Thrive Comments Plugin (van Thrive Themes) Review – Is het goed?

WordPress aanbiedingen


Het vlaggenschipproduct Thrive Leads wordt met recht beschouwd als een van de beste oplossingen voor het opbouwen van e-maillijsten in de WordPress-wereld, maar het product dat voor mij opvalt, is Thrive Comments.

Thrive Comments kan uw WordPress-commentaargebied transformeren in een interactieve community, waardoor de betrokkenheid op uw website enorm toeneemt en u wordt geholpen om eenmalige commentatoren te veranderen in langdurige volgers.

In dit artikel wil ik je laten zien hoe je Thrive Comments kunt gebruiken om je WordPress-website te verbeteren.

Wat kunnen opmerkingen voor u doen??

Thrive Comments verbetert elk aspect van opmerkingen door het ontwerp van uw opmerkingengebied te verbeteren, opmerkingen eenvoudiger te maken voor gebruikers, betrokkenheid aan te moedigen en moderatie te stroomlijnen.

Thrive Comments WordPress Plugin

De plug-in bouwt voort op het reactiesysteem van WordPress – het vervangt het niet. Dus als je Thrive Comments deactiveert, blijven alle reacties op je website staan.

Net als bij de standaardconfiguratie voor opmerkingen, kunt u gasten toestaan ​​opmerkingen in te dienen of iedereen te vragen een account op uw website aan te maken. Met de plug-in kunt u ook Facebook en Google integreren om het inloggen voor gebruikers eenvoudiger te maken.

Met Thrive Comments kunnen gebruikers op de hoogte worden gehouden van nieuwe berichten en nieuwe opmerkingen; een ander kenmerk waar ik van hou, is dat het lezers de reacties laat sorteren op nieuwste, oudste of best beoordeelde.

Een opmerking indienen

Waar Thrive Comments uitblinkt, zijn conversies. De plug-in heeft een functie met de naam ‘Opmerkingen plaatsen’, waarmee u kunt selecteren wat er gebeurt nadat iemand een opmerking heeft geplaatst. U kunt een bedankbericht weergeven, hen aanmoedigen om uw artikel te delen, gerelateerde berichten weergeven en de gebruiker omleiden naar de URL van uw keuze.

Als Thrive Leads ook op uw website is geactiveerd, kunt u de gebruiker aanmoedigen om zich aan te melden voor uw e-maillijst.

Threaded Comemnts in Thrive Comments

Het threaded ontwerp dat wordt gebruikt in Thrive Comments zorgt ervoor dat iedereen gemakkelijk een groot aantal reacties kan lezen.

Er is ook een stemsysteem beschikbaar voor opmerkingen en het personeel kan badges naast hun naam hebben. Als het stemsysteem is ingeschakeld, kunnen lezers reacties sorteren op best beoordeeld.

De badge-functie kan worden gebruikt om de belangrijkste commentatoren te valideren – u kunt bijvoorbeeld een unieke badge weergeven naast gebruikers wanneer ze een bepaald aantal reacties hebben bereikt.

Gebruikers kunnen ook individuele opmerkingen delen, zodat ze anderen naar een specifieke opmerking op uw website kunnen leiden, wat een fantastische manier is om meer bezoekers naar uw website te leiden en anderen aan te moedigen deel te nemen aan de discussie.

Thrive Comments Stemsysteem
Een andere manier waarop Thrive Comments helpt, is matiging.

De plug-in voegt veel tools toe om u te helpen bij het beheren van opmerkingen. U kunt selecteren welke reacties niet nodig zijn en u kunt opmerkingen delegeren aan specifieke medewerkers. Als iemand bijvoorbeeld een technische vraag stelt in het opmerkingenveld, kunt u deze delegeren aan het hoofd van uw IT-afdeling.

Thrive Comments biedt ook rapporten over uw opmerkingen om u te helpen de activiteit van opmerkingen te analyseren.

In afwachting van opmerkingen in het moderatiegebied

Zoals u kunt zien, biedt Thrive Comments u een groot aantal tools om u te helpen het aantal reacties op uw website te vergroten en de tijd die nodig is om ze te beheren te verminderen.

Het is een veelzijdige oplossing die u veel configuratie-opties geeft.

Laten we eens kijken hoe het allemaal werkt.

Hoe installeren & Stel Thrive Comments in

Thrive Thema maakt gebruik van een product manager om de installatie van al zijn WordPress plugins beheren.

Dit kan worden gedownload van het Thrive Themes-ledengedeelte.

Toegang tot Thrive Themes-producten

De productmanager kan op twee manieren op uw website worden geïnstalleerd.

De eerste optie is om alle bestanden uit het zip-bestand te extraheren en de thrive-product-manager-directory te uploaden naar de / wp-content / plugins / -directory op uw website. U kunt bestanden uploaden met een gratis File Transfer Protocol (FTP) -client zoals FileZilla.

