WordPress-teemojen havaitseminen ‘Mikä WP-teema on se’

WordPress-tarjoukset


Oletko koskaan kompastellut upeaa verkkosivustoa selatessasi Internetiä, ja kun olet nostanut leuasi pöydältä, ajattelet: Mitä WordPress-teemaa tämä verkkosivusto käyttää? Tai: Eikö olisi hienoa, jos voisin käyttää tätä mallia sivustollani? Nyt voit – WhatWPThemeIsThat (ilmainen verkkopalvelu, joka tunnetaan yleisemmin nimellä ‘Mikä WordPress-teema on?’).

Tietenkin siellä on runsaasti hyviä WordPress-teemamarkkinapaikkoja (ja jos et ole varma, mistä aloittaa, siirry vain verkkosivustolle, kuten ThemeForest, ja olet varmasti löytämässä runsaasti upeita kuvioita).

Mikään ei kuitenkaan ylistä jännitystä joutua tutustumaan täydelliseen suunnitteluun sivustoon, joka on jo siellä luonnossa – ja jos joudut koskaan itse kasvotusten ehdottomasti rakastamasi verkkosivustosuunnittelun kanssa, mitä sitten? Valitettavasti toisin kuin teemakaupassa selatessasi, ellet pysty lukemaan koodia sivuston takana, sinulla ei ole välitöntä tapaa tietää, mitä teemaa käytetään …

Lyhyesti: Mikä WordPress-teema on, se on verkkosivusto, joka on suunniteltu tekemään tarkalleen sen, mitä sanotaan tinalla – toisin sanoen havaitsemaan WordPress-teema, jota jokin tietty verkkosivusto käyttää.

Mikä WordPress-teema on

Tässä viestissä otan mitä WordPress-teema on, jotta spin näyttää sinulle, mitä se tekee, miten sitä käytetään ja mikä tärkeintä, toimiiko se todella (ja jos on, kuinka hyvin?).

Mikä on ‘Mikä WordPress-teema on’ ja mitä se voi tehdä?

Mikä WordPress-teema on, se on ilmainen teemanhakutyökalu, joka löytyy sivustolta WhatWPThemeIsThat.com. Ultimate Marketing Strategiesin kehittämä se oli yksi ensimmäisistä markkinoiden teemanhakutyökaluista, joka lanseerattiin jo vuonna 2011.

Tietenkin, ennen kaikkea verkkosivuston on toimittava WordPress, jotta on toivoa, että havaitset sen teeman – tässä on nopea opetusohjelma, jolla testataan, käyttääkö verkkosivusto WordPressiä itsellesi.

Jos tämä ensimmäinen kriteeri täyttyy, mikä WordPress-teema on, se voi sitten kaivaa verkkosivuston koodiin etsiäkseen sivuston teemaa ilmaisevia merkkejä..

Sivuston teeman lisäksi työkalu pystyy myös poimimaan verkkosivuston käyttämiä lisäosia. Tämä on kuitenkin paljon vaikeampi ehdotus, ja on epätodennäköistä, että jokainen käytössä oleva laajennus havaitaan (lisää tästä alla).

Toistaiseksi niin hyvä sitten – sinulla on todennäköisesti nyt hyvä käsitys siitä, mitä työkalulta voi odottaa. Sen etsivällä taidot ovat kuitenkin muutamia.

Ensinnäkin kaikki WordPress-sivustot eivät tuota tuloksia. Jotkin verkkosivustot piilottavat turvallisuussyistä aktiivisesti WordPressin käyttämistä sekä käyttämäänsä teemaa.

Toiseksi kyseinen WordPress-verkkosivusto voi käyttää mukautettua teemaa, joka on kehitetty tyhjästä. (On myös syytä huomauttaa, että jos kaupallista teemaa on muokattu, mikä WordPress-teema on, se ei ota huomioon tätä tosiseikkaa.)

Meneen pidemmälle, työkalun yritykset havaita laajennuksia haittaavat, jos laajennus ei ole aktiivinen tietyllä sivulla. Jos haluat selvittää tietyn laajennuksen nimen, varmista, että löydät URL-osoitteen, jossa olet varma, että sitä käytetään.

Kuinka käyttää sivustoa:

Siirry vain WhatWPThemeIsThat.com-sivulle ja kirjoita sitten tarkistettava URL-osoite. Muista: Jotkut verkkosivustot käyttävät erilaisia ​​teemoja eri URL-osoitteissa – esimerkiksi heillä voi olla erillinen teema blogiinsa. Samoin, jos keskityt plugineihin, varmista, että valitset URL-osoitteen, jonka tiedät, että toiminto on aktiivinen.

