Seitsemän parasta WordPress-jäsenyyden laajennusta (2020)

WordPress-tarjoukset


Jäsenyyssivustojen avulla voit kokeilla yhtä Pyhän Graalin liiketoiminnasta: Toistuvat tulot. Houkuttele joku poikkeuksellisen sisältösi kanssa vain kerran ja kyseinen henkilö voi pysyä maksavana asiakkaana seuraavien kuukausien ajan – tai jos onni, ehkä jopa vuosia.

Loistavan jäsenlisäosien kokoelman ansiosta WordPress on epäilemättä yksi parhaiten varustetuista alustoista monipuolisen ja joustavan jäsenverkkosivuston virittämiseen..

Nämä jäsenyyslaajennukset tarjoavat paljon hyödyllisiä ominaisuuksia. Sinä pystyt:

 • rajoittaa sisältöä
 • luoda porrastettuja jäsenyystasoja
 • perustaa kertaluonteiset tai toistuvat laskutusrakenteet.

Kun liittymislisäosa huolehtii kaikista kulissien takana olevista tehtävistä, voit keskittyä vapaasti luomaan erinomaisen sisällön, joka pitää jäsensivustosi valintana.

Muista kuitenkin: Hyvä sisältö on elintärkeää – jäsenyyssivustosi menestymiseksi sen on tuotettava todellista arvoa. Jos olet murtanut taiteen luoda erinomaista sisältöä ja tiedät tarkalleen kuinka tavoittaa potentiaalinen yleisösi, toistuvat jäsenyysrikkaudet odottavat!

Mutta minkä jäsenlisäosan sinun pitäisi valita? Katsotaanpa seitsemää parhaista käytettävissä olevista WordPress-jäsenlisäosista (sekä ilmaisia ​​että premium-luokkaa)…

Rajoita Content Pro (Alkaen 99 dollaria)

Aloitamme asiat rajoittavan sisällöntuotannolla. Tämä plugin on osa arvostetuinta Pippins Plugins -perhettä, joka sisältää myös Easy Digital Downloads ja AffiliateWP. Sinänsä voit luottaa siihen, että olet turvallisissa käsissä.

Rajoita sisältöprosessia

Alkaen 99 dollarista, Rajoita sisältö -pro on yksi nykyisen luettelon edullisimmista jäsenlisäosista. Älä kuitenkaan anna hintamerkin huijata sinua: Sen toiminnallisuus on vakava lyönti ja se on käyttäjäystävällinen kaikkialla.

Ensinnäkin voit luoda rajoittamattoman määrän jäsenyystasoja, mikä tarkoittaa, että voit ottaa käyttöön monikerroksisen jäsenrakenteen – esimerkiksi: ilmaiset, hopea-, kulta- ja platinajäsenyydet. Voit myös määrittää kokeilujäsenyydet ja tarjota alennuskoodeja houkutellakseen vierailijoita.

Voit integroida suosittuihin maksuyhdyskäytäviin – mukaan lukien Stripe ja PayPal – ja laskuttaa jäseniä automaattisesti toistuvalla laskutuksella.

Rajoittavan sisällön pro sisältää myös hyödyllisiä taustatoimintoja, mukaan lukien helposti sulavat analytiikkaraportit. Näiden raporttien avulla voit seurata jäsenmääriä mukautettujen ajanjaksojen aikana, jolloin sinulla on mahdollisuus seurata kasvutasoa. Voit myös tarkastella ja hallita kaikkien jäsenten, entisten ja nykyisten, yleiskatsausta yhdeltä kätevältä näytöltä.

Sisällön luominen ja suojaaminen on myös erittäin helppoa. Suoraan WordPress-editorin alapuolella on metakanava, jonka otsikko on rajoittaa tätä sisältöä. Täältä voit valita, mitkä jäsenyystasot pystyvät tarkastelemaan sisältöä, samoin kuin näytetäänkö ote muille kuin jäsenille. Voit käyttää tätä meta-ruutua rajoittaaksesi pääsyä mihin tahansa viestiin, sivulle tai mukautettuun viestityyppiin. Voit myös rajoittaa lyhyitä koodeja kokonaisiin luokkiin tai vain osiin sisältöä.