Een eenvoudigere manier is om het zip-bestand rechtstreeks naar uw WordPress-website te uploaden.

U kunt dit doen via de ‘Upload Plugin’ functie, die zich bovenaan de ‘Add Plugins’ pagina in uw WordPress admin gebied bevindt.

De Thrive Themes Product Manager installeren

Nadat je de plug-in voor productbeheer hebt geactiveerd en je Thrives Themes-account hebt gekoppeld, kun je alle Thrive Themes-plug-ins en thema’s installeren die je hebt gekocht.

Thrive Product Manager

Het hele installatieproces wordt beheerd via de Thrive Themes-productmanager.

Thrive Comments geïnstalleerd

Zodra Thrive Comments is geïnstalleerd en geactiveerd, wordt het weergegeven in uw Thrive Dashboard. Op deze pagina worden ook alle andere Thrive Themes-producten weergegeven die u heeft geactiveerd.

Gedijen Dashboard

Onder het gedeelte ‘Geïnstalleerde producten’ staat ‘Thrive Features’, waarmee u toegang krijgt tot een gebruikerstoegangsbeheerder, API-verbindingsbeheerder, een globale slimme veldmanager en een meldingsbeheerder.

Hoewel de meldingsmanager hier wordt vermeld, wordt deze niet gebruikt door Thrive Comments.

Met toegangsbeheer kunt u bepalen welke gebruikersgroepen wel en geen toegang hebben tot specifieke Thrive Themes-producten. Hoewel dit nuttig is, is het vrij beperkt, omdat u gebruikersgroepen alleen volledige toegang tot alle functionaliteit kunt geven of de toegang volledig kunt verwijderen. Het zou beter zijn als u precies zou kunnen definiëren welke rechten elke gebruikersgroep en specifieke gebruikers zouden moeten hebben.

Thrive Themes Access Manager

De API-manager kan worden gebruikt om reCaptcha te configureren en verbinding te maken met sociale-mediaservices en e-mailmarketingservices.

E-mailmarketingservices worden goed ondersteund. Er zijn tientallen applicaties beschikbaar voor integratie, zoals Aweber, Campaign Monitor en InfusionSoft. E-mail levering diensten, zoals Amazon SES en MailGun, worden ook ondersteund, samen met webinar software zoals Zoom.

Selectie van API-apps

U kunt een WordPress-account koppelen, maar de ondersteuning voor sociale media is beperkt. Op dit moment ondersteunt Thrive Themes alleen Facebook, Google en Twitter. Dit zijn enkele van de grootste sociale-mediaservices, maar ik zou graag zien dat anderen worden ondersteund.

Gelukkig luistert Thrive Themes wel naar zijn klanten.

Als u verbinding wilt maken met een service of applicatie die er niet is, kunt u een verzoek indienen om integratieondersteuning toe te voegen via het Thrive Themes API Integration Request-formulier.

API-integratieverzoek

Met Smart Site kunt u globale velden definiëren. Er zijn bedrijfsvelden, zoals adres en telefoonnummer; rechtsgebieden, zoals privacy en voorwaarden; en sociale-mediavelden, zoals YouTube en Instagram.

Nieuwe velden kunnen worden toegevoegd en toegewezen aan bestaande veldgroepen of aan nieuwe veldgroepen. U kunt bijvoorbeeld een nieuwe veldgroep voor sponsors toevoegen.

Thrive Themes Global Fields

Het Thrive Dashboard-menu bevat ook een algemene instellingenpagina en het Thrive Comments-configuratiegebied (dat we in de volgende sectie zullen bespreken).

Thrive Themes Admin Menu

In algemene instellingen kunt u het bericht ‘Powered By Thrive Comments’ uitschakelen. U kunt dit echter liever behouden, want met Thrive Themes kunt u uw partner-ID invoeren, zodat u wordt betaald voor alle verwijzingen die u genereert.

Facebook-app en Facebook-beheerders kunnen hier worden gedefinieerd samen met de Disqus-forumnaam van uw website.

Thrive Themes Algemene instellingen

In het hele Thrive Dashboard-gebied zie je een aanmeldingsknop voor ondersteuning, een meldingsbel voor Thrive Themes-meldingen en een liefdeshartje waarmee je Thrive Themes kunt delen met Facebook, Google en Twitter.

De aanmeldingsknop voor ondersteuning maakt geen nieuw ondersteuningsticket aan. U moet dat rechtstreeks op de Thrive Themes-website doen. Wat u wel kunt doen, is toegang verlenen tot het Thrive Themes-team, zodat zij u kunnen helpen met eventuele actieve ondersteuningsproblemen die u heeft.

Thrive Themes Support Login

Ik heb veel instellingen in dit gedeelte beschreven, maar het is belangrijk op te merken dat het slechts een minuut duurt om Thrive Comments te installeren.

