MemberMouse Review – Een waardige plug-in voor WordPress-lidmaatschap? (2020)

WordPress aanbiedingen


Lidmaatschapswebsites zijn een van de meest winstgevende manieren om online geld te verdienen.

Ze kunnen worden gebruikt om inhoud, digitale producten, online services en meer te verkopen. U kunt klanten een eenmalige vergoeding voor hun lidmaatschap in rekening brengen, maar het is gebruikelijk om een ​​abonnementsmodel te gebruiken en om aanmeldingen te stimuleren, kunnen inhoud en producten worden beperkt tot leden.

Een van de beste oplossingen voor het bouwen van een lidmaatschapswebsite met WordPress is MemberMouse. Met een verkoopprijs van $ 19,95 per maand geeft MemberMouse u volledige controle over wat mensen op uw website kunnen zien en biedt het een overvloed aan marketingtools om uw maandelijks inkomen te verhogen.

In dit artikel laat ik je zien hoe deze WordPress-plug-in werkt.

Wat kan MemberMouse doen?

MemberMouse kan op elke WordPress-website worden geïnstalleerd.

Er zijn op zichzelf staande lidmaatschapstoepassingen online beschikbaar, maar WordPress is het perfecte platform om een ​​lidmaatschapswebsite te bouwen, aangezien u toegang krijgt tot tienduizenden thema’s en plug-ins.

Thema’s en plug-ins breiden de functionaliteit van uw website aanzienlijk uit, vereenvoudigen het proces van styling van uw websiteontwerp en maken het gemakkelijker om inhoud te publiceren.

MemberMouse Homepagina

Een van de belangrijkste kenmerken van MemberMouse is de mogelijkheid om elke post of pagina op uw website te beschermen – u kunt meerdere lidmaatschapsniveaus maken en de toegang tot uw inhoud beperken tot specifieke ledengroepen.

Aanmeldingspercentages kunnen worden verbeterd door een gratis lidmaatschap aan te bieden – een goede marketingtechniek, omdat u uw e-maillijst kunt uitbreiden en leden kunt aanmoedigen om zich aan te melden voor een van uw plannen met upsells, downsells en cross-sells. Door verschillende prijspunten te testen, kunt u de optimale instelling voor maximale winst vinden en kunt u uw service promoten met behulp van proefversies en kortingsbonnen.

Als u maandelijks lidmaatschappen verkoopt, kunt u overwegen om inhoud te druppelen aan klanten. Dit voorkomt dat leden al uw inhoud in korte tijd consumeren en vermindert het aantal annuleringen.

MemberMouse stopt ook met het delen van accounts. Accounts kunnen automatisch worden vergrendeld als de software detecteert dat meerdere mensen toegang hebben tot inhoud vanuit één account.

Eén feature-rijk lidmaatschapssysteem

Het mooie van MemberMouse is dat de meeste administratieve taken geautomatiseerd zijn.

Leden kunnen inloggen op hun account en hun creditcard bijwerken, upgraden naar een hoger niveau abonnement of hun abonnement annuleren, zodat u deze vragen niet handmatig via e-mail hoeft te verwerken.

Alles wordt ook bijgehouden: op het dashboard kunt u verkopen, gemiddelde klantwaarde, betrokkenheid en meer bekijken.

MemberMouse-functies

MemberMouse ondersteunt vier populaire e-mailmarketingservices: MailChimp, GetResponse AWeber, Drip, Active Campaign en iContact. Er is ook ondersteuning voor acht betalingsdiensten: PayPal, Stripe, Braintree, LimeLight CRM, Authorize.net, Auth.net, ClickBank en CoinBase.

Ontwikkelaars zullen genieten van hoe flexibel MemberMouse is: u kunt databases synchroniseren en aangepaste scripts aanroepen met behulp van API; kernfunctionaliteit kan worden aangepast met behulp van haken en filters; en de lay-outs zijn ook aanpasbaar. De shortcodes van MemberMouse kunnen ook worden ingevoegd in uw berichten of pagina’s, of rechtstreeks in sjablonen met behulp van PHP-code.