Rajoittavan sisällön käytön alkaessa 99 dollaria, sinun kannattaa harkita myös 249 dollarin ammattisuunnitelmaa, joka antaa sinulle pääsyn 17 uuteen lisäosaan 12 ilmaisen lisäosan päälle. Nämä lisäosat vaikuttavat tehokkaisiin toimintoihin, kuten:

 • sisältö tippuu
 • ryhmäjäsenyydet
 • usean sivuston luominen
 • lisää vaihtoehtoja rajoittaa sisältöä päivämäärän mukaan.

Virallinen nettisivu

MemberPress (Alkaen 149 dollaria)

Seuraavaksi meillä on kiistatta WordPress-käyttäjien tunnetuin jäsenlisäosa: MemberPress.

MemberPress

Alkaen 149 dollarista vuodessa, sen avulla pääset käsiksi siihen, mitä kehittäjät väittävät olevan “helpoin jäsensivuston ohjelmisto, jonka olet koskaan nähnyt”.

Muutamalla napsautuksella MemberPress antaa sinun rajoittaa pääsyä mihin tahansa viestiin, sivulle tai mukautettuun postityyppiin. Jos haluat rajoittaa pääsyä irtotavarana, voit lukita myös kokonaiset luokat tai tunnisteet. Voit myös rajoittaa pääsyä WordPress Media -kirjaston tiedostoihin, mikä antaa sinun luoda esimerkiksi PDF-tiedostoja, joita vain jäsenet voivat ladata.

On myös sisäänrakennettuja integraatioita bbPress (foorumit), Blubrry PowerPress (podcastit) ja WooCommerce (eCommerce) rajoittamiseksi. Voit esimerkiksi luoda vain jäsenille tarkoitetun podcast-sivuston podcastisi premium-sisältöä varten.

Kuten useimmissa jäsenlaajennuksissa, MemberPress antaa sinun luoda premium-jäsenyyksiä, joilla on pääsy Stripe-, Paypal- ja Authorize.Net-verkkoihin suunnitelmasi mukaan.

Voit luoda sekä kertaluonteisia suunnitelmia että automaattisia toistuvia maksuja. Jäsenet saavat myös oman käyttöalueen, jolla he voivat hallita jäsenyyttään, mukaan lukien mahdollisuus päivittää / alentaa palkkiota ja maksaa vain suhteutettu erotus.

On selvää, että mitä enemmän maksavia asiakkaita sinulla on, sitä terveellisempi on verkkosivustosi taloudellinen tilanne – ja MemberPress toimittaa runsaasti hienoja ominaisuuksia tulosten maksimoimiseksi..

Ensinnäkin tämä sisältää kauniita hinnasivuja (toinen tapa sanoa tyylikkäät hinnoittelutaulut). Voit pelata näiden pöytien sisällöllä, organisaatiolla ja tyylillä – useilla sisäisillä teemoilla, joista valita – löytääksesi parhaiten konvertoivan yhdistelmän.

Sähköpostimarkkinointi on edelleen yhtä tehokas ase kuin koskaan, ja MemberPress on yhteensopiva 13-plus-sähköpostimarkkinointipalveluiden kanssa, jotta voit integroida sen arsenaaliisi. Ja jos haluat luoda oman tytäryhtiöohjelman, 349 dollaria ammattilainen Suunnitelma sisältää Affiliate Royale -laajennuksen, jonka avulla voit luoda oman uskollisten mainostajien armeijan.

Ei tarpeeksi? MemberPress tukee myös sisällön tiputtamista ja kuponkikoodeja sekä monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia.

