Seitsemän suosituinta suosituslisäosaa WordPressille

WordPress-tarjoukset


Robert Cialdini esitteli 1984-teoksessaan Vaikuttavuus käsitteen ”sosiaalinen todiste” – ihmisten päätökset vaikuttavat muiden näkemyksiin ja toimintaan. Tähän päivään asti sosiaalinen todiste on psykologinen tapahtuma, joka on edelleen tärkeä osa markkinointia.

Yksi yleisimmistä tavoista osoittaa sosiaalinen todiste on osoittamalla, kuinka muut suhtautuvat tuotteeseen tai palveluun suosituksia käyttämällä. Vaikka et tajua sitä, ihmiset kohtaavat suosituksia päivittäin. Heistä on mahdotonta paeta, koska niitä käytetään sanomalehdissä, televisiomainoksissa, verkkosivustoissa, tuotteissa ja muussa.

Lausuntojen näyttäminen WordPress-verkkosivustolla on helppoa, koska markkinoilla on kymmeniä ratkaisuja. Integroimalla ne verkkosivustollesi, voit osoittaa arvon ja auttaa kääntämään kävijät lukijoiksi ja asiakkaiksi.

Tässä artikkelissa jaan sen, mitä me WinningWP: ssä pidämme parhaina WordPressin suosituslisäosina.

Aloitetaan…

1. Jetpack (ILMAINEN)

Jetpack tunnetaan lukuisista turvallisuus- ja suorituskykyominaisuuksistaan. Tällä suositulla liitännäisellä on kuitenkin myös mukautettu sisältötyyppimoduuli, jota voidaan käyttää luomaan uusia mukautettuja viestityyppejä, kuten suosittelut ja salkut.

Kun olet aktivoinut suosittelut Jetpackin kirjoitussivulta, suositusalue lisätään WordPress-järjestelmänvalikkoon.

Suositusten aktivointi Jetpackissa

Kun luot uuden suosittelun, voit ilmoittaa henkilön nimen, kirjoittaa hänen tarjouksensa pääsisältöruutuun ja määrittää esillä olevan kuvan.

Voit sitten lisätä suosituksen viesteihin ja sivuille käyttämällä suosittelun lyhytkoodia. Lyhytkoodiohjelmaa voidaan käyttää myös, jos haluat näyttää suosituksia sivupalkeilla.

Testimonials-lyhytkoodille on saatavana kuusi attribuuttia, mutta tulos näyttää perusasetukselta eikä suunnittelun parantamiseksi ole vaihtoehtoja.

Jetpack-suositus esimerkki

Jetpack-suositukset ovat loistava valinta, jos haluat yksinkertaisen suositusratkaisun. On kuitenkin parempia vaihtoehtoja, jos haluat paremman hallinnan niiden ulkoasusta.

2. Helppo suosittelut (ILMAINEN / 59 dollaria plus)

Easy Testimonials on ominaisuuspakattu suositusratkaisu, joka toimitetaan viiden Gutenberg-lohkon avulla suosituksien näyttämiseksi yksittäin, satunnaisesti, luettelossa, diaesityksessä tai ruudukossa.

Laajennuksen avulla voit mukauttaa suosittelusi jokaista osaa, ja voit määrittää otteen pituuden, pikkukuvan koon, näkyykö päivämäärä, onko suosittelut välimuistissa ja näytetäänkö arviot. Suosittelut voidaan luokitella myös.

Suosittelukoodien tekstejä voidaan myös muuttaa, ja kaikki suositukset ovat Schema.org-yhteensopivia auttamaan niitä erottumaan hakukoneissa.

Helppo suosittelut Yksittäinen suosittelunäkymän vaihtoehdot

Viisi suosittelutyyliä on saatavana vakiona, mutta voit käyttää sata muuta, jos päivität versioon Easy Testimonials Pro.

Pro-versio, jonka hinta on 59 dollaria yhdestä lisenssistä, lisää käyttöliittymälomakkeen vierailijoiden suositusten keräämistä, roskapostin estämistä, suosituskarusellia ja ilmoitusjärjestelmän ilmoittamiseksi, kun uusia suosituksia on lähetetty. On myös mahdollisuus tuoda ja viedä suosituksia CSV-muodossa.

WordPress Multisite -sovellusta tuetaan korkeamman hintaan 199 dollarin yrityslisenssissä ja 599 dollarin edustajalisenssissä.

Esimerkki suosituksista

Easy Testimonials on yksi parhaista suositeltavista WordPress-laajennuksista, joita tänään tarjolla on.

Se tarjoaa satoja vaihtoehtoja suosituksissa näytettävien tietojen muuttamiseksi, kun taas mukautettujen CSS- ja teemavalintojen sisällyttäminen tekee niistä myös tyylistä.

