Rajoita Content Pro -katsaus: Pippin Williamsonin Advanced WordPress -jäsenyyslaajennus

WordPress-tarjoukset


Rajoita sisältöprofiili on WordPressin monipuolinen jäsenlisäosa, jolla on kaikki tarvittava jäsensivuston tai verkkokurssin luomiseen – tai jopa rajoitettu sisältöalue henkilöstölle.

Laajennuksen ilmaisesta versiosta on olemassa, mutta se on melko rajallinen, eikä se ole upea mainos siitä, mitä pro-versio voi tehdä.

Tähän sisältyy suuri tuki maksuyhdyskäytäville ja paljon hyviä hallintatyökaluja jäsenillesi. Tämän lisäksi pro-työkalulla voit myös asettaa alennuksia jäsenmyynnin lisäämiseksi.

Rajoita sisältöprosessia

Rajoittavan sisällön käytön on kehittänyt Pippin Williamsonin yritys Sandhills Development. Kuten äskettäisessä Easy Digital Downloads -katsauksessani todettiin, Sandhills Development -yrityksellä on loistava kokemus ammattimaisten WordPress-tuotteiden kehittämisestä ja asiakkaille vankan tuen tarjoamisesta.

Helppojen digitaalisten latausten ja Pippins Plugins -blogin lisäksi tiimi on myös tytäryrityslaajennuksen AffiliateWP, Stripe fizetusratkaisu WP Simple Pay ja tapahtumakalenterin plugin -sokerikalenterin takana..

Tarkastellaan lähemmin, miksi monet ihmiset pitävät Rajoittaa Content Prota yhtenä parhaista WordPress-jäsenyysratkaisuista, joita tänään tarjotaan.

Rajoitetun sisällön ilmainen versio

Rajoittavan sisällön ilmainen versio, yksinkertaisesti nimeltään Rajoita sisältöä, voidaan ladata WordPress.org-sivustosta tai halutessasi suoraan WordPress-järjestelmänvalvojan laajennussivulta..

Easy Digital Downloads -sovelluksen avulla jokaisen käyttäjän on asennettava laajennuksen ydinversio. Tämä voidaan ladata WordPress.org-sivustolta, ja se sisältää monia hienoja ominaisuuksia, kuten alennuskoodeja, PayPalin tukea ja analyyttisiä raportteja. Laajennuksen toiminnallisuutta voidaan sitten laajentaa edelleen premium-lisäosien avulla.

Rajoita sisältö on määritetty eri tavalla. Se on itsenäinen tuote, joka tarjoaa vain jäsenyyden perustoiminnot. Niiden, jotka valitsevat Rajoittaa sisältö -profiota, on asennettava erillinen laajennus kokonaan.

Sisältöä voidaan rajoittaa käyttämällä rajoitettua lyhytkoodia, ja voit myös luoda räätälöityjä rekisteröinti- ja kirjautumissivuja lyhytkoodeilla.

Kun laajennus on aktivoitu, näet vaihtoehdon “Rajoittaa tätä sisältöä” viestien, sivujen ja muiden WordPress-mukautettujen viestityyppien alla. Tämän avulla voit määrittää WordPress-käyttäjätason, joka näkee rajoitetun lyhytkoodin sisällön.

Rajoita tätä sisältöä

Laajennuksen asetussivulla voit mukauttaa viestin, joka näytetään, kun käyttäjä yrittää tarkastella sivua, mutta jolla ei ole siihen lupaa.

Eri käyttäjäryhmien käyttäjille voidaan näyttää eri viesti.

Rajoita sisältöasetuksia

Rajoita sisältö ei suinkaan ole huono plugin – siinä ei vain ole monia ominaisuuksia, jotka sallivat sinun tehdä muutakin kuin rajoittaa sisältöä ennalta määritettyihin käyttäjätasoihin.

Jos etsit ilmaista jäsenyysratkaisua, kannattaa ehkä harkita vaihtoehtoista laajennusta, kuten yksinkertaista jäsenyyttä, koska se tukee PayPal- ja Stripe-maksuja ja tarjoaa monia käyttäjäprofiiliasetuksia. Lopullinen jäsen, käyttäjän rajoittaminen ja WP-jäsenet ovat myös hienoja vaihtoehtoja.

