Top acht beste gratis onderhoudsmodus en binnenkort plug-ins voor WordPress (2020)

WordPress aanbiedingen


Tijdens de ontwikkeling van een nieuwe WordPress-website raad ik je ten zeerste aan om binnenkort een WordPress-plug-in te gebruiken. Het weergeven van een binnenkort bericht is een geweldige manier om interesse te wekken voor uw aanstaande lancering, en voorkomt ook dat bezoekers uw onvoltooide website zien.

Binnenkort kunnen plug-ins ook worden gebruikt om een ​​gevestigde website in onderhoudsmodus te plaatsen. Als u uw website host bij een beheerd WordPress-hostingbedrijf, is het beter om staging te gebruiken als u uw website bijwerkt. Er zijn echter geldige redenen om een ​​website in de onderhoudsmodus te plaatsen, bijvoorbeeld als uw site is gehackt.

Zodra uw website in de modus Binnenkort komt of in Onderhoudsmodus staat, laat de WordPress-beheerbalk zien dat deze is geactiveerd. U blijft uw website normaal zien, maar bezoekers zien een bestemmingspagina met uw aangepaste bericht.

In dit artikel wil ik u laten zien wat wij bij WinningWP beschouwen als de beste binnenkort beschikbare plug-ins en onderhoudsmodi voor WordPress. Al deze plug-ins zijn gratis te downloaden, maar in sommige plug-ins kunnen aanvullende functies worden ontgrendeld als u een upgrade naar de pro-versie uitvoert.

1. Minimaal binnenkort beschikbaar & Onderhoudsmodus (GRATIS / $ 79)

Minimaal binnenkort beschikbaar & Onderhoudsmodus is een gebruiksvriendelijke WordPress-onderhoudsmodus-plug-in waarmee u een achtergrondafbeelding, logo, koptekst, inhoud en een MailChimp-abonnementsformulier kunt weergeven. Als alternatief kunt u een geheel nieuwe bestemmingspagina maken met aangepaste HTML.

Tientallen opties zijn onderverdeeld in zeven categorieën: Basic, SEO, thema’s, ontwerp, e-mail, formulier en geavanceerd. Het supporttabblad linkt naar de plugin support room op WordPress.org. Vanuit het instellingengebied kunt u elk aspect van uw bestemmingspagina aanpassen.

SEO-instellingen voor minimaal binnenkort beschikbaar & onderhoudsmodus

In de gratis versie zijn twee thema’s opgenomen. Er zijn nog eens 40 thema’s beschikbaar als u upgradet naar de pro-versie van de plug-in, die wordt verkocht tegen een eenmalige vergoeding van $ 79 voor een enkele licentie (of $ 6,99 per maand). Zestig extra thema’s zijn inbegrepen als u upgradet naar de agentschapslicentie voor $ 199.

Door te upgraden worden ook alle pro-functies ontgrendeld die beperkt zijn in de gratis versie. Dit omvat IP-whitelisting, dubbele opt-in-abonnementsformulieren, een formuliernaamveld en HTTPS-handhaving.

Er is ook extra inhoud beschikbaar voor uw bestemmingspagina: video, aftellen, voortgangsbalk, sociale pictogrammen en kaart.

Een voorbeeld van minimale komst en onderhoudsmodus

Minimaal binnenkort beschikbaar & De onderhoudsmodus is gemakkelijk aan te bevelen omdat deze gratis te downloaden is, eenvoudig te gebruiken en veel geweldige opties heeft, zoals het gebruik van uw eigen aangepaste HTML. De themaselectie is beperkt, maar met de plug-in kunt u de achtergrondafbeelding, koptekst en inhoud wijzigen.

De pro-versie ontgrendelt veel geweldige ontwerpen en tal van extra functies. Het is de moeite waard om te kijken of je er het budget voor hebt.

2. Onderhoud (GRATIS / $ 26)

Als een van de eenvoudigste plug-ins voor onderhoudsmodus op WordPress.org, is Maintenance actief op meer dan 400.000 WordPress-websites en kunt u uw bestemmingspagina aanpassen via één instellingenpagina.

U kunt een achtergrondafbeelding en een logo uploaden en uw eigen kleuren toewijzen. Daarnaast moet je het belangrijkste inhoudsgebied zelf aanpassen in de visuele WordPress-editor, die mogelijkheden opent zoals het insluiten van afbeeldingen en video’s.