3. Suosittelut-widget (ILMAINEN / 29,99 dollaria plus)

Testimonials Widget on suosittu ratkaisu, jonka avulla, kuten nimestä voi päätellä, voit näyttää suosituksia widgetien avulla. Siellä on widgetit, jotka voivat näyttää suositteluluokkia, arkistoja, tunnistepilven ja yksi kääntyvien suositusten kääntämiseksi liukusäätimellä.

Laajennuksen pääasetusalueella on kymmeniä asetuksia, joista suurin osa voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä valintaruudun avulla.

Vaikka laajennus korostaa sen widgetien käyttöä, tarjolla on lyhytkoodeja, joiden avulla voit lisätä suosituksia viesteihin ja sivuille.

Ainutlaatuisia lyhytkoodeja on saatavana todistusten näyttämiseen liukusäätimessä ja suositusarkistojen, viimeaikaisten suositusten, suosittelumerkipilven ja muun näyttämiseen. Kullakin lyhytkoodityypillä on monia määritteitä, joten kehotan teitä testaamaan ne toimitetulla lyhytkoodiesimerkeillä.

Suosittelut -widget-asetukset

Yksi lisenssi premium-version versiolle on vähittäismyyntihinta 29,99 dollaria, kun taas lisäsuunnitelmia on saatavana niille, jotka tarvitsevat tukea ja päivityksiä useammalle verkkosivustolle. Kaikki lisenssit antavat sinulle kuitenkin täyden pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin.

Päivittäminen antaa sinulle pääsyn viiden tähden arvosteluihin, suositusten välimuistiin, otteita, ylimääräisiä lyhytkoodeja, käyttäjän lähettämiä suosituksia ja muuta.

Esimerkki suosituswidgetistä

Jos haluat näyttää suosituksia sivupalkeilla, Testimonials-widget on loistava vaihtoehto. Suosittelut-liukusäädin-widget erottuu, koska sen avulla voit mukauttaa kaiken widgetin sisällä.

Voit tietysti lisätä suosittelut myös viesteihin ja sivuille. Tulostuksen pitäisi voida tyyliä haluamallasi tavalla, jos noudatat annettuja lyhytkoodiesimerkkejä.

4. Testimonials Slider (22 dollaria)

Testimonials Slider on premium-ratkaisu, joka tukee Gutenbergin toimittajaa ja EU: n GDPR-vaatimusten noudattamista.

Siinä on kuusi kaunista suosittelumallia: Liukusäädin, kääntölaite, karuselli, kortit, luettelo ja ruudukko.

Kun olet valinnut mallin, voit lisätä uusia suosituksia ja vetää ja pudottaa sen haluamaasi sijaintiin. Voit myös säätää asettelun muotoa ja lisätä oman mukautetun CSS: n.

Muokkaa suosittelutekstiä

Suosittelut-liukusäätimen avulla voit paitsi näyttää valokuvan suosittelijoiden kirjoittajasta, myös näyttää linkkejä heidän sosiaalisen median profiileihinsa ja ladata heidän yrityksen logon. Luokitus voidaan myös näyttää.

Kun suosituksesi on valmis, se voidaan lisätä verkkosivustollesi lyhyen koodin avulla.

Esimerkki suositusliukusäätimestä

Testimonials Slider on saatavana CodeCanyonilta 22 dollarilla, ja se on yksi markkinoiden tyylikkäimmistä suositusratkaisuista WordPressille..

Kehotan sinua tarkistamaan Testimonials Slider -demo saadaksesi täyden arvion siitä, mitä se voi tehdä.

5. Super suosittelut (ILMAINEN / 14 dollaria)

Super Testimonials on yksinkertainen WordPress-laajennus, joka sisältää neljä suosittelumallin mallia. Jokaiseen suositukseen voit lisätä arvosanan, esillä olevan kuvan, yritystiedot ja paljon muuta.

Laajennuksella on vähän vaihtoehtoja, mutta suosittelut voidaan määrittää luokkiin. Laitteissa on lyhyt koodi suositusten näyttämiseksi widgetissä, ja käytettävissä on attribuutteja, joiden avulla voit määrittää teeman, lajitella kohteita ja näyttää suosituksia tietystä luokasta..

Muokkaa Super Testimonials

Super Testimonials -version pro-versio on saatavana vain 14 dollarilla, ja siihen lisätään 20 liukusäädintämallia, joissa on 60 nahkaa, kymmenen luettelomallia, joissa on 30 nahkaa, ja viisi ruudukomallia, joissa on 15 nahat..

Se lisää myös yli sata lyhytkoodia ja monia uusia tyylipohjaisia ​​lyhytkoodimääritteitä. Suosittelut voidaan näyttää myös sarakkeissa.

