Beperk Content Pro Review: een geavanceerde plug-in voor WordPress-lidmaatschap van Pippin Williamson

WordPress aanbiedingen


Restrict Content Pro is een veelzijdige lidmaatschapsplug-in voor WordPress die alles heeft wat je nodig hebt om een ​​lidmaatschapswebsite of online cursus te maken – of zelfs een beperkt inhoudsgebied voor personeel.

Hoewel er een gratis versie van de plug-in bestaat, is deze vrij beperkt en is het geen geweldige advertentie voor wat de pro-versie kan doen.

Dit omvat geweldige ondersteuning voor betalingsgateways, evenals tal van geweldige managementtools voor uw leden. Bovendien kunt u met de pro-tool ook kortingen instellen om de verkoop van lidmaatschappen te stimuleren.

Content Pro beperken

Restrict Content Pro is ontwikkeld door het bedrijf van Pippin Williamson, Sandhills Development. Zoals opgemerkt in mijn recente recensie van Easy Digital Downloads, heeft Sandhills Development een fantastisch trackrecord in het ontwikkelen van professionele WordPress-producten en het bieden van solide ondersteuning aan klanten.

Naast Easy Digital Downloads en de Pippins Plugins-blog, staat het team ook achter affiliate-plug-in AffiliateWP, Stripe-betalingsoplossing WP Simple Pay en plug-in voor evenementenkalender Sugar Calendar.

Laten we eens nader bekijken waarom veel mensen Restrict Content Pro zien als een van de beste WordPress-lidmaatschapsoplossingen die momenteel beschikbaar zijn.

De gratis versie van inhoud beperken

De gratis versie van Restrict Content Pro, eenvoudigweg Restrict Content genoemd, kan worden gedownload van WordPress.org of, indien gewenst, rechtstreeks van de plug-inspagina van uw WordPress-beheergebied.

Met Easy Digital Downloads moet elke gebruiker de kernversie van de plug-in installeren. Deze kan worden gedownload van WordPress.org en bevat veel geweldige functies, zoals kortingscodes, ondersteuning voor PayPal en analytische rapporten. De functionaliteit van de plug-in kan vervolgens verder worden uitgebreid met premium add-ons.

Inhoud beperken is anders ingesteld. Het is een op zichzelf staand product dat alleen basislidmaatschapsfunctionaliteit biedt. Degenen die kiezen voor Restrict Content Pro, moeten een afzonderlijke plug-in installeren.

Inhoud kan worden beperkt door het gebruik van de beperkende shortcode en u kunt ook aangepaste registratie- en inlogpagina’s maken met behulp van shortcodes.

Zodra de plug-in is geactiveerd, zie je een optie om ‘Deze inhoud beperken’ onder berichten, pagina’s en andere aangepaste WordPress-berichttypen. Hiermee kunt u het WordPress-gebruikersniveau definiëren dat de inhoud van de beperkte shortcode kan zien.

Beperk deze inhoud

Op de instellingenpagina van de plug-in kunt u het bericht aanpassen dat wordt weergegeven wanneer een gebruiker een pagina probeert te bekijken, maar geen toestemming heeft om dit te doen.

Er kan een ander bericht worden weergegeven aan gebruikers uit verschillende gebruikersgroepen.

Instellingen voor inhoud beperken

Inhoud beperken is geenszins een slechte plug-in – het heeft gewoon niet veel functies waarmee u meer kunt doen dan inhoud beperken tot vooraf gedefinieerde gebruikersniveaus.

Als u op zoek bent naar een gratis lidmaatschapsoplossing, kunt u een alternatieve plug-in overwegen, zoals Simple Membership, omdat deze ondersteuning biedt voor PayPal- en Stripe-betalingen en veel gebruikersprofielopties biedt. Ultimate Member, Restrict User Access en WP-Members zijn ook geweldige opties.

Naar mijn mening zou Sandhills Development de functionaliteit van Restrict Content moeten vergroten om beter te laten zien wat WordPress-gebruikers kunnen bereiken met de pro-versie. Helaas was Restrict Content op het moment van schrijven niet gedurende 12 maanden bijgewerkt en leek het dus niet actief te worden ondersteund.

Wat beperkt Content Pro-aanbieding?