De plug-in heeft ook een front-end inlogformulier en ondersteuning voor Google Analytics. Hiermee kunt u ook uitsluiten dat specifieke berichten en pagina’s in de onderhoudsmodus worden geplaatst.

Onderhoud Algemene instellingen

Maintenance Pro is beschikbaar op CodeCanyon voor $ 26. Het voegt veel geavanceerde functies toe, waaronder drie countdown-timers, video-achtergronden, e-mailabonnementsformulieren en socialemediaprofielen.

Gebruikersrechten en een afteltimer zijn ook beschikbaar in deze versie.

Voorbeeld van bestemmingspagina voor onderhoud

Als u op zoek bent naar een basisoplossing voor binnenkort of een onderhoudsmodus, dan is Onderhoud een goede keuze.

Ik raad aan om Maintenance Pro ook te bekijken, want voor slechts $ 26 voegt het veel extra functies toe die u handig zult vinden.

3. WP-onderhoudsmodus (GRATIS)

WP Maintenance Mode is actief op meer dan 600.000 websites en is een interessante plug-in voor de WordPress-onderhoudsmodus die 100% gratis te gebruiken is. Het geeft u volledige controle over wie uw beheerdersgedeelte en de voorkant van uw website kan zien.

Er is ondersteuning voor Google Analytics en het belangrijkste inhoudsgebied kan worden bewerkt met de visuele editor van WordPress. Naast het veranderen van de achtergrond kun je ook een countdown timer, inschrijfformulier, social media profielen en een contactformulier laten zien.

Algemene instellingen WP-onderhoudsmodus

WP Maintenance Mode heeft een ingebouwde bot die bezoekers een reeks vragen stelt die u definieert. Het doel van de bot is om de e-mailadressen van bezoekers vast te leggen. Alle ingevoerde e-mailadressen kunnen worden geëxporteerd in CSV-formaat.

De plug-in voldoet ook aan de AVG. Er is een optie om te linken naar een pagina met privacybeleid in de voettekst en u kunt uw GDPR-informatie ook toevoegen aan het contactformulier.

Voorbeeld WP-onderhoudsmodus

WP Maintenance Mode is een geweldige plug-in voor binnenkort pagina’s en onderhoudsmodi.

Vanuit het oogpunt van ontwerp is het een beetje beperkend omdat u geen controle heeft over waar inhoud zoals de afteltimer en social media-pictogrammen op uw bestemmingspagina worden weergegeven. Desondanks is het gemakkelijk om de WP-onderhoudsmodus aan te bevelen, omdat deze zoveel handige functies gratis biedt.

4. Under Construction (GRATIS / $ 69 plus)

Ontwikkeld door dezelfde mensen achter Minimal Coming Soon & Maintenance Mode, Under Construction is een goed uitziende WordPress-plug-in voor de onderhoudsmodus die wordt geleverd met twee eenvoudige ontwerpen voor bestemmingspagina’s. Het is actief op meer dan 300.000 websites.

Het belangrijkste inhoudsgebied kan worden aangepast met behulp van de visuele editor van WordPress en u kunt ook een inlogknop, social media-pictogrammen en een aangepaste voettekst inschakelen.

In het instellingengebied zijn veel handige functies beschikbaar. U kunt een automatische eindtijd voor uw onderhoudsmelding definiëren en u kunt specifieke WordPress-gebruikersrollen op de witte lijst zetten, zodat ze altijd uw volledige website zien.

Onder constructie belangrijkste instellingen

Een enkele licentie voor Under Construction Pro kost $ 69. Het biedt MailChimp-integratie, een aangesloten module en meer dan honderd extra ontwerpen voor bestemmingspagina’s die er geweldig uitzien.

De agentschapslicentie kost $ 250 en biedt alle professionele functies, 60 extra ontwerpen voor bestemmingspagina’s, geavanceerde drag-and-drop builder-modules en Zapier-integratie.

Beide licenties worden verkocht voor een eenmalige vergoeding, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over jaarlijkse verlengingen.

Een voorbeeld van in aanbouw

De ontwikkelaars van Under Construction hebben het aantal beschikbare thema’s in de gratis versie beperkt, net als in hun Minimal Coming Soon & Onderhoudsmodus plug-in.

Ik geloof niet dat dit een dealbreaker zal zijn, omdat de twee meegeleverde ontwerpen goed zijn en je je boodschap kunt aanpassen. U kunt natuurlijk upgraden naar Under Construction Pro om alle functies en ontwerpen van bestemmingspagina’s te ontgrendelen.