Virallinen nettisivu

Maksetut jäsenyydet Pro (ILMAINEN 297 dollariin plus plus Pro: lle)

Maksetut jäsenyysprosessit ovat 14 ja plus ilmaiset lisäosat ja 64 plus plus lisäosat, ja se on yksi joustava WordPress-jäsenlisäosa. Lisäksi ydinversio on myös 100% ilmainen, jonka avulla on helppo aloittaa ja testata.

Maksetut jäsenyysprosessit

Joten mikä tekee siitä niin suositun? No, kuten edellä mainitsin, yksi suurista eduista on joustavuus. Se, että lisäosia on niin paljon, tarkoittaa, että voit lisätä sivustollesi monenlaisia ​​toimintoja. Koska jokainen ominaisuus on erillinen lisäosa, vältetään myös sivustosi turmeleminen ominaisuuksilla, joita et todella tarvitse.

Ja jos haluamallesi lisäosaa ei ole jo olemassa, on olemassa kasa valmiita koodireseptejä kaikenlaisille pienille tweakeille.

Aloitetaan kuitenkin toistaiseksi kaikista sivustojen tarvitsemista ydinjäsensivustotoiminnoista. Saat kaikki tärkeät asiat, mukaan lukien:

 • Paljon vaihtoehtoja sisällön rajoittamiseksi, mukaan lukien lyhytkoodit, Gutenbergin lohkot ja PHP-toiminnot. Voit myös rajoittaa kokonaisia ​​viestejä, sivuja, mukautettuja viestityyppejä tai jopa luokkia.
 • Mahdollisuus myydä kertaluonteisia tai automaattisia toistuvia jäsenyyksiä, mukaan lukien ilmaiset / alennetut kokeilut, kertaluonteiset rekisteröintimaksut jne..
 • Sisältö tippuu.
 • Tuki kuudelle maksuväylälle, mukaan lukien Stripe, PayPal ja Authorize.Net.
 • Jäsenyysalue, jolla jäsenet voivat päivittää / alentaa / peruuttaa jäsenyytensä.

Sitten on 70 lisäosaa, joiden avulla voit käsitellä kaikenlaisia ​​ominaisuuksia. Tässä on vain muutama esimerkki toimintotyypeistä:

 • Anna jäsenille oma Multisite-verkkosivusto.
 • Lisää tytäryhtiöohjelma.
 • Integroitu Zapier-automaatioon.

Voit selata täydellistä lisäosa-luetteloa täällä.

Tämän lisäksi kehittäjä tarjoaa myös ilmaisen Memberlite-teeman, joka auttaa sinua luomaan upea jäsenyyssivusto ensimmäisestä päivästä.

Loppujen lopuksi, jos joustavuus on avainasemassa sinulle, Maksulliset jäsenyydet Pro on loistava vaihtoehto. Ainoa mahdollinen haittapuoli? Hinta. Sillä on pääsy kaikkiin maksettuihin lisäosiin ja koodiresepteihin, jotka alkavat 297 dollarista, ja se on yksi tämän luettelon hinnoittelulaajennuksista..

Virallinen nettisivu

WooCommerce -jäsenyydet (149 dollaria)

Olen varma, että tunnet jo erinomaisen WordPress-verkkokaupparatkaisun, WooCommerce. Tämänpäiväisen luettelon seuraava kohde, WooCommerce-jäsenyydet, laajentaa WooCommerce-ytimen laajennusta, jonka avulla voit luoda mahtavia, skaalautuvia jäsenverkkosivustoja.

WooCommerce -jäsenyydet

Kuten voi odottaa tällaiselta tiukalta integraatiolta, tämän laajennuksen avulla voit käyttää kaikkia WooCommerce-sovelluksen merkityksellisiä toimintoja. Tärkeintä on, että tämä sisältää kaikki 100 plus WooCommerce -yhteensopivia maksuyhdyskäytäviä – PayPal, Stripe, Amazon Payments, Authorize.net… nimeät sen. Jäsenet voivat myös käyttää WooCommerce-asiakasaluetta hallitakseen jäsenyyttään.

