Kuinka tietää, mitä WordPress-laajennuksia verkkosivusto käyttää

WordPress-tarjoukset


Edellisen viestin jälkeen, jossa kirjoitimme kuinka selvittää mitä WordPress-teemaa verkkosivusto käyttää, kuvasimme seuraavaksi katettava asia on kuinka saada selville mitä plugineja WordPress-pohjainen verkkosivusto käyttää. Miksi haluat tietää tämän? No, todennäköisimmin törmäät ennemmin tai myöhemmin verkkosivustoon, joka näyttää jonkinlaista ominaisuutta tai toimintoa, josta haluat niin paljon, haluat käyttää / toistaa sitä omassa verkkosivustossasi – jos vain voisit selvittää, mikä laajennus on vastuussa …

Ensimmäinen mainittava asia tässä on a) valitettavasti kaikki nämä toiminnot eivät tuota plugineilla (esimerkiksi jotkut toiminnallisuudet saattavat hyvinkin olla luontaisia ​​teemalle itselleen), ja b) ei ole varmaa tapaa löytää poista ehdottomasti KAIKKI sivustolla käytetyistä liitännäisistä: vaikka yrittämiseen onkin monia tapoja …

Aloitetaan helpoimmasta ja lopetetaan joihinkin osallistuviin menetelmiin, katsotaanpa erilaisia ​​käytettävissämme olevia keinoja ja katsotaan kuinka pitkälle voimme päästä!

Automatisoitujen työkalujen käyttäminen

Helpoin tapa selvittää verkkosivuston käyttämiä laajennuksia on käyttää automatisoituja online-ilmaisuvälineitä. Valitettavasti tällaisia ​​työkaluja kuitenkin on kaukana kyvystä havaita kaikkia laajennuksia. Lisäksi monet näistä työkaluista eivät ole erityisen tuloksellisia tästä, mikä johtaa usein siihen, että ihmiset luopuvat etsintätoiminnoistaan ​​liian aikaisin. Koska tämäntyyppiset verkkotunnistustyökalut ovat niin nopeita ja helppokäyttöisiä, ne ovat silti loistava paikka aloittaa.

Eikä erityisessä järjestyksessä, suosituimpia WordPress-laajennuksia tunnistavista työkaluista ovat ehkä: WordPress-laajennusten tarkistaja, WPThemeDetector (palvelu, jonka ensisijainen tarkoitus on havaita WordPress-teemoja, jotka olemme jo käsittäneet aiemmassa viestissä, Mikä teema on se ja rakennettu) Kanssa.

Rakennettu

Saadaksesi nopean kuvan niiden tarkkuudesta, kokeile yhtä tai kahta suorittaaksesi nopean skannauksen juuri tästä sivustosta, WinningWP. Käytämme jossain alueella noin viisitoista laajennusta; Paras näistä työkaluista pystyy tunnistamaan vain neljä niistä!

On myös syytä mainita, että jokainen näistä työkaluista toimii hieman eri tavalla – tarkoittaen, että jotkut voivat havaita laajennuksia, joita muut eivät pysty: niin on aina syytä käyttää useampaa kuin yhtä työkalua kattavamman tulosten luettelon tuottamiseksi – huomautus: jopa yhdistettynä nämä työkalut tunnistavat vain noin viisi tai kuusi tällä verkkosivustolla käytetyistä laajennuksista.

Etsitään ilmaisimerkkejä lähdekoodista

Kaikki verkkosivustot käyttävät HTML: ää sisällön näyttämiseen. Selain näkee tämän koodin ja näyttää sen meille tavalla, joka tunnistaa sen (ts. Kappaleissa ja kuvissa jne.). Mutta pienellä osaamisella ei ole vaikea nähdä ja ymmärtää itse koodia; ja kun etsit WordPress-laajennuksia, löydät usein tarkalleen niistä jälkiä.

Katsotaanpa kolme tapaa löytää ilmaisimerkit, jotka jotkut laajennukset jättävät Chromen käytön jälkeen (vaikka samat periaatteet toimivat myös monissa muissa selaimissa):

Etsitkö laajennushakemistoja:

Napsauta hiiren kakkospainikkeella jotain kyseessä olevaa verkkosivustoa (ei kuvan yläpuolella) ja valitse tuloksena olevasta avattavasta valikosta Näytä sivulähde. Nyt tee nopea haku * tuloksena olevasta koodista ”wp-content / plugins /”. Mikä tahansa tämän termin jälkeen tapahtuu koodissa (huomautus: sivulla on todennäköisesti useita termejä tässä tapauksessa, jos käytetään useampaa kuin yhtä laajennusta, joten joudut etsimään useammin kuin kerran peittääksesi ne kaikki) voisi hyvinkin olla laajennuksen nimi.

WP-Content-Plugins -hakuesimerkki - näyttökuva

Huomaa: Samoin voi olla myös syytä tarkkailla mitä tahansa tyylitaulukkoa tai JavaScript-tiedostonimeä (etsiä mitä tahansa, joka tulee välittömästi koodin kohdalta joko “.css” tai “.js”), koska ne voivat myös joskus viitata laajennukseen nimet.

