Lapan Mod Penyelenggaraan Percuma Terbaik dan Plugin Akan Datang untuk WordPress (2020)

Tawaran WordPress


Semasa pembangunan laman web WordPress baru, saya sangat mengesyorkan menggunakan plugin WordPress yang akan datang. Memaparkan pesanan tidak lama lagi adalah cara terbaik untuk meningkatkan minat dalam pelancaran anda yang akan datang, dan juga akan menghalang pengunjung daripada melihat laman web anda yang belum selesai.

Plugin yang akan datang juga boleh digunakan untuk meletakkan laman web yang mapan dalam mod penyelenggaraan. Sekiranya anda mengehoskan laman web anda dengan syarikat hosting WordPress yang dikendalikan, lebih baik menggunakan pementasan jika anda mengemas kini laman web anda. Namun, ada alasan yang sah untuk meletakkan laman web dalam mod penyelenggaraan – contohnya, jika laman web anda telah diretas.

Setelah laman web anda dalam mod segera atau dalam mod penyelenggaraan, bar admin WordPress akan menunjukkan bahawa ini telah diaktifkan. Anda akan terus melihat laman web anda seperti biasa, tetapi pengunjung akan melihat halaman arahan dengan mesej tersuai anda.

Dalam artikel ini, saya ingin menunjukkan kepada anda apa yang kami anggap WinningWP sebagai yang terbaik dalam masa terdekat dan plugin mod penyelenggaraan yang tersedia untuk WordPress. Semua plugin ini percuma untuk dimuat, tetapi ciri tambahan dapat dibuka dalam beberapa pemalam jika anda menaik taraf ke versi pro.

1. Minimal Akan Datang & Mod Penyelenggaraan (PERCUMA / $ 79)

Minimal Akan Datang & Maintenance Mode adalah plugin mod pemeliharaan WordPress yang mesra pengguna yang membolehkan anda memaparkan gambar latar belakang, logo, tajuk, kandungan dan borang langganan MailChimp. Sebagai alternatif, anda boleh membuat halaman arahan dari awal dengan HTML tersuai.

Puluhan pilihan dibahagikan kepada tujuh kategori: Asas, SEO, tema, reka bentuk, e-mel, borang dan lanjutan. Tab sokongan memaut ke ruang sokongan pemalam di WordPress.org. Dari kawasan tetapan, anda dapat menyesuaikan setiap aspek dari halaman arahan anda.

Tetapan SEO untuk Mod Segera Akan Datang & Penyelenggaraan

Dua tema disertakan dalam versi percuma. 40 tema lagi tersedia jika anda menaik taraf ke versi pro plugin, yang dijual dengan bayaran sekali sahaja $ 79 untuk satu lesen (atau $ 6,99 sebulan). Enam puluh tema lagi disertakan jika anda menaik taraf ke lesen agensi pada harga $ 199.

Peningkatan juga membuka semua ciri pro yang dibatasi dalam versi percuma. Ini termasuk senarai putih IP, borang langganan pilihan ganda, bidang nama borang dan penguatkuasaan HTTPS.

Kandungan tambahan juga disediakan untuk halaman arahan anda: Video, undur, bar kemajuan, ikon sosial dan peta.

Contoh Mod Pemeliharaan & Penyenggaraan Minimal

Minimal Akan Datang & Mod Penyelenggaraan senang dicadangkan kerana percuma untuk memuat turun, mudah digunakan dan mempunyai banyak pilihan hebat – seperti menggunakan HTML tersuai anda sendiri. Pemilihan tema adalah terhad, tetapi pemalam membolehkan anda mengubah gambar latar belakang, tajuk dan kandungan.

Versi pro membuka banyak reka bentuk hebat dan pelbagai ciri tambahan. Perlu diperiksa sama ada anda mempunyai anggaran untuknya.

2. Penyelenggaraan (PERCUMA / $ 26)

Salah satu plugin mod penyelenggaraan paling mudah di WordPress.org, Maintenance aktif di lebih daripada 400,000 laman web WordPress dan membolehkan anda menyesuaikan halaman arahan anda melalui satu halaman tetapan.

Anda boleh memuat naik gambar latar dan logo, dan menetapkan warna anda sendiri. Di luar itu, anda perlu menyesuaikan sendiri kawasan kandungan utama dalam editor visual WordPress, yang membuka kemungkinan seperti memasukkan gambar dan video.

Plugin ini juga mempunyai borang log depan, serta sokongan untuk Google Analytics. Ini juga membolehkan anda mengecualikan catatan dan halaman tertentu daripada diletakkan dalam mod penyelenggaraan.

