Slider Revolution, LayerSlider 5 atau Soliloquy: Manakah Plugin Slider WordPress Terbaik?

Tawaran WordPress


Dalam artikel ini, kami akan membandingkan tiga pemalam slaid WordPress teratas – Slider Revolution, LayerSlider 5 dan Soliloquy – membahas apa yang masing-masing tawarkan dan bagaimana perbezaannya untuk membantu anda menentukan pilihan terbaik untuk laman web anda.

Sama ada anda ingin membuat sesuatu yang mudah untuk memaparkan beberapa gambar atau slaid animasi yang sangat maju untuk Menarik perhatian pengunjung anda, salah satu dari ketiga ini akan lebih mampu. Sebenarnya, jika anda belum melihat apa yang dapat dilakukan oleh pemalam slaid ini, anda pasti akan terkejut!

Sebelum kita memulakan

Selama bertahun-tahun, pemalam slaid WordPress menjadi semakin kuat. Sebenarnya, adalah wajar untuk mengatakan bahawa pilihan yang paling popular dalam kategori ini sekarang lebih dekat dengan aplikasi pembangun persembahan animasi daripada alat tayangan slaid yang mudah.

Alat seperti Slider Revolution dan LayerSlider kini merangkumi animasi dan kesan peralihan yang tidak terkira banyaknya, antara muka pengguna canggih yang menyokong pelbagai garis masa dan lapisan untuk setiap slaid, dan beberapa ciri dan kebolehan lain yang sangat berguna.

Bagi mereka yang mencari sesuatu yang agak kurang maju, tetapi masih mampu menghasilkan tayangan slaid profesional yang cantik, ada Soliloquy (pilihan yang kurang hebat daripada dua yang lain, tetapi hampir pasti pemalam slaid WordPress terbaik tersedia untuk mereka yang tidak memerlukan sebarang loceng atau wisel).

Dengan membandingkan Slider Revolution, LayerSlider, dan Soliloquy, kami akan menunjukkan kepada anda bukan sahaja apa yang boleh dilakukan oleh alat ini, tetapi juga betapa senangnya digunakan – dan yang paling penting, membantu anda menentukan mana yang paling sesuai dengan keperluan anda.

Sebelum kita membandingkan plugin ini secara mendalam, kita akan memulakan dengan pengenalan ringkas masing-masing.

Revolusi Slider

Slider Revolution adalah pemalam tayangan slaid paling popular di pasar CodeCanyon.

Slider Revolution WordPress Slider Plugin

Dengan lebih dari 135,000 penjualan setakat ini, belum lagi jumlah tema premium, seperti Avada, yang menggunakan plugin ini, kini dilaporkan terdapat lebih dari satu juta laman web WordPress menggunakan Slider Revolution.

LayerSlider 5

LayerSlider adalah plugin tayangan slaid WordPress terlaris seterusnya selepas Slider Revolution.

Plugin LayerSlider WordPress Slider

Seperti Slider Revolution, LayerSlider mempunyai senarai ciri yang panjang. Sejumlah tema premium telah dibina di sekitar alat ini, dan terdapat juga banyak demo yang mengagumkan yang memperlihatkan kemampuannya.

Bersendirian

Dari pencipta Galeri OptinMonster dan Envira, Soliloquy dibina untuk menjadi cara mudah dan mesra pengguna untuk membuat tayangan slaid untuk laman web WordPress.

Pemalam Slider WordPress SoliloquyWP

Walaupun mungkin tidak mempunyai ciri animasi dan garis masa Slider Revolution dan LayerSlider, Soliloquy masih merupakan alat hebat yang patut dipertimbangkan.

Slider Revolution, LayerSlider 5 dan Soliloquy: Berbanding

Plugin slaid WordPress terlaris sebenarnya tidak lagi dapat dianggap sebagai pembangun tayangan slaid kandungan sederhana. Lewatlah hari-hari ketika satu-satunya pilihan anda adalah untuk memaparkan kandungan atau gambar halaman dan halaman di slaid atau korsel laman web anda.

Seperti yang telah disebutkan sebelumnya, saya rasa wajar untuk mengatakan bahawa alat yang paling popular dalam kategori lebih dekat dengan perisian persembahan lengkap daripada pemalam WordPress standard.

Bergantung pada keperluan dan pemikiran anda mengenai senarai ciri yang semakin meningkat, fungsi tambahan ini boleh menjadi berkat atau kutukan. Di satu pihak, tidak banyak yang tidak dapat anda lakukan dengan pemalam slaid premium terkemuka; sebaliknya, memulakan dengan beberapa alat ini boleh menjadi sangat luar biasa.

