Kaikki WPBeginneristä – ja kaikki mitä on tarjottava (Vihje: PALJON!)

WordPress-tarjoukset


Jos olet etsinyt Googlelta melkein mitä tahansa WordPressiin liittyvää, olet melkein varmasti törmännyt WPBeginneriin.

Jos et kuitenkaan ole jo perehtynyt WPBeginneriin, se on erittäin suosittu WordPress-resurssi, jonka arvioitu käynti on 8,26 miljoonaa kuukausittain (SamanWebin ja Alexan sijoituksen mukaan 3 666 (se on todella hyvä). Yksinkertaisesti sanottuna, se on itse asiassa suosituin riippumaton WordPress resurssi verkossa! Tiedän, oikein: vau!

Liikennemäärien lisäksi WPBeginnerillä on myös 370 000 plus sähköpostitilaajaa, 9 411 plus jäseniä vastikään perustetussa Facebook-ryhmässä ja 146 000 plus YouTube-tilaajia. Se tarjoaa sisältöä kaikkea hämärtävien WordPress-toimintojen opetusohjelmista pluginien ja teemapuheiden käyttöön sekä valtavan sanaston suositusta WordPress-terminologiasta.

Mutta tiesitkö, että WPBeginnerillä on paljon enemmän kuin vain WPBeginner-verkkosivusto? WPBeginnerin perustaja Syed Balkhi on viettänyt vuosia rakentamalla joukon uskomattoman vaikuttavia WordPressiin liittyviä sivustoja, palveluita ja tuotteita.

WPBeginnerin pikahuolto

WPBeginner perustettiin vuonna 2009 (kirjoittanut Syed Balkhi), ja siitä on kasvanut tasaisesti siitä lähtien uskomattoman menestyväksi liiketoiminnaksi, joka se on nykyään.

Nykyinen WPBeginner-kotisivu vuonna 2019

WPBeginner-otsikko on ‘WordPressin aloittelijan opas’, joka on melko hyvä kuvaus siitä, mitä saat kun vierailet WPBeginnerissä, mutta löydät myös kasan myös edistyneempiä sisältöjä, jos otat aikaa. todella sukeltaa sisään.

Niiden pääsisältö on jaettu muutamiin eri luokkiin:

 • Blogi – sisältää opetusohjelmia, teema- / laajennusohjelmia sekä uutisia ja mielipiteitä.
 • Tarjoukset – kuponkeja WordPress-isännöintiin, teemoja ja laajennuksia.
 • Sanasto – WordPressiin liittyvien suosittujen termien määritelmät.
 • Videot – nämä ovat vain valkoisella merkittyjä opetusvideoita WP101: ltä, mutta voit käyttää niitä ilmaiseksi, jos kirjaudut sisään.
 • YouTube-kanava – WPBeginnerin luomia ainutlaatuisia videoita.

Lisäksi he tarjoavat myös ilmaisen blogin perustamispalvelun, jonka avulla WPBeginner voi asettaa blogin, jos kirjaudut johonkin sen liitännäisistä isännöintipalveluista. WPBeginner kertoo, että se on auttanut yli 100 000 ihmistä avaamaan verkkosivun tämän palvelun avulla – wow!

Kuten kosketin esittelyssä, WPBeginner on erittäin suosittu. Jotkut kovista numeroista – vain osoittaaksesi kuinka suosittuja:

 • liikenne – Arvioitu 8 plus miljoona kävijää kuukaudessa (SamanWebin mukaan – tietysti vain Syed / WPBeginner tietää tarkan luvun).
 • Sähköpostin tilaajat – 370 000 plus.
 • Facebook-seuraajat – 367 212 plus.
 • YouTube-tilaajat – 146 000 plus, yli 14 miljoonalla näyttökerralla.
 • Twitter-seuraajat – 193 000 plus.

