WPMU DEV Review: Mitä he tarjoavat ja onko siihen liittymisen arvoinen?

WordPress-tarjoukset


WPMU DEV -jäsenet pääsevät vaikuttavaan valikoimaan korkealaatuisia WordPress-teemoja ja -laajennuksia – ainakin yrityksen markkinointimateriaalien mukaan. Paitsi, että myös jäsenet voivat käyttää 24/7 WordPress -verkkosivuston tukipalvelua ja erilaisia ​​opasvideoita ja verkkokursseja.

Mutta maksaako WPMU DEV -jäseneksi liittyminen hyvää sijoitusta? Ja ovatko heidän WordPress-työkalut ja -palvelut yhtä hyviä kuin miltä ne kuulostavat? Katsauksemme tavoitteena on vastata näihin kysymyksiin – ja tämän artikkelin loppuun mennessä sinulla olisi oltava kaikki tarvitsemasi tiedot päättääksesi, onko WPMU DEV -jäseneksi liittyminen sinulle oikea vaihtoehto.

Katsotaanpa…

WPMU DEV -pikakatsaus

WPMU Dev -kotisivu

WPMU DEV -portfolio sisältää heidän suositun blogin ja valikoiman ilmaisia ​​WordPress-laajennuksia. Se sisältää myös palkkioaiheisia teemoja ja yli sata premium-laajennusta, samoin kuin koulutussisältöä ja muita palveluita, jotka ovat saatavissa vain maksaville jäsenille. Yhtiö kuuluu samaan ryhmään kuin CampusPress ja Edublogs, ja kaikkia ylläpitää Incsub.

WPMU DEV -jäsenyyskatsausominaisuudet

CampusPress isännöi ja hallinnoi tuhansia WordPress-verkkosivustoja kouluille, korkeakouluille ja muille oppilaitoksille, Edublogs tarjoaa lukemattomia WordPress-blogeja opettajille ja opiskelijoille, ja WPMU DEV on työskennellyt yli 500 000 WordPress-käyttäjän kanssa. Ryhmällä on runsaasti WordPress-kokemuksia.

Vaikka WPMU DEV aloitti keskittymisen WordPress Multisite -palveluun – WordPressin ominaisuuteen, jota voidaan käyttää useiden sivustojen ja blogien verkoston luomiseen WordPressin yhdestä asennuksesta -, ne tarjoavat nyt myös laajennuksia ja teemoja tavallisille WordPress-verkkosivustoille ja blogeille..

WPMU DEV -katsaus: Jos sinusta tulee jäsen?

Auttaaksemme sinua päättämään, tarkastelemme heidän teemoja, valikoimaa heidän suosituimpia laajennuksia sekä muita jäsenten käytettävissä olevia palveluita ja resursseja. Joten, jos olet miettinyt, pitäisikö sinun tulla WPMU DEV -jäseneksi, olet tullut oikeaan paikkaan.

WPMU DEV -tuki ja -yhteisö

Pääset pian WordPress-laajennuksiin ja teemoihin. Mikä todella auttaa WPMU DEV: tä eristymään muista teema- ja liitännäiskerhoista, on heidän tuki, koulutus ja yhteisökomponentit. Näiden kohokohta on heidän ympäri vuorokauden tapahtuva live-chat-palvelu, jonka jäsenet voivat käyttää saadakseen apua WordPress-verkkosivustoihinsa.

WPMU DEV -keskustelupalvelu

WPMU DEV: n jäsenet voivat ottaa yhteyttä tukitiimiin 24 tuntia vuorokauden ympäri live chat -ominaisuuden kautta.

Voit silti avata tukilipun, jos haluat, mutta on hienoa tietää, että joku voi keskustella ympäri vuorokauden. Siellä on myös kiireisiä tukifoorumeita, joissa voit jakaa ongelmasi muiden jäsenten ja tukihenkilöstön kanssa.

WPMU DEV WordPress -tukivideot

Voit myös käyttää kirjastoa valkoisten tarrojen opetusvideoista sinulle ja asiakkaillesi.

WPMU DEV on tuottanut 40 opetusvideota, jotka kattavat kaikki WordPress-verkkosivuston hallinnan näkökohdat, mukaan lukien kojelaudan selaamisen, lisäosien asentamisen ja mediakirjaston käytön, jotta luetellaan vain muutama. Kaikilla videoilla on valkoiset etiketit ja ne näytetään ilman WPMU DEV -merkkiä, jotta käyttäjiäsi tai asiakkaitasi ei hämmennettäisi.

