Slider Revolution, LayerSlider 5 tai Soliloquy: Mikä on paras WordPress Slider -laajennus?

WordPress-tarjoukset


Tässä artikkelissa vertaamme kolmea WordPress-liukusäätimen pluginia – Slider Revolution, LayerSlider 5 ja Soliloquy – tutkimalla mitä kummallakin on tarjottavanaan ja miten ne eroavat toisistaan ​​auttaaksemme sinua päättämään, mikä on paras vaihtoehto sivustollesi..

Joko näistä kolmesta on enemmän kuin kyetään luomaan jotain yksinkertaista muutaman kuvan näyttämiseksi tai erittäin edistynyttä animoitua liukusäädintä, joka todella kiinnittää kävijöiden huomion. Itse asiassa, jos et ole vielä nähnyt, mitä nämä liukusäätimet voivat tehdä, olet yllätyksenä!

Ennen kuin aloitamme

Vuosien mittaan WordPress-liukusäätimen laajennukset ovat tehostuneet. Itse asiassa on reilua sanoa, että tämän kategorian suosituimmat vaihtoehdot ovat nyt lähempänä animoituja esityksenmuodostussovelluksia kuin yksinkertaisia ​​diaesitystyökaluja.

Työkaluihin, kuten Slider Revolution ja LayerSlider, sisältyy nyt lukemattomia animaatio- ja siirtymätehosteita, edistyneet käyttöliittymät, jotka tukevat useita aikatauluja ja kerroksia jokaiselle dialle, ja muutama muu todella hyödyllinen ominaisuus ja kyky.

Niille, jotka etsivät jotain vähän kehittyneempää, mutta silti kykenevän tuottamaan kauniita, ammattitaitoisia diaesityksiä, on olemassa Soliloquy (vähemmän tehokas vaihtoehto kuin kaksi muuta, mutta melkein epäilemättä paras WordPress-liukusäädin, joka on saatavana niille, jotka yksinkertaisesti eivät tarvitse kaikki kellot tai pillit).

Vertailemalla Slider Revolution, LayerSlider ja Soliloquy, näytämme sinulle paitsi mitä nämä työkalut voivat tehdä, mutta myös kuinka helppoa niitä on käyttää – ja mikä tärkeintä, autamme sinua päättämään, mikä niistä parhaiten vastaa vaatimuksiasi..

Ennen kuin verrataan näitä laajennuksia perusteellisesti, aloitamme niistä lyhyen johdannon.

Liukusäätimen vallankumous

Slider Revolution on suosituin diaesityksen rakennuslaajennus CodeCanyon-markkinoilla.

Liukusäädin Revolution WordPress-liukusäädin

Yli miljoonalla WordPress-verkkosivustolla, jotka käyttävät Slider Revolutionia, on tähän päivään mennessä yli 135 000 myyntiä, puhumattakaan siitä laajennusohjelmaa käyttävistä premium-teemoista, kuten Avada, joista on tällä hetkellä yli miljoona WordPress-verkkosivustoa..

LayerSlider 5

LayerSlider on seuraavaksi myydyin WordPress-diaesityksen laajennus Slider Revolution -sovelluksen jälkeen.

LayerSlider WordPress Slider -laajennus

Kuten Slider Revolution, myös LayerSlider tarjoaa pitkän ominaisuusluettelon. Tämän työkalun ympärille on rakennettu useita premium-teemoja, ja myös sen ominaisuuksista löytyy paljon vaikuttavia demoja.

Yksinpuhelu

OptinMonsterin ja Envira Galleryn luojalta Soliloquy rakennettiin olevan suoraviivainen ja käyttäjäystävällinen tapa luoda diaesityksiä WordPress-verkkosivustoille..

SoliloquyWP WordPress Slider -laajennus

Vaikka Soliloquy ei välttämättä sisällä Slider Revolution- ja LayerSlider-sovellusten animaatio- ja aikajanallisia ominaisuuksia, se on silti tehokas työkalu, joka kannattaa harkita.

