer ser.

Begrens dette innholdet

Disse samme tilgangsalternativene kan brukes direkte på tilpassede innleggstyper. Du kan for eksempel begrense tilgangen til alle blogginnlegg, alle sider eller en tilpasset innleggstype, for eksempel en portefølje.

Begrens alle innlegg

Hele kategorier og koder kan også begrenses til betalende medlemmer. Du trenger bare å definere tilgangsnivået som kreves for å se innholdet.

Kategoribegrensning

Som du kan se, Restrict Content Pro gir deg mye kontroll over hvem som har tillatelse til å se spesifikt innhold på nettstedet ditt.

Administrere medlemskap med begrensning av innholdspro

Innstillinger for Restrict Content Pro finner du under ‘Begrens’ i ditt WordPress-administratorområde. Herfra kan du opprette nye medlemskap, sjekke rapporter og konfigurere hvordan plugin fungerer.

Medlemskapssiden viser alle brukere med medlemskap på nettstedet ditt. Du kan filtrere medlemmer etter medlemsplanen de har, og se hvilke som er aktive, utløpte eller slettet.

Når du klikker på en bruker, blir du tatt til siden med medlemsdetaljer. Denne siden informerer deg om gjeldende status for medlemskapet, og gir deg beskjed når medlemskapet startet og når det ble fakturert.

Du kan også endre statusen for et medlemskap fra denne siden. Dette er nyttig hvis du for eksempel vil belønne en langsiktig kunde med et medlemsutvidelse.

Medlemskapsdetaljer

Under er en liste over alle betalingene som er utført, og du kan legge til en betaling manuelt om nødvendig.

Merknadsdelen nederst på siden er nyttig for å legge til påminnelser om kundens medlemskap. Du kan for eksempel legge til en påminnelse om at kunden fikk et gratis medlemskap i en konkurranse eller fikk en utvidet prøve.

Over tid vil disse merknadene hjelpe deg og andre ansatte til å huske viktige milepæler i kundens konto.

Informasjon om medlemsbetaling

Hver person som melder seg opp til et medlemskap vil bli oppført på kundesiden.

Du kan endre navn og e-postadresse manuelt her og se om de har sagt ja til vilkårene du har bedt dem om å lese. Full informasjon om medlemskap og betaling vises her også, og det er en merknadsdel for å legge til ytterligere informasjon om kunden.

kundedetaljer

Siden med medlemsnivåer er der du oppretter medlemsplanene dine, og det er ingen begrensning for hvor mange planer du kan lage.

Alt om medlemsplanen er definert her, inkludert medlemskapets navn, beskrivelse, varighet og pris. En valgfri registreringsavgift kan belastes planen din. Ved å gjøre dette negativt, kan du gi rabatt på den første betalingen. Alternativt kan du kreve et høyt registreringsgebyr og et lavt fornyelsesgebyr for å belønne de som fornyer medlemskapene sine i de påfølgende årene..

Du kan også definere brukerrollen en kunde blir gitt ved registrering og hvilket WordPress-tilgangsnivå de har fått.

Legg til nytt nivå

Rabattkoder er en viktig del av å markedsføre medlemsplanene dine og belønne langsiktige kunder.

Fra rabatt-siden kan du stille inn koden for rabatten og om rabatten er et fast beløp eller en prosentandel. Rabatter kan begrenses til spesifikke medlemsplaner, og kan settes til å utløpe innen en bestemt dato og av et angitt antall bruksområder.

Legg til ny rabatt

Alle mottatte betalinger vises på betalingssiden. Du kan gå gjennom hvilken som helst betaling og redigere informasjon som brukernavn, betalt beløp, betalingsdato og betalingsstatus.

Denne siden beskriver hva medlemskap betalingen ble gjort for og om det ble brukt noen rabatter i betalingen.

Rediger betaling

Rapportsiden viser inntekter, refusjoner og påmeldinger; Du kan filtrere data etter måned og etter medlemsnivå.