WooCommerce -jäsenyydet tukevat myös kaikkia vakiojäsenyyslaajennuksia – rajoittaen muun muassa sisältöä, tippujen syöttämistä ja premium-jäsenyyksiä.

Koska WooCommerce perustuu WooCommerce-jäsenyyteen, se tarjoaa myös hienoja verkkokauppaintegraatioita. Voit esimerkiksi tarjota jäsenilleen ilmaisen kuljetuksen, jonka avulla voit luoda oman mini-version Amazon Primestä. Tai voit tarjota erityisiä alennuksia, kuten 10%: n alennuksen maksaville jäsenille.

Yksi ominaisuus, josta WooCommerce-jäsenyydet puuttuvat, on toistuva laskutus. Voit kuitenkin lisätä tämän toiminnallisuuden integroimalla toisen laajennuksen, WooCommerce Subscriptions, hintaan 199 dollaria.

WooCommerce Subscriptions -laajennus on kiistatta paras toistuva maksulaajennus WordPressille, ja kun sitä käytetään yhdessä WooCommerce-jäsenyyksien kanssa, voit lisätä tärkeitä ominaisuuksia, kuten kokeilujäsenyyksiä, toistuvia laskutuksia ja jäsenten päivityksiä / alennuksia.

Virallinen nettisivu

MemberMouse (Alkaen 19,95 dollaria kuukaudessa)

MemberMouse on yksi ominaisuusrikkaimmista jäsenlisäosista, kun kyse on sisäänrakennetuista toiminnoista, samalla kun se pystyy pitämään asiat melko käyttäjäystävällisinä..

MemberMouse

MemberMouse antaa sinun rajoittaa pääsyä kaikkiin julkaistuihin viesteihin, sivuihin tai mukautettuihin viestityyppeihin. Muutamassa lyhyessä sekunnissa pystyt määrittämään, mitkä jäsenyystasot pääsevät käyttämään mitä sisältöä. Lisäksi voit tiputtaa syötteen sisältöä määrittämällä aikajulkaisun. Haittapuoli on, että vaikka voit rajoittaa viestejä luokittain, et voi rajoittaa mukautettuja viestityyppejä luokittain – vain yksi kerrallaan.

Sisältää MemberMouse on yksi yksityiskohtaisimmista raportointisivustoista, joita löytyy kaikista jäsenlaajennuksista. Voit käyttää tätä WordPress-hallintapaneelissa, ja se sisältää paljon avainmittareita, joihin voit kohdistaa voittojen kasvattamiseksi, kuten

 • yhteensä jäseniä
 • keskimääräinen retentioaika
 • asiakkaan keskimääräinen elinikäinen arvo.

Jos haluat toisen tavan lisätä tulojasi, rakastat joitain MemberMouse-palvelun edistyneempiä ominaisuuksia, kuten yhden napsautuksen lisämyynnit ja myyntimyynnit..

Suosikkiominaisuuteni on kuitenkin A / B-hinnoittelu, jonka avulla voit optimoida hinnastrategiasi maksimoidaksesi tilaajat ja tuotot.

MemberMouse tarjoaa myös useita integraatioita:

 • Kahdeksan erilaista yhdyskäytävää, mukaan lukien PayPal, Stripe ja Authorize.Net.
 • Neljä sähköpostimarkkinointipalvelua, mukaan lukien Mailchimp.

Haluatko rekrytoida tytäryhtiömarkkinoijien armeijan laulamaan kiitoksia ja mainostaa verkkosivustoasi? Hienoa, koska MemberMouse on myös yhteensopiva minkä tahansa tytäryhtiöverkoston kanssa.

Vaikka MemberMouse-ominaisuusluettelosta on paljon, kuten on, jotkut ihmiset eivät pidä: Se ei ole GPL. Tämä tarkoittaa osittain sitä, että alla oleva koodi on hävitetty eikä et voi muokata lähdekoodia suoraan..