Slider Revolution, LayerSlider 5 ja Soliloquy: Verrattu

Eniten myytyjä WordPress-liukusäätimen laajennuksia ei todellakaan voida enää ajatella yksinkertaisina sisällön diaesityksen rakentajina. Menevät ovat päivät, jolloin ainoat vaihtoehtosi olivat näyttää viestien ja sivujen sisältö tai kuvia verkkosivustosi liukusäätimissä tai karuselleissa.

Kuten aikaisemmin mainittiin, mielestäni on kohtuullista sanoa, että kategorian suosituimmat työkalut ovat lähempänä täysin varustelltua esitysohjelmistoa kuin tavalliset WordPress-laajennukset.

Tämä lisätoiminto voi olla joko siunaus tai kirous riippuen vaatimuksistasi ja ajatuksistasi jatkuvasti kasvavista ominaisuusluetteloista. Toisaalta ei ole paljon mitä et voi tehdä johtavien premium-liukusäätimien lisäosien kanssa; toisaalta joidenkin näiden työkalujen käytön aloittaminen voi olla melko ylivoimaista.

Tässä oppaan osiossa verrataan ominaisuuksia. Sen jälkeen teemme nopean esittelyn kaikkien näiden työkalujen tarjoamasta käyttökokemuksesta antaaksemme sinulle paremman kuvan siitä, kuinka ne toimivat.

Tämän vertailun loppuun mennessä olet valmis tekemään päätöksen siitä, kumpaa käytetään projektiisi.

Diaesityksen sisältöasetukset

Revolution Slider, LayerSlider ja Soliloquy antavat sinulle kaiken mahdollisuuden näyttää diaesityksissä erilaisia ​​sisältöjä. Voit piirtää sisältöä useista lähteistä tai työskennellä tyhjistä dioista, jolloin voit lisätä omaa sisältöä samalla tavalla kuin sovelluksissa, kuten PowerPoint.

Liukusäätimen vallankumouksen sisällön esittely

Kuten odotit minkä tahansa näiden liukusäätimen laajennusten avulla, kuvien ja videoiden näyttäminen WordPress Media Library -kirjasta on erittäin yksinkertaista. On myös helppo luoda dioja, jotka sisältävät esiteltyjä kuvia ja otsikoita yksittäisistä viesteistä ja sivuilta, jotka linkittävät takaisin sisältöösi.

LayerSlider -karuselli

Sisällön näyttäminen sosiaalisen median tileiltäsi on myös mahdollista kaikilla näillä laajennuksilla. Slider Revolution -tuen tukemilla sosiaalisilla verkostoilla, kuten Facebook, Twitter, YouTube, Vimeo, Flickr ja Instagram, voit luoda liukusäätimiä, jotka päivitetään automaattisesti uusimman sisällön näyttämiseksi profiileistasi. LayerSlider- ja Soliloquy-sosiaalisen median vaihtoehdot ovat kuitenkin paljon rajoitetummat.

Slider Revolution ja Soliloquy voivat myös auttaa sinua luomaan liukusäätimiä, jotka näyttävät tuotteita WooCommerce-käyttöisestä verkkokaupastasi – loistava vaihtoehto, jos haluat esitellä uusimmat tuotteet tyylikkäästi.

Diaesityseditorit

Saat paremman käsityksen näiden liukusäätimien toiminnasta käyttökokemus-osiossa. Tämän liukusäätimen vertailun kahdella edistyneimmällä työkalulla, Slider Revolution ja LayerSlider, on kuitenkin käyttöliittymiä, jotka muistuttavat enemmän edistyneitä kuvankäsittelyohjelmia tai esitysohjelmistoja kuin tyypillinen WordPress-laajennus..

Liukusäätimen vallankumouseditori

Vaikka Soliloquy-editori ei ole niin edistynyt, se antaa sinulle mahdollisuuden luoda dioja HTML: n ja CSS: n avulla. Voit myös helposti lisätä mukautettuja tekstityksiä dioihin.