Tetapan Umum Penyelenggaraan

Maintenance Pro boleh didapati di CodeCanyon dengan harga $ 26. Ia menambah banyak ciri canggih, termasuk tiga pemasa undur, latar belakang video, borang langganan e-mel dan profil media sosial.

Kebenaran pengguna dan pemasa undur juga disediakan dalam versi ini.

Contoh Halaman Pendaratan Penyelenggaraan

Sekiranya anda mencari penyelesaian segera atau penyelesaian mod penyelenggaraan, Penyelenggaraan adalah pilihan yang baik.

Saya cadangkan juga untuk melihat Maintenance Pro, kerana hanya dengan $ 26 ia menambah banyak ciri tambahan yang mungkin berguna bagi anda.

3. Mod Penyelenggaraan WP (PERCUMA)

Aktif di lebih daripada 600,000 laman web, WP Maintenance Mode adalah plugin mod penyelenggaraan WordPress yang menarik yang 100% percuma untuk digunakan. Ini memberi anda kawalan penuh terhadap siapa yang dapat melihat kawasan pentadbir dan bahagian depan laman web anda.

Terdapat sokongan untuk Google Analytics, dan kawasan kandungan utama dapat diedit menggunakan editor visual WordPress. Selain mengubah latar belakang, anda juga dapat menampilkan pemasa undur, formulir langganan, profil media sosial dan borang kontak.

Tetapan Umum Mod Penyelenggaraan WP

Mod Pemeliharaan WP mempunyai bot bawaan yang menanyakan kepada pengunjung serangkaian soalan yang anda tentukan. Tujuan bot adalah untuk menangkap alamat e-mel pelawat. Semua alamat e-mel yang dimasukkan dapat dieksport dalam format CSV.

Plugin ini juga mematuhi GDPR. Terdapat pilihan untuk memaut ke halaman dasar privasi di bahagian bawah, dan anda boleh menambahkan maklumat GDPR anda ke borang kenalan juga.

Contoh Mod Penyelenggaraan WP

Mod Penyelenggaraan WP adalah plugin yang bagus untuk halaman dan mod penyelenggaraan yang akan datang.

Dari sudut pandang reka bentuk, ini sedikit terhad kerana anda tidak mempunyai kawalan di mana kandungan seperti pemasa undur dan ikon media sosial dipaparkan di halaman arahan anda. Walaupun begitu, mudah untuk mencadangkan WP Maintenance Mode kerana ia menawarkan begitu banyak ciri berguna secara percuma.

4. Dalam Pembinaan (PERCUMA / $ 69-plus)

Dibangunkan oleh orang yang sama di belakang Minimal Coming Soon & Mod Penyelenggaraan, Under Construction adalah plugin mod penyelenggaraan WordPress yang tampan yang dilengkapi dengan dua reka bentuk halaman pendaratan yang mudah. Ia aktif di lebih daripada 300,000 laman web.

Kawasan kandungan utama dapat diubahsuai menggunakan editor visual WordPress, dan anda juga boleh mengaktifkan butang masuk, ikon media sosial dan footer tersuai.

Banyak ciri berguna tersedia di kawasan tetapan. Anda boleh menentukan waktu tamat automatik untuk pesanan penyelenggaraan anda, dan anda boleh memasukkan senarai pengguna WordPress tertentu secara khusus sehingga mereka sentiasa melihat laman web penuh anda.

Tetapan Utama Dalam Pembinaan

Lesen tunggal untuk Under Construction Pro dijual pada harga $ 69. Ia menawarkan integrasi MailChimp, modul gabungan, dan lebih daripada seratus reka bentuk halaman pendaratan tambahan yang kelihatan hebat.

Lesen agensi berharga $ 250, dan menawarkan semua ciri pro, 60 reka bentuk halaman pendaratan tambahan, modul pembangun drag-and-drop maju, dan integrasi Zapier.

Kedua-dua lesen dijual dengan bayaran sekali sahaja, jadi anda tidak perlu risau tentang pembaharuan tahunan.

Contoh Pembinaan Dalam

Pembangun Under Construction telah membatasi jumlah tema yang tersedia dalam versi percuma – seperti yang mereka lakukan dalam Minimal Coming Soon mereka & Pemalam Mod Penyelenggaraan.

Saya tidak percaya ini akan menjadi pemecah perjanjian, kerana kedua-dua reka bentuk yang disertakan bagus dan membolehkan anda menyesuaikan pesanan anda. Anda tentu saja boleh meningkatkan ke Under Construction Pro untuk membuka semua ciri dan reka bentuk halaman arahan.

