Les 7 millors alternatives de Mailchimp per a un màrqueting de correu electrònic simple i eficaç (2020)

Ofertes de WordPress


Mailchimp és una de les eines de màrqueting de correu electrònic més conegudes disponibles: s’oferia alguns dels serveis de butlletins de màxima qualitat al voltant, i la seva eina de butlletí inclou encara una àmplia selecció de funcions professionals. Durant molts anys, els seus plans gratuïts i de baix cost la van convertir en una de les millors opcions per a petites i mitjanes empreses. Llavors, per què moltes persones busquen alternatives de Mailchimp??

La resposta es presenta en dos canvis importants que Mailchimp va fer el 2019. Primer, va impulsar convertir-se en una eina de màrqueting de servei complet, amb un pla de preus totalment nou. En segon lloc, va publicar els Termes de servei nous. Aquests nous termes estableixen que els comptes ara es cobraran en funció de tota la seva audiència, inclosos contactes subscrits, no subscrits i transaccionals. Això influeix artificialment el nombre de contactes que teniu i, al seu torn, el preu que pagueu per Mailchimp.

El pitjor de tot, no hi ha cap advertiment avançat sobre aquest canvi als clients existents. Mailchimp només va notificar als clients els canvis un cop realitzats. A més, el correu electrònic que van enviar per notificar a la gent els canvis en els termes del servei era genèric i no destacava el que més concerneix a les parts. Molts usuaris de Mailchimp, inclòs jo mateix, es van assabentar dels detalls que no eren de Mailchimp, sinó de tercers. En el meu cas, això va crear una manca de confiança que em va inspirar a fer una ullada més a fons a les alternatives de Mailchimp. Al cap i a la fi, si l’empresa realitza aquests canvis sense previ avís, qui sap què més pot canviar sense previ avís?

Mailchimp també té estrictes limitacions sobre el contingut que les persones poden enviar mitjançant la plataforma, rebutjant treballar amb empreses que ofereixen productes, serveis o continguts que consideri d’alt risc. La majoria d’elements de la llista són coses que potser espereu, com ara serveis d’acompanyament i cites, però també prohibeix a les empreses que “treballin des de casa, guanyin diners en línia i continguts de la generació líder”. Aquesta àmplia terminologia inclou nombrosos tipus de contingut, inclòs gran part del contingut que produïm aquí mateix a WinningWP.

Per tant, si voleu canviar de Mailchimp o comenceu amb el màrqueting per correu electrònic i voleu mirar les millors opcions que hi ha, consulteu la nostra guia sobre les millors alternatives de Mailchimp actualment disponibles.

Com escollim les millors alternatives de Mailchimp

Durant molts anys, els propietaris de petites empreses i els nous empresaris han confiat en el pla gratuït de Mailchimp i els plans de preus assequibles. Ens hem decidit centrar-nos en eines de màrqueting per correu electrònic amb plans premium i gratuïts de baix cost per continuar atenent aquestes necessitats.

Les millors alternatives de Mailchimp també ofereixen diverses de les mateixes funcions que Mailchimp:

 • Segmentació – Això us permet desglossar la llista en grups precisos. Per exemple, potser voldreu dividir la vostra llista en persones que han comprat un article específic i persones que no ho han fet. A continuació, podeu crear una campanya de màrqueting per a aquest producte i enviar-la només a persones d’aquest darrer grup.
 • Prova A / B – La prova A / B us permet provar les variacions d’un butlletí específic abans d’enviar-lo. Per exemple, podeu col·locar una imatge per sobre del text en una versió i situar la mateixa imatge sota del text en una segona versió. Això us permet veure quin format funciona millor amb el vostre públic.
 • Automatització – Aquesta és la possibilitat de crear correus electrònics o una sèrie de correus electrònics que s’envien automàticament a la vostra audiència quan succeeixen determinats esdeveniments desencadenants. Per exemple, potser voldreu enviar un correu electrònic demanant als subscriptors com els podeu ajudar millor un mes després que s’inscriguin al vostre butlletí de notícies..
 • Analytics – Igual que les analítiques de llocs web, les analítiques de correu electrònic ofereixen dades sobre els criteris demogràfics i de comportament de la vostra audiència. Com a mínim, voleu saber quantes persones obren els vostres correus i quantes persones fan clic a cada enllaç. També vol fer el seguiment de les tarifes de subscripció i subscripció.
 • Formulari de registre personalitzat – Hauríeu de poder dissenyar els vostres formularis de registre per reflectir la vostra marca. També heu de ser capaços de triar la informació que els subscriptors han de proporcionar al registre.
 • Personalització – Això us permet utilitzar informació sobre els vostres subscriptors per personalitzar el contingut. Tècnicament, la segmentació és una forma de personalització, però als efectes d’aquest article la personalització es refereix específicament a la capacitat de personalitzar el contingut amb els noms dels subscriptors.
 • Nombre gran de subscriptors – Els plans del butlletí són més econòmics a mesura que el nombre de subscriptors creix. Voleu assegurar-vos que el pla base del servei de butlletí amb què voleu treballar us proporciona molt espai per créixer.

