Top zes beste Rich Snippets-plug-ins voor WordPress (2020)

WordPress aanbiedingen


De kernversie van WordPress is ontworpen met zoekmachines in het achterhoofd, helpt hen uw inhoud te crawlen en biedt SEO-vriendelijke functies zoals permalinks. Het heeft echter nog steeds geen ondersteuning voor wat meer ingewikkelde SEO-inhoud, zoals sitemaps en rich snippets.

Rich snippets, gelanceerd in 2009, stellen u in staat om meer informatie over uw webpagina’s rechtstreeks in de zoekresultaten van Google weer te geven – wat kan leiden tot hogere klikfrequenties omdat relevantere gegevens worden getoond aan gebruikers van zoekmachines. Opmerking: Google verwijst nu naar rich snippets als rijke resultaten, maar de meeste mensen blijven de term ‘rich snippets’ gebruiken.

In dit artikel bekijk ik de beste rich snippet-plug-ins die beschikbaar zijn voor WordPress.

Maar laten we eerst eens nader bekijken wat rich snippets zijn, hoe ze eruit zien en hun potentiële voordelen …

Een snelle introductie tot Rich Snippets (Rich Results)

Een zoekmachinefragment toont doorgaans de titel van een webpagina, de URL en een beschrijving, en vaak ook de publicatiedatum.

Voorbeeldfragment

Met rich snippets kan Google aanvullende informatie halen uit de gestructureerde gegevens van een webpagina.

U kunt visuele hulpmiddelen en informatie weergeven, zoals telefoonnummers, adressen, productprijs, aantal beoordelingen, afbeeldingsminiaturen en meer.

Hier bij WinningWP worden rich snippets gebruikt om in het oog springende sterbeoordelingen weer te geven voor ons thema en beoordelingen van plug-ins.

WinningWP Rich Snippets

Google verbetert ook de zoekresultaten voor video’s van het WinningWP YouTube-kanaal door voor elke video afbeeldingsminiaturen weer te geven.

Rich snippets van YouTube

Rich snippets hebben geen direct effect op de positie van zoekmachines, maar u kunt ze wel gebruiken om uw zoekresultaten te laten opvallen en de doorklik naar uw webpagina’s te vergroten. Bovendien, aangezien meer informatie wordt weergegeven aan gebruikers in de SERPS (Search Engine Results Pages), moet het bouncepercentage van uw website lager zijn, omdat de zoekresultaten relevanter zullen zijn.

In 2011 werkte Google samen met Yahoo! en Microsoft (Bing) om Schema.org te maken. Het doel was om ‘schema’s voor gestructureerde gegevens op internet te maken, te onderhouden en te promoten’. (Yandex is later lid geworden van Schema.org.) Met andere woorden, Google wilde dat de rich snippets-functie zou evolueren en door alle grote zoekmachines zou worden ondersteund..

Google ondersteunt drie verschillende opmaakindelingen: JSON-LD; Microdata; en RDFa. Deze formaten worden ook ondersteund door Bing, Yahoo !, en Yandex.

De onderstaande WordPress-plug-ins zullen de opmaak op uw website wijzigen, zodat zoekmachines rich snippets voor uw pagina’s weergeven.

Zodra een plug-in is geïnstalleerd, kunt u een tool zoals de Google Structured Data Testing Tool gebruiken om te controleren of alles correct werkt. U zou ook de Help voor gestructureerde gegevensopmaak van Google nuttig moeten vinden.

All In One Schema Rich Snippets (GRATIS / $ 79 plus een jaar)

Schema - Alles in één schema Rich snippets

All In One Schema Rich Snippets is een rich snippets WordPress-plug-in die negen soorten schema’s ondersteunt: Recensies; evenementen; mensen; producten; recepten; softwaretoepassingen, video’s; Lidwoord; en diensten.

U kunt de tekenreeksen voor elk type schema wijzigen en op het tabblad aanpassing kunt u het uiterlijk van uw rich snippets-vak wijzigen. WooCommerce wordt ook ondersteund door de plug-in.

Dashboard voor alles in één schema.org Rich Snippets

Je kunt rich snippets configureren onder je berichten en pagina’s in het configuratievenster van de plug-in. Het enige dat u hoeft te doen, is het type schema selecteren waartoe uw inhoud behoort en vervolgens de lege plekken invullen.

