Beaver Themer gjennomgang: Hva gjør det, og er det noe bra?

WordPress-tilbud


Beaver Themer er det siste WordPress-produktet fra skaperne av Beaver Builder. Etter å ha produsert en av de beste sidebygger-plugins for WordPress – Beaver Builder – har de samme folkene nå gitt ut et verktøy som hjelper deg å tilpasse alle aspekter av WordPress-nettstedet ditt, ikke bare innleggene og sidene!

Kort fortalt lar Beaver Themer deg bli kreativ med topptekst, bunntekst og nesten alle andre områder av WordPress-nettstedet ditt. I denne Beaver Themer-gjennomgangen skal vi se på hva dette splitter nye Beaver Builder-tillegget kan gjøre.

La oss dykke inn …

Hva kan Beaver Themer gjøre?

Beaver Builder-plugin-en ble bygget for å gjøre det mulig for alle å lage tilpassede design for WordPress-innlegg og -sider gjennom et front-end dra-og-slipp-brukergrensesnitt. Etter at du har installert Beaver Themer-tillegget sammen med Beaver Builder, kan du begynne å tilpasse områdene på nettstedet ditt, inkludert topptekst- og bunntekstområdene, og temamaler..

Beaver Themer Gjennomgangsbilde som viser hovedkomponentene

Denne Beaver Themer-gjennomgangen vil utforske og evaluere hovedkomponentene i denne WordPress-nettstedbyggeren.

Uten et verktøy som Beaver Themer, ville den eneste måten å tilpasse disse områdene på WordPress-nettstedet ditt være å redigere PHP-malfilene som utgjør ditt WordPress-tema. Hvis du ikke er en koder eller utvikler, er alle unntatt de mest mindre justeringene utenfor rekkevidde.

Nå, med Beaver Themer, kan ikke-kodere tilpasse disse områdene på nettstedet sitt, mens utviklere kan bruke dette verktøyet til å jobbe mye raskere og mer effektivt enn før.

Kort sagt, Beaver Themer er et verktøy som gjør det mulig å tilpasse alle aspekter av ditt WordPress-nettsted – ikke bare innlegg og sideinnhold – gjennom et intuitivt dra-og-slipp-brukergrensesnitt. I Beaver Themer-gjennomgangen skal vi undersøke nøyaktig hva dette WordPress-webdesignverktøyet kan gjøre, og hvor enkelt det er å bruke.

WordPress Theme Compatibility

Før vi går inn på alle funksjonene til dette verktøyet, er det verdt å se på hvilke WordPress-temaer som er kompatible med Beaver Themer. I følge dokumentasjonen skal noen funksjoner i Beaver Themer – for eksempel muligheten til å lage egendefinerte oppsett for arkivsidene dine, entallstykker og 404 sider på nettstedet – fungere med de fleste WordPress-temaer..

For å lage tilpassede topptekster og bunntekster for nettstedet ditt, må imidlertid WordPress-temaet ditt ha blitt bygget på en bestemt måte. Listen over temaer som støtter Beaver Builder fullt ut er kort, med Genesis-rammeverket som det mest kjente alternativet.

Derfor, hvis du vil låse opp hele potensialet til Beaver Themer, bør du velge et barnetema for Genesis-rammeverket eller Beaver Builder Theme (tilgjengelig med noen versjoner av Beaver Builder) for nettstedet ditt. Hvis ikke, kan du gå glipp av noe av den beste funksjonaliteten til denne nettstedsbyggeren.

Beaver Themer brukeropplevelse og grensesnitt

Beaver Themer bruker samme dra-og-slipp-brukergrensesnitt som Beaver Builder-plugin, som vi dekket i detalj i en fersk anmeldelse. Gjennom dette grensesnittet får du en WYSIWYG-visning av innholdet ditt mens du jobber. Når det gjelder å lage et tilpasset design, brukes rader og kolonner for å bygge strukturen for siden din.

Oppsett med rader og kolonner

Et eksempel på en Beaver Themer-utforming bygget med kolonner og rader.

Du kan deretter dra og slippe hvilken som helst av Beaver Builder- og Beaver Themer-modulene i layoutene dine før du tilpasser dem gjennom modulkontrollene.