MemberMouse lisää omat koukut, joihin voit “koukkua” koodisi muokkaukset, sekä sovellusliittymän. Jos kuitenkin haluat tehdä jotain pidemmälle kuin mitä koukut ja sovellusliittymä antavat sinun, olet tavallaan vain onnea MemberMouse-ohjelmasta, kun taas useimpien muiden laajennusten avulla voit muokata lähdekoodia tarpeen mukaan.

Suunnitelmat alkavat 19,95 dollaria kuukaudessa jopa tuhatta jäsentä varten ja nousevat sieltä riippuen kuinka monta jäsentä sinulla on ja mitä ominaisuuksia haluat.

Virallinen nettisivu

WP-jäsenet (ILMAINEN 59 dollaria Pro: lle)

Niille teistä, jotka työskentelevät tiukalla budjetilla, WP-jäsenet edustavat toista ilmaista vaihtoehtoa tämän päivän luettelossa. Sen ilmaisen ytimen avulla voit estää rekisteröimättömien käyttäjien pääsyn sisältöön ja muuntaa WordPress-pohjaisen verkkosivustosi täysin toimivaksi jäsensivustoksi.

WP-jäsenet

Voit rajoittaa sisältöä yksinkertaisella asetusnäytöllä, josta voit tyhjentää-rajoittaa kaikki viestit tai sivut tai rajoittaa yksittäisiä viestejä tai sivuja. Voit myös käyttää lyhyitä koodeja rajoittaaksesi sisältöä osittain.

WP-jäsenet voivat myös luoda automaattisia otteita rajoitetusta sisällöstä – merkkien lukumäärän perusteella – tai voit luoda katkelmia itsellesi. Tämä on siisti ominaisuus, koska voit hyödyntää huolellisesti muotoiltuja otteita SEO-tarkoituksiin.

WP-Members asettaa sinut myös käyttöliittymiin ja rekisteröintilomakkeisiin, samoin kuin 120 plus toiminta- ja suodatuskoukkuihin, joita sinä tai kehittäjäsi voi käyttää asioiden mukauttamiseen.

Ilmaisena lisäosana sillä on kaksi ilmeistä rajoitusta.

Ensinnäkin, et voi luoda mukautettuja valikoita rekisteröityneille käyttäjille, joten jopa satunnaiset vierailijat voivat tarkastella valikoitasi kokonaisuudessaan.

Suurin rajoitus on kuitenkin se, että et voi veloittaa jäsenyydestä – paitsi jos päivität Sivustojäsenyys -laajennukseen, joka maksaa 59 dollaria vuodessa.

Päivitys antaa sinulle pääsyn prioriteettitukeen, premium-koodinpätkisiin, yksinoikeisiin oppaisiin ja vain jäsenille tarkoitettuihin tukifoorumeihin. Se tarkoittaa myös, että voit käyttää kymmentä premium-lisäosaa, jotka sisältävät:

 • PayPal-tilaukset – Vierailijat voivat maksaa jäsenyydestä PayPalin avulla, mukaan lukien kokeilut. Toistuvat jäsenmaksut kerätään automaattisesti.
 • Lisäasetukset-välilehti – laajentaa asetussivua, jossa on paljon muita käyttäjän pyytämiä kenttiä.
 • Sisäänkirjautuneet valikot – Voit luoda mukautettuja valikkoja rekisteröityneille jäsenille.
 • Mailchimp-integraatio – antaa sinun integroida Mailchimp jäsenyyssivustoosi.

Virallinen nettisivu

AccessAlly (Alkaen 990 dollaria)

AccessAlly on tavallaan kuin avioliitto WordPress-jäsenlisäosan ja LMS-laajennuksen välillä. Joten jos haluat tarjota verkkokurssin sisältöä jäsenillesi, tämä voi olla sinulle työkalu – vaikka se ei ole halpaa.