Mielestäni Sandhills Kehityksen tulisi lisätä Rajoittavan sisällön toimivuutta osoittaaksesi paremmin, mitä WordPress-käyttäjät voivat saavuttaa pro-version kanssa. Valitettavasti Rajoitettua sisältöä ei ollut kirjoitettaessa päivitetty 12 kuukauden ajan, joten sitä ei vaikuttanut tukevan aktiivisesti.

Mitä Rajoittaa Content Pro -tarjousta??

Ero rajoittavan sisällön käytön ja sen ilmaisen vastineen välillä on yö ja päivä. Rajoittavan sisällöntuotanto on vain 99 dollaria vuodessa, ja se on edistyksellinen WordPress-tuote, jota voidaan käyttää monentyyppisten verkkosivustojen rakentamiseen..

Laajennuksessa on ominaisuuksia, kuten asiakkaiden kojetaulu, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella ja hallita tiliään, sekä alennuskoodit jäsenyyteen liittymisen kannustamiseksi..

Maksujen hyväksyminen ei saisi olla ongelma, koska Rajoita sisältö -palvelussa on tukea useille maksuyhdyskäytäville, kuten Stripe, PayPal, Authorize.net ja 2Checkout. Laajennus integroituu myös WooCommerce-palveluun.

Jäsenyyteistäsi ja ansiostasi voidaan luoda useita raportteja, jotta saat paremman kuvan jäsenyytesi suoriutumisesta. Voit viedä jäsen- ja maksutiedot myös CSV-muodossa.

Rajoita Content Pro -ominaisuuksia

Mikä on todella vaikuttava, on rajoittamasi sisällönhallintaprosessin taso.

Asiakkaiden hallintapaneelista käyttäjät eivät voi vain tarkastella jäsenyytensä nykyistä tilaa, vaan myös päivittää ja alentaa eri suunnitelmiin ja maksaa vain eron.

Järjestelmänvalvojana voit luoda minkä tahansa haluamasi jäsenyyssuunnitelman – olipa kyse sitten premium-tilauksesta, kokeiluversiosta, jonka avulla ihmiset voivat testata palvelusi tai ilmaisen tilin. Jäsenyyssivulla näet, mitkä jäsenet ovat aktiivisia, odottamassa, vanhentuneet ja peruutetut.

Takaosassa voit myös määrittää, mitä sähköposteja asiakkaille lähetetään, kuten maksukupit ja uusimismuistutukset.

Rajoita Content Pro -ominaisuuksia

Rajoittavan sisällön käyttämistä voidaan käyttää monien verkkosivustojen, mukaan lukien yksityiset vain jäsenille tarkoitetut blogit, klubiklubien ja koulujen ja muiden organisaatioiden yksityisten ryhmien verkkosivustot, käynnistämiseen..

Laajennus voidaan integroida myös WP Job Manager -sovellukseen, jotta voit luoda täysin toimivan työtaulun. Voit myös rajoittaa bbPress-foorumin foorumeita ja aiheita maksamaan tilaajille..

Tutustu Rajoittavan sisällön käytön tapaussivulle saadaksesi lisää esimerkkejä siitä, mitä Rajoittavan sisällön pro voi tehdä.

Versio 3.0

Siitä lähtien, kun Restrictive Pro käynnistettiin, sitä on jatkuvasti parannettu ja parannettu. Uusin versio on versio 3.0 beeta, joka julkaistiin tammikuussa 2019.

Tätä suurta julkaisua oli kehitetty lähes vuoden ajan. Se esitteli kaksi uutta räätälöityä taulukkoa jäsenyyden säilyttämiseksi ja uuden vaihtoehdon asiakkaille maksaa kalliimpia jäsensuunnitelmia erissä. Sisältö voidaan nyt myös rajoittaa useampaan kuin yhteen käyttäjäryhmään.

Rajoita Content Pro -maksusuunnitelmia

Minulla oli myös mahdollisuus ladata rajoitetun sisällön pro -tilin tilialueelta versio 2.9.15, mutta tämän tarkistuksen tarkoituksiin valitsin asentaa version 3.0 beeta testisivustolleni..