Oppsett med moduler i

Et eksempel på en layout av rader og kolonner fylt med moduler.

Den fullstendige listen over moduler er veldig imponerende, inkludert oppfordringsknapper, glidebryter for innhold, kart, postkaruseller, attester og mer. Tilpasningsinnstillingene og kontrollene er like imponerende.

Innstillinger for en modul

Bare noen av innstillingene og tilpasningsalternativene for en rad.

Du kan også dra og slippe alle de aktive WordPress-widgetene dine – inkludert de fra tredjeparts plugins – til layoutene dine.

Legg til widgeter i layoutene

Alle widgetene som er aktive på nettstedet ditt (inkludert tredjeparts plugins), kan brukes i designene dine.

Ettersom alle aspekter av siden din kan tilpasses gjennom et visuelt grensesnitt, kan du produsere noen virkelig unike design med dette verktøyet.

Forbygde Beaver Themer mal

Bare en av de mange typene sidedesign du kan lage med Beaver Builder og Beaver Themer.

Beaver Builder-brukergrensesnittet ble veldig godt mottatt, og er en av de mest brukervennlige måtene å lage tilpassede sidedesign i WordPress. Nå, med Beaver Themer, har rekkevidden til sidebyggeren blitt utvidet til de andre områdene på nettstedet ditt – utover bare innlegg og sider. Beaver Builder inkluderer også 30 høykvalitets fullt redigerbare maler som hjelper deg å komme i gang og spare tid.

Lag egendefinerte topptekster og bunntekst

Beaver Themer Header Settings

Innstillinger for et tilpasset topptekst på Beaver Themer.

En av nøkkelfunksjonene til Beaver Themer er dens evne til å lage tilpassede topptekster og bunntekster for ditt WordPress-nettsted. Ikke bare det, men du kan opprette flere topptekster og bunntekster, og tilordne dem til forskjellige deler av nettstedet ditt. Du kan også velge hvilke brukere som skal se hver topptekst eller bunntekst, for eksempel påloggede brukere eller brukere med en bestemt rolle.

Regler for overskrift

Beaver Themer gir deg god kontroll over når oppsettene vises og når de ikke er det.

Ved hjelp av denne funksjonaliteten kan du designe en overskrift for hjemmesiden din, deretter flere overskrifter for innlegg i bestemte kategorier, og en tilpasset topptekst for en bestemt side på nettstedet ditt. Du kan også opprette en egendefinert topptekst for brukere som ikke er pålogget, og oppfordrer dem til å registrere seg på ditt medlemsprogram.

Når du begynner å lage en tilpasset topptekst i Beaver Themer-grensesnittet, kan du dra og slippe hvilken som helst av Beaver Builder-modulene i designet ditt, og deretter tilpasse innholdet.

Redigering av en header med Beaver Themer

Redigering av et tilpasset nettstedoverskrift i Beaver Themer dra-og-slipp-brukergrensesnitt.

Flere rader, kolonner, tekstområder, bilder, knapper eller menyer er bare noen av elementene du kan legge til i den tilpassede overskriften.

Legge til en oppfordringsknapp til en tilpasset overskrift

Bruke call to action-modulen for å markedsføre et tilbud i nettstedets header-område.

Du kan deretter tilpasse utseendet til hele toppområdet, eller endre de individuelle radene, kolonnene og modulene som utgjør designet ditt.

Angi toppfarger

Beaver Themer gir deg en god mengde kontroll over utseendet innstillinger for designene dine.

Når arbeidet ditt er ferdig, kan du lagre designet og publisere det for å begynne å vise det nye oppsettet for de besøkende. Den samme funksjonaliteten kan brukes til å lage tilpassede bunntekster for ditt WordPress-nettsted.

Lag egendefinerte temadeler

En annen kraftfull måte som Beaver Themer kan hjelpe deg med å lage et tilpasset WordPress-nettsted, er tema-delingsfunksjonen. Takket være denne funksjonaliteten kan du lage egendefinerte deler – for eksempel en handlingsfremkalling, optin-form eller annet element – og deretter stille dem til å bli satt inn i innholdet ditt i henhold til spesifikasjonene dine. Et eksempel kan være en oppfordring til handling-banneret som vises etter innholdet i innlegget på alle innlegg i en bestemt kategori.

