Ruututila vs WordPress – Oikean alustan valitseminen

WordPress-tarjoukset


Joten haluat rakentaa ensimmäisen verkkosivustosi? Ehkä epäilet, että tämä on jotain, jonka voit tehdä yksin – etkä todellakaan halua menettää paitasi kalliita apua palvelemalla..

Olet kuullut tästä Squarespace-asiasta ja tästä muusta WordPress-asiasta – mutta et ole aivan varma, mitkä nämä työkalut ovat ja miten ne eroavat toisistaan.

No, hyvät uutiset: olet oikeassa paikassa selvittääksesi.

Tässä oppaassa vertaamme molempia alustoja, kuvaamme niiden välisiä eroja ja kerromme sinulle, millaiselle käyttäjälle ne on tarkoitettu. Esitämme myös luettelon eduista ja haitoista jokaiselle ja tutkimme kuinka helppokäyttöisiä ne ovat.

Se voi tuntua paljon tavaraa, mutta lopussa tiedät toivottavasti tarkalleen, mikä näistä kahdesta alustasta on henkilökohtaisten tarpeidesi kannalta paras.

Aloitetaan…

Sisällysluettelo

 • Osa 1 – Mitkä ovat?
  • Mikä on Ruututila?
  • Mikä on WordPress?
  • Mikä on suurin ero Squarespace- ja WordPress-sovellusten välillä?
 • Osa 2 – Niiden käyttäminen
  • Squarespace-aloituksen aloittaminen
  • Muut Ruututilan ominaisuudet
  • WordPressin käytön aloittaminen
  • Muut WordPress-ominaisuudet
 • Osa 3 – Suunnittelu
  • Ruututilan suunnitteluvaihtoehdot
  • WordPress-suunnitteluvaihtoehdot
 • Osa 4 – Hyödyt & Haittoja
  • Plussat & Huonot neliöt
  • Plussat & Miinukset WordPress
 • Osa 5 – Helppokäyttöisyys
  • Ruututilan helppokäyttöisyys
  • WordPressin helppokäyttöisyys
 • Voittaja
  • Kenen tulisi käyttää Squarespacea?
  • Kenen pitäisi käyttää WordPressiä?

Osa 1: Mitkä ovat?

Mikä on Ruututila?

Pähkinänkuoressa: All-in-one-alusta, jonka avulla voit rakentaa verkkosivun alusta loppuun itse – ilman ulkopuolista apua – ja sitten ylläpitää sitä Squarespace-palvelimilla.

Hinta: 8 – 24 dollaria / kuukausi valitsemastasi suunnitelmasta riippuen sekä verkkotunnuksen kustannukset (jos valitset ostaa). Saatavilla on ilmainen kokeilu.

Ruututila on online-työkalu. Ajattele sitä paikkana, jolla kirjaudut sisään, kirjaudut sisään ja otat sitten käsiinsä kaiken tyhjän kankaan läpi hienoin näyttävään, täysin toimivaan verkkosivustoon.

Ruututilan tärkein myyntikohta näyttää olevan se, että alustaa voivat käyttää kaikki, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta sivuston rakentamisesta. Lisäksi kyse ei ole vain niin kutsutun verkkosivuston rakentamisesta, vaan pikemminkin kauniin ja optimoidun luomisen rakentamisesta, joka on sopusoinnussa nykyaikaisten standardien kanssa..

Squarespace-sovelluksella voit rakentaa kaikenlaisia ​​verkkosivustoja – yksinkertaisista käyntikorttisivustoista blogeihin, verkkokauppoihin ja portfoliosivustoihin – tai näiden yhdistelmän..

Mikä on WordPress?

Pähkinänkuoressa: Ohjelmisto, jonka asennat verkkopalvelimellesi ja rakennat sitten verkkosivustosi päälle. WordPress auttaa sinua myös luomaan ja hallitsemaan sisältöäsi tehokkaalla tavalla.

