Top zes drop-down aankondigings- en meldingsbalk-plug-ins voor WordPress (2020)

WordPress aanbiedingen


Succesvolle webmasters begrijpen het belang van het optimaal benutten van de goed zichtbare delen van een website – deze ruimtes moeten worden gebruikt voor maximaal effect als u en uw bezoekers het meeste uit uw aanbod willen halen. In dit bericht richt ik me op één belangrijk impactgebied: Helemaal bovenaan het scherm.

Een meldingsbalk is een van de beste manieren om deze waardevolle ruimte bovenaan het scherm te targeten. Als u ze niet kent, zijn meldingsbalken dat gebruikt om korte, maar belangrijke, berichten weer te geven via kleine, felgekleurde stroken die verankeren aan de bovenkant van het scherm.

Ze zijn het ideale alternatief voor pop-ups, omdat hun positie bovenaan het scherm zorgt voor maximale zichtbaarheid zonder de bezoekersstroom te verstoren, waardoor ze veel minder opdringerig zijn. Voor veel webmasters is dit het perfecte compromis en daarom zijn meldingsbalken enorm populair geworden.

Een andere reden voor hun populariteit is hun veelzijdigheid – meldingsbalken kunnen een aantal functies vervullen, zoals het weergeven van belangrijke aankondigingen, het werven van nieuwe abonnees op een mailinglijst of het linken naar belangrijke inhoud.

Ze zijn bijzonder geschikt voor het genereren van conversies en voor het weergeven van effectieve calls-to-action.

Vandaag zal ik u kennis laten maken met zes van de beste WordPress-plug-ins voor meldingsbalken die beschikbaar zijn.

Laten we beginnen…

1. Aankondigingsbalk ($ 19)

Aankondigingsbalk

Aankondigingsbalk is een betaalbare meldingsoplossing van Themify waarmee u een balk bovenaan of onderaan uw pagina’s kunt weergeven.

De ontwikkelaars hebben een aangepast berichttype gemaakt voor aankondigingen, wat betekent dat het toevoegen van een aankondiging hetzelfde is als het toevoegen van een nieuwe blogpost of pagina.

Onder de editor zie je een aangepast paneel voor het configureren van je meldingsbalk. U kunt de startdatum en einddatum voor uw balk definiëren, evenals de knoplink en tekst.

Aankondigingsbalk opties

Omdat het grootste deel van de meldingsbalk is gemaakt in de WordPress-editor, is er geen limiet aan wat u kunt maken.

U kunt aankondigingen aan categorieën toewijzen en de WordPress-editor gebruiken om tekst op te maken, afbeeldingen in te voegen en citaten te delen. Er is ook ondersteuning voor Google Maps en, als je wilt, kun je video’s en shortcodes integreren van andere WordPress-plug-ins die je hebt geïnstalleerd.

Meldingsbalken kunnen op uw website of op specifieke berichten of pagina’s worden weergegeven. Er is ook een shortcode beschikbaar, die kan worden gebruikt in berichten en pagina’s of in WordPress-sjablonen.

Er is ook een widget, maar helaas heeft de widget ervoor gezorgd dat alle andere widgets op mijn website niet werden weergegeven. Ik heb dit getest met een aantal WordPress-thema’s, en dit probleem deed zich voor in alle thema’s.

Aankondigingsbalk Voorbeeld

Op de hoofdpagina met instellingen kunt u instellen hoeveel woorden worden weergegeven voordat de gebruiker moet klikken om meer te zien. Tekst kan ook over het scherm worden geschoven en er zijn een groot aantal schuifregelaars beschikbaar om u hierbij te helpen.

De positie van de bar kan ook worden ingesteld en u kunt de bar vast of absoluut maken.

Op het tabblad Ontwerpen kunt u selecteren hoe tekst wordt uitgelijnd, de tekenstijl en de ontwerpstijl. Als u op de knop voor aangepast uiterlijk klikt, krijgt u volledige controle over de lettertypen en kleuren die op uw balk worden gebruikt.