Slider Revolution ja LayerSlider tarjoavat molemmat edistyneitä vedä ja pudota WYSIWYG-diojen muokkausohjelmia. Jokainen diaesityksen dia voi sisältää useita kerroksia, jokaisella on oma sisältöjoukko. Asettaessa asiat loviin jokaisella kerroksella on oma aikajana – ominaisuus, jonka avulla voit animoida diojen sisältöä ja luoda todella edistyneitä diaesityksiä..

LayerSlider-aikajana

Jos olet koskaan käyttänyt ohjelmistoja, kuten Flash tai Director, sinun pitäisi olla hyvä käsitys siitä, millaiset Slider Revolution ja LayerSlider ovat. Toisaalta Soliloquy tuntuu käyttävän tavallista WordPress-laajennusta.

Liukusäätimen toistoasetukset ja tehosteet

Kaikilla kolmella liitännällä on mahdollisuus näyttää liukusäätimen toiston säätimet. Slider Revolution ja LayerSlider ovat kuitenkin esimerkkejä animaatioista ja siirtymätehosteista, joita voidaan käyttää diaesityksissä. Näiden kahden liitännäisen avulla voit myös määrittää, kuinka liukusäätimet toistavat, esimerkiksi automaattisen toiston, loputtoman silmukan, aloituskohdan ja käänteisen toiston avulla.

LayerSlider -toisto

Soliloquy tarjoaa todella hyvän määrän liukusäätimen asetusvaihtoehtoja. Se ei kuitenkaan voi kilpailla Slider Revolutionin ja LayerSliderin joustavuudella ja vaihtoehdoilla.

Liukusäädyt ja mallit

Soliloquy tarjoaa pienen valikoiman teemoja, joista valita, kun luot diaesitystä. LayerSlider sisältää kuitenkin useita muokattavissa olevia nahoja ja navigointityyppejä, kun taas Slider Revolution -mallissa on mallikirjasto.

SoliloquyWP-teema

Mallikirjaston kautta voit asentaa verkkosivustollesi yhdellä napsautuksella yli 100 valmiiksi rakennettua Slider Revolution -esityksenä. Slider Revolution -mallit ovat erittäin vaikuttavia, ja ne muistuttavat enemmän tyyppisiä esityksiä, joita käytit tuotteen käynnistämiseen tai näytölle mahdolliselle asiakkaalle, kuin tyypillinen WordPress-sisällön diaesitys..

Liukusäätimen vallankumousmallit

Jos haluat todella hyödyntää näitä edistyneitä diaesitystyökaluja, Slider Revolution -mallit helpottavat aloittamista. Slider Revolution-ilmainen diaesitysvaihto on myös mainitsemisen arvoinen, koska se on toinen inspiraation ja mallien lähde.

Käyttäjäkokemusten vertailu

Valtavat ominaisuusluettelot ja vaikuttavat mallit ovat hienoja. Käyttäjäkokemuksella on kuitenkin valtava vaikutus valitsemasi työkalun tuloksiin. Näiden laajennusten käyttöliittymien läpi pääset päättämään, mikä liukusäädin sopii parhaiten haluamaasi työskentelytapaan.

Liukusäätimen vallankumouksen käyttäjäkokemus

Hallitse liukusäätimen vallankumouksen diaesityksiä

Kun Slider Revolution on valmis ja käynnissä WordPress-verkkosivustollasi, voit alkaa luoda diaesityksiä. Voit tehdä tämän tyhjästä tai valitsemalla jonkin esivalmistetuista diaesityksistä mallikirjastosta.

Liukusäätimen vallankumouskirjasto

Kirjastossa on yli 100 mallia, jotka kattavat erilaisia ​​luokkia. Valitsetko valmiiksi rakennetun mallin tai luot oman, muokkaustyö tapahtuu Slider Revolution -editorin kautta.

Liukusäätimen vallankumouksen käyttöliittymä 1

Slider Revolution -sovellusta voidaan pitää täysin varustettuna diaesityksen esitystyökaluna. Siksi tämä on laajennus, jolla on erittäin yksityiskohtainen käyttöliittymä. Diaeditorin ohella on myös jäljempänä dokumentoitu aikajana-osa.

