Lapan Plugin Popup Langganan E-mel Terbaik untuk WordPress (2020)

Tawaran WordPress


Sejak hari-hari awal internet, pemasar telah memahami pentingnya membina senarai e-mel yang penuh dengan pelanggan yang disasarkan dan terlibat. Sebagai salah satu kaedah paling berkesan untuk menjana keuntungan dalam talian, ini adalah komponen asas penting strategi pemasaran laman web mana pun.

Tetapi mengapa pembuatan senarai dan pemasaran e-mel begitu berkesan?

Ringkasnya, mereka adalah cara yang sangat peribadi untuk menjalin hubungan dengan penonton. Semasa kepercayaan semakin meningkat, khalayak tersebut cenderung membeli produk anda.

Sudah tentu, setelah anda berkomitmen untuk membina senarai, persoalan terbesar adalah: Bagaimana anda mendapat lebih banyak pelanggan? Borang optin yang menarik dan insentif yang kuat untuk melanggan sangat penting untuk menghasilkan daftar optin e-mel – tanpa ini, mengapa ada yang mendaftar?

Tetapi, walaupun dengan bentuk yang baik dan insentif yang menarik, perkara yang paling penting adalah memberikan borang optin keterlihatan maksimum di laman web anda. Semakin banyak pengunjung yang melihat borang optin, semakin banyak pelanggan yang akan dihasilkan – semudah itu.

Tanpa keraguan, cara paling berkesan untuk mendapatkan bola mata pada borang optin anda adalah melalui pop timbul.

Popup melompat ke arah pengunjung, menjamin perhatian maksimum dan memastikan kandungannya dibaca. Inilah sebabnya mengapa mereka begitu berkesan dalam menghasilkan penukaran.

Sebilangan daripada anda mungkin berpendapat bahawa munculan mengganggu dan menyakitkan pengalaman pengguna, tetapi ini hanya berlaku apabila mereka menggunakan terlalu banyak. Beberapa laman web mengarahkan spam kepada pelawat di setiap halaman, sehingga memberikan nama yang tidak baik.

Sekiranya pop timbul digunakan dengan berhati-hati – dan bersama dengan kandungan yang hebat – tidak banyak yang akan keberatan, terutamanya jika anda menggunakan insentif pendaftaran yang sangat berharga. Sekiranya anda menggunakan pop timbul dengan cara ini, orang ingin melihatnya, jadi mereka boleh melanggan untuk mendapatkan kemas kini dan percuma yang hebat!

Walau bagaimanapun, ini bukan pelajaran mengenai cara dan cara menggunakan pop timbul – Saya di sini untuk menunjukkan kepada anda lapan plugin pop timbul WordPress yang terbaik, jadi anda boleh menambahkan pop timbul yang kelihatan hebat ke laman web anda dan mengembangkan senarai e-mel anda. Mari selami!

OptinMonster (dari $ 144 setahun)

OptinMonster

OptinMonster adalah pemalam timbul yang paling maju di pasaran, menawarkan pelbagai fungsi canggih.

Pertama, OptinMonster adalah lebih daripada sekadar pop timbul, membolehkan anda juga membuat slaid-in, tikar alu-aluan, bar pemberitahuan, borang sebaris dan banyak lagi.

Setiap jenis borang dilengkapi dengan sekumpulan templat yang menakjubkan untuk dipilih (bilangan templat yang tepat bergantung pada jenis formulir). Dari sana, anda boleh menyesuaikan setiap elemen borang menggunakan pembangun seret-dan-drop visual baru OptinMonster.

Anda juga mempunyai kawalan sepenuhnya ke atas semasa pop timbul dipaparkan kepada pelawat – ini mungkin ketika mereka memasuki halaman anda, setelah beberapa saat yang ditentukan atau ketika mereka mencapai titik tertentu dalam artikel.

OptinMonster juga merupakan salah satu yang pertama mengadopsi teknologi niat keluar, yang memastikan pelawat anda hanya akan melihat pop timbul semasa mereka hendak meninggalkan laman web anda. Oleh kerana sebilangan pelawat mungkin tidak pernah kembali ke laman web anda, ini memaksimumkan nilai setiap lawatan.