Tutustu Ashley Gibsonin julkaistuun version 3.0 beetaversioon, jossa on täydelliset tiedot lisätyistä uusista ominaisuuksista ja korjattuista virheistä.

Käyttöoikeuksien rajoittaminen Rajoittavan sisällön avulla

Kun Rajoita sisältö -prosessi on aktivoitu, näet “Rajoita tätä sisältöä” -vaihtoehdon viestien, sivujen ja mukautettujen viestityyppien alla. Se toimii samalla tavalla kuin ilmainen versio. Pro-versiossa sinulla on kuitenkin enemmän hallintaa siitä, kuka voi nähdä rajoitetun sisällön.

Jäsenen käyttöoikeudet

Voit rajoittaa sisällön käyttäjille, jotka ovat ostaneet tietyn jäsenyyden, käyttäjille, joilla on riittävä käyttöoikeustaso, tai jäsenille, joilla on tietty rooli.

Sisältöä voidaan myös rajoittaa osittain, ja voit näyttää otteen siitä käyttäjille, jotta he saavat esikatselun siitä, mitä täysimääräisesti maksavat jäsenet näkevät.

Rajoita tätä sisältöä

Näitä samoja jäsenten käyttöoikeuksia voidaan soveltaa suoraan mukautettuihin postityyppeihin. Voit esimerkiksi rajoittaa pääsyn kaikkiin blogiteksteihin, kaikkiin sivuihin tai mukautettuihin viestityyppeihin, kuten salkkuun.

Rajoita kaikkia viestejä

Koko luokka ja tunniste voidaan rajoittaa myös maksamaan jäsenille. Sinun on vain määriteltävä käyttöoikeustaso, jota tarvitaan sisällön katselemiseen.

Luokkarajoitus

Kuten näette, Rajoita sisältö -prosessi antaa sinulle suuren määrän hallintaa siitä, kuka voi katsella tiettyä sisältöä verkkosivustollasi.

Jäsenyyden hallinta Restrictive Pro -ohjelmalla

Löydät Rajoita sisältö -asetukset WordPress-järjestelmänvalvojan alueesta kohdasta Rajoita. Täältä voit luoda uusia jäsenyyksiä, tarkistaa raportteja ja määrittää, kuinka laajennus toimii.

Jäsenyyssivulla luetellaan kaikki käyttäjät, joilla on jäsenyyttä verkkosivustollasi. Voit suodattaa jäseniä jäsenyyssuunnitelman perusteella ja nähdä, mitkä ovat aktiivisia, vanhentuneet tai poistettuja.

Kun napsautat käyttäjää, sinut siirretään jäsenyyden tietosivulle. Tällä sivulla kerrotaan jäsenyyden nykyisestä tilasta ja kerrotaan, milloin jäsenyys alkoi ja milloin se laskutettiin.

Voit muuttaa jäsenyyden tilan myös tältä sivulta. Tämä on hyödyllistä, jos haluat esimerkiksi palkita pitkäaikaisen asiakkaan jäsenyyden jatkamisella.

Jäsenyyden yksityiskohdat

Alla on luettelo kaikista suoritetuista maksuista. Voit tarvittaessa lisätä maksun manuaalisesti tähän.

Sivun alareunassa olevat muistiinpanot-osio on hyödyllinen lisättäessä muistutuksia asiakkaan jäsenyydestä. Voit esimerkiksi lisätä muistutuksen siitä, että asiakkaalle annettiin ilmainen jäsenyys kilpailussa tai hänelle pidennettiin kokeilua.

Ajan myötä nämä muistiinpanot auttavat sinua ja muuta henkilöstöä muistamaan asiakkaan tilin tärkeimmät välitavoitteet.

Jäsenmaksutiedot

Jokainen jäsenyyteen liittyvä henkilö listataan asiakassivulle.

Voit muuttaa heidän nimen ja sähköpostiosoitteen manuaalisesti täällä ja nähdä, ovatko he suostuneet mihin tahansa ehtoihin, joita olet pyytänyt heitä lukemaan. Tässä näkyvät myös täydelliset tiedot heidän jäsenyydestään ja maksuistaan. Muistiinpanot-osiossa on lisätietoja asiakkaasta.

asiakkaan tiedot

Jäsenyystasivulla luodaan jäsenyyssuunnitelmasi. Ei ole mitään rajoja siitä, kuinka monta suunnitelmaa voit luoda.

