Top negen beste plug-ins voor evenementenkalender voor WordPress (2020)

WordPress aanbiedingen


Evenementenkalenders zijn een essentieel hulpmiddel om uw evenementen tot een succes te maken, zodat u ze effectief kunt beheren en aan potentiële klanten kunt verkopen.

Een eenvoudige plug-in voor evenementenkalender van WordPress toont een kalender met aankomende evenementen, maar er zijn veel geavanceerde oplossingen waarmee bezoekers zich kunnen registreren en ook voor evenementen kunnen betalen. Naast ticketing kunnen plug-ins voor evenementenkalender ook reserveringen, RSVP’s en gebruikersinzendingen verwerken – en deze tools helpen u bij het plannen en plannen van evenementen, afspraken, feesten en meer.

In dit artikel ga ik delen wat ik beschouw als de beste plug-ins voor evenementenkalender die beschikbaar zijn voor WordPress.

Events Manager (GRATIS / $ 75 plus)

Events Manager is een geavanceerde evenementenkalenderoplossing die actief is op meer dan 100.000 WordPress-websites. Het kan worden gebruikt om een- en meerdaagse evenementen te beheren en ze kunnen worden ingesteld als terugkerend.

Evenementen worden opgeslagen als aangepaste berichttypen van WordPress, dus het toevoegen van een nieuw evenement werkt op dezelfde manier als het toevoegen van een bericht of pagina in WordPress. U kunt elk evenement een naam geven en een beschrijving met afbeeldingen en video’s toevoegen in het hoofdinhoudsgebied.

De exacte tijd en locatie kunnen voor elk evenement worden gedefinieerd en tags en categorieën kunnen ook aan evenementen worden toegewezen.

In het boekings- en registratiegebied kunt u meerdere tickets voor uw evenement maken. Ticketboekingen kunnen worden beperkt tot een bepaalde periode en u kunt aangeven hoeveel tickets er beschikbaar zijn.

Widgets zijn ook beschikbaar voor evenementen, locaties en kalenders, die u zullen helpen de huidige status van evenementen aan bezoekers te tonen.

Boekingen en registratie

Het gebied met de belangrijkste plug-in-instellingen geeft u een idee van hoe geavanceerd Events Manager is, met honderden opties verspreid over vijf verschillende tabbladen.

Alles kan worden gedefinieerd, inclusief miniaturen, Google Maps-integratie, formulierinstellingen, evenementpagina’s, opmaak en ontwerp, e-mailbevestigingen, boekingen en meer. Er is zelfs een rolmanager waarmee u precies kunt instellen wat gebruikers wel en niet kunnen doen.

Gebeurtenisbeheer Instellingengebied

De pro-versie van Events Manager kost $ 75 per jaar voor een licentie voor één website en $ 150 per jaar voor maximaal vijf websites, en wordt geïnstalleerd als een add-on voor Events Manager.

Zodra je Events Manager hebt geïnstalleerd, krijg je extra functionaliteit, zoals betalingsintegratie voor PayPal, Authorize.net en offline betalingen. U kunt ook aangepaste boekingsformulieren en kortingsbonnen maken.

Widget Evenementenbeheer

Events Manager is ongetwijfeld een van de meest veelzijdige plug-ins voor evenementenkalender die beschikbaar zijn voor WordPress, en het enorme aantal beschikbare aanpassingsopties is ongelooflijk genereus. Dat gezegd hebbende, moet u upgraden naar Events Manager Pro als u tickets wilt verkopen en betalingen rechtstreeks wilt accepteren.

De evenementenkalender (GRATIS / $ 89 plus)

Met meer dan 700.000 actieve installaties is The Events Calendar verreweg de meest populaire evenementenkalenderoplossing voor WordPress.

Net als Events Manager gebruikt de plug-in een aangepast berichttype om evenementen te maken. U kunt informatie over evenementen toevoegen, zoals tijd en datum, locatie, organisatoren, evenementlocatie, evenementwebsite en evenementkosten.

Een evenement toevoegen

De evenementenkalender heeft een eenvoudig instellingengebied waarmee u opties kunt aanpassen, zoals het aantal evenementen dat op een pagina moet worden weergegeven, het stijlblad en de sjabloon die voor evenementen wordt gebruikt, en de inhoud die voor en na evenementen wordt weergegeven.