5. CMP – Binnenkort beschikbaar & Onderhoudsplugin (GRATIS)

CMP – Binnenkort beschikbaar & Onderhouds-plug-in is een zeer aanpasbare plug-in voor binnenkort en onderhoudsmodus voor WordPress waarmee u een bestemmingspagina kunt weergeven voor uw hele website, uw startpagina of alleen voor degenen die op de zwarte lijst zijn gezet. Er is ook een omleidingsmodus beschikbaar.

Met de plug-in kunt u uw logo, inhoud, achtergrond, afteltimer, abonnementsformulier, pictogrammen voor sociale media en copyright van voetteksten aanpassen. Elk element heeft veel opties – u kunt bijvoorbeeld voor uw achtergrond een afbeelding, video, grafisch patroon, verloop en meer toepassen.

Kleuren en lettertypen kunnen ook worden gewijzigd en er is een optie om aangepaste CSS toe te voegen.

Instellingen voor CMP - Binnenkort & Onderhoudsplugin

Naast ondersteuning voor Google Analytics kunt u ook uw SEO-instellingen voor uw bestemmingspagina definiëren, wat een leuke toevoeging is die normaal niet wordt aangeboden.

Drie thema’s worden geleverd met CMP, en nog eens 16 thema’s zijn beschikbaar op de website van de ontwikkelaar. Twee hiervan zijn gratis te downloaden en de rest is redelijk geprijsd voor $ 10 per stuk.

Een voorbeeld van CMP - Coming Soon & Maintenance Plugin

CMP – Binnenkort beschikbaar & Maintenance Plugin is een van de beste onderhoudsmodusoplossingen die beschikbaar zijn voor WordPress-gebruikers. Er zijn veel ontwerpopties en de extra beschikbare thema’s zijn niet alleen prachtig, maar ook redelijk geprijsd.

6. Binnenkort beschikbaar Booster (GRATIS / € 29,99 plus per jaar)

Coming Soon Booster is een stijlvolle WordPress-plug-in die wordt geleverd met één gratis ontwerp. Gelukkig ziet het meegeleverde thema er geweldig uit, met het ontwerp dat een contactformulier en een pop-up voor het nieuwsbriefabonnement integreert.

Elk aspect van uw pagina kan worden gewijzigd – van de kleuren tot de timer en formulieren – terwijl animaties ook op de achtergrond kunnen worden weergegeven.

Coming Soon Booster Page Beschrijving

Binnenkort verkrijgbaar Booster Pro kost € 29,99 per jaar, of een eenmalige vergoeding van € 69,99. Het ontgrendelt alle premium-opties die beperkt zijn in de gratis versie, zoals integratie van social media-pictogrammen, abonnees en contactformuliergegevens.

Er worden vijf extra bestemmingspagina-ontwerpen beschikbaar gesteld wanneer u ook upgradet.

Coming Soon Booster Voorbeeld

Op het eerste gezicht krijg je misschien de indruk dat de gratis versie van Coming Soon Booster beperkt is vanwege de overvloed aan professionele labels op opties. Hoewel veel functies beperkt zijn tot de premium-versie van de plug-in, heeft de gratis versie alles wat je nodig hebt om een ​​stijlvolle binnenkort-pagina of onderhoudspagina te maken.

7. Binnenkort Virale Pagina door Growtheme (GRATIS)

Binnenkort beschikbaar Viral Page by Growtheme is een veelzijdige oplossing voor binnenkort en onderhoudsmodus die 100% gratis te gebruiken is. Het ondersteunt vijf e-mailmarketingservices voor uw nieuwsbriefformulier, maar u kunt ook uw eigen aangepaste HTML gebruiken voor uw nieuwsbrief.

Vanuit een ontwerpaspect is het vrij eenvoudig. U kunt het logo, de achtergrond en de kleuren wijzigen, maar u kunt alleen tekst gebruiken voor uw belangrijkste inhoudsgebied omdat de visuele editor van WordPress niet wordt ondersteund.

Algemene instellingen van binnenkort virale pagina door Growtheme

Een bevestigingspagina kan worden geconfigureerd als u dubbele aanmelding gebruikt om e-mailadressen vast te leggen. U kunt ook een bedankpagina definiëren.

Als een bezoeker zijn e-mailadres niet invoert, kunt u een pop-up weergeven met het aanmeldvak voor uw nieuwsbrief wanneer hij uw website verlaat (d.w.z. pop-up afsluiten). Dit is een vrij agressieve marketingtechniek, maar het kan helpen om het aantal aanmeldingen per e-mail te vergroten.