MemberMouse-integraties

Het kan moeilijk zijn om een ​​product als MemberMouse te categoriseren omdat het op veel verschillende manieren kan worden gebruikt.

Chris Palmer, van Angle of Attack, biedt bijvoorbeeld vluchtsimulator-trainingsvideo’s aan voor mensen die willen leren vliegen.

Voorbeelden van MemberMouse

Voor inspiratie over hoe u de software kunt gebruiken – en om te zien hoe anderen hun lidmaatschapsaanbod op de markt brengen – kunt u een kijkje nemen op andere websites die zijn gebouwd met MemberMouse.

PaleoPlan verkoopt bijvoorbeeld Paleo-maaltijdplannen op abonnementsbasis. Ze bieden een proefperiode van 14 dagen om potentiële klanten hun service te laten testen en hun premiumplannen hebben een 100% geld-terug-garantie.

Nadat hun proefperiode is afgelopen, kunnen klanten ervoor kiezen zich aan te melden als lid door $ 9,99 per maand, $ 49 per zes maanden of $ 89 per jaar te betalen.

Lidmaatschapsplannen voor PaleoPlan

Je moet weten dat het bouwen van een lidmaatschapswebsite veel hard werken vereist, maar MemberMouse geeft je alle tools die je nodig hebt om iets winstgevend te maken.

Laten we eens nader bekijken hoe u MemberMouse hiervoor kunt gebruiken.

Het MemberMouse-klantendashboard

Zodra je MemberMouse hebt gekocht, heb je toegang tot het MemberMouse.com-dashboard.

Een ‘aan de slag’-video van twee minuten wordt weergegeven in het hart van de pagina, terwijl je links vindt om je website te registreren en de MemberMouse WordPress-plug-in te downloaden.

Aan de rechterkant van de pagina is een navigatiemenu met links naar uw account, het ondersteuningsgebied, best practices en een partnerprogramma.

MemberMouse Dashboard

Het registreren van de URL waarop u MemberMouse gaat gebruiken, is niet optioneel – als u de URL van uw WordPress-website niet op uw accountpagina invoert, ziet u een fatale fout wanneer u probeert de MemberMouse-plug-in te activeren.

Autoriseer de URL van uw website

Het ondersteuningsgebied heeft een uitgebreide kennisbank en een communityforum, en klanten van MemberMouse kunnen hier ook ondersteuningstickets openen.

MemberMouse Support Area

Al met al vond ik het klantengedeelte van MemberMouse leuk – het is gemakkelijk te navigeren en er zijn veel goede tutorials om naar te verwijzen wanneer je leert hoe de plug-in werkt.

De MemberMouse Membership Plugin instellen

Zodra je de URL van je WordPress-website hebt geverifieerd en de MemberMouse-plug-in hebt geactiveerd, zie je twee nieuwe menu’s in je beheerdersgedeelte.

De ene heet MemberMouse en de andere heet Reporting Suite.

Als je niet wilt dat deze menu’s zo hoog in je WordPress-beheerdersmenu staan, kun je ze ergens anders heen verplaatsen met Admin Menu Editor.

WordPress Admin Dasboard

In het MemberMouse-gebied stelt u alle aspecten van uw lidmaatschapswebsite in – zodra deze live is en u omzet genereert, kunt u alles volgen in de rapportagesuite.

MemberMouse Admin Menu's

Zoals elke feature-rijke WordPress-plug-in, kan MemberMouse een beetje ontmoedigend zijn als je begint, omdat er veel instellingen zijn om aan te passen om je lidmaatschapswebsite te maken.

Er is geen stapsgewijze wizard om u te helpen bij het instellen, maar het hoofd MemberMouse-dashboard is een goed startpunt, met verschillende video-tutorials en links naar het ondersteuningsgedeelte van MemberMouse..