AccessAlly

Yksi ainutlaatuisimmista asioista AccessAllyssä on miten se on rakennettu integroitavaksi markkinoinnin automaatioon ja CRM-työkaluihin. Itse asiassa, kun määrität rajoitetun jäsenyyssisällön, integroit AccessAlly-tunnisteet markkinoinnin automaatiotyökaluisi osana prosessia. Sinun on käytettävä yhtä näistä viidestä työkalusta:

 1. InfusionSoft
 2. Ontraport
 3. ActiveCampaign
 4. ConvertKit
 5. Tippua

Tiedän, että se kuulostaa hiukan monimutkaiselta – ja se on hieman edeltävää työtä -, mutta tuloksena on, että tämä tehokas automatisointi ja segmentointi on rakennettu jäsensivustoosi ensimmäisestä päivästä lähtien, mikä voi auttaa sinua sitouttamaan jäseniä ainutlaatuisilla tavoilla ja nosta muuntokurssiasi.

Esimerkiksi, jos joku alkaa tarkistaa, mutta ei lopeta, voit lähettää heille automaattisesti muistutusviestin, jossa on erityinen, ainutlaatuinen kuponki heille. Tai voit lähettää jäsenelle automaattisesti myyntimyynnin kurssin tai oppitunnin päätyttyä.

Siellä on myös joitain muita hienoja tuloksia parantavia ominaisuuksia, kuten mahdollisuus tarjota yhdellä napsautuksella lisämyyntiä ja tilata kuoppia (ajattele niitä markkinointikanavia, joista ihmiset aina puhuvat!), Ja AccessAlly sisältää myös sisäänrakennetut toiminnot oman tytäryrityksesi luomiseksi. ohjelmoida.

Pensaan ympärillä ei löydy – AccessAlly on tämän luettelon kallein vaihtoehto suurella marginaalilla, joten se ei todellakaan tule toimimaan kaikille. Mutta jos luulet hyödyntävänsi kaikkia sen tarjoamia tehokkaita automaatiovaihtoehtoja, se on ehdottomasti harkittava.

Virallinen nettisivu

Lopulliset ajatukset

WordPress-käyttäjät ovat pilaantuneita valinnasta jäsenlaajennusten suhteen. Seurauksena oli, että tämän postin kaventaminen vain kouralliseksi oli paljon vaikeampaa kuin tavallisesti – luettelo olisi voinut olla helposti kolme kertaa pidempi!

Kaikki esillä olevat liitännäiset edustavat kuitenkin erinomaisia ​​valintoja – jokaista on helppo käyttää, ja se on varustettu kaikilla tärkeillä jäsenominaisuuksilla, joita tarvitaan useimpien käyttäjien tyydyttämiseen. Tähän sisältyy kyky lukita sisältöä, ansaita rahaa verkkosivustollesi myymällä premium-jäsenyyksiä ja tiputtaa -sisältöä jäsenten eliniän pidentämiseksi..

Lisäominaisuudet määrittävät kuitenkin sinulle sopivan jäsenlaajennuksen – ja tässä liitännäiset ovat erillään toisistaan.

Esimerkiksi jos …

 • … Haluavat eniten joustavuutta, harkitse Maksulliset jäsenyysprosessit ja sen 70 lisäosaa.
 • … Sinulla on jo WooCommerce-kauppa, WooCommerce-jäsenyydet saattavat olla sinulle sopivia.
 • … Älä välitä GPL: stä ja haluat vain jotain monilla sisäänrakennetuilla ominaisuuksilla, saatat olla tyytyväinen MemberMouseen.
 • … Haluat pystyä perustamaan tehokkaan markkinoinnin automaation, saatat olla valmis keväällä pääsemään AccessAllyen.

Kaikilla näillä jäsenlisäosilla on jotain ainutlaatuista tarjota, joten selvitä, mitkä ominaisuudet ovat välttämättömiä verkkosivustollesi, ja tarkista sitten tukeeko ensisijainen laajennus niitä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me