Alle bovengenoemde opties kunnen later worden aangepast als en wanneer ze nodig zijn.

Thrive Comments configureren

De hoofdconfiguratiepagina voor Thrive Comments verdeelt de instellingen in acht categorieën: Algemene instellingen; Conversie van opmerkingen; Aanmelden bij reactie; Stijl aanpassen; Stemmen en badges; Kennisgevingen; Moderatie van opmerkingen; en geavanceerde instellingen.

Aan de rechterkant van de pagina ziet u een voorbeeld van hoe opmerkingen eruit zullen zien op uw website. De pictogrammen bovenaan het voorbeeldgebied kunnen worden gebruikt om te schakelen tussen voorbeelden op het bureaublad en mobiele apparaten – een handige functie, omdat u hiermee in realtime wijzigingen kunt zien.

Thrive Comments Configuratiegebied

In de categorie algemene instellingen kunt u Thrive-opmerkingen op uw website in- en uitschakelen.

Andere instellingen zijn onder meer dat gebruikers moeten zijn ingelogd, opmerkingen in pagina’s moeten opsplitsen en GDPR-toestemming moeten inschakelen. U kunt ook de standaardsorteermethode voor opmerkingen wijzigen.

Thrive Comments Algemene instellingen

Reactieconversie is een van de meest interessante kenmerken van Thrive Comments.

Wanneer een persoon een opmerking op uw website publiceert, kunt u kiezen hoe u er automatisch op reageert.

De eerste optie is om een ​​aangepast bedankbericht weer te geven. De tweede optie kunt u hetzelfde te doen, maar laat je ook de commenter vragen of ze graag uw artikel te delen met behulp van de sociale media delen van knoppen onder weergegeven. Met de derde optie kun je de commentator bedanken en gerelateerde berichten weergeven waarin ze mogelijk geïnteresseerd zijn.

De omleidingsoptie stuurt de gebruiker naar een aangepaste URL en u kunt dit gebruiken om een ​​aantal dingen te doen, zoals het promoten van uw discussieforum, het promoten van een wedstrijd of het naar een aanbevolen artikel sturen.

De laatste optie is een aanmeldingsformulier. Dit is misschien wel een van de meest effectieve conversiemethoden die u in uw opmerkingengebied kunt gebruiken, omdat het u zal helpen uw e-maillijst samen te stellen. U moet echter een actieve licentie voor Thrive Leads hebben om deze functie te gebruiken (een enkele licentie kost $ 67).

Met Thrive Comments kunt u ook een ander antwoord selecteren als de persoon terugkomt en een ander commentaar publiceert.

Thrive Themes Comment Conversion

Met de aanmeldingscategorie voor opmerkingen kunt u gasten toestaan ​​hun website-URL te delen.

Commentatoren kunnen ook een reactie plaatsen door in te loggen via Facebook of Google. Om deze functionaliteit toe te voegen, moet je een nieuwe API-verbinding toevoegen.

Thrive Reacties Commentaar Aanmelden

In de stijlaanpassingscategorie kunt u de accentkleur wijzigen die in opmerkingen wordt gebruikt, zeggen of avatars worden weergegeven en een standaard avatarafbeelding toewijzen aan degenen die geen Gravatar-account hebben.

In dit gebied kunt u ook het datumformaat selecteren en beslissen of individuele opmerkingen kunnen worden gedeeld. Ik denk dat het delen van reacties echt kan helpen om verkeer naar je pagina’s te leiden, dus dit is iets dat ik ingeschakeld zou houden.

De kredietlink Thrive Comments kan hier ook worden in- en uitgeschakeld.

Pas stijl aan in gedijen opmerkingen

Met het stemsysteem kunnen gebruikers opmerkingen op en neer stemmen. Downvotes kunnen tijdens een discussie problemen veroorzaken, dus als u wilt, kunt u alleen upvotes inschakelen. Als alternatief kunt u het stemsysteem uitschakelen.

Thrive Comments Stemmen en badges

Badges kunnen ook worden toegewezen aan moderators om hen te helpen zich te onderscheiden van alle anderen.

U kunt ook uw eigen badges maken en deze aan commentatoren toekennen wanneer ze aan bepaalde vereisten voldoen, zoals een bepaald aantal goedgekeurde opmerkingen of aanbevolen opmerkingen.

Er zijn tientallen vooraf gemaakte badges beschikbaar om te selecteren of u kunt er ook voor kiezen om uw eigen aangepaste badge te uploaden.

Maak een nieuwe badge

Met Thrive Comments kunt u commentatoren op de hoogte stellen via WordPress of een e-mailbezorgservice van derden. Ik beschouw dit als een essentieel kenmerk. Externe e-mailleveringservices kunnen meer e-mails met succes afleveren, omdat ze minder snel als spam worden gemarkeerd.

