De zes beste schuifplug-ins voor WordPress (2020)

WordPress-deals winnen


Het is geen toeval dat de overgrote meerderheid van WordPress-thema’s een vorm van beeldschuiffunctionaliteit direct uit de doos ondersteunt.

Maar waarom is dit? Waarom zijn site-eigenaren en internetgebruikers gek geworden op de afbeelding?

Naar mijn mening is het een kwestie van eerste indrukken. Afbeeldingen zijn veel aantrekkelijker om naar te kijken dan tekst, en de bewegende delen van een afbeeldingsschuif zorgen ervoor dat een website dynamischer en interactiever aanvoelt. Als u een geweldige eerste indruk maakt, zullen bezoekers eerder tijd op uw website doorbrengen, uw inhoud lezen en uw producten kopen – geweldig, toch?

Beeldschuifregelaars kunnen echter meer doen dan alleen mooie afbeeldingen weergeven. De plug-ins voor de bovenste afbeeldingsschuifregelaar bieden een echt interactieve ervaring voor uw bezoekers en kunnen op een aantal manieren worden gebruikt, zoals het verbeteren van de navigatie door te linken naar topinhoud, het afspelen van video’s en zelfs het integreren van shortcode-functionaliteit van uw andere plug-ins.

Wat uw reden ook is om een ​​plug-in voor een beeldschuifregelaar te willen, WinningWP staat voor u klaar. Ik zal zes van de beste plug-ins voor WordPress-beeldschuifregelaars doornemen en om alle budgetniveaus aan te spreken, zal ik een mix van gratis en premium-opties opnemen.

Alle schuifregelaars in dit bericht reageren volledig, wat betekent dat ze er fantastisch uitzien op elk apparaat van elk formaat.

Soliloquy – GRATIS / $ 19-plus

Soliloquy is een populaire responsieve slider-oplossing voor WordPress die meer dan tien slider-typen biedt, waaronder carrousel, aanbevolen inhoud, lightbox, video, Instagram, Pinterest, PDF, WooCommerce, miniatuur en meer.

De lite-versie van Soliloquy kan worden gebruikt om een ​​standaardbeeldschuifregelaar te maken. Nadat u enkele afbeeldingen heeft geüpload, kunt u ze ordenen door middel van slepen en neerzetten. Er is een bewerkingspictogram voor elke afbeelding, die opties laadt om de afbeeldingstitel, alt-tekst, bijschrift en URL te definiëren. Vervolgens kunt u uw schuifregelaar in uw website invoegen met shortcodes of in sjablonen met PHP-code.

In het gebied met schuifregelaars kunt u een van de twee thema’s selecteren, de grootte van dia’s definiëren en de overgangssnelheid tussen dia’s kiezen. De meeste andere instellingen op de slider-pagina zijn gereserveerd voor slider-typen die alleen in de premium-versie van Soliloquy zijn, dus zijn beperkt.

Soliloquy-schuifregelaar bewerken

U moet upgraden naar de volledige versie van Soliloquy om beperkte functies te ontgrendelen. Er zijn vier licentieopties, geprijsd op $ 19, $ 49, $ 99 en $ 249.

De persoonlijke licentie van $ 19 voegt ondersteuning toe en laat u dia’s aanpassen met behulp van CSS. Je moet voor $ 49 naar de multi-licentie met drie websites springen om slider-sjablonen, beeldbescherming, ondersteuning voor Instagram en Pinterest en de mogelijkheid om dia’s te plannen te ontgrendelen. Een thema-add-on is ook inbegrepen.

De ontwikkelaarslicentie van $ 99 verhoogt de ondersteuning tot 25 websites, maar wat nog belangrijker is, het bevat alle plug-in-functies. Dit omvat typen schuifregelaars, zoals carrousel, lightbox, aanbevolen inhoud, WooCommerce, PDF en miniaturen.

De agentschapslicentie van $ 249 voegt klantbeheer en ondersteuning toe voor WordPress multisite. Het biedt ook ondersteuning en updates voor een onbeperkt aantal websites.

Soliloquy Lightbox Slider

Hoewel Soliloquy Lite enkele handige functies heeft, geloof ik dat er betere gratis alternatieven op de markt zijn.

Soliloquy Pro is aanzienlijk beter. Het is een veelzijdige oplossing met veel verschillende typen schuifregelaars en beschikt over extra functies, zoals voorkomen dat gebruikers afbeeldingen downloaden. Helaas moet je upgraden naar de ontwikkelaarslicentie voor $ 99 om toegang te krijgen tot alle plug-in-functies.