Resultatrapport

Prosessen med å opprette medlemskap, validere betalinger og endre kundeinformasjon er helt enkelt. Skulle du være usikker på noe aspekt ved bruk av programtillegget, anbefaler jeg å henvise til dokumentasjonsområdet Restrict Content Pro.

En side du bør bokmerke fra dokumentasjonsområdet er kortkodesiden, som viser alle tilgjengelige kortkoder og gir eksempler på hvordan hver enkelt kan brukes.

Det er imidlertid ikke viktig å huske disse snarveiene, fordi når du aktiverer Restrict Content Pro, vil det opprette alle nødvendige sider, for eksempel registrering, oppdatering av faktureringsinformasjon, redigering av profiler og mer.

Registreringsskjema

Stilen på skjemaene og feltene dine vil endres i henhold til WordPress-temaet du bruker. Eksemplet over viser deg hvordan skjemaet vil se ut ved å bruke standard WordPress-tema, Twenty Nineteen.

Dessverre er det på dette tidspunktet ingen stylingsjef eller dra-og-slipp-visuell byggherre som kan hjelpe deg med å endre utseendet og følelsen av skjemaene dine. Dette er noe jeg ville elske å se integrert i plugin i fremtiden.

I mellomtiden kan du sjekke skjemabyggeren fra Figarts. Dette tillegget til $ 29, og lar deg legge til egendefinerte felt i skjemaer ved hjelp av en dra-og-slipp-byggherre, og er verdt å sjekke ut.

Konfigurere Restrict Content Pro

Nederst i menyen Restrict Content Pro finner du innstillinger, eksport og verktøy. Hjelpelinken laster dokumentasjonsområdet på det offisielle nettstedet, og addons-siden viser alle offisielle tillegg og pro-addon.

Hovedinnstillingssiden for plugin er delt inn i fem faner: Generelt, betalinger, e-post, fakturaer og annet.

Du må oppgi lisensinformasjonen din i den generelle fanen for å motta automatiske oppdateringer. Denne innstillingssiden er også der du definerer viktige sider som registreringssiden og kontosiden.

Main Plugin Settings

Alternativet for automatisk fornyelse lar deg bestemme om medlemskap alltid skal fornye eller aldri fornye, eller om en kunde får bestemme.

Meldingen om begrenset innhold kan også legges inn her. Dette gjøres ved hjelp av WordPress visuelle editor, slik at du enkelt kan formatere tekst og legge til bilder og videoer i meldingen.

Main Plugin Settings

I betalingsfanen kan du velge valuta og definere hvilke betalingsportaler du vil godta for medlemsbetalinger. En sandkassemodus er tilgjengelig for å hjelpe deg med å teste om betalingene er konfigurert riktig.

Hvis du velger å godta betalinger via en bestemt betalingsport, må du huske å oppgi API-informasjonen for den på denne siden.

Betalingsinnstillinger

Du kan velge å sende e-postmeldinger i ren tekst eller bruke en mal som er tilpasset via WordPress-visuelle redigeringsprogrammet.

Alt fra e-postadressen til overskriften kan endres. Du kan legge ved en logo på toppen av e-postmeldinger slik at de også ser mer profesjonelle ut.

Et annet nyttig alternativ er e-postverifisering, som sikrer at kunder har registrert seg ved å bruke en gyldig e-postadresse.

E-postinnstillinger

Du kan endre e-postene som er sendt ut for nye aktiveringer av medlemskap, kansellerte medlemskap, utgåtte medlemskap, utløpspåminnelser, fornyelsespåminnelser, gratis medlemskap, prøvemedlemskap, betalingsbekreftelser og betalingssvikt ved fornyelse.

Emnet og innholdet i hver e-post kan endres som du vil. Siden WordPress-visuelle editoren brukes, kan du lage disse e-postene så enkle eller så komplekse som du ønsker.