Ia juga menyokong penyasaran peringkat halaman, yang membolehkan anda menyesuaikan kandungan pop timbul anda untuk menarik minat khalayak tertentu berdasarkan kandungan artikel. Dan anda mendapat banyak peraturan penargetan lain untuk kriteria, termasuk:

 • peranti pengguna
 • merujuk URL
 • geolokasi
 • Penggunaan blok iklan
 • … ditambah banyak lagi.

Plugin ini merangkumi analitik di-dashboard, jadi anda dapat mengesan pop timbul yang paling cepat ditukar. Dalam analisis, anda juga dapat menyiapkan ujian A / B untuk terus meningkatkan penukaran.

Contoh OptinMonster

Anda boleh mengintegrasikan OptinMonster dengan perkhidmatan pemasaran e-mel 30-plus, termasuk semua nama besar.

Lesen asas akan memberi anda $ 144 setahun, tetapi jika anda mahukan fungsi canggih – termasuk ujian A / B dan lebih banyak peraturan penyasaran – anda memerlukan sekurang-kurangnya rancangan $ 300 Plus.

Laman web rasmi

Mekar (dari $ 89)

Pemalam Bloom

Seterusnya, kami mempunyai pemain besar lain dalam pasaran pemalam langganan e-mel: Bloom.

Bloom adalah produk dari Tema Elegant (pembuat Divi) yang sangat dihormati, dan menyokong UI yang dibina khas dan intuitif. Anda boleh menggunakan antara muka ini untuk menghasilkan bentuk optin yang menakjubkan.

Ini membawa saya kepada salah satu kekuatan terbesar Bloom: Templat. Tidak biasa bagi plugin optin untuk memasukkan templat, jadi apa yang menjadikan Bloom begitu istimewa?

Di satu pihak, kualiti – Bloom mempunyai beberapa templat yang paling menarik. Sebaliknya, jumlahnya sangat banyak, kerana Bloom menyokong 115 templat prebuilt.

Setiap templat dapat disesuaikan sepenuhnya, dengan banyak gaya sempadan yang berbeza, kawalan penuh orientasi gambar, dan warna tak terhingga untuk dipilih. Ini membolehkan anda membuat borang optin yang sesuai dengan gaya laman web anda.

Bloom juga menyokong enam jenis bentuk optin yang berbeza:

 1. Pop up
 2. Penerbangan masuk
 3. Widget
 4. Dalam barisan
 5. Di bawah kandungan
 6. Loker Kandungan

Jenis terakhir ini sangat inovatif, membolehkan anda menawarkan kandungan premium sebagai pertukaran alamat e-mel pelawat.

Jenis mekar

Selain itu, Bloom memberi anda kawalan yang luas mengenai tempat dan kapan borang optin anda dipaparkan. Ini termasuk fitur penargetan tingkat halaman yang dapat Anda gunakan untuk menentukan catatan, halaman atau kategori mana yang ingin Anda tampilkan dalam bentuk optin tertentu.

Untuk mengelakkan pilihan anda terlalu mengganggu pengunjung anda, anda juga dapat mengatur masa yang tepat untuk memaparkan borang anda. Terdapat enam pencetus untuk dipilih:

 • Kelewatan masa – memaparkan setelah menunggu yang telah dikonfigurasi sebelumnya.
 • Bahagian bawah jawatan – mengesan ketika pelawat mencapai bahagian bawah catatan anda.
 • Selepas menatal – mencetuskan apabila pelawat mencapai titik yang telah ditentukan dalam siaran anda.
 • Setelah memberi komen – hanya dipaparkan setelah pelawat memberikan komen.
 • Selepas membeli – memaparkan optin setelah pelawat menyelesaikan proses pembayaran.
 • Selepas tidak aktif – menarik kembali perhatian pengunjung setelah tempoh tidak aktif yang ditentukan.