Kun olet syöttänyt URL-osoitteen, paina vain Etsi.

Jos etsimäsi verkkosivusto ei käytä WordPressiä, näet tämänkaltaisen virhesanoman:

Mikä WordPress-teema on - virhe

Jos työkalu kuitenkin käyttää WordPressiä, työkalu palauttaa niin paljon tietoja kuin pystyy. Nämä tiedot on jaettu kahteen osaan: Teemat ja laajennukset.

Kuinka hyvin se todella toimii?

Vastauksena tähän olen luonut erityisen testausympäristön, ilmainen Twenty Sixteen -teema asennettuna.

Olen myös asentanut kahdeksan ilmaista laajennusta, jotka näkyvät aktiivisesti verkkosivuston käyttöliittymässä. Valitsemani laajennukset ovat:

 • Yhteydenottolomake 7
 • WooCommerce
 • MailChimp WordPressille
 • Soliloquy Lite
 • WP Google Maps
 • Fancier kirjailija
 • Fatcat Apps tarjoaa helposti hinnoittelutaulukoita
 • Aiheeseen liittyvät julkaisut

Ja jotta asiat olisivat hieman haastavampia, olen asentanut myös neljä kulissien takana olevaa WordPress-laajennusta:

 • Hiiva SEO
 • iThemes-suojaus
 • WP Super-välimuisti
 • Poista kommentit käytöstä

Katsotaanpa sitten, miten se on poissa käytöstä, kuinka WordPress-teema on?

tulokset

Mikä WordPress-teema on - tulokset

Joten miten WordPress-teema on?

Ensinnäkin on syytä huomata, että se sai teema – kaksikymmentäkuusi – paikalla.

Toiseksi, se sai myös puhtaan pyyhkäisyn kaikille kahdeksalle sivustossa asennetulle ja aktivoidulle etuosan laajennukselle. Tämä tarkoittaa, että jos rakastu tiettyyn verkkosivun suunnitteluosaan – esimerkiksi valinnaiseen lomakkeeseen -, voit löytää mitä WordPress-teema on ja sinulla on hyvät mahdollisuudet löytää siitä vastaava laajennus..

Plugin meni hiukan vähemmän vaikuttavasti ”piilotettuihin” laajennuksiin. Työkalu merkitsi vain WP Super -välimuistin neljästä asennetusta lisäosasta. Tämän oli kuitenkin odotettavissa, koska näitä laajennuksia on paljon vaikeampi noutaa. Joten vaikka työkalusta oli erittäin hyödyllistä havaita verkkosivuston etuosan laajennusmeikki, se oli selvästi vähemmän tehokas paljastamaan infrastruktuurin takaosaan.

Kaiken kaikkiaan olin varmasti vaikuttunut sivuston suorittamisesta. Odotin sen saavan teeman oikein, mutta ajattelin, että se olisi paljon enemmän osuma tai huomiota havaitsemalla laajennuksia. Tässä (tosin kertaluonteisessa) testissä se oli sataprosenttisesti tarkka havaittujen laajennusten kanssa.

Tämä ei tietenkään tarkoita, että tulokset ovat yhtä tarkkoja joka kerta, ja olemme jo kuvanneet joitain työkalun rajoituksista. Jotkut WordPress-sivuston omistajat saattavat hämärtää WordPress-käyttöään, käyttää räätälöityjä teemoja tai ryhtyä suojaustoimenpiteisiin teeman peittämiseen.

Ja jälleen kerran, kun kyse on laajennusten tunnistamisesta, tätä on vaikeampaa soittaa. Tämän testin tuloksista voidaan päätellä, että kaikki käyttöliittymässä aktiivisesti käytettävät laajennukset havaitaan todennäköisesti. Koska pluginia ei tunnisteta, se ei kuitenkaan välttämättä tarkoita, että sitä ei käytetä, joten muista ottaa tulokset hyppysellinen suolaa.

Lopulliset ajatukset

Kaiken kaikkiaan WhatWPThemeIsThat toimii melko hyvin (tosin muutamilla rajoituksilla). Sen käyttö on ilmaista, sen suorittaminen vie vain muutaman sekunnin, ja tulokset ovat suhteellisen tarkkoja.

Kaiken kaikkiaan olen suuri WordPress-teeman fani ja aion varmasti ottaa sen käyttöön seuraavan kerran, kun kohtaan verkkosivun, jolla on pakollinen muotoilu!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me