Top tien plug-ins voor het WordPress Genesis Framework (2017)

WordPress aanbiedingen


Ik ben al vele jaren een tevreden klant van StudioPress – en de kern van alle StudioPress WordPress-ontwerpen is hun enorm populaire Genesis Framework.

Genesis is een efficiënt raamwerk dat een minimale benadering van functies en opties vereist. Hierdoor mist het veel functionaliteit die andere WordPress-frameworks bieden, maar dit was natuurlijk het ontwerp. Genesis heeft geen last van een opgeblazen instellingengebied zoals andere WordPress-frameworks, maar er zijn momenten waarop ik zou willen dat ik bepaalde wijzigingen kon aanbrengen in het optiegebied in plaats van aangepaste functies te moeten gebruiken.

Gelukkig zijn er veel officiële plug-ins en plug-ins van derden beschikbaar voor Genesis die de functionaliteit van het framework uitbreiden. In dit artikel wil ik met u delen wat ik beschouw als de beste beschikbare Genesis-plug-ins.

Laten we beginnen:

Genesis Simple Edits

Genesis Simple Edits is de eerste plug-in die ik installeer wanneer ik een Genesis-kindthema gebruik. Hiermee kan ik snel de meta-informatie wijzigen die wordt weergegeven in mijn blogposts en de uitvoer van mijn voettekst aanpassen.

Als u alleen uw voettekst hoeft aan te passen, kunt u in plaats daarvan Genesis Custom Footer overwegen.

Genesis Simple Edits

Genesis Favicon Uploader

Helaas bevat het Genesis-framework geen optie om de favicon van de website te wijzigen. Als je deze functionaliteit voor clients wilt toevoegen, raad ik aan Genesis Favicon Uploader te installeren.

Genesis Favicon Uploader

Genesis eenvoudige aanpassingen

Genesis Simple Customizations biedt veel meer aanpassingsmogelijkheden dan Genesis Simple Edits. Hiermee kunt u eenvoudig de Genesis favicon-afbeelding verwijderen, informatie plaatsen, meta, voettekst plaatsen en de bewerkingslink.

Het subnavigatiemenu kan ook worden verwijderd of onder de koptekst worden geplaatst. Met de plug-in kunt u ook de positie van aanbevolen afbeeldingen en categoriebeschrijvingen wijzigen en u kunt de tekst van verschillende velden aanpassen.

Genesis eenvoudige aanpassingen

Genesis Visual Hook Guide

Genesis staat bekend om het aantal haken dat het biedt. Met deze haken kunnen ontwikkelaars en Genesis-gebruikers eenvoudig inhoud invoegen in specifieke delen van hun website.

Als u niet zeker weet waar deze haken zich bevinden, raad ik aan Genesis Visual Hook Guide te installeren. De plug-in geeft een overlay weer op het ontwerp van uw live website en benadrukt de gebieden waarnaar de haken verwijzen. Het is de meest praktische oplossing die beschikbaar is om de locatie van Genesis-haken te zien.

Genesis Visual Hook Guide

Genesis Simple Hooks

Met Genesis Simple Hooks kunt u eenvoudig code toevoegen aan elk gebied van uw website. Het enige dat u hoeft te doen, is uw HTML-, shortcode- of PHP-code invoeren in een van de vele beschikbare Genesis-hooks. Het is heel eenvoudig te gebruiken en ook erg effectief.

Genesis Simple Hooks

Genesis Design Palette Pro

Genesis Design Palette Pro is zo’n handige plug-in dat StudioPress ervoor koos om het op hun officiële website te promoten. Hiermee kunt u elk aspect van het ontwerp van uw website bewerken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over code. Het enige dat ik niet leuk vind aan Genesis Design Palette Pro, is dat het niet wordt meegeleverd met het Genesis-framework zelf!

De plug-in kost $ 49 voor een enkele licentie, $ 89 voor vijf websites en $ 199 voor 50 websitelicenties. Alle abonnementen worden geleverd met een jaar ondersteuning en updates, import- en exportfunctionaliteit en toegang tot documentatie.

Genesis Design Palette Pro

Genesis Super Customizer

Als u uw website liever aanpast met de WordPress-aanpasser, kunt u Genesis Super Customizer proberen. Met meer dan 100 aanpassingsmogelijkheden is het veruit een van de meest flexibele oplossingen die beschikbaar zijn voor Genesis.

Zodra Genesis Super Customizer is geactiveerd, kunt u elk element van uw websiteontwerp aanpassen. Dit omvat uw koptekst, zijbalk, formulierinstellingen, knopindeling, navigatiestijlen en nog veel meer.

Genesis Super Customizer

Genesis Extender

Genesis Extender is een veelzijdige plug-in die is gemaakt voor Genesis-ontwikkelaars.

Hiermee kunt u eenvoudig functies zoals postformaten en paginatitels activeren en deactiveren, en gemakkelijk miniatuurafmetingen wijzigen. U kunt ook aangepaste CSS, aangepaste JavaScript, aangepaste sjablonen, aangepaste functies, aangepaste widgetgebieden, aangepaste hook boxes en nog veel meer toevoegen.

Genesis Extender kost $ 49 voor één website, $ 89 voor drie websites en $ 149 voor onbeperkt gebruik. Alle licenties worden geleverd met een jaar ondersteuning en updates, met jaarlijkse verlengingen tegen 50% van de oorspronkelijke kosten.

Genesis Extender

Genesis Layout Extra’s

Genesis Layout Extras kan worden gebruikt om de standaardlay-outs van uw startpagina, berichten en pagina’s, categorieën, archieven, auteurspagina’s, 404-foutpagina, bijlage, pagina met zoekresultaten en meer te wijzigen.

