Udemy, Treehouse tai Lynda.com – Mikä on paras verkkokurssien tarjoaja?

WordPress-tarjoukset


Udemy, Treehouse ja Lynda.com ovat online-oppimisen kolme suurinta nimeä. Joten jos haluat laajentaa tietosi, oppia uusia taitoja tai ratkaista tietyn ongelman, kääntyminen johonkin näistä alustoista on hieno vaihtoehto.

Toki siellä on ilmaista sisältöä, joka kattaa samanlaiset aiheet, mutta mahdollisuus saada korkealaatuisia ja ennalta hyväksyttyjä ja hyvin organisoituja oppimateriaaleja voi tehdä uuden taiton hankkimisen paljon helpommaksi. Kysymys on, minkä alustan sinun pitäisi valita? Puumaja, Lynda tai Udemy?

Tässä oppaassa hahmotellaan näiden kolmen alustan parhaat ominaisuudet – ja tärkeimmät haittapuolit – autamme sinua löytämään parhaan vaihtoehdon tarpeitasi varten.

Mitä tahansa haluat oppia, on suuri mahdollisuus, että se kattaa yksi näistä kolmesta tarjoajasta. Aloitetaan siis nopealla katsauksella, ennen kuin teemme syvällistä katsausta Udemyyn, Lyndaan ja Treehouseen.

Udemy, Lynda ja Treehouse hinnoittelu

Treehouse ja Lynda.com työskentelevät molemmat tilausmallien parissa, kun taas Udemy-kurssit ovat saatavilla erikseen. (Huomaa: Lynda on nyt osa LinkedIn-oppimista.)

Tässä on nopea yleiskatsaus hinnoista, joten pidä nämä mielessä lukeessasi kunkin alustan arviointia:

 • Lynda LinkedIn Learning: Yhden kuukauden ilmainen, sitten 29,99 dollaria kuukaudessa maksetaan kuukausittain tai 24,99 dollaria kuukaudessa maksetaan vuosittain.
 • Treehouse: Seitsemän päivän ilmainen kokeiluversio, sitten 25 dollaria kuukaudessa perussuunnitelmasta tai 49 dollaria kuukaudessa Pro-suunnitelmasta, alennuksilla vuosittaisesta maksamisesta.
 • Udemy: Kurssit ostetaan yksittäin. Hinnat alkavat 10,99 dollarista, ja niillä on käyttöikä kaikilla kursseilla.

Vaikka Udemy ei tarjoa ilmaista kokeiluversiota, kaikilla kursseilla on 30 päivän rahojen palautustakuu. Udemy järjestää myös kursseillaan usein tarjouksia ja alennuksia. Esimerkiksi kirjoittamishetkellä uusille käyttäjille oli tarjolla paljon kursseja alennetulla hinnalla 10,99 dollaria.

Vaikka Treehouse: n perus- ja Pro-suunnitelmat sisältävät pääsyn samoille kurssijoukkoille, kalliimpaan Pro-suunnitelmaan sisältyy pääsy vain jäsenille tarkoitettuihin foorumeihin, koodinhakutyökalu, mahdollisuus ladata videoita offline-oppimiseen sekä muutama lisä.

Lynda by LinkedIn Learning pitää asiat yksinkertaisina yhdellä kaikelle -suunnitelmalla – vaikka voit säästää rahaa maksamalla vuosittain kuukausittain sijasta.

Joten, kun perustiedot ovat poissa käytöstä, aloitetaan perusteellisella tarkastelulla Lyndaan ja LinkedIn Learning -alustaan.

Lynda by LinkedIn Learning – Laaja valikoima kursseja lukuisista aiheista

Lynda.com perustettiin vuonna 1995, ja se on nyt yksi johtavista videokurssien tarjoajista, ja sillä on sisältöä monenlaisista aiheista. Sen jälkeen kun LinkedIn osti Lyndan vuonna 2015, jonka Microsoft on sittemmin itse ostanut, Lynda-kurssit ovat nyt osa LinkedIn Learning -alustaa.

Lynda-com-kotisivu

Lynda on nyt osa LinkedIn Learning -alustaa.

Tämän hankinnan takia kaikki Lyndan käyttäjät – sekä uudet että vanhat – pääsevät oppimissisältöön LinkedIn Learning -sivuston kautta. Sieltä löydät kaikki aiemmin Lynda.com-sivustolla ylläpitämät kurssit sekä uutta sisältöä, jota lisätään säännöllisesti. Itse asiassa, kun uutta materiaalia lisätään joka viikko, LinkedIn-oppimisalustalla on tällä hetkellä yli 10 000 asiantuntijoiden johtamaa kurssia..

Kurssivalikko Lynda LinkedIn Learningissä

Lyndan ja LinkedIn Learningin kurssit kattavat monenlaisia ​​aiheita.

