Soliloquy-arvostelu: Lisää kauniita, reagoivia liukusäätimiä WordPressiin

WordPress-tarjoukset


Hyvällä käytöllä liukusäädin voi olla erinomainen tapa parantaa verkkosivustosi ulkonäköä, hyödyntää näytön kiinteistöjä paremmin ja – olettaen, että kävijä pysyy sivulla riittävän kauan nähdäkseen enemmän kuin ensimmäinen dia * – kiinnittää huomion uusista kävijöistä lisäsisältöä tai tietoa, jonka haluat näyttää! Hyvin harkittu liukusäädin auttaa sinua sijoittamaan yleisön tarkalleen missä haluaisit heidät ja nostamaan muuntoprosentteja!

Mutta mitä liukusäädintä käytetään? Koska käytettävissä on niin paljon erilaisia ​​WordPress-liukusäätimiä, laajennuksen valitseminen voi olla haaste! Tässä on nopea katsaus yhdestä markkinoiden parhaista: Soliloquy.

Yksi suosituimmista ympärillä olevista liukusäätimistä, Soliloquy on pääosin kolmella maulla: perus- tai ”henkilökohtainen” versio (hintaan 19 dollaria), ”monenlainen” versio (hintaan 49 dollaria), joka sisältää ensisijaisen sähköpostituki ja useita perustiedot -on, ja ‘Kehittäjä’ -versio (hintaan 99 dollaria), joka sisältää kaiken, mitä moniversiossa on tarjota (lisätietoja tästä alla), myös useita edistyneempiä lisäosia, lisätietoja.

Päästä alkuun

Asennuksen ja aktivoinnin jälkeen ensimmäisen kuvan liukusäätimen luominen Soliloquyn avulla on yllättävän helppoa – valitse vain Soliloquy WordPressin kojetaulun päävalikosta ja valitse sitten Lisää uusi.

Uuden yksisilmäisen liukusäätimen lisääminen

Voit lisätä kuvasi Kuvat-välilehden kautta – joko vetämällä ja pudottamalla -käyttöliittymällä tai käyttämällä aiemmin WordPress-mediakirjastoon ladattuja kuvia. Kun kuvat on ladattu onnistuneesti ja lisätty käyttöliittymään, kuvat näkyvät suoraan vetämis- ja pudotusalueen alla.

Kuvien lisääminen yksinpuhelimeen

Kun olet lähettänyt kuvasi, voit palata takaisin ja muokata niiden tietoja napsauttamalla haluamaasi kuvaa – avaamalla ikkunan, jossa voit muuttaa esimerkiksi kuvan otsikkoa, altekstiä ja kuvatekstiä. Voit myös määrittää kohde-URL-osoitteen, joka avataan, kun kuvaa napsautetaan, samoin kuin sen, avataanko vastaavan hyperlinkin uudessa välilehdessä vai ei..

Ja siinä se on – liukusäädin on luotu! Lyhyesti: Soliloquy-käyttöliittymä tekee uskomattoman nopeasta ja helposta luoda dioja ja tehdä kaikki tärkeät SEO-asiat vain muutamalla napsautuksella!

Yksinpuolisten metatietojen asetukset

Soliloquy ei kuitenkaan rajoita sinua käyttämään vain kuvia. Voit myös luoda dioja – käyttämällä esimerkiksi joko YouTube- tai Vimeo-videoita. Sinun tarvitsee vain napsauttaaNapsauta tätä, kun haluat ladata kuvia muista lähteistä”Kuvat-välilehdessä, ja sinulle tarjotaan vaihtoehtoja luoda joko kuva-, videokuva- tai jopa HTML-dioja. Jos haluat tehdä esimerkiksi videonäytön, valitse vain Video Slides ja napsauta sinistä Add Video Slide -painiketta. Nyt voit lisätä asiaankuuluvan videon URL-osoitteen ja presto-tiedoston, sinulla on videonäyttö – yksinkertainen!

Liukusäätimen määrittäminen

Kun kuvia (tai videoita) lisätään, on aika määrittää liukusäädin. Napsauta Määritä-välilehteä päästäksesi Soliloquyn määritysvaihtoehtoihin.

Sen jälkeen voit asettaa liukusäätimen teeman (on olemassa kaksi oletusvaihtoehtoa: “klassinen” ja “pohja” ja käytämme tässä versiossa perusversiota), mitat, siirtymätyyli (haalistumisesta, vierittämisestä vaakasuoraan ja pystysuunnassa) ), siirtymisten välinen aika ja jopa todellinen siirtonopeus.

SoliloquyConfiguration -asetussivu

Jos haluat liukusäätimesi mobiiliystävällisemmäksi (mikä on hyvä idea), voit myös valita, kuinka haluat liukusäätimen näkyvän tällaisissa laitteissa.