Schema Pro is beschikbaar vanaf $ 79 per jaar. Deze versie automatiseert het proces van het configureren van de opmaak van pagina’s en biedt geavanceerde functies, zoals targetingregels en aangepaste velden.

De pro-versie voegt ook ondersteuning toe voor Yoast SEO, Advanced Custom Fields en Pods.

Alles in één schema Rich snippets

Met een eenvoudig instellingengebied en ondersteuning voor negen schematypen, is All In One Schema Rich Snippets een gemakkelijke oplossing om aan te bevelen.

Degenen onder u die veel pagina’s op uw website hebben, zullen profiteren van een upgrade naar de pro-versie, zodat voor iedereen automatisch markeringen kunnen worden aangemaakt.

WP Product Review (GRATIS / £ 57 plus een jaar)

WP Product Review Lite

WP Product Review is een WordPress review-plug-in die veel functies biedt om uw beoordelingen te verbeteren – en het ondersteunt ook rich snippets.

Nadat je de plug-in hebt geïnstalleerd, zie je een optie onder berichten en pagina’s die vraagt ​​of de inhoud een recensie is. Wanneer u ja selecteert, kunt u informatie over uw product toevoegen, zoals de titel, naam, prijs en een bijbehorende gelieerde link.

U kunt elk product op verschillende manieren scoren. Als u bijvoorbeeld een televisie aan het beoordelen bent, kunt u deze beoordelen op geluid, beeldkwaliteit, bouwkwaliteit en waarde.

WP Product Review Voorbeeld Template

In het gebied met de belangrijkste instellingen kunt u het hoofdcontrolevak aanpassen. U kunt instellingen aanpassen zoals kleuren, typografie, de koopknop, lettertypen en meer.

Zorg ervoor dat u rich snippets inschakelt in de algemene instellingen. Eenmaal ingeschakeld, haalt de plug-in markup-gegevens uit de beoordelingsinformatie die u voor elk product hebt ingevoerd.

WP Product Review Algemene instellingen

Alles in WP Product Review is ontworpen om de betrokkenheid en partnercommissies te vergroten, en de premiumversie van WP Product Review tilt dit naar een hoger niveau. Het verkoopt vanaf £ 57 per jaar en voegt functies toe zoals shortcodes, aangepaste beoordelingspictogrammen, vergelijkingstabellen, Amazon-integratie en meer.

Het belangrijkste nadeel van WP Product Review is dat het alleen rich snippet-ondersteuning voor beoordelingen toevoegt. Als u rich snippet-ondersteuning wilt voor veel verschillende schematypen, moet u naar een alternatieve oplossing kijken.

Schema App gestructureerde gegevens (GRATIS / $ 30 plus een maand)

Schema App gestructureerde gegevens

Schema App Structured Data is een handige WordPress-plug-in die Schema.org-markeringen maakt voor uw berichten, pagina’s, categorieën en andere WordPress-pagina’s.

Het maakt automatisch markeringen aan, dus u hoeft niet voor elke pagina op uw website aanvullende informatie in te voeren.

Code voor schema App gestructureerde gegevens

In het instellingengebied kunt u aangeven of u een organisatie of een persoon bent en uw uitgeversnaam en logo toevoegen. Opmaakcode kan worden toegevoegd in de koptekst of voettekst en u kunt het standaard schematype voor berichten en pagina’s definiëren.

De beschikbare schematypen zijn blogposting, artikel, live blogposting, nieuwsartikel, rapport, wetenschappelijk artikel, medisch wetenschappelijk artikel, post op sociale media, discussie op het forum, technisch artikel en API-referentie.

Met de plug-in kunt u ook beslissen of bepaalde meta-informatie wordt weergegeven of niet.

Schema App Gestructureerde gegevensinstellingen

U hoeft zich niet aan te melden bij de Schema App-website van de ontwikkelaar om Schema App Structured Data te gebruiken, maar hierdoor worden veel extra functies ontgrendeld, zoals WooCommerce-ondersteuning, Google Tag Manager en een optie om de schema-opmaak van uw concurrent te bekijken.