Aankondigingsbalk ontwerpinstellingen

Met slechts $ 19 is de aankondigingsbalk een aantrekkelijke optie.

De plug-in is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken, ziet er geweldig uit en laat je een onbeperkt aantal meldingsbalken maken.

2. Hallo Bar (GRATIS / $ 29-Plus)

Hallo bar

Hello Bar is een gehoste meldingsservice die tot doel heeft uw bezoekers om te zetten in klanten.

Nadat u zich heeft aangemeld voor een gratis account, wordt u gevraagd wat uw doel is. U kunt ervoor kiezen om uw e-maillijst te laten groeien, doelen naar een specifieke URL te leiden, bezoekers op de hoogte te stellen van een promotie, een aankondiging te doen, gebruikers toe te staan ​​u met één klik te bellen of uw sociale media-accounts te promoten.

Een doel kiezen in de Hello Bar

Vervolgens wordt u naar een aanpasser gebracht waarmee u elk onderdeel van uw meldingsbalk kunt wijzigen. De tekst, knop, kleuren en styling kunnen allemaal worden aangepast.

U kunt kiezen uit tientallen vooraf gemaakte kleurenschema’s, maar als u dat wilt, kunt u Hello Bar ze automatisch laten aanpassen aan het kleurenschema op uw website.

Hallo Bar Customiser

In dit gebied kunt u teruggaan en het doel van uw meldingsbalk wijzigen als u dat wilt, bijvoorbeeld van een aankondiging tot het verzamelen van e-mails. U kunt ook definiëren of de balk wordt weergegeven aan iedereen, mobiele bezoekers of alleen aan degenen die op de startpagina van uw website terechtkomen.

Andere instellingen die u kunt configureren, zijn onder meer: ​​Toestaan ​​dat bezoekers de balk sluiten; of er een vertraging is voordat deze wordt geladen; en of het wordt weergegeven terwijl gebruikers naar beneden scrollen.

Knoppen worden bovenaan de aanpasser weergegeven om een ​​voorbeeld van uw meldingsbalk op desktops, tablets en mobiele telefoons weer te geven.

Als je klaar bent, kun je je ontwerp opslaan of publiceren. Nadat u de meldingsbalk heeft gepubliceerd, wordt u getoond hoe u deze op uw website kunt installeren. Er is HTML-code beschikbaar, maar als u de Hello Bar WordPress-plug-in installeert, hoeft u alleen maar de Hello Bar-sitefragmentcode te kopiëren en plakken om de balk op uw website te activeren.

Er zijn geen verdere opties beschikbaar in de WordPress-plug-in – deze wordt alleen gebruikt als een brug tussen uw website en de belangrijkste Hello Bar-website.

E-mails verzamelen met Hello Bar

Niet iedereen wil een gehoste notificatiebalk-oplossing, maar Hello Bar biedt wel veel geavanceerde functies die alternatieve oplossingen niet bieden.

Het gratis abonnement is geschikt voor 5.000 weergaven per maand en er kunnen maximaal tien balken worden gemaakt. Eén A / B-split-test is ook toegestaan.

Er zijn twee premium-abonnementen beschikbaar en u moet een van deze abonnementen selecteren om de Hello Bar-branding van uw meldingsbalk te verwijderen.

Door te upgraden, kan een onbeperkt aantal balken worden gemaakt en worden geavanceerde ontwerpfuncties, targetingfuncties en A / B-tests toegevoegd. Integratie met services van derden, zoals Zapier, wordt ook beschikbaar gemaakt.

Het groeiplan kost $ 29 per maand en maakt tot 50.000 maandelijkse paginaweergaven mogelijk; het elite-abonnement kost $ 99 per maand en maakt 500.000 maandelijkse paginaweergaven mogelijk.

Als je Hello Bar leuk vindt, moet je ook Sumo eens bekijken. De Smart Bar werkt op een vergelijkbare manier en kan bovenaan of onderaan uw pagina’s worden weergegeven.