Hinta: Pääohjelmisto on ilmainen, mutta joudut maksamaan web-palvelimelle, johon asennat sen (yleensä noin 5-10 dollaria / kuukausi), plus verkkotunnuksen kustannukset (jotka sinun on ostettava itse).

WordPressin käyttämiseksi sinun on ensin hankittava isäntätili (mikä tarkoittaa palvelintilan ostamista) ja sitten WordPress-ohjelmisto asennettuna siihen. Tämä saattaa kuulostaa aluksi vaikealta, mutta käytännössä useimmilla verkkoisäntäkoneilla on erittäin helppokäyttöinen, yhden napsautuksen asennusominaisuus. Itse WordPressin asentamisen pitäisi olla helppoa.

Tämän jälkeen sinun on määritettävä sivustosi (esimerkiksi sen vakioparametrit, ominaisuudet, mallit, laajennettava oletusominaisuuksia laajennusten avulla ja paljon muuta) hallintapaneelin sisällä.

Ei ole mitään rajoituksia siitä, minkä tyyppisiä verkkosivustoja voit rakentaa WordPressin avulla. Oikealla lisäosien sarjalla ja hyvällä teemalla tai suunnittelulla WordPress pystyy käyttämään mitä tahansa – ja tarkoitan mitä tahansa – verkkosivustoa. Mutta tämä tarkoittaa myös, että alustan käyttäminen täyteen potentiaaliinsa vaatii hieman ylimääräistä taitoa ja kokemusta.

Mikä on suurin ero Squarespace- ja WordPress-sovellusten välillä?

Jotta jäljellä olevan resurssin kuluttaminen olisi hieman helpompaa, haluan ensin tuoda esiin molempien alustojen välisen tärkeimmän eron – tosiasia, että Squarespace on online-työkalu, kun taas WordPress on ohjelmisto, jonka on toimittava itsenäisesti verkkopalvelin.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että käyttääksesi Squarespacea, sinun tarvitsee vain kirjautua tilille ja kirjautua sisään – sinulla on sitten pääsy ystävälliseen verkkoliittymään heti.

WordPress puolestaan ​​vaatii hieman teknistä työtä ja vaatii sinua tuntemaan olosi mukavaksi ohjelmistojen asentamisessa, leikkimisessä esimerkiksi plugins-ohjelmissa, teemoissa ja yleensä ymmärtämään hieman enemmän verkkosivuston toiminnan teknisistä ominaisuuksista (mikä on jotain pitkällä tähtäimellä, on yleensä suurta hyötyä jokaiselle, joka harjoittaa kaikenlaista online-yritystä).

Squarespace-aloituksen aloittaminen

OK. Tarkastellaan tarkemmin kutakin alustaa vertailustamme, alkaen Squarespace.

Squarespace tarjoaa alusta loppuun opastetun kokemuksen verkkosivustosi rakentamiseen. Seikkailusi alkaa valitsemalla malli, sitten sivustosi tarkoitus (eli ”yritys”) ja otsikko sekä jotkut ylimääräiset perustiedot.

Ruututilan sijainti

Sieltä voit kopioida ja muokata valitsemasi mallin esityssisältöä – tai luoda sisältösi kokonaan tyhjästä.

Ruututilan esittelysisältö

Koko verkkosivustosi on järjestetty yksittäisten alasivujen ympärille, jotka on kytketty toisiinsa valikon kautta. Siirtymällä sivustonrakentajan vaihtoehdoilla voit säätää kutakin sivua ja asettaa sen suhteen kaikkiin muihin sivuihin.

Matkan varrella voit myös hyödyntää erilaisia ​​lisäominaisuuksia, kuten verkkokaupan, blogin tai ravintoloiden varausmoduulin, sosiaalisen median lohkojen ja monien muiden osien yhdistämistä.

Neliötilan varaukset

Tämän ympäristön ehkä suurin etu on, että se perustuu ns. WYSIWYG (mitä-näet-näet-on-mitä-sinä saat) -editointiin. Tämä tarkoittaa, että saat nähdä miltä verkkosivustosi näyttää muokatessasi sitä.