Per a aquesta guia, hem escollit només presentar alternatives de Mailchimp que ofereixen tots els avantatges enumerats anteriorment.

Millors alternatives de Mailchimp

1. SendinBlue

SendInBlue

SendinBlue és una de les millors eines de butlletí de notícies de correu electrònic que hi ha al voltant i, la millor part és que podeu accedir a gairebé totes les seves funcions amb el pla gratuït. Inclou campanyes automatitzades, segmentació avançada, proves d’A / B i accés complet a la seva biblioteca de plantilles de correu electrònic. Fins i tot podeu tenir un nombre il·limitat de contactes sense pagar un centenari.

Les eines de màrqueting de correu electrònic proporcionades per SendinBlue també estan connectades a les seves eines CRM, cosa que permet gestionar fàcilment totes les interaccions dels vostres clients en un sol lloc.

L’únic inconvenient potencial de SendinBlue és que quan supereu els 2.000 clients a qui teniu permís d’enviar correus electrònics automatitzats, les coses seran cares. Si voleu enviar campanyes automatitzades a més de 2.000 persones, haureu de pagar 25 dòlars al mes.

Pla gratuït: Sí, contactes il·limitats (fins a 2.000 contactes per a fluxos de treball d’automatització de màrqueting) i fins a 300 correus electrònics al mes.

Gamma de preus: Gratuït, 25 dòlars al mes, 39 dòlars al mes o 66 dòlars al mes.

A qui s’adreça aquesta opció: SendinBlue és una opció ideal per a petites empreses que pretenen quedar-se petites i volen eines de màrqueting de correu electrònic lliures, però robustes. També recomanem SendinBlue per a empreses més establertes que vulguin eines de butlletí de correu electrònic integrades amb CRM i tinguin el pressupost per mantenir un pla premium.

2. MailerLite

Mailer-Lite

MailerLite és una eina de butlletí fàcil d’utilitzar, amb un pla de plans robust. Els usuaris gratuïts poden enviar campanyes de màrqueting automatitzades, utilitzar la segmentació per crear campanyes més orientades i descobrir el potencial de tots els missatges de correu electrònic amb proves A / B. També us facilita la creació d’enquestes als vostres correus electrònics.

MailerLite també es pot integrar amb nombroses plataformes de llocs web i eines de màrqueting, incloses WordPress i WooCommerce.

D’altra banda, manca una mica de funcionalitat avançada, fins i tot a nivell premium. La capacitat de personalitzar contingut i crear fluxos de treball automatitzats és limitada. La seva biblioteca de plantilles de correu electrònic també és petita si es compara amb les altres opcions d’aquesta llista.

Pla gratuït: Sí, fins a mil contactes o 12.000 correus electrònics al mes.

Gamma de preus: Gratuït, 10 dòlars al mes, 15 dòlars al mes, 30 dòlars al mes o 50 dòlars al mes.

A qui s’adreça aquesta opció: MailerLite és una de les millors alternatives de Mailchimp per a empreses amb un pressupost mínim i unes necessitats senzilles de màrqueting per correu electrònic. Si voleu crear una àmplia col·lecció de viatges automatitzats de clients, potser voldreu considerar altres opcions d’aquesta llista.

3. Moosend

Moosend

Moosend és una altra plataforma de màrqueting per correu electrònic amb un pla gratuït d’alta qualitat. Les empreses amb menys de mil subscriptors poden enviar correus electrònics il·limitats, crear fluxos de treball automatitzats, utilitzar segmentacions avançades per orientar les seves campanyes i provar A / B cada correu electrònic abans d’enviar-les. També ofereix plantilles per a fluxos de treball automatitzats, facilitant l’automatització, fins i tot per a algú que no hagi enviat mai una campanya de correu electrònic abans.

Igual que MailerLite, Moosend també ofereix integracions amb diverses eines, incloses WordPress i WooCommerce.