Terdapat satu peninggalan penting: Anda tidak mendapat pilihan untuk menggunakan pemicu niat keluar.

Bloom juga membantu anda meningkatkan penukaran dengan menggunakan fungsi pengujian A / B yang berkesan, dan anda juga dapat melacak semua statistik dan aktiviti anda dari papan pemuka yang bergaya. Bloom berfungsi dengan 16 perkhidmatan pemasaran e-mel, dengan semua yang utama disokong (seperti yang anda harapkan).

Satu-satunya kelemahan Bloom adalah bahawa, tidak seperti beberapa alat lain, tidak ada pembentuk form drag-and-drop. Oleh itu, walaupun anda dapat menyesuaikan templat yang sudah ada sepenuhnya, anda tidak dapat membuat reka bentuk unik 100% yang anda boleh dengan OptinMonster dan beberapa alat lain.

Anda boleh mula menggunakan Bloom dengan mendaftar keahlian Tema Elegan. Harga ini berharga $ 89 setahun, tetapi juga merangkumi akses ke semua plugin dan tema Elegant Themes – termasuk plugin media sosial Monarch yang hebat dan plugin pembangun tema / halaman Divi.

Untuk maklumat lebih lanjut, klik di sini untuk membaca ulasan Bloom kami yang luas.

Laman web rasmi

MailOptin (Percuma, Pro Dari $ 69)

MailOptin

MailOptin adalah pendatang baru ke bidang pemalam senarai senarai e-mel, dan terdapat dalam versi percuma di WordPress.org dan versi premium dengan fungsi yang jauh lebih banyak. Saya akan memfokuskan pada ciri-ciri premium – ingat anda boleh mencarinya secara percuma.

MailOptin membolehkan anda membuat optin yang berbeza, termasuk pop timbul, borang dalam pos, bar pemberitahuan, slaid-in, borang bar sisi / widget dan peningkatan kandungan.

Ia dilengkapi dengan beberapa templat untuk dipilih, yang menjadikannya sangat mudah untuk membina bentuk yang cantik dan boleh ditukar tinggi. Satu kelemahan adalah bahawa ia mempunyai lebih sedikit pilihan penyesuaian, tetapi menebusnya dengan fitur CSS khusus yang mudah.

Tidak seperti yang hadir dengan pembangun visual tersuai mereka sendiri, MailOptin menggunakan WordPress Customizer, yang sudah anda ketahui dan sukai.

Contoh MailOptin

Ia disertakan dengan ciri ujian split A / B yang membantu anda membuat keputusan berdasarkan data mengenai bentuk mana yang terbaik. Dengan mengukur kesan perubahan pada metrik anda, anda dapat memastikan setiap perubahan menghasilkan hasil yang positif.

Terdapat juga ciri Lead Bank yang menyimpan semua petunjuk di WordPress. Ini sangat berguna sekiranya penyedia perkhidmatan e-mel anda tidak berfungsi, anda kehilangan akaun dengan mereka, atau anda lebih suka tidak menggunakan perkhidmatan pihak ketiga.

Perkara lain yang menjadikan MailOptin unik adalah ia juga dapat membantu anda dalam automasi e-mel. Sebagai contoh, secara automatik dapat menghantar buletin yang mengandungi catatan blog anda sebaik sahaja anda menerbitkannya atau sebagai ringkasan e-mel harian, mingguan atau bulanan.

MailOptin boleh didapati secara percuma di repositori plugin WordPress. Sekiranya anda memerlukan ciri yang lebih maju, seperti bank petunjuk, analitik, pengesanan Adblock, dan peraturan dan pencetus paparan lain, pertimbangkan untuk meningkatkan ke versi berbayar.

Laman web rasmi

Tukar Pro (dari $ 99)

Tukar Pro

Convert Pro adalah pemalam langganan e-mel WordPress yang berdiri sendiri dari Brainstorm Force – orang yang sama di sebalik pemalam Convert Plus yang popular di CodeCanyon, dan tema Astra.

