Top zeven beste testimonial-plug-ins voor WordPress

WordPress aanbiedingen


In zijn boek Influence uit 1984 introduceerde Robert Cialdini de term ‘sociaal bewijs’ – waarbij de beslissingen van mensen worden beïnvloed door de opvattingen en acties van anderen. Tot op de dag van vandaag is sociaal bewijs een psychologische gebeurtenis die een belangrijk onderdeel van marketing blijft.

Een van de meest gebruikelijke manieren om sociaal bewijs aan te tonen, is door te laten zien hoe anderen over een product of dienst denken met behulp van getuigenissen. Zelfs als je het niet beseft, komen mensen dagelijks getuigenissen tegen. Het is onmogelijk om eraan te ontsnappen, omdat ze worden gebruikt in kranten, televisiereclame, websites, producten en meer.

Getuigenissen weergeven op een WordPress-website is eenvoudig, omdat er tientallen oplossingen op de markt zijn. Door ze in uw website te integreren, kunt u waarde aantonen en helpen om bezoekers in lezers en klanten te veranderen.

In dit artikel deel ik wat wij bij WinningWP beschouwen als de beste testimonial-plug-ins voor WordPress.

Laten we beginnen…

1. Jetpack (GRATIS)

Jetpack staat bekend om zijn talrijke beveiligings- en prestatiekenmerken. Deze populaire plug-in heeft echter ook een module met aangepaste inhoudstypen die kan worden gebruikt om nieuwe aangepaste berichttypen te maken, zoals testimonials en portfolio’s.

Zodra je testimonials hebt geactiveerd vanaf de Jetpack-schrijfpagina, wordt er een testimonials-gebied toegevoegd aan je WordPress-beheerdersmenu.

Testimonials activeren in Jetpack

Wanneer u een nieuwe testimonial maakt, kunt u de naam van de persoon vermelden, hun citaat invoeren in het hoofdinhoudsvak en een aanbevolen afbeelding toewijzen.

Vervolgens kunt u de testimonial in berichten en pagina’s invoegen met de shortcode van de testimonials. Een shortcode-widget kan ook worden gebruikt als u getuigenissen op zijbalken wilt weergeven.

Er zijn zes kenmerken beschikbaar voor de shortcode van de getuigenissen, maar de uitvoer ziet er eenvoudig uit en er zijn geen opties om het ontwerp te verbeteren.

Voorbeeld van een Jetpack-voorbeeld

Jetpack-getuigenissen zijn een uitstekende keuze als u een eenvoudige getuigenisoplossing wilt. Er zijn echter betere alternatieven als u meer controle wilt over hoe ze eruitzien.

2. Gemakkelijke getuigenissen (GRATIS / $ 59 plus)

Easy Testimonials is een veelzijdige getuigenisoplossing die wordt geleverd met vijf Gutenberg-blokken voor het afzonderlijk, willekeurig, in een lijst, in een diavoorstelling of in een raster weergeven van getuigenissen.

Met de plug-in kunt u elk aspect van uw testimonials aanpassen en u kunt de lengte van het uittreksel, de grootte van de miniatuur, de datum of de testimonials in het cachegeheugen en of beoordelingen worden weergegeven. Getuigenissen kunnen ook worden gecategoriseerd.

De tekst die wordt gebruikt voor shortcodes voor testimonials kan ook worden gewijzigd en alle testimonials voldoen aan Schema.org om ze te helpen opvallen in zoekmachines.

Gemakkelijke getuigenissen Enkele getuigenisweergave-opties

Er zijn standaard vijf testimonial-stijlen beschikbaar, maar als je upgradet naar Easy Testimonials Pro heb je er nog honderd meer.

De pro-versie kost $ 59 voor een enkele licentie en voegt een front-end formulier toe voor het verzamelen van getuigenissen van bezoekers, spampreventie, een testimonial-carrousel en een meldingssysteem om u te laten weten wanneer er nieuwe getuigenissen zijn ingediend. Er is ook een optie om getuigenissen in CSV-indeling te importeren en exporteren.

WordPress Multisite wordt ondersteund in de duurdere bedrijfslicentie van $ 199 en $ 599 agentschapslicentie.

Een voorbeeld van getuigenissen

Easy Testimonials is een van de beste testimonial WordPress-plug-ins die vandaag beschikbaar zijn.

Het biedt honderden opties om te wijzigen welke informatie wordt weergegeven in getuigenissen, terwijl het opnemen van aangepaste CSS- en themaselecties het stylen ervan ook eenvoudiger maakt.