Ik ben ook blij om te zien dat je met de plug-in opties kunt exporteren en importeren, wat handig is als je instellingen overzet naar een andere website.

Een voorbeeld van binnenkort virale pagina door Growtheme

Makkelijk te gebruiken en gratis te downloaden, Coming Soon Viral Page by Growtheme is er een om te bekijken of u op zoek bent naar een eenvoudige oplossing met goede nieuwsbriefondersteuning.

8. IgniteUp (GRATIS)

De meeste zijn binnenkort beschikbaar en plug-ins voor de onderhoudsmodus worden geleverd met een of twee ontwerpen voor bestemmingspagina’s, of vereisen dat u uw pagina helemaal opnieuw maakt. IgniteUp speelt in op deze trend door vier kwaliteitsthema’s aan te bieden, terwijl vijf extra ontwerpen beschikbaar zijn tussen $ 3,99 en $ 5,99 elk.

Met IgniteUp kunt u toestaan ​​dat specifieke WordPress-gebruikersrollen uw onderhoudsmodus omzeilen en toegang krijgen tot uw volledige website. U kunt dit ook doen via IP-whitelisting of toegang geven via een speciale URL.

Net als bij Coming Soon Viral Page van Growtheme, kunt u kleuren en uw logo en achtergrond aanpassen. Rich media kan echter niet gemakkelijk worden ingevoegd, omdat de visuele editor van WordPress niet beschikbaar is, dus alleen tekst kan worden toegevoegd.

IgniteUp-sjabloonopties

Nieuwe abonnees kunnen worden verzameld via een abonnementsformulier en worden opgeslagen in uw WordPress-database, MailChimp of MailPoet. U kunt ook pictogrammen voor sociale media en een contactformulier weergeven.

Hoewel er geen premium-versie van IgniteUp is, kunnen extra functies zoals animatie-effecten, video-achtergronden en locatiekaarten worden ontgrendeld door een van de premium-thema’s te kopen.

IgniteUp-voorbeeld

Het is misschien niet de meest geavanceerde oplossing, maar er is veel om van te genieten met IgniteUp met zijn prachtige thema’s, betaalbare thema-upgrades en handige nieuwsbrief-abonnementsopties.

Ik raad aan om het te bekijken.

Eervolle vermeldingen

Er zijn tientallen plug-ins voor binnenkort beschikbaar en onderhoudsmodus op WordPress.org, en een paar die net de cut van onze originele lijst met meer dan 40 WordPress-plug-ins hebben gemist, zijn het vermelden waard.

Met meer dan 900.000 installaties komt Coming Soon Page & Onderhoudsmodus is verreweg de meest populaire binnenkort en de onderhoudsmodus WordPress-plug-in op de markt. Hoewel het eenvoudig te gebruiken is, mist het veel van de geavanceerde filter- en ontwerpfuncties die te vinden zijn in andere onderhoudsmodus-plug-ins.

Er zijn ook geen thema’s in de gratis versie, dus je moet alles helemaal zelf maken. De pro-versie, die beschikbaar is vanaf $ 29,60 per jaar, ontgrendelt alle functies, inclusief een realtime paginabuilder, e-mailopnames, contactformulieren, integratie van sociale media en meer.

Binnenkort Pagina- en Onderhoudsmodus door SeedProd

Een andere interessante oplossing is Launcher van MyThemeShop. Het beschikt over een afteltimer, contactformulier en een abonnementsformulier voor meerdere e-mailmarketingservices. Hiermee kunt u ook uw nieuwste Twitter-berichten weergeven.

Hoewel het geen gratis oplossing is, is de Everest Coming Soon WordPress-plug-in, die een eenmalige vergoeding van $ 15 kost, de moeite van het bekijken waard. Het beschikt over een grote verzameling prachtige landingspagina’s die binnenkort beschikbaar zijn en ondersteunt Google Maps.

Laatste gedachten

Als u tevreden bent met een eenvoudige bestemmingspagina voor het lanceren van een nieuwe website of het uitvoeren van een snelle website-update, zijn de bovengenoemde oplossingen meer dan genoeg voor u. Als u meer controle wilt over uw paginaontwerp of een betere selectie van bestemmingspagina’s wilt, moet u uw portemonnee openen.

Zoals altijd loont het om uw onderzoek te doen, dus ik raad aan om een ​​paar verschillende plug-ins te testen om te zien welke het beste bij u past.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me