U vindt er ook instellingen voor Google Maps-integratie en het importeren van CSV-bestanden.

Basissjablooninstellingen

De gratis versie van The Events Calendar is functioneel, maar eenvoudig. De ontwikkelaars bieden echter een verzameling plug-in-add-ons die uw evenementconfiguratie zullen transformeren.

Evenementenkalender Pro verkoopt vanaf $ 89 per jaar. Het voegt terugkerende evenementen, extra weergaven, widgets, shortcodes en meer toe.

Een add-on die u zou moeten gebruiken, zijn evenementtickets. Eenmaal geactiveerd, kunnen bezoekers van RSVP evenementen bezoeken en kaartjes kopen met PayPal. De pro-versie van evenemententickets, die vanaf $ 89 per jaar wordt verkocht, biedt extra functies zoals WooCommerce en Easy Digital Downloads-integratie.

Elasticsearch kan ook worden geïntegreerd met behulp van Elastic Events en is gratis te downloaden.

Evenementen Tickets Addon

Er zijn ook tal van andere premium-add-ons beschikbaar. Event Aggregator kan worden gebruikt om evenementen te importeren uit Meetup, Eventbrite, Google Agenda, iCalendar en meer. Met Community-evenementen kunnen gebruikers evenementen indienen, de Filterbalk voegt filteropties toe zodat gebruikers evenementen gemakkelijker kunnen vinden en Eventbrite Tickets helpt je om Eventbrite te integreren. Al deze add-ons verkopen elk vanaf $ 89 per jaar.

De Promoter-add-on begint vanaf $ 69 per jaar en werkt samen met The Events Calendar en Events Tickets om u te helpen verbinding te maken met uw community via e-mail.

De duurste add-on is Community Tickets. De plug-in kost $ 149 per jaar en moet worden gebruikt in combinatie met community-evenementen, evenementtickets, evenementtickets plus en WooCommerce, en stelt organisatoren van evenementen in staat om tickets voor hun evenementen te verkopen via uw website.

De add-on voor de evenementenkalenderpromotor

Als u geen geld wilt uitgeven, kunnen de evenementenkalender en evenementtickets worden gebruikt als evenementbeheer dat betalingen via PayPal accepteert.

De plug-in komt echter goed tot zijn recht wanneer u de beschikbare geavanceerde add-ons installeert. Als je bereid bent wat geld uit te geven, is de evenementenkalender een van de beste beschikbare oplossingen. Bekijk de bundels als u van plan bent om meer dan één premium-add-on te kopen, omdat ze u geld besparen.

Zorg ervoor dat u ook enkele van de gratis plug-in-add-ons bekijkt die beschikbaar zijn voor The Events Calendar van externe ontwikkelaars. Deze omvatten: De Shortcode van de evenementenkalender & Blok; De evenementenkalender Categorie kleuren; en The Events Calendar Shortcode and Templates (bekijk ook de pro-versie).

Amelia WordPress Booking Plugin (GRATIS / $ 59 +)

Amelia is een WordPress-plug-in die boekingen en afspraken voor evenementen verwerkt. WordPress-berichttypen zijn ook beschikbaar voor services, locaties en klanten en alles kan worden georganiseerd via een boekingskalender.

De gratis versie van Amelia kan worden gebruikt om een ​​eenvoudige evenementenkalender te maken.

Evenementen kunnen worden aangemerkt als eenmalig, één dag, meerdaags of terugkerend. U kunt de begin- en eindtijd van het evenement definiëren en bij het boeken van afspraken kunt u de klanten selecteren die aanwezig zullen zijn. Deze klanten kunnen ook op de hoogte worden gehouden van de evenementen.

De nieuwe WordPress-editor wordt goed ondersteund door Amelia. Er zijn twee inhoudsblokken beschikbaar. Het boekingsweergaveblok geeft een stapsgewijze boekingswizard weer die gebruikers door het boekingsproces leidt, terwijl het evenementenblok eenvoudig de shortcode voor evenementen aan uw bericht of pagina toevoegt.