Lyndan ja LinkedIn Learningin tarjoamiin kurssiluokkiin kuuluvat:

 • Yritysohjelmistot ja työkalut
 • Data Science
 • Mobiili kehitys
 • Projektinhallinta
 • Valokuvaus
 • Web-suunnittelu

Laajampien kurssien lisäksi, kuten Web-kehityksen säätiöt: Koko pino vs. käyttöliittymä, on myös yhtä monta erityistä kurssia, kuten WordPress Ecommerce: WooCommerce. Siksi, jos joudut oppimaan nopeasti tietyn ongelman ratkaisemiseksi, kuten esimerkiksi verkkosivustosi optimoimiseksi hakukoneille, tai jos haluat saada syvän käsityksen aiheesta, esimerkiksi kuinka ajatella johtajana, sinun pitäisi voida löytää jotain sopivaa Lyndasta ja LinkedIn Learningistä.

Lynda-kurssin oppimispolut

Opppolut auttavat sinua löytämään samasta kurssista sarjan aiheen syventämiseksi.

Toinen mukava ominaisuus Lyndan ja LinkedIn-oppimisjärjestelmissä on oppimispolut. Nämä polut tarjoavat sarjan kursseja, jotka kattavat koko aiheen. He ovat mahtavia menemään pidemmälle kuin vain yhden kurssin aiheesta. Sen sijaan he vievät sinut läpi liittyvien kurssien sarjan, joilla on sama painopiste, vieden sinut lopputavoitteesi saavuttamiseen.

Esimerkki Lynda LinkedIn -oppimispolusta

Ryhdy Full-Stack-verkkokehittäjän oppimispoluksi läpi tämän aiheen kurssisarjan.

Siellä on myös hyviä kurssien suodatusmahdollisuuksia, joiden avulla on mahdollista tarkastella tietyn tason kursseja, kuten aloittelija tai edistynyt. Voit myös suodattaa kurssit nopeasti niiden pituuden perusteella – ihanteellinen, jos sinulla on aikaa ja haluat puristua kymmenen minuutin oppimisistunnossa.

Kuten Treehouse, voit katsella niin monta kurssia tai videota kuin haluat, kun jäsenyytesi on aktiivinen. Ladattavia resursseja tarjotaan tarvittaessa kursseilla, kuten harjoitteluverkkotiedostot tai Photoshop-mallit. Jotkut kurssit sisältävät myös tietokilpailuja, joiden avulla voit nähdä, kuinka paljon olet oppinut, kun taas jaettavat sertifikaatit, jotka voidaan julkaista LinkedIn-profiilissasi, julkaistaan ​​jokaiselle katsomallesi kurssille. Lyndan ja LinkedIn-oppimisen avulla löydät myös kursseja englanniksi, ranskaksi, saksaksi, japaniksi ja espanjaksi.

Paperilla LinkedIn Learningin Lynda kuulostaa hyvältä, mutta millaista on käyttää ja ovatko kurssit hyviä? Otetaan selvää.

Lynda ja LinkedIn – käyttökokemuksen oppiminen

Lyndan ja LinkedIn-oppimisen aloittaminen on melko suoraviivaista. Ilmaisen kokeilujakson ansiosta sinun ei tarvitse maksaa mitään ensimmäisestä kuukaudesta, vaikka sinun on annettava maksutietosi.

Nyt kun Lynda on osa LinkedIn-palvelua, tarvitset LinkedIn-tilin kirjautuaksesi sisään. Onneksi rekisteröintiprosessi on suhteellisen kivuton, ja edes pakollinen puhelinnumeron varmentaminen ei vie kauaa pääsyä Lynda LinkedIn Learning -sisältöön..

Liikkuminen Lynda-kursseilla LinkedIn Learningissä

Kun olet kirjautunut sisään, voit aloittaa profiilisi rakentamisen antamalla haluamasi taidot. Vaihtoehtoisesti voit ohittaa tämän ja suunnata suoraan kursseille. Jos kirjoitat kiinnostaville alueillesi, asiaankuuluvat kurssit näytetään, kun olet saavuttanut Lynda by LinkedIn Learning -hallintapaneelin. Kuten aiemmin mainittiin, tämän oppimisalustan avulla on kuitenkin helppo löytää kiinnostavat kurssit.

Taitojen valinta

Opiskeltavien taitojen valitseminen auttaa Lyndaa suosittelemaan aiheellisia kursseja.

Aloittaaksesi oppimisen, voit etsiä kursseja hakutyökalun avulla tai selata erilaisia ​​luokkia LinkedIn Learning -hallintapaneelista.

Lynda LinkedIn Learning-hallintapaneeli

Kursseja, joista saatat olla kiinnostunut, suositellaan kojelaudan kautta.

Kun tarkastelet kurssivaihtoehtoja, näytetään kunkin kurssin katsojien lukumäärä sekä tekijä ja ajoaika. Kuten Treehouse (mutta toisin kuin Udemy), ei ole mitään arviointijärjestelmää, joka antaa sinulle kuvan siitä, kuinka hyvin kurssin ovat vastaanottaneet kurssit. Lyndan ja LinkedIn Learningin kurssisivut näyttävät kuinka monta tykkäystä kurssi on saanut käyttäjiltä, ​​mutta ei pidä rekisteröidä kurssin epämiellyttävyyttä..