Het verschil tussen Restrict Content Pro en zijn gratis tegenhanger is dag en nacht. Restrict Content Pro is verkrijgbaar voor slechts $ 99 per jaar en is een geavanceerd WordPress-product dat kan worden gebruikt om vele soorten websites te bouwen.

De plug-in heeft functies zoals een klantendashboard, waarmee gebruikers hun account kunnen bekijken en beheren, en kortingscodes om aanmeldingen voor lidmaatschap aan te moedigen.

Het accepteren van betalingen zou geen probleem moeten zijn, aangezien Restrict Content Pro ondersteuning biedt voor verschillende betalingsgateways, zoals Stripe, PayPal, Authorize.net en 2Checkout. De plug-in integreert ook met WooCommerce.

Er kunnen een aantal rapporten worden gegenereerd over uw lidmaatschappen en inkomsten om u een beter beeld te geven van hoe uw lidmaatschappen presteren. U kunt lidmaatschapsgegevens en betalingsgegevens ook exporteren in CSV-indeling.

Beperk Content Pro-functies

Wat echt indrukwekkend is, is het niveau van controle dat je hebt met Restrict Content Pro.

Vanaf het klantendashboard kunnen gebruikers niet alleen de huidige status van hun lidmaatschap bekijken, maar ook upgraden en downgraden naar verschillende abonnementen en alleen het verschil betalen.

Als beheerder kunt u elk type lidmaatschapsplan maken dat u maar wilt – of het nu een premium abonnement is, een proefversie waarmee mensen uw service kunnen testen of een gratis account. Op de lidmaatschapspagina kunt u zien welke leden actief, in behandeling, verlopen en geannuleerd zijn.

Aan de achterkant kunt u ook definiëren welke e-mails naar klanten worden verzonden, zoals betalingsbewijzen en herinneringen voor verlenging.

Beperk Content Pro-functies

Restrict Content Pro kan worden gebruikt voor verschillende websites, waaronder privéblogs voor leden, clublidmaatschappen en websites voor privégroepen voor scholen en andere organisaties.

De plug-in kan ook worden geïntegreerd met WP Job Manager om u te helpen bij het creëren van een volledig functioneel vacaturebord, en u kunt forums en onderwerpen in uw bbPress-forum beperken tot betalende abonnees.

Bekijk de use-case-pagina van Restrict Content Pro voor meer voorbeelden van wat Restrict Content Pro kan doen.

Versie 3.0

Sinds Restrict Content Pro werd gelanceerd, wordt het voortdurend verbeterd en verfijnd. De nieuwste release is bètaversie 3.0, die in januari 2019 is uitgebracht.

Deze grote release was bijna een jaar in ontwikkeling. Het introduceerde twee nieuwe aangepaste tabellen voor het opslaan van lidmaatschappen en een nieuwe optie voor klanten om duurdere lidmaatschapsplannen in termijnen te betalen. Inhoud kan nu ook worden beperkt tot meer dan één gebruikersgroep.

Betalingsplannen voor Content Pro beperken

Binnen het accountgedeelte van mijn Restrict Content Pro-account had ik ook de mogelijkheid om versie 2.9.15 te downloaden, maar voor deze beoordeling heb ik ervoor gekozen om versie 3.0 bèta op mijn testwebsite te installeren.

Bekijk het aankondigingsbericht ‘Versie 3.0 bèta vrijgegeven’ door Ashley Gibson voor volledige details over de nieuwe functies die zijn toegevoegd en de bugs die zijn opgelost.

Toegang beperken met Restrict Content Pro

Zodra Restrict Content Pro is geactiveerd, ziet u de optie ‘Deze inhoud beperken’ onder uw berichten, pagina’s en aangepaste berichttypen. Het werkt op dezelfde manier als de gratis versie. In de pro-versie heb je echter meer controle over wie beperkte inhoud kan zien.

Toegangsopties voor leden

U kunt inhoud beperken tot gebruikers die een bepaald lidmaatschap hebben gekocht, mensen met voldoende toegangsniveau of leden met een bepaalde rol.

Inhoud kan ook gedeeltelijk worden beperkt en u kunt een uittreksel ervan aan gebruikers tonen om hen een voorbeeld te geven van wat volledig betalende leden zien.

Beperk deze inhoud

Deze zelfde toegangsopties voor leden kunnen rechtstreeks worden toegepast op aangepaste berichttypen. U kunt bijvoorbeeld de toegang beperken tot alle blogposts, alle pagina’s of een aangepast berichttype, zoals een portfolio.