Met prijzen vanaf $ 30 per maand, is de premium Schema App-service misschien niet voor iedereen, maar ik kan de gratis versie aanbevelen, omdat de manier waarop automatisch markeringen voor pagina’s worden gemaakt fantastisch is.

WP SEO gestructureerd gegevensschema (GRATIS / $ 49 plus)

WP SEO Gestructureerd gegevensschema

WP SEO Structured Data Schema is een populaire WordPress-plug-in voor rich snippets die u een hoog niveau van controle biedt.

De gratis versie van de plug-in ondersteunt 11 schematypen: Organisaties; plaatselijke bedrijven; nieuwsartikelen; blogposts; evenementen; producten; videos; Diensten; beoordelingen; geaggregeerde beoordelingen; en restaurants.

Onder je berichten en pagina’s zie je een vak waarin je rich snippets voor je inhoud kunt configureren, en elk schema heeft een unieke set velden. Recensies hebben bijvoorbeeld velden voor beoordelingen, producten hebben velden voor prijs en URL’s en video’s hebben velden voor miniaturen en videoduur.

WP SEO Gestructureerde gegevensschema-beoordelingsinstellingen

In het gebied met plug-ininstellingen kunt u het type website dat u heeft definiëren en algemene instellingen instellen, zoals uw website-URL en adres. De informatie die u hier invoert, wordt toegepast op al uw inhoud.

WP SEO Gestructureerde gegevensschema-instellingen

Andere informatie, zoals uw bedrijfslogo, profielen op sociale media en contactgegevens, kunnen ook worden ingevoerd. Zoekmachines gebruiken deze informatie soms wanneer iemand naar uw website zoekt.

WP SEO Gestructureerde gegevensschema-instellingen

De premium-versie van WP SEO Structured Data Schema is te koop vanaf $ 49. Upgraden voegt ondersteuning toe voor aangepaste berichttypen, evenals de mogelijkheid om velden automatisch in te vullen uit bestaande gegevens in uw inhoud en uitgeversinstellingen.

Deze versie voegt ook een aantal andere schematypen toe, waaronder: Boeken; cursussen; vacatures; films; muziek; recepten; Tv-afleveringen; cursussen; en Q&Een pagina’s.

Met ondersteuning voor 11 schematypen uit de verpakking en nog veel meer als u upgradet, is WP SEO Structured Data Schema zonder twijfel een van de meest veelzijdige rich snippet-oplossingen die beschikbaar zijn voor WordPress.

Schema & Gestructureerde gegevens voor WP & AMP (GRATIS)

Schema & gestructureerde gegevens voor WP & AMP

Schema & Gestructureerde gegevens voor WP & AMP is een fantastische WordPress-plug-in voor rich snippets die de richtlijnen van Schema.org volgt om uw pagina’s te markeren. Het ondersteunt onbeperkte aangepaste berichttypen en biedt volledige ondersteuning voor Google AMP.

Met de plug-in kunt u tot 16 verschillende schematypen configureren. Het eerste dat u hoeft te doen, is het schema selecteren dat u wilt inschakelen.

Schema toevoegen aan schema en gestructureerde gegevens voor WP en AMP

Op de volgende pagina kunt u elk schematype configureren. Er is een grote selectie velden voor elk type om u te helpen alles aan te passen zoals u dat wilt.

Zodra een schema is geconfigureerd, wordt u naar een plaatsingspagina gebracht waar u kunt definiëren wanneer het schematype wordt gebruikt. U kunt schematypen beperken tot specifieke berichttypen, categorieën, berichtindelingen, taxonomieën, paginasjablonen en meer. Als je wilt, kun je meerdere voorwaarden gebruiken om een ​​bepaald schema weer te geven.

Als je dit proces eenmaal hebt doorlopen, kun je het schema aan elk gewenst berichttype toewijzen. U kunt natuurlijk op elk moment teruggaan en instellingen wijzigen.

Schema Details

Schema & Gestructureerde gegevens voor WP & AMP biedt veel handige instellingen. Voor zoekmachines kunnen belangrijke websitepagina’s worden gedefinieerd en er zijn opties voor kennisgrafiek, AMP, social media-profielen en meer.