Kurssivaihtoehdot

Katselijoiden pituus ja lukumäärä näkyvät kurssin valintasivulla.

Kurssille napsauttamalla voit katsella esikatselua, tutustua rakenteeseen ja käyttää ladattavia harjoitustiedostoja. Integroinnin ansiosta LinkedIn: ään voit napsauttaa ohjaajaprofiilia nähdäksesi heidän valtakirjansa ja nähdäksesi, onko he joku, josta haluat oppia.

Näytä ohjaimen tiedot

Integrointi LinkedIn: n kanssa on helppo oppia lisää kurssinohjaajista.

Toinen mukava piirre Lyndassa ja sen integroinnissa LinkedIniin on, että näet joitain tietoja kurssin käyneistä ihmisistä. Koska alustalla on niin monta kurssia, arvostetaan mitä tahansa, joka voi auttaa sinua supistamaan vaihtoehtojasi ja tekemään päätöksen.

Tietoja kurssin katsojista

Aavistustakaan siitä, kuka katsoi kurssia, voit auttaa sinua päättämään, haluatko katsoa sitä itse vai ei.

Lyndan kurssin ottaminen

Kun olet napsauttanut kurssisivua, voit alkaa katsella sitä heti – sinun ei tarvitse ilmoittautua tai rekisteröityä. Kurssilla liikkuminen on myös Lyndan avulla helppoa: Siirry kyseiseen segmenttiin napsauttamalla vain oppitunnin otsikkoa kurssin sisältöalueelta..

Lynda-kurssin videosoitin

Kurssivideot esitetään hyvin, ja niillä on hyvä säädin.

Videon säätimet antavat sinulle mahdollisuuden nopeuttaa toistoa oppimisnopeutesi lisäämiseksi. Muita säätimiä ovat suljettujen kuvatekstien kytkeminen päälle, jatkuvan toiston kytkeminen ja vaihto koko näytön ja normaalin näyttötilan välillä. Mahdollisuus muuttaa videon laatua voi auttaa rajoitetun internetyhteyden omaavia henkilöitä ylläpitämään tasaista toistoa. Toinen Lynda-käyttöliittymän hyödyllinen ominaisuus on painike, joka ohittaa videon kymmenen sekuntia taaksepäin, jotta viimeinen osa kuulee nopeasti uudelleen.

Lynda by LinkedIn Learning Apps

Yrityskaupan jälkeen LinkedIn Learning -sovellus on korvannut Lynda-sovelluksen. Nykyään on olemassa versioita monille laitteille, kuten Android, Apple iOS, Roku ja Apple TV, jotka tarjoavat sinulle paljon vaihtoehtoja kurssien käyttämiseen – etenkin verrattuna Udemyyn, jossa on vain Android- ja Apple iOS -sovelluksia sekä Treehouse, jolla ei enää ole sovelluksia. Kun olet kirjautunut sisään mihin tahansa LinkedIn Learning -sovellukseen, edistyminen synkronoidaan laitteiden välillä, jolloin on helppo jatkaa koulutustasi poissa päätietokoneeltasi.

Lynda LinkedIn mobiilisovelluksen oppiminen

Lynda-kursseja voi ladata offline-käyttöä varten älypuhelimiin, tablet-laitteisiin ja muihin tuettuihin laitteisiin.

Sovellusten avulla sinulla on mahdollisuus ladata koko kurssi tai yksittäiset oppitunnit oppimiseksi, kun sinulla ei ole Internet-yhteyttä – jotain usein toistettavaa ja rajoitetun tietosuunnitelman omaavaa tulisi arvostaa.

Lynda plussat, miinukset ja lopulliset ajatukset

LinkedIn-oppimisalustalla ja sen kursseilla Lyndasta on paljon tekemistä, vain muutamilla negatiivisilla seikoilla:

 • Laaja valikoima kursseja monista aiheista.
 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä oikean kurssin löytämiseksi.
 • Opppolut, jotka tarjoavat sarja liittyviä kursseja.
 • Sovellukset monelle erilaiselle laitteelle.
 • LinkedIn-integraatio tarjoaa tietoa kurssin ohjaajista ja osallistujista.
 • Ei kurssien arviointeja ja arvosteluita, joiden avulla voit arvioida sisältöä.
 • Ei paras arvo, jos haluat päästä vain yhdelle kurssille.

LinkedIn Learning -käyttöliittymä, jonka kautta pääset Lynda-kursseille ja uuteen materiaaliin, on hyvin suunniteltu. Kurssien löytäminen on hyvin yksinkertaista, samoin kuin jokaisen kurssin oppimissisällön saavuttaminen. Mahdollisuus synkronoida eteneminen monen tyyppisten laitteiden välillä on myös hienoa.