Tässä määritellään kaikki jäsensuunnitelmasta, mukaan lukien jäsenen nimi, kuvaus, kesto ja hinta. Valinnainen liittymismaksu voidaan veloittaa suunnitelmasta. Tekemällä tämän negatiivisen voit antaa alennuksen ensimmäisestä maksusta. Vaihtoehtoisesti voit periä korkean liittymismaksun ja alhaisen uusimismaksun palkitaksesi niitä, jotka uusittavat jäsenyytensä seuraavina vuosina.

Voit myös määrittää käyttäjäroolin, joka asiakkaalle annetaan kirjautumisen yhteydessä, ja millä WordPress-käyttöoikeustasolla heille myönnetään.

Lisää uusi taso

Alennuskoodit ovat olennainen osa jäsensuunnitelmien edistämistä ja pitkäaikaisten asiakkaiden palkitsemista.

Alennussivulta voit asettaa alennuksen koodin ja sen, onko alennus määritetty määrä vai prosenttiosuus. Alennukset voidaan rajoittaa tiettyihin jäsensuunnitelmiin, ja niiden voimassaoloaika voidaan asettaa tietyn päivämäärän ja tietyn määrän käytön mukaan.

Lisää uusi alennus

Kaikki vastaanotetut maksut luetellaan maksusivulla. Voit tarkistaa minkä tahansa maksun ja muokata tietoja, kuten käyttäjänimen, maksetun summan, maksupäivän ja maksun tilan.

Tällä sivulla kerrotaan, mistä jäsenmaksusta maksetaan ja onko maksussa sovellettu alennuksia.

Muokkaa maksua

Raporttisivulla näkyvät ansiosi, hyvityksesi ja ilmoittautumiset. voit suodattaa tietoja kuukauden ja jäsenyyden mukaan.

Tuloraportti

Jäsenyysten luominen, maksujen tarkistaminen ja asiakastietojen muuttaminen on kaikki yksinkertaista. Jos olet epävarma laajennuksen käytöstä, suosittelen, että viittaan Rajoita sisältöpro -asiakirja-alueeseen.

Yksi sivu, joka sinun tulisi kirjanmerkiksi dokumentaatioalueelta, on lyhytkoodisivu, jossa luetellaan kaikki käytettävissä olevat lyhytkoodit ja annetaan esimerkkejä siitä, kuinka kutakin voidaan käyttää.

Näiden lyhytkoodien muistaminen ei kuitenkaan ole välttämätöntä, koska aktivoidessasi Rajoita sisältö -profiota se luo kaikki tarvittavat sivut, kuten rekisteröinnin, laskutustietojen päivittämisen, profiilien muokkaamisen ja paljon muuta.

Ilmoittautumislomake

Lomakkeiden ja kenttien tyyli muuttuu käyttämäsi WordPress-teeman mukaan. Yllä oleva esimerkki näyttää, miltä lomake näyttäisi käyttämällä WordPress-oletusteemaa Twenty Nineteen.

Valitettavasti tällä hetkellä ei ole tyylihallintaa tai vetämistä ja visuaalista rakennusta, joka auttaisi sinua muuttamaan lomakkeidesi ulkoasua. Tätä haluaisin nähdä tulevaisuudessa integroituna laajennukseen.

Sillä välin, tarkista lomakerakentaja Figartsista. Jälleenmyymällä hintaan 29 dollaria, tämän lisäyksen avulla voit lisätä mukautettuja kenttiä lomakkeisiin vetämällä ja pudottamalla -sovelluksella, ja se kannattaa tarkistaa.

Rajoittavan sisällön käytön määrittäminen

Rajoita sisällönhallinta-valikon alaosasta löydät asetukset, vienti ja työkalut. Ohjelinkki lataa dokumentaatioalueen virallisella verkkosivustolla, ja lisäosisivu sisältää kaikki viralliset ja lisäosat.

