Valikoima käteviä kuvankäsittelyn laajennuksia WordPressille

WordPress-tarjoukset


Vaikka WordPressin sisäisiä kuvankäsittelyominaisuuksia parannetaan edelleen, kuvankäsittelyyn / muokkaamiseen jne. Puututaan, mutta se epäilemättä jää hieman vajaaksi – mikä tarkoittaa, että käyttäjät, jotka haluavat tehdä enemmän kuin yksinkertaisimpia tehtäviä ( kuten rajaus, kääntäminen ja skaalaaminen) joutuvat usein turvautumaan kokonaan toisen ohjelmistotuotteen (kuten Photoshop tai Gimp jne.) valmistukseen valokuvia ja muita grafiikoita käytettäväksi viesteissäsi / sivuillasi.

Jos kuitenkin haluat optimoida kuvasi tai lisätä muutamia näppäröitä tehosteita jne., On toinen tapa: laajennusten kautta – tässä on muutama esimerkki perusasioista, jotka haluat ehkä tehdä kuvasi kanssa ja valikoima parhaimpia laajennuksia niiden saavuttamiseksi:

Lisää tehosteita kuviin suoraan WordPressistä

edik

Vaikka WordPressin viimeisimmässä versiossa voit rajata, skaalata, kiertää ja kääntää kuvia, kuten yllä mainittiin, jos haluat värikorjaus tai lisätä valokuviin joitain tehosteita, sinun on käsiteltävä niitä muualla…

Esittelyssä Edik, ”Advanced Image Editor for WordPress” – laajennus, joka muun muassa antaa sinun lisätä erilaisia ​​tehosteita ja säädä kuvien väriä ennen kuin lisäät ne viestiin.

Edik antaa sinulle yhdeksän suodatinta, joiden kanssa voit säätää kuvasi ulkonäköä, mukaan lukien:

 • Kirkkaus
 • Kontrasti
 • kyllästys
 • eloisuus
 • Altistuminen
 • Värisävy

Siten saat mahdollisuuden saavuttaa erilaisia ​​värikorjauksia jne. Lennossa ennen kuvien lisäämistä viesteihisi ja sivuillesi.

Lisää Edikistä

Pakkaa kuvia nopeampia latausaikoja varten

WP Smush-It

Smush.it on erityisen suosittu ilmainen WordPress-laajennus (tähän mennessä yli 3/4 miljoonaa latausta). Smush.it ajaa jokaista sivustoosi lähettämääsi kuvaa Yahoo Smush.it -palvelun kautta – joka pakkaa ja optimoi kuvat Webissä, mikä johtaa pienemmät tiedostokoot ja siksi nopeammin ladattavat verkkosivut.

WPMU Dev: n ilmaisen WP Smush.it -laajennuksen hyödyllisiä ominaisuuksia ovat:

 • Toimii taustalla häiritsemättä työnkulkua
 • Voidaan käyttää optimoimaan sivustosi nykyisiä kuvia
 • Poistaa kaikki tarpeettomat tiedot kuvista pienemmille tiedostokokoille
 • Lyhentää sivun latausaikoja ja lisää sivuston nopeutta

Jos haluat erittäin helpon tavan varmistaa, että sivustosi latautuu mahdollisimman nopeasti ja että se ei torju kävijöitä, ja vaikuttaa kielteisesti sivustosi SEO-luokitukseen, niin WP Smush.it on WordPressin välttämätön kuvankäsittelylaajennus..

Lisää WP Smush.it -sivustolta

Lisää vesileima sivustosi kuviin

Vesileima

Jos haluat houkutella muita bloggaajia “lainaamaan” kuviasi, tai ainakin saada tunnustusta ja kenties ylimääräistä liikennettä, jos / kun ne tekevät, vesileiman lisääminen on ehdottomasti jotain harkitsemisen arvoista (varsinkin jos mainituilla kuvilla on todellinen arvo sinulle).

Lisäksi vesileiman lisääminen WordPressin käyttämiin kuviin voi myös auttaa osoittamaan kävijöillesi, että olet itse asiassa henkilö, joka on luonut sivustosi valokuvat tai piirrokset – mikä on erityisen hyödyllistä, jos käytät kuvia sivustosi mainostaa palveluita kuten valokuvaus tai graafinen suunnittelu jne.

Lyhyesti sanottuna vesileimauslisäosan käytön etuihin WordPressissä sisältyy:

 • Kerro kävijöille, että olet luonut näytössä olevat kuvat
 • Auta estämään kuvien käyttöä ilman lupaa
 • Merkitse sisältösi ammattimaisella ja johdonmukaisella tavalla

WordPressille on saatavana muutama erilainen vesileimalaajennus, Alticreationin vesileima on yksi parhaista – mielenkiintoista, että tämä tietty laajennus ei itse asiassa muuta mitään kuvasi, vaan käyttää koodia pikemminkin vesileiman asettamiseen kuvien päälle, kun niitä katsellaan tai ladataan selaimen kautta – jolloin pääset alkuperäisiin (ei vesileimattuihin) tiedostoihin palvelimelta milloin vain haluat ja poistat vesileimat käytöstä (jos sinun pitäisi jos haluat) deaktivoimalla laajennuksen myöhemmin.

Lisätietoja Alticreationin vesileimalaajennuksesta

johtopäätös

Onko Photoshopin päivät numeroitu? Ei tietenkään! Seuraavan kerran kun avaat sen (tai minkä tahansa muun edistyneen kuvankäsittelyohjelmiston asiasta) jonkin suhteellisen pienen kuvankäsittelytehtävän kannalta, kannattaa ehkä ajatella “onko olemassa toinen, helpompi tapa”? Koska nykyään on saatavilla niin monia laajennuksia, todennäköisesti on!

Tietää muita hyödyllisiä kuvankäsittely WordPress-laajennuksia?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me