Viisi parasta WordPress-tarkistuslaajennusta

WordPress-tarjoukset


Tuote-, elokuva-, ravintola-arvosteluihin Internet on antanut kaikille äänen jakaa mielipiteensä melkein kaikesta. Tämän ansiosta arvostelut ovat tärkeä osa nykyaikaista elämää, ja runsaasti niitä on saatavana verkossa.

Koska niin monta arvostelua on vain hiiren napsautuksen päässä, useimmat meistä lukevat ne ennen minkäänlaista ostopäätöstä. Itse asiassa 88% meistä luottaa online-arvosteluihin enemmän kuin henkilökohtaisiin suosituksiin offline-tilassa.

Tällaisen online-arvosteluihin osoitetun uskottavuuden ansiosta niistä on paljon ansaittava rahaa, joten ei ole mikään ihme, että vuosien mittaan on laaja valikoima omistettuja verkkosivustoja – isojen nimisten sivustoista, kuten Rotten Tomatoes tai TripAdvisor niche-tytäryhtiö-sivustot.

Katso vain Amazon-puomi, jolla on paljon kiitoksia näkyvien asiakasarvostelujen onnistuneesta integroinnista.

Niin kauan kuin kapealla on tuotteita, sinulla on mahdollisuus kirjoittaa arvosteluja. Tämä tekee niistä ihanteellisia bloggaajille, jotka voivat kääntyä arvosteluihin, kun ne ovat kiinnostuneita viestiideoista. Niille teistä, jotka pitävät blogia ja jotka tarjoavat todella hyödyllistä sisältöä, sinun kannattaa varmistaa, että arvostelut näyttävät hyvältä. Tätä varten tarvitset omistetun toiminnallisuuden.

Kuten olet ehkä arvata, tämä on tämän viestin tarkoitus. Jaan viisi parasta WordPress-tarkistuslaajennusta, jonka avulla voit lisätä kauniita arvosteluja verkkosivustoosi. Nauttia!

WP Review Pro (29 dollaria)

WP Review Pro

Aloitan asiat yhdellä suosituimmista arvostelulaajennuksista: WP Review Pro. Tämä laajennus on saatavana MyThemeShopilta vain 29 dollarilla, hintaan sisältyy ympärivuotinen tuki vuodeksi.

Arviot näyttävät siisteiltä ja ammattimaisilta, ja herättävät CSS-animaatiot kommentoivat yleisöäsi välittömästi.

Nämä arvostelut ovat myös täysin muokattavissa. WP Review Pro tarjoaa täyden hallinnan värimaailmasi (rajoittamaton määrä värejä), tarkistusruudun koon ja perusteiden määrän. Voit näyttää arvostelujasi kiinteällä paikalla sivulla tai, jos haluat enemmän joustavuutta, voit sijoittaa ne tarvittaessa lyhytkoodilla.

WP Review Pro -näyttökuva

WP Review Pro tarjoaa myös neljä tarkistusjärjestelmää: tähti (/ 5), pisteet (/ 10), ympyrät (/ 100) tai prosenttimäärät (/ 100, tietysti!). Kokonaisarvio voidaan sijoittaa pikkukuviin, jotta kävijät löytävät helposti parhaiten arvioidut kohteet. Parantaaksesi navigointia edelleen, laajennus toimitetaan myös välilehdillä varustetulla widgetillä.

Lukijat voivat myös antaa mielipiteensä yhdellä napsautuksella, ja nämä käyttäjän arvostelut näkyvät arvostelukentän alareunassa. Tai, jos lukija haluaa jakaa ajatuksensa yksityiskohtaisemmin, hän voi jättää arvostelunsa ja arviointinsa viestin alaosassa olevien kommenttien kautta.

Nyt rikkaisiin katkelmiin. Kuten todennäköisesti tiedät, rikkaat katkelmat ovat SERP: ssä näytettäviä ylimääräisiä tietoja – siellä on jopa oma arviointirikas katkelma. WP Review Pro lisää automaattisesti asiaankuuluvat Schema.org-merkinnät, jotka antavat rikkaat katkelmat, mikä tarkoittaa, että arvosteluviestisi näyttää tällaiselta SERPS: ssä:

Kirjoita arvostelu Rich Snippets

Nämä lisätiedot auttavat hakukoneiden käyttäjiä löytämään osuvaa sisältöä, ja niiden on osoitettu lisäävän napsautussuhdetta – hyviä uutisia SEO-strategiaasi. Ja parantaaksesi SEO-suorituskykyäsi, laajennus on optimoitu nopeuteen, joten se toimii salamannopeasti. Nopeuden parantamiseksi WP Review Pro on täysin yhteensopiva myös välimuistilisäosien kanssa.

Niille teistä, jotka haluavat kokeilla ennen ostamista, on saatavilla ilmainen laajennuksen versio, vaikkakin rajoitetuilla ominaisuuksilla.

