Fàcil Htaccess – Opinió de llibres

htaccess facilitat


Tot i que la majoria dels usuaris de WordPress probablement no saben de la seva existència, el fitxer htaccess és una eina que coneix a qualsevol i a qualsevol que gestioni la seva pròpia instal·lació de WordPress. Es pot dir que .htaccess fàcil, escrit pel guru de WordPress, Jeff Starr (coautor de Digging into WordPress), pot ser que no sigui un llibre específicament sobre l’ús de htaccess amb WordPress (tot i que té un capítol complet de 22 pàgines dedicat exactament a això * ), però, quan es tracta de trobar un recurs sòlid per comprendre (i implementar) aquesta eina especialment útil (per a llocs web alimentats per WordPress o d’una altra manera, bàsicament qualsevol tipus de lloc web que funciona amb Apache no hi ha probablement cap recurs per a principiants millor, més ampli per aquí, anem a fer una ullada …

De què tracta?

A partir dels conceptes bàsics (què és l’arxiu htaccess, com funciona i com s’implementa), .htaccess ha facilitat l’objectiu de ser un guia única per guiar tot allò htaccess per a qualsevol persona que desitgi implementar una àmplia gamma d’accessoris. funcionalitat: des d’optimitzar el rendiment (permetre la compressió, el control de caché, etc.) a millorar SEO (redirigir enllaços trencats, netejar enllaços maliciosos, etc.) i reforçar la seguretat (desactivar les visualitzacions de directoris, prevenir la connexió directa, controlar l’accés IP, etc, etc) * *.

És bo??

Intentar treure algú dels fonaments bàsics d’hacaccess (un tema que molts novells de WordPress consideren d’alguna manera místic i, fins i tot, molts experts de la indústria solen desaprofitar) fins a un nivell on se sentin còmodes treballant amb maniobres relativament avançades d’haccessió és una Empresa massiva, una cosa que, estic encantada de dir, Jeff sembla que li ha posat el cor i l’ànima. Ben escrit i relativament detallat, des del primer moment, el llibre sembla haver estat elaborat amb rigor (per no dir-ne altament exactes) i conté un munt d’enllaços i referències absolutament a tot tipus de recursos addicionals rellevants per a l’accessibilitat (per a qualsevol persona que desitgi ampliar els seus coneixements encara més).

L’únic tema de “crítica” que intentaria argumentar és que, personalment, crec que es presenta un tema més que poc a l’hora de descarregar, carregar i visualitzar fitxers (com ara). El fitxer htaccess que, com molts sabran, gairebé sempre s’amaga de manera predeterminada) a l’ordinador, és a dir, aquest tipus d’informació senzilla (tot i que de vegades és una mica complicada d’implementar-la) es pot trobar per descomptat en línia sense ser massa. molt d’esforç (i molta gent que llegeix el llibre, sens dubte, ja serà conscient del tot com fer tot això, per descomptat).

Qui l’hauria de llegir?

Tal com indica la introducció del llibre, “.htaccess facilita és un llibre per a administradors, dissenyadors i desenvolupadors que hi ha a les trinxeres: persones que fan / editen llocs web impressionants cada dia”.

… als quals també he afegit qualsevol persona interessada en aprendre més sobre els fitxers htaccess i el que pot fer en general.

Conclusió

Conté més de 100 receptes seleccionades a l’htaccess que van des de la pràctica a l’extraordinària, es tracta d’un llibre per a qualsevol persona interessada a aprendre més coses sobre htaccess o / o utilitzar-lo per a un ventall gegant de diferents coses, incloses la redirecció de trànsit, la protecció de contrasenyes de directoris específics, optimitzant els motors de cerca, millorant la usabilitat i protegint els seus llocs contra scripts maliciosos.

Com ja hem comentat, .htaccess va facilitar l’objectiu de ser recursos propis per a totes les coses, i, en definitiva, hauria de dir una “gran missió realitzada”. Realment és un recurs fantàstic complet del qual vaig apostar el meu dòlar inferior, gairebé qualsevol persona que treballi amb llocs web (WordPress o d’altres maneres) en pugui treure’n profit d’una manera o altra. Al llarg de la lectura del llibre, em vaig trobar aturant-me en diversos punts per tornar a fer una segona ullada (de vegades un primer aspecte “adequat”) a alguns dels meus propis fitxers htaccess (a diversos llocs web) per entendre millor el que ja hi havia. allà i, potser més important, fer diverses edicions i millores d’inspiració fàcil .htaccess!

Veure el lloc web oficial

Descarregueu un capítol gratuït?

* incloent una plantilla d’inici de descàrrega descarregable per a htaccess creada específicament per utilitzar-la amb WordPress.

** … visualitzeu una taula de continguts?

*** Per a llibres sobre aprenentatge de WordPress en general, consulteu la prestatgeria WinningWP ***

Comprat? Ho heu fet servir? Pensaments?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me