Een voorbeeld van een evenement

Op de hoofdpagina met instellingen kunt u elk aspect van boekingen en evenementen beheren. U kunt informatie toevoegen over uw bedrijf, verplichte velden, de pagina waarnaar klanten worden gestuurd na het boeken, de standaardvaluta en meer.

Amelia hoofdinstellingenpagina

Veel functies, zoals locaties, zijn beperkt in de gratis versie. Vervelend is dat zelfs op het hoofddashboard de meeste functies zijn uitgeschakeld, zodat u alleen aankomende afspraken kunt zien.

Als u een upgrade naar Amelia Pro uitvoert, ontgrendelt u het volledige dashboard en ontgrendelt u functies zoals exporteren, filters, kortingsbonnen, groepsservices, extra agendaweergaven en Google Agenda-integratie. Door te upgraden kunt u ook PayPal- en Stripe-betalingen accepteren voor boekingen.

Een basislicentie voor Amelia Pro kost $ 59 per jaar. Een upgrade naar het pro-abonnement voor $ 109 jaar verhoogt de ondersteuning en updates van één website naar drie websites. U kunt voor $ 249 per jaar ondersteuning en updates krijgen voor een onbeperkt aantal websites.

Levenslange licenties zijn ook beschikbaar voor degenen die niet jaarlijks willen betalen.

Amelia front-end schema

Ik was onder de indruk van wat ik in Amelia zag. De gebruikersinterface ziet er geweldig uit en de kalenders en boekingsformulieren zien er prachtig uit. Degenen die upgraden naar de volledige versie van Amelia, kunnen deze ontwerpen ook aanpassen aan hun behoeften. Het is zonder twijfel een van de beste premium kalenderoplossingen op de markt.

Amelia Lite is ook handig, maar ik was gefrustreerd door de manier waarop ontwikkelaars de pro-functies hebben beperkt. In plaats van professionele functies te verbergen voor gratis gebruikers, blijven de ontwikkelaars linken naar berichttypen zoals financiën en locaties, evenals andere professionele instellingen en functies. Daarom kom je bij het gebruik van Amelia Lite regelmatig pagina’s en functies tegen die niet toegankelijk zijn en je wordt altijd aangemoedigd om “Upgrade vandaag nog om je ervaring te maximaliseren”. Ik vond het daardoor frustrerend om te gebruiken.

Eenvoudige kalender (GRATIS / $ 49 plus)

Als je Google Agenda gebruikt om evenementen te beheren, moet je Simple Calendar eens bekijken – een WordPress-plug-in waarmee je evenementen van elke openbare Google-agenda kunt weergeven.

U kunt afspraken ophalen uit Google Agenda en de weergave van uw agenda wijzigen. Kleuren kunnen worden gewijzigd en u kunt lange titels inkorten om te voorkomen dat ze overlopen op andere dagen. Datum- en tijdinstellingen kunnen ook worden aangepast.

Uiterlijk instellingen

Zorg ervoor dat u uw Google API-sleutel invoert in het instellingengebied, zodat Simple Calendar gebeurtenissen kan ophalen.

In het instellingengebied kunt u ook plug-ininstellingen verwijderen en agendagegevens verwijderen.

Er zijn twee premium add-ons beschikbaar voor Simple Calendar: FullCalendar en Google Calendar Pro. Beide zijn verkrijgbaar vanaf $ 29 per jaar voor een enkele licentie.

FullCalendar voegt een groot aantal nieuwe opties toe, zoals wekelijkse en dagelijkse weergaven, verbeterde agendanavigatie, aanvullende aanpassingsopties en meer.

Google Calendar Pro kan worden gebruikt om zowel privé als openbare Google-agenda’s weer te geven. U kunt ook evenementen markeren met kleuren die overeenkomen met de kleuren van Google Agenda, en namen van bezoekers, avatars en informatie over evenementenorganisatoren weergeven.

Deze twee add-ons werken goed samen, dus het is logisch om beide via hun add-onbundel te kopen. Een enkele licentie kost $ 49 per jaar voor deze bundel en wordt geleverd met ondersteuning en updates voor beide add-ons.