Google yksinkertaisesti löytää kaiken löytämäsi ja toivot parasta!

Etsitkö HTML-kommentteja:

Jotkut laajennukset jättävät oman koodin HTML-kommentteihin käärityllä sivulla auttaakseen kehittäjiä ymmärtämään tulosteensa – Yoastin SEO-laajennus on erinomainen esimerkki tästä. Selaa koodia etsiessäsi vihreää tekstiä yllä kuvatulla ‘Näytä sivulähde’ -menetelmällä: nämä vihreät rivit ovat HTML-kommentteja!

HTML-kommenttien hakuesimerkki - näyttökuva

Jos tällaisia ​​kommentteja on, ne johtavat sinut suoraan lisätietoihin tietystä käytetystä liitännäisestä – helppoa!

Tarkastellaan tiettyjä verkkoelementtejä:

Tämä viimeinen menetelmä on usein ehdoton voittaja, kun yritetään löytää, mikä laajennus vastaa tietyn ominaisuuden luomisesta sivulle – ja voi usein onnistua, kun kaikki muu epäonnistuu!

Vie hiiri Chromen avulla minkä tahansa kiinnostavan sivun ominaisuuden päälle ja napsauta hiiren kakkospainikkeella. Valitse tulostavasta avattavasta valikosta ”Tarkasta elementti”, niin sinulle näytetään jaettu näkymä sivusta ja sen alla olevasta koodista. Katso koodi ja yritä löytää ‘ID’ tai ‘Class’ nimet, jotka usein näyttävät olevan ‘class =’ ​​’tai’ ID = ”. Se, mikä tulee suoraan jommankumman näiden koodimääritteiden jälkeen, voisi hyvinkin olla ominaisuudesta vastuussa olevan laajennuksen nimi!

Tarkasta elementti - esimerkki

Esimerkiksi yllä olevassa kuvakaappauksessa näet ‘div class = ”jp-relatedposts-posts…’, tämä on lyhenne sen laajennuksen nimestä, jota käytämme luomaan liittyviä postikuvia, jotka näkyvät kunkin viestit tässä blogissa. Googlen jp-liittyvät postit johtavat sinut tarkkaan laajennukseen, jota käytämme tämän saavuttamiseen: Jetpack.

Otetaan koulutettu arvaus…

Onko mahdollista arvata, mikä laajennus tuottaa tietyn osan sivuston toiminnallisuudesta? Kyllä, joskus se on.

Oletetaan, että olet huomannut tyylikkään näyttävän lentotoiminnon, joka animoi verkkosivun oikeasta alakulmasta, eikä mikään yllä mainituista menetelmistä anna mitään työskennellä – esimerkiksi. Jos löydät tavan luokitella tai kuvata tämä toiminto, voit sitten löytää luettelon (esimerkiksi Googlen kautta) laajennuksista, jotka saattavat olla vastuussa tämän ominaisuuden tuottamisesta. Ehkä vähän kaukaa, mutta kannattaa kokeilla kaikkia samoja. Lisäksi, jos löydät vain yhden laajennuksen, joka tekee jotain vastaavaa, on mahdollista, että Googlen nimi on kyseisen laajennuksen nimi, jota seuraa sana ”vaihtoehdot” (esimerkiksi) yrittää löytää lisää / samanlaisia ​​laajennuksia – ja onnea , voit sitten määrittää haluamasi ehdokkaiden joukosta, joka ilmestyy tutkimalla kunkin dokumentaatiota (kuten kuvakaappauksia jne.).

Kysyy foorumilla

Tiedän, että tämä voi tuntua toivottomalta idealta, mutta osoittamalla kiinnostavat toiminnot sivustolle Redditin, Quoran (tai jopa WordPressiin keskittyneen Facebook-ryhmän) kaltaisten foorumien jäsenille – olettaen, että satut olemaan yhden jäsen, koska nämä ovat yleensä “suljettuja” ryhmiä) voi, jos olet onnekas, johtaa siihen, että joku tunnistaa ominaisuuden. Lisäksi (ja tämä on todennäköisemmin), vaikka kukaan ei tiedä, mitä pluginia käytetään, on usein niin, että joku tietää pluginista, joka tekee jotain vastaavaa (tai parempaa)!

Sähköpostin lähettäminen / kysyminen sivuston omistajalta suoraan

Kyllä, voit aina kysyä! Joillakin verkkosivustojen omistajilla ei ole aikaa (tai taipumusta) vastata sähköpostiviestiin, jossa heiltä pyydetään tietoja heidän verkkosivuistaan, mutta jotkut haluavat, ja jotkut saattavat olla jopa todella tyytyväisiä siihen, että olet kiinnostunut heidän sivustostaan!

* Jos haluat etsiä tiettyä termiä Chromessa, siirry päävalikon ”Muokkaa” -välilehteen (koodisivun yläpuolelle), valitse ”Etsi” ja sitten ”Etsi…” katsele kuvakaappausta, kirjoita kysely (tässä tapauksessa ”Wp-content / plugins /”) ja paina return.

Onko siinä kaikki? Tietää muita tapoja kertoa, mitä laajennuksia sivusto käyttää?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me