L’únic inconvenient real de Moosend és l’opció limitada per als formularis d’inscripció. La plataforma no us permet crear finestres emergents opcionals, només formularis HTML.

Pla gratuït: Sí, correus electrònics il·limitats per a un màxim de mil subscriptors.

Gamma de preus: Els plans pagats comencen a partir de 10 dòlars mensuals per mil a 2.000 subscriptors i passen fins a 3.650 dòlars al mes per 801.000 a un milió de subscriptors. Moosend també ofereix una opció de pagament, que us permet comprar “crèdits”. Cada crèdit és igual a un correu electrònic que podeu enviar.

A qui va dirigit aquest pla: Moosend és una de les millors alternatives de Mailchimp al voltant, especialment per a petites empreses. Podeu accedir a gairebé totes les seves funcions en el pla gratuït i el cost augmenta a un preu raonable.

4. GetResponse

GetResponse“>

GetResponse no ofereix un pla gratuït, però ofereix algunes de les millors funcions avançades disponibles de qualsevol alternativa de Mailchimp. Juntament amb les funcions habituals, com ara la segmentació i les proves A / B, GetResponse ofereix embuts de venda i fins i tot la possibilitat de vendre productes electrònics directament des del vostre butlletí. També proporciona algunes de les opcions d’automatització més avançades al voltant, amb una àmplia gamma d’activadors per a campanyes orientades.

A nivells més alts, GetResponse us permet organitzar seminaris web i treballar amb membres de l’equip per coordinar les vostres campanyes.

L’estructura del pla GetResponse també és una mica diferent. La majoria de proveïdors de butlletins us permeten pagar per un pla de preus elevats amb un petit butlletí, però automàticament arribaran a la vostra butlleta de notícies a un nivell més alt quan el nombre de subscriptors arribi a un punt determinat. Això significa que obtindràs automàticament qualsevol funcionalitat addicional que inclogui el pla de nivell superior.

GetResponse, d’altra banda, ajusta el cost en funció del recompte de subscriptors sense ajustar el vostre pla. Això vol dir que si comenceu amb un miler de subscriptors i arribeu a 2.000 subscriptors, no guanyareu cap funció addicional, però pagareu més. La diferència de costos entre plans continua sent la mateixa, independentment de la mida de la llista.

Pla gratuït: No.

Gamma de preus: 15 $ al mes a 1.199 $ al mes. Mesureu la tarifa per al vostre públic.

A qui s’adreça aquesta opció: Si voleu la possibilitat de crear nombroses i complexes campanyes automatitzades, opcions multimèdia i la possibilitat de vendre productes en línia directament des de la vostra llista de correu, GetResponse és l’eina que necessiteu.

5. Monitor de campanya

Monitor de campanya

El monitor de campanyes és una eina excel·lent que és molt fàcil d’utilitzar. Ofereix algunes de les plantilles de correu electrònic més atractives que podeu trobar. Aquestes plantilles es poden personalitzar fàcilment amb l’editor d’arrossegar i deixar anar, que utilitza una interfície més intuïtiva que molts dels competidors del Monitor de Campanya..

Tots els plans del Monitor de campanyes també inclouen proves A / B, previsualitzacions de correu electrònic per a ordinadors i mòbils, campanyes de goteig, resposta automàtica, analítica avançada i gestió avançada de llistes. Igual que l’editor, aquestes eines estan dissenyades tenint en compte l’inici de màrqueting. El propi Monitor de campanya també es pot integrar amb diverses eines que els clients ja coneixen, com WordPress i Shopify.

Malauradament, Campaign Monitor utilitza el mateix model de preus que GetResponse, i és encara més car. El pla bàsic comença a partir de 9 dòlars al mes per a 500 subscriptors, però creix fins a 39 dòlars quan arribes a mil seguidors. Per a una eina que no proporciona el mateix nivell de funcionalitats avançades que GetResponse o SendinBlue, és una quantitat important de diners.

Pla gratuït: No.

Gamma de preus: 9 $ al mes a 1.249 $ al mes. També hi ha un pla de pagament lliure que cobra una taxa base de 7 dòlars per campanya o 1,4 dòlars per correu electrònic enviat.

A qui s’adreça aquesta opció: Si teniu un pressupost important per assolir el creixement i la vostra principal preocupació és la facilitat d’ús, el Monitor de Campanya és una de les millors alternatives de Mailchimp a considerar.