Lopuksi sinun on valittava, haluatko käyttää omaa räätälöityä verkkotunnusta vai isännöidäkö sivustoasi aliverkkotunnuksessa (ts. YOURSITE.squarespace.com).

Siellä on kuitenkin saalis: rakentamisen jälkeen sinun on päivitettävä ilmaisesta kokeiluversiosta maksulliseen tilaukseen, jotta sivustosi voi siirtyä elämään maailmaan..

Muut neliötilan ominaisuudet:

 • Laaja valikoima verkkosivustojen malleja (enemmän siitä minuutissa)
 • Muokkaa sisältöäsi ja tapaasi, jolla se näyttää
 • Muokkaa sivustosi CSS: ää käsin (kokeneille käyttäjille)
 • Integroitu kuvankäsittelyohjelma
 • Integroidut sosiaalisen median ominaisuudet
 • 24/7 tuki
 • Hosting sisältyy päätarjoukseen
 • Sisäänrakennetut moduulit blogointiin, verkkokauppaan ja portfoliogallerioihin
 • Saat aliverkkotunnuksen oletuksena (esimerkiksi YOURSITE.squarespace.com)
 • Todellinen WYSIWYG-muokkaus
 • Sisäänrakennettu SEO-ystävällinen rakenne
 • Sisäänrakennettu verkkosivustojen liikennetilastot

WordPressin käytön aloittaminen

WordPressin käytön erikoinen asia on, että seikkailusi sen kanssa ei oikeastaan ​​ala sitä … niin outoa kuin se saattaa kuulostaa.

Tässä on asia: jos haluat käyttää WordPressiä sivustosi käyttävänä ohjelmistona, sinun on ensin kirjauduttava isäntätiliin ja sitten WordPress on asennettava kyseiselle tilille.

Aion käyttää tässä SiteGround-esimerkkiä (plus WinningWP-lukijat saavat 60% alennuksen heidän mukanaan, koska he ovat todellakin ympäri maailman parhaiten jaettuja WordPress-palveluntarjoajia (huomautus: kattava opas parhaiden valitsemiseksi) WordPressin isäntänä, tutustu tähän kätevään oppaan jälkeen. Kun olet käynyt isännöintipalvelussa, kuten SiteGround, ja kirjautunut perustiedot web-hosting-suunnitelmasta (noin 7 dollaria / kuukausi), voit sitten siirtyä verkkosivustosi hallintoon paneeli – joka on yleensä järjestelmä nimeltään ‘cPanel’.

SiteGround cPanel - näyttökuva

Jos WordPressiä ei asennettu automaattisesti, kun kirjaudut Web-hosting-suunnitelmaan, etsi cPanelista kuvaketta, jonka nimi on joko ”Softacuous” tai esimerkiksi SiteGround-tapauksessa: “WordPress Installer”. Tämä on minityökalu, joka käsittelee WordPress-asennusta. Sen avulla voit täyttää kourallisen syöttökentät, asettaa verkkosivustosi otsikon, kuvauksen ja järjestelmänvalvojan tilisi tärkeimmät tiedot. Kun olet napsauttanut Asenna-painiketta, cPanel määrittää sitten sinulle aivan uuden WordPress-asennuksen. Sinun tarvitsee vain istua ja odottaa minuutti.

Huomaa: tapa, jolla asiat toimivat muiden palveluntarjoajien kanssa, voi olla hiukan erilainen. Voit aina ottaa yhteyttä tukeen, ja he auttavat mielellään WordPressin kehittämisessä tai jopa asennuksessa sinulle.

Nyt kaiken tämän jälkeen saat lopulta mahdollisuuden työskennellä WordPress-sivustosi kanssa. On myönnettävä, että se on vähän monimutkaisempi kuin Squarespace-tilassa.