Plugin-instellingen kunnen worden geïmporteerd en geëxporteerd en er zijn migratietools beschikbaar om u te helpen migreren van andere rich snippets en SEO-gerelateerde plug-ins. Je kunt ook ondersteuning toevoegen voor populaire WordPress-plug-ins zoals WooCommerce, kk Star Ratings, The Events Calendar en Yoast SEO.

Instellingen voor schema en gestructureerde gegevens voor WP en AMP

Ondanks schema & Gestructureerde gegevens voor WP & AMP is een van de meest veelzijdige rich snippets-oplossingen die online beschikbaar zijn en is 100% gratis te gebruiken. Er is geen premium-versie beschikbaar, dus je zult geen functies of instellingen vinden die beperkt zijn in de plug-in.

Het is een geweldige oplossing die gemakkelijk aan te bevelen is.

SNIP: plug-in voor gestructureerde gegevens voor WordPress ($ 92)

SNIP - Plug-in voor gestructureerde gegevens voor WordPress

Verkoop voor $ 92 op CodeCanyon, SNIP: Structured Data Plugin voor WordPress is een premium rich snippet en gestructureerde WordPress-plug-in voor gegevens die ondersteuning biedt voor de Gutenberg-editor en voor WooCommerce.

Het beschikt over een functie genaamd global snippets waarmee u één schema kunt maken en dit automatisch kunt toepassen op alle berichten, pagina’s of aangepaste berichttypen. Regels kunnen worden gedefinieerd zodat u volledige controle heeft over welk schema wordt toegepast op inhoud en wanneer.

SNIP: plug-in voor gestructureerde gegevens voor WordPress

Er worden meer dan 800 schematypen ondersteund. In wezen is elk op Schema.org vermeld schematype beschikbaar.

De plug-in biedt ondersteuning voor aangepaste velden en kan ook worden uitgebreid via haken.

SNIP: plug-in voor gestructureerde gegevens voor WordPress

SNIP: Structured Data Plugin voor WordPress is een flexibele oplossing die elk type schema ondersteunt dat online beschikbaar is. Degenen onder u die bereid zijn te betalen om de beste snippet-oplossing voor uw website of bedrijf te hebben, moeten dit van dichterbij bekijken.

Eervolle vermeldingen

Tijdens onze tests komen we vaak goede oplossingen tegen die net niet de definitieve lijst maken.

Een dergelijke oplossing is WP Review door MyThemeShop. Het is in de eerste plaats een review-WordPress-plug-in, maar het heeft fantastische ondersteuning voor rich snippets.

Brin Wilson, oprichter van WinningWP, heeft de pro-versie van WP Review uitgebreid getest. Hij vond de plug-in een beetje frustrerend om te gebruiken en vond het niet leuk dat hij alleen kon worden gebruikt als je hem met MyThemeShop verbond met een andere plug-in. Toch ondersteunt de pro-versie 14 rich snippet-typen, dus sommigen van jullie willen misschien eens kijken of alternatieve oplossingen niet werken voor jou.

Een andere premiumoplossing die u moet overwegen, is Rich Snippets & Schema Markup Plugin voor WordPress & WooCommerce. Het verkoopt voor $ 29 van CodeCanyon, het ondersteunt verschillende schematypen en biedt u veel verschillende manieren om rich snippets op zoekmachines weer te geven.

Rich Snippets & Schema Markup Plugin voor WordPress & WooCommerce

Laatste gedachten

Rich snippets zijn een fantastische manier om zoekresultaten voor uw webpagina’s te laten opvallen. Dit kan helpen om meer gericht verkeer naar uw website te leiden.

Ik hoop dat je de bovenstaande lijst met rich snippet en schema WordPress-plug-ins nuttig vond. Met al deze plug-ins kunt u uw zoekresultaten verbeteren, maar sommige oplossingen bieden meer aanpassingsmogelijkheden dan andere.

Met de meer geavanceerde rich snippet WordPress-plug-ins kunt u automatisch gestructureerde gegevens uit uw inhoud halen. Dit is handig als u een grote website heeft met honderden of duizenden pagina’s, maar het heeft duidelijk voordelen om tijd te besteden aan het uniek maken van de fragmenten voor elke pagina.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me