Vaikka kaikkien kurssien laatua ei ole mahdollista testata, käyttämämme sisältö oli hyvin esitelty ja vaikutti saavuttavan tavoitteensa. Se, että ohjaajat tunnistetaan julkisesti heidän LinkedIn-profiiliensa kautta, antaa myös heidän kursseilleen lisää uskottavuutta.

Yhden kuukauden ilmaisella kokeilujaksolla ja sitten kuukausimaksulla, joka alkaa 24,99 dollarista (vuotuinen maksusuunnitelma), Lynda ja LinkedIn Learning -alusta on verrattain hinnoiteltu Treehouseen, ja se on paljon parempi hinta kuin Udemyn yksilöllisesti hinnoitellut kurssit. haluat päästä useille kursseille.

Tarkastele koko luetteloa kursseista Lyndalta ja LinkedIn Learningiltä.

Udemy – suuri verkko-oppimispaikka, jossa myydään yksittäisiä kursseja

Verrattuna Lyndaan ja Treehouseen, Udemy on suhteellisen uusi tulokas online-oppimistilassa. Yhtiö on kuitenkin toiminut vuodesta 2009, joten sillä on silti hyvä määrä kokemusta verkko-oppimisesta.

Udemy-kotisivu

Toisin kuin Lynda ja Treehouse, kuka tahansa voi lähettää verkkokurssin, joka julkaistaan ​​Udemyssä, ja voitot jaetaan ohjaajan ja alustan kesken. Kurssit ostavat käyttäjät yksilöllisesti tilauksen mallin sijaan, joten pääset vain maksamaan kurssiin. On kuitenkin olemassa monia edullisia vaihtoehtoja, ja jotkut ohjaajat tarjoavat ilmaisia ​​näytteitä maksettavista kursseista.

Udemy-käyttäjäarvostelut ja arvostelut

Käyttäjien arviot ja arvostelut ovat avainasemassa parhaiden kurssien löytämiseksi Udemystä.

Vaikka kurssit tarkistetaan ennen hyväksymistä, laadunvalvontaongelmien ratkaisemiseksi opiskelijoita kannustetaan arvioimaan ja arvioimaan kursseja niin, että paras sisältö nousee huipulle. Yli 80 000 kurssilla, joista valita, tämä arviointi- ja sijoitusjärjestelmä on korvaamaton.

Lynda ja Treehouse keskittyvät tekniikkaan liittyviin aiheisiin, mutta Udemy-kurssit kattavat laajan aihealueen – liiketoiminnan ja toimiston tuottavuudesta ruoanlaittoon ja musiikkiin. Koska kuka tahansa voi hakea sisällön julkaisemista Udemyssä, on hyvä mahdollisuus löytää kursseja mistä tahansa kiinnostavista aiheista.

Udemy-kurssikategoriat

Verrattuna Treehouseen ja Lyndaan, Udemyllä on laajin kurssiluokka.

Udemyn merkittävä piirre on pääsy online-keskustelupalstoihin, jotka tarjoavat tilaa kurssien osallistujille ja tutoreille kommunikoida keskenään. Opiskelijat voivat myös lähettää kysymyksen ottaessaan yksittäisen kurssin oppitunnin poistumatta oppitunnin katseluohjelmasta.

Kysy oppitunnista

Yleisen kurssikeskustelun lisäksi voit myös kysyä tietyn oppitunnin.

Esimerkki Udemy-kurssin luokista ja niiden alaluokista sisältää:

 • Kehittäminen, mukaan lukien verkko-, mobiili- ja pelikehitys
 • Liiketoiminta, mukaan lukien rahoitus, yrittäjyys, myynti ja kiinteistöt
 • Suunnittelu, mukaan lukien verkko-, graafinen ja sisustussuunnittelu
 • Elämäntapa, käsityöt, kauneus ja meikki, lemmikkien hoito ja koulutus
 • Musiikki, mukaan lukien soittimet, tuotanto, laulu ja musiikkiohjelmistot
 • Kieli, mukaan lukien espanja, kiina, venäjä ja latina

Kuten yllä olevasta esimerkistä näet, on olemassa kursseja, jotka kattavat useita aiheita. Mutta ovatko ne hyviä? Katsotaanpa.

Udemy-käyttäjäkokemus

Sinun ei tarvitse luoda tiliä Udemyllä selataksesi kurssiluetteloa ja tarkistaaksesi esikatselutunteja, mutta jos näet kurssin, jonka haluat suorittaa, ilmoittautuminen edellyttää vain nimesi ja sähköpostiosoitteesi antamista.

Esimerkki udemiakurssi

Rekisteröimättömät Udemy-vierailijat voivat tarkastella kurssirakenteita ja esikatsella oppitunteja ennen ilmoittautumista.