Liukusäätimen vallankumouksen käyttöliittymä 2

Jokaisella liukusäätimellä on myös oma asetuspaneeli. Näiden asetusten avulla voit hallita liukusäätimen ja sen yksittäisten diojen monia näkökohtia. Animaatiotehosteet ja siirtymätyylit ovat vain joitain elementtejä, joita voit käyttää dioihin.

Liukusäädin Revolution-dia-asetukset

Sisällön lisäämiseen dioihin Slider Revolution antaa sinun valita monista lähteistä. WordPress-viestit ja -sivut, sosiaalisen median sisältö ja WooCommerce-verkkokaupan tuotteet ovat kaikki mahdollisia sisältölähteitä.

Liukusäätimen vallankumouksen sisällön lähde

Kun valitset liukusäätimen sisältölähteen, saat jälleen erittäin yksityiskohtaisen säätimien sarjan määrittääksesi, mikä sisältö sisältyy.

Liukusäätimen vallankumoussuodatin

Kun olet luonut liukusäätimen, sitä voidaan hallita WordPress-kojelaudan Liukusäädin-vallankummanäytöltä.

Liukusäätimen vallankumousnäyttö

Jokainen liukusäädin saa oman lyhytkoodin, joka voidaan liittää viesteihisi tai sivuillesi. Kuten LayerSlider- ja Soliloquy-ohjelmissa, tämä laajennus lisää kätevän painikkeen WordPress Editoriin, ja siellä on myös widget, joka näyttää liukusäätimiä teeman widgettoiduilla alueilla.

Liukusäätimen vallankumouksen upotus

Slider Revolution -käyttöliittymän oppiminen vie varmasti aikaa, ja sitten on olemassa kaikki asetukset ja vaihtoehdot, joilla voidaan kokeilla. Jos olemassa olevaa mallia, joka vastaa tarkasti tarpeitasi, on olemassa suuri mahdollisuus, että Slider Revolution -tyyppisen edistyneen diaesityksen luominen voi olla erittäin aikaa vievää.

LayerSlider -käyttökokemus

LayerSlider -käynnistys

LayerSliderin käytön aloittaminen on erittäin yksinkertaista. LayerSlider-laajennuksen aktivoinnin jälkeen ystävällinen tervehdysviesti tulee näkyviin, joten on helppo nähdä, kuinka voit tuoda diaesityksiä.

LayerSlider Valitse

Jos valitset tuoda näyteliukusäätimen, voit avata sen muokkaamista varten saadaksesi paremman kuvan tämän laajennuksen toiminnasta. Yksi LayerSlider-käyttöliittymän ominaisuuksista on, että se näyttää jokaisen dion erillisenä välilehtenä.

LayerSlider-dioja

Jokaisella dioilla on oma hallintalaitteisto, joka tarjoaa monia vaihtoehtoja siitä, kuinka kukin näyttää ja toimii osana liukusäädintä. Nämä vaihtoehdot kattavat kuinka kauan dia näytetään, mitä siirtotehostetta käytetään ja toimiiko puoli napsautettavana linkinä. Jos valitset kääntääksesi dia linkiksi, voit helposti määrittää, mihin vie käyttäjä.

LayerSlider-diaasetukset

Kun olet määrittänyt dian perusominaisuudet, voit alkaa lisätä ja muokata sen sisältöä. Koska jokaisella LayerSlider-dioilla on oma aikajana, jossa on useita kerroksia, oikeasti ei ole mitään rajaa siihen, kuinka paljon sisältöä ja toimintaa kukin dio voi sisältää.

LayerSlider-aikajana

Yllä oleva kuvakaappaus on vain esimerkki yhden diojen aikajanasta LayerSlider-demoesityksen diaesityksessä. Kuten näette, diojesi voivat olla tarvittaessa niin vauhdikkaita ja monimutkaisia.

LayerSlider -kerrossisältö

Aikajana-näkymän lisäksi löydät myös kunkin tason sisällön, siirtymä-, linkitys- ja tyyliohjaimet. Kontekstin kannalta jokaisessa diassa voi olla useita kerroksia ja jokaisessa diaesityksessä voi olla useita dioja.