Eenvoudig kalendervoorbeeld

Als iemand die Google Agenda elke dag gebruikt om mijn schema te plannen, kan ik de mogelijkheden van Simple Calendar waarderen.

Door Google Agenda te gebruiken, kunt u uw evenementenplanning blijven beheren met de officiële Google Agenda-app op uw smartphone of tablet of via uw browser. Met Simple Calendar kunt u vervolgens bepalen hoe uw agenda eruitziet op uw website.

Mijn agenda (GRATIS / $ 49 plus)

My Calendar is een eenvoudig te gebruiken oplossing voor evenementenbeheer die kan worden gebruikt in combinatie met de My Tickets WordPress-plug-in om tickets te verkopen.

Evenementen kunnen worden ingesteld als terugkerend en toegewezen aan groepen en categorieën. Je kunt ook meerdere begin- en eindtijden en datums instellen voor evenementen, en er is een optie om ook een logo of banner voor elk evenement toe te voegen.

Een functie waar ik dol op ben, is toegang tot evenementen. Er is een reeks tags beschikbaar om u te laten zien of het evenement mensen met een handicap ondersteunt. U kunt bijvoorbeeld opmerken dat uw evenement een audiobeschrijving, ondersteuning voor gebarentaal of ondersteuning voor hulpmiddelen voor ondersteund leren heeft.

Maak een nieuwe afspraak in Mijn agenda

Met de locatie-editor kunt u meerdere locaties en details toevoegen, zoals het adres, GPS-coördinaten, contactgegevens, websiteadres, toegankelijkheid en meer.

Met een ingebouwde stijleditor en sjablooneditor kunt u het uiterlijk en de stijl van uw kalenders eenvoudig aanpassen. Er is ook een scriptbeheerder die kan worden gebruikt om aangepast Javascript toe te passen op gedefinieerde pagina’s.

Stijleditor

Het gebied met de belangrijkste instellingen heeft enkele handige opties, zoals het ophalen van gegevens uit een externe database en het verwijderen van gegevens bij het verwijderen van My Calendar.

Datum-, tijd- en tekstopmaak kunnen allemaal worden aangepast en u kunt ook de verzonden e-mails wijzigen en definiëren wat gebruikers wel en niet kunnen doen met een gebruikersrol-editor.

De opvallende functie in het instellingengebied is de editor voor kalenderlay-out, waarmee u de volgorde van informatie in uw agenda’s kunt wijzigen.

Mijn agenda-instellingen

Een enkele licentie voor My Calendar Pro kost $ 49 per jaar.

Door te upgraden kunnen bezoekers evenementen indienen en voorkomen dat evenementen worden geaccepteerd als ze in strijd zijn met bestaande evenementen. Blogberichten kunnen ook automatisch worden gemaakt op basis van evenementen.

Geavanceerde zoekfiltering is ook beschikbaar en u kunt gebeurtenisgegevens importeren uit CSV-bestanden, iCal, bestandsuploads of URL’s.

Een voorbeeld van mijn agenda

My Calendar heeft veel te bieden en als u de andere plug-in van de ontwikkelaar, My Tickets, installeert, kunt u tickets voor uw evenementen verkopen met PayPal Standard-betalingen (andere betalingsopties zijn beschikbaar als premium add-ons).

De ontwikkelaars waren genereus met wat gratis wordt aangeboden, en ik geloof dat $ 49 een eerlijke prijs is voor het toevoegen van gebruikersinzendingen, geavanceerde zoekfunctionaliteit en het importeren van evenementen.

Suikerkalender (GRATIS / $ 29 plus)

Als je op zoek bent naar een eenvoudige oplossing voor evenementenbeheer, ga dan naar Sugar Calendar.

Om een ​​evenement toe te voegen, geeft u het evenement een naam, voegt u een beschrijving toe en definieert u de locatie, datum en begin- en eindtijd. Dat is het.

Een gratis add-on voor Google Maps is verkrijgbaar bij de ontwikkelaars van Sugar Calendar, hoewel het onduidelijk is waarom ondersteuning voor Google Maps niet rechtstreeks in de kernplug-in is ingebouwd.