WPMU DEV Academy

Verkkokurssin rakenne

WPMU Dev Academy -kurssit sisältävät videoita, tekstiä, tietokilpailuja ja keskustelualueita.

WPMU DEV: n jäsenet pääsevät Akatemian kautta sarjaan WordPressiin liittyviä koulutuskursseja. WPMU DEV Academy -kurssit on suunniteltu auttamaan sinua hyödyntämään WordPressiä parhaalla mahdollisella tavalla:

 • WordPress-kehittäminen aloittelijoille
 • WordPress-kehitystyö väliaikaisille käyttäjille
 • Advanced WordPress -kehitys
 • JavaScript WordPress-kehittäjille
 • WordPress-uran mestarikurssi.

Kurssit käyttävät videoita, kirjoitettua sisältöä, tietokilpailuja ja keskustelualueita auttamaan sinua hallitsemaan opetettavia aiheita. Jos haluat parantaa WordPress-tietojasi ja -taitojasi, WPMU DEV Academy -kurssit ovat mukava lisä.

WPMU DEV -keskitin

Toinen WPMU DEV: n ominaisuus, joka erottaa sen kilpailusta, on napa. Kun olet liittynyt jäseneksi, voit rekisteröidä verkkosivustosi Hubin kautta ja saada sitten yleiskuvan niistä WPMU DEV -verkkosivuston keskikokoisella paneelilla..

Kuvakaappaus WPMU DEV Hubista

Keskittimen avulla voit hallita kaikkia verkkosivujasi WPMU DEV -sivuston jäsenpaneelisi kautta.

Keskittimen avulla voit nähdä yhdellä silmäyksellä, mitkä sivustosi näkökohdat tarvitsevat huomion. Voit nopeasti päivittää laajennuksia ja teemoja tarvitsematta käydä suoraan verkkosivustoillasi, tarkistaa varmuuskopioiden tilan ja seurata sivuston käytettävyyttä ja suorituskykyä. Jos sinulla on useita WordPress-verkkosivustoja tai huolehdit asiakassivustoista, Hub helpottaa niiden hallintaa.

WPMU DEV WordPress -teemat

Korjausohjelma WordPress Theme -näyttökuva

Korjausohjelma on WPMU DEV -yrityksen WordPress-teema palveluntarjoajille.

Upfront on WPMU DEV -kehys, johon kaikki heidän WordPress-teemansa perustuvat. Koska Upfront sisältää etusivun vetämällä ja pudottamalla -sivun rakennustyökalun, kaikki WPMU DEV: n kahdeksan teemaa sisältävät myös yhden.

Spirit-teema WPMU DEV: ltä

Spirit on täysimittainen portfolion teema, jolla voit mainostaa taitojasi ja palveluitasi verkossa.

Kahdeksan WPMU DEV -teemaa kattaa blogeja, yrityksiä, portfolioita, lehtiä ja luovia verkkosivustoja, ja heillä kaikilla on verkkokaupan tukea. Koska kaikkia teemoja voidaan helposti muokata Upfront-rakennustyökalun tai WordPress Customizer -sovelluksen avulla, sinun pitäisi pystyä luomaan projektillesi sopiva verkkosivusto.

Esimerkki etusivun rakennustyökalusta

Sen lisäksi, että WPMU DEV -teemat ovat saatavana erillisenä laajennuksena, ne sisältävät Upfront-vetämällä ja pudottamalla -sivunrakennustyökalun..

Upfront-rakennustyökalu on saatavana myös itsenäisenä laajennuksena, joka antaa sinulle mahdollisuuden luoda mukautettuja WordPress-verkkosivustoja. Lisätietoja saat tutustumalla Upfront-rakennusyrityksen online-esittelyyn.

WPMU DEV WordPress -laajennukset

Kuten mainittiin, kun sinusta tulee WPMU DEV -jäsen, saat pääsyn yli sataan premium WordPress-laajennukseen. WPMU DEV -laajennuskirjasto kattaa kaiken verkkosivustojen hallinnasta, verkkomarkkinoinnista, sisällön julkaisemisesta ja sivun suunnittelusta suorituskykyyn ja hakukoneiden optimointiin. Jos kirjaudut WPMU DEV -sovellukseen, sinun ei ehkä tarvitse ostaa uutta laajennusta uudestaan.

Tässä on katsaus joihinkin vaikuttavimpiin WordPress-laajennuksiin, joita WPMU DEV-jäsenet saavat.