LayerSlider-esikatselu

Esikatselunäppäimen avulla voit nähdä heti, kuinka liukusäätimet kehittyvät. Käytettävyyden helpottamiseksi suora esikatselu näytetään samalla näytöllä kuin editori.

LayerSlider Hallitse

LayerSlider-diaesityksiäsi voidaan hallita WordPress-hallintapaneelin osoitetulta sivulta. Sieltä saat nopean yleiskatsauksen liukusäätimistä, avata ne muokattavaksi, kopioida ne tai poistaa tarvittaessa. Liukusäätimet voidaan lisätä viesteihisi ja sivuillesi kopioimalla ja liittämällä vastaava lyhytkoodi.

LayerSlider-painike

Kuten muutkin tämän liukusäätimen vertailun vaihtoehdot, LayerSlider lisää hyödyllisen painikkeen WordPress Editoriin, joka antaa sinulle helpon tavan lisätä liukusäätimiä sisältöön. Voit lisätä LayerSlider-widget-sovellusta myös liukusäätimien lisäämiseen sivupalkkeihin ja muihin widgettoituihin alueisiin. Jos käytät WordPress-teemaa widgetisoidulla kotisivun asettelulla, LayerSlider-widgetin avulla on helppo lisätä täysleveä liukusäädintä verkkosivustosi etusivulle..

LayerSlider-widgetit

Nämä yksityiskohdat ja kuvakaappaukset LayerSlider-käyttöliittymästä antavat sinulle hyvän käsityksen siitä, kuinka luovaa voit saada tällä työkalulla. Kattavan säätösarjan ansiosta voit todella luoda joitain edistyneitä diaesityksiä LayerSlider-sovelluksella.

Jos tarpeesi ovat vaatimattomampia, LayerSlider pystyy enemmän kuin luomaan perustietoja diaesityksistä. Yksityiskohtainen käyttöliittymä, jossa on runsaasti hallintalaitteita, vaihtoehtoja ja aikatauluja, voi kuitenkin hyvin tehdä yksinkertaisten liukusäätimien luomisesta tarpeettoman monimutkaisia. Kuten Slider Revolution -tapauksessa, käyttäjillä, joilla on suurempi näyttö ja suurempi resoluutio, on LayerSlider-käyttöliittymän käyttö helpompaa.

Yksinpuolinen käyttökokemus

Toisin kuin LayerSlider ja Slider Revolution, Soliloquy ei anna sinulle mahdollisuutta tuoda esivalmistettuja tai esittelyliukusäätimiä. Tämä on sääli, koska esittelyliukusäätimen tutkiminen voi auttaa sinua ymmärtämään paremmin työkalun toimintaa.

Yksinpuhelun alku

Onneksi Soliloquyn aloittaminen on hyvin yksinkertaista. Lataa ja aktivoi vain plugin, siirry sitten Soliloquy-hallintapaneeliin ja napsauta Lisää uusi -painiketta luodaksesi ensimmäinen diaesitys.

Yksinpuolinen luominen

Yksisarjan avulla voit luoda kaksi päätyyppiä diaesitystä. Native Slider -vaihtoehto on tarkoitettu diaesitysten luomiseen, jotka näyttävät sivustoosi lataamasi kuvatiedostot. Natiiviliukumoodissa voit myös luoda HTML-dioja manuaalisesti, ja jos pystyt toimittamaan tarvittavan HTML-tiedoston, tämä vaihtoehto tarjoaa suuren määrän luovaa vapautta (vaikkakaan ei niin paljon kuin Slider Revolution ja LayerSlider).

Yksisanomainen HTML

Alkuperäiset yksisilmäiset liukusäätimet voivat myös sisältää videoita. Voit lisätä ne joko lähettämällä tiedostot tai kirjoittamalla muualla ylläpidettyjen videoiden URL-osoitteet. Jos olet ottanut käyttöön valinnaisen PDF-lisäosan, voit käyttää myös näitä tiedostoja osana liukusäädintä.

