WP101-arvostelu: WordPress-video-oppaat kannattaa maksaa?

WordPress-tarjoukset


Oletko uusi WordPressissä etkä ole aivan varma miten pääset alkuun? Ehkä olet käyttänyt sitä jo jonkin aikaa, mutta sinulla on pieniä vaikeuksia saada sivustosi täsmälleen haluamallasi tavalla? Tai ehkä rakennat verkkosivustoja muille ihmisille, mutta asiakkaasi yrittävät päästä käsiksi asioihin, ja haluat antaa heille pääsyn joihinkin verkko-oppaisiin ja vastaaviin.?

WP101 on kokoelma online-WordPress-oppaita, joiden tarkoituksena on ratkaista täsmälleen tällaiset ongelmat tarjoamalla kursseja, joiden avulla ihmiset ymmärtävät paremmin WordPressiä ja hyödyntävät sitä. Mutta ovatko nämä kurssit hyviä? Mitä ne kattavat? Ja mikä tärkeintä, ovatko ne maksamisen arvoisia?

Pikakatsauksena WP101 on maksullinen tilauspalvelu, joka tarjoaa hyvin järjestettyjä, kerrottuja video-oppaita ja kursseja, jotka kattavat WordPressin ja joitain sen suosituimmista liitännäisistä.

Jos pidät ajatuksesta käyttää (maksullisen tilauksen kautta) kasvavaan joukkoon korkealaatuisia WordPress-liittyviä videokursseja, jatka sitten lukemista…

Tietoja WP101

WP101: n perusti vuonna 2008 freelance-suunnittelija Shawn Hesketh, jonka takana on 26-vuotias ura. Aikanaan WordPress-verkkosivustojen rakentamisessa Shawn tarjosi yksilöllistä koulutusta asiakkailleen, ennen kuin hän päätti perustaa videokurssin, jonka avulla hän jakoi asiantuntemuksensa laajemmalle yleisölle..

WP101

Yli kaksi miljoonaa WordPress-käyttäjää on nyt käynyt kursseilla, ja videot ovat lisensoineet monet yritykset, kuten GoDaddy, Liquid Web, Pressable, Media Temple, WooCommerce, WPBeginner ja jopa NASA..

WP101 WordPress -video-opetusohjelmien sisältö

WP101-opas aloittelijoille

WP101-videokurssit alkavat perusteista ja menevät pidemmälle – mukaan lukien WooCommerce ja Yoast SEO -oppaat.

WP101 aloitti korkealaatuisilla video-opetusohjelmilla, jotka demystifioivat WordPressin perusteet, ennen kuin niitä laajennettiin kattamaan WordPress-verkkosivuston toiminnan muita näkökohtia. WP101-tilauspalvelun avulla voit nyt päästä videokursseille ja oppaisiin seuraavista WordPress-aiheista:

 • WordPress 101 -opetusohjelma aloittelijoille.
 • WordPress-aloittelijavihjeitä.
 • Muokatut lomakkeet WordPressissä Ninja-lomakkeiden kanssa.
 • Täydellinen opas Jetpackiin.
 • WooCommerce Pika-aloitus.
 • Täydellinen opas WooCommercean.
 • Täydellinen opas hakukoneoptimointiin.
 • Helppo sähköpostitiedote MailPoetin kanssa.
 • Kuinka lisätä tapahtumakalenteria WordPressiin.
 • Beaver Builderin perusteet (tulossa pian).
 • iThemes Security Pro (tulossa pian).

Kuten näette, jos haluat hallita WordPressin ja oppia käyttämään joitain välttämättömiä laajennuksia, kuten Yoast SEO, Ninja Forms ja Jetpack, WP101: ssä on videokursseja, joiden avulla saat nopeutta. Lisäksi, jos aiot luoda verkkokaupan WordPressillä, kaksi WooCommerce-kurssia on suunnattu sinulle.

Näyttää ehdottomasti siltä, ​​että WP101 kattaa olennaiset ja muut, joten katsotaan, vastaako sisältö työtäsi …

WP101-kurssin sisältökatsaus

WP101-kurssien pituudet vaihtelevat, mutta WordPress 101 -kurssi on 111 minuuttia, WordPress 101 Beginners Tips and Tricks -kurssi on 30 minuuttia, jotta saadaan käsitys siitä, kuinka paljon tietoa ne sisältävät, ja 22-osainen täydellinen opas WooCommerce-kurssi on 98 minuuttia.