Snapshot Pro – WordPress-varmuuskopiolaajennus

Varmuuskopioi WordPress-verkkosivustosi Snapshot-sovelluksella

Snapshot Pro on erittäin käyttäjäystävällinen WordPress-varmuuskopiolaajennus.

Snapshot Pro tekee WordPress-verkkosivustosi varmuuskopioinnin aloittamisesta helppoa. Varmuuskopioita voidaan luoda pyynnöstä tai automatisoidusti mukautetun aikataulun mukaan. Tärkeää on, että varmuuskopioiden palauttaminen on yhtä yksinkertaista kuin niiden luominen.

Luo varmuuskopiointiohjelma tilannevedoksen avulla

Luo mukautettu aikataulu helposti automaattisille varmuuskopioille Snapshot Pro -sovelluksella.

Snapshot Pron tärkeimmät ominaisuudet:

 • Mahdollisuus luoda automaattinen mukautettu varmuuskopiointiaikataulu.
 • Yhden napsautuksen varmuuskopion luonti- ja palautusominaisuudet.
 • Kyky siirtää WordPress-verkkosivustoja isännästä toiseen.
 • Mahdollisuus viedä varmuuskopiotiedostoja Dropboxiin, Google Driveen, Amazon S3: een ja WPMU DEV Cloudiin.
 • Mahdollisuus siirtää varmuuskopiotiedostot automaattisesti SFTP / FTP-paikkoihin.

Snapshot Pro on ihanteellinen muille kuin teknisille verkkosivustojen omistajille, jotka haluavat vain painaa muutamia painikkeita ja toteuttaa säännöllisen varmuuskopiointiaikataulun, ja myös energian käyttäjille, jotka tarvitsevat enemmän hallintaa niiden varmuuskopioiden toiminnasta..

Lisätietoja

Hustle – Lead Generation -laajennus

Kuvakaappaus Hustle-laajennusmoduuleista

Hustlen avulla voit näyttää vierailijoille tarjouksia monella eri tavalla.

Hustle antaa sinulle mahdollisuuden luoda mukautettuja ponnahdusikkunoita ja muun tyyppistä sisältöä tarjousten näyttämiseen verkkosivustollasi. Nämä tarjoukset voivat sisältää kutsun liittyä sähköpostisi uutiskirjeeseen, seurata sinua sosiaalisessa mediassa, jakaa sisältöäsi verkossa tai tutustua tiettyyn sivustoosi.

Luo mukautettuja ponnahdusikkunoita ja optin-lomakkeita Hustle-suunnittelijan avulla.

Luo mukautettuja ponnahdusikkunoita, dioja ja sisällönäyttöjä Hustle-suunnittelijan avulla.

Intuitiivisen sisällöntuottajan ansiosta voit helposti suunnitella yleisöllesi oikean tyyppiset lomakkeet. Yksityiskohtaiset valinnat ja hallintalaitteet varmistavat, että ponnahdusikkunat, lisäosat ja kelluvat palkit toimivat haluamallasi tavalla.

Hustle pop-up trigger -vaihtoehdot

Valitse kilpailukykyisestä valintalaitteesta ponnahdusikkunoillesi ja viesteillesi.

Hustlen tärkeimmät ominaisuudet:

 • Kyky luoda ponnahdusikkunoita, kelluvia palkkeja, sisällön sisäisiä optiinilomakkeita ja mukautetun sisällön näyttöjä.
 • Täysin esitelty muotoilija intuitiivisella ja käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä.
 • Integrointi suosittuihin sähköpostimarkkinointipalveluihin ja sosiaalisen median verkkoihin.
 • Ponnahdusikkunoiden valinta, mukaan lukien poistumistarkoitus, aika, vieritys, napsautus ja mainoslohkon havaitseminen.
 • Kyky hallita, milloin ja missä dia- ja ponnahdusikkunat näkyvät.
 • Mahdollisuus tarkastella analyyttitietoja optiini-lomakkeidesi ja ponnahdusikkunoidesi suorituskyvystä.

Hustlessa on erittäin kilpailukykyinen ominaisuusjoukko, joka tekee siitä hyvän vaihtoehdon laajennuksille, kuten OptinMonster, Thrive Leads tai Bloom.

Lisätietoja

WP Smush Pro – Kuvan optimointi ja pakkaamislaajennus

Nopeammat latausajat voivat lisätä verkkosivustojen muuntoprosentteja, auttaa hakukoneoptimoinnissa ja tarjota ystävällisemmän käyttökokemuksen. Yksi syy hitaisiin latausaikoihin on huonosti optimoidut kuvat – ongelma WP Smush Pro rakennettiin voittamaan.