Alle berichten beperken

Gehele categorieën en tags kunnen ook worden beperkt tot betalende leden. U hoeft alleen het toegangsniveau te definiëren dat vereist is om de inhoud te bekijken.

Categoriebeperking

Zoals u kunt zien, geeft Restrict Content Pro u veel controle over wie specifieke inhoud op uw website mag bekijken.

Lidmaatschappen beheren met Restrict Content Pro

U vindt de instellingen voor Content Pro beperken onder ‘Beperken’ in uw WordPress-beheergebied. Vanaf hier kunt u nieuwe lidmaatschappen maken, rapporten controleren en configureren hoe de plug-in werkt.

Op de lidmaatschapspagina staan ​​alle gebruikers met lidmaatschappen op uw website. U kunt leden filteren op het lidmaatschapsplan dat ze hebben en zien welke actief, verlopen of verwijderd zijn.

Wanneer u op een gebruiker klikt, wordt u naar de pagina met lidmaatschapsgegevens geleid. Deze pagina geeft u informatie over de huidige status van het lidmaatschap en laat u weten wanneer het lidmaatschap is begonnen en wanneer het is gefactureerd.

Op deze pagina kunt u ook de status van een lidmaatschap wijzigen. Dit is handig als u bijvoorbeeld een langdurige klant wilt belonen met een lidmaatschapsextensie.

Lidmaatschapsgegevens

Hieronder vindt u een lijst met alle betalingen die zijn gedaan en u kunt hier indien nodig handmatig een betaling toevoegen.

Het opmerkingengedeelte onderaan de pagina is handig voor het toevoegen van herinneringen over het lidmaatschap van een klant. U kunt bijvoorbeeld een herinnering toevoegen dat de klant een gratis lidmaatschap voor een wedstrijd heeft gekregen of een verlengde proefperiode heeft gekregen.

Na verloop van tijd helpen deze aantekeningen u en andere medewerkers om belangrijke mijlpalen in het account van de klant te onthouden.

Lidmaatschap betalingsinformatie

Elke persoon die zich aanmeldt voor een lidmaatschap wordt vermeld op de klantenpagina.

U kunt hier hun naam en e-mailadres handmatig wijzigen en zien of ze akkoord zijn gegaan met de voorwaarden die u hen heeft gevraagd te lezen. Volledige informatie over hun lidmaatschap en betalingen wordt hier ook weergegeven en er is een sectie met opmerkingen voor het toevoegen van aanvullende informatie over de klant.

Klant details

Op de pagina met lidmaatschapsniveaus maakt u uw lidmaatschapsplannen en er is geen limiet aan het aantal plannen dat u kunt maken.

Alles over het lidmaatschapsplan wordt hier gedefinieerd, inclusief de naam, beschrijving, duur en prijs van een lidmaatschap. Een optionele aanmeldingskosten kunnen in rekening worden gebracht met uw plan. Door dit negatief te maken, kunt u korting geven op de eerste betaling. Als alternatief kunt u een hoge aanmeldingskosten en een lage verlengingskosten in rekening brengen om diegenen te belonen die hun lidmaatschap in de volgende jaren verlengen.

U kunt ook de gebruikersrol definiëren die een klant krijgt bij het aanmelden en welk WordPress-toegangsniveau ze krijgen.

Nieuw niveau toevoegen

Kortingscodes zijn een essentieel onderdeel van het promoten van uw lidmaatschapsplannen en het belonen van langetermijnklanten.

Op de kortingenpagina kunt u de code voor de korting instellen en of de korting een vast bedrag of een percentage is. Kortingen kunnen worden beperkt tot specifieke lidmaatschapsplannen en kunnen worden ingesteld om te vervallen op een bepaalde datum en door een bepaald aantal toepassingen.

Nieuwe korting toevoegen

Alle ontvangen betalingen worden vermeld op de betalingspagina. U kunt elke betaling bekijken en informatie bewerken, zoals de gebruikersnaam, het betaalde bedrag, de betalingsdatum en de betalingsstatus.

Deze pagina geeft aan voor welk lidmaatschap de betaling is gedaan en of er kortingen zijn toegepast op de betaling.

Betaling bewerken

Op de rapportagepagina worden uw inkomsten, terugbetalingen en aanmeldingen weergegeven; u kunt gegevens filteren op maand en op lidmaatschapsniveau.