3. WP-meldingsbalken (GRATIS / $ 19-plus)

WP-meldingsbalken

WP Notification Bars is een gebruiksvriendelijke oplossing waarmee u de tekst en kleuren die aan bezoekers worden getoond kunt aanpassen – de gratis versie van deze plug-in is beschikbaar op WordPress.org.

U kunt bepalen of de bar door bezoekers kan worden gesloten, of deze op een absolute of vaste positie wordt geplaatst en wat de inhoudsbreedte moet zijn.

De inhoud van uw bericht kan worden toegevoegd op het tabblad Inhoud. Hoewel WP Notification Bars een aangepast berichttype gebruikt, wordt de WordPress-editor, in tegenstelling tot de Themify Announcement Bar, niet gebruikt. Je kunt echter gewoon kopiëren en plakken wat je wilt in het aangepaste vak, inclusief HTML-code en shortcodes van andere WordPress-plug-ins.

Inhoudsinstellingen voor WP-meldingsbalken

Op het tabblad Stijl kunt u de achtergrondkleur, tekstkleur en linkkleur instellen. De lettergrootte kan ook worden gedefinieerd.

Een functie die ik zo leuk vind aan WP-meldingsbalken is de mogelijkheid om te bepalen wie de balk ziet – u kunt aangeven of deze wel of niet wordt weergegeven op de startpagina, berichten of pagina’s. Deze zelfde instellingen kunnen worden toegepast op bezoekers van Google en Facebook.

Voorwaarden voor WP-meldingsbalken

WP Notification Bar Pro verkoopt momenteel $ 19 voor een enkele websitelicentie, $ 29 voor drie websites en $ 49 voor een onbeperkte licentie.

Als alternatief kunt u toegang krijgen tot de pro-versie door een MyThemeShop-lidmaatschap aan te schaffen. Het lidmaatschap kost $ 8,29 per maand en geeft je toegang tot 77 premium WordPress-thema’s en 18 premium WordPress-plug-ins.

De pro-versie voegt veel extra functionaliteit toe. Dit omvat A / B split-testen, de mogelijkheid om demo-inhoud te importeren, ondersteuning voor 18 social media-services, zoekformulieren, nieuwsbriefformulieren, countdown-timers, analyses, video’s en meer.

Het vergroot ook het aantal beschikbare voorwaarden door u de mogelijkheid te geven de bar te beperken tot mobiele bezoekers.

WP Notification Bar Pro

De kernversie van WP Notification Bars heeft alles wat je nodig hebt om berichten weer te geven, maar de pro-versie tilt de zaken naar een hoger niveau en is beschikbaar voor slechts $ 19.

4. Bovenste balk (GRATIS / $ 16 plus)

Bovenste balk

Als je op zoek bent naar eenvoud, dan is de Top Bar iets voor jou. Deze eenvoudige plug-in voor de meldingsbalk plaatst alle aanpassingsopties en instellingen op één pagina.

Op de instellingenpagina kunt u definiëren of de balk actief is en of deze vast blijft wanneer gebruikers naar beneden scrollen.

De achtergrondkleur van de balk kan ook worden gewijzigd, maar er is, bizar genoeg, geen optie voor de lettertypekleur, dus u moet ervoor zorgen dat de achtergrondkleur goed werkt met witte tekst.

Uw tekstbericht en knopinformatie worden ook geconfigureerd op deze hoofdinstellingenpagina.

Instellingenpagina bovenbalk

In de gratis versie van Top Bar staat: ‘Dit is een gratis plug-in, deze is NIET beperkt en bevat geen advertenties.’ Hoewel ik het op prijs stel dat er geen advertenties worden weergegeven, is de plug-in vrij eenvoudig in vergelijking met alternatieve oplossingen.

U kunt bijvoorbeeld maar één meldingsbalk maken in het instellingengebied en u moet upgraden naar Top Bar Pro om het een mobielvriendelijk responsief ontwerp te geven (het is de enige meldingsbalkoplossing in deze lijst die niet native responsive is). Je moet ook upgraden om bezoekers de mogelijkheid te geven de bar te sluiten.

Voorbeeld bovenbalk

Top Bar Pro kost $ 16 per jaar voor een enkele websitelicentie en $ 39 per jaar voor een onbeperkte websitelicentie.