Yksinpuolinen video

Alkuperäisen liukusäätimen luominen on vaihtoehto ulkoisen liukusäätimen luomiseen. Ostamasi Soliloquy-lisenssi ja aktivoimasi lisäosat määrittävät, minkä tyyppistä sisältöä ulkoinen liukusäädin voi sisältää.

Yksinpuolinen ulkoinen

Käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin kuuluu liukusäätimen luominen esillä olevan sisällön näyttämiseksi WordPress-sivustolta, sisällön Instagram-profiilista ja WooCommerce-kaupan tuotteista.

Soliloquy Instagram

Diaesityksen luominen Native Slider -tilassa on erittäin yksinkertaista: Lataa vain sisältö tietokoneeltasi tai käytä WordPress Media Libraryn olemassa olevaa sisältöä..

Yksinpuolinen dia-sisältö

Kun olet lisännyt sisältöä liukusäätimeesi, voit alkaa työskennellä yksittäisten diojen kanssa. Native Slider-tilassa diaesityksen muodostavia tiedostoja voidaan käyttää sellaisinaan kuin ne ovat tai muokattuja.

Yksisarjat dioja

Muokkauskuvaketta napsauttamalla WordPress-kuvan ominaisuussivu avautuu. Tämän näytön kautta voit lisätä otsikon ja kuvatekstin dioillesi, ja sinulla on myös mahdollisuus lisätä linkin ominaisuuksia. Sen mukaan, mitkä Soliloquy-lisäosat olet ottanut käyttöön, voit myös asettaa dialle aloitus- ja lopetuspäivän, joka hallitsee sen näkyvyyttä diaesityksessä..

Yksinpuhdas Muokkaa kuvaesitystä

Kun olet luonut dioja, voit siirtyä määrittämään liukusäätimen. Liukusäätimen kokoonpanosäätimien avulla voit valita liukusäätimen teeman, asettaa kuvan maksimikoko ja antaa liukusäätimen mitat.

Yksinpuolinen kokoonpano

Voit myös määrittää diaesityksen asetukset ja säätimet. Karuselli- ja lightbox-tilan käyttöönotto ovat lisävaihtoehtoja.

Yksinpuolinen karuselli

Pinterest Pin -painikkeen ottaminen käyttöön voi auttaa sisältöäsi tuottamaan enemmän sosiaalisia osuuksia ja lisää liikennettä verkkosivustollesi. Tätä hyödyllistä lisäystä ei sisälly LayerSlider- tai Slider Revolution -sovellukseen.

Yksinpuolisen karusellin esittely

Liukusäätimien näkyvyyden hallinta on helppoa Soliloquyn avulla – kirjoita aloitus- ja lopetuspäivämäärät määrittääksesi, milloin liukusäädin näytetään vierailijoille..

Yksinpäivän päivämäärät

Jos haluat käyttää joitain Soliloquyn lisäominaisuuksista, voit luoda diaesityksen ulkoisessa tilassa. Riippuen siitä, mitä lisäosia sinulla on käyttöoikeus, tässä tilassa voit luoda liukusäätimen, jolla voit näyttää tuotteita WooCommerce-käyttöisestä verkkokaupasta – jotain voit myös tehdä Slider Revolution -sovelluksen avulla.

Yksinpuhelimen WooCommerce-asetukset

WooCommerce-tuoteesityksen luomisprosessi on hyvin samanlainen kuin normaalin sisällön liukusäätimen luominen. Soliloquy sisältää yksityiskohtaiset asetukset liukusäätimessä näkyvien tuotteiden suodattamiseksi ja hallitsemiseksi, kattaa tuoteryhmät ja tunnisteet, alennetut tuotteet, asetetun hintaluokan tuotteet ja paljon muuta.

Yksinpuolinen WooCommerce -sisältö

Kuten LayerSlider- ja Slider Revolution -tapauksissa, Soliloquy-liukusäätimien lisääminen sisältöön on helppoa. Napsauta vain Lisää liukusäädin -painiketta, jonka plugin lisää WordPress Editoriin, ja valitse sitten käytettävissä olevista vaihtoehdoista lisätäksesi vastaavan lyhytkoodin.