5. CMP – Akan Datang & Plugin Penyelenggaraan (PERCUMA)

CMP – Akan Datang & Maintenance Plugin adalah plugin mod penyelenggaraan untuk WordPress yang sangat mudah disesuaikan yang membolehkan anda memaparkan halaman arahan untuk keseluruhan laman web anda, halaman utama anda atau hanya kepada mereka yang telah disenarai hitam. Mod pengalihan juga tersedia.

Plugin ini membolehkan anda menyesuaikan logo, kandungan, latar belakang, pemasa undur, borang langganan, ikon media sosial dan hak cipta footer anda. Setiap elemen mempunyai banyak pilihan – sebagai contoh, untuk latar belakang anda, anda boleh menggunakan gambar, video, corak grafik, kecerunan dan banyak lagi.

Warna dan fon juga dapat diubah, dan ada pilihan untuk menambahkan CSS khusus.

Tetapan untuk CMP - Akan Datang & Pemeliharaan Plugin

Selain sokongan Google Analytics, anda juga dapat menentukan tetapan SEO anda untuk halaman arahan anda, yang merupakan tambahan yang bagus yang biasanya tidak disediakan.

Tiga tema dibungkus dengan CMP, dan 16 tema lagi terdapat di laman web pembangun. Dua daripadanya percuma untuk dimuat turun dan selebihnya berharga 10 $ setiap satu.

Contoh CMP - Akan Datang & Pemeliharaan Plugin

CMP – Akan Datang & Maintenance Plugin adalah salah satu penyelesaian mod penyelenggaraan terbaik yang tersedia untuk pengguna WordPress. Terdapat banyak pilihan reka bentuk, dan tema tambahan yang tersedia tidak hanya cantik, tetapi juga harga yang berpatutan.

6. Coming Soon Booster (PERCUMA / € 29,99-plus Setahun)

Coming Soon Booster adalah plugin WordPress yang bergaya yang dilengkapi dengan satu reka bentuk percuma. Syukurlah, tema yang disertakan kelihatan hebat, dengan reka bentuk yang menggabungkan borang kenalan dan pop timbul langganan buletin.

Setiap aspek halaman anda dapat diubah – dari warna ke pemasa dan bentuk – sementara animasi dapat ditampilkan di seluruh latar belakang juga.

Keterangan Halaman Booster Akan Datang

Coming Soon Booster Pro dijual pada harga € 29.99 setahun, atau bayaran sekali sebanyak 69,99 €. Ini membuka semua pilihan premium yang dibatasi dalam versi percuma, seperti integrasi ikon media sosial, pelanggan dan data borang hubungan.

Lima reka bentuk halaman pendaratan tambahan disediakan semasa anda menaik taraf juga.

Contoh Booster Akan Datang

Pada pandangan pertama, anda mungkin mendapat gambaran bahawa versi percuma Coming Soon Booster adalah terhad kerana terdapat banyak label pro pada pilihan. Walaupun banyak ciri terhad kepada versi premium plugin, versi percuma mempunyai semua yang anda perlukan untuk menghasilkan halaman segera atau halaman penyelenggaraan yang bergaya.

7. Akan Datang Laman Viral oleh Growtheme (PERCUMA)

Coming Soon Viral Page by Growtheme adalah penyelesaian mod penyelenggaraan serba boleh dan serba boleh yang 100% percuma untuk digunakan. Ini mempunyai sokongan untuk lima perkhidmatan pemasaran e-mel untuk borang buletin anda, atau, sebagai alternatif, anda dapat menggunakan HTML khusus anda sendiri untuk buletin anda.

Dari aspek reka bentuk, ia cukup asas. Anda boleh menukar logo, latar belakang dan warna, tetapi anda hanya boleh menggunakan teks untuk kawasan kandungan utama anda kerana editor visual WordPress tidak disokong.

Tetapan Umum Laman Viral Akan Datang oleh Growtheme

Halaman pengesahan dapat dikonfigurasi jika anda menggunakan pilihan ganda untuk menangkap alamat e-mel. Anda juga boleh menentukan halaman terima kasih.

Sekiranya pelawat tidak memasukkan alamat e-mel mereka, anda boleh memaparkan pop timbul dengan kotak pendaftaran buletin anda ketika mereka keluar dari laman web anda (iaitu keluar dari pop timbul). Ini adalah teknik pemasaran yang cukup agresif, tetapi dapat membantu meningkatkan pendaftaran e-mel.