3. Testimonials Widget (GRATIS / $ 29,99 plus)

Testimonials Widget is een populaire oplossing waarmee u, zoals de naam al doet vermoeden, met widgets getuigschriften kunt weergeven. Er zijn widgets om testimonial-categorieën, archieven, een tagwolk en een voor het roteren van testimonials met een schuifregelaar weer te geven.

Het belangrijkste instellingengebied van de plug-in heeft tientallen instellingen, waarvan de meeste via een selectievakje kunnen worden in- of uitgeschakeld.

Hoewel de plug-in het gebruik van widgets benadrukt, zijn er shortcodes waarmee u testimonials in berichten en pagina’s kunt invoegen.

Er zijn unieke shortcodes beschikbaar om testimonials in een schuifregelaar weer te geven en om testimonial-archieven, recente testimonials, een tag-tagwolk en meer te tonen. Er zijn veel kenmerken voor elk type shortcode, dus ik raad u aan ze te testen met behulp van de meegeleverde shortcode-voorbeelden.

Getuigenissen Widgetinstellingen

Een enkele licentie voor de premium-versie van de plug-in kost $ 29,99, terwijl er aanvullende abonnementen beschikbaar zijn voor diegenen die ondersteuning en updates nodig hebben voor meer websites. Alle licenties geven u echter volledige toegang tot alle functies.

Upgraden geeft u toegang tot vijfsterrenbeoordelingen, caching van getuigenissen, uittreksels, aanvullende shortcodes, door gebruikers ingezonden getuigenissen en meer.

Een voorbeeld van een Testimonials Widget

Als u getuigenissen op zijbalken wilt weergeven, is Testimonials Widget een geweldige optie. De schuifregelaar-widget voor getuigenissen valt op omdat u alles vanuit de widget kunt aanpassen.

U kunt uw getuigenissen natuurlijk ook in posts en pagina’s invoegen. U zou de uitvoer moeten kunnen stylen zoals u dat wilt als u de verstrekte voorbeelden van shortcodes volgt.

4. Testimonials-schuifregelaar ($ 22)

Testimonials Slider is een premium oplossing die ondersteuning biedt voor de Gutenberg-editor en de naleving van de EU AVG.

Het wordt geleverd met zes prachtige getuigensjablonen: schuifregelaar, rotator, carrousel, kaarten, lijst en raster.

Wanneer u een sjabloon heeft geselecteerd, kunt u vervolgens nieuwe getuigenissen toevoegen en deze naar de gewenste positie slepen en neerzetten. U kunt ook de vormgeving van de lay-out aanpassen en uw eigen aangepaste CSS toevoegen.

Bewerk tekst van testimonials-schuifregelaar

Testimonials Met Slider kun je niet alleen een foto van de testimonial-auteur weergeven, je kunt ook links naar hun sociale media-profielen weergeven en een logo van hun bedrijf uploaden. Er kan ook een beoordeling worden weergegeven.

Zodra u uw testimonial heeft voltooid, kan deze met een shortcode op uw website worden ingevoegd.

Een voorbeeld van een Testimonials Slider

Testimonials Slider is verkrijgbaar bij CodeCanyon voor $ 22, en is een van de meest stijlvolle testimonial-oplossingen voor WordPress op de markt.

Ik moedig je aan om de Testimonials Slider-demo te bekijken om een ​​volledig beeld te krijgen van wat het kan doen.

5. Super Getuigenissen (GRATIS / $ 14)

Super Testimonials is een eenvoudige WordPress-plug-in met vier testimonial-ontwerpsjablonen. Voor elke getuigenis kunt u een beoordeling, aanbevolen afbeelding, bedrijfsinformatie en meer toevoegen.

De plug-in heeft weinig opties, maar testimonials kunnen aan categorieën worden toegewezen, er is een shortcode voor het weergeven van testimonials in een widget en attributen zijn beschikbaar om u te helpen een thema toe te wijzen, items te sorteren en testimonials uit een bepaalde categorie weer te geven.

Bewerk Super Testimonials

De pro-versie van Super Testimonials is beschikbaar voor slechts $ 14 en voegt 20 schuifsjablonen toe met 60 skins, tien lijstsjablonen met 30 skins en vijf rastersjablonen met 15 skins.

Het voegt ook meer dan honderd shortcodes en veel nieuwe op styling gebaseerde shortcode-attributen toe. Getuigenissen kunnen ook in kolommen worden weergegeven.