Yksinpuhelimen lyhytkoodi

Kuten LayerSlider ja Slider Revolution, myös Soliloquy sisältää widgetin liukusäätimien näyttämiseen sisällön ympärillä. Kun lyhytkoodi on lisätty, voit esikatsella sivua nähdäksesi sen toiminnassa.

Yksinpuolinen WooCommerce-esittely

Kuten näette, Soliloquyn käyttöliittymä on helppo ymmärtää, etenkin verrattuna tämän artikkelin muihin liukusäätimen lisäosiin. Jos tunnet WordPressin, sinulla ei pitäisi olla vaikeuksia käyttää Soliloquya.

Kaiken kaikkiaan Slider Revolution ja LayerSlider ovat monimutkaisempia käyttää, koska niillä on enemmän ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia. Mikä on sinulle parhaiten sopiva liukusäädin, vastaa henkilökohtaisia ​​mieltymyksiäsi, projektin vaatimuksia ja budjettia.

Hinnoittelutiedot

Kuten olettaisit, Soliloquy on ylivoimaisesti helpoin työkalu näiden kolmen käyttämiseen. Ironista kyllä, Soliloquyn hinnoittelutiedot ovat ehkä vaikeimmin ymmärrettäviä.

Saatavana useina paketeina, Soliloquy vaihtelee hinnasta 19–249 dollaria. Mitä enemmän maksat, sitä enemmän ominaisuuksia saat käyttöösi. 99 dollarin kehittäjävaihtoehto sisältää kaikki ominaisuudet, käytön rajoittamattomissa sivustoissa ja pääsyn ensisijaiseen tukeen. Päivittämällä 249 dollarin yleissuunnitelmaan saat myös elinikäisen pääsyn premium-tukeen ja laajennuspäivityksiin

Voit nähdä tarkalleen, mihin ominaisuuksiin pääset käyttämään eri lisenssivalinnoilla Soliloquy-hinnasivulla.

Slider Revolution ja LayerSlider pitävät asiat yksinkertaisina yhdellä hintapisteellä. Slider Revolution voidaan ostaa 19 dollarilla, kun taas LayerSlider on saatavana 18 dollarilla. Molemmat laajennukset sisältävät elinikäisen pääsyn tuleviin päivityksiin ja kuuden kuukauden tuen. Kummankin laajennuksen tukiajat voidaan pidentää 12 kuukauteen 5,40 dollarilla.

Lopulliset ajatukset

Vertailun kolme vaihtoehtoa jakautuvat kahteen ryhmään. Ensinnäkin on olemassa tehokkaita, monipuolisia, hyvää vastinetta, mutta vaikeampia käyttää Slider Revolution- ja LayerSlider-laajennuksia. Sitten on helppokäyttöisempi, mutta vähemmän ominaisuuspakattu ja edullisempi Soliloquy-laajennus.

Jos haluat luoda edistyneitä liukusäätimiä ja esityksiä, jotka häikäistävät yleisöäsi, ja et halua käsitellä monimutkaisempaa käyttöliittymää, Slider Revolution tai LayerSlider on paras vaihtoehto sinulle.

Lisäksi, jos sinulla on budjetti, Slider Revolutionin ja LayerSliderin 19 dollarin ja 18 dollarin hintamerkinnät vetoavat.

Pelkästään hintaluokissa ja ominaisuusluetteloissa Slider Revolution ja LayerSlider ovat parempia vaihtoehtoja, Slider Revolution reunustavat eteenpäin suuremman toiminnallisuutensa vuoksi.

Yksinpuhetta ei kuitenkaan pidä unohtaa. Huolimatta siitä, että joudut maksamaan lähes viisi kertaa enemmän kaikista ominaisuuksista, Soliloquy on silti kilpailullinen vaihtoehto. Jos pidät parempana käytettävästä laajennuksesta, et tarvitse lisäominaisuuksia ja älä ajattele maksamaan enemmän, niin Soliloquy on uskottava haastaja parhaan WordPress-liukusäätimen laajennukselle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map