Links om uw leden te beheren, door transacties te bladeren, toegang te krijgen tot de rapportagesuite en productinstellingen te wijzigen, staan ​​bovenaan de pagina.

Hieronder staat een overzicht van lidmaatschappen en producten. Wanneer u voor het eerst begint, heeft u hier geen gegevens, maar als u eenmaal bent gevestigd, zult u merken dat dit een goede samenvatting is van hoe uw lidmaatschapswebsite presteert.

MemberMouse hoofddashboard

Bovenaan het MemberMouse-menu staan ​​links om leden te beheren en door transacties te bladeren. Als je net begint, is er hier niets om naar te verwijzen. Wanneer uw lidmaatschapswebsite echter is gelanceerd, controleert u deze pagina’s vaker dan de configuratiepagina’s.

Op de ledenpagina beheren kunt u handmatig leden maken en deze toewijzen aan de verschillende lidmaatschapsplannen die u heeft gemaakt. U kunt ook zoeken naar profielen van specifieke klanten met behulp van het geavanceerde zoekvak en leden kunnen worden geëxporteerd en geïmporteerd in CSV-indeling.

Op de transactiepagina’s kunt u bladeren door de betalingen die klanten hebben gedaan voor lidmaatschappen, wat handig is om lidmaatschappen te verifiëren en te controleren of alles correct is.

U kunt het betalingsbedrag, het ordernummer, de transactietijd en -datum bekijken en of een betaling via een gelieerde link is ontvangen, evenals andere belangrijke informatie, zoals of een betaling is terugbetaald.

Leden beheren

In het gebied met productinstellingen beheert u uw lidmaatschappen.

Bovenaan de pagina vindt u een lijst met de verschillende secties: Producten, Lidmaatschapsniveaus, Bundels, Coupons en Drip Content Schedule.

De ‘How to Master Products, Bundles & De video van het lidmaatschapsniveau in het hoofddashboard helpt je te begrijpen hoe het allemaal werkt.

Maak een nieuw product

Lidmaatschapsniveaus verwijzen naar welk toegangsniveau een lid heeft, en voor elk lidmaatschapsniveau kunt u een gebruiker toewijzen aan een WordPress-gebruikersrol en definiëren tot welke berichtcategorieën ze toegang hebben.

Producten worden verkocht aan klanten. Een product is toegewezen aan één lidmaatschapsniveau of één bundel, wat betekent dat meerdere producten aan één lidmaatschapsniveau kunnen worden gekoppeld.

Overweeg een lidmaatschapsniveau waarmee gebruikers uw tutorials over het repareren van computers kunnen bekijken. Eén product kan worden gemaakt voor $ 29,99 per maand, waardoor leden die inhoud kunnen bekijken, en u kunt dezelfde inhoud vervolgens aan anderen aanbieden tegen een gereduceerd tarief van $ 19,99 per maand door een tweede product te maken dat is gekoppeld aan dat lidmaatschapsniveau.

Per gebruikersaccount is slechts één lidmaatschapsniveau toegestaan, maar met bundels kunt u meerdere lidmaatschapsniveaus aan een individuele gebruiker toevoegen.

Maak je geen zorgen als dit allemaal verwarrend is, want het is logisch als je dingen instelt voor je eigen lidmaatschapswebsite. Het is allemaal een manier om toegangsniveaus te definiëren en te bepalen wat leden wel en niet mogen zien.

MemberMouse lidmaatschapsniveaus

Toegang tot uw inhoud kan worden beperkt op postniveau en op paginaniveau, en u kunt inhoud op een post of pagina beperken op lidmaatschapsniveau of per bundel.

Als u inhoud aan leden druppelt, kunt u er toegang toe openen zodra een gebruiker een bepaald aantal dagen lid is geweest.

U kunt het druppelvoedingsschema voor elk lidmaatschap of bundel op elk moment bekijken in het gebied met productinstellingen.