Lisäksi voit valita satunnaistettavaksi diojen järjestyksen, keskeyttää liukusäätimen, kun kävijä liikkuu sen päällä, ja salliako kävijöiden selata diojen manuaalisesti vai ei – antaa vain makua mahdollisuuksista.!

Kaikki vaihtoehdot on selitetty hyvin. On helppo ymmärtää, mitä kukin vaihtoehto tekee, ja yhtä helposti työskennellä käyttämällä yksinkertaisia ​​avattavia pudotusvalioita ja valintaruutuja.

Lyhyesti sanottuna, sinulla on runsaasti määritysvaihtoehtoja, joista voit valita, jolloin voit saada asiat täsmälleen haluamallasi tavalla. Yksi asia puuttuu kuitenkin: mahdollisuus esikatsella liukusäädintä heti sen luomisen jälkeen. Ehkä tämä tuntuu erittäin pieneltä haitalta, mutta se on jonkinlainen toiminnallinen ajatteluruoka kehittäjille, jos he pyrkivät täydellisyyteen, koska tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että ainoa tapa testata ja katsoa lopullista luomistasi on luoda uusi viesti, lisää tekemäsi liukusäädin ja esikatsele sitten viestiä tai sitä sisältävää sivua.

Teknisemmille käyttäjille on myös lopullinen Muut-välilehti, josta voit lisätä otsikon, etusijan ja mahdolliset mukautetut CSS-luokat – sekä sisäänrakennetut tuonti- / vientimekanismit diojen tuomiseksi / viemiseksi muille sivustoille / muista sivustoista.

Valmiit liukusäätimet

Kun olet valmis, voit lisätä liukusäätimen mihin tahansa viestiin, sivulle, mukautettuun viestiin tai widget-alueeseen joko käyttämällä yksinkertaisella yksinkertaisella yksinkertaisella lyhytkoodilla tai Lisää liukusäädin -painikkeella, joka näkyy tavallisen WordPress-tekstieditorin yläpuolella..

Jos joudut palaamaan takaisin uusien muokkausten tekemistä varten, voit tehdä sen – muista vain napsauttaa Päivitä-painiketta, kun olet valmis, jotta varmistat, että käyttämäsi lyhytkoodi näyttää viimeisimmän version liukusäätimestäsi.

Tässä tein aiemmin tekemään ”pohja” ihoa. (Pelkästään näyttökuva, pelkään!):

Esimerkki yksisävyisestä pohja dioista

Vaikka et näe niitä täällä, siirtymäanimaatiot latautuvat hyvin ja näyttävät hyvältä!

Nopeus ja suorituskyky

Tavallinen valitus, joka on loblattu liukusäätimillä, on nopeus; tämä johtuu siitä, että lisääntynyt kuvien, Javascriptin ja CSS-tyylien käyttö voi – huonoissa käsittelyissä – vaikuttaa dramaattisesti sivun latausnopeuteen. Onneksi Soliloquyn kehittäjät ovat ilmeisesti tehneet paljon työtä varmistaakseen, että kyseinen liukusäädin on edessä pakkauksesta – koska olen iloinen voidessani kertoa, että Soliloquy on helposti yksi markkinoiden nopeimmista WordPress-liukusäätimistä.!

Lisäksi Soliloquy on poikkeuksellisen hyvin koodattu paitsi sen varmistamiseksi, että sitä on helppo käyttää ja ladata nopeasti, mutta myös turvallisuuden ja integroinnin saumattomasti WordPress-käyttöliittymään kannalta..

Johtavan WordPress-kehittäjän Mark Jaquithin sanoin:

”Yksiarvoisuus on aivan yhtä helppokäyttöinen kuin toivoisit, ja sen taustalla oleva koodi on vankka. Se noudattaa WordPress-koodauskäytäntöjä, on koodattu turvallisesti ja sulautuu WordPress-käyttöliittymään täydellisesti. “

Niille teistä, jotka välittävät enemmän numeroista ja tilastoista, WordPress-guru (ja kaiken kaikkiaan mukava kaveri) Chris Lema testasi huhtikuussa kuuden johtavan liukusäätimen suorituskykyä: Soliloquy, Royal Slider, LayerSlider, Slider PRO, Slider Revolution, ja liukukansi 2.

Tässä on nopea yhteenveto hänen havainnoista:

Liukusäätimen latausajat:

 1. Yksinpuhelu: 0,44 sekuntia
 2. SliderPro: 0,53 sekuntia
 3. Kerrosliukusäädin: 1,12 sekuntia
 4. Kuninkaallinen liukusäädin: 2,40 sekuntia
 5. SliderDeck 2: 4,14 sekuntia
 6. Vallankumouksen liukusäädin: 4,95 sekuntia

(Huomaa: jos olet kiinnostunut lukemaan lisää Chrisin havainnoista, tässä on linkki hänen alkuperäiseen artikkeliinsa

Yhteenvetona: verrattuna hitaimpaan lastausliukusäätimeen (Revolution Slider), Soliloquy latasi enemmän kuin kymmenen kertaa nopeammin – lisäämällä sivun latausnopeuteen alle puoli sekuntia Chrisin havaintojen mukaan!