Dari segi fungsi, Convert Pro mempunyai banyak persamaan dengan perkhidmatan OptinMonster yang anda lihat di atas. Namun, perbezaan besar di sini ialah Convert Pro adalah plugin WordPress yang benar. Maksudnya, semua berlaku di pelayan anda sendiri – anda tidak menyambung ke pelayan perkhidmatan kerana anda menggunakan OptinMonster.

Pertama, Convert Pro membolehkan anda membuat pelbagai bentuk langganan e-mel yang berbeza, dengan pilihan untuk:

 • Pop timbul
 • Slaid masuk
 • Bar maklumat
 • Sebaris / dalam kandungan
 • Widget
 • Tukar tikar
 • Munculan pengisi skrin

Untuk semua bentuk yang berbeza, anda boleh memilih dari sekumpulan templat yang hebat. Atau anda boleh mengedit templat tersebut, atau membuatnya sendiri dari awal menggunakan editor drag-and-drop penuh.

Tukar antara muka Pro

Seperti OptinMonster, Convert Pro unggul ketika mengendalikan kapan dan di mana borang anda muncul.

Anda boleh menargetkan borang anda ke kandungan, peranti WordPress tertentu (mis. Hanya pengguna mudah alih), merujuk URL, dan banyak lagi. Anda bahkan boleh menyasarkan borang berdasarkan sama ada pelawat masuk atau tidak ke laman WordPress anda.

Dan untuk mengawal kapan borang anda muncul, anda boleh menggunakan pemicu seperti waktu di laman web, kedalaman tatal, dan teknologi niat keluar yang hebat yang membolehkan anda menunggu sehingga pelawat hendak keluar.

Untuk menganalisis dan mengoptimumkan borang anda, anda mendapat analitik di papan pemuka, serta ujian A / B terbina dalam untuk membandingkan bentuk yang berbeza antara satu sama lain.

Akhirnya, Convert Pro mempunyai integrasi 35-plus untuk memastikan anda dapat menyelaraskan dengan perkhidmatan pemasaran e-mel kegemaran anda.

Convert Pro bermula pada $ 99, yang sedikit mahal. Walau bagaimanapun, harga itu membolehkan anda menggunakannya laman web tanpa had, yang menjadikannya sangat baik jika anda merancang untuk menggunakannya di beberapa laman web.

Laman web rasmi

Berjaya Memimpin (Dari $ 67)

Berjaya Memimpin

Thrive Leads adalah plugin penyusun senarai yang kuat yang dilengkapi dengan banyak jenis borang optin, banyak peraturan penargetan / pencetus, serta analisis dan ujian A / B terbina dalam untuk membantu anda mengoptimumkan borang langganan e-mel anda.

Mari kita mulakan pada awal …

Thrive Leads membolehkan anda membuat sepuluh jenis borang langganan e-mel, yang semuanya boleh anda sambungkan ke senarai pilihan besar perkhidmatan pemasaran e-mel anda:

 1. Muncul kotak cahaya
 2. Bar pemberitahuan
 3. Bentuk sebaris
 4. Borang pilihan dua langkah
 5. Slaid-in
 6. Widget
 7. Hamparan pengisi skrin
 8. Loker kandungan
 9. Tikar tatal
 10. Ya tidak

Untuk setiap borang, anda boleh memilih dari sekumpulan templat premade atau membina reka bentuk anda dari awal. Merangka borang adalah salah satu titik kuat Thrive Leads, kerana anda dapat menggunakan versi pelucutan visual pembangun halaman drag-and-drop Thrive Architect yang dilucutkan.

Contoh Thrive Leads

Dari sana, anda boleh menggunakan penargetan laser untuk menargetkan borang anda ke kandungan WordPress tertentu, peranti pengguna dan sebagainya, dan anda juga mendapat banyak pencetus untuk mengawal ketika borang anda muncul, dengan pilihan untuk:

 • masa
 • tatal
 • niat keluar.

Akhirnya, Thrive Leads menyertakan papan pemuka analitik yang sangat bagus untuk membolehkan anda melihat kadar penukaran borang anda. Dan anda juga dapat mengatur ujian A / B dengan cepat untuk melihat perbandingan perbandingan variasi yang berbeza.