E-postmal

Fakturaer kan også tilpasses.

Det er felt for å legge inn bedriftsinformasjon, e-postadresse, topptekst og bunntekst, samt en merknadsdel for å legge til annen nyttig informasjon.

Fakturainnstillinger

Diverse-fanen har en rekke innstillinger.

Øverst er alternativer for å omdirigere brukere til en spesifisert side når de prøver å se innhold som er reservert for medlemmer. Som standard blir brukere omdirigert til kassen siden din, men hvis du foretrekker det, kan du sende dem til en annen side, for eksempel din registreringsside eller til en planside som inneholder detaljer om de forskjellige medlemsplanene du har å tilby.

Utdrag om innhold kan vises for å erte potensielle kunder, og disse kan aktiveres eller deaktiveres for alle innlegg hvis du ønsker det.

Diverse innstillinger

En av de viktigste innstillingene på denne siden er innstillingen for engangsrabatter. Hvis dette er deaktivert, vil eventuell rabatt som blir brukt i kassen for et medlemskap, bli brukt på alle fremtidige betalinger. Dette er ikke alltid det du ønsker, så husk å se gjennom dette.

Diverse innstillinger

Du kan tvinge kunder til å godta vilkårene og personvernreglene dine når de registrerer seg for et medlemskap. En lenke til disse sidene vises i registreringsskjemaer hvis du legger til personvernsiden her.

Et reCaptcha-felt kan legges til skjemaer for å forhindre spam fra roboter.

Diverse innstillinger

WordPress-plugins forlater vanligvis alle tabeller og rader de opprettet når du sletter dem fra nettstedet ditt. Imidlertid har Restrict Content Pro et alternativ for å fjerne alle data når pluginen er avinstallert.

Diverse innstillinger

Eksportsiden lar deg eksportere medlemsdata og betalingsdata som en CSV-fil. Disse rapportene kan tilpasses for en bestemt type medlemskap og spesiell medlemstatus.

Betalingsrapporter kan også begrenses til bestemte måneder og år.

Eksportalternativer

Verktøysiden viser systeminformasjon om WordPress og serveren din.

Dette området har også et avlusingsverktøy. Til tross for at jeg installerte 3.0 beta, kom jeg aldri over feil eller feil. Hvis du får problemer, kan du sende feilsøkingsinformasjonen videre til Restrict Content Pro-supportteamet for å hjelpe dem med å løse problemet.

Feilsøkingsverktøy

Alt i alt har Restrict Content et stort antall konfigurasjonsalternativer.

Hovedområdet jeg tror det må forbedres er styling, og jeg vil gjerne se at plugin gir mer kontroll over hvordan skjemaer og kontosider er strukturert og stylet..

Offisielle tillegg

Addons utvider funksjonaliteten til en WordPress-plugin i stor grad; riktig addon kan noen ganger være forskjellen mellom en god plugin og en flott plugin.

Det siste elementet i menyen Restrict Content Pro admin viser de tilgjengelige tilleggene. Disse er delt inn i offisielle tillegg og pro addon.

En bedre betegnelse for offisielle tillegg ville være ‘grunnleggende tillegg’ eller ‘essensielle tillegg’, ettersom de er inkludert i alle planer. I kontrast til dette, er protilleggene bare tilgjengelige for profesjonelle og ultimate planbrukere, og leveres ikke til de som velger en rimeligere Restrict Content Pro-lisens (mer om dette senere).

Innenfor administratorområdet ditt vil du se en liste over de fleste tilleggene som blir gitt. Tilleggene som er oppført her er MailChimp, WP Job Manager, EDD medlemsnedlastinger, EDD FES leverandørgrenser,
EDD-lommebok, begrenset antall tilgjengelig, Last ned skjerm, kampanjemonitor, MailPoet og bbPress.

