Top acht beste e-mailabonnement pop-up plug-ins voor WordPress (2020)

WordPress aanbiedingen


Sinds de vroegste dagen van internet hebben marketeers het belang ingezien van het cultiveren van een e-maillijst met gerichte, betrokken abonnees. Als een van de meest effectieve manieren om online winst te genereren, is het een fundamenteel belangrijk onderdeel van de marketingstrategie van elke website.

Maar waarom zijn lijstopbouw en e-mailmarketing zo effectief??

Kortom, het zijn zeer persoonlijke manieren om een ​​relatie met een publiek op te bouwen. Naarmate het vertrouwen toeneemt, zal die doelgroep eerder uw product kopen.

Natuurlijk, als je eenmaal hebt toegezegd een lijst samen te stellen, is de grootste vraag: Hoe krijg je meer abonnees? Een goed uitziend optin-formulier en een sterke prikkel om je te abonneren zijn van vitaal belang voor het genereren van optins voor e-maillijsten – zonder deze, waarom zou iemand zich aanmelden?

Maar zelfs met een mooie vorm en een overtuigende stimulans, is het belangrijkste om de optin-vorm te geven maximale zichtbaarheid op uw website. Hoe meer bezoekers een aanmeldingsformulier bekijken, hoe meer abonnees het zal genereren – zo simpel is het.

Zonder twijfel is de meest effectieve manier om oogballen op uw optin-formulier te krijgen via pop-ups.

Pop-ups springen eruit bij bezoekers, wat maximale aandacht garandeert en ervoor zorgt dat de inhoud wordt gelezen. Daarom zijn ze zo effectief in het genereren van conversies.

Sommigen van jullie beweren misschien dat pop-ups opdringerig zijn en de gebruikerservaring schaden, maar dit is alleen waar als ze te veel worden gebruikt. Sommige websites spammen bezoekers met pop-ups op elke pagina, waardoor ze een slechte naam krijgen.

Als pop-ups spaarzaam worden gebruikt – en in combinatie met geweldige inhoud – zullen er maar weinigen bezwaar maken, vooral als u een echt waardevolle aanmeldingsprikkel geeft. Als je op deze manier pop-ups gebruikt, zullen mensen ze willen zien, zodat ze zich kunnen abonneren om geweldige updates en freebies te krijgen!

Dit is echter geen les over het waarom en hoe u pop-ups gebruikt – ik ben hier om u acht van de beste WordPress-pop-upplug-ins te laten zien, zodat u fantastische pop-ups aan uw website kunt toevoegen en uw e-maillijst kunt laten groeien. Laten we erin duiken!

OptinMonster (vanaf $ 144 per jaar)

OptinMonster

OptinMonster is de meest geavanceerde pop-up-plug-in op de markt en biedt een breed scala aan geavanceerde functionaliteit.

Ten eerste is OptinMonster voor meer dan alleen pop-ups, waarmee u ook dia-ins, welkomstmatten, meldingsbalken, inline formulieren en meer kunt maken.

Elk type formulier wordt geleverd met een reeks verbluffende sjablonen om uit te kiezen (het exacte aantal sjablonen hangt af van het formuliertype). Van daaruit kunt u elk element van het formulier aanpassen met OptinMonster’s nieuwe visuele drag-and-drop-builder.

Je hebt er ook volledige controle over wanneer de pop-ups worden weergegeven aan bezoekers – dit kan het moment zijn dat ze uw pagina bereiken, na een bepaald aantal seconden of wanneer ze een bepaald punt in een artikel bereiken.

OptinMonster was ook een van de eersten die het adopteerde exit intent technologie, wat ervoor zorgt dat uw bezoekers alleen een pop-up te zien krijgen wanneer ze op het punt staan ​​uw website te verlaten. Aangezien sommige bezoekers mogelijk nooit meer terugkomen op uw site, maximaliseert dit de waarde van elk bezoek.

Het ondersteunt ook targeting op paginaniveau, waarmee u de inhoud van uw pop-up op maat kunt maken om een ​​beroep te doen op specifieke doelgroepleden op basis van de inhoud van het artikel. En u krijgt tal van andere targetingregels voor criteria, waaronder:

 • apparaat van de gebruiker
 • verwijzende URL
 • geolocatie
 • Adblock-gebruik
 • … plus nog veel meer.

De plug-in bevat dashboardanalyses, zodat u snel en gemakkelijk kunt volgen welke pop-up het beste converteert. Binnen Analytics kunt u ook A / B-tests instellen om conversies continu te verbeteren.