Tilastot, jotka osoittavat, kuinka WP Smush on pakattu kuvia

WP Smush Pro voi pakkaa ja optimoida kuvia automaattisesti kuvan laatuun tinkimättä.

WP Smush Pron tärkeimmät ominaisuudet:

 • Mahdollisuus pakkaa kuvia jopa 10x enemmän kuin tavallinen hienonnus, melkein ilman näkyvää laadun heikkenemistä.
 • Mahdollisuus ottaa automaattinen kuvan optimointi lähetyksessä.
 • Kyky optimoida joukkoon olemassa olevia kuvia.
 • Mahdollisuus valita häviöttömän ja häviöllisen pakkaustilan välillä.
 • Kuvan koon muuttamis- ja skaalaustyökalut.
 • Kyky palauttaa nopeasti alkuperäiset kuvatiedostot.

WP Smush Pro on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat optimoida kuviaan heikentämättä niitä, samoin kuin niille, jotka haluavat uhrata kuvan laatua vastineeksi suurista nopeuden parannuksista.

Lisätietoja

Hummingbird Pro – Suorituskyvyn optimoinnin laajennus

Kolibrin verkkosivuston suorituskykyanalyysikertomus

Hummingbird testaa verkkosivustosi ja auttaa sinua korjaamaan kaikki suorituskykyyn vaikuttavat ongelmat.

Aktivoittuaan tämän laajennuksen, Hummingbird Pro testaa verkkosivustosi löytääksesi alueita, joilla voidaan toimia latausaikojen parantamiseksi. Tämän jälkeen sinulle annetaan mahdollisuus korjata kaikki ongelmat Hummingbird-käyttöliittymän kautta.

Hummingbird Pron tärkeimmät ominaisuudet:

 • Kyky tuottaa verkkosivustojen suorituskykyraportteja parannusehdotuksineen.
 • Kyky suorittaa tehtäviä verkkosivuston suorituskyvyn parantamiseksi yhdellä napin painalluksella.
 • Mahdollisuus sallia selaimen välimuisti, minimointi ja GZIP-pakkaus.
 • Mahdollisuus seurata verkkosivuston suorituskykyä ja lähettää hälytyksiä, kun havaitaan seisokkeja ja hitaita latausaikoja.
 • Integrointi CloudFlaren ja WPMU DEV -sisällönjakeluverkon kanssa.

Hummingbird Pro on monipuolinen työkalu, joka ei vain korosta sitä, kuinka verkkosivustosi suorituskykyä voidaan parantaa, vaan myös helppo suorittaa tehtäviä, jotka voivat pidentää latausaikoja.

Lisätietoja

WP Defender – Suojauslaajennus

Suojausraportti Defender-laajennuksesta

Defender antaa sinulle nopean yleiskatsauksen sivustosi suojaustasoista.

WP Defender auttaa sinua tekemään verkkosivustosi mahdollisimman suojattuna ja suojaamaan sitä hyökkäyksiltä. Heti kun laajennus on aktivoitu, opit kuinka suojattu sivustosi on ja mitä muuta voit tehdä pitääksesi sen turvassa. Jokaiselle tuotteelle on informatiivisia kuvauksia, joiden avulla ymmärrät ongelmat ja kuinka ne voidaan ratkaista.

Raportti Defender-laajennuksesta

WP Defender voi ongelmien korostamisen lisäksi myös auttaa korjaamaan tietoturvaongelmia.

WP Defenderin tärkeimmät ominaisuudet:

 • Kyky suorittaa ajoitettuja verkkosivustojen turvatarkistuksia.
 • Mahdollisuus luoda haavoittuvuusraportteja, jotka lähetetään sähköpostitse.
 • Turvallisuussuositukset sivustollesi.
 • Tarkastuslokin työkalu, joka seuraa sivustosi muutoksia.
 • IP-lukitukset suojaavat kirjautumisalueesi epäilyttäviltä toimilta.
 • Mahdollisuus tarkistaa onko sivustosi Google-mustalla listalla.

Hyvä suojauslaajennus on välttämätön kaikille WordPress-verkkosivustoille, ja WP Defender on varmasti tehokas työkalu.

Lisätietoja

WPMU DEV Dashboard – tilinhallintatyökalu

WPMU-kojelaudan laajennus

Kun olet asentanut Dashboard-laajennuksen, voit etsiä ja asentaa laajennuksia ja teemoja WPMU DEV -sovelluksesta suoraan WordPress-hallintapaneelista.