Laajennuksen pääasetussivu on jaettu viiteen välilehteen: Yleinen, Maksut, Sähköpostit, Laskut ja Muut.

Sinun on annettava lisenssitietosi yleiseen välilehteen saadaksesi automaattiset päivitykset. Tällä asetussivulla määritetään myös tärkeitä sivuja, kuten rekisteröintisivu ja tilisivu.

Laajennuksen pääasetukset

Automaattisen uusimisen vaihtoehdon avulla voit päättää, uusitaanko jäsenyydet aina vai eivätkö koskaan, vai saako asiakas päättää.

Rajoitetun sisällön viestisi voidaan kirjoittaa myös tähän. Tämä tehdään WordPress-visuaalisen muokkausohjelman avulla, joten voit muotoilla tekstiä ja lisätä kuvia ja videoita viestiin helposti.

Laajennuksen pääasetukset

Maksut-välilehdessä voit valita valuuttasi ja määrittää, mitkä maksuväylät haluat hyväksyä jäsenmaksuihin. Hiekkalaatikkotila auttaa sinua testaamaan onko maksut määritetty oikein.

Jos päätät hyväksyä maksut tietyn maksuyhdyskäytävän kautta, varmista, että syöt sen API-tiedot tällä sivulla.

Maksuasetukset

Voit lähettää sähköposteja yksinkertaisella tekstillä tai WordPress-visuaalisen muokkausohjelman kautta räätälöityjen mallien avulla.

Kaikkea sähköpostiosoitteesta otsikkoon voi muokata. Voit liittää logon sähköpostien yläosaan, jotta ne näyttävät myös ammattimaisemmilta.

Toinen hyödyllinen vaihtoehto on sähköpostin vahvistus, joka varmistaa, että asiakkaat ovat kirjautuneet voimassa olevan sähköpostiosoitteen avulla.

Sähköpostiasetukset

Voit muokata uusien jäsenyyden aktivointien, peruutettujen jäsenyyksien, vanhentuneiden jäsenyyksien, vanhenemismuistutusten, uusimismuistutusten, ilmaisten jäsenyyten, kokeilujäsenyysten, maksuvahvistusten ja uusimismaksuvirheiden lähettämiä sähköposteja.

Kunkin sähköpostin aihe ja sisältö voidaan muuttaa haluamallasi tavalla. Koska WordPress-visuaalista editoria käytetään, voit tehdä näistä sähköposteista niin yksinkertaisia ​​tai monimutkaisia ​​kuin haluat.

Sähköpostimalli

Laskut voidaan myös räätälöidä.

Siellä on kentät yritystietojesi, sähköpostiosoitteesi sekä otsikko- ja alatunnistetekstin syöttämistä varten sekä huomautusosio muun hyödyllisen tiedon lisäämiseksi..

Laskuasetukset

Sekalaiset-välilehdessä on erilaisia ​​asetuksia.

Yläosassa on vaihtoehtoja ohjata käyttäjiä tietylle sivulle, kun he yrittävät tarkastella jäsenille varattua sisältöä. Oletuksena käyttäjät ohjataan kassasivullesi, mutta voit halutessasi lähettää heidät toiselle sivulle, kuten rekisteröintisivulle tai suunnitelmasivulle, joka erittelee tarjoamiasi erilaisia ​​jäsensuunnitelmia..

Sisällön otteet voidaan osoittaa kiusaamaan potentiaalisia asiakkaita, ja ne voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä kaikissa viesteissä, jos haluat.

Muut asetukset

Yksi tärkeimmistä tämän sivun asetuksista on kertaluonteisten alennusten asetus. Jos tämä on poistettu käytöstä, kaikista alennuksista, joita sovelletaan kassalla jäsenyyteen, sovelletaan kaikkia tulevia maksuja. Tämä ei ole aina sitä mitä haluat, joten muista tarkistaa tämä.

Muut asetukset

Voit pakottaa asiakkaita hyväksymään ehdot ja tietosuojakäytäntösi heidän liittyessään jäsenyyteen. Linkki näille sivuille näkyy rekisteröintilomakkeissa, jos lisäät tietosuoja-sivun tähän.