Toegangsniveaus blogpost

Coupons zijn een essentiële marketingtool voor degenen die lidmaatschapswebsites beheren.

Met MemberMouse kunt u coupons maken met een kortingspercentage of een forfaitaire korting, die kan worden toegepast op de eerste betaling of op alle betalingen.

U kunt zelfs een gratis lidmaatschap aanbieden met een coupon.

Een coupon aanmaken

In het gedeelte met instellingen voor afrekenen kunt u aangepaste velden maken, selecteren uit welke landen klanten aankopen mogen doen en de verzendmethoden die u gebruikt toevoegen. Andere instellingen op dit gebied zijn de standaardvaluta, het standaard lidmaatschapsniveau en of leden pro-rata lidmaatschap upgrades en downgrades hebben.

Betalingsproviders kunnen worden geconfigureerd in het gebied met betalingsinstellingen, waarbij on-site en off-site opties beschikbaar zijn.

De pagina met testgegevens helpt u bij het vooraf invullen van afrekenformulieren en u kunt selecteren of een annuleringsverzoek van een lid zijn lidmaatschap hard annuleert of eenvoudig onderbreekt.

MemberMouse Betaalmethoden

Andere instellingen in het hoofdmenu van MemberMouse zijn onder meer de integratie van e-mailmarketingintegratie, het e-mailsjabloon ‘wachtwoord vergeten’ en het definiëren van het profiel van de aangesloten commissie voor klanten.

In het gedeelte met ontwikkelaarstools kunt u pushmeldingen maken wanneer een bepaalde gebeurtenis plaatsvindt, bijvoorbeeld wanneer een product is gekocht of een nieuwe betaling is mislukt. U kunt een melding ontvangen via een e-mail of Zapier-melding of u kunt een aangepast script bellen.

Dit gebied bevat ook informatie over API-inloggegevens en WordPress-hooks en -filters.

Push-meldingen

Met MemberMouse kunt u uw aanmeldingsformulieren voor uw website wijzigen en selecteren welke velden in formulieren zijn opgenomen.

Er is ook een activiteitenlogboek waarmee u alle wijzigingen kunt bekijken die in de loop van de tijd zijn verwerkt.

Activiteiten niveau

Veel andere nuttige instellingen zijn te vinden in het gebied met algemene instellingen.

Er kunnen werknemers worden gemaakt om u te helpen bij het beheren van uw lidmaatschapswebsite – een functie die met name belangrijk zal zijn naarmate uw website groeit.

Naast een veilige modus en opties voor installatieherstel, vindt u hier tientallen verschillende instellingen, waaronder startpagina, login, inhoudsbescherming en CSS.

MemberMouse Algemene instellingen

Wanneer MemberMouse op uw website is geactiveerd, worden 13 nieuwe pagina’s gemaakt om u te helpen bij het opbouwen van uw lidmaatschapsgebied.

U kunt deze pagina’s wijzigen en extra pagina’s voor leden toevoegen – de voorbeeldpagina is hiervoor een goed startpunt.

MemberMouse-pagina's

Een functie die ik geweldig vind aan MemberMouse is de voorbeeldbalk, waarmee je belangrijke delen van je website kunt zien door de ogen van een lid. Dit helpt u om ledenpagina’s en beperkte inhoud te controleren en te zien wat leden te zien krijgen.

U kunt pagina’s voorvertonen op basis van een specifiek lidmaatschapsniveau en op basis van het aantal dagen dat een gebruiker lid is geweest. Dus als je een lidmaatschapsniveau voor dag tien controleert, zou je geen inhoud kunnen zien die pas op dag 14 wordt gedruppeld.

Het is een geweldige tool om ervoor te zorgen dat alles correct is ingesteld.

MemberMouse Front-End

Er zijn twee MemberMouse-widgets beschikbaar: beveiligde inhoud en SmartWidget.