Di bahagian panduan ini, kita akan membandingkan ciri-cirinya. Selepas itu, kami akan membuat panduan ringkas mengenai pengalaman pengguna yang ditawarkan oleh setiap alat ini untuk memberi anda idea yang lebih baik tentang cara mereka bekerja.

Pada akhir perbandingan ini, anda akan siap membuat keputusan yang mana yang akan digunakan untuk projek anda.

Pilihan Kandungan Tayangan Tayangan

Revolution Slider, LayerSlider, dan Soliloquy semuanya memberi anda kemampuan untuk menampilkan pelbagai kandungan dalam tayangan slaid anda. Anda boleh menarik kandungan dari pelbagai sumber atau bekerja dari slaid kosong, yang membolehkan anda menambahkan kandungan anda sendiri, seperti yang anda lakukan dengan aplikasi seperti PowerPoint.

Demo Kandungan Revolusi Slider

Seperti yang anda harapkan dengan mana-mana pemalam slaid ini, memaparkan gambar dan video dari Perpustakaan Media WordPress anda sangat mudah. Juga mudah untuk membuat slaid yang merangkumi gambar dan tajuk unggulan dari setiap pos dan halaman yang menghubungkan kembali ke kandungan anda.

Carousel LayerSlider

Memaparkan kandungan dari akaun media sosial anda juga dapat dilakukan dengan setiap pemalam ini. Dengan rangkaian sosial seperti Facebook, Twitter, YouTube, Vimeo, Flickr, dan Instagram yang disokong oleh Slider Revolution, anda boleh membuat slider yang diperbaharui secara automatik untuk memaparkan kandungan terkini dari profil anda. Walau bagaimanapun, pilihan media sosial LayerSlider dan Soliloquy jauh lebih terhad.

Slider Revolution dan Soliloquy juga dapat membantu anda membuat slider yang memaparkan produk dari kedai dalam talian yang dikuasakan oleh WooCommerce – pilihan yang bagus jika anda ingin mempamerkan produk terbaru anda dengan gaya.

Penyunting Tayangan slaid

Anda akan mendapat gambaran yang lebih baik mengenai cara slaid ini berfungsi di bahagian pengalaman pengguna. Walau bagaimanapun, dua alat paling maju dalam perbandingan slaid ini, Slider Revolution, dan LayerSlider, mempunyai antara muka pengguna yang lebih mengingatkan pada penyunting gambar lanjutan atau perisian persembahan daripada plugin WordPress biasa..

Penyunting Revolusi Slider

Walaupun tidak maju, editor Soliloquy memberikan anda kemampuan untuk membuat slaid menggunakan HTML dan CSS. Anda juga boleh menambahkan kapsyen teks khusus ke slaid anda dengan mudah.

Slider Revolution dan LayerSlider kedua-duanya menawarkan penyunting slaid WYSIWYG drag-and-drop yang maju. Setiap slaid dalam tayangan slaid anda boleh mengandungi beberapa lapisan, masing-masing dengan kumpulan kandungannya sendiri. Mengambil kedudukan, setiap lapisan mempunyai garis masa tersendiri – ciri yang membolehkan anda menghidupkan kandungan slaid dan membuat beberapa tayangan slaid yang benar-benar maju.

Garis Masa LayerSlider

Sekiranya anda pernah menggunakan perisian seperti Flash atau Director, anda pasti mempunyai idea yang baik tentang bagaimana Slider Revolution dan LayerSlider. Soliloquy, sebaliknya, lebih suka menggunakan pemalam WordPress biasa.

Pilihan dan Kesan Main Balik Gelangsar

Ketiga-tiga pemalam memberi anda pilihan untuk menampilkan kawalan main balik slaid. Walau bagaimanapun, Slider Revolution dan LayerSlider memimpin dari segi kesan animasi dan peralihan yang boleh digunakan pada tayangan slaid anda. Dengan dua plugin ini, anda juga dapat menentukan bagaimana slider bermain, dengan pilihan seperti auto-play, looping tanpa henti, start-to-end, dan playback terbalik.

Main balik LayerSlider

Soliloquy memang menawarkan banyak pilihan konfigurasi slaid. Namun, ia tidak dapat bersaing dengan fleksibiliti dan pilihan Slider Revolution dan LayerSlider.