Aloita juhlat aloittamalla osoitteessa http://YOURSITE.com/wp-admin.

Yksi tärkeimmistä eroista WordPressin hallintapaneelin ja Squarespace-järjestelmänvalvojapaneelin välillä on WordPressissä. Ohjatun kiertomaisen kokemuksen sijasta saat yksinkertaisesti kojetaulun, joka näyttää kaikki eri vaihtoehdot ja asetukset.

WordPress Dash

Hyvä paikka aloittaa on valita sivustosi suunnittelu. Tämä voidaan tehdä siirtymällä kohtaan Ulkonäkö > Teemat (vasemmalla olevasta valikosta) ja napsauttamalla niitä napsauttamalla Lisää uusi, joka vie sinut viralliseen WordPress-hyväksymään teemahakemistoon..

WordPress-teemat

Täältä löydät kaikki teemat. Kaiken kaikkiaan rehellisesti sanottuna tämän hakemiston laadulla on taipumus vaihdella hiukan, joten joudut ehkä viettämään jonkin aikaa selaamalla niitä kaikkia löytääksesi sivustollesi todella sopivan teeman..

Kun olet valinnut teeman, seuraava askel on laajentaa sivustosi toiminnallisuutta (jos haluat) laajennuksia käyttämällä. Laajennukset ovat todella siellä, missä WordPress tulee omiin: avulla voit lisätä kaikenlaisia ​​lisäominaisuuksia – verkkokaupan ilmoituksista ponnahdusilmoituksiin ja sähköpostitilaushälytyksiin (jne. Jne.)!

Voisit tässä vaiheessa kutsua sitä päiväksi siten, että koot verkkosivustosi kehys / asettelu ja alkaa lisätä sisältöä (ts. Sanoja ja kuvia jne.) Saadaksesi asiat näyttämään haluamaltasi..

Koska WordPress on suunniteltu ensisijaisesti blogiympäristöksi, viestit ovat sen tarjoama pääsisältötyyppi. Ne näytetään sivustosi etuosassa käänteisessä aikajärjestyksessä. Sivut ovat staattisempia (niin sanotusti), niissä ei ole päivämääriä ja ne antavat sinulle paremman hallinnan siitä, mitä haluat näyttää. Yleisesti ottaen sivustosi sivut, joihin ihmiset yleensä linkittävät sivustonsa navigointivalikoissa.

Jos kaikki tämä kuulostaa vähän monimutkaiselta, luultavasti koska se on. Jotta voit käyttää WordPressiä täysimääräisesti, sinun täytyy viettää aikaa sivustosi säätämisessä, kokeilla laajennuksia ja mahdollisesti jopa muokata teemaasi manuaalisesti (ts. Muokata sen HTML- ja CSS-tiedostoja).

Muut WordPress-ominaisuudet

 • 1000 tuhatta ilmaista ja maksettua teemaa ja mallia (lisää siitä minuutissa)
 • 1000 s ilmaisia ​​ja maksettuja laajennuksia laajentaaksesi sivustosi perustoimintoja
 • Kehittynyt käyttäjän hallinta; hienoa, jos sivustoosi osallistuu useampi kuin yksi henkilö
 • Kehittyneet sisällönhallintakyvyt, versioiden, median upottamisen ja muun kanssa
 • Muokkaa sisältöä käyttämällä edistyneitä muotoiluvaihtoehtoja ja manuaalista HTML-muokkausta
 • Integroitu peruskuvien muokkaus
 • Sosiaalisen median integrointi saatavana laajennusten kautta
 • SEO-ominaisuudet, jotka ovat saatavana laajennusten kautta
 • Liikennetilastot saatavana laajennusten tai ulkoisten työkalujen kautta
 • Rajoittamattomat mahdollisuudet säätää verkkosivustosi käyttäytymistä ja ulkonäköä

Katsotaanpa nyt sitä, kuka voittaa suunnittelussa …

Ruututilan suunnitteluvaihtoehdot

Squarespace tarjoaa 25 (tai niin) kaunista mallia, joista voit valita. Ne ovat kaikki optimoituja mobiililaitteita ja tablet-laitteita varten, tarjoavat hyvän luettavuuden, ja on melko selvää, että niiden luominen vaati paljon vaivaa.