Offisielle gratis tillegg

Forunderlig er to andre tillegg, CSV-brukerimport og håndheving av sterke passord, ikke oppført på addons-siden til plugin-programmet til tross for at de er inkludert som en av de 12 offisielle tilleggene.

AffiliateWP er oppført som en addon, men det er en egen plugin som totalt tilbys fra $ 99.

En annen addon som er oppført på den offisielle addons-siden er EDD Member Rabatter. Dette tillegget er ikke inkludert i noe medlemskap, og selger separat for $ 19.99. Det er teknisk sett et Easy Digital Downloads-tillegg, så jeg antar at det forklarer hvorfor det er atskilt, men det fremdeles virker inkonsekvent når det er gratis å laste ned andre Easy Digital Download-tilleggsprogrammer.

AffiliateWP-henvisninger

Det er et godt utvalg av tillegg som er inkludert som offisielle tillegg.

Tillegget Begrenset antall tilgjengelig lar deg opprette knapphet ved å tillate deg å begrense antall abonnementer som selges. CSV-brukerimport kan brukes til å importere medlemskontoer fra en CSV-fil, og håndheve sterke passord lar deg håndheve sterke passord ved registrering.

Etter min mening bør funksjonaliteten til disse tre tilleggene integreres i core plugin. Jeg ser ingen grunn til at disse funksjonene har blitt utgitt separat, ettersom de gir funksjonalitet de fleste brukere av Restrict Content Pro vil bruke.

De andre tilleggene gir mer mening å bli utgitt som separate elementer.

MailChimp, Campaign Monitor og MailPoet, kan brukes til å tillate medlemmer å abonnere på e-postlisten din gjennom disse hostede e-postmarkedsføringstjenestene.

De av dere som også bruker Easy Digital Downloads, kan se på å integrere Restrict Content Pro med det ved å bruke EDD Member Downloads for å administrere nedlastinger, EDD FES leverandørgrenser for å akseptere innsendinger fra leverandører og EDD Wallet for å sette inn penger i en kundes butikklommebok når de signerer opp for et medlemskap.

De andre tilgjengelige integrasjonspluginene er for WordPress-plugins WP Job Manager, Download Monitor og bbPress. De kan alle brukes til å transformere ditt nettsted for medlemskap.

bbPress Integrasjon

En ting som er litt irriterende er at det ikke er noen måte å installere noen tillegg direkte fra WordPress adminområdet. Når du klikker på et offisielt tillegg, blir du tatt med til informasjonssiden for det. Du må da laste ned plugin-filen og laste den opp manuelt selv.

Tredjeparts Addons

En rekke tredjeparts plugins er også tilgjengelige for Restrict Content Pro fra eksterne selskaper.

Dyktige plugins tilbyr et BuddyPress-integrasjonstillegg, men interessant nok har funksjonaliteten som tilbys i det tilpassede fornye addon siden blitt lagt til kjerneversjonen av Restrict Content Pro.

En annen kul addon er multi-currency addon fra Udesly. Du kan bruke dette tillegget for å godta mange andre valutaer på nettstedet ditt.

Udesly har også en kuponggenerator som lager bannere for å markedsføre kupongene dine.

Kuponggenerator

Sjekk ut tredjeparts addon-siden på Restrict Content Pro for å se flere tillegg fra eksterne selskaper.

Pro Addons

Så jeg kunne gjennomgå Restrict Content Pro, selskapet satte meg vennlig opp med en profesjonell lisens.

Innenfor kontoområdet er det en nedlastingsside som viser alle de profesjonelle tilleggene som er tilgjengelige med denne lisensen.

Pro Addon nedlastingsliste

Totalt 17 profesjonelle tillegg er tilgjengelige.

Fire ekstra markedsføringstillegg for e-post er inkludert, inkludert
MailChimp Pro, AWeber Pro, ConvertKit og ActiveCampaign. Den pro Mail Mail-integrasjonstillegget tilbyr mye bedre integrasjon enn det offisielle tillegget, og kan brukes til å legge kunder til forskjellige e-postlister, avhengig av hvilken medlemsplan de kjøper..