Opprette en layoutdel

Oppsettdeler lar deg lage deler av innholdet som kan settes inn på nettstedet ditt i en rekke posisjoner.

Når du har opprettet en ny temadel, kan du velge hvor den skal vises på siden din. Posisjonsalternativene er imponerende, inkludert før eller etter innlegg og sideinnhold, før og etter topp- og bunntekstområder, rundt widget-områdene og mer.

Velge hvor en del skal settes inn

Gjennom delinnstillingene kan du velge posisjon eller hvor på siden temadelen skal vises.

I tillegg til å velge hvor på siden delen skal settes inn, kan du også angi hvor på siden din delen skal vises. Igjen er innstillingene omfattende, med alternativer som inkluderer plassering på spesifikke innlegg og sider, post- og sidearkiver, innlegg fra en bestemt forfatter, spesifikke WooCommerce-produkter, spesifikke produktkategorier eller hele nettstedet. Du kan også lage eksklusjonsregler for å definere hvor den tilpassede temadelen ikke vil vises.

Angir hvor på siden delen skal brukes

Du kan også velge sted eller hvor på nettstedet ditt temadelen skal vises.

Når du har definert plassering og posisjon, kan du starte byggherren og opprette din tilpassede temadel.

Opprette en tilpasset temadel

Du kan bruke tema-delefunksjonen til å lage en tilpasset handlingsfremmende handling som vises på slutten av alle sidene dine.

Med alle Beaver Builder-modulene til disposisjon, bør du kunne lage nesten alle typer temadeler som skal settes inn i innholdet ditt i henhold til innstillingene dine.

Lag egendefinerte oppsett for enkeltsider og arkivsider

Beaver Themer lar deg også lage tilpassede oppsett for visning av individuelle innholdsstykker og arkivsider. For eksempel kan du lage et tilpasset design for å vise alle innleggene i en bestemt kategori på bloggen din. Alternativt kan du opprette en tilpasset layout som brukes på spesifikke sider på nettstedet ditt, for eksempel salgssidene.

Hvis du noen gang har ønsket mer kontroll over hvordan lister med blogginnlegg vises på nettstedet ditt, gir Beaver Themer deg en enkel måte å designe tilpassede innleggsarkivsider.

Innstillinger for fotograferingsarkivet

Denne tilpassede layouten vil bli brukt når du viser listen over alle innlegg i fotograferingskategorien.

Når du har opprettet den tilpassede utformingen og definert når den skal brukes, kan du begynne å designe den i byggherren.

Utforme arkivsiden

Opprette et tilpasset arkivoppsett for å vise en liste over blogginnlegg i et rutenett.

Beaver Themer Builder-grensesnittet gir deg mye kontroll over hvordan innleggene vises. Innstillingene dekker hvor mange innlegg som skal vises, hvilken type layout du vil bruke, pluss mye mer. Du kan enkelt velge hvilket innhold fra innleggene som skal vises, for eksempel det kjente bildet, postutdrag, forfatternavn eller publiseringsdato. Det er også enkelt å endre farger, marginer og andre skjermegenskaper.

Innstillinger som innlegg vises for

Beaver Themer lar deg kontrollere nesten alle aspekter av hvordan innleggene vises på arkivsiden.

Når en besøkende nå ser alle innleggene fra fotograferingskategorien, vil den tilpassede utformingen bli brukt på arkivet med innhold.

Eksempel på publisert arkivdesign

Den tilpassede arkivoppsettet brukes til å vise alle innlegg fra en spesifisert kategori.

I tillegg til å designe tilpassede oppsett for lister over innlegg, kan du også lage tilpassede oppsett for individuelle innlegg og sider.

Temaoppsettfunksjonen er en kraftig komponent i Beaver Themer: Å kunne designe tilpassede oppsett for enkeltsider og innlegg, samt for arkivsider, åpner en verden av kreative muligheter. Ved å kombinere det intuitive byggegrensesnittet med kraftige skjerminnstillinger, kan du definere hvordan hvert innhold og område på nettstedet ditt blir presentert.