ReCaptcha-kenttä voidaan lisätä lomakkeisiin myös robottien roskapostin estämiseksi.

Muut asetukset

WordPress-laajennukset yleensä jättävät kaikki luodut taulukot ja rivit, kun poistat ne verkkosivustolta. Rajoittavan sisällön käytöllä on kuitenkin mahdollisuus poistaa kaikki tiedot, kun laajennus on poistettu.

Muut asetukset

Vientisivulla voit viedä jäsen- ja maksutiedot CSV-tiedostona. Nämä raportit voidaan räätälöidä tietyntyyppiselle jäsenyydelle ja tietylle jäsenyyden tilalle.

Maksuraportit voidaan myös rajoittaa tiettyihin kuukausiin ja vuosiin.

Vie asetukset

Työkalusivulla luetellaan järjestelmätietoja WordPressistä ja palvelimestasi.

Tällä alueella on myös virheenkorjaustyökalu. Huolimatta 3.0-beta-version asentamisesta, en koskaan löytänyt virheitä tai virheitä. Jos havaitset ongelmia, voit lähettää virheenkorjaustiedot Restric Content Pro -tukitiimille auttaakseen heitä ratkaisemaan ongelman.

Vianmääritystyökalut

Kaiken kaikkiaan Rajoittamalla sisältöä on suuri määrä määritysvaihtoehtoja.

Tärkein alue, jota mielestäni sitä on parannettava, on muotoilu, ja mielestäni haluaisin nähdä, että laajennus antaa enemmän hallintaa lomakkeiden ja tilisivujen rakenteesta ja tyylistä..

Viralliset lisäykset

Lisäosat laajentavat huomattavasti WordPress-laajennuksen toiminnallisuutta; oikea lisäosa voi joskus olla ero hyvän laajennuksen ja suuren laajennuksen välillä.

Rajoittavan sisällön käytön ylläpitäjän valikon viimeisessä osassa luetellaan käytettävissä olevat lisäykset. Ne on jaettu virallisiin ja pro-lisäosaan.

Parempi termi virallisille lisäyksille olisi “peruslisäosat” tai “välttämättömät lisäosat”, koska ne sisältyvät kaikkiin suunnitelmiin. Päinvastoin pro-lisäosat ovat saatavana vain ammattimaisille ja lopullisille suunnitelmien käyttäjille, eikä niitä toimiteta niille, jotka valitsevat halvemman rajoitetun sisällön käytön lisenssin (lisää tästä myöhemmin).

Järjestelmänvalvojan alueella näet luettelon useimmista toimitetuista lisäosista. Tässä luetellut lisäykset ovat MailChimp, WP Job Manager, EDD-jäsenten lataukset, EDD FES -toimittajarajoitukset,
EDD-lompakko, käytettävissä oleva rajoitettu määrä, latausmonitori, kampanjamonitori, MailPoet ja bbPress.

Viralliset ilmaiset lisäosat

Kummallista kyllä, kahta muuta lisäosaa, CSV-käyttäjän tuonti- ja pakottavia salasanoja, ei ole lueteltu laajennuksen lisäosisivulla – huolimatta, että ne sisältyvät yhdeksi 12 virallisesta lisäosasta.

AffiliateWP on lueteltu lisäosana, mutta se on kokonaan erillinen laajennus, joka myy 99 dollaria.

Toinen lisäys, joka on lueteltu virallisilla lisäosilla -sivulla, on EDD-jäsenalennukset. Tätä lisäosaa ei sisälly mihinkään jäsenyyteen, ja se myydään erikseen 19,99 dollarilla. Se on teknisesti Easy Digital Downloads -lisäosa, joten se selittää miksi se on erillinen, mutta se näyttää silti epäjohdonmukaiselta, kun muut Easy Digital Download -integraation lisäosat ovat vapaasti ladattavissa..

AffiliateWP -viittausten maksut

Virallisina lisäosina on paljon erilaisia ​​lisäyksiä.

Lisäosa Rajoitettu käytettävissä oleva määrä antaa sinun luoda pulaa sallimalla rajoittaa myytävien tilauksien määrää. CSV-käyttäjän tuontia voidaan käyttää jäsentilien tuomiseen CSV-tiedostosta, ja Enforce Strong Passwords antaa sinun vahvistaa vahvat salasanat rekisteröinnin yhteydessä..