Inkomstenrapport

Het proces van het aanmaken van lidmaatschappen, het valideren van betalingen en het wijzigen van klantgegevens is allemaal eenvoudig. Mocht u niet zeker zijn van enig aspect van het gebruik van de plug-in, raad ik u aan het documentatie-gebied Restrict Content Pro te raadplegen.

Een pagina die u vanuit het documentatiegebied moet markeren, is de shortcodes-pagina, die alle beschikbare shortcodes opsomt en voorbeelden geeft van hoe elke code kan worden gebruikt.

Het is echter niet essentieel om deze shortcodes te onthouden, want wanneer u Restrict Content Pro activeert, worden alle benodigde pagina’s gemaakt, zoals registratie, het bijwerken van factuurgegevens, het bewerken van profielen en meer.

Registratieformulier

De stijl van uw formulieren en velden verandert afhankelijk van het WordPress-thema dat u gebruikt. Het voorbeeld hierboven laat zien hoe het formulier eruit zou zien met het standaard WordPress-thema, Twenty Nineteen.

Helaas is er op dit moment geen stylingmanager of visuele bouwer met slepen en neerzetten om u te helpen het uiterlijk van uw formulieren te veranderen. Dit zou ik in de toekomst graag geïntegreerd zien in de plug-in.

Bekijk in de tussentijd de formulierbouwer van Figarts. Met een verkoopprijs van $ 29 kunt u met deze add-on aangepaste velden aan formulieren toevoegen met behulp van een drag-and-drop-builder, en het is de moeite waard om te bekijken.

Restrict Content Pro configureren

Onderaan in het Restrict Content Pro-beheerdersmenu vind je instellingen, export en tools. De help-link laadt het documentatiegebied op de officiële website en de add-onspagina toont alle officiële add-ons en pro-add-ons.

De belangrijkste pagina met plug-ininstellingen is onderverdeeld in vijf tabbladen: Algemeen, Betalingen, E-mails, Facturen en Diversen.

U moet uw licentie-informatie invoeren in het algemene tabblad om automatische updates te ontvangen. Op deze instellingenpagina definieert u ook belangrijke pagina’s, zoals de registratiepagina en de accountpagina.

Belangrijkste plugin-instellingen

Met de optie automatisch verlengen kunt u beslissen of lidmaatschappen altijd worden verlengd of nooit worden verlengd, of dat een klant mag beslissen.

Uw bericht met beperkte inhoud kan hier ook worden ingevoerd. Dit wordt gedaan met behulp van de visuele editor van WordPress, zodat u eenvoudig tekst kunt opmaken en afbeeldingen en video’s aan het bericht kunt toevoegen.

Belangrijkste plugin-instellingen

Op het tabblad betalingen kunt u uw valuta selecteren en definiëren welke betalingsgateways u wilt accepteren voor lidmaatschapsbetalingen. Er is een sandbox-modus beschikbaar om u te helpen testen of betalingen correct zijn geconfigureerd.

Als u ervoor kiest om betalingen via een bepaalde betalingsgateway te accepteren, zorg er dan voor dat u de API-informatie daarvoor op deze pagina invoert.

Betalingsinstellingen

Je kunt ervoor kiezen om e-mails in platte tekst te verzenden of door een sjabloon te gebruiken die is aangepast via de visuele editor van WordPress.

Alles, van het e-mailadres tot de koptekst, kan worden gewijzigd. U kunt een logo aan de bovenkant van e-mails toevoegen om ze er ook professioneler uit te laten zien.

Een andere handige optie is e-mailverificatie, die ervoor zorgt dat klanten zich hebben aangemeld met een geldig e-mailadres.

Email instellingen

U kunt de e-mails wijzigen die zijn verzonden voor nieuwe lidmaatschapsactivaties, geannuleerde lidmaatschappen, verlopen lidmaatschappen, vervalherinneringen, verlengingsherinneringen, gratis lidmaatschappen, proeflidmaatschappen, betalingsbevestigingen en betalingsmislukkingen.

Het onderwerp en de inhoud van elke e-mail kunnen naar wens worden gewijzigd. Omdat de visuele editor van WordPress wordt gebruikt, kunt u deze e-mails zo eenvoudig of zo complex maken als u wilt.