Voidaksesi käyttää kaikkia näitä ominaisuuksia miljoonille kävijöille, WPBeginner isännöi HostGator-palvelimen avulla – erityisellä, erillisellä asennuksella.

Esittelyssä Mahtava motiivi, WPBeginnerin takana oleva yritys (ja paljon muuta)

Kaiken kaikkiaan, tässä aloitamme keskittymisen aiheisiin, joita et ehkä ole jo perehtynyt.

Awesome Motive -kotisivu

Katso, WPBeginnerin ulottuvuus menee paljon pidemmälle kuin vain WPBeginner.com.

WPBeginner on osa Awesome Motive -nimistä yritystä, joka tarjoaa useita projekteja, jotka olivat joko:

 • perusti tai yhdessä perustama Syed ja yritys
 • hankittu olemassa olevilta yrityksiltä.

Kirjoittamishetkellä tässä on kaikki tärkeimmät online-ominaisuudet Awesome Motive -brändillä. Luettelon ne vain toistaiseksi ja jaan sitten hiukan lisätietoja jokaisesta työkalusta seuraavassa osiossa:

WordPressiä koskevat verkkosivustot / blogit:

 • WPBeginner – blogi, joka aloitti kaiken.
 • IsItWP – WordPress-käytön tarkastaja ja blogi.

WordPress-laajennukset / SaaS-työkalut:

 • OptinMonster – erittäin suosittu optin-laajennus / SaaS.
 • WPForms – vaikuttava aloittelijaystävällinen WordPress-lomakkeiden laajennus.
 • MonsterInsights – Google Analytics -laajennus.
 • SeedProd – tulossa / huoltotilan laajennus.
 • RafflePress – arpajainen / kilpailulaajennus.
 • ExactMetrics – Google Analytics -laajennus.
 • TrustPulse – FOMO / sosiaalinen todistuslaajennus / SaaS.
 • WP Mail SMTP – auttaa sinua käyttämään SMTP: tä WordPressin kanssa.
 • Lisää otsikot ja alatunnisteet – auttaa sinua lisäämään koodinpätkät WordPressiin.
 • Weebly to WordPress – sivusto, jonka avulla ihmiset voivat siirtyä Weeblystä WordPressiin viemällä Weebly-sisältöä tiedostoon, jonka voit tuoda WordPressiin.

Huomaa: Löydät myös muutamia heidän pienemmistä plugineistaan ​​WordPress.org-sivustosta, mutta yllä olevat työkalut ovat tärkeimmät.

Ei-WordPress-verkkosivustot:

 • Nameboy – verkkotunnusgeneraattori.
 • Blog Tyrant – blogin kirjoittaminen.

Awesome Motive on myös sijoittanut useisiin WordPress-yrityksiin WordPress-kiihdytysrahastonsa kautta – puhun lisää sijoitusohjelmasta myöhemmin. Tällä hetkellä Awesome Motivellä on sijoituksia seuraaviin WordPress-laajennuksiin:

 • MemberPress
 • Kauniit linkit
 • Affiliate Royal
 • Valtavat muodot
 • SeedProd (tämä muuttui täydeksi fuusioksi / yrityskauppaksi, minkä vuoksi näet myös SeedProdin yllä).

Lopuksi Awesome Motivella oli tapana käyttää muutama suosittu laajennus ja verkkosivusto ennen niiden myymistä tai sammuttamista, mukaan lukien:

 • Envira Gallery – WordPress-gallerialaajennus. Myyty vuonna 2017 ja edelleen uuden hallinnon alla.
 • Soliloquy – WordPress-liukusäädin. Myyty vuonna 2017 ja edelleen uuden hallinnon alla.
 • Lista25 – suosittu luettelosivusto, samoin kuin YouTube-kanava, jolla on yli 2,6 miljoonaa tilaajaa. Myyty vuonna 2018 ja edelleen aktiivinen.
 • ThemeLab – osti Syed vuonna 2014, mutta sulki sen jälkeen vuonna 2016. Nyt se vain ohjaa IsItWP: hen.