Valtavirran korttimaksut ja PayPal hyväksytään, ja jokainen kurssin osto on suojattu 30 päivän palautuksella. Toisin kuin Treehouse- ja Lynda-tilausalustoilla, Udemy-kurssit ostetaan kertaluonteisella maksulla, joka sisältää käyttöikäisen pääsyn.

Kursseilla navigointi Udemyssa

Udemy-kurssit luetellaan otsikon, kuvan, hinnan ja käyttäjän arvosanan perusteella. Kurssikortin päälle osoittamalla näytetään vielä hyödyllisempää tietoa, kuten kurssin luentojen lukumäärä, sen juoksuaika ja viimeisin päivitys.

Udemy Tooltip -paneelit

Hover-aktivoidut ponnahdusikkunat tarjoavat paljon hyödyllistä tietoa jokaisesta Udemy-kurssista.

Udemy-käyttäjän arvostelu- ja palautekomponentti antaa ymmärtää, että paras sisältö näytetään näkyvämmin kuin heikommanlaatuiset kurssit. Samoin kuin Amazon ja Airbnb, esimerkiksi tuntuu siltä, ​​että käyttäjän palautteen merkitys painostaa myyjiä pitämään asiakkaat tyytyväisinä, mikä tarkoittaa Udemyn tapauksessa korkealaatuisen, ajan tasalla pidetyn sisällön toimittamista.

Esimerkki Udemy-kurssin esittely

Udemy-opiskelijoiden positiivisen palautteen tärkeyden tulisi motivoida ohjaajia toimittamaan parasta mahdollista sisältöä.

Toisin kuin Treehouse ja Lynda, Udemyllä ei ole oppimispolku-tyyppistä ominaisuutta, jonka avulla voit löytää vastaavien kurssien sarjan. Kurssia tarkistettaessa paneeli näyttää kuitenkin kurssit, jotka muut kurssin opiskelijat ovat suorittaneet. Voit myös nähdä kursseja, jotka ostetaan usein yhdessä, jolloin saat käsityksen siitä, mikä sisältö auttaisi sinua jatkamaan oppimatkaa.

Udemy-kurssin ylittäminen

Ristiin promootiota käytetään Udemyssä auttamaan sinua löytämään lisää kursseja, jotka saattavat kiinnostaa.

Myös kurssiluettelon haku on suoraviivaista. Hakupalkki ehdottaa automaattisesti kurssiluokkia syötteesi perusteella, ja voit myös suodattaa tulokset kurssin arvosanan ja keston perusteella.

Udemiakurssin ottaminen

Udemy My Courses Dashboard

Kaikille kursseille, joihin olet kirjautunut, pääsee helposti Oma kurssi -alueelta.

Kun olet valinnut ja ostanut kurssin, voit alkaa katsella oppitunteja sekä olla vuorovaikutuksessa ohjaajan ja muiden opiskelijoiden kanssa. Kurssit ovat hyvin järjestettyjä, joten voit helposti tarkastella sisältöä ja käyttää sitä.

Esimerkki Udemy-kurssin suunnittelusta

Kuten Treehouse ja Lynda, myös Udemy-kurssit on jaettu hallittaviin osiin.

Kurssista riippuen se voi sisältää myös aktiivisen Q: n&Alue, jolla opiskelijat voivat kysyä ohjaajilta tai muilta opiskelijoilta kysymyksiä. Tämä on erittäin hyödyllistä, jos tarvitset apua tai jos sinulla on ongelmia kurssin seuraamisen aikana.

Udemy-kurssin kysymys- ja vastausalue

Udemy-käyttäjän arviointielementin tulisi rohkaista kurssinohjaajia olemaan yhteydessä opiskelijoihinsa kurssikeskustelupisteessä.

Udemy-kurssin pelaaja on hyvin esillä. Ohjaimien avulla voit hypätä eteenpäin tai taaksepäin viidellä sekunnilla, ja yksi hieno ominaisuus, jota ei ole Lyndassa tai Treehousessa, on kyky luoda mukautettuja kirjanmerkkejä omaan viitetietoasi oppitunnin aikajanaan..

Udemy Course Player -rajapinta

Udemy-kurssisoittimen avulla voit luoda kirjanmerkkejä, joten löydät helposti uudelleen tärkeät oppitunnin osat.

Udemy-sovellukset

Kuten LinkedIn Learningin Lynda, mutta toisin kuin Treehouse, on olemassa Udemy-mobiilisovelluksia Apple iOS- ja Android-laitteille. Kuten LinkedIn Learning -sovelluksissa, kurssisi eteneminen synkronoidaan laitteiden välillä, joten on helppo jatkaa koulutusta ympäristösi muuttuessa.

Udemy Android-älypuhelinsovellus

Udemyllä on moderneja Applen ja Android-mobiililaitteiden sovelluksia, joilla on mahdollisuus ladata oppitunteja.