OptinMonster-voorbeeld

U kunt OptinMonster integreren met meer dan 30 e-mailmarketingservices, inclusief alle grote namen.

Een basislicentie kost u $ 144 per jaar, maar als u geavanceerde functionaliteit wilt, waaronder A / B-tests en meer targetingregels, heeft u minimaal het $ 300 Plus-abonnement nodig.

Officiële website

Bloom (vanaf $ 89)

Bloom-plug-in

Vervolgens hebben we nog een grote speler op de markt voor plug-ins voor e-mailabonnementen: Bloom.

Bloom is een product van de zeer gerespecteerde elegante thema’s (makers van Divi) en ondersteunt een intuïtieve, op maat gemaakte gebruikersinterface. U kunt deze interface gebruiken om visueel verbluffende optin-vormen te produceren.

Dit brengt me op een van Bloom’s sterkste punten: sjablonen. Het is niet ongebruikelijk dat optin-plug-ins sjablonen bevatten, dus wat maakt Bloom zo speciaal??

Aan de ene kant is het de kwaliteit – Bloom heeft enkele van de best uitziende sjablonen die er zijn. Aan de andere kant is het de enorme hoeveelheid, aangezien Bloom maar liefst 115 vooraf gemaakte sjablonen ondersteunt.

Elke sjabloon is volledig aanpasbaar, met tal van verschillende randstijlen, volledige controle over de beeldoriëntatie en oneindig veel kleuren om uit te kiezen. Hiermee kunt u een optin-formulier maken dat past bij de stijl van uw website.

Bloom ondersteunt ook zes verschillende typen optin-vormen:

 1. Pop-ups
 2. Fly-ins
 3. Widgets
 4. In lijn
 5. Hieronder inhoud
 6. Content Locker

Dit laatste type is bijzonder innovatief, waardoor u premium inhoud kunt aanbieden in ruil voor het e-mailadres van een bezoeker.

Bloom soorten

Daarnaast geeft Bloom u uitgebreide controle over waar en wanneer uw optin-formulieren worden weergegeven. Dit omvat een targetingfunctie op paginaniveau die u kunt gebruiken om op te geven op welke berichten, pagina’s of categorieën u een specifiek optin-formulier wilt laten verschijnen.

Om te voorkomen dat uw optins te opdringerig zijn voor uw bezoekers, kunt u ook het perfecte moment configureren om uw formulieren weer te geven. U kunt kiezen uit zes triggers:

 • Vertraging – wordt weergegeven na een vooraf geconfigureerd wachten.
 • Onderkant van post – detecteert wanneer een bezoeker de onderkant van uw bericht bereikt.
 • Na het scrollen – wordt geactiveerd wanneer een bezoeker een vooraf gedefinieerd punt in uw bericht bereikt.
 • Na commentaar – wordt alleen weergegeven nadat een bezoeker een opmerking heeft achtergelaten.
 • Na aankoop – toont de opt-in nadat een bezoeker het afrekenproces heeft voltooid.
 • Na inactiviteit – herovert de aandacht van een bezoeker na een bepaalde periode van inactiviteit.

Er is een opmerkelijke omissie: u krijgt geen optie om een ​​exit-intent-trigger te gebruiken.

Bloom helpt je ook om het aantal conversies te verhogen door een effectieve A / B-testfunctie te gebruiken, en je kunt al je statistieken en activiteiten volgen vanaf het stijlvolle dashboard. Bloom werkt ook met 16 e-mailmarketingservices, waarbij alle belangrijke worden ondersteund (zoals je zou verwachten).

Het enige nadeel van Bloom is dat er, in tegenstelling tot sommige andere tools, geen formulierenbouwer met slepen en neerzetten is. Dus terwijl u de reeds bestaande sjablonen volledig kunt aanpassen, kunt u niet de 100% unieke ontwerpen maken die u kunt met OptinMonster en enkele van de andere tools.

U kunt Bloom gaan gebruiken door u aan te melden voor een Elegant Themes-lidmaatschap. Dit kost $ 89 per jaar, maar omvat ook toegang tot alle plug-ins en thema’s van Elegant Themes – inclusief de geweldige Monarch-plug-in voor sociale media en de Divi-plug-in voor het bouwen van thema’s / pagina’s.

Klik hier voor meer informatie om onze uitgebreide Bloom-recensie te lezen.