Bekijk onze volledige recensie van Soliloquy voor een beter begrip van wat de plug-in kan doen.

MetaSlider – GRATIS / $ 39-plus

MetaSlider is een responsieve WordPress slider-plug-in die compatibel is met de nieuwe WordPress Editor (Gutenberg). Het heeft ook aanraakondersteuning, is geoptimaliseerd voor zoekmachines en werkt met WordPress MultiSite en populaire WordPress-plug-ins voor vertaling.

De ontwikkelaars waren erg gul met de gratis versie van hun plug-in – je kunt afbeeldingen weergeven in een flexibele schuifregelaar, responsieve schuifregelaar, nivo-schuifregelaar en muntschuifregelaar. De breedte van elke schuifregelaar kan ook worden gedefinieerd en u kunt kiezen uit meerdere overgangseffecten.

Afbeeldingen kunnen worden verplaatst met slepen en neerzetten en u kunt eenvoudig bijschriften, alt-tekst en titels toevoegen. De bijsnijdpositie van de afbeelding kan ook worden gedefinieerd en het uiterlijk van uw diavoorstelling kan worden aangepast met behulp van een van de 14 beschikbare thema’s.

Zodra alles is geconfigureerd, kunt u de schuifregelaar in uw website invoegen met een shortcode of PHP-code.

Een nieuwe dia toevoegen in MetaSlider

Door te upgraden naar de pro-versie van MetaSlider krijgt u toegang tot CSS3-geanimeerde dia’s, miniatuurnavigatie, postfeed-dia’s en videodia’s (YouTube en Vimeo – Yay!). Het biedt ook HTML-overlays en een live thema-editor.

Je zult blij zijn te horen dat MetaSlider een verstandig prijsbeleid heeft, waarbij elke licentie je de volledige versie van de plug-in geeft. Het enige verschil is hoeveel websites worden ondersteund.

Het kost $ 39 voor een licentie voor twee websites, $ 59 voor vijf websites, $ 89 voor 25 websites en $ 149 voor een onbeperkt aantal websites. Alle licenties worden geleverd met een geld-terug-garantie, evenals een jaar ondersteuning en updates.

MetaSlider Layer Slider

Er is veel om van te houden met MetaSlider. De gratis versie wordt geleverd met vier typen sliders, 14 themaontwerpen en tientallen configuratieopties. Dit kan voor velen van u voldoende zijn, maar u kunt alle plug-infuncties ontgrendelen voor slechts $ 39.

Als u besluit MetaSlider te gebruiken, kunt u overwegen te upgraden om video-ondersteuning, HTML-overlays en miniatuurnavigatie te krijgen.

Smart Slider 3 – gratis / $ 35-plus

Ik ben een grote fan van Soliloquy en MetaSlider, maar als het gaat om gebruiksvriendelijkheid en presentatie tilt Smart Slider 3 alles naar een hoger niveau.

De plug-in geeft u toegang tot een bibliotheek met sjablonen die u als startpunt voor uw dia’s kunt gebruiken. In de gratis versie van Smart Slider 3 heb je toegang tot 11 sjablonen, maar als je upgradet naar de Pro-versie krijg je toegang tot meer dan 180.

Je bent niet beperkt tot afbeeldingen bij het maken van dia’s – video’s, blogposts en statische overlays kunnen allemaal worden toegevoegd. Berichten kunnen ook dynamisch worden ingevoegd op basis van filters die u definieert. U kunt bijvoorbeeld berichten invoegen op basis van berichtindeling, tags, categorieën en andere variabelen.

De configuratiepagina van de schuifregelaar in Smart Slider 3 is indrukwekkend. Je hebt volledige controle over elk aspect van je slider – tot en met stylingelementen, zoals pijlen, opsommingstekens, miniaturen en meer.

Naast het definiëren van de grootte van uw dia’s, kunt u animaties, uitlijning en de manier waarop dia’s worden geladen aanpassen. Andere coole functies zijn onder meer aanraakondersteuning, beeldoptimalisatie en ondersteuning voor achtergrondbeelden.

Smart Slider 3 Dia bewerken

Smart Slider 3 Pro voegt 11 extra laagtypes, laaganimaties en vier nieuwe slidertypes toe – carrousel, blok, volledige pagina en showcase. U krijgt ook toegang tot de volledige Smart Slider 3-sjabloon en dia-bibliotheek, wat de tijd die nodig is om professionele dia’s te maken aanzienlijk verkort.

Dynamische inhoud is ook uitgebreid in de Pro-versie. Naast inhoud van je eigen WordPress-website heb je toegang tot meer dan 35 online bronnen, zoals Joomla, Flickr, Instagram, YouTube, WooCommerce en meer.