Templat dan Kulit Gelangsar

Soliloquy menawarkan pilihan tema kecil untuk dipilih semasa membuat tayangan slaid anda. Walau bagaimanapun, LayerSlider merangkumi pelbagai jenis kulit dan navigasi yang boleh disesuaikan, sementara Slider Revolution mempunyai perpustakaan templat.

Tema SoliloquyWP

Melalui pustaka templat, anda boleh memasang lebih dari 100 tayangan slaid Revolusi Slaid prebuilt ke laman web anda hanya dalam satu klik. Templat Slider Revolution sangat mengagumkan, dan lebih menyerupai jenis persembahan yang akan anda gunakan untuk melancarkan produk atau paparan kepada calon pelanggan daripada tayangan slaid biasa kandungan WordPress.

Templat Revolusi Slider

Sekiranya anda benar-benar ingin memanfaatkan sebahagian besar alat tayangan slaid lanjutan ini, maka templat Slider Revolution akan menjadikannya lebih mudah untuk memulakannya. Pertukaran tayangan slaid percuma Slider Revolution juga perlu disebut, kerana ia merupakan sumber inspirasi dan templat lain.

Membandingkan Pengalaman Pengguna

Senarai ciri yang besar dan templat yang mengagumkan sangat bagus. Walau bagaimanapun, pengalaman pengguna akan memberi kesan besar pada jenis hasil yang anda akan dapat dari alat pilihan anda. Berjalan melalui antara muka pengguna plugin ini akan membantu anda menentukan slaid mana yang paling sesuai dengan cara kerja pilihan anda.

Pengalaman Pengguna Slider Revolution

Urus Tayangan Slaid Revolusi Slider

Setelah Slider Revolution dijalankan dan berjalan di laman web WordPress anda, anda boleh mula membuat tayangan slaid. Anda boleh melakukannya dari awal, atau dengan memilih salah satu tayangan slaid prebuilt dari pustaka templat.

Perpustakaan Revolusi Slider

Terdapat lebih dari 100 templat di perpustakaan, yang merangkumi pelbagai kategori. Sama ada anda memilih templat prebuilt atau membuatnya sendiri, kerja penyuntingan dilakukan melalui editor Slider Revolution.

UI Revolusi Slider 1

Slider Revolution boleh dianggap sebagai alat persembahan tayangan slaid yang lengkap. Oleh itu, ini adalah pemalam dengan antara muka pengguna yang sangat terperinci. Seperti juga editor slaid, terdapat juga bahagian garis masa yang didokumentasikan di bawah.

UI Revolusi Slider 2

Setiap slaid juga mempunyai panel tetapannya sendiri. Melalui tetapan ini, anda dapat mengawal banyak aspek slaid anda dan slaid individu. Kesan animasi dan gaya peralihan hanyalah beberapa elemen yang boleh anda terapkan pada slaid anda.

Tetapan Slaid Revolusi Slider

Ketika menambah kandungan pada slaid anda, Slider Revolution membolehkan anda memilih dari pelbagai sumber. Posting dan halaman WordPress, kandungan media sosial, dan produk dari kedai e-dagang berkuasa WooCommerce anda adalah semua sumber kandungan yang mungkin.

Sumber Kandungan Revolusi Slider

Semasa memilih sumber kandungan untuk slaid anda, anda sekali lagi mendapat sekumpulan kawalan yang sangat terperinci untuk menentukan kandungan apa yang disertakan.

Penapis Revolusi Slider

Setelah anda membuat slaid, slaid tersebut dapat dikendalikan dari skrin Slider Revolution di papan pemuka WordPress anda.

Skrin Revolusi Slider

Setiap slaid mendapat kod pendeknya sendiri, yang boleh ditampal ke dalam catatan atau halaman anda. Seperti LayerSlider dan Soliloquy, plugin ini menambah butang berguna untuk Editor WordPress, dan ada juga widget untuk memaparkan slider di kawasan widget tema anda.

Slaid Revolusi Benamkan

Mempelajari antara muka pengguna Slider Revolution tentu memerlukan masa, dan kemudian terdapat semua tetapan dan pilihan untuk bereksperimen. Sekiranya tidak ada templat yang ada yang memenuhi keperluan anda, maka ada peluang sebenarnya bahawa membuat jenis slaid Revolution Slider Revolution yang mampu dilakukan sangat memakan masa..