Feltforbindelser

Takket være Field Connections-funksjonen på Beaver Themer, kan du enkelt koble elementer i designene dine med innhold som er lagret andre steder på nettstedet ditt. Når du for eksempel oppretter en tilpasset layout for visning av enkeltinnlegg, kan du stille bakgrunnsbildet til overskriftsvisningen til å bruke det kjennetegnet bildet fra innholdet som blir sett.

Bruker feltkontakter

Ved å bruke felttilkoblinger, vil det viste bildet av innlegget som vises bli brukt som bakgrunnsbilde for denne raden.

Alternativt, hvis du har lagt til en tekstbasert modul til designen din, kan du bruke felttilkoblinger for å vise tekstinnhold fra en rekke kilder. Alternativene inkluderer å trekke inn tekstinnhold fra innleggstittelfeltet, feltutdragsfeltet og til og med tilpassede felt.

Importere tekst fra et spesifikt felt

Feltkontakter gjør det enkelt å legge til dynamisk innhold til designene dine som oppdateres, avhengig av hvilket innhold som blir sett på.

Lag gjenbrukbare elementer

For å få fart på arbeidsflyten din gjør Beaver Themer det enkelt å bygge opp et bibliotek med gjenbrukbare elementer. Du kan lage maler som kan brukes som utgangspunkt når du oppretter nye tilpassede design i byggherrens grensesnitt.

Lagre en modul for gjenbruk

Beaver Themer lar deg lagre moduler, rader og maler du har laget for gjenbruk på nettstedet ditt.

Du kan også lagre hvilken som helst av radene eller modulene dine, og deretter bruke dem på hele nettstedet ditt. Når du lagrer et element i biblioteket ditt, gjør det til et globalt element at det kan legges til flere sider, men redigeres ett sted, med endringene skyvet ut til hver forekomst av det elementet.

Bibliotek med lagrede moduler

Når du har lagret en modul eller rad, kan du dra og slippe den til designene dine på nettstedet ditt.

Beaver Themer Prisinformasjon

Siden Beaver Themer er et tillegg for Beaver Builder-sidebygger-plugin-en, må du kjøpe begge produktene for å bruke temabyggeren. Dessverre fungerer ikke Beaver Themer med den gratis lite-versjonen av Beaver Builder-sidebyggeren.

Prisalternativene for Beaver Builder og Themer-produktene er som følger:

  • Beaver Builder Page Builder-plugin: Fra $ 99.
  • Beaver Builder Themer tillegg: 149 dollar.
  • Totalpris: Fra 248 dollar.

Som nevnt tidligere i denne gjennomgangen, fungerer dette verktøyet best med et fullt kompatibelt WordPress-tema. Genesis-temaene er ett alternativ, mens Beaver Builder WordPress Theme er et annet. Å få tilgang til Beaver Builder Theme krever at du kjøper enten $ 199 Pro eller $ 399 Agency-lisensen for Beaver Builder, og øker prisen på Beaver Builder og Beaver Themer til $ 348 eller $ 548.

Den gode nyheten er at kjøpet av Beaver Themer dekker bruk på et ubegrenset antall nettsteder.

Siste tanker

Det om å pakke sammen Beaver Themer-anmeldelsen. Som du kan se, gir dette verktøyet deg mye mer kontroll over WordPress-nettstedet ditt enn nesten hvilken som helst annen sidebuilder-plugin som er tilgjengelig i dag.

Å kunne lage tilpassede topptekster og bunntekster for nettstedet ditt, samt skreddersydde maler for sidene og blogginnleggsarkivene, gir deg muligheten til å lage et unikt WordPress-nettsted.

Hvis du ønsker å opprette et tilpasset nettsted, og gjerne kjøper og bruker Beaver Builder Theme eller et av de fullt kompatible alternativene, anbefales kombinasjonen Beaver Builder og Beaver Themer. Hvis du ikke bruker et fullt kompatibelt tema, er det imidlertid ikke like lett å anbefale Beaver Themer. I stedet er det opp til deg å bestemme om den litt begrensede funksjonaliteten gjør dette verktøyet til en verdig investering for nettstedet ditt.

Hvis du vil oppleve denne nettstedsbyggeren selv, kan du prøve online demoen til Beaver Themer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me