Pro Addons

Gruppekontoer er et interessant tillegg som lar deg selge gruppemedlemskap. Hovedideen er at når en kunde kjøper et medlemskap, mottar de et definert antall underkontoer. For eksempel kan et selskap kjøpe en konto og gi underkontoer til ansatte.

Dryppinnhold kan brukes til å gi ut innhold til kunder over tid. Denne teknikken brukes av mange nettbaserte kurs for å gi ut innhold over uker og måneder, i stedet for å gi alt innhold til en kunde på dag én.

Innholds drypp

Tilpassede viderekoblinger kan brukes til å omdirigere brukere til en unik URL etter innlogging eller registrering. Det er nyttig for å sende brukere av forskjellige planer til forskjellige sider.

WooCommerce medlemsrabatter kan brukes til å gi de som kjøpte et medlemskap en rabatt i din WooCommerce-drevne butikk, mens Help Scout-tillegget lar deg vise informasjon om kundemedlemskap i deres Help Scout supportbilletter..

En av de mest unike tilleggene i pro addon-listen er Site Creation. Dette lar deg selge nettsteder du har opprettet i WordPress multisite til kunder. En vanlig avgift kan belastes kundene for dette privilegiet.

Hjelp Scount Integration

Tre tilleggsbegrensninger er tilgjengelige: Restriction Timelock lar innhold bli sett til et bestemt tidspunkt i fremtiden, når det blir gjort privat; Restriction Timeouts gjør det motsatte, og spesifiserer en dato og tid i fremtiden når begrenset innhold vil bli gjort tilgjengelig for alle; og Begrense tidligere innhold kan brukes til å begrense innhold før et medlems startdato.

Et annet alternativ er Hard-set Expiration Dates. Dette tillegget lar deg utløpe alle medlemmer av en spesifisert medlemsplan på en spesifikk dato. Når datoen er nådd, vil alle medlemmene ha planene sine utløp, uavhengig av når de registrerte seg.

Restriksjon Timeout

REST API-tillegget hjelper utviklere tilgang til data fra Restrict Content Pro, og gir dem tilgang til alle kontoposter og betalingsposter.

Hvis du vil forhindre at spam blir registrert fra bots, kan du bruke tilleggsverifiseringen til matematikk. Sammenlignet med et reCaptcha-felt, er dette en mer brukervennlig løsning, ettersom det bare legger til et grunnleggende matematisk spørsmål i et nytt felt. Selvfølgelig kan du hevde at dette addonet bør bygges inn i kjerneversjonen av Restrict Content Pro og ikke utgis som addon.

Det siste tillegget er IP Restriction addon som lar deg bruke IP-hviteliste og IP-svarteliste for å kontrollere hvem som kan se begrenset innhold. Dette er et viktig tillegg for å stoppe spammere som registrerer seg på nettstedet ditt.

Som offisielle tillegg er det ingen måte å installere pro addons direkte fra ditt WordPress admin-område.

Pro-tilleggene kan lastes ned fra nedlastingssiden for kontoen din og deretter lastes opp manuelt.

Kostnadene for å begrense Content Pro

Det er fire lisensalternativer tilgjengelig for de som vil kjøpe Restrict Content Pro.

Siden det ikke er noe alternativ å kjøpe tillegg hver for seg, er avgjørelsen om hvilken lisens du kjøper enklere enn med et tillegg som Easy Digital Downloads der du må veie opp kostnadene for å kjøpe tillegg hver for seg.

Den billigste lisensen tilgjengelig for Restrict Content Pro er den personlige planen, som koster $ 99 per år og gir deg tilgang til de 12 offisielle tilleggene. Plusslisensen til $ 149 tilbyr den samme funksjonaliteten, men øker støtte og oppdateringer fra ett nettsted til fem.

