SearchWP Review: Plugin päivittääksesi WordPress-haku helposti!

WordPress-tarjoukset


Ei ole mikään salaisuus, että WordPressin hakutoiminnot eivät ole kaikki mitä se voisi olla. Ilman kykyä indeksoida mukautettuja viestityyppejä, mukautettuja kenttiä, lyhytkoodisisältöä tai PDF-dokumentteja – puhumattakaan päivämäärän mukaan lajiteltujen tulosten palauttamisesta relevanssin sijaan – on hyvät mahdollisuudet lukijasi eivät voi löytää etsimääsi verkkosivustoltasi. Vaikka tarkka sisältö, jota he etsivät, on olemassa sivustolla!

Jos haluat antaa kävijöilleen mitä he etsivät, on aika päivittää WordPress-hakutyökalu asentamalla erillinen laajennus. SearchWP on erinomainen vaihtoehto tehdä tämä. Tässä katsauksessa tarkastellaan sen ominaisuuksia ja kuinka helppoa sitä on käyttää auttamaan sinua päättämään, onko se oikea valinta verkkosivustollesi.

SearchWP: n käytön edut

SearchWP on rakennettu auttamaan WordPress-käyttäjiä tarjoamaan kävijöillesi täysin toimiva hakutyökalu. Asentamalla tämän laajennuksen verkkosivustollesi kävijät löytävät enemmän sisältöäsi ja parantavat siten käyttökokemustaan. Tämän seurauksena tämän pitäisi antaa sinulle laajennetun mahdollisuuden luoda parempia suhteita heihin.

Tässä on nopea luettelo joistakin SearchWP: n vaikuttavimmista ominaisuuksista:

 • Lähetä meta-indeksointi (otsikot, kuvaukset, avainsanat)
 • PDF-dokumentin sisällön indeksointi
 • Mediatiedoston näyttö hakutuloksissa
 • Avainsanan painonhallinta
 • Valikoiva indeksointi
 • Hae tilastot
 • Kasvava laajennuskirjasto
 • + lisää

Asennuksen jälkeen SearchWP, sen sijaan, että hakutuloksia näytettäisiin postituspäivän mukaan, tulokset palautetaan asiaankuuluvuuden mukaan kyky sisällyttää laajempi valikoima sisältötyyppejä.

Toinen merkittävä SearchWP: n ominaisuus, joka auttaa parantamaan sivustosi hakuominaisuuksia, on sen kyky Käytä avainsanaa stemming. Tämän avulla käyttäjät voivat kirjoittaa hakutermin, kuten “suorita”, ja plugin on riittävän älykäs palauttamaan tulokset sisältäen niihin liittyvät sanat, kuten “käynnissä” tai “juoksija”..

Voit myös luoda täydentäviä hakukoneita, jotka toimivat riippumattomasti sivuston päähakukoneesta. Tätä voitaisiin käyttää antamaan käyttäjille mahdollisuus hakea yhdestä mukautetusta viestityypistä – kuten verkkokaupan tuotteista – palauttamatta tuloksissa blogiviestien sisältöä..

SearchWP on kehittäjäystävällinen, käyttämällä koukkuja sallia mukauttaminen vaikuttamatta ytimen laajennuskoodiin. Tämä todistaa myös tehdyt muutokset tulevaisuuden kannalta ja estää niitä kirjoittamasta, kun laajennus päivitetään.

Nyt kun olemme tarkastelleet SearchWP: n hyödyllisimpiä ominaisuuksia, on aika nähdä, kuinka helppoa se on toteuttaa – autamme sinua päättämään, onko kyse WordPress-sivustosi välttämättömästä päivityksestä..

Kuinka pääset alkuun SearchWP: llä

Asennuksen ja SearchWP: n aktivoinnin jälkeen plugin rakentaa sivustosi hakuhakemiston. Kauanko tämä kestää, riippuu siitä, kuinka paljon sisältöä verkkosivustollasi on ja valitsetko indeksoida PDF-dokumentteja vai et.

Kun tämä on valmis, voit käyttää laajennuksen asetuksia määrittääksesi, kuinka SearchWP toimii sivustossasi.

SearchWP-asetusten esittely

Yksittäisten asetusten sivulla voit valitse, mitkä viestityypit sisällytetään hakuhakemistoon ja siksi näytetään kävijöille, jotka tekevät hakua verkkosivustollasi. Viestityypin, kuten sivut, tai minkä tahansa verkkosivustollesi luoman mukautetun postityypin sisällyttäminen tai poistaminen on yhtä helppoa kuin ruudun tarkistaminen tai poistaminen..

SearchWP on myös erittäin helppo lisätä painotusta yksittäisiin elementteihin, jotka muodostavat viestin. Nämä painotusasetukset sisältävät viestin otsikon, sisällön, etan tai URL-osoitteen ja kaikki käytössä olevat taksonomiat tai mukautetut kentät.