Email sjabloon

Facturen kunnen ook worden aangepast.

Er zijn velden voor het invoeren van uw bedrijfsinformatie, e-mailadres en koptekst en voettekst, evenals een opmerkingengedeelte voor het toevoegen van andere nuttige informatie.

Factuurinstellingen

Het tabblad Diversen bevat verschillende instellingen.

Bovenaan staan ​​opties om gebruikers om te leiden naar een opgegeven pagina wanneer ze proberen om inhoud te bekijken die is gereserveerd voor leden. Standaard worden gebruikers omgeleid naar uw afrekenpagina, maar u kunt ze desgewenst naar een andere pagina sturen, zoals uw registratiepagina of naar een plannenpagina met informatie over de verschillende lidmaatschapsplannen die u aanbiedt.

Inhoudsfragmenten kunnen worden getoond om potentiële klanten te plagen, en deze kunnen desgewenst voor alle berichten worden in- of uitgeschakeld.

Diverse instellingen

Een van de belangrijkste instellingen op deze pagina is de instelling voor eenmalige kortingen. Als dit is uitgeschakeld, wordt alle korting die bij het afrekenen voor een lidmaatschap wordt toegepast, toegepast op alle toekomstige betalingen. Dit is niet altijd wat je wilt, dus zorg ervoor dat je dit doorneemt.

Diverse instellingen

U kunt klanten dwingen om akkoord te gaan met uw algemene voorwaarden en uw privacybeleid wanneer ze zich aanmelden voor een lidmaatschap. Een link naar deze pagina’s wordt weergegeven in registratieformulieren als u de privacypagina hier toevoegt.

Aan formulieren kan een reCaptcha-veld worden toegevoegd om spam door bots te voorkomen.

Diverse instellingen

WordPress-plug-ins verlaten meestal alle tabellen en rijen die ze hebben gemaakt wanneer u ze van uw website verwijdert. Restrict Content Pro heeft echter een optie om alle gegevens te verwijderen wanneer de plug-in is verwijderd.

Diverse instellingen

Op de exportpagina kunt u lidmaatschapsgegevens en betalingsgegevens exporteren als CSV-bestand. Deze rapporten kunnen worden aangepast voor een bepaald type lidmaatschap en een bepaalde lidmaatschapsstatus.

Betalingsrapporten kunnen ook worden beperkt tot specifieke maanden en jaren.

Exportopties

De tools-pagina bevat systeeminformatie over WordPress en uw server.

Dit gebied heeft ook een foutopsporingsprogramma. Ondanks het installeren van 3.0 beta, ben ik nooit bugs of fouten tegengekomen. Mocht u problemen tegenkomen, dan kunt u de foutopsporingsinformatie doorgeven aan het Restrict Content Pro-ondersteuningsteam om hen te helpen het probleem op te lossen.

Hulpmiddelen voor foutopsporing

Al met al heeft Restrict Content een groot aantal configuratie-opties.

Het belangrijkste gebied dat volgens mij moet worden verbeterd, is styling, en ik zou graag zien dat de plug-in meer controle geeft over hoe formulieren en accountpagina’s worden gestructureerd en vormgegeven.

Officiële add-ons

Add-ons breiden de functionaliteit van een WordPress-plug-in aanzienlijk uit; de juiste add-on kan soms het verschil zijn tussen een goede plug-in en een geweldige plug-in.

Het laatste item in het Restrict Content Pro-beheerdersmenu bevat de beschikbare add-ons. Deze zijn opgesplitst in officiële add-ons en pro-add-ons.

Een betere term voor officiële add-ons zijn ‘basis-add-ons’ of ‘essentiële add-ons’, omdat ze in alle plannen zijn opgenomen. De pro-add-ons zijn daarentegen alleen beschikbaar voor professionele en ultieme gebruikers en worden niet verstrekt aan degenen die kiezen voor een goedkopere Restrict Content Pro-licentie (hierover later meer).

In uw beheerdersgedeelte ziet u een lijst met de meeste van de aangeboden add-ons. De hier vermelde add-ons zijn MailChimp, WP Job Manager, EDD Member Downloads, EDD FES Vendor Limits,
EDD-portemonnee, beperkte hoeveelheid beschikbaar, downloadmonitor, campagnemonitor, MailPoet en bbPress.