Een enkele licentie voor Smart Slider 3 Pro kost $ 35 voor één website, $ 150 voor tien websites en $ 250 voor onbeperkte websites. Elke licentie ontgrendelt alle Pro-functies – het enige verschil is het aantal websites dat ondersteuning en updates ontvangt. Als u niet wilt overstappen op een hoger tariefplan, kunt u voor slechts $ 20 per domein ondersteuning krijgen voor extra websites.

Smart Slider 3 Top 5 producten

Smart Slider 3 is gemakkelijk aan te bevelen. De gratis versie is mogelijk beperkt tot één stijl slider, maar compenseert deze op andere gebieden, zoals aanpassing en toegang tot een sjabloonbibliotheek.

Aangezien de Pro-versie al beschikbaar is vanaf slechts $ 35, raad ik u aan een upgrade te overwegen. Het geeft je nog vier opties voor schuifregelaars, toegang tot honderden vooraf gemaakte schuifregeltemplates en dia’s, en je kunt inhoud importeren uit tientallen bronnen.

Slider Revolution – $ 26

Slider Revolution, gelanceerd in 2012, is verreweg de best verkochte WordPress slider plug-in op CodeCanyon en wordt vaak verpakt met WordPress-thema’s op ThemeForest.

U kunt dia’s maken met behulp van een moderne visuele editor, waarmee u afbeeldingen en video’s kunt invoegen en meerdere lagen inhoud kunt maken. Lettertypen, animaties, achtergronden, pictogrammen, kleuren en meer kunnen allemaal gemakkelijk worden bewerkt.

Animaties zijn een van de opvallende kenmerken van de plug-in. Deze kunnen uw dia’s echt tot leven brengen en er zijn veel voorinstellingen om de taak eenvoudig te maken.

Een dia bewerken in Slider Revolution

Er zijn meer dan 200 vooraf gemaakte sjablonen beschikbaar – ze zorgen ervoor dat sliders er geweldig uitzien, en de meeste hebben slechts een paar aanpassingen nodig om aan uw eigen wensen aan te passen. Je krijgt ook toegang tot honderden afbeeldingen, video’s, animaties, pictogrammen en vooraf gemaakte laaggroepen.

Er zijn ook meer dan 20 add-on-effecten, waaronder deeltjes, vervorming, penseel en onthullen. Het voor- en na-effect zien er ook fantastisch uit.

Slider Revolution

Voor slechts $ 26 biedt Slider Revolution een geweldige prijs-kwaliteitverhouding en kan het worden gebruikt om verschillende soorten dia’s te maken.

Het is een van de meest geavanceerde schuifregelaars op de markt en de enorme mediabibliotheek met sjablonen, afbeeldingen en pictogrammen vereenvoudigt het proces van het maken van professionele dia’s.

Laagschuif – $ 25

Een andere professionele slider-oplossing die in 2012 werd uitgebracht, is Layer Slider. Het is de op één na best verkochte WordPress slider-plug-in op CodeCanyon en is ook opgenomen in veel WordPress-thema’s op ThemeForest.

Met de Layer Slider-editor kunt u dia’s maken en bewerken met slepen en neerzetten. Lagen kunnen worden gekopieerd en geplakt, en er is een afbeeldingseditor aangedreven door Adobe Creative Cloud. Er zijn meer dan 200 geanimeerde overgangseffecten beschikbaar, waaronder looping, filterovergang en parallax.

Een dia in de laagschuifregelaar bewerken

Er is een grote verzameling vooraf gemaakte dia’s beschikbaar in Layer Slider en bepaalde ontwerpen zijn speciaal gemaakt voor apparaten zoals mobiele telefoons.

Een functie die Layer Slider de afgelopen jaren heeft uitgebreid, zijn pop-ups. U kunt de plug-in gebruiken om professionele pop-ups met dia’s te maken, wat maar weinig WordPress pop-up plug-ins kunnen doen.

Een andere geweldige functie is revisies. Layer Slider slaat uw dia’s constant op en met de toevoeging van ongedaan maken en opnieuw uitvoeren hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u uw werk kwijtraakt.

Layer Slider Voorbeeld

Layer Slider wordt terecht beschouwd als een van de beste WordPress slider-oplossingen op de markt, en met slechts $ 26 geeft het een geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

Bekijk de officiële verkooppagina om een ​​beter beeld te krijgen van hoe professioneel de meegeleverde sjablonen zijn.

Schuif alles – GRATIS / $ 10

Onze uiteindelijke keuze is responsieve, aanraakvriendelijke Slide Anything.