Esimerkki superkokeiluista

Super Testimonials -version ilmainen versio on helppokäyttöinen ja tuottaa hienoja suosituksia, mutta kuten Jetpackin suositeltu postitustyyppi, se tarjoaa muutama kokoonpanovaihtoehto.

Vain 14 dollarilla uskon, että Super Testimonials Pro on parempi vaihtoehto, koska se tarjoaa kymmeniä muita suosittelumalleja ja nahkoja. Ne näyttävät hyvältä – tarkista esittelysivu nähdäksesi ne toiminnassa.

6. Testimonial Rotator (ILMAINEN)

Testimonial Rotator on suosittu WordPress-liukusäätimen suosituslaajennus, jota voi käyttää ilmaiseksi.

Sitä voidaan käyttää suositusten näyttämiseen ammattimaisissa dioissa, ja käytettävissä on useita siirtymätehosteita ja pikkukuvia. Voit myös määrittää nopeuden, jolla diat liikkuvat, määritellä tarkalleen, mitä mallissasi näytetään, ja valita satunnaistaa suosituksia, jotka on määritetty dioille.

Muokkaa Testimonial Rotator

Laajennuksella on muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten suosittelijoiden mukautettu postityyppinen arkistosivu, mukautettu CSS-laatikko suosittelusi muotoiluun ja kyky antaa luokituksia, esillä olevia kuvia ja tekijöiden tietoja.

Laajennuksen lataaminen ja käyttö on 100% vapaata, mutta hintapaketti on saatavana hintaan 19,99 dollaria, joka lisää viisi ylimääräistä suositteluasettelua jo mukana oleviin kahteen. Lisätoimintoja tai lisävarusteita ei lisätä, jos ostat tämän paketin.

Esimerkki suosittelukiertäjästä

Testimonial Rotator on upea näköinen ratkaisu. Kaksi mukana olevaa asettelua riittävät monille, mutta voit ostaa lisäteemoja tai luoda oman asettelumallin.

Se on hyvä valinta, jos haluat näyttää suosituksia dioina.

Kunniamaininnat

Tämän artikkelin valmistelua varten testattiin yli 20 WordPress-suosituslaajennusta.

Kolme hyvää suositusratkaisua, jotka vain jäivät luettelomme ulkopuolelle, olivat AP Custom Testimonial, Testimonial ja Stars Testimonials.

AP Custom Testimonial on mielenkiintoinen laajennus, joka tarjoaa viisi asettelua, dynaamisen lyhytkoodigeneraattorin ja useita hyödyllisiä suunnitteluasetuksia. Laajennuksen pro-versio on saatavana lisää teemoja, mutta sitä ei valitettavasti ole päivitetty useita vuosia.

Lausunto on toinen hyvä ratkaisu. Kun olet lisännyt suosituksen, voit käyttää mukana toimitettua lyhytkoodigeneraattoria tyylin mukaan tulosteen ja määrittelemään kuinka monta suosittelua näytetään.

Ilmaisessa versiossa voit näyttää suosituksia dioina. Jos kuitenkin päivität Testimonial Proon, joka on saatavana hintaan 39 dollaria, voit avata vielä viisi asettelutyyppiä, mukaan lukien ruudukko ja muuraus. Päivityksen avulla voit myös määrittää sosiaalisen median profiileja suosituksille, lisätä kymmenen teemaa ja avata satoja mukautusvaihtoehtoja.

Esimerkki suosittelusta

Toinen suositusratkaisu kassalle on Stars Testimonials.

Kun olet luonut suosituksen laajennuksen avulla, voit valita sen asettelun ja tyylin. Ilmaisessa versiossa voit käyttää ruudukkoasettelua ja valita yhden viidestä tyylistä.

Luo lyhytkoodi tähtiä koskevissa suosituksissa

Stars Testimonials Pro on saatavana vain 14 dollarista. Päivittäminen antaa sinulle pääsyn seinä- ja liukusäätimien suositteluasetteluihin sekä kuuteen ylimääräiseen tyyliin.

Rakastan laajennusta siitä, että se näyttää sinulle esikatselun kaikista asetteluista ja tyyleistä, kun luot suosittelukoodia. Kun olet valinnut tyylisi, voit mukauttaa yleisiä asetuksia, muuttaa värejä upea värivalitsin ja esikatsella lopullista tulosta.

Suosittelen sen tarkistamista.

Lopulliset ajatukset

Kaikilla näillä plugineilla on vahvuutensa ja heikkoutensa, mutta Easy Testimonials erottui minusta pääasiassa siksi, että se tarjoaa satoja mukautusvaihtoehtoja ja erilaisia ​​ammatillisia suosittelumalleja..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me