Officiële gratis add-ons

Vreemd genoeg worden twee andere add-ons, CSV-gebruikersimport en sterke wachtwoorden afdwingen, niet vermeld op de add-on-pagina van de plug-in, ondanks dat ze zijn opgenomen als een van de 12 officiële add-ons.

AffiliateWP wordt vermeld als een add-on, maar dat is een afzonderlijke plug-in die vanaf $ 99 wordt verkocht.

Een andere add-on die op de officiële add-onspagina wordt vermeld, is EDD-ledenkortingen. Deze add-on is niet inbegrepen in een lidmaatschap en wordt apart verkocht voor $ 19,99. Het is technisch gezien een Easy Digital Downloads-add-on, dus ik denk dat dat verklaart waarom het zo apart is, maar het lijkt nog steeds niet consistent wanneer andere Easy Digital Download-integratie-add-ons gratis te downloaden zijn.

Betalingen via AffiliateWP-verwijzingen

Er is een grote verscheidenheid aan add-ons opgenomen als officiële add-ons.

Met de add-on Beperkte hoeveelheid beschikbaar kunt u schaarste creëren door u in staat te stellen het aantal verkochte abonnementen te beperken. CSV-gebruikersimport kan worden gebruikt om ledenaccounts uit een CSV-bestand te importeren, en met Sterke wachtwoorden afdwingen kunt u sterke wachtwoorden afdwingen bij registratie.

Naar mijn mening moet de functionaliteit van deze drie add-ons worden geïntegreerd in de kernplug-in. Ik zie geen reden waarom deze functies afzonderlijk zijn uitgebracht, omdat ze functionaliteit bieden die de meeste gebruikers van Restrict Content Pro zouden gebruiken.

De andere add-ons hebben meer zin om als afzonderlijke items te worden vrijgegeven.

MailChimp, Campaign Monitor en MailPoet, kunnen worden gebruikt om leden toe te staan ​​zich te abonneren op uw e-maillijst via deze gehoste e-mailmarketingservices.

Degenen onder u die ook Easy Digital Downloads gebruiken, kunnen overwegen om Restrict Content Pro ermee te integreren met EDD Member Downloads voor het beheren van downloads, EDD FES Vendor Limits voor het accepteren van inzendingen van leveranciers en EDD Wallet om geld te storten in de winkelportefeuille van een klant wanneer ze tekenen voor een lidmaatschap.

De andere beschikbare integratie-plug-ins zijn voor de WordPress-plug-ins WP Job Manager, Download Monitor en bbPress. Ze kunnen allemaal worden gebruikt om uw lidmaatschapswebsite te transformeren.

bbPress-integratie

Een ding dat een beetje vervelend is, is dat er geen manier is om add-ons rechtstreeks vanuit het WordPress-beheergebied te installeren. Wanneer u op een officiële add-on klikt, wordt u daarvoor naar de informatiepagina geleid. Vervolgens moet u het plug-in-bestand downloaden en handmatig uploaden.

Add-ons van derden

Een aantal plug-ins van derden zijn ook beschikbaar voor Restrict Content Pro van externe bedrijven.

Bekwame plug-ins bieden een BuddyPress-integratie-add-on, maar interessant genoeg is de functionaliteit die wordt aangeboden in de aangepaste vernieuw-add-on sindsdien toegevoegd aan de kernversie van Restrict Content Pro.

Een andere coole add-on is de add-on voor meerdere valuta’s van Udesly. U kunt deze add-on gebruiken om veel andere valuta’s op uw website te accepteren.

Udesly heeft ook een coupongenerator die banners maakt om uw coupons te promoten.

Coupon Generator

Bekijk de add-on-pagina van derden op Content Pro Pro beperken om meer add-ons van externe bedrijven te zien.

Pro-add-ons

Dus ik kon Restrict Content Pro bekijken, het bedrijf heeft me vriendelijk een professionele licentie gegeven.

Binnen het accountgebied is er een downloadpagina met alle professionele add-ons die beschikbaar zijn met deze licentie.

Pro Addon-downloadlijst

Er zijn in totaal 17 professionele add-ons beschikbaar.

Er worden vier extra e-mailmarketing-add-ons verstrekt, waaronder
MailChimp Pro, AWeber Pro, ConvertKit en ActiveCampaign. De pro MailChimp-integratie-add-on biedt een veel betere integratie dan de officiële add-on en kan worden gebruikt om klanten toe te voegen aan verschillende e-maillijsten, afhankelijk van welk lidmaatschapsplan ze kopen.