Syvempi katsaus upeisiin motiiveihin / WPBeginner-tuotteisiin

Katsotaan seuraavaksi syvemmälle WordPress-tuotteita Awesome Motive / WPBeginner-sateenvarjolla..

Yksi asia, joka hämmästyi minua kirjoittaessani tätä osaa, oli kuinka suosittu monet näistä työkaluista ovat. Itse asiassa on melko hyvät mahdollisuudet, että olet jo kokeillut tai käytät yhä ainakin yhtä näistä laajennuksista, koska kirjaimellisesti miljoonat WordPress-sivustot käyttävät niitä yhdessä!

OptinMonster – ponnahdusikkuna ja opt-in-työkalu

Syed Balkhi ja Thomas Griffin yhdessä perustivat OptinMonsterin vuonna 2013. Se alkoi WordPressin johtavana sukupolven laajennuksena, ennen kuin se siirrettiin alustaan ​​riippumattomaksi SaaS-työkaluksi vuonna 2015.

OptinMonsterin kotisivu

Tämä tarkoittaa, että se toimii kaikentyyppisissä verkkosivustoissa, vaikka se sisältää edelleen WordPress-laajennuksen WordPress.org-sivustossa auttaakseen sinua integroimaan OptinMonster verkkosivustollesi..

OptinMonster auttaa erityyppisten ponnahdusikkunoiden avulla kasvattamaan sähköpostiluetteloa ja mainostamaan tarjouksia. Se sisältää A / B-testauksen, analytiikan ja paljon kohdistamista ja liipaisusääntöjä. OptinMonster jopa tavaramerkin Exit Intent merkitsi sen exit-intent trigger -teknologiaan.

Vuonna 2019 OptinMonsteria käytetään yli 700 000 verkkosivustolla, ja saat lisätietoja sen toiminnallisuudesta OptinMonster-täydellisessä katsauksessa.

WPForms – WordPress-lomakerakentaja

On olemassa paljon loistavia WordPress-muodon laajennuksia, joten oli yllättävää, kun Syed Balkhi ja Jared Atchison perustivat WPFormsin vuonna 2016, koska ne käynnistyivät jo kilpailukykyiseen tilaan.

WPForms-kotisivu

WPForms on kuitenkin kokenut uskomattoman nopean kasvun siitä lähtien, ja sitä käytetään nyt aktiivisesti yli 2 miljoonalla verkkosivustolla, sanan WordPress.org mukaan. Se tekee siitä yhden suosituimmista WordPress-muodon laajennuksista siellä.

Laadukkaan tuotteen tarjoamisen lisäksi WPForms toimitetaan valmiiksi paketissa joidenkin isäntien WordPress-auto-asennusohjelmien kanssa, mikä on ehdottomasti edistänyt sen nopeaa kasvua.

WPFormsilla on ilmainen versio WordPress.org-sivustosta, joka sopii erinomaisesti yksinkertaisiin lomakkeisiin (kuten yhteyslomake). Sitten on myös Pro-versio, joka lisää tukea edistyneemmille käytöille, kuten:

 • Sähköpostiosoitteet
 • Maksulomakkeet
 • Etukäteen toimitettavat lomakkeet
 • Jne

Lisätietoja WPFormsista, tutustu koko WPForms-arvosteluun.

MonsterInsights – Google Analytics -laajennus

MonsterInsights on WordPressin suosituin Google Analytics -laajennus. Toisin kuin kaksi edellistä liitännäistä, Awesome Motive -tiimi ei perustanut tätä.

MonsterInsights -kotisivu

Alunperin laajennus alkoi nimellä Yoast Analytics, jonka sama joukkue kehitti suositun Yoast SEO -laajennuksen takana. Syed kuitenkin osti Yoast Analyticsin vuonna 2016 ja muutti sen sitten MonsterInsightsiksi.