Voeg nieuwe gebeurtenis toe aan Sugar Calendar

In het instellingengebied is er een optie om uw plug-in-licentiesleutel in te voeren en enkele basisopties voor tijd en datum voor uw agenda.

Weergave-instellingen voor Sugar Calendar

Een pro-versie van Sugar Calendar die terugkerende evenementen toevoegt, is beschikbaar vanaf $ 29 per jaar. Het lijkt geen extra functionaliteit te bieden, dus ik kan alleen een upgrade aanbevelen als je e-mailondersteuning nodig hebt.

Voorbeeld van Sugar Calendar

Degenen onder u die op zoek zijn naar een basisoplossing voor evenementenbeheer, zullen waarderen hoe gemakkelijk Sugar Calendar te gebruiken is.

Alle anderen moeten kijken naar alternatieve WordPress-plug-ins voor evenementbeheer die meer aanpassingsmogelijkheden bieden.

Maak een kalender! ($ 30)

Maak een kalender! is een professionele oplossing voor evenementenbeheer boordevol functies. Het verkoopt voor $ 30 op CodeCanyon.

U kunt aangepaste velden toevoegen aan evenementen en kiezen uit 15 vooraf gemaakte lay-outstijlen. Er zijn in totaal 39 sjabloonelementen beschikbaar om u te helpen de perfecte evenementpagina te bouwen, en alles kan worden gewijzigd met een gebruiksvriendelijke interface voor slepen en neerzetten.

Maak een kalender! Velden

Maak een kalender! is compatibel met Gutenberg en WPBakery Page Builder.

Dit vereenvoudigt het proces van het maken van evenementlay-outs, omdat alle instellingen binnen blokken te vinden zijn en wijzigingen in realtime kunnen worden bekeken.

Maak een kalender! Layout Styling

De ondersteuning voor Gutenberg is uitstekend. Alles kan met één druk op de knop worden in- en uitgeschakeld.

Er zijn maar liefst 25 gratis plug-in-add-ons die de functionaliteit verder uitbreiden. Er is een add-on om evenementen in een rasterweergave weer te geven, een andere die evenementen automatisch publiceert op sociale media en een importeur die kan worden gebruikt om grote hoeveelheden gegevens uit andere event-plug-ins te importeren.

Gutenberg-ondersteuning

Elf premium add-ons zijn ook beschikbaar en kunnen worden gebruikt om ondersteuning toe te voegen voor advertenties, kaartverkoop, WooCommerce-integratie en meer. Prijzen voor premium-add-ons beginnen vanaf $ 10 en lopen op tot $ 89 voor de WooCommerce-add-on voor evenemententickets.

Een voorbeeld van kalenderiseren!

Wat maakt Calendarize it! apart zijn de tientallen manieren waarop evenementen aan bezoekers kunnen worden gepresenteerd. Het is een zeer flexibele plug-in die kan worden verbeterd door een van de 36 beschikbare plug-in-add-ons te gebruiken.

Ik moedig je aan om de demo te bekijken om een ​​volledige waardering te krijgen voor wat de plug-in kan doen.

EventOn ($ 24)

EventOn is de best verkochte plug-in voor evenementenbeheer op CodeCanyon. Net als Calendarize it! Is het in 2012 uitgebracht en wordt het regelmatig bijgewerkt.

Het ondersteunt Google Maps, meerdaagse evenementen, herhaalevenementen, aangepaste velden, evenementcategorieën en meer.

De plug-in kan worden gebruikt om prachtige minimalistische evenementenkalenders weer te geven die kunnen worden gemaakt met gebruiksvriendelijke shortcode-generatoren. Het enige dat u hoeft te doen, is selecteren welke functies u wilt gebruiken, bijvoorbeeld in welke volgorde gebeurtenissen worden weergegeven, of de aanbevolen afbeelding wordt weergegeven, enzovoort.

EventOn Algemene instellingen

EventOn-kalenders zien er prachtig uit. Uitgelichte afbeeldingen kunnen worden toegewezen voor evenementen en u kunt kleuren toewijzen aan bepaalde evenementen of evenementcategorieën.

Bezoekers kunnen een zoekbalk en filteropties gebruiken om hen te helpen evenementen sneller te vinden. Er is ook een optie om alle evenementen die aan een specifieke locatie zijn gekoppeld, weer te geven.