Voit myös käyttää useita teemoja yhdessä verkkosivustossa, mikä laajentaa vaihtoehtoja entisestään.

Squarespace-mallien tärkein vahvuus on niiden laatu ja moderni ulkonäkö. Squarespace-palvelun avulla on suuri mahdollisuus löytää malli, joka on sopusoinnussa nykyisten suuntausten kanssa ja joka ei vanhene kuukaudessa tai kahdessa ilman liikaa vaivaa (huomautus: saatavilla on kirjaimellisesti 10 000 erilaista mallia) WordPressille ja siitä, että ihanteellinen ehdokas voi joskus olla vaikeaa). Lisäksi Squarespace-sovelluksella mallit jaetaan luokkiin valinnan helpottamiseksi.

Ruututilaluokat

WordPress-suunnitteluvaihtoehdot

Saatavilla olevien kuvioiden määrän suhteen WordPress on kuningas. Pelkästään virallisessa hakemistossa (WordPress.org) on ​​saatavana tuhansia teemoja, samoin kuin tuhansia muita teemoja – sekä ilmaisia ​​että premium-julkaisuja -, jotka riippumattomat kehittäjät julkaisevat ja joita tarjotaan jatkuvasti kolmansien osapuolien verkkosivustojen kautta..

Kaikki ei ole kuitenkaan korkealaatuista. Kaikki WordPress-ohjelmasta on avoimen lähdekoodin ominaisuuksia, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa voi halutessaan aloittaa oman WordPress-teeman kehittämisen. Seurauksena on, että löydät satoja mahtavia, uskomattomia teemoja – mutta löydät myös tuhansia, jotka ovat yksinkertaisesti keskinkertaisia ​​tai huonompia. Vehnän erottaminen märeistä voi olla vaikea kokemattomalle käyttäjälle (huomautus: olemme yrittäneet auttaa vähän laatimalla täällä luettelon luotettavista premium-teeman tarjoajista.

Muista, että jos päätät maksaa teema, sinun on muodostuttava yhteys hosting-tilillesi FTP: n kautta ja lähetettävä se manuaalisesti (vaikka tämä ei oikeastaan ​​ole ollenkaan vaikeaa, kun tiedät miten).

Päivän lopussa WordPress voitti edelleen saatavissa olevien mallien suhteen. Kyllä, jotkut heistä ovat valheellisia, mutta WordPressille on tarjolla vielä paljon mahtavia malleja kuin Squarespaceen.

Ruututilan plussat & Haittoja

Plussat:

 • Se on isännöity ratkaisu, mikä tarkoittaa, että Squarespace huolehtii sivustosi ylläpidosta. Sinun ei tarvitse huolehtia mistä tahansa teknisestä asiasta, vaan voit keskittyä vain sisällön luomiseen ja yleisön ruokailuun.
 • Se tarjoaa vaikuttavan sarjan malleja, jotka on optimoitu mobiililaitteille ja ryhmitelty useisiin luokkiin tarkoituksensa mukaan (ts. Yritys, henkilökohtainen jne.). Jokainen muotoilu näyttää modernilta ja on sopusoinnussa nykyisten suuntausten kanssa.
 • Sillä on hyvä sivustorakentaja, joka vie sinut läpi koko prosessin, jolla uudesta sivustostasi tulee todellisuutta.
 • Siinä on hieno joukko sisäänrakennettuja ominaisuuksia, jotka kattavat melko paljon koko verkkosivustojen rakennusspektrin (saat blogin, sähköisen kaupan moduulin, salkun jne.).