Virallinen nettisivu

Taqyeem (17 dollaria)

Taqyeem-laajennus

Seuraava on mielestäni tyylikkäin tarkistuslisäosista, Taqyeem. Voit noutaa sen vain 17 dollarilla CodeCanyonista – hintaan, joka sisältää kuuden kuukauden tuen.

Olen suuri fani laajennuksen tyylikkäästä suunnittelusta, ja saatavilla on tumma ja vaalea teema. Molemmat teemat voidaan räätälöidä täysin rajoittamattomilla väreillä (saat oikean yhdistelmän ja nämä tarkistusruudut näyttävät upeilta). Voit myös mukauttaa typografiaa valittavissa olevista 600 plus Google-fontteista, ja yhteenvetokentät ovat kahta kokoa: koko ja puolileveä.

Taqyeem-näyttökuva

Taqyeem tarjoaa myös valinnan kolmesta tarkistusjärjestelmästä: tähdet, prosenttimäärät ja pisteet. Se tukee myös rajoittamatonta määrää mukautettuja kriteerejä, ja lukijat voivat vapaasti jättää käyttäjäarvostelut.

Voit muuttaa minkä tahansa viestin, sivun tai mukautetun viestityypin arvosteluksi aktivoimalla Taqyeemin tekstieditorin alla olevasta metaboxista. Kaikkia asetuksia ohjataan tässä metaboxissa, ja arvostelu voidaan sijoittaa näytön ylä- tai alaosaan tai mukautettuun sijaintiin kopioimalla ja liittämällä lyhytkoodi. Arvioinnit on helppo määrittää, ja niiden kestää vain minuutti tai kaksi.

Laajennus tarjoaa lisäarviointitoimintoja kolmen erillisen widgetin muodossa: paras, viimeisin ja satunnainen arvostelu, ja lisää myös asiaankuuluvan skeemamerkinnän, joka täydentää rikkaita katkelmia..

Jos haluat vieläkin premium-ominaisuuksia, Taqyeem-kehittäjät ovat julkaissut kaksi laajennusta:

 • Taqyeem-painikkeet Addon (6 dollaria) – lisää painikkeita arvostelulaatikkoosi rajoittamattomilla väreillä ja lähes 500 kuvakkeella. Voit osoittaa painikkeen haluamallesi URL-osoitteelle, mikä tekee siitä helpon tavan lisätä tytäryhtiölinkkejä.
 • Taqyeemin ennalta määritettyjen kriteerien lisäys (7 dollaria) – jos käytät säännöllisesti samoja arvosteluihin asetettuja kriteerejä, tämä laajennus antaa sinun käyttää niitä uudelleen ja säästää aikaa.

Virallinen nettisivu

WP Product Review Lite (ILMAINEN)

WP-tuotekatsaus Lite

Niille teistä, jotka työskentelevät tiukan budjetin parissa, WP Product Review Lite on ilmainen laajennus, jonka arvostetut ThemeIsle-kehittäjät ovat tuoneet sinulle.

Laajennus voi muuttaa minkä tahansa viestin arvosteluksi yhdellä hiiren napsautuksella. Tämän jälkeen arvostelut määritetään suoraan tekstieditorin alle.

Arvostelukentät näyttävät fantastiselta – etenkin ilmaisen liitännäisen vuoksi. Laatikko on jaettu useisiin osiin, joissa on tilaa kiinteälle määrälle kriteerejä (ja arvosana 10: lle) sekä etuja ja haittoja. Voit myös lisätä pikkukuvan tarkistusruutuun sekä kaksi tytäryrityslinkkiä.

WP-tuotekatsauksen Lite-näyttökuva

Voit myös mukauttaa arvosteluitasi täysin: WP Product Review tarjoaa valikoiman typografiaa, sijoittelua ja värejä. Tavallisten reunusvärivaihtoehtojen lisäksi liitännäinen antaa sinun valita eri värin kunkin kriteerin arvosanan perusteella – voit esimerkiksi käyttää vihreää korkeaksi ja punaista alhaiseksi.

Käyttäjille alustan jakaminen mielipiteiden jakamiseksi ei ole mitään uutta, mutta WP-tuotekatsauksessa on innovatiivinen käänne: käyttäjäarvostelut vaikuttavat yleiseen arvosteluarviointiin erottamatta niitä (vaikka voit painottaa käyttäjäarvostuksia vähentääksesi / lisätäksesi niiden vaikutusta kokonaisarvio asetusnäytöltä). Laajennus lisää myös Schema-merkinnät tarkistusviesteihisi automaattisesti.