Door te upgraden kunt u een vertraging instellen totdat uw meldingsbalk voor bezoekers verschijnt en u kunt de balk beperken tot gasten of geregistreerde gebruikers.

Met de pro-versie van Top Bar kunt u ook de balk onder aan de pagina weergeven en er zijn een aantal extra stylingopties, zoals het wijzigen van de lettergrootte.

Aanpassing van styling is nog steeds vrij beperkt, maar dit is iets dat ik wil vergeven, omdat de meldingsbalken die het produceert er zo geweldig uitzien.

Top Bar Pro-functies

Sommige mensen zijn misschien gefrustreerd door de beperkingen van de gratis versie van de Top Bar, maar ik hou van de eenvoud ervan omdat ik de neiging heb om eenvoudige berichten weer te geven via meldingsbalken. Bovendien ziet de meldingsbalk er geweldig uit.

De pro-versie is redelijk geprijsd en heeft een aantal interessante functies die de plug-in aanzienlijk verbeteren, maar ik denk dat er betere alternatieven zijn in de premiummarkt.

5. Gemakkelijke meldingsbalk (GRATIS)

Gemakkelijke meldingsbalk

Een andere eenvoudige meldingsbalk waar ik van hou, is Easy Notification Bar.

Deze WordPress-plug-in, ontwikkeld door WP Explorer, is een van de weinige meldingsbalkoplossingen die alle instellingen in de WordPress-thema-aanpasser plaatst. Dit betekent dat alle wijzigingen die u aanbrengt in realtime kunnen worden bekeken.

U kunt het bericht, de achtergrondkleur, tekstkleur, tekstuitlijning en tekstgrootte wijzigen. De knoptekst en link kunnen ook worden gedefinieerd. Als je wilt, kun je de knop link nofollow maken en de pagina openen in een nieuw tabblad.

Eenvoudige meldingsbalkinstellingen

Een ding dat u momenteel niet kunt wijzigen, is de kleur van de knop.

Wanneer u in plaats daarvan de achtergrondkleur wijzigt, verandert de plug-in de knopkleur in een donkerdere kleur, zodat deze opvalt.

In de praktijk werkt dit eigenlijk heel goed, maar ik zou nog steeds graag de mogelijkheid zien om mijn eigen knopkleur te definiëren.

Een voorbeeld van een eenvoudige meldingsbalk

Easy Notification Bar is ongetwijfeld een eenvoudige notificatiebalkoplossing. Bezoekers kunnen de balk niet sluiten en het is niet mogelijk om de balk bovenaan de pagina te vergrendelen terwijl bezoekers scrollen.

Als u echter alleen een sms-bericht en knop bovenaan uw pagina’s wilt weergeven, is Easy Notification Bar een geweldige oplossing en u zult genieten van hoe het integreert met de WordPress-aanpasser.

6. Apex-meldingsbalk (GRATIS / $ 22)

Apex-meldingsbalk

Als je volledige controle wilt over hoe je meldingsbalk is gestructureerd, ga dan naar Apex Notification Bar. Zowel de lite als de volledige versie van de plug-in stellen je in staat je bar naar eigen inzicht vorm te geven.

In het algemene instellingengebied van Apex Notification Bar Lite kunt u de meldingsbalk in- en uitschakelen, deze inschakelen voor mobiele bezoekers en deze bovenaan de pagina, onderaan de pagina plaatsen of een absolute positie gebruiken.

Als u wilt, kunt u ervoor kiezen om alleen de meldingsbalk op uw startpagina weer te geven.

Algemene instellingen Apex-meldingsbalk

De meeste plugin-instellingen bevinden zich in het gedeelte met componentinstellingen.

Op het tabblad met de lay-out van de balk kunt u kiezen uit een van de vijf kleurenschema’s en u kunt de styling zelf aanpassen op het volgende tabblad.