Udemy plussat, miinukset ja viimeiset ajatukset

Tutkittuaan Udemy-oppimisalustan, on helppo nähdä, miksi tämä on yksi suosituimmista kohteista jokaiselle, joka etsii verkkokurssia. Tässä on joitain ajatuksia, samoin kuin tämän palvelun edut ja haitat:

 • Kurssit valtavasta aiheesta.
 • Hyvät interaktiiviset elementit kurssien sisällä.
 • Mahdollisuus ostaa yksittäisiä kursseja kertaluonteisella maksulla tilauksen maksamisen sijasta.
 • Jotkut saattavat lykätä tilausmaksutavan puuttumista, joka sisältää pääsyn kaikille kursseille.
 • Ei ilmaista kokeiluversiota, vaikka rahat takaisin -takuu on 30 päivää.
 • Valikoima hintoja, mukaan lukien erittäin edullisia kursseja säännöllisillä tarjouksilla ja alennuksilla.
 • Käyttäjien arvostelujen ja arviointien avulla on helppo löytää hyvin vastaanotettuja kursseja.
 • Ei opintopolun ominaisuutta, joka yhdistää sarjan liittyviä kursseja.
 • Kurssisuositusalgoritmin pitäisi auttaa sinua löytämään kiinnostavia kursseja.

Jos etsit vain yhtä tai kahta kurssia tai et halua sitoutua tilauksen maksusuunnitelmaan, Udemy ja sen kertaluonteinen kurssienostomalli ovat loistava vaihtoehto – vaikka liittymismallin puute tekee Lyndan ja Puumaja tarjoaa paremman vastineen niille, jotka haluavat jatkuvasti käydä paljon kursseja.

Treehouseen ja Lyndaan verrattuna Udemyssä on enemmän kursseja, jotka kattavat melkein kaikki kuviteltavissa olevat aiheet. Kuten kuka tahansa voi teoriassa julkaista Udemy-kurssin, laatu voi vaihdella. Arvostelu- ja arviointijärjestelmän pitäisi kuitenkin auttaa parasta sisältöä nousemaan kärkeen, kun taas huonolaatuiset kurssit toivottavasti uppoutuvat jäljettä. Kokeilimme positiivisesti arvioituja kursseja, ja löysimme, että laatu oli siellä Lyndan ja Treehouse’in sisällöllä.

Olet varmasti löytänyt sinulle kiinnostavan kurssin Udemyssa, ja vaikka ilmaista kokeilua ei ole, on olemassa 30 päivän rahat takaisin -takuu. Kirjoittamishetkellä järjestettiin kampanja, joka tarjosi uusille käyttäjille pääsyn mihin tahansa kurssiin alennetulla hinnalla, mikä teki Udemystä erittäin edullisen vaihtoehdon..

Tarkastele kursseja ja lue lisää Udemy-verkkosivustolla.

Treehouse – Tekniseen keskittymiseen tähtäävät kurssit hyödyllisillä oppimisen työkaluilla

Kuten Lynda, myös Treehouse antaa sinulle pääsyn kaikille kursseilleen kuukausi- tai vuosimaksua vastaan. Toisin kuin Udemy ja sen kertaluonteinen maksu, malli, kun peruutat tilauksen, menetät pääsyn sisältöön.

Treehouse kotisivu

Treehouse on toinen tilauspohjainen verkko-oppimisalusta, jolla on ilmainen seitsemän päivän kokeilu.

Treehouse tarjoaa todella ilmaisen seitsemän päivän kokeilujakson, jonka, vaikka se olisi vähemmän antelias kuin Lyndan ja LinkedIn Learningin tarjoama 30 päivän kokeilujakso, pitäisi antaa sinulle aikaa käydä muutamalla kurssilla ja arvioida yleistä laatua ennen penniäkään maksamista. Tämän ajanjakson jälkeen tarvitaan toistuva tilausmaksu 25 dollaria tai 49 dollaria kuukaudessa, jotta kaikille Treehouse-verkkokursseille pääsy säilyisi 300: lla..

Treehouse-kurssin aihevaihtoehdot

Treehouse -kurssit ja -tunnit ovat keskittyneet tekniikkaan liittyviin aiheisiin.

Vaikka Treehousella on vähemmän kursseja kuin kilpailijoillaan, he ovat kaikki keskittyneet voimakkaasti tekniikkaan liittyviin aiheisiin, mikä tekee siitä loistavan vaihtoehdon jokaiselle, joka haluaa oppia ohjelmointikielen tai kehittää taitojaan vastaavalla alueella.

Joitakin Treehouse-kurssikategorioita ja aiheita ovat:

 • Tietojen analysointi
 • tietokannat
 • Koneoppiminen
 • Mobiili kehitys
 • Ohjelmointikielet
 • WordPress

Jos Treehouseen tarjoamien kurssien aiheet vastaavat oppimistavoitteitasi, tällä alustalla on hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka voivat auttaa tekemään siitä parhaan verkkokurssialustan sinulle.