EventOn-lijstweergave

Gebeurtenissen kunnen worden weergegeven als een lijst of u kunt ze ook weergeven met tegels en voor elke achtergrond achtergrondkleuren of afbeeldingen toewijzen. Beide stijlen zien er geweldig uit.

Er zijn 35 premium-add-ons beschikbaar voor EventOn, evenals enkele add-ons van derden .

Deze add-ons kunnen worden gebruikt om functies zoals ticketverkoop, RSVP-ondersteuning voor evenementen, afteltimers voor evenementen en een wensenlijstje voor evenementen op te nemen. Er kunnen ook verschillende kalenderweergavemogelijkheden worden gekocht.

EventOn Picture View

Met zijn aanbod van prachtige evenementenkalenders, een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden en extra functionaliteit via een grote verzameling add-ons, is het gemakkelijk te begrijpen waarom EventOn de best verkochte kalender WordPress-plug-in is op CodeCanyon.

Alles-in-één evenementenkalender (GRATIS / $ 6,99 per maand)

Alles-in-één evenementenkalender is een populaire WordPress-plug-in voor evenementenbeheer van Time.ly, met meer dan 100.000 actieve installaties.

Hoewel de plug-in kan worden geïntegreerd met Time.ly en kalenders kan importeren uit Time.ly-accounts, bent u niet verplicht om u te registreren om de All-in-One Evenementenkalender te gebruiken.

Wanneer u een nieuwe afspraak toevoegt, kunt u de tijd en datum instellen en de afspraak terugkerend maken. Google Maps kan worden gebruikt om de locatie van evenementen weer te geven en ze kunnen worden toegewezen aan tags en categorieën.

Ticketing kan worden afgehandeld via Time.ly als je dat wilt. Als u dit doet, kunt u betaling via PayPal accepteren, maar het kost u $ 59 per jaar voor het voorrecht. Als alternatief kunt u een link naar een registratie-URL weergeven voor het kopen van tickets. Dit is een leuke functie, omdat het betekent dat je tickets kunt verkopen met een andere WordPress-plug-in of een service van derden.

alles in één evenementenkalender details

Er zijn vier verschillende kalenderthema’s beschikbaar die u gratis kunt gebruiken. Op de pagina met thema-opties kunt u de styling verder aanpassen.

U kunt de kleuren van uw achtergrond, knoppen, velden, tekst en meer aanpassen.

Agenda-thema-opties

Alles-in-één evenementenkalender geeft u volledige controle over wat er in uw agenda’s wordt weergegeven. U vindt ook ontwikkelaarsmogelijkheden voor gzip-compressie, caching en CSS.

Dit gebied bevat ook beschikbare shortcodes die u kunt gebruiken om gebeurtenissen weer te geven. Als u wilt, kunt u in plaats daarvan widgets gebruiken.

All-in-One instellingen voor evenementenkalender

Als je je aanmeldt voor een gratis Time.ly-account, krijg je toegang tot extra functionaliteit, zoals het importeren van agenda’s uit Google Agenda, iCal en Outlook. Premium maandelijkse abonnementen beginnen vanaf $ 6,99 per maand, en upgraden zal functies ontgrendelen zoals automatisch delen van Twitter en aangepaste kop- en voetteksten.

Als alternatief kunt u add-ons kopen die specifiek zijn voor de All-in-One Event Calendar WordPress-plug-in.

Uitgebreide weergaven zijn gratis te downloaden en geven weergaven weer in uw agenda. Ticketing kan worden geïntegreerd voor $ 59 per jaar, automatisch tweeten kost $ 29 per jaar en front-end inzendingen kosten $ 59 per jaar.

Het insluiten van uw kernkalender in andere websites kost $ 59 per jaar, CSV-import kost $ 29 per jaar en de mogelijkheid om locaties te maken en op te slaan is $ 59 per jaar. Er zijn ook opties om meer feeds in uw agenda te importeren.

Op zichzelf zijn deze functies kostbare upgrades, maar je kunt de meeste ervan in een bundel krijgen voor $ 99 per jaar.