Vaikka suurin osa WP101-videoista on varattu maksaville asiakkaille, joidenkin kurssien ensimmäiset videot ovat saatavilla ilmaiseksi. Tämä tarkoittaa, että voit tarkistaa videoiden laadun itse ennen kirjautumista. WordPress Editorin video-opas on hyvä esimerkki WP101: n tuottamasta sisällön tyypistä.

WP101 -näyttökuva

WP101-videoilla on valinnainen tekstitys tekstityksellä englanniksi, ja joissain videoissa on myös espanjalaisia ​​tekstityksiä. Voit katsoa tekstityksen laatua tässä ilmaisessa Ninja Forms -videossa.

Kurssien kohtuullisten pituuksien lisäksi myös ne muodostavat video-oppaat esitellään erittäin hyvin. Vaikka videoiden ja äänen laatu on erittäin korkea, mikä tärkeintä, tieto toimitetaan hyvin ja kaikki katetaan askel askeleelta helposti seurattavalla tavalla. On selvää, että kerronta on kirjoitettu, ilman tahattomia taukoja, täyteaineita tai muita puhehäiriöitä.

Lisäksi videot päivitetään joka kerta, kun WordPress-ohjelmisto ja siihen kuuluvat laajennukset päivitetään. Tästä syystä voit olla varma, että niin kauan kuin käytät ohjelmiston uusinta versiota, videoissa näkemäsi vastaa sitä, mitä WordPress-kojetaulussa näkyy.

WP101-käyttäjän kokemus

WP101-videosoitin

WP101-videosoittimen käyttöliittymää on helppo käyttää, koska näet itse tässä videossa WordPress-viestien ja sivujen välisen eron..

Kun olet kirjautunut WP101: ään, sinulla on automaattisesti pääsy kahteen kurssiin: WP101: n perusteet ja WP101: n aloittelijoiden vinkit ja vinkit..

WP101 ilmoittautuneet kurssit

Kursseille, joihin olet ilmoittautunut, pääset WP101-kojelaudassa.

Voit sitten siirtyä suoraan jompaankumpaan WordPressin aloittelijakursseille tai tarkastella luetteloa muista video-opetusohjelmista, joihin sinulla nyt on pääsy. Jos löydät kurssin, jonka haluat suorittaa, napsauta Ota tämä kurssi -painiketta lisätäksesi sen kojelautaan..

Kurssin etenemispainike

Kurssille on helppo liittyä, kun olet kirjautunut sisään WP101: ään.

Kurssi, samoin kuin kaikki lisäämäsi, näytetään sitten kojelaudassa nopeaa käyttöä varten. Jopa seitsemän päivän ilmaisen kokeilun hyödyntävät käyttäjät pääsevät kaikkiin WP101-sisältöihin.

WP101-tilin kojelauta

Voit käyttää kurssejasi nopeasti WP101-kojelaudan kautta.

Kun olet valmis ottamaan kurssin, voit napsauttaa linkkiä aloittaaksesi. Etenemispalkki tulee näkyviin, jotta saadaan selväksi, kuinka suuri osa suorittamassasi kurssista. Jotta pysyt tiellä, moduulit poistetaan, kun suoritat ne.

Tarkastele kurssin etenemistä

Kurssin etenemistä seurataan kojelaudan kautta.

Kurssivideot näytetään verkkosivustolla upotetun videosoittimen kautta, ja voit tarvittaessa siirtyä koko näytön tilaan. Samoin kuin YouTube, soittimen asetusten avulla videon toiston tarkkuuden ja laadun muuttaminen on helppoa – käyttäjien, joiden kaistaleveys on rajoitettu, pitäisi olla hyödyllisiä.

WP101-käyttöliittymä

Kuten yllä olevasta WordPress-kojelaudan videosta voi nähdä, WP101-käyttöliittymä on puhdas ja häiriötekijävapaa.

Englanninkielisten kertomusten lisäksi kaikille videoille tarjotaan englanniksi suljetut tekstitykset ja joillekin videoille espanjalaiset tekstitykset. Tekstityksen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä vie vain muutaman hiiren napsautuksen.