Treehouse-käyttäjäkokemus

Ei riitä kauan, kun kirjaudut Treehouseen ja pääset yli 300 verkkokurssin kirjastoon. Kirjoita vain nimesi ja sähköpostiosoitteesi sekä maksutiedot ja voit aloittaa oppimisen verkossa. Jos käytät ilmaista seitsemän päivän kokeiluversiota, sinua ei laskuteta, ennen kuin tämä ajanjakso on ohi.

Kurssien selaus Treehousessa

Sisäänkirjautumisen jälkeen sinulla on mahdollisuus vastata muutamiin kysymyksiin auttaaksesi sinua löytämään oikeat kurssit tavoitteisiisi. Siellä on myös chatbotti, joka näyttää hyödyllisiä tietoja ja linkkejä kursseille, joiden avulla pääset alkuun.

Treehouse: n uusi käyttäjäkysely

Valinnainen Treehouse-kysely auttaa sinua löytämään kursseja, jotka vastaavat oppimistavoitteitasi.

Kun Treehousella on tarpeeksi tietoa, se suosittelee raitaa tai kurssisarjaa sinulle.

Lisää Treehouse Survey -kysymyksiä

Tutkimus demodifioi varmasti asianmukaisten kurssien löytämisprosessin Treehouseelta.

Verrattuna Lyndaan ja Udemyyn, tämä Treehouse-ominaisuus tekee paljon helpommaksi tietää, mistä aloittaa, ja poistaa epävarmuuden, joka voi syntyä, kun se esitetään satojen tai tuhansien kurssien kanssa yhdellä verkkosivustolla..

Esittelyvideo Treehouseen

Treehouse-kappaleet järjestävät sisällön helppo seurata -muodossa.

Voit kuitenkin ohittaa kyselyn ja selata yksinkertaisesti kurssien kappaleita ja aiheita tai käyttää etsintätyökalua etsimäsi. On myös harjoitteluharjoituksia, joiden avulla pystyt selvittämään jo tietämäsi ja vahvistamaan sitä, mitä olet tähän mennessä oppinut Treehousessa..

Treehouse Harjoitteluistunnon vaihtoehdot

Treehousessa on 62 harjoitteluharjoitusta, joiden avulla voit testata taitosi ja oppimasi.

Jäsennellymmälle oppimiskokemukselle Treehouse tarjoaa kappaleita, jotka koostuvat useista kursseista, työpajoista ja muun tyyppisestä sisällöstä kattamaan aihe syvällisesti. Useiden tuntien kappaleiden kanssa sinun tulisi saada hyvä ymmärrys aiheesta seuraamalla Treehouse-ohjelman määräämää ohjelmaa.

Puumajan oppimisreitit

Opposisältö on järjestetty kappaleisiin Treehousessa auttamaan sinua sukeltamaan syvällisesti aiheeseen.

Puutalokurssin ottaminen

Kun olet liittynyt kappaleeseen tai löytänyt yksittäisen kurssin tai oppitunnin, jonka haluat suorittaa, videot näytetään mukautetun Treehouse-käyttöliittymän kautta.

Kurssija soittaa hyvin Udemyn ja Lyndan käyttämiin versioihin, säätimillä toiston nopeuden muuttamiseksi, suljettujen kuvateksttien vaihtamiseksi ja videon kelaamiseksi kymmenen sekunnin välein.

Lisäominaisuus on kirjanmerkit, joiden avulla voit siirtyä nopeasti aikajanalla ennalta määritettyyn sijaintiin. Vaikka et toisin kuin Udemy, sinulla ei ole mahdollisuutta luoda omia mukautettuja kirjanmerkkejä aikajanalle.

Oppituntiliittymä Treehousessa

Treehouse-oppitunnin pelaajalla on muutama lisä, jotka auttavat nostamaan sitä Udemyn ja Lyndan yläpuolelle.

Opettajan muistiinpanojen lisäksi videon alla oleva alue sisältää myös kopion ja keskustelualueen oppitunteja koskevien kysymysten esittämistä varten. Lisäksi, jos olet kalliimmalla Pro-suunnitelmalla, voit ladata oppitunnin mukana toimitetut tiedostot, jotka voivat olla kuvatiedostoja tai koodinäytteitä.

Toinen vaikuttava Treehouse-ominaisuus, jota ei löydy Udemystä tai Lyndasta, on interaktiivinen työtila. Oppitunnin aikana voit avata oppitunnin työtilan ja olla vuorovaikutuksessa näytekoodin ja muun sisällön kanssa ja jopa testata omaa koodiasi.

Treehouse Coding Practice -työtila

Vuorovaikutteisen työtilan avulla on helppo seurata kursseja ja kokeilla sitä, mitä opit.

Treehouse-työtilojen ansiosta voit työskennellä video-opetusohjelman rinnalla tarkoitukseen rakennetussa ympäristössä, joka on suunniteltu auttamaan sinua opettamasi käytännössä.

Treehouse-sisältö on kaiken kaikkiaan hyvin esitetty ja aiheet on käsitelty perusteellisesti. Lisäominaisuudet auttavat parantamaan oppimiskokemusta, ja toivottavasti lisäävät mahdollisuuksiasi vastaanottaa ja säilyttää tiedot.