Ruututilan teemat

Haittoja:

 • Sinulla ei todellakaan ole täydellistä hallintaa sivustosi suhteen. Jos jostain syystä Squarespace kyseenalaistaa sivustosi sisällön ja päättää, että se ei ole heidän ohjeidensa mukainen, he voivat poistaa sen.
 • Suurimmassa osassa Squarespace-malleista oletetaan, että käytät houkuttelevia, korkealaatuisia kuvia osana mallia – esimerkiksi siellä on suuret kuvataustat ja valtavat kuvan otsikot. Tämä toimii vain, jos sinulla on jo sellaisia ​​kuvia käytettävissänne. Jos et, niin korkealaatuisilla, rojaltittomilla kuvilla on niiden hintamerkinnät. Sinun on myös oltava melko suunnittelutietoinen hyödyntääksesi sellaisia ​​kuvia ja kyetä rakentamaan niiden perusteella sivustosi lopullinen ulkonäkö.
 • Mahdollisuudet sisältösi mukauttamiseen ovat rajalliset. Sinun on tehtävä sen kanssa, mitä alusta tarjoaa, etkä voi tehdä monia omia muutoksia.

WordPress Plussat & Haittoja

Plussat:

 • Alusta on ilmainen ja avoimen lähdekoodin.
 • Saatavana on tuhansia malleja / teemoja ja tuhansia laajennuksia.
 • WordPress on suosituin sisällönhallintajärjestelmä verkossa. On arvioitu, että lähes 19% kaikista verkkosivustoista toimii WordPressillä.
 • Se on yleensä turvallinen alusta, jota päivitetään usein.
 • Sinulla on täysi hallinta verkkosivustollasi ja sen sisällössä. Jopa äärimmäisessä tilanteessa, jos palveluntarjoajasi päättää peruuttaa tilisi, voit silti ottaa sivustosi ja kopioida sen toiselle palveluntarjoajalle. Lyhyesti sanottuna, olet ainoa hallitseva henkilö.
 • WordPressillä on loistavat sisällönhallintamahdollisuudet, kun kyse on viestien, sivujen ja muun sisällön hoidosta. Voit myös hallita mediaa ja kaikkea muuta, jonka haluat julkaista verkkosivustollasi.

WordPress CMS

Haittoja

 • Sinun on huolehdittava sivustosi ylläpidosta kolmannen osapuolen kautta.
 • On vaikeampaa löytää laadukkaita malleja / teemoja, jotka ovat yhtä suuret osat optimoitu, moderni, toimiva, mobiiliystävällinen ja yleisesti hyvännäköinen.
 • Se on suhteellinen pyrkimys saada käsitys siitä, mitä järjestelmänvalvojan kojetaulussa tapahtuu ja mistä aloittaa työskentely verkkosivustollasi.
 • Et saa tukea itsessään. Voit aina käydä virallisilla tukifoorumeilla, mutta ei ole takeita siitä, että kukaan vastaa.
 • Ei ole mitään todellista WYSIWYG-muokkausta. Sinun on muokattava viestejäsi ja sivusi järjestelmänvalvojan paneelissa, mutta tämä ei tarkoita, miltä ne todellisuudessa näyttävät sivustolta..

Joten kumpaa on helpompi käyttää? Ruututila tai WordPress?

Ruututilan helppokäyttöisyys

Kuten olen jo maininnut, Squarespace on alusta, jota on todella helppo käyttää ja joka on todella aloittelijaystävällinen. Sivuston rakentaja tarjoaa hienosti opastetun kokemuksen, joten sinut on vaihe vaiheelta läpi koko verkkosivustosi luomisprosessi. Squarespace-järjestelmän tehokkaaseen käyttöön ei tarvita aiempaa sivuston rakentamis- tai koodauskokemusta.

Lisäksi saat myös pääsyn ympäri vuorokauden auki olevaan tukeen – joten riippumatta siitä, mitä vaikeuksia saatat kohdata, voit aina ottaa yhteyttä jokuan, joka saa vastauksen sinulle.