Deze WordPress-plug-in pakt dia’s op een heel andere manier aan. In plaats van afbeeldingen en video’s rechtstreeks te uploaden, bewerk je dia’s met de WordPress Editor. Dit betekent dat u alles effectief aan dia’s kunt toevoegen, of het nu afbeeldingen, video’s, tabellen of kopteksten zijn. Shortcodes kunnen ook in dia’s worden ingevoegd, wat betekent dat u eenvoudig inhoud kunt integreren van andere WordPress-plug-ins die u hebt geïnstalleerd.

De ontwikkelaars waren erg gul met de gratis versie van Slide Anything en beperkte enkele functies.

Dia’s worden weergegeven in het hart van de pagina onder overgangseffecten en andere schuifregelaarinstellingen. Aan de rechterkant van de pagina zijn er opties om te definiëren hoeveel items op bepaalde apparaten worden weergegeven, en u kunt hier ook de stijl van uw schuifregelaar aanpassen.

Een schuifregelaar in Slide Anything bewerken

Slide Anything Pro kost een eenmalige vergoeding van $ 10 voor een enkele licentie, terwijl een licentie voor vijf websites beschikbaar is voor $ 30 en een onbeperkte licentie voor $ 100.

Door een upgrade uit te voeren, worden de showcasecarrousel en de paginafuncties van miniaturen ontgrendeld die beperkt zijn in de gratis versie. Het voegt ook pop-upfunctionaliteit toe, die kan worden gebruikt om een ​​beeld lightbox, video’s en meer weer te geven.

Schuif om het even wat Hero Slider

Niet iedereen zal het leuk vinden om de WordPress Editor te gebruiken om dia’s te maken, maar de aanpak van Slide Anything biedt veel mogelijkheden voor het maken van geavanceerde dia’s die andere oplossingen niet kunnen bieden.

De meeste functies zijn beschikbaar in de gratis versie van Slide Anything, maar voor $ 10 is het niet duur om de functionaliteit te upgraden en uit te breiden.

Eervolle vermeldingen

Tijdens ons onderzoek kwamen we veel nuttige WordPress slider-plug-ins tegen die onze lijst net misten. Ik wil graag enkele van de beste met je delen.

Crelly Slider is een responsieve slider-oplossing waarmee u dia’s met lagen kunt maken. Tekst, afbeeldingen en video’s kunnen allemaal aan dia’s worden toegevoegd met behulp van een schuifregelaar voor slepen en neerzetten.

Als je op zoek bent naar een eenvoudige slider-oplossing, dan vind je WP Slick Slider en Image Carousel misschien leuk. Dia’s worden gemaakt met de WordPress Editor en er zijn geen instellingen in de plug-in, omdat alles is geconfigureerd met shortcodes. De eenvoud zal sommige mensen frustreren, maar ik denk dat de eigenlijke slider er geweldig uitziet.

WP Slick Slider en Image Carousel

Degenen onder u die voornamelijk video’s op uw website willen weergeven, moeten de videoslider bekijken, die video’s in veel verschillende diatypen weergeeft, zoals carrousel, tijdlijn en miniaturen.

Mijn laatste aanbeveling is Master Slider. Het beschikt over meer dan 90 vooraf gemaakte dia-ontwerpen, een geavanceerde schuif-en-neerzet-schuifregelaar-editor, aanraakondersteuning, geanimeerde lagen, overgangen en meer.

De plug-in stond in onze oorspronkelijke lijst met de beste WordPress slider-plug-ins, maar aangezien de gratis versie van Master Slider al een jaar niet was bijgewerkt, kozen we ervoor om slider-plug-ins te gebruiken die regelmatiger werden bijgewerkt..

Laatste gedachten

Afbeeldingsschuifregelaars kunnen op een aantal manieren worden gebruikt en de plug-in die u kiest, hangt af van uw vereisten. Als je budget het toelaat, ga ik voor een van de premium-opties.

Waarom? Omdat de premium-opties allemaal echt indrukwekkende functionaliteit bieden, uitstekende ondersteuning en een gebruiksvriendelijke interface bieden en (meestal) razendsnel zijn.

Als u nog steeds niet zeker weet welke u moet kiezen, raad ik u aan de demo van elke plug-in te bekijken. Omdat schuifregelaars voor afbeeldingen dynamisch zijn, is het moeilijk om ze recht te doen met een statische schermafbeelding. Elke plug-in in deze lijst wordt ten zeerste aanbevolen, dus bekijk er een paar en kijk of een ervan in het oog springt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map