6. AWeber

AWeber

AWeber és un dels noms més antics i respectats en el màrqueting per correu electrònic. Tots els seus plans permeten als usuaris enviar correus electrònics il·limitats, crear viatges automatitzats de clients, utilitzar segmentacions avançades per orientar les seves campanyes i accedir a analítiques detallades. Els usuaris també accedeixen a més de 700 plantilles de correu electrònic i 6.000 imatges d’imatges.

AWeber també ofereix desenes d’integracions amb eines com WordPress, WooCommerce, Shopify i PayPal. Fins i tot té un complement AWeber per a WordPress que simplifica el procés de creixement dels teus subscriptors.

Hi ha dos inconvenients menors a AWeber. Primer, moltes de les plantilles estan obsoletes, de manera que potser haureu de buscar una estona abans de trobar-ne una. En segon lloc, és impossible incloure o excloure diversos segments de la vostra llista d’un butlletí.

Pla gratuït: No.

Gamma de preus: 19 dòlars al mes, 29 dòlars al mes, 49 $ al mes, 69 $ al mes o 149 dòlars al mes. Cal tenir un pressupost personalitzat per a llistes amb més de 250.000 subscriptors.

A qui s’adreça aquesta opció: AWeber és ideal per a propietaris d’empreses que desitgen la màxima flexibilitat de la seva plataforma de màrqueting de correu electrònic.

7. Contacte constant

Contacte constant

Constant Contact és un altre nom antic del món del màrqueting per correu electrònic, fundat el 1995. Constant Contact ofereix un gran nombre de funcions, incloent el disseny de cupons just dins dels vostres butlletins i la possibilitat d’acceptar donacions per correu electrònic. També hi trobareu centenars de plantilles de correu electrònic i un creador de correu electrònic arrossegable i de gran qualitat.

Constant Contact també ofereix més que correu electrònic. El seu creador de llocs web gratuït et permet crear un lloc dinàmic en pocs minuts, inclosa una botiga en línia gratuïta amb fins a tres productes. Els plans d’allotjament també són força assequibles, a partir de 6 £ al mes.

Malauradament, Constant Contact està limitat d’algunes maneres força significatives. La seva automatització no permet l’ús de disparadors d’esdeveniments ni d’altres funcions avançades. La capacitat de personalització dels formularis d’activació també és molt reduïda.

Pla gratuït: No (prova gratuïta de 60 dies disponible).

Gamma de preus: El pla bàsic de contacte constant comença a partir de 20 dòlars mensuals per a 500 subscriptors i puja fins a 225 dòlars al mes per entre 15.000 i 25.000 subscriptors. Es necessiten pressupostos especials per a llistes més grans.

A qui s’adreça aquesta opció: El contacte constant pot ser una “confiança antiga”, però no és realment una de les millors alternatives de Mailchimp al mercat actual. Tanmateix, si busqueu una solució que inclogui allotjament web, pot ser que Constant Contact us ajudi.

Pensaments finals

Canviar a una nova eina de màrqueting de correu electrònic pot ser una perspectiva desconcertant, però no ho ha de ser. Un cop entengueu les alternatives de Mailchimp disponibles, podeu prendre una decisió detallada sobre el que és millor per al vostre negoci.

No esteu segur del que us convé més? Seguiu aquestes directrius:

 • Utilitzeu SendinBlue si ets una petita empresa que espera complir-se amb el pla de sempre, ja que aquest pla gratuït permet el major nombre de contactes. SendinBlue també és una opció fantàstica si voleu fer tota la gestió de la vostra relació amb els clients en un mateix lloc.
 • Trieu MailerLite si voleu alguna cosa senzilla que s’integra amb totes les eines de màrqueting que ja utilitzeu.
 • Utilitzeu Moosend si voleu un pla gratuït d’alta qualitat que es converteixi en un pla altament assequible quan superi el miler de subscriptors.
 • Trieu GetResponse si voleu incorporar contingut multimèdia directament a les vostres campanyes de màrqueting per correu electrònic, aculleu seminaris web i creeu una extensa col·lecció de campanyes automatitzades.
 • Utilitzeu el Monitor de campanya si teniu un espai important per al màrqueting de correu electrònic al vostre pressupost i voleu treballar només amb les plantilles de correu electrònic més boniques.
 • Trieu AWeber si voleu maximitzar la vostra capacitat per personalitzar l’aparició dels vostres correus.
 • Utilitzeu Contacte constant si teniu un espai important per al màrqueting de correu electrònic al vostre pressupost i voleu gestionar el correu electrònic i el lloc web al mateix lloc.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map