Helppokäyttöisyys Pisteet: 10/10

WordPressin helppokäyttöisyys

Jaetaan tämä kahteen kohtaan: verkkosivuston rakentamisen helppous ja verkkosivuston ylläpitämisen helppous.

Aloitetaan sivustosi ylläpitämisellä. Sivuston ylläpitoon liittyvien päivittäisten tehtävien suorittaminen on enemmän kuin helppoa. WordPress on poikkeuksellisen ystävällinen, kun kyse on uusien sisältökappaleiden (viestien tai sivujen) luomisesta ja aiemmin rakentamasi sisällön hallinnasta tai muokkaamisesta..

Ensimmäisessä vaiheessa se ei kuitenkaan ole yhtä suoraviivainen. Sivustosi näyttäminen ja toiminta täsmälleen haluamallasi tavalla vaatii aikaa, omistautumista ja taitoja. On monia asioita, jotka menevät laadukkaan WordPress-sivuston rakentamiseen, ja osaa niistä ei yksinkertaisesti voida ohittaa – kuten oikeiden laajennusten hankkiminen. Kaiken kaikkiaan, jos olet aloittelija, WordPress-asennuksen määrittäminen voi olla haastavaa.

Helppokäyttöisyys Pistemäärä: 8/10

Joten lopuksi: voittaja?

Niin paljon kuin minä vihaan sanoa tätä … se riippuu.

Joissakin tilanteissa WordPress on huomattavasti parempi kuin Squarespace, ja toisissa Squarespace tulee esiin yläosassa.

Antaaksemme sinulle mahdollisimman tarkan vastauksen, puhutaanpa siitä, millainen käyttäjä olisi täydellinen Squarespace vs. mikä olisi täydellinen WordPressille.

Kenen tulisi käyttää Squarespacea?

Aloittelijat, jotka haluavat luoda verkkosivuston itse, mutta joilla ei ole paljon teknistä tietämystä sivuston rakentamisesta.

Squarespace on erittäin käyttäjäystävällinen, intuitiivinen ja tarjoaa useita kauniita malleja, jotka on optimoitu aiottuihin tarkoituksiin. Alustaa voidaan käyttää riippumatta siitä, tarvitsetko henkilökohtaista tai yrityssivustoa.

Kenen pitäisi käyttää WordPressiä?

Käyttäjät, jotka haluavat enemmän vapautta verkkosivustonsa rakentamiseen, joilla on jonkin verran teknistä tietämystä ja jotka eivät pelkää oppia ainakin vähän HTML: ää (ja mahdollista jopa CSS: ää).

Loppujen lopuksi se on ratkaisu, joka antaa sinulle enemmän hallintaa ja enemmän mahdollisuuksia sivustosi ulkoasun ja toimivuuden suhteen. Samanaikaisesti sinun on kuitenkin oltava halukas sijoittamaan aikasi alustan ja sen toimintatapojen oppimiseen.

Huomaa: Jos olet kiinnostunut: luettelosta WordPressiä käyttävistä suurista nimimerkeistä, jotka todennäköisesti tunnustat, tutustu nopeasti tähän muuhun viestiin.

Yhteenvetona…

Vapauden, potentiaalin, hallinnan ja yhteisöllisyyden suhteen: WordPress on selvä voittaja! Ja tietysti, kun kyse on bloggaamisesta, ei todellakaan ole vertailua: WordPress voittaa kädet alas (tämä on loppujen lopuksi se asia, jonka WordPress alun perin luotiin tekemään)! WordPress vaatii kuitenkin jonkin verran sitoutumista käytön oppimiseen, teknisen tietotaidon asentamiseen, ja päivitys ja ylläpito voi toisinaan olla hieman aikaa vievää. Toisaalta Ruututilan avulla on myös paljon tehtävää, ja jos todella haluat vain suhteellisen yksinkertaisen verkkosivuston, joka on nopea ja helppo asentaa, se voisi olla parempi vaihtoehto – ainakin aluksi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map