U moet de API-informatie invoeren voor elke e-mailbezorgservice die u gebruikt.

Meldingen aanpassen in Thrive-opmerkingen

Het e-mailbericht voor nieuwe berichten en opmerkingen kan worden aangepast.

Thrive Comments geeft u volledige controle over het onderwerp en de inhoud van de e-mail en er zijn verschillende shortcodes beschikbaar die in de e-mail kunnen worden gebruikt.

Pas e-mailmeldingen voor berichten en opmerkingen aan

Met Thrive Comments kunt u definiëren welke gebruikersgroepen opmerkingen kunnen modereren.

Om spam te voorkomen, kunt u opmerkingen handmatig goedkeuren en alleen opmerkingen goedkeuren van degenen die al opmerkingen hebben goedgekeurd.

In de onderstaande velden kunnen woorden en IP-adressen worden ingevoerd om automatisch opmerkingen naar de moderatiewachtrij of naar de prullenbak te sturen. Bij correct gebruik kan dit de hoeveelheid spam die u moet beheren aanzienlijk verminderen.

Reacties modereren in gedijen opmerkingen

Thrive Comments heeft een coole functie waarmee je bepaalde zoekwoorden kunt omzetten in links. U kunt bijvoorbeeld elke verwijzing naar uw websitenaam wijzigen in een link naar uw startpagina. U kunt ‘Contact’ ook linken naar uw contactpagina.

Opmerkingen kunnen in realtime worden geladen en u kunt de labels aanpassen die worden gebruikt in het opmerkingengebied, wat vooral handig is voor websites die niet in het Engels zijn gepubliceerd.

Lazy loading kan ook worden gebruikt, dus opmerkingen en avatarafbeeldingen worden alleen weergegeven als ze in het zicht van de gebruiker zijn.

Thrive Comments Geavanceerde instellingen

Als je eenmaal bekend bent met het instellingengebied van Thrive Comments, zul je een betere waardering hebben voor wat deze WordPress-plug-in kan doen.

Ik moedig je aan om de instellingen aan te passen totdat je een setup hebt die bij jou en je website past.

Reacties modereren met bloeiende reacties

Thrive Comments is een geweldige manier om het modereren van opmerkingen te vereenvoudigen. In één oogopslag ziet u in afwachting van opmerkingen, opmerkingen die moeten worden beantwoord, spam-opmerkingen en meer.

Door opmerkingen aan personeelsleden te kunnen delegeren, kunt u het aantal opmerkingen dat u zelf moet behandelen aanzienlijk verminderen.

Reacties modereren in gedijen opmerkingen

Sneltoetsen kunnen worden gebruikt om uw opmerkingen sneller en efficiënter te beheren.

Toetsenbordnavigatie

De pagina met opmerkingenrapporten geeft u een goed overzicht van de community van uw website, zodat u eenvoudig het aantal goedgekeurde opmerkingen dat u genereert, de hoeveelheid spam die u ontvangt, de stembetrokkenheid en meer kunt zien.

Al deze statistieken kunnen u helpen een beter beeld te krijgen van hoe uw gemeenschap groeit.

Thrive Comments Rapporten

De front-end-functies van Thrive Comments halen misschien de krantenkoppen, maar ik denk dat website-eigenaren misschien nog meer zullen genieten van de tools voor het modereren van reacties.

Hoeveel kost gedijen opmerkingen?

Thrive Themes heeft een verstandig prijsmodel gebruikt voor de plug-in voor opmerkingen.

Er zijn geen beperkingen op functies in een Thrive Comments-licentie; ongeacht welke licentie je koopt, krijg je toegang tot alle functies en ontvang je een jaar ondersteuning en updates.

Thrive Comments Prijzen

Een enkele licentie kost $ 39. De licentie voor vijf websites kost $ 47 en de licentie voor 15 websites kost $ 97.

Ik geloof dat de licentie voor vijf websites de veiligste gok is voor de meeste website-eigenaren, omdat je zo Thrive Comments kunt toevoegen aan nog een paar websites voor slechts $ 8 meer.

Thrive Comments Geld-terug-garantie

Alle licenties worden geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen, waarmee u op elk moment binnen 30 dagen na aankoop van de plug-in een volledige terugbetaling krijgt.

Laatste gedachten

Ik hoop dat je deze blik op Thrive Comments leuk vond.

Ik was erg onder de indruk van wat de WordPress-plug-in kon doen. Het verbetert het uiterlijk van uw opmerkingen aanzienlijk, stimuleert betrokkenheid op uw website en maakt het eenvoudiger om opmerkingen te modereren.

Degenen onder u die de community van uw website willen laten groeien, moeten nader bekijken wat Thrive Comments voor u kan doen.

Thrive-opmerkingen gebruiken / gebruiken? Gedachten?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me