Beschermde inhoud helpt u om beschikbare inhoud en aankomende inhoud aan leden te tonen; de SmartWidget is een leeg tekstgebied waarin u HTML, Javascript en SmartTags kunt invoeren.

Met SmartTags kunt u dynamisch wijzigen wat er op een pagina wordt weergegeven, afhankelijk van wie het leest. Met behulp van shortcodes kunt u inhoud beperken tot specifieke lidmaatschapsniveaus, wijzigen welke links worden weergegeven en zelfs aangepaste upsell- en downsellaanbiedingen weergeven.

U kunt dit op een aantal manieren in uw website integreren – u kunt bijvoorbeeld speciale aanbiedingen in uw blogberichten weergeven aan bestaande leden die niet-leden niet zien.

MemberMouse Widgets

Zoals bij elke lidmaatschapsplug-in, moet u tijd doorbrengen met MemberMouse om alles precies in te stellen zoals u het wilt. Dit zorgt ervoor dat betalingen correct worden verwerkt en dat leden geen content kunnen bekijken waarvoor ze niet in aanmerking komen.

Ik geloof niet dat enig aspect hiervan moeilijk is, maar ik moedig je aan om de videozelfstudies in het hoofddashboard te bekijken, omdat ze een goed overzicht geven van elk configuratiegebied.

Gegevens analyseren in de Reporting Suite

Voor deze beoordeling hebben de ontwikkelaars van MemberMouse mij vriendelijk een kopie van de plug-in gestuurd. Dit stelde me in staat om het uitgebreid te testen op mijn test WordPress-website en hielp me te begrijpen hoe het werkte.

Helaas, omdat ik MemberMouse nog niet op een live website heb gebruikt, kon ik geen zinvolle gegevens genereren in de rapportagesuite. Gelukkig heeft de kennisbank van MemberMouse geholpen om een ​​aantal lege plekken in te vullen.

De rapportagesuite geeft lidmaatschapsinformatie, verkoopinformatie, klantwaarde en meer weer. Het hoofddashboard geeft een goed overzicht van waar uw bedrijf is en helpt u te zien hoe betrokken leden zijn.

Reporting Suite Dashboard

Op de ledenaantalpagina staat een tabel die laat zien hoeveel mensen zich hebben aangemeld voor uw lidmaatschappen. U kunt deze waarden per dag, week, maand of jaar bekijken en u kunt ook de begin- en einddatum selecteren.

Deze cijfers worden verder uitgesplitst op de lidmaatschapsverkooppagina, wat een geweldige manier is om te analyseren waar uw inkomen wordt gegenereerd.

Suite-verkopen rapporteren op lidmaatschapsniveau

Andere rapporten bevatten productverkopen, klantwaarde, snel gemiddelde, vergelijk lidmaatschapsniveaus, betalingsdiensten en kanaalverkopen.

Al deze rapporten helpen u het grotere geheel te zien en te begrijpen wat leden kopen, wanneer ze kopen, hoe ze betalen en meer.

Reporting Suite Channel Sales

Er is een navigatiemenu beschikbaar in het hele rapportagesuite-gebied. Dezelfde links van uw WordPress-beheerdersmenu worden hier weergegeven, met de toevoeging van een optie om de cache van rapporten te wissen.

Menu Rapportagesuite

Ik was erg onder de indruk van de rapportagesuite – het geeft een geweldige analyse van uw lidmaatschapswebsite en helpt u te zien welke plannen goed presteren. Naarmate uw lidmaatschapswebsite groeit, zullen analyses belangrijker worden voor uw toekomstige ontwikkeling en marketinginspanningen, dus dit is een essentieel onderdeel van MemberMouse.

Het verbaasde me echter dat er geen mogelijkheid was om rapporten te exporteren. Dit is iets dat hopelijk in de toekomst zal worden toegevoegd.

MemberMouse-prijzen

MemberMouse is een premium WordPress-plug-in en er zijn drie verschillende plannen beschikbaar voor degenen die het willen kopen: groei, geavanceerd en professioneel.