WP101 Tekstitykset

Voit sulkea tekstitykset myös muuttaa videon laatua.

Jokaisen videon näyttävillä sivuilla on myös teksti, joka hahmottaa oppitunnin sisällön ja selittää, mitä voit odottaa oppivan. Voit myös nopeasti nähdä, kuinka pitkälle olet edennyt kurssin läpi ja mitkä oppaat ovat vielä jäljellä.

Kurssien ja oppituntien kuvaukset

Jokaisen opetusohjelman mukana on tekstikuvaus sekä pikalinkit sarjan muihin videoihin.

On hyödyllistä, että heti kun napsautat Mark Mark -painiketta, siirryt seuraavaan sarjaan. Sitten, kun saavut kurssin loppuun, on linkki joihinkin suositeltuihin lähteisiin. Tämä sivu on kuitenkin lähinnä kokoelma linkkejä WordPress-isännöintipalveluihin, laajennuksiin ja teemoihin.

Seuraava kurssi -painike

Suositeltu resurssisivu sisältää linkit hyödyllisiin WordPress-tuotteisiin ja -palveluihin.

Jokaisella kurssin videosivulla on painike, jonka teksti on ‘Kysy kysymys’. Napsauttamalla tätä linkkiä pääset WP101: n vain jäsenille tarkoitettuihin kysymys- ja vastausfoorumeihin, joissa voit etsiä arkistoja tai kysyä yhteisöltä mitä tahansa WordPressiin liittyviä kysymyksiä. Vaikka kuka tahansa voi käyttää foorumeita, vain jäsenet voivat lähettää kysymyksiä.

WP101 Kysymys- ja vastausfoorumi

Jäsenet voivat käyttää WP101-kysymys- ja vastausfoorumia WordPress-apua varten.

Kun olet suorittanut kurssin, tunnus lisätään WP101-kojelaudan saavutusosaan.

Saavutukset Hallintapaneeli

Voit nopeasti nähdä saavutukset-osiossa suorittamasi kurssit.

Sinulle on myönnetty myös sertifikaatti jokaisesta suoritetusta kurssista, jonka voit tulostaa, tallentaa tietokoneellesi tai ladata portfoliosi tai profiilisi sivustoon, kuten LinkedIn.

Esimerkki WP101 WordPress-varmenne

Todistukset myönnetään kurssin päätyttyä tulostamiseen tai julkaisemiseen verkossa.

Kaiken kaikkiaan pääsy WP101-kursseille ja heidän video-oppaisiinsa on hyvin yksinkertaista. Voit nopeasti nähdä yhdellä silmäyksellä, mitkä kurssit olet suorittanut, samoin kuin edistymisen millä tahansa kurssilla, jonka olet lisännyt kojelautaan..

WP101 Hinnoittelutiedot

Sinulla on kaksi päävaihtoehtoa pääsyyn WP101 WordPress -video-oppaisiin:

 • Kuukausittainen All-Access-pääsy: 19 dollaria kuukaudessa.
 • Vuotuinen pääsy kaikille: 49 dollaria vuodessa.

Koska nämä ovat kaikki käyttöoikeudet, saat rajoittamattoman pääsyn kaikille yhdeksälle kurssille ja niiden sisältämään 161 videokoulutukseen. Saat käyttöoikeuden myös kaikkiin lisättyihin sisältöihin, kuten tuleviin Beaver Builder- ja iThemes Security Pro -kursseihin, kun tilauksesi on aktiivinen.

Vaikka molemmat hinnoitteluvaihtoehdot sisältävät ilmaisen seitsemän päivän kokeiluversion, jonka avulla voit käyttää ja testata kaikkia WP101-sisältöjä, tilauksesi uusitaan automaattisesti, kunnes peruutat sen.

Lisensoi WP101-videot omalle verkkosivustollesi

Siellä on myös WP101 -lisenssiohjelma, joka antaa sinulle oikeuden näyttää valikoima videooppaita omalla verkkosivustollasi. WP101 ylläpitää edelleen videoita, mutta voit upottaa ne verkkosivuillesi tarjoamalla yleisölle korkealaatuisia WordPress-opetusohjelmia.