Pengalaman Pengguna LayerSlider

Permulaan LayerSlider

Bermula dengan LayerSlider sangat mudah. Setelah mengaktifkan plugin LayerSlider, mesej alu-aluan mesra akan dipaparkan, memudahkan anda melihat bagaimana anda dapat mengimport tayangan slaid sampel.

LayerSlider Pilih

Sekiranya anda memilih untuk mengimport slaid sampel, anda boleh membukanya untuk diedit untuk mendapatkan idea yang lebih baik tentang bagaimana plugin ini berfungsi. Salah satu ciri antara muka pengguna LayerSlider adalah memaparkan setiap slaid sebagai tab berasingan.

Slaid LayerSlider

Setiap slaid mempunyai sekumpulan kawalannya sendiri, menawarkan banyak pilihan bagaimana penampilan dan fungsi masing-masing sebagai bahagian slaid. Pilihan ini merangkumi berapa lama slaid akan ditampilkan, kesan peralihan mana yang akan digunakan, dan apakah sisi berfungsi sebagai pautan yang dapat diklik. Sekiranya anda memilih untuk menukar slaid menjadi pautan, anda dapat dengan mudah menentukan di mana ia akan membawa pengguna.

Pilihan Slaid LayerSlider

Setelah menentukan sifat asas slaid, anda boleh mula menambahkan dan menyunting kandungannya. Oleh kerana setiap slaid LayerSlider mempunyai garis masa tersendiri, lengkap dengan beberapa lapisan, sebenarnya tidak ada batasan untuk berapa banyak kandungan dan tindakan yang dapat ditampung oleh setiap slaid.

Garis Masa LayerSlider

Tangkapan skrin di atas hanyalah contoh garis masa untuk satu slaid pada tayangan slaid demo LayerSlider. Seperti yang anda lihat, slaid anda boleh menjadi penuh aksi dan rumit seperti yang diperlukan.

Kandungan Lapisan LayerSlider

Di samping paparan garis masa, anda juga akan menemui kawalan kandungan, peralihan, pautan, dan gaya untuk setiap lapisan. Untuk konteks, setiap slaid boleh mempunyai beberapa lapisan dan setiap tayangan slaid boleh mempunyai beberapa slaid.

Pratonton LayerSlider

Terima kasih kepada butang pratonton, anda dapat melihat dengan cepat bagaimana slider anda berkembang. Untuk membantu kegunaan, pratonton langsung dipaparkan pada skrin yang sama dengan editor.

Urus LayerSlider

Tayangan slaid LayerSlider anda boleh diuruskan dari halaman yang diperuntukkan di Papan Pemuka WordPress anda. Dari sana, anda boleh mendapatkan gambaran ringkas mengenai slaid anda, membukanya untuk diedit, mendua atau menghapusnya mengikut keperluan. Slider boleh dimasukkan ke dalam catatan dan halaman anda dengan menyalin dan menempelkan kod pendek yang sesuai.

Butang LayerSlider

Seperti pilihan lain dalam perbandingan slaid ini, LayerSlider menambah butang berguna ke Editor WordPress yang memberi anda cara mudah untuk memasukkan slaid ke dalam kandungan anda. Anda juga dapat menggunakan widget LayerSlider untuk menambahkan slider ke bar sisi dan kawasan widget lain. Sekiranya anda menggunakan tema WordPress dengan susun atur beranda widget, widget LayerSlider akan memudahkan penambahan slaid lebar penuh ke halaman depan laman web anda.

Widget LayerSlider

Perincian dan tangkapan skrin antara muka pengguna LayerSlider ini memberi anda idea yang baik tentang seberapa kreatif anda dapat menggunakan alat ini. Terima kasih kepada set kawalan yang komprehensif, anda benar-benar dapat membuat tayangan slaid lanjutan dengan LayerSlider.

Sekiranya keperluan anda lebih sederhana, LayerSlider lebih daripada mampu membuat tayangan slaid asas. Walau bagaimanapun, antara muka pengguna yang terperinci, dengan kekayaan kawalan, pilihan, dan garis masa, mungkin menjadikan penciptaan gelangsar mudah tidak rumit. Seperti halnya Slider Revolution, pengguna dengan skrin yang lebih besar dan resolusi yang lebih tinggi akan lebih mudah menggunakan antara muka LayerSlider.