SearchWP Aseta hakupainotus

Laajennus on esiasetettu korjauskertoimilla. Voit kuitenkin muokata niitä vastaamaan omia tarpeitasi. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden sulkea pois tietyt elementit – esimerkiksi ote.

Kuten SearchWP antaa vierailijoille mahdollisuuden hakea mukautettujen kenttien sisällöstä, mille tahansa näistä sivustossasi aktiivisista kentistä – mukaan lukien muiden liitännäisten tai itse luomiesi kenttien kentät – voidaan antaa myös painotus.

Sisällytä mukautetut kentät

SearchWP: n avulla voit indeksoida sivustoosi ladatun median, jotta se voidaan palauttaa hakutuloksissa. Kuvien ja muiden mediatiedostojen sisällyttämisen lisäksi SearchWP: llä on myös kyky indeksoi PDF-asiakirjojen sisältö. Tietyt tiedostotyypit voidaan myös jättää hakutulosten ulkopuolelle.

Hakemisto mediatiedostoja ja PDF-tiedostoja

Kun mediatiedostot näkyvät hakutuloksissa, vierailijasi voi kätevästi napsauttaa viestiä, joka sisältää kyseisen tiedoston, sen sijaan, että katselisi vain tulossivun tiedostoja..

Kun alkuperäinen hakemisto on luotu ja olet määrittänyt laajennuksen, ei ole muuta tekemistä. SearchWP hoitaa kaikki verkkosivustosi hakutehtävät ilman, että sinun tarvitsee päivittää nykyisiä tai lisätä uusia hakulomakkeita sivuillesi.

Hakutulossivut näyttävät edelleen samoilta – mutta nyt niille asetetaan nyt paljon osuvampi sisältö.

SearchWP-tilastot

Heti kun laajennus on valmis ja käynnissä verkkosivustollasi, se alkaa kerätä tilastotietoja siitä, kuinka kävijät käyttävät hakutyökalua. Tilastot sisältävät:

 • Hakujen lukumäärä viimeisen 30 päivän aikana
 • Suositut haut päivän, viikon, kuukauden ja vuoden mukaan
 • Epäonnistuneet haut

Sivustohaun tilastot

Tämä on hyödyllinen tieto, jolla on pääsy, koska voit nähdä, mitä lukijat kiinnostavat, ja tehdä sitten linkit kyseiseen sisältöön näkyvämmäksi. Nämä tiedot voivat myös viitata siihen, että kävijät ovat janoisia lisätietoja tietyistä aiheista, ja voit sammuttaa lisäämällä kyseisiin aiheisiin enemmän sisältöä..

Laajennukset ja lisäosat

Jos haluat laajentaa SearchWP: n toiminnallisuutta, laajennukselle on saatavana useita lisäosia.

Nämä laajennukset sisältävät live-haun lisäämisen lomakkeihisi, mukaan lukien tuki monikieliselle sisällölle, sumeaa vastaavuuden aktivoiminen lievempien hakulausekkeiden tukemiseksi, ja paikan päällä tapahtuvan diagnoosin suorittaminen auttaa sinua pitämään silmällä SearchWP-hakemistoa ja paljon muuta.

Viralliset laajennukset ovat ladattavissa kaikille SearchWP-lisenssin haltijoille.

SearchWP-hinnoittelu

SearchWP on premium-laajennus, ja se on saatavana kolmella lisenssillä:

 • Yksi sivusto: $ 49
 • Liiketoiminta (5 sivustoa): $ 129
 • Kehittäjä (rajoittamaton sivusto): $ 249

(lue lisää hinnoittelusta)

Kaikki vaihtoehdot sisältävät yhden vuoden tuen ja pääsyn automaattisille päivityksille sekä pääsyn kaikkiin laajennuksiin. Lisenssit voidaan uusia 30%: n alennuksella voimassaolon päättymisen jälkeen.

johtopäätös

WordWress-ydinhakutoimituksen parantamiseksi – tai jopa korjaamiseksi – on monia etuja, jotka tarkastelevat kaikkia SearchWP-laajennuksen käyttämisominaisuuksia..

Helpottamalla lukijoidesi löytämistä enemmän kiinnostavasta sisällöstä voit lisätä verkkosivustollesi viettämää aikaa, mikä puolestaan ​​parantaa mahdollisuuksia muuttaa kertaluonteisista kävijöistä tilaajia, asiakkaita tai asiakkaita.

Jos rakennat verkkosivustoja WordPress-asiakkaille, SearchWP: n lisääminen on varma tapa estää tyytymättömien sivustojen omistajien tukipuhelut, jotka liittyvät “rikki” hakuominaisuuteen.

Kertaluonteisen asennusprosessin ja WordPress-hakutyökalun automaattisen korvaamisen avulla SearchWP: n lisääminen sivustoosi on erittäin suositeltavaa..

Lisätietoja SearchWP: sta virallisella SearchWP-verkkosivustolla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me