Jos ylläpidät jäsensivustoa tai blogia WordPressin käytöstä tai tarjoat WordPressiin liittyviä tuotteita asiakkaille, jotka hyötyisivät pääsystä video-oppaisiin, WP101-lisensointiohjelma saattaa olla kiinnostava. Voit myös poistaa WP101-tuotemerkin ja lisätä oman logon videoihin.

WP101-laajennus – Lisää video-oppaita WordPress-hallintapaneeliin

WP101-tiimillä on myös toinen tuote nimeltään WP101 Plugin. Kun laajennus on asennettu WordPress-verkkosivustoon, käyttäjät voivat käyttää kaikkia 99 WP101-videota – suoraan WordPress-kojelaudan sisäpuolelta..

WP101-laajennuksen kohderyhmät ovat web-suunnittelijat ja -kehittäjät, jotka haluavat antaa asiakkailleen pääsyn ammattimaisesti valmistettuihin WordPress-opetusvideosarjoihin. Tämä hyödyttää heitä vähentämällä dokumentoinnin luomiseen ja asiakkailleen WordPressin käytön opettamiseen kuluvaa aikaa sekä puheluiden lähettämiseen asiakkaille, jotka ovat unohtaneet uuden blogiviestin luomisen tai eivät ole varmoja siitä, mitkä Jetpack-moduulit sallivat.

Vaikka WP101-laajennus sisältää 20 WordPress-videota, 42 Jetpack-videota, 22 WooCommerce-videota ja 15 Yoast SEO -videota WP101: ltä – kaikki suljettuina kuvateksteinä -, voit helposti määrittää, mitkä videot näytetään asiakkaillesi. Tämä on ihanteellinen, jos haluat välttää asiakkaiden sekoittamista videoihin verkkokaupan perustamisesta, kun he vain pitävät blogia.

Voit myös lisätä omia videoitasi WP101-laajennuksen alueelle, ja se kattaa kaikki WordPress-sovelluksen käyttäjän kannalta merkitykselliset näkökohdat. Kaikki WP101-videot siirretään pilvestä, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että ne vaikuttavat asiakkaasi verkkosivuston suorituskykyyn tai käyttävät isäntätilaasi ja kaistanleveyttä.

WP101-laajennus hinnoitellaan samalla tavalla kuin tavallinen WP101-palvelu, ja siinä on kolme päävaihtoehtoa:

 • WP101 Plugin-freelancerikuukausittain: 19 dollaria kuukaudessa käytettäväksi rajoittamattomissa asiakassivustoissa.
 • WP101 Plugin Freelancer -vuosi: 199 dollaria vuodessa käytettäväksi rajoittamattomissa asiakassivustoissa.
 • WP101-laajennuksen yksittäinen sivusto: 39 dollaria vuodessa käytettäväksi vain yhdessä verkkosivustossa.

Voit kokeilla WP101-laajennusta riskitöntä 14 päivän ajan nähdäksesi, sopivatko se asiakkaillesi hyvin.

Lopulliset ajatukset

Vaikka voit todennäköisesti löytää vastaavia aiheita ilmaiseksi kattavana esimerkiksi YouTube-sivustoissa, WP101 on silti erittäin suositeltava – ja kyllä, mielestäni se on rahan arvoinen!

WP101: n sijoitus, joka on helppo perustella, koska sinulla on sormenpäällä korkealaatuisia video-oppaita, jotka on järjestetty hyvin etenemisen helpottamiseksi, on tärkeää, jos aiot oppia käyttämään WordPressiä ja joitain sen hyödyllisimmistä laajennuksista..

Ominaisuudet, kuten palkinnot ja sertifikaatit, sekä kysymys- ja vastausfoorumit, ovat myös hienoja lisäominaisuuksia. Lisäksi videoiden säännöllisen kuvaamisen ja päivityksen ansiosta muutokset WordPressin ja laajennusten toimintatapaan heijastuvat oppaissa..

WP101-tärkeimpien videokurssien lisäksi WP101-laajennus on hyödyllinen tuote web-suunnittelijoille, jotka haluavat vähentää asiakkailleen WordPressin käyttämiseen kuluvaa aikaa.

Jos haluat paremmin käyttää WordPressiä, WP101 on loistava vaihtoehto ilmaisella seitsemän päivän kokeiluversiolla, joka sisältää pääsyn koko heidän sisältöön.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me