MonsterInsights on nyt saatavana sekä ilmaisena että premium-versiona. Se auttaa sinua yhdistämään verkkosivustosi Google Analyticsiin ja tarkastelemaan Google Analytics-tietoja poistumatta WordPress-hallintapaneelista.

Pro-version kanssa se voi myös auttaa sinua määrittämään tulos- / tapahtumaseurannan, verkkokaupan seurannan, mukautetut mitat ja muut.

WordPress.org: n mukaan se on aktiivinen yli 2 miljoonalla WordPress-sivustolla.

Käsittelemme MonsterInsightsin käyttöä videossamme, kuinka Google Analyticsia käytetään WordPressin kanssa.

SeedProd – pian tulossa ja ylläpitotilan laajennus

John Turnerin perustama SeedProd on yksi suosituimmista pian tulossa olevista ja ylläpitotilan laajennuksista WordPressiin.

SeedProd-kotisivu

John haki alun perin liittymistä WPBeginner WordPress -kiihdytinrahastoon. Keskustelltuaan Syedin kanssa he molemmat kuitenkin päättivät, että Awesome Motivella on järkevämpää hankkia SeedProd kokonaan. John liittyi myös Awesome Motive -tiimiin osana yrityskauppaa, joka tapahtui vuoden 2018 lopulla.

SeedProd auttaa sinua luomaan tyylisen ylläpitotilan tai pian tulossa olevan sivun, jonka voit ottaa käyttöön tarpeen mukaan. Voit silti päästä tavalliseen WordPress-sivustoosi, mutta vierailijat näkevät luomasi sivun.

WordPress.org-sivustossa on ilmainen versio, samoin kuin premium-versio, jossa on enemmän toimintoja.

WordPress.org: n mukaan SeedProd on aktiivinen yli 900 000 WordPress-sivustossa.

RafflePress – Giveaway-laajennus

RafflePress on Awesome Motive / WPBeginnerin uusin laajennus (ainakin se oli kirjoittamisen ajankohtana). Awesome Motive julkaisi sen heinäkuussa 2019, joten se oli vasta kuukauden tai kahden vanha, kun julkaisimme tämän viestin.

RafflePress-kotisivu

RafflePress on WordPress-avustuslisäosa, jonka avulla voit kasvattaa sähköpostiluetteloa, verkkosivustojen liikennettä ja sosiaalisen median seuraajia.

Jos olet joskus osallistunut Rafflecopter-kilpailuun, se on sama idea:

Voit luoda luettelon tehtävistä, jotka ansaitsevat ihmisille merkintöjä. Esimerkiksi ‘seuraa meitä Twitterissä’ tai ‘liity sähköpostiuutiskirjeemme’. Sitten käyttäjät voivat osallistua kilpailuun ja ansaita pisteitä suorittamalla erilaisia ​​tehtäviä.

RafflePressillä on rajoitettu ilmainen versio osoitteessa WordPress.org sekä premium-versio, joka avaa enemmän toimintoja.

Koska RafflePress on aivan uusi, se on aktiivinen vain noin 200 WordPress -sivustossa (kirjoituksen tekohetkellä). Silti, ottaen huomioon muiden laajennusten kasvun, olen valmis vetoa, että lukumäärä on paljon suurempi, kun luet tätä.

ExactMetrics – Google Analytics -laajennus

ExactMetrics on toinen Google Analytics -laajennus, jolla on paljon päällekkäisyyksiä MonsterInsightsin kanssa. Kuten MonsterInsights, myös ExactMetrics ei ole alkuperäinen Awesome Motive -luominen.

ExactMetrics-kotisivu

Sen sijaan tätä nimitettiin alun perin Google Analyticsin hallintapaneeliksi WordPressille (GADWP) ja se oli pitkään suosituin vaihtoehto MonsterInsightsille..