Pro-add-ons

Groepsaccounts is een interessante add-on waarmee u groepslidmaatschappen kunt verkopen. Het principe is dat wanneer een klant een lidmaatschap koopt, hij een bepaald aantal subaccounts ontvangt. Een bedrijf kan bijvoorbeeld één account kopen en subaccounts aan werknemers geven.

Druppelinhoud kan worden gebruikt om inhoud in de loop van de tijd aan klanten vrij te geven. Deze techniek wordt door veel online cursussen gebruikt om inhoud gedurende weken en maanden vrij te geven, in plaats van alle inhoud op de eerste dag aan een klant te geven.

Inhoud druppelen

Aangepaste omleidingen kunnen worden gebruikt om gebruikers om te leiden naar een unieke URL na inloggen of registreren. Het is handig om gebruikers van verschillende abonnementen naar verschillende pagina’s te sturen.

WooCommerce-ledenkortingen kunnen worden gebruikt om degenen die een lidmaatschap hebben gekocht korting te geven in uw WooCommerce-winkel, terwijl u met de Help Scout-add-on klantlidmaatschapsinformatie kunt weergeven in hun Help Scout-ondersteuningstickets.

Een van de meest unieke add-ons in de pro-add-onlijst is Site Creation. Hiermee kun je websites die je in WordPress multisite hebt gemaakt aan klanten verkopen. Voor dit privilege kunnen klanten een vast bedrag in rekening worden gebracht.

Help Scount-integratie

Er zijn drie add-ons voor inhoudbeperking beschikbaar: Beperking Timelock zorgt ervoor dat inhoud kan worden bekeken tot een bepaald tijdstip in de toekomst, wanneer deze privé wordt gemaakt; Restrictietime-outs doet het tegenovergestelde en specificeert een datum en tijd in de toekomst waarop beperkte inhoud voor iedereen beschikbaar wordt gemaakt; en Beperk eerdere inhoud kan worden gebruikt om inhoud te beperken vóór de begindatum van een lid.

Een andere optie is een vast ingestelde vervaldatum. Met deze add-on kunt u alle leden van een bepaald lidmaatschapsplan op een bepaalde datum laten vervallen. Zodra de datum is bereikt, verlopen alle plannen van alle leden, ongeacht wanneer ze zich hebben aangemeld.

Time-out beperking

De REST API-add-on helpt ontwikkelaars toegang te krijgen tot gegevens van Restrict Content Pro, waardoor ze toegang hebben tot alle accountgegevens en betalingsgegevens.

Als u registratie spam van bots wilt voorkomen, gebruik dan de Math Verification addon. In vergelijking met een reCaptcha-veld is dit een gebruiksvriendelijkere oplossing, omdat het gewoon een wiskundige basisvraag toevoegt in een nieuw veld. Je zou natuurlijk kunnen stellen dat deze add-on in de kernversie van Restrict Content Pro moet worden ingebouwd en niet als add-on moet worden vrijgegeven.

De laatste add-on is de IP-restrictie-add-on waarmee u IP-whitelisting en IP-blacklisting kunt gebruiken om te bepalen wie beperkte inhoud kan zien. Dit is een belangrijke add-on om te voorkomen dat spammers zich op uw website registreren.

Net als officiële add-ons, is er geen manier om pro-add-ons rechtstreeks vanuit uw WordPress-beheergebied te installeren.

De pro-add-ons kunnen worden gedownload vanaf de downloadpagina van uw account en vervolgens handmatig worden geüpload.

De kosten van het beperken van Content Pro

Er zijn vier licentieopties beschikbaar voor diegenen die Restrict Content Pro willen kopen.

Aangezien er geen optie is om add-ons afzonderlijk te kopen, is de beslissing over welke licentie te kopen eenvoudiger dan bij een add-on zoals Easy Digital Downloads, waarbij u de kosten van het afzonderlijk kopen van add-ons moet afwegen.

De goedkoopste licentie die beschikbaar is voor Restrict Content Pro is het persoonlijke abonnement, dat voor $ 99 per jaar wordt verkocht en u toegang geeft tot de 12 officiële add-ons. De pluslicentie van $ 149 biedt dezelfde functionaliteit, maar verhoogt de ondersteuning en updates van één website naar vijf.