Laajennukset Soliloquylle

Jos haluat saada kaiken irti Soliloquy-laajennuksesta (ts. Enemmän kuin tavallisin liukusäätimen luomisominaisuus), laajennus tarjoaa valikoiman lisätoimintoja yhdeksän premium-lisäosan kautta. Nämä kaikki lisäosat on rakennettu samoilla koodausfilosofioilla suorituskyvyn optimoimiseksi, mutta tuovat taulukkoon erilaisia ​​edistyneempiä ominaisuuksia.

Jos valitset Multi-lisenssin (hinta 49 dollaria), sinulla on pääsy useisiin peruslisäosiin.

Peruslisäosat:

 • Ajoittaa: Aikatauluta tiettyjen diojen näyttäminen vain tietyin kellonaikoina
 • Teemat: 2 ylimääräistä nahkaa liukusäätimillesi – molemmat näyttävät hyvältä
 • pinterest: Lisää ”Pin It” -painike kuhunkin diaan, jotta kävijät voivat jakaa diakuvia Pinterestissä
 • Instagram: Lisää kuvia suoraan Instagram-tililtäsi liukusäätimiin

Kehittäjälisenssin valitseminen (hinta 99 dollaria) antaa sinulle pääsyn ylimääräiseen edistyneempien lisäosien joukkoon.

Edistyneet lisäosat:

 • Suositeltu sisältö: Luo liukusäädin näyttääksesi viimeisimmät viestit tietyissä kategorioissa – ihanteellinen kotisivullesi
 • Dynaaminen: Luo liukusäätimiä suoraan NextGen- tai WordPress-gallerioista
 • Karuselli: Luo kauniita, reagoivia kuvankaruselleja
 • Lightbox: Laajenna kuvia napsauttamalla niitä – sopii erinomaisesti salkun näyttämiseen
 • pikkukuvat: Kunkin diojen pikkukuvat näytetään liukusäätimen alla

Todennäköisesti huomaat, että haluat käyttää monia näitä ominaisuuksia, joten muista ottaa vähän aikaa ennen hyppäämistä varmistaaksesi, että saat kaikki tarvitsemasi ominaisuudet valitsemastasi lisenssistä!

(Lue lisää virallisista lisäosista)

Tuomio

Kaiken kaikkiaan olen iso Soliloquyn fani. Oikeilla lisäosilla Soliloquy tekee juuri kaiken, mitä haluat liukusäätimen tekevän.

Suorituskyky on selvästi valtava tekijä laajennuksen valinnassa, ja Soliloquy ylittää kilpailijansa (joista osa huomattavalla marginaalilla) sekä lisäpalvelinpyyntöjen että nopeuden suhteen.

Lisäksi käytettävyyden kannalta Soliloquy on erinomainen. Liukusäätimen luominen on uskomattoman nopeaa, helppoa ja ennen kaikkea hauskaa. Ei ole ollenkaan vaikeaa saada kaunista, täysin konfiguroitua liukusäädintä ylös ja ajaa muutamassa minuutissa; ja koska kaikki tästä laajennuksesta on niin intuitiivista, WordPressin kaikentasoiset käyttäjät todennäköisesti tuntevat olonsa kotoisaiksi käyttäessään sitä.

Päätuotteena on varastaa 19 dollarilla. Tästä huolimatta on syytä pitää mielessä, että ydintuote tarjoaa vain rajoitetun toiminnallisuuden ja saatat joutua tarpeeksi vähän enemmän (riippuen siitä, mitä haluat juuri sen tekevän). Ole valmis maksamaan tarvittaessa hiukan ylimääräistä (katso yllä luetellut perus- ja edistyneiden lisäosien luettelo) ja valitse joko Multi- tai Developer-lisenssi – mahdollistaen esimerkiksi rakentaa esiteltyjen viestien liukusäädin kotisivullesi, ja laajentaen huomattavasti tapoja, joilla voit käyttää Soliloquya.

Ja lopuksi, jos olet kiinnostunut antamaan Soliloquy-pyörän, muista, että WinningWP-fanit voivat saada tervetuloa 25%: n alennuksen kätevällä Soliloquy-alennuskoodilla!

Jos et vielä ole, tutustu siihen virallisella verkkosivustolla saadaksesi lisätietoja!

* jotain, joka, koska et koskaan voi todella taata, tarkoittaa sitä, että sinun tulee aina olla varma, että saat ensimmäisen (todellakin, ehkä ainoan) diojen sisällön, jonka kävijät näkevät todella, laskemaan ja kohtelemaan kaikkien muiden diojen sisältöä hyödyllisenä, mutta ei -tarpeellinen lisäbonus!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map