Toukokuussa 2018 Syed osti Google Analytics -hallintapaneelin WordPressille alkuperäiseltä kehittäjältä Alin Marculta, joka halusi myydä, ja nimitti sen uudeksi nimeksi ExactMetrics.

Alkuperäinen WordPressin Google Analytics -hallintapaneeli oli 100% ilmainen ja ExactMetrics on ainakin toistaiseksi ylläpidä tätä ilmaista puolta. Eli premium-versiota ei ole.

Syedin tämän yrityskauppaa koskevan kommentin perusteella näyttää siltä, ​​että osa laajennuksen hankkimisen motivaatiosta oli pitää se kilpailijan käsissä (koska Alin oli jo ilmoittanut haluavansa myydä GADWP: tä).

Kuten MonsterInsights, myös ExactMetrics auttaa sinua yhdistämään verkkosivustosi Google Analyticsiin ja tarkastelemaan raportteja WordPress-kojelaudan sisällä. Se voi myös auttaa sinua asettamaan tapahtumaseurannan ja muokatut ulottuvuudet.

WordPress.org: n mukaan se on aktiivinen yli miljoonalla WordPress-sivustolla.

TrustPulse – Social Proof SaaS / Plugin

Awesome Motive -yrityksen huhtikuussa 2019 käynnistämä TrustPulse on uusi upea lisä Awesome Motive -tuoteperheeseen.

TrustPulse-kotisivu

Kuten OptinMonster, se on itse asiassa itsenäinen SaaS-työkalu erillisen WordPress-laajennuksen sijaan. Se sisältää kuitenkin WordPress.org-laajennuksen, joka auttaa sinua integroimaan TrustPulsen WordPress-sivustoosi.

TrustPulse auttaa sinua näyttämään reaaliaikaisia ​​ilmoituksia sivustollasi, kun ihmiset suorittavat tiettyjä toimintoja, kuten tekevät ostoksia, tilaavat sähköpostiluettelosi ja paljon muuta. Olet todennäköisesti nähnyt nämä aikaisemmin, koska tästä taktiikasta on tullut aika trendikäs.

Ajatuksena on, että näyttämällä nämä reaaliaikaiset ilmoitukset pystyt parantamaan muuntoprosenttiasi sosiaalisen näytön avulla ja pelkäämään kadottamista (FOMO).

Awesome Motive käyttää näitä ilmoituksia joillakin sen sivustoilla, joten näyttää siltä, ​​että strategia toimii heille hyvin. Näet esimerkiksi TrustPulse-ilmoitukset OptinMonster- ja SeedProd-verkkosivustoilla.

Muut ominaisuudet ja verkkosivustot

Katsotaanpa lopuksi nopea tuli muihin ominaisuuksiin, joita Awesome Motivella on:

 • IsItWP – tämä työkalu auttaa ihmisiä selvittämään, käyttääkö verkkosivusto WordPressiä vai ei. Syed hankki sen varhaisessa vaiheessa ja on sittemmin lisännyt blogiin, joka sijoittuu myös Googlessa melko hyvin.
 • Nameboy – verkkotunnusten generaattorityökalu, jonka Awesome Motive osti vuonna 2018. Alkuperäinen työkalu lanseerattiin jo vuonna 1999, joten se oli yksi vanhimmista verkkotunnusten tuottajista siellä.
 • Blog Tyrant – suosittu blogin blogi, jonka Awesome Motive osti alkuperäiseltä perustajalta vuonna 2018 ja käynnisti uudelleen vuonna 2019. Alkuperäinen blogi julkaistiin vuonna 2010.
 • Lisää otsikot ja alatunnisteet – tämä on 100% ilmainen laajennus WordPress.org-sivustossa, joka auttaa ihmisiä lisäämään koodinpätkät sivustonsa otsikkoon tai alatunnisteeseen. Se on aktiivinen yli 800 000 WordPress-sivustossa WordPress.orgin mukaan.
 • WP Mail SMTP – tämä on suosittu laajennus, joka auttaa lähettämään WordPress-sähköposteja SMTP: n kautta. Awesome Motive osti sen alkuperäiseltä kehittäjältä vuonna 2017, ja laajennusta käyttää yli miljoona WordPress-sivustoa, sanan WordPress.org mukaan.