Beperk de prijzen van Content Pro

De professionele licentie en de ultieme licentie geven u dezelfde kenmerken en functionaliteit. Het enige verschil is dat de professionele licentie $ 249 per jaar kost, terwijl de uiteindelijke licentie een eenmalige vergoeding van $ 499 kost. Daarom, als u denkt dat u de professionele licentie voor een tweede jaar verlengt, is de ultieme licentie de betere koop.

Beide opties geven u toegang tot Restrict Content Pro en alle officiële add-ons en pro-add-ons. Er zijn geen update- of ondersteuningsbeperkingen voor het aantal websites waarop u Restrict Content Pro installeert.

Restrict Content Pro wordt verkocht met de garantie dat je 100% restitutie krijgt als je niet tevreden bent met het product.

Houd er echter rekening mee dat Restrict Content Pro wordt verkocht met automatische verlengingen ingeschakeld. Zorg er dus voor dat u verlengingen uitschakelt als u geen kosten wilt betalen voor het gebruik van de plug-in voor een tweede jaar.

Alternatieven voor Content Pro beperken

Als het gaat om het maken van lidmaatschapswebsites en het beperken van inhoud tot geselecteerde gebruikers, hebben eigenaars van WordPress-websites keuze te over. Er is een grote verscheidenheid aan geavanceerde oplossingen op de markt.

Zoals u waarschijnlijk weet, ontwikkelen de ontwikkelaars van Restrict Content Pro ook Easy Digital Downloads. Deze plug-in kan ook worden gebruikt om een ​​lidmaatschapswebsite te maken met behulp van add-ons zoals terugkerende betalingen en inhoudsbeperking.

Evenzo kunt u een lidmaatschapswebsite bouwen met behulp van WooCommerce via de WooCommerce-lidmaatschapstoevoeging.

WooCommerce-lidmaatschappen

Als je op zoek bent naar een gratis oplossing, bekijk dan de plug-ins die ik eerder in dit artikel noemde: Simple Membership, Ultimate Member, Restrict User Access en WP-Members. Ze zijn perfect voor eenvoudige lidmaatschapswebsites en er zijn een aantal premium-add-ons beschikbaar om ze verder uit te breiden.

De markt voor WordPress-plug-ins voor premium lidmaatschap blijft concurrerend als altijd en deze oplossingen hebben meestal meer functies dan gratis lidmaatschap-plug-ins.

Met de reikwijdte van deze beoordeling is een volledige vergelijking hiervan uit. Je moet echter MemberPress, WishList Member, Paid Memberships Pro en s2Member bekijken. Deze plug-ins worden allemaal goed gewaardeerd door WordPress-gebruikers en bestaan ​​al vele jaren.

Bekijk ook aMember Pro. Het is een op zichzelf staand product, maar het integreert goed met WordPress en andere populaire CMS- en forumtoepassingen.

WishList-lid

Andere oplossingen om uit te checken zijn onder meer:

 • MemberMouse
 • LearnDash
 • Betaalde ledenabonnementen
 • Pers optimaliseren
 • Magic leden
 • Ninja Shop
 • Ultieme lidmaatschap Pro
 • PrivateContent
 • ARMember
 • WP-lidmaatschap

Zorg ervoor dat u bepaalt welke functies voor u essentieel zijn in een WordPress plug-in voor lidmaatschap, omdat dit u zal helpen een weloverwogen beslissing te nemen over de beste oplossing voor u en uw website.

Laatste gedachten

Restrict Content Pro is een krachtige lidmaatschapsoplossing die op verschillende manieren kan worden gebruikt om inhoud op uw website te beperken.

Het heeft geweldige ondersteuning voor betalingsgateways en verwerkt abonnementen en abonnementen op een effectieve manier. Het heeft alles wat u nodig heeft om een ​​professionele, op inhoud gebaseerde lidmaatschapswebsite te maken.

Of Restrict Content Pro de juiste oplossing voor u is, hangt af van uw behoeften. Ik geloof echter dat de plug-in een van de beste oplossingen is die vandaag beschikbaar is, omdat deze veel geavanceerde lidmaatschapsfuncties bevat zonder je te overweldigen met te veel opties. Dit zorgt ervoor dat de plug-in veelzijdig is, maar toch eenvoudig te gebruiken blijft.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map