Kun olet aktivoinut WPMU DEV Dashboard -laajennuksen WordPress-verkkosivustollasi, voit nopeasti asentaa kaikki muut laajennukset ja teemat, jotka ovat saatavana osana jäsenyyttäsi. Kojelauta tarjoaa myös nopean tavan ottaa yhteyttä WPMU DEV -tukitiimiin.

Lisätietoja

Tämä on vain esimerkki WPMU DEV -jäsenten käytettävissä olevista sadasta plus WordPress-laajennuksesta. Voit tarkastella koko luetteloa täällä.

WPMU DEV-blogi ja Whip-uutiskirje

Blogi, joka julkaisee joka päivä uuden artikkelin, on todennäköisesti kuinka useimmat ihmiset löytävät WPMU DEV: n. Sisältää neuvoja, arvosteluja, opetusohjelmia ja viimeisimpiä uutisia WordPress-yhteisöltä, se on yksi vilkkaimmista WordPress-blogeista.

Uusimmat viestit WPMU DEV -blogista

WPMU DEV -blogi julkaisee tasaisen määrän WordPressiin liittyviä artikkeleita.

WPMU DEV: llä on blogin lisäksi myös sähköpostiuutiskirje, joka toimitetaan jäsenilleen kolme kertaa viikossa. Kattaa WordPress-ekosysteemin kaikki näkökohdat, The Whip on tehokas tapa pysyä ajan tasalla WordPressin viimeisimmästä kehityksestä.

WPMU Dev -jäsenhinnoittelu

Ainoa tapa päästä WPMU DEV: n kaupallisiin teemoihin, laajennuksiin ja muuhun premium-sisältöön ja palveluihin on liittyä jäseneksi ja maksaa 49 dollarin kuukausimaksu.

Kun olet jäsen, voit käyttää tuotteita niin monilla WordPress-verkkosivustoilla kuin haluat, mukaan lukien asiakassivustot. Jos peruutat jäsenyytesi, voit jatkaa minkä tahansa jo asennetun laajennuksen tai teeman käyttöä.

WPMU DEV -hinnoittelutiedot

WPMU DEV -jäsenyyden hinnoittelutiedot.

Saatavilla on 30 päivän ilmainen kokeiluversio, ja vaikka se vaatii maksutietojen antamista, sen avulla voit asentaa ja kokeilla kaikkia mukana olevia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi.

WPMU DEV -majoitustiedot

WPMU DEV tarjoaa WordPress-sivuston isännöinnin lisäpalveluna.

On syytä mainita, että vaikka WPMU DEV tarjoaa web-hosting-palveluita, se ei ole osa jäsenpakettia. Sen sijaan se on huippuluokan yrityksen hallinnoima isännöintipalvelu, jonka hinnat alkavat 1 000 dollaria kuukaudessa.

Lopulliset ajatukset

Kokeiltuaan WPMU DEV -laajennuksia ja teemoja olin todella vaikuttunut. Ensiluokkaiset liitännäiset ja teemat verrataan hyvin muualla saataviin vaihtoehtoihin.

Hub-ominaisuuden ja hallintapaneelin laajennuksen ansiosta useiden verkkosivustojen hallinta ja premium-laajennusten, teemojen ja tukipalvelun käyttö on erittäin yksinkertaista. Kaiken kaikkiaan WPMU DEV -jäsentuote on liukas ja hyvin suunniteltu.

Lyhyesti sanottuna WPMU DEV -jäsenyys on erittäin suositeltavaa, mutta onko sinun ilmoittautua vai ei, riippuu siitä, pystytkö perustelemaan 49 dollarin kuukausittaisen liittymismaksun.

Jos tarvitset vain teeman ja pari pluginia, voit todennäköisesti kuluttaa vähemmän ja päästä käsiksi vastaavaan ominaisuusjoukkoon muualla. On epätodennäköistä, että löydät saman tukitason, jonka WPMU DEV tarjoaa 24/7 live-chat-palvelun kautta, vaikka.

Jos haluat pääsyn laajaan laadukkaiden työkalujen kirjastoon, joka auttaa sinua rakentamaan ja hallitsemaan tehokkaita verkkosivustoja, vaikka sinulla on oltava tekemisiä vain yhden toimittajan kanssa, kannattaa tutustua WPMU DEV: n täyden käyttöoikeuden ilmaiseen kokeiluversioon ja nähdä miten pääset.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me