Een voorbeeld van supergetuigenissen

De gratis versie van Super Testimonials is gemakkelijk te gebruiken en levert mooie getuigenissen op, maar, net als het aangepaste posttype van Jetpack, biedt het weinig configuratie-opties.

Met slechts $ 14 denk ik dat Super Testimonials Pro de betere optie is, omdat het tientallen aanvullende testimonial-sjablonen en skins biedt. Ze zien er geweldig uit – bekijk de demopagina om ze in actie te zien.

6. Testimonial Rotator (GRATIS)

Testimonial Rotator is een populaire testimonial-plug-in voor WordPress-schuifregelaars die gratis te gebruiken is.

Het kan worden gebruikt om getuigenissen weer te geven in professionele dia’s en er zijn verschillende overgangseffecten en miniatuurafmetingen beschikbaar. U kunt ook de snelheid specificeren waarmee dia’s verder gaan, precies definiëren wat er in uw sjabloon wordt weergegeven en ervoor kiezen om getuigenissen die aan de dia zijn toegewezen willekeurig te maken.

Testimonial Rotator bewerken

De plug-in heeft andere handige functies, zoals een archiefpagina met aangepaste berichttypen voor getuigenissen, een aangepast CSS-vak voor het vormgeven van uw getuigenissen en de mogelijkheid om beoordelingen, aanbevolen afbeeldingen en auteursinformatie toe te wijzen.

Hoewel de plug-in 100% gratis te downloaden en te gebruiken is, is er een themapakket beschikbaar vanaf $ 19,99 dat vijf extra testimonial-lay-outs toevoegt aan de twee die al zijn inbegrepen. Er worden geen extra functionaliteit of opties toegevoegd als u dit pakket koopt.

Een voorbeeld van een getuigenis Rotator

Testimonial Rotator is een fantastisch uitziende testimonial-oplossing. De twee beschikbare lay-outs zijn voor velen voldoende, maar u kunt extra thema’s kopen of uw eigen lay-outsjabloon maken.

Het is een goede keuze als u getuigenissen in dia’s wilt weergeven.

Eervolle vermeldingen

Meer dan 20 plug-ins voor WordPress-getuigenissen zijn getest voor onze voorbereiding van dit artikel.

Drie goede testimonial-oplossingen die onze lijst net misten, waren AP Custom Testimonial, Testimonial en Stars Testimonials.

AP Custom Testimonial is een interessante plug-in die vijf lay-outs, een dynamische shortcode-generator en een aantal nuttige ontwerpinstellingen biedt. Er is een pro-versie van de plug-in beschikbaar om meer thema’s toe te voegen, maar deze is helaas al een aantal jaren niet bijgewerkt.

Testimonial is een andere goede oplossing om te overwegen. Nadat u een testimonial heeft toegevoegd, kunt u de meegeleverde shortcode-generator gebruiken om de uitvoer te stylen en te definiëren hoeveel testimonials worden weergegeven.

In de gratis versie kunt u getuigenissen weergeven in dia’s. Als u echter upgradet naar Testimonial Pro, dat beschikbaar is vanaf $ 39, kunt u nog eens vijf lay-outtypen ontgrendelen, inclusief raster en metselwerk. Door te upgraden kunt u ook sociale-mediaprofielen toewijzen aan getuigenissen, tien thema’s toevoegen en honderden aanpassingsopties ontgrendelen.

Een voorbeeld van een getuigenis

Een andere testimonial-oplossing om uit te checken is Stars Testimonials.

Nadat u een testimonial heeft gemaakt met de plug-in, kunt u de lay-out en stijl ervan selecteren. In de gratis versie kunt u een rasterlay-out gebruiken en kiezen uit een van de vijf stijlen.

Maak een shortcode in Testimonials van sterren

Stars Testimonials Pro is verkrijgbaar vanaf slechts $ 14. Door te upgraden krijgt u toegang tot de lay-out van wand- en schuifregelaars en zes extra stijlen.

Wat ik zo leuk vind aan de plug-in, is dat deze je een voorbeeld laat zien van alle lay-outs en stijlen wanneer je testimonial-shortcodes maakt. Nadat u uw stijl heeft geselecteerd, kunt u algemene instellingen aanpassen, kleuren wijzigen met een prachtige kleurselector en een voorbeeld van de uiteindelijke uitvoer bekijken.

Ik raad aan om het te bekijken.

Laatste gedachten

Al deze plug-ins hebben hun sterke en zwakke punten, maar Easy Testimonials viel me op, vooral omdat het honderden aanpassingsopties en verschillende professionele testimonial-sjablonen biedt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me