Treehouse-sovellukset

Toisin kuin Udemy ja Lynda, puutalohakemuksia ei ole, ja kursseille ja muulle sisällölle on pääsy vain verkkosivuston kautta. Vaikka tämä on hieman haittapuoli verrattuna kahteen muuhun käyttöympäristöön, ominaisuudet, kuten työtila, ovat kiinteä osa Treehouse -lähestymistapaa oppimisessa, joten jos niitä ei voida saada toimimaan tehokkaasti osana mobiilisovellusta, niin se on ymmärrettävää, että näitä laitteita ei tueta.

Jos kuitenkin oppiminen tien päällä tai pääsy kursseille älypuhelimen tai tablet-laitteen kautta on prioriteetti, Treehouse ei todennäköisesti ole sinulle.

Treehouse Plussat, haitat ja lopulliset ajatukset

Treehouse on ehdottomasti kapeampi ja vähemmän kursseja kuin Udemy ja Lynda, mutta jos olet kiinnostunut käsittelemään perusteellisesti tekniikkaan liittyviä aiheita, on olemassa monia hyviä syitä valita tämä alusta ja vain muutama haitta:

 • Vahva keskittyminen tekniikkaan liittyviin aiheisiin, kuten ohjelmointi ja web-kehitys.
 • Kapeampi aihealue ja vähemmän kursseja verrattuna Udemyyn ja Lyndaan.
 • Monipuolisempia sisältötyyppejä, kuten harjoituksia, kappaleita, kursseja ja työpajoja.
 • Hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua löytämään oikeat kurssit tavoitteisiisi.
 • Hyvä sisältörakenne ja organisaatio oppimisen etenemiseen.
 • Hyödyllinen työtilaominaisuus käytännöllisten harjoitusten tekemiseen oppituntien aikana.
 • Keskustelualue kunkin oppitunnin videon alla.
 • Kaksi hinnasuunnitelmaa, joissakin ominaisuuksissa on varattu korkeammin maksaville jäsenille, mukaan lukien oppituntilataukset.
 • Ilmainen seitsemän päivän kokeiluversio ja alennukset vuotuisten maksujen valitsemiseksi kuukausimaksujen sijasta.
 • Ei sovelluksia päästäksesi älypuhelimien ja tablettien kursseille.

Valinnainen tutkimus, joka osoittaa sinut kohti tavoitteitasi vastaavia kursseja ja kappaleita, on yksinkertainen, mutta tehokas ominaisuus. Sen pitäisi auttaa ratkaisemaan usein ylivoimaiset tehtävät aloittamisessa, tarvittavan sisällön löytämisessä ja tietämisessä seuraavaksi.

Jos olet kiinnostunut Treehousen käsittelemistä aiheista, tämä alusta käyttää laajempaa mallimuotoa varmistaaksesi, että saat syvän käsityksen aiheesta.

Lopulliset ajatukset

Jos on jotain erittäin tarkkaa, jonka haluat oppia, kuten esimerkiksi Instagram-kuvan kasvattamista seuraamalla tai upeiden valokuvien ottamista iPhonella, Udemy on hyvä paikka aloittaa. Udemy on ehdottomasti houkutteleva tietyissä tilanteissa, sillä valittavana on niin paljon kursseja, jotka kattavat laajimman aihealueen näistä kolmesta alustasta ja mahdollisuuden ostaa kursseja yksittäin kertaluontoisella maksulla..

Jos tavoitteena on kuitenkin saada syvä ymmärrys aiheesta, kuten mobiilisovellusten rakentaminen tai ohjelmointikielen oppiminen, niin LinkedIn Learning -oppaan tai Treehousen tilaamismallit ovat Lynda parempia vaihtoehtoja. Pääsy kaikkiin kursseihin yhdellä toistuvalla maksulla ja etenemistä edistävä rakenne tekevät Lyndasta ja Treehouseesta ihanteellisen syvälliseen oppimiseen.

Näistä kahdesta alustasta LinkedIn Learningin Lyndalla on enemmän kursseja laajemmasta aihepiiristä. Kuitenkin Treehouse, jossa keskitytään voimakkaasti auttamaan sinua löytämään tavoitteitasi vastaavia kursseja, ja sen organisaatio, joka vie sinut linkitetyn sisällön sarjan läpi – puhumattakaan vuorovaikutteisesta työtilaominaisuudesta ja harjoitteluistunnoista – on parempi kokonaistuote. . Vaikka Treehouse käsittelee vähemmän aiheita kuin Lynda, sillä ei ehkä ole etsimääsi sisältöä.

Onneksi sekä Lyndalla että Treehousella on ilmainen kokeiluversio, kun taas Udemyllä on 30 päivän rahat takaisin -tarjous, joten voit aloittaa oppimatkan ja kokeilla kaikkia kolmea alustaa ilman riskiä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map