Pengalaman Pengguna Soliloquy

Tidak seperti LayerSlider dan Slider Revolution, Soliloquy tidak memberi anda pilihan untuk mengimport slaid prebuilt atau demo. Ini memalukan, kerana dapat memeriksa slaid demo dapat membantu anda mendapatkan pemahaman yang lebih baik tentang bagaimana alat berfungsi.

Permulaan Bersendirian

Nasib baik, memulakan Soliloquy sangat mudah. Cukup muat naik dan aktifkan pemalam, kemudian menuju ke papan pemuka Soliloquy dan klik butang Tambah Baru untuk membuat tayangan slaid pertama anda.

Soliloquy Buat

Soliloquy membolehkan anda membuat dua jenis tayangan slaid utama. Pilihan Native Slider dirancang untuk membuat tayangan slaid yang akan memaparkan fail gambar yang telah anda muat naik ke laman web anda. Dalam mod Native Slider, anda juga boleh membuat slaid HTML secara manual, dan, jika anda dapat menyediakan HTML yang diperlukan, pilihan ini menawarkan sejumlah kebebasan kreatif (walaupun tidak sebanyak Slider Revolution dan LayerSlider).

Solusi HTML

Slider asli Soliloquy anda juga boleh menyertakan video. Anda boleh menambahkannya dengan memuat naik fail atau memasukkan URL video yang dihoskan di tempat lain. Sekiranya anda telah mengaktifkan add-on PDF pilihan, anda juga boleh menggunakan fail ini sebagai sebahagian daripada slaid anda.

Video Soliloquy

Membuat Slider Luaran adalah alternatif untuk membuat Slider Asli. Lesen Soliloquy yang telah anda beli dan add-on yang telah anda aktifkan akan menentukan jenis kandungan yang boleh disertakan oleh External Slider anda.

Soliloquy Luaran

Pilihan yang tersedia termasuk membuat slaid yang memaparkan kandungan unggulan dari laman WordPress anda, kandungan dari profil Instagram anda, dan produk dari kedai WooCommerce anda.

Soliloquy Instagram

Membuat tayangan slaid dalam mod Native Slider sangat mudah: Cukup muat naik kandungan dari komputer anda atau gunakan kandungan yang ada dari Perpustakaan Media WordPress anda.

Kandungan Slide Soliloquy

Setelah menambahkan beberapa kandungan ke slaid anda, anda boleh mula mengerjakan slaid tersebut. Dalam mod Native Slider, fail yang akan membuat tayangan slaid anda boleh digunakan sebagaimana adanya atau diedit.

Slaid Soliloquy

Mengklik pada ikon edit membuka halaman sifat gambar WordPress. Melalui skrin ini, anda boleh menambahkan tajuk dan kapsyen untuk slaid anda, dan anda juga mempunyai pilihan untuk menambahkan sifat pautan. Bergantung pada alat tambah Soliloquy yang telah anda aktifkan, anda juga boleh menetapkan tarikh mula dan akhir untuk slaid yang mengawal keterlihatannya dalam tayangan slaid anda.

Soliloquy Edit Slaid Imej

Setelah membuat slaid, anda boleh terus mengkonfigurasi slaid. Melalui kawalan konfigurasi slaid, anda boleh memilih tema slider, menetapkan ukuran gambar maksimum dan memasukkan dimensi slaid.

Pengaturan Soliloquy

Anda juga boleh mengkonfigurasi tetapan dan kawalan main balik slaid. Mengaktifkan mod karusel dan kotak cahaya adalah pilihan tambahan.

Soliloquy Carousel

Menghidupkan butang Pinterest Pin It dapat membantu kandungan anda menjana lebih banyak bahagian sosial dan lalu lintas tambahan ke laman web anda. Tambahan berguna ini tidak disertakan dengan LayerSlider atau Slider Revolution.

Demo Soliloquy Carousel

Mengawal penglihatan slider anda adalah mudah dengan Soliloquy – cukup masukkan tarikh mula dan akhir untuk menentukan bila slaid anda akan ditunjukkan kepada pengunjung.

Tarikh Soliloquy

Sekiranya anda ingin memanfaatkan beberapa ciri canggih Soliloquy, anda boleh membuat tayangan slaid dalam Mod Luaran. Bergantung pada alat tambah yang anda dapat akses, mod ini membolehkan anda membuat gelangsar untuk memaparkan produk dari kedai e-dagang berkuasa WooCommerce anda – sesuatu yang juga boleh anda lakukan dengan Slider Revolution.