Het ondersteunt aangepaste berichttypen die zijn toegevoegd door Genesis-kinderthema’s en plug-ins zoals WooCommerce, bbPress en Easy Digital Downloads.

Genesis Layout Extra's

Genesis Club Pro

Genesis Club Pro is moeilijk te classificeren, omdat het zoveel dingen doet. Het voegt 25 functies toe aan uw website, waaronder video-bestemmingspagina’s, een meldingsbalk voor uw koptekst, een favicon-uploader, handtekeningen van de auteur, een afbeeldingsschuifregelaar en meer.

Genesis Club Pro kost $ 57 voor een enkele licentie, $ 97 voor een multi-licentie en $ 197 voor een ontwikkelaarslicentie. Alle abonnementen worden geleverd met een jaar ondersteuning en upgrades.

Genesis Club Pro

Genesis Simple Share

Zoals u zeker weet, is er een overvloed aan plug-ins voor het delen van sociale media beschikbaar voor WordPress en deze kunnen allemaal worden gebruikt met de Genesis-plug-in. U kunt echter een oplossing voor het delen van sociale media overwegen die speciaal is ontworpen voor Genesis-gebruikers.

Genesis Simple Share is zo’n optie. Het is een eenvoudige plug-in, maar ik hou van de strakke professionele uitstraling. Ontworpen door StudioPress, kan Genesis Simple Share een kleine of middelgrote sociale balk of grote sociale vakken aan uw website toevoegen. Het kan boven en / of onder uw inhoudsgebied worden toegepast in blogposts, pagina’s, bijlagenpagina’s en archieven.

Twee andere plug-ins die u misschien ook wilt overwegen, zijn de eenvoudige sociale pictogrammen van StudioPress en de asynchrone laadoplossing Genesis Optimized Social Share.

Genesis Simple Share

En de rest…

De populariteit van Genesis betekent dat er een overvloed aan plug-ins is die speciaal zijn ontworpen voor het framework. In dit gedeelte wil ik de rest van de beste opnoemen.

Navigatie & SEO

Deze plug-ins helpen u de navigatie uit te breiden en het voor bezoekers en zoekmachines gemakkelijker te maken om uw inhoud te vinden.

 • Genesis Simple Menu’s – Een handige plug-in waarmee u een WordPress-menu kunt toewijzen aan het secundaire Genesis-navigatiemenu per post, per pagina, per tag of per categorie.
 • Genesis titel wisselen – Hiermee kunt u titels op specifieke pagina’s uitschakelen.
 • Genesis Grid – Kan worden gebruikt om archieven in een raster weer te geven.
 • Genesis Single Breadcrumbs – Hiermee kunt u breadcrumbs op specifieke berichten en pagina’s uitschakelen.
 • SEO Data Transporter – Uitermate handig als u SEO-instellingen van Genesis naar een SEO-plug-in zoals All in One SEO of WordPress SEO wilt overzetten.
 • Genesis Simple Sidebars – Een gemakkelijke manier om nieuwe zijbalken toe te voegen aan uw door Genesis aangedreven website.

Styling

Handige styling-gerelateerde plug-ins die u zullen helpen het uiterlijk van uw website te veranderen.

 • Genesis Style Trump – Dwingt het Genesis-themastijlblad voor kinderen om later te laden.
 • Genesis Printstyle Plus – Voegt een printerklaar stylesheet-bestand toe aan uw website.
 • Genesis Simple Page Sections – Een eenvoudige manier om delen van uw pagina over de volledige breedte van de pagina te laten lopen.
 • Genesis Responsive Slider – Een stijlvolle responsive slider die speciaal is ontworpen voor Genesis.
 • Simple Custom CSS – Hiermee kunt u eenvoudig aangepaste CSS aan uw website toevoegen. Deze plug-in is niet speciaal ontworpen voor het Genesis Framework, maar is een goede aanvulling op Genesis.

Widgets

Een verzameling widgets die zijn ontworpen voor websites die het Genesis Framework gebruiken.

 • Genesis Sandbox Featured Content Widget – Voegt Genesis featured content ondersteuning toe voor aangepaste berichttypes en taxonomieën.
 • Genesis Tabs – Geeft een widgetvenster met tabbladen weer dat blogposts en hun aanbevolen afbeeldingen toont.
 • WP Genesis Box – Helpt u Genesis op uw zijbalk te promoten.
 • Genesis Author Pro – Hiermee kunt u een boekenbibliotheek toevoegen aan uw Genesis-website.

Integratie en uitbreiding

Er zijn een aantal plug-ins beschikbaar die u helpen bij het verbeteren van specifieke StudioPress-kindthema’s, zoals Genesis Prose Extras en AgentPress Listings.

Er zijn ook een aantal plug-ins beschikbaar die helpen bij het integreren van Genesis met populaire WordPress-plug-ins. Deze omvatten Genesis Connect voor BuddyPress, bbPress Genesis Extend, Genesis Connect voor eenvoudige digitale downloads en Genesis Connect voor WooCommerce.

Als je de nieuwste versie van Genesis wilt installeren, bekijk dan Genesis Beta Tester en zorg ervoor dat je Genesis Translations installeert als je je Genesis-website wilt vertalen.

Laatste gedachten

Ik hoop dat je hebt genoten van deze blik op wat volgens mij de allerbeste Genesis-plug-ins zijn die tot nu toe zijn uitgebracht – een selectie die, hopelijk, je ogen zal openen voor wat er kan worden bereikt met dit ongelooflijke raamwerk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map