WPBeginner -kasvunkehittäjärahasto

Awesome Motive -yrityksen luomien tai hankkimien kiinteistöjen lisäksi Syed perusti elokuussa 2018 myös WPBeginner -kasvunkiihdytinrahaston..

Tämän rahaston avulla Syed sitoutui sijoittamaan 100–500 000 dollaria “pieneen WordPress-keskittyneiden yritysten ryhmään”.

Syed havaitsi, että useimpien WordPress-yritysten ja perinteisten sijoituskorkojen tuottajayritysten koon välillä ei ole eroa. Toisin sanoen, vaikka jotkut WordPress-yritykset pystyivät käyttämään sijoitusta hyvään käyttöön, suuret pääomasijoitusrahastot eivät olleet kiinnostuneita siitä.

Rahainvestoinnin lisäksi Syed ja hänen tiiminsä lupasivat tarjota mentorointia auttaakseen WordPress-yrityksiä toteuttamaan hyviä prosesseja ja lisäämään kasvua.

Marraskuussa 2018 Syed julkisti ensimmäisen kierroksen yrityksiä, jotka sisälsivät joitain jo mainitsemistamme laajennuksista:

 • CaseProof – emoyhtiö kolmen laajennuksen takana: MemberPress, Pretty Links ja Affiliate Royale.
 • Valtavat muodot – lomakkeiden laajennus, joka on keskittynyt edistyneempiin käyttötarkoituksiin, kuten lomakkeiden näyttämiseen ja laskurien luomiseen. Tämä keskittyminen edistyneempiin sovelluksiin on syy siihen, miksi Syed oli mukava sijoittaa, vaikka Awesome Motivella oli jo WPForms.
 • SeedProd – jälleen tämä muuttui kokonaiseksi hankkimiseksi, ei pelkästään sijoitukseksi.

Kaikkiaan yli 90 erilaista yritystä hakeutui kiihdyttimeen, ja vain kolme teki leikkauksen.

Jos toteutusprosessi menee hyvin, Syed aikoo avata sovellukset uudelleen kiihdyttimeen joskus vuonna 2019. Hän punnitsee myös ajatusta perustaa inkubaattorirahasto siemeninvestointien tarjoamiseksi varhaisen vaiheen tuoteideoille.

WPBeginnerin historia: Kuinka se alkoi?

Nyt tiedät miten asiat ovat nyt, palatkaamme hiukan taaksepäin ja katsotaan WPBeginnerin alkuperää. Loppujen lopuksi WPBeginner on perusta ja sivusto, joka aloitti kaiken.

Syedin matka WordPressin kanssa alkoi vuonna 2008, ja hän julkaisi WPBeginnerin pian sen jälkeen vuonna 2009.

Tässä alkuperäinen malli aina heinäkuusta 2009:

Alkuperäinen WPBeginner-kotisivu vuonna 2009

Marraskuussa 2011 Syed julkaisi WPBeginner-version 3.0 (Syed päätti olla käynnistämättä 2.0: ta, koska hän ei ollut siitä tyytyväinen, minkä vuoksi se ohitti version). Tämä versio toi uuden mallin ja paremman integroinnin kuponkitoimintoihin.

Valitettavasti Archive.org ei poimi koko teeman muotoilua, mutta voit nähdä kuinka suuri muutos navigointijärjestelmään tapahtui pystysuuntaisen valikon kanssa sivulla:

WPBeginner-kotisivu vuonna 2011

Seuraava versio – versio 4.0 – julkaistiin pian kesäkuun 2012 jälkeen, koska Syed ei ollut tyytyväinen version 3.0 tuloksiin. Versio 4.0 lisäsi videoita ja oppaita sekä merkitsi muutosta suositun Genesis-kehyksen käyttämiseen teeman perustana.