Begrens innholdspriser

Den profesjonelle lisensen og den ultimate lisensen gir deg de samme funksjonene og funksjonaliteten. Den eneste forskjellen er at den profesjonelle lisensen koster $ 249 per år, mens den endelige lisensen koster en engangsavgift på $ 499. Derfor, hvis du tror du vil fornye yrkeslisensen for et annet år, er den endelige lisensen det bedre kjøpet.

Begge disse alternativene gir deg tilgang til Restrict Content Pro, og alle offisielle tillegg og pro addon. Det er ingen oppdaterings- eller støttebegrensninger for antall nettsteder du installerer Restrict Content Pro på.

Restrict Content Pro selges med garanti for at du får 100% refusjon hvis du ikke er fornøyd med produktet.

Vær imidlertid oppmerksom på at Restrict Content Pro selges med automatisk fornyelse aktivert. Så sørg for å deaktivere fornyelser hvis du ikke vil bli belastet for å bruke plugin-enheten et annet år.

Begrens Pro-alternativer for innhold

Når det gjelder å lage medlemsnettsteder og begrense innhold til utvalgte brukere, blir eiere av WordPress nettsteder bortskjemt. Det finnes et stort utvalg av avanserte løsninger på markedet.

Som du sikkert vet, utvikler utviklerne av Restrict Content Pro også enkle digitale nedlastinger. Denne plugin-en kan også brukes til å opprette et nettsted for medlemskap ved å bruke tillegg som tilbakevendende betalinger og begrensning av innhold.

På samme måte kan du bygge et medlemsnettsted ved hjelp av WooCommerce via WooCommerce-medlemskapstillegget.

WooCommerce-medlemskap

Hvis du leter etter en gratis løsning, kan du sjekke pluginsene jeg nevnte tidligere i denne artikkelen: Simple Membership, Ultimate Member, Restrict User Access og WP-Members. De er perfekte for enkle medlemsnettsteder, og en rekke premiumtillegg er tilgjengelige for å utvide dem ytterligere.

Markedet for WordPress-plugins med premium medlemskap forblir like konkurransedyktig som alltid, og disse løsningene har en tendens til å ha flere funksjoner enn gratis plugins for medlemskap.

Med omfanget av denne gjennomgangen, er en fullstendig sammenligning av disse ute. Imidlertid bør du sjekke ut MemberPress, WishList Member, Paid Memberships Pro og s2Member. Disse programtilleggene er vel ansett av WordPress-brukere og har eksistert i mange år.

Ta en titt på aMember Pro også. Det er et frittstående produkt, men det integreres godt med WordPress og andre populære CMS- og forum-applikasjoner.

WishList Member

Andre løsninger for å sjekke ut inkluderer følgende:

  • MemberMouse
  • LearnDash
  • Betalte medlemsabonnementer
  • Optimaliser trykk
  • Magiske medlemmer
  • Ninja Shop
  • Ultimate Membership Pro
  • PrivateContent
  • ARMember
  • WP-medlemskap

Sørg for å finne ut hvilke funksjoner som er viktige for deg i et WordPress-plugin-medlemskap, da dette vil hjelpe deg å ta en informert beslutning om den beste løsningen for deg og ditt nettsted.

Siste tanker

Restrict Content Pro er en kraftig medlemsløsning som kan brukes til å begrense innhold på nettstedet ditt på flere måter.

Den har stor støtte for betalingsportene, og håndterer abonnement og planer på en effektiv måte. Den har alt du trenger for å lage et profesjonelt innholdsbasert medlemsnettsted.

Om Restrict Content Pro er den riktige løsningen for deg, avhenger av dine behov. Jeg tror imidlertid plugin-en er en av de beste løsningene som er tilgjengelige i dag, ettersom den pakker mange avanserte medlemsfunksjoner uten å overvelde deg med for mange alternativer. Dette sikrer at pluginen er allsidig, men forblir enkel å bruke.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me