Soliloquy WooCommerce Tetapan

Proses untuk membuat tayangan slaid produk WooCommerce sangat serupa dengan membuat slaid kandungan biasa. Soliloquy merangkumi tetapan terperinci untuk menyaring dan mengawal produk yang dipaparkan di slaid anda, merangkumi kategori dan tag produk, produk potongan, produk dalam julat harga yang ditetapkan, dan banyak lagi.

Kandungan Soliloquy WooCommerce

Seperti halnya LayerSlider dan Slider Revolution, menambahkan slider Soliloquy ke kandungan anda adalah mudah. Cukup klik pada butang Add Slider yang ditambahkan plugin ke Editor WordPress, kemudian pilih dari pilihan yang tersedia untuk memasukkan kod pendek yang sesuai.

Kod Pendek Soliloquy

Seperti LayerSlider dan Slider Revolution, Soliloquy juga menyertakan widget untuk memaparkan slider anda di sekitar kandungan anda. Setelah kod pendek dimasukkan, anda boleh melihat halaman untuk melihatnya beraksi.

Demo Soliloquy WooCommerce

Seperti yang anda lihat, antara muka pengguna Soliloquy mudah difahami, terutamanya berbanding dengan pemalam slaid lain dalam artikel ini. Sekiranya anda sudah biasa dengan WordPress, anda tidak perlu menghadapi masalah menggunakan Soliloquy.

Secara keseluruhan, Slider Revolution dan LayerSlider lebih rumit untuk digunakan kerana lebih banyak ciri dan fungsi yang mereka miliki. Gelangsar yang terbaik untuk anda bergantung pada pilihan peribadi, keperluan projek dan belanjawan anda.

Maklumat Harga

Seperti yang anda jangkakan, Soliloquy adalah alat termudah untuk menggunakan ketiga-tiganya. Ironinya, butiran harga Soliloquy mungkin yang paling sukar difahami.

Terdapat dalam pelbagai pakej, harga Soliloquy dari $ 19 hingga $ 249, dan semakin banyak anda membayar, semakin banyak ciri yang anda dapat akses. Pilihan pembangun $ 99 merangkumi semua ciri, penggunaan di laman web tanpa had, dan akses ke sokongan keutamaan. Dengan menaik taraf ke pelan induk $ 249, anda juga mendapat akses seumur hidup ke sokongan premium dan kemas kini pemalam

Anda dapat melihat dengan tepat ciri mana yang anda akses dengan pilihan lesen yang berbeza di halaman harga Soliloquy.

Slider Revolution dan LayerSlider kedua-duanya membuat perkara mudah dengan hanya satu titik harga. Slider Revolution boleh dibeli dengan harga $ 19, sementara LayerSlider tersedia dengan harga $ 18. Kedua-dua pemalam termasuk akses seumur hidup ke kemas kini masa depan dan sokongan selama enam bulan. Tempoh sokongan untuk kedua-dua pemalam boleh dilanjutkan hingga 12 bulan dengan harga $ 5.40.

Pemikiran Akhir

Tiga pilihan dalam perbandingan ini tergolong dalam dua kumpulan. Pertama, terdapat nilai yang hebat, penuh dengan ciri, baik, tetapi lebih sukar untuk menggunakan pemalam Slider Revolution dan LayerSlider. Kemudian ada pemalam Soliloquy yang lebih mudah digunakan, tetapi tidak dilengkapi dengan ciri dan kurang berpatutan.

Sekiranya anda ingin membuat slaid dan persembahan lanjutan yang akan memukau khalayak anda, dan anda tidak keberatan untuk menghadapi antara muka pengguna yang lebih rumit, maka Slider Revolution atau LayerSlider adalah pilihan terbaik untuk anda.

Tambahan pula, jika anda mempunyai anggaran, maka tanda harga Slider Revolution dan LayerSlider bernilai $ 19 dan $ 18 akan menarik.

Pada senarai harga dan ciri sahaja, Slider Revolution dan LayerSlider adalah pilihan yang lebih baik, dengan Slider Revolution maju kerana fungsinya yang lebih besar.

Soliloquy tidak boleh diabaikan. Walaupun terpaksa membayar hampir lima kali ganda untuk set lengkap ciri, Soliloquy masih menjadi pilihan yang kompetitif. Sekiranya anda memilih pemalam yang lebih senang digunakan, tidak memerlukan ciri tambahan, dan tidak keberatan membayar lebih banyak, maka Soliloquy adalah pesaing yang boleh dipercayai untuk gelaran pemalam slaid WordPress terbaik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map