Officiële website

MailOptin (gratis, pro vanaf $ 69)

MailOptin

MailOptin is een nieuwere deelnemer aan het veld voor het opbouwen van e-maillijsten en wordt geleverd in zowel een gratis versie op WordPress.org als een premium-versie met veel meer functionaliteit. Ik zal me voornamelijk concentreren op de premiumfuncties – onthoud dat je het gratis kunt bekijken.

Met MailOptin kunt u verschillende optins maken, waaronder pop-ups, in-post formulieren, meldingsbalken, slide-ins, zijbalk / widgets-formulieren en inhoudsupgrades.

Het wordt geleverd met een aantal sjablonen om uit te kiezen, waardoor het supereenvoudig is om mooie, hoogconverterende formulieren te bouwen. Een nadeel is dat het minder aanpassingsmogelijkheden heeft, maar dat maakt het goed met een eenvoudige aangepaste CSS-functie.

In tegenstelling tot degenen die worden geleverd met hun eigen aangepaste visuele bouwer, gebruikt MailOptin de WordPress Customizer, die u al kent en waar u van houdt.

MailOptin-voorbeeld

Het wordt geleverd met een A / B-split-testfunctie waarmee u gegevensgestuurde beslissingen kunt nemen over welke formulieren het beste worden geconverteerd. Door de impact van eventuele wijzigingen op uw statistieken te meten, kunt u ervoor zorgen dat elke positieve resultaten oplevert.

Er is ook een Lead Bank-functie die alle leads in WordPress opslaat. Dit is vooral handig in gevallen waarin uw e-mailserviceprovider niet beschikbaar is, u uw account bij hen verliest of liever geen service van derden gebruikt.

Een ander ding dat MailOptin uniek maakt, is dat het u ook kan helpen met e-mailautomatisering. Het kan bijvoorbeeld automatisch nieuwsbrieven verzenden met uw blogberichten onmiddellijk nadat u ze heeft gepubliceerd of als dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse e-mailsamenvatting.

MailOptin is gratis beschikbaar in de repository van de WordPress-plug-in. Als u meer geavanceerde functies nodig heeft, zoals de leadbank, analyse, Adblock-detectie en andere weergaveregels en triggers, overweeg dan om te upgraden naar de betaalde versie.

Officiële website

Convert Pro (vanaf $ 99)

Converteer Pro

Convert Pro is een stand-alone WordPress e-mailabonnement-plug-in van Brainstorm Force – dezelfde mensen achter de populaire Convert Plus-plug-in bij CodeCanyon en het Astra-thema.

Qua functionaliteit heeft Convert Pro veel overeenkomsten met de OptinMonster-service die u hierboven zag. Het grote verschil is echter dat Convert Pro een echte WordPress-plug-in is. Dat wil zeggen, alles gebeurt op uw eigen server – u maakt geen verbinding met de server van een service zoals u bent met OptinMonster.

Ten eerste kunt u met Convert Pro verschillende e-mailabonnementen maken, met opties voor:

 • Pop-up
 • Inschuiven
 • Infobalk
 • Inline / in-content
 • Widget
 • Mat omzetten
 • Schermvuller pop-up

Voor al die verschillende vormen kunt u kiezen uit een aantal fantastische sjablonen. Of u kunt die sjablonen bewerken of uw eigen sjablonen helemaal opnieuw bouwen met de volledige editor voor slepen en neerzetten.

Converteer Pro-interface

Net als OptinMonster blinkt Convert Pro uit als het gaat om het bepalen waar en wanneer uw formulieren verschijnen.

U kunt uw formulieren targeten op specifieke WordPress-inhoud, apparaten (bijvoorbeeld alleen mobiele gebruikers), verwijzende URL’s en nog veel meer. U kunt zelfs formulieren targeten op basis van het feit of een bezoeker al dan niet is ingelogd op uw WordPress-site.

En om te bepalen wanneer uw formulieren verschijnen, kunt u triggers gebruiken zoals tijd op de site, scroldiepte en die geweldige exit intent-technologie waarmee u kunt wachten tot een bezoeker op het punt staat te vertrekken.

Om uw formulieren te analyseren en te optimaliseren, krijgt u in-dashboard analyses en ingebouwde A / B-tests om verschillende formulieren met elkaar te vergelijken.

Ten slotte heeft Convert Pro meer dan 35 integraties om ervoor te zorgen dat u kunt synchroniseren met uw favoriete e-mailmarketingservice.

Convert Pro begint bij $ 99, wat een beetje prijzig is. Met die prijs kunt u het echter gebruiken onbeperkt websites, wat het een geweldige deal maakt als u van plan bent het op meerdere sites te gebruiken.