Saya juga gembira melihat pemalam membolehkan anda mengeksport dan mengimport pilihan, yang berguna jika anda memindahkan tetapan ke laman web lain.

Contoh Laman Viral yang Akan Datang oleh Growtheme

Mudah digunakan dan percuma untuk diunduh, Coming Soon Viral Page by Growtheme adalah salah satu yang perlu diperiksa sama ada anda mencari penyelesaian mudah dengan sokongan buletin yang baik.

8. IgniteUp (PERCUMA)

Sebilangan besar percuma akan datang dan pemalam mod penyelenggaraan dilengkapi dengan satu atau dua reka bentuk halaman pendaratan, atau memerlukan anda membuat halaman anda dari awal. IgniteUp meningkatkan trend ini dengan menawarkan empat tema berkualiti, sementara lima rekaan tambahan tersedia antara $ 3,99 hingga $ 5,99 setiap satu.

IgniteUp membolehkan anda membenarkan peranan pengguna WordPress tertentu untuk memintas mod penyelenggaraan anda dan mengakses laman web penuh anda. Anda juga boleh melakukannya melalui senarai putih IP, atau memberi akses menggunakan URL khas.

Seperti Coming Soon Viral Page by Growtheme, anda dapat menyesuaikan warna dan logo serta latar belakang anda. Namun, media kaya tidak dapat disisipkan dengan mudah, kerana editor visual WordPress tidak tersedia, jadi hanya teks yang dapat ditambahkan.

Pilihan Templat IgniteUp

Pelanggan baru dapat dikumpulkan melalui borang langganan dan disimpan ke pangkalan data WordPress, MailChimp atau MailPoet anda. Anda juga boleh memaparkan ikon media sosial dan borang kenalan.

Walaupun tidak ada versi premium IgniteUp, fitur tambahan seperti kesan animasi, latar belakang video dan peta lokasi dapat dibuka dengan membeli salah satu tema premium.

Contoh IgniteUp

Ini mungkin bukan penyelesaian yang paling maju, tetapi ada banyak perkara yang disukai oleh IgniteUp dengan tema cantiknya, peningkatan tema yang berpatutan dan pilihan langganan buletin yang berguna.

Saya cadangkan memeriksanya.

Yang Berhormat

Terdapat puluhan plugin mod penyelenggaraan akan datang dan WordPress, dan beberapa yang baru terlepas dari senarai asal kami lebih daripada 40 plugin WordPress patut disebutkan.

Dengan lebih daripada 900,000 pemasangan, Halaman Akan Datang & Mod Penyelenggaraan adalah yang paling popular tidak lama lagi dan plugin WordPress mod penyelenggaraan di pasaran. Walaupun mudah digunakan, ia tidak mempunyai banyak fitur penyaringan dan reka bentuk canggih yang terdapat dalam pemalam mod penyelenggaraan lain.

Tidak ada tema yang termasuk dalam versi percuma, jadi anda perlu membuat semuanya dari awal. Walau bagaimanapun, versi pro, yang tersedia dari $ 29.60 setahun, membuka semua ciri, termasuk pembina halaman masa nyata, tangkapan e-mel, borang hubungan, integrasi media sosial dan banyak lagi.

Akan Datang Halaman & Mod Penyelenggaraan oleh SeedProd

Penyelesaian lain yang menarik ialah Launcher oleh MyThemeShop. Ia mempunyai pemasa undur, borang kenalan dan borang langganan untuk pelbagai perkhidmatan pemasaran e-mel. Ini juga membolehkan anda memaparkan catatan Twitter terbaru anda.

Walaupun ia bukan penyelesaian percuma, plugin Everest Coming Soon WordPress, yang berharga sekali sahaja $ 15, perlu diperhatikan. Ia mempunyai koleksi besar halaman arahan yang akan datang dan mempunyai sokongan untuk Peta Google.

Pemikiran Akhir

Sekiranya anda senang dengan halaman arahan yang mudah untuk melancarkan laman web baru atau melakukan kemas kini laman web yang cepat, penyelesaian yang disebutkan di atas akan lebih daripada cukup untuk anda. Sekiranya anda mahukan lebih banyak kawalan terhadap reka bentuk halaman anda, atau menginginkan pilihan halaman pendaratan yang lebih baik, anda perlu membuka dompet anda.

Seperti biasa, perlu dilakukan penyelidikan anda, jadi saya cadangkan untuk menguji beberapa pemalam yang berbeza untuk melihat mana yang paling sesuai dengan keperluan anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map