Een voorbeeld van een alles-in-één evenementenkalender

Alles-in-één evenementenkalender is een veelzijdige oplossing voor evenementenbeheer. Het is frustrerend dat het opslaan van locaties en het verkopen van tickets premium upgrades zijn, maar de kernplug-in biedt veel unieke kalenderstijlopties en weergaveopties die je nergens anders vindt..

Ik raad aan om het uit te proberen om te zien of het doet wat je nodig hebt.

Eervolle vermeldingen

Als het gaat om het selecteren van een oplossing voor evenementenbeheer, hebben WordPress-gebruikers keuze te over. In dit gedeelte wil ik enkele alternatieve oplossingen noemen die de lijst net hebben gemist.

Evenementkalender WD is een veelzijdige WordPress-evenementenplug-in die ondersteuning biedt voor terugkerende evenementen en Google Maps-integratie. Geavanceerde functies, zoals ticketverkoop en agenda-integratie van derden, zijn beschikbaar voor diegenen die upgraden naar Event Calendar WD Pro. Het bedrijf heeft ook een vergelijkbare WordPress-plug-in ontwikkeld, genaamd WordPress Event Calendar.

Een andere flexibele plug-in voor evenementenbeheer die u kunt overwegen, is Evenementenkalender, die tien unieke kalenderthema’s bevat, terwijl meer stylingopties kunnen worden ontgrendeld vanaf slechts $ 15.

Evenementenkalender WD

Tijdschema en evenementenschema van MotoPress biedt prachtige kalenders en een heleboel filteropties en aanpasbare parameters. Export- en importfunctionaliteit is ook aanwezig.

Tockify Evenementenkalender is ook het testen waard. Het biedt een stijlvolle mini-kalenderwidget, Google Agenda-synchronisatie, call-to-action-knoppen en fantastische integratie van sociale media.

Tockify Evenementenkalender

Maak een kalender! en EventOn werden terecht opgenomen in onze lijst met de beste plug-ins voor evenementenkalender voor WordPress. Er zijn echter enkele goede alternatieven beschikbaar op CodeCanyon.

Met een verkoopprijs van $ 29 is FAT Event een oplossing voor evenementenbeheer die ondersteuning biedt voor Google Maps, boekingen via PayPal, WooCommerce-integratieondersteuning, couponcodes en meerdere soorten tickets voor elk evenement.

Eventer, dat $ 39 kost, is een andere geavanceerde oplossing die de moeite van het bekijken waard is. Het heeft een prachtige drag-and-drop-builder voor het maken van nieuwe evenementen en is volledig compatibel met WooCommerce.

Eventer WordPress Event Manager Plugin

Degenen die een eenvoudige oplossing willen, moeten XO Event Calendar en Simple Event Calendar overwegen. Ze zijn goede alternatieven voor Sugar Calendar en kunnen ook gratis worden gedownload.

Laatste gedachten

Het is moeilijk om een ​​bepaalde WordPress-plug-in voor evenementenkalender als de beste te bestempelen, omdat ze allemaal op sommige gebieden uitblinken, maar op andere manieren beperkt zijn. De kernfuncties van elke plug-in hebben veel opties, maar om toegang te krijgen tot de volledige functionaliteit van een plug-in en geavanceerde functies te ontgrendelen, zoals het verkopen van tickets, moet je bereid zijn te upgraden.

Als u uw hand niet in uw zak wilt steken, valt Events Manager op door het aantal aanpassingsopties dat beschikbaar is, terwijl Simple Calendar een geweldige optie is voor degenen die Google Calendar gebruiken. Het gebruik van Mijn agenda en Mijn tickets samen, of De evenementenkalender en Tickets voor evenementen, zijn goede gratis combinaties als u tickets wilt verkopen.

Degenen onder jullie die bereid zijn wat geld uit te geven om een ​​geavanceerdere oplossing te krijgen, moeten het eens bekijken in Calendarize it! en EventOn. Ze genereren prachtige kalenders en beschikken over veel geavanceerde functies. De evenementenkalender is ook een geweldige optie als u enkele van de premium add-ons koopt.

Zoals altijd, doe uw onderzoek en test zoveel mogelijk oplossingen voordat u er een kiest om uw evenementen te beheren.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me