Versio 4.0 toi myös takaisin tunnistettavan oranssin raidan yläosassa, jota WPBeginner käyttää edelleenkin:

WPBeginner-kotisivu vuonna 2012

WPBeginner säilytti tämän suunnittelun neljä vuotta, ennen kuin se julkaisi version 5.0 marraskuussa 2016. Versio 5.0 säilytti samat suunnittelun perusperiaatteet, vain uudenaikaisemmassa paketissa.

Vuonna 2019 WPBeginner käyttää edelleen samaa mallia – vaikkakin matkalla voisi aina olla versio 6.0!

Nykyinen WPBeginner-kotisivu vuonna 2019

WPBeginner vietti kymmenennen syntymäpäivänsä heinäkuussa 2019 antamalla yli 124 000 dollarin palkinnot.

Kuka on Syed Balkhi?

Olen maininnut Syed Balkhin paljon tässä vaiheessa, mutta en ole puhunut kovinkaan hänestä henkilönä. Viimeistelemme asiat katsomalla kaveria, joka on paljon näiden tuotteiden takana.

Syed syntyi Karachissa, Pakistanissa, mutta hänen perheensä muutti Yhdysvaltoihin, kun hän oli 12-vuotias.

Hän aloitti työskentelyn verkossa suunnilleen samaan aikaan ja löysi WordPressin pian sen jälkeen, kun hän päätti siirtää kaikki asiakassivustansa WordPressiin vuonna 2008.

Saatuaan kysynnän WordPressistä asiakkaiden kanssa, Syed julkaisi WPBeginnerin vuonna 2009, ja loput on historiaa.

Yllä esitettyjen liiketoimintapyrkimysten lisäksi Syed toimii myös Balkhi-säätiön puheenjohtajana, joka tarjoaa apurahoja ja on auttanut rakentamaan kouluja kehitysmaihin, kuten Kambodžaan ja Guatemalaan..

Syed lahjoitti myös wp.org-verkkotunnuksen WordPress-säätiölle vuonna 2016. Tätä ennen hän omisti verkkotunnuksen ja ohjasi sen uudelleen WPBeginnerille.

Ehkä kaikkein vaikuttavinta, Syed oli vain 28 kirjoittamishetkellä, joten hän on suorittanut tämän kaiken hyvissä ajoin ennen 30-vuotiaana saavuttamista. Jos teet matematiikan, se tarkoittaa, että hän käynnisti WPBeginnerin noin 18-vuotiaana..

Jos haluat olla yhteydessä Syediin, voit siirtyä hänen henkilökohtaiseen verkkosivustoonsa ja blogiin tai seurata häntä Twitterissä.

Syed ei kirjoita blogissaan niin usein, mutta hän julkaisee vuosittain yksityiskohtaiset vuosikatsausviestit, jotka ovat hienoa lukea, varsinkin jos olet kiinnostunut WordPressin liiketoiminnasta. Voit tarkistaa alla olevat viimeisimmät:

 • 2018
 • 2017
 • 2016

Voit oppia lisää Syedistä myös joissain näistä haastatteluista:

 • Syed Foundr-podcastissa
 • Syrsin haastattelussa Harsh @ ShoutMeLoud
 • Syed haastatteli Dan Martell

Viimeinkin Syed on myös käynyt vuosien varrella useita keskusteluja eri WordCampeissa, joita voit selata täällä.

Mikä on seuraava WPBeginnerille ja Awesome Motivelle?

Jos käytät WordPressiä, on vaikea uskoa, ettet ole jo ollut vuorovaikutuksessa verkkosivuston tai tuotteen kanssa WPBeginnerissä ja / tai Awesome Motivessa. Ja nopeiden yritysostojen ja tuotelanseerausten myötä molemmat jatkavat vain kasvuaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map