Thrive Leads bermula pada $ 67 untuk digunakan di satu laman web. Namun, salah satu perkara menarik mengenai struktur harga Thrive Leads adalah yang anda dapat kemas kini seumur hidup. Oleh itu, anda hanya perlu memperbaharui lesen anda sekiranya anda ingin terus mendapat sokongan selepas tahun pertama.

Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut, lihat ulasan Thrive Leads penuh kami.

Laman web rasmi

Icegram (PERCUMA, atau Pro Dari $ 97)

Icegram

Sekiranya anda mencari pilihan percuma, pertimbangkan untuk melihat pemalam Icegram.

Untuk pemalam percuma, Icegram sangat kaya dengan ciri. Anda boleh membina pop timbul, bar tindakan (atas atau bawah), pop timbul messenger dan pemberitahuan roti bakar.

Sekiranya anda ingin membuat pop timbul, anda akan mendapat banyak templat untuk dipilih, walaupun dalam versi percuma:

Templat Icegram

Tidak ada pembangun visual, jadi antara muka agak sukar untuk digunakan – sebaliknya, anda harus membina pop timbul menggunakan editor visual WordPress. Ini bukan pemecah perjanjian, tetapi juga tidak begitu mesra pengguna.

Walau bagaimanapun, pemalam menjadikannya sangat mudah untuk membuat kempen yang disasarkan untuk pop timbul anda yang lengkap. Anda dapat mengkonfigurasi kapan ia muncul (termasuk pada halaman mana, setelah berapa detik, dan antara tarikh apa), dan juga pada perangkat mana yang harus ditunjukkan.

Skrin kempen juga membolehkan anda mengawal semua pop timbul di satu lokasi yang berguna, termasuk gaya lain, seperti bar tindakan. Icegram berfungsi dengan semua perkhidmatan pemasaran e-mel utama – satu lagi kelebihan besar.

Sekiranya anda memerlukan lebih banyak fungsi, ada versi premium yang menambahkan sokongan untuk:

 • Keluar dari penyasaran niat
 • Penyasaran tingkah laku pengguna
 • Analisis
 • Lebih banyak jenis bentuk, termasuk lekat dan pita
 • Tema 17-plus baru
 • Ujian A / B (hanya pada peringkat tertinggi)
 • Penargetan geografi (hanya pada peringkat tertinggi)

Versi Pro bermula pada $ 97, tetapi anda memerlukan versi $ 147 untuk ujian A / B, penargetan geografi dan beberapa ciri lanjutan lain.

Laman web rasmi

Pop timbul Ninja ($ 26)

Pop timbul Ninja

Dilancarkan pada tahun 2012, Ninja Popups telah memantapkan dirinya sebagai salah satu plugin WordPress terlaris CodeCanyon sepanjang masa, dengan lebih daripada 34,000 muat turun berbayar sehingga kini.

Plugin ini membolehkan anda membuat pop timbul yang menakjubkan dengan menggunakan banyak templat prebuilt, yang disebut ‘tema’. Dalam setiap tema terdapat pelbagai pratetap skema warna, serta beberapa pilihan susun atur. Ini bermakna anda boleh membuat pop timbul yang sangat berbeza menggunakan tema yang sama hanya dengan dua klik tetikus.

Anda juga boleh membuat pop timbul dengan tujuan yang berbeza – anda boleh mengembangkan senarai e-mel anda, mendorong perkongsian sosial, atau memaparkan video dalam pop timbul anda.

Untuk membina pop timbul anda, anda boleh menggunakan editor visual, seret-dan-lepas (walaupun saya tidak menyangka penyunting itu begitu intuitif seperti penyunting alat lain):

Penyunting Ninja Popups

Munculan selesai kelihatan hebat, dengan penampilan profesional yang digilap yang sangat mengagumkan untuk pemalam yang berharga $ 26 sekali sahaja. Munculan juga responsif sepenuhnya, yang bermaksud ia dipaparkan dengan sempurna pada peranti mudah alih.