Met uitzondering van het professionele topplan, beperken alle plannen het aantal leden dat u kunt hebben.

Het startersplan kost $ 19,95 per maand voor 1.000 leden, $ 39,95 per maand voor 5.000 leden en $ 59,95 per maand voor 10.000 leden. De meeste plugin-functies zijn opgenomen in dit plan, zoals inhoudsbescherming, druppelinhoud, afrekenpagina’s, upsells en downsells en basisrapportage.

Het geavanceerde plan, voor $ 99 per maand, voegt de geavanceerde rapportagesuite, levenslange rapportage, churn- en retentierapportage, aanmelding bij sociale media en UserVoice-integratie toe. Veel WordPress-gebruikers zullen naar dit plan upgraden wanneer hun lidmaatschapswebsite is opgericht, aangezien deze tot 50.000 leden ondersteunt.

Het professionele abonnement kost $ 299 per maand voor maximaal 100.000 leden en $ 599 per maand voor een onbeperkt aantal leden. Dit plan voegt integratieondersteuning toe voor LimeLight CRM en geeft klanten telefonische ondersteuning.

MemberMouse-prijzen

Er is een gratis proefperiode van 14 dagen beschikbaar, zodat u MemberMouse kunt testen en kunt zien of het voor u geschikt is. Ik raad aan hiervan te profiteren voordat u zich aanmeldt voor een plan.

Om de gratis proefperiode te gebruiken, moet u een betaling autoriseren met PayPal of een creditcard. Zorg ervoor dat u deze terugkerende betaling annuleert als u MemberMouse niet op uw website wilt gebruiken na de proefperiode, aangezien u het startplan van $ 19,95 per maand in rekening wordt gebracht als u dat niet doet.

Gratis proefversie van MemberMouse

Genoten van je beproeving?

Als je een nieuwe lidmaatschapswebsite lanceert en hebt besloten om na de proefperiode MemberMouse aan te schaffen, raad ik aan om het startersplan minimaal een paar weken vast te houden. Hiermee kunt u zien of u de functionaliteit nodig heeft die wordt aangeboden in de geavanceerde of professionele plannen, zoals de rapportagesuite.

Degenen onder u die een gevestigde lidmaatschapswebsite hebben, zullen waarschijnlijk een van de duurdere plannen moeten selecteren om uw bestaande leden te huisvesten. Bekijk de tutorial ‘Leden importeren met de wizard Importeren’ om te begrijpen hoe u uw gegevens kunt overzetten van een andere plug-in voor WordPress-lidmaatschap.

Laatste gedachten

Er zijn veel geweldige lidmaatschapsplug-ins beschikbaar voor WordPress, en MemberMouse verdient het terecht als een van de beste te worden beschouwd.

Zodra u weet hoe u lidmaatschapsniveaus en producten correct kunt instellen, kunt u beginnen met het toevoegen van inhoud aan uw website en het promoten van lidmaatschappen bij potentiële klanten.

Zoals elke WordPress-plug-in, zijn er een paar gebieden waarop deze kan worden verbeterd. Ik zou bijvoorbeeld graag zien dat de ontwikkelaars het installatieproces in eerste instantie vereenvoudigen door een stapsgewijze installatiewizard toe te voegen als aanvulling op de videozelfstudies die ze hebben.

Wat nieuwe functies betreft, zou ik graag de mogelijkheid willen zien om rapporten te exporteren. Ik wil ook betere ondersteuning voor digitale inhoud, zoals eBoeken, pdf-documenten en video’s. Al deze inhoud kan worden beperkt met MemberMouse, maar het zou geweldig zijn om deze functionaliteit uitgebreid te zien, zodat gebruikers niet afhankelijk hoeven te zijn van plug-ins van derden.

MemberMouse gebruikt / gebruikt? Of andere plug-ins voor lidmaatschap? Gedachten?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map