Elk aspect van het ontwerp van de balk en de knop kan worden gewijzigd. Dit omvat kleuren, lettertypen, lettergroottes en zelfs koppelingskleuren en zweefkleuren. Mijn enige klacht is dat wanneer je ervoor kiest om de styling zelf aan te passen, je begint met een leeg canvas. Daarom moet je naar binnen gaan en elke afzonderlijke kleur wijzigen.

Op het tabblad voor het instellen van componenten kunt u de inhoud van uw meldingsbalk aanpassen. U kunt ervoor kiezen om tekst / HTML, een aanmeldingsformulier, titel van het bericht, zoekformulier of pictogrammen voor sociale media te gebruiken.

Op het laatste tabblad kunt u de zichtbaarheid definiëren. In dit gebied kunt u ervoor kiezen om de balk na een bepaalde tijd weer te geven of te verbergen, of altijd om de balk weer te geven. Je kunt bezoekers ook toestaan ​​de bar te sluiten.

Instellingen van Apex-meldingsbalkcomponenten

De volledige versie van Apex Notification Bar, die op CodeCanyon voor $ 22 wordt verkocht, voegt tientallen handige functies toe.

Het biedt 15 vooraf gemaakte sjablonen en nog eens 20 sjablonen met een kerst- en nieuwjaarsthema. Met de pro-versie kunt u de balk bovenaan, onderaan, links en rechts van de pagina plaatsen en, als u wilt, kunt u meerdere balken op een pagina weergeven.

Wanneer u een upgrade uitvoert, opent u echt wat u met Apex kunt doen. Extra functionaliteit omvat aangepaste logo’s, aangepaste afbeeldingsachtergronden, aangepaste pictogrammen, Twitter-feeds, RSS-feeds, afteltimer, video-pop-ups, effecten, e-mailmarketingintegratie en meer.

Een andere leuke functie is de mogelijkheid om de balk groter te maken. U kunt hiervan profiteren om kaarten, banners, video’s en widgets weer te geven.

Een voorbeeld van een Apex-meldingsbalk

Apex-meldingsbalk is een uitstekende keuze voor degenen onder u die meer controle willen over wat er in uw meldingsbalken wordt weergegeven.

Apex Notification Bar Lite heeft veel functies waar andere ontwikkelaars voor in rekening brengen, terwijl de volledige versie tientallen extra functies toevoegt die u helpen bij het integreren van rich media.

Eentje om uit te checken.

Eervolle vermeldingen

Tijdens ons onderzoek kwamen we veel nuttige meldingsbalkoplossingen tegen die onze lijst net misten.

WPFront Notification Bar is een fantastische gratis oplossing met tientallen opties. Het geeft u volledige controle over het kleurenschema van uw balk, waar het wordt weergegeven en hoe het werkt.

Een andere goede oplossing is HashBar, die geweldige ondersteuning biedt voor WordPress-paginabouwers en een goede keuze is voor het weergeven van een aanmeldingsformulier voor e-mail.

MailChimp Top Bar

Als u MailChimp gebruikt om uw e-maillijsten te beheren, zult u dol zijn op de MailChimp Top Bar. Met deze add-on voor Mailchimp voor WordPress kunt u een aanpasbaar aanmeldingsformulier voor MailChimp toevoegen aan de bovenkant van uw pagina’s.

Mijn laatste aanbeveling is Advanced Floating Content. Naast het weergeven van een balk bovenaan en onderaan uw pagina’s, kunt u met deze plug-in menu’s en balken laten zweven in een aantal verschillende gebieden.

Laatste gedachten

Als u op zoek bent naar eenvoud, raad ik u aan de Top Bar en de Easy Notification Bar te proberen. Er zijn weinig toeters en bellen, en beide zullen u helpen om een ​​professioneel ogende meldingsbalk te publiceren.

Aankondigingsbalk en WP-meldingsbalken brengen meer geavanceerde functies naar de tafel, terwijl Apex-meldingsbalk u nog meer controle geeft.

Hello Bar is ook een geweldige oplossing, maar houd er rekening mee dat u een maandelijkse vergoeding van $ 29 plus moet betalen als u meer dan 5.000 maandelijkse paginaweergaven genereert.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map