Untuk mengawal kapan tetingkap timbul muncul, anda mendapat banyak pilihan pencetus, dengan pilihan untuk tujuan keluar, ketidakaktifan pengguna, kelewatan masa, kedalaman tatal, dan banyak lagi.

Plugin ini dapat disatukan dengan perkhidmatan pemasaran e-mel dan CRM 40-plus, dan ia juga merangkumi analitik terbina dalam dan fungsi pengujian A / B untuk membantu anda mengoptimumkan borang anda.

Selain plugin teras, terdapat tiga sambungan Ninja Popups premium. Ini membolehkan anda menambahkan tema tambahan, bar optin, dan borang optin kawasan widget, dan masing-masing berharga antara $ 9 dan $ 13.

Laman web rasmi

Keramaian (PERCUMA)

Plugin Hustle

Dari lelaki di belakang WPMU Dev, Hustle (dahulunya WordPress PopUp) adalah salah satu plugin pop timbul percuma yang paling popular di pasaran, dengan lebih daripada 80,000 laman web menggunakan plugin ini secara aktif.

Versi ringan ini agak terhad, namun hanya membenarkan anda membuat satu pilihan ikut e-mel, dengan beberapa had tambahan pada fungsi dan pilihan reka bentuk.

Walaupun begitu, jika anda hanya memerlukan penyelesaian pop timbul yang sederhana, pasti Hustle adalah plugin yang baik. Ia ringan dan cepat dimuatkan, dengan antara muka ringkas yang memudahkan anda membuat pop timbul.

Walaupun ringkas, pop timbul kelihatan bergaya dan profesional dengan segera:

Contoh keramaian

Anda boleh mengintegrasikan pop timbul anda dengan perkhidmatan pemasaran e-mel yang paling popular. Atau, anda boleh menyimpan pelanggan baru di bank utama anda sendiri.

Untuk mengawal kapan dan di mana pop timbul muncul, anda mendapat banyak peraturan dan pencetus paparan. Sebenarnya, Hustle adalah salah satu pilihan percuma yang lebih baik yang akan anda temui ketika menyasarkan dan mencetuskan peraturan.

Anda boleh menargetkan kandungan tertentu, pengguna yang masuk, peranti pengguna dan sebagainya, dan untuk mencetuskan pop timbul, anda boleh menggunakan pilihan untuk:

 • kelewatan masa
 • kedalaman tatal
 • klik
 • niat keluar
 • Penggunaan blok iklan

Sekiranya anda menyukai versi Hustle percuma, pertimbangkan untuk menaikkan versi ke pro untuk pengalaman penuh – ia tersedia sebagai sebahagian daripada keahlian WPMU Dev $ 49 sebulan.

Laman web rasmi

Pemikiran Akhir

Sekiranya anda serius membina senarai e-mel – dan meningkatkan keuntungan laman web anda – maka pemalam munculan adalah penyelesaian yang dicuba dan diuji untuk menarik pelanggan. Selagi anda tidak berlebihan dengan pop timbul anda, tidak ada cara yang lebih baik untuk menarik perhatian pengunjung dan mendorong pendaftaran.

Oleh kerana plugin pop timbul yang baik dapat menambahkan banyak nilai pada perniagaan anda, yang terbaik tidak menjadi murah. Namun, apabila anda mempertimbangkan berapa banyak pendapatan tambahan yang dapat didorong oleh senarai e-mel yang lebih besar, kosnya kelihatan tidak signifikan, dan rasanya seperti pelaburan yang baik.

Walau bagaimanapun, jika anda hanya ingin menguji perairan, ada beberapa plugin pop timbul percuma yang bagus juga.

Semua plugin yang terdapat dalam senarai ini akan menambahkan pop timbul yang bergaya ke laman web anda. Sebilangannya lebih hebat daripada yang lain, dan mereka datang dengan templat yang sesuai dengan selera yang berbeza, jadi saya sangat mengesyorkan anda menguji demo setiap pemalam sebelum memilih kegemaran.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me