Officiële website

Thrive Leads (Vanaf $ 67)

Thrive Leads

Thrive Leads is een krachtige plug-in voor het opbouwen van lijsten die boordevol tonnen optin-formuliertypen, veel regels voor targeting / triggering en ingebouwde analyse- en A / B-tests zit om u te helpen uw e-mailabonnementformulieren te optimaliseren.

Laten we bij het begin beginnen …

Met Thrive Leads kunt u tien verschillende soorten abonnementsvormen voor e-mail maken, die u allemaal kunt koppelen aan uw keuze uit een grote lijst met e-mailmarketingservices:

 1. Lightbox-pop-up
 2. Notificatie balk
 3. Inline formulieren
 4. Twee-staps aanmeldingsformulieren
 5. Slide-ins
 6. Widget
 7. Screen filler overlay
 8. Content locker
 9. Schuifmat
 10. Ja nee

Voor elk formulier kunt u kiezen uit een aantal vooraf gemaakte sjablonen of uw ontwerp helemaal zelf bouwen. Het ontwerpen van formulieren is een van de sterke punten van Thrive Leads, omdat u een uitgeklede versie van de visuele Thrive Architect-paginabuilder met slepen en neerzetten kunt gebruiken.

Thrive Leads voorbeeld

Van daaruit kunt u lasertargeting gebruiken om uw formulieren te targeten op specifieke WordPress-inhoud, gebruikersapparaten enzovoort, en u krijgt ook talloze triggers om te bepalen wanneer uw formulieren worden weergegeven, met opties voor:

 • tijd
 • rol
 • intentie afsluiten.

Ten slotte bevat Thrive Leads een heel mooi analysedashboard waarmee u de conversieratio’s van uw formulieren kunt bekijken. En u kunt ook snel A / B-tests instellen om te zien hoe verschillende variaties zich verhouden.

Thrive Leads begint bij $ 67 voor gebruik op één site. Een van de leuke dingen aan de prijsstructuur van Thrive Leads is echter dat u krijgt levenslange updates. U hoeft uw licentie dus alleen te verlengen als u ook na het eerste jaar ondersteuning wilt blijven ontvangen.

Als je meer wilt weten, bekijk dan onze volledige Thrive Leads-recensie.

Officiële website

Icegram (GRATIS of Pro vanaf $ 97)

Icegram

Als u op zoek bent naar een gratis optie, overweeg dan eens om de Icegram-plug-in te bekijken.

Voor een gratis plug-in is Icegram verrassend rijk aan functies. U kunt pop-ups, actiebalken (boven of onder), messenger-pop-ups en toastmeldingen maken.

Als u een pop-up wilt maken, kunt u uit een aantal sjablonen kiezen, zelfs in de gratis versie:

Icegram-sjablonen

Er is geen visuele bouwer, dus de interface is een beetje lastig om onder de knie te krijgen – in plaats daarvan moet je je pop-up bouwen met de visuele editor van WordPress. Dit is nauwelijks een dealbreaker, maar het is ook niet bijzonder gebruiksvriendelijk.

De plug-in maakt het echter ongelooflijk eenvoudig om een ​​gerichte campagne te maken voor uw voltooide pop-up. U kunt configureren wanneer het wordt weergegeven (inclusief op welke pagina’s, na hoeveel seconden en tussen welke datums) en ook op welke apparaten het moet worden weergegeven.

Met het campagnescherm kunt u al uw pop-ups op één handige locatie beheren, inclusief andere stijlen, zoals actiebalken. Icegram werkt samen met alle grote e-mailmarketingservices – nog een groot pluspunt.

Als je meer functionaliteit nodig hebt, is er een premium-versie die ondersteuning toevoegt voor:

 • Intenttargeting afsluiten
 • Targeting op gebruikersgedrag
 • Analytics
 • Meer vormtypes, waaronder stickies en linten
 • 17 plus nieuwe thema’s
 • A / B-testen (alleen op het hoogste niveau)
 • Geotargeting (alleen op het hoogste niveau)

De Pro-versie begint bij $ 97, maar je hebt de $ 147-versie nodig voor A / B-testen, geotargeting en enkele andere geavanceerde functies.

Officiële website

Ninja Popups ($ 26)

Ninja pop-ups

Ninja Popups, gelanceerd in 2012, heeft zichzelf gevestigd als een van de bestverkopende WordPress-plug-ins aller tijden van CodeCanyon, met tot nu toe meer dan 34.000 betaalde downloads.