Tämä ilmainen laajennus on itsessään todella vakaa vaihtoehto, mutta jos haluat tehokkaampia toimintoja, kehittäjät ovat julkaissut neljä premium-lisäosaa:

 • WPPR-vertailutaulukko (35 dollaria) – näytä tuotteet suodatettavassa taulukossa, mikä mahdollistaa nopeat vertailut ja sijoitukset.
 • WPPR Easy Preloader (20 dollaria) – tallenna aiempien arvosteluartikkeleiden ominaisuudet ja käytä niitä kirjoittamassasi arvostelussa.
 • WPPR: n yksittäisen tarkistuksen lyhytkoodi (20 dollaria) – lisää arvosteluja mihin tahansa sivusi sivulle lyhyen koodin avulla. Voit lisätä tämän laajennuksen myös lisätäksesi useita arvosteluja yhdelle sivulle.
 • WPPR mukautetut kuvakkeet (15 dollaria) – mukauta tähdenluokitusjärjestelmä 13 premium-kuvakkeella.

Jos haluat ostaa kaikki nämä neljä lisäosaa, paketti on saatavana 59 dollarilla, mikä säästää 41 dollaria kokonaishinnasta. Saatavilla on myös ilmainen lisäosa, WPPR: hen liittyvät arvostelut, jonka avulla voit lisätä arvosteluwidgetin sivupalkkiisi.

Virallinen nettisivu

Arvioitsija (25 dollaria)

arvostelija

Viimeinen laajennus on evoG’s Reviewer, saatavana CodeCanyonilta 25 dollarilla.

Sen avulla voit lisätä tyylikkäitä arvosteluja WordPress-viesteihisi ja -sivuihisi, jaettuna seitsemään osaan, mukaan lukien rajattomat kriteerit, kokonaisarvio, käyttäjäarvostelu, pikkukuva, plussat ja miinukset sekä arvosteluyhteenveto.

Kuten muidenkin keskusteltamme laajennusten kanssa, nämä arvostelut ovat täysin muokattavissa – on olemassa useita luokitusjärjestelmiä, ja sinulla on mahdollisuus valita rajoittamaton määrä värejä. Toisin kuin muut plugins, Reviewer toimittaa yhdeksän mallia – jokaisella on oma tyyli ja asettelu. Lisäksi voit mukauttaa ne sydämesi sisältöön.

Arvostelijan näyttökuva

Arvioijalla on myös yksi uusi innovatiivinen ominaisuus: vertailutaulut. Tämän avulla voit sijoittaa arvosteluarvostelut vierekkäin, mikä tekee vertailusta lukijoillesi yksinkertaisemman.

Laajennus on suuri myös yhteisössä: lukijoille on annettu kolme vaihtoehtoa mielipiteiden jakamiseen – joko kokonaisarvio tai kriteerikohtainen luokitus joko tähti- tai liukusäädintäjärjestelmällä. Käyttäjäarvostelut voidaan jättää kommenttien kautta, ja Reviewer antaa lukijoille mahdollisuuden lajitella kommentit päivämäärän, hyödyllisyyden tai korkean / matalan arvosanan perusteella.

Emme kuitenkaan ole vielä valmistuneet, koska Reviewer tukee myös mahtavia seitsemää mukautettua widgettiä, mukaan lukien:

 • Uusimmat toimittajan arvostelut
 • Uusimmat käyttäjän arvostelut
 • Suosituimmat arvostelut toimittajan pisteet
 • Suosituimmat arvostelut käyttäjän pistemäärä perusteella
 • Hyödyllisimmät toimittajan arvostelut
 • Parhaiten arvioidut yksittäisten käyttäjien arvostelut
 • Suosituimmat arvostelut perustuvat toimittajan ja käyttäjän arvioiden yhdistelmään

Tämä antaa sinulle runsaasti tarkistustoimintoja sivupalkistasi, joten arvostelujesi navigointi on paljon helpompaa.

Virallinen nettisivu

Lopulliset ajatukset

Kuten voitte kuvitella, viiden laajennuksen ominaisuudet ja toiminnot ovat päällekkäisiä. Jos olet kuitenkin edelleen päättämätön, tässä on yhteenveto jokaisesta:

 • WP Review Pro – paras monipuolisempi.
 • Taqyeem – tyylikkäimmät arvostelut.
 • WP-tuotekatsaus Lite – paras ilmainen vaihtoehto.
 • WP arvostelut – paras yhteisöintegraatioon.
 • arvostelija – yhdeksän arviointimallia, joista valita.

Kaikkien tässä esiteltyjen laajennusten avulla voit rakentaa tyylikkäitä tarkistuslaatikoita, jakaa arvostelun mukautettuihin arviointiperusteisiin ja lisätä rikkaiden katkelmien kannalta merkitykselliset skeemamerkinnät – toisin sanoen todella välttämättömät tarkistustoiminnot.

Mikä on suosikki arvostelulaajennus? ajatuksia?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me