WP Engine Affiliate Program – Overzicht, voors, tegens en tips …


Als het gaat om online geld verdienen, zijn er verschillende manieren om dit te doen. Een van de meest voor de hand liggende is natuurlijk via affiliate marketing – en in de wereld van affiliate marketing zijn er maar weinig producten en diensten die zo lucratief zijn als webhosting … en in de wereld van webhosting zijn er maar weinig bedrijven die betalen als veel als WP Engine.

WP Engine (een van de eerste pioniers op het gebied van gespecialiseerde WordPress-hosting) heeft een ongeëvenaard niveau van groei gekend. Dit is geen klein deel dankzij hun voortdurende streven om klanten een serviceniveau te bieden dat veel hoger is dan wat eerder van een webhost werd verwacht. In combinatie met geweldige marketing, substantiële vroege investeringen en een schijnbaar eindeloze stroom mensen die het gedoe van het gedoe met het onderhouden van hun hosting willen verlichten, heeft WP Engine ervoor gezorgd dat steeds meer mensen kunnen profiteren van de voordelen van hun diensten.

Dit alles heeft hen ook in staat gesteld de commissies voor hun partnerprogramma te verhogen tot een verbluffende $ 200 + per aanmelding!

Laten we eens kijken naar het officiële WP Engine-partnerprogramma om te zien wat het biedt en wat het onderscheidt:

Commissies van WP Engine Affiliate Program

In tegenstelling tot de meeste standaard partnerprogramma’s voor gedeelde webhosting, biedt WP Engine interessant verschillende commissies, afhankelijk van het serviceniveau dat de klant die u aanmeldt, kiest. Hun standaarduitbetaling is $ 200 (zoals hierboven vermeld), maar dit is niet de limiet van de commissies die u kunt verdienen. Als klanten zich aanmelden voor iets anders dan het meest elementaire plan van WP Engine, ontvangt u 100% van de betaling van de eerste maand – dit betekent dat u als aangeslotene aanzienlijk meer dan $ 200 per aanmelding verdient. Bovendien zal WP Engine op het moment van schrijven ook bepaalde bonuscommissies betalen aan partners die meerdere klanten per maand doorverwijzen (meer hierover hieronder).

Voors en tegens

De meeste hiervan – maar zeker niet allemaal – zullen relatief voor de hand liggen, maar hier volgt een korte samenvatting van de belangrijkste voor- en nadelen van het programma:

Voordelen:

 • U raadt een service aan die echt geweldig is. Als je het goed doet, zal je publiek er dol op zijn, zoals affiliate marketing zou moeten zijn! Win-win!
 • Grote uitbetalingen – Zoals eerder vermeld, betaalt WP Engine standaardcommissies $ 200 tot $ 249, die behoren tot de hoogste in de branche. Bovendien heb ik de diensten van WP Engine persoonlijk aanbevolen aan een zeer groot bedrijf op ondernemingsniveau en kreeg daarom een ​​absoluut geweldige (en uiterst verrassende) commissie van $ 1200. Ik weet het … Wowzers. Ik weet niet zeker of dit soort monstercommissies voor iedereen toegankelijk zijn, maar laten we wel wezen: het is niet elke dag dat dergelijke kansen zich voordoen.
 • Maandelijkse betalingen en geweldige retentiepercentages voor klanten – Met een minimale uitbetalingslimiet van $ 50, wordt u betaald, zelfs als het u maar één keer lukt om één verkoop te genereren!
 • U gebruikt via ShareASale een betrouwbaar, betrouwbaar en gerenommeerd extern partnersysteem, met veel statistieken en informatie over welke pagina’s uw commissies daadwerkelijk genereren. Dit is echt waardevolle informatie!
 • Hoewel de details meestal niet overdreven openbaar worden gemaakt, betaalt WP Engine af en toe extra – en mogelijk heel large – bonussen voor partners die meerdere klanten per maand aanmelden. Zie hun ShareASale merchant listing-pagina voor de details.
 • Een van de grootste voordelen is dat het partnerprogramma van WP Engine een tweeledig systeem heeft. Dit geeft je een verder $ 50 uitbetaling voor elke aanmelding die wordt toegeschreven aan iemand die zich aanvankelijk heeft aangemeld bij WP Engine via een van uw links. Meer informatie
 • Cookies die niet verlopen – u kunt nog steeds commissies ontvangen, zelfs als de klanten die u doorgeeft er maanden over doen om te beslissen!
 • WP Engine biedt vaak bepaalde partners hun eigen aangepaste bestemmingspagina’s aan – misschien een kleine aanraking, maar eentje die mogelijk een behoorlijk groot verschil kan maken als het gaat om conversies!
 • Af en toe seizoensgebonden promoties – Kom Kerstmis, Nieuwjaar of Black Friday (plus hier en daar een paar andere feestdagen), WP Engine biedt een aantal ongelooflijke kortingsbonnen en algemene deals. Als je de capaciteit hebt om veel van hun potentiële klanten in één klap te bereiken (bijvoorbeeld via een e-mailnieuwsbrief), zijn er een paar extra mogelijkheden om die belangrijke opdrachten het hele jaar door te maken!
 • WP Engine biedt een groot aantal prachtig ontworpen, split-geteste banners (zoals degene die u vaak in de zijbalk van deze site ziet) in alle gebruikelijke formaten!

Nadelen:

 • Beperkt publiek – WP Engine-hosting is niet goedkoop. De meerderheid van de mensen met kleine persoonlijke of niet-zakelijke sites zal het gewoon niet waarderen om zoveel te betalen voor hosting – en dat hoeft ook niet! De enige mensen die u WP Engine zou moeten aanbevelen, zijn de mensen die er echt van zullen profiteren. Opmerking: als u nog niet zeker bent van de voordelen van managed WordPress-hosting of wanneer het geschikt is voor de website, bekijk dan een eerder artikel dat we over precies dat onderwerp hebben geschreven.

Hoe gemakkelijk is het om te promoten?

Zoals bij elk product of dienst waarbij u bent aangesloten, hangt het precies af hoe gemakkelijk het is om reclame te maken, afhankelijk van de relevantie van het product of de dienst voor uw publiek, de grootte van ons publiek en hoeveel moeite u doet om het te promoten! Dat gezegd hebbende, als een groot deel van uw publiek WordPress gebruikt en mogelijk op zoek is naar een upgrade van hun hosting, dan zult u waarschijnlijk merken dat WP Engine een van de meest conversieprogramma’s is die er zijn!

Aan de slag

Neem de tijd om te evalueren of WP Engine een service is die uw publiek zal waarderen; Zo ja, lees hun servicevoorwaarden, meld u aan en probeer het eens. Hopelijk heb je nu een goed begrip van wat er bij komt kijken en waar je moet beginnen, maar als je nog steeds niet zeker weet waar je moet beginnen, neem dan gerust rechtstreeks contact op met WP Engine en vraag het. Mijn ervaring is dat ze bijna altijd graag helpen en dat ze vaak zo vriendelijk zijn om je een aantal uitstekende nieuwe promotie-ideeën te geven!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map