Met de plug-in kun je visueel verbluffende pop-ups maken met tonnen vooraf gemaakte sjablonen, ‘thema’s’ genaamd. Binnen elk thema zijn verschillende voorinstellingen voor kleurenschema’s, evenals verschillende lay-outopties. Dit betekent dat u met slechts twee muisklikken enorm verschillende pop-ups kunt maken met hetzelfde thema.

U kunt uw pop-ups ook bouwen met verschillende doelen in gedachten: u kunt uw e-maillijst uitbreiden, sociale shares aanmoedigen of video’s in uw pop-ups weergeven.

Om uw pop-ups te maken, kunt u een visuele editor voor slepen en neerzetten gebruiken (hoewel ik de editor niet zo intuïtief vind als de editors van andere tools):

Ninja Popups-editor

De voltooide pop-ups zien er geweldig uit, met een gepolijste, professionele uitstraling die erg indrukwekkend is voor een plug-in die een eenmalige $ 26 kost. De pop-ups reageren ook volledig, wat betekent dat ze perfect worden weergegeven op mobiele apparaten.

Om te bepalen wanneer uw pop-ups worden weergegeven, krijgt u tal van triggeropties, met keuzes voor intentie, inactiviteit van de gebruiker, tijdsvertraging, scroldiepte en meer.

De plug-in kan worden geïntegreerd met meer dan 40 e-mailmarketingservices en CRM’s, en het bevat ook ingebouwde analyse- en A / B-testfunctionaliteit om u te helpen uw formulieren te optimaliseren.

Naast de kernplug-in zijn er drie premium Ninja Popups-extensies. Hiermee kunt u extra thema’s, optin-balken en optin-formulieren voor widget-gebieden toevoegen en elk tussen $ 9 en $ 13 kosten.

Officiële website

Drukte (GRATIS)

Drukte plug-in

Van de jongens achter WPMU Dev is Hustle (voorheen WordPress PopUp) een van de meest populaire gratis pop-up plug-ins op de markt, met meer dan 80.000 sites die deze plug-in actief gebruiken.

Deze lite-versie is echter vrij beperkt, waardoor u slechts één e-mailopt-in kunt bouwen, met enkele extra limieten op functionaliteit en ontwerpopties.

Dat gezegd hebbende, als je alleen een eenvoudige pop-upoplossing nodig hebt, is Hustle ongetwijfeld een goede plug-in. Het is lichtgewicht en snel te laden, met een eenvoudige interface waarmee u eenvoudig uw pop-up kunt maken.

Hoewel ze eenvoudig zijn, zien de pop-ups er meteen stijlvol en professioneel uit:

Drukte voorbeeld

U kunt uw pop-ups integreren met de meest populaire e-mailmarketingservices. Of u kunt nieuwe abonnees opslaan in uw eigen leadbank.

Om te bepalen wanneer en waar uw pop-ups worden weergegeven, krijgt u veel weergaveregels en triggers. Hustle is zelfs een van de betere gratis opties die je zult vinden als het gaat om targeting en triggerregels.

U kunt specifieke inhoud targeten, ingelogde gebruikers, gebruikersapparaten enzovoort, en om uw pop-ups te activeren, kunt u opties gebruiken voor:

 • vertraging
 • scroll diepte
 • Klik
 • exit-intentie
 • Adblock-gebruik

Als je de gratis versie van Hustle leuk vindt, overweeg dan om te upgraden naar de pro-versie voor de volledige ervaring – deze is beschikbaar als onderdeel van het WPMU Dev-lidmaatschap van $ 49 per maand.

Officiële website

Laatste gedachten

Als je serieus bezig bent met het samenstellen van een e-maillijst – en het vergroten van de winst van je website – dan is een pop-up plug-in een beproefde oplossing om abonnees aan te trekken. Zolang u niet overboord gaat met uw pop-ups, is er geen betere manier om de aandacht van een bezoeker te trekken en een aanmelding aan te moedigen.

Omdat een goede pop-up-plug-in veel waarde kan toevoegen aan uw bedrijf, zijn de beste niet goedkoop. Als u echter bedenkt hoeveel extra inkomsten een grotere e-maillijst kan opleveren, lijken de kosten onbeduidend en voelt het als een goede investering.

Als je echter alleen het water wilt testen, zijn er ook enkele echt goede gratis pop-up plug-ins.

Alle plug-ins in deze lijst voegen stijlvolle pop-ups toe aan uw website. Sommige zijn krachtiger dan andere, en ze worden geleverd met sjablonen die passen bij verschillende smaken, dus ik raad je ten zeerste aan om de demo van elke plug-in uit te proberen voordat je een favoriet kiest.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me