Mielestäni näiden kolmen lisäosan toiminnallisuus tulisi integroida ytimen laajennukseen. En näe syytä, miksi nämä ominaisuudet on julkaistu erikseen, koska ne tarjoavat toimintoja, joita suurin osa Rajoittavan sisällön käyttäjistä käyttäisi.

Muut lisäykset ovat järkevämpiä julkaista erillisinä kappaleina.

MailChimp-, Campaign Monitor- ja MailPoet -sovellusten avulla jäsenet voivat tilata sähköpostiluettelosi näiden isännöityjen sähköpostimarkkinointipalveluiden kautta..

Ne, jotka käyttävät myös helppoja digitaalisia latauksia, voivat harkita integroidensa Rajoita sisältö -profiilia sen kanssa käyttämällä EDD-jäsenlatauksia hallitaksesi latauksia, EDD FES -tarjoajarajoituksia toimittajien lähettämien tietojen hyväksymiseen ja EDD-lompakkoa tallettamaan varoja asiakkaan myymälä lompakkoon allekirjoittaessaan. jopa jäsenyyteen.

Muut käytettävissä olevat integrointilaajennukset ovat WordPress-laajennuksia WP Job Manager, Download Monitor ja bbPress. Niitä kaikkia voidaan käyttää jäsenyyssivustosi muuttamiseen.

bbPress Integration

Yksi ärsyttävä asia on se, että mitään lisäosia ei voida asentaa suoraan WordPressin hallinta-alueelta. Kun napsautat virallista lisäosaa, sinut viedään sen tietosivulle. Tämän jälkeen sinun on ladattava laajennustiedosto ja ladata se itse manuaalisesti.

Kolmansien osapuolien lisäykset

Rajoitetun sisällön käytölle on saatavana myös joukko ulkopuolisia yrityksiä.

Taitavat laajennukset tarjoaa BuddyPress-integrointilisäosan, mutta, mielenkiintoisella tavalla, sen mukautetun lisäosan tarjoamat toiminnot on sittemmin lisätty Rajoittavan sisällön pro -versioon..

Toinen hieno lisäosa on Udeslyn monen valuutan lisäosa. Voit käyttää tätä lisäosaa hyväksyäksesi monia muita valuuttoja verkkosivustollasi.

Udeslyllä on myös kuponkigeneraattori, joka luo bannereita kuponkien mainostamiseen.

Kupongin generaattori

Tutustu kolmannen osapuolen lisäosa-sivulle Restrictive Pro -palvelussa nähdäksesi lisää ulkoisten yritysten lisäosia.

Pro-lisäosat

Joten voisin tarkistaa Restric Content Pro -yrityksen, yritys asetti minut ystävällisesti ammattilisenssillä.

Tili-alueella on lataussivu, joka näyttää kaikki tämän lisenssin avulla saatavilla olevat ammatilliset lisäosat.

Pro Addon -latausluettelo

Kaikkiaan 17 ammatillista lisäosaa on saatavana.

Tarjolla on neljä muuta sähköpostimarkkinoinnin lisäosaa, mukaan lukien
MailChimp Pro, AWeber Pro, ConvertKit ja ActiveCampaign. Pro MailChimp -integrointilisäosa tarjoaa paljon paremman integroinnin kuin virallinen lisäosa, ja sitä voidaan käyttää lisäämään asiakkaita eri sähköpostilistoihin riippuen siitä, mitä jäsensuunnitelmaa he ostavat.

Pro-lisäosat

Ryhmätilit on mielenkiintoinen lisäosa, jonka avulla voit myydä ryhmäjäsenyyksiä. Perusajatuksena on, että kun asiakas ostaa jäsenyyden, hän saa määritellyn määrän alatilejä. Esimerkiksi yritys voisi ostaa yhden tilin ja antaa alatilejä työntekijöille.

Drip-sisältöä voidaan käyttää sisällön luovuttamiseen asiakkaille ajan myötä. Tätä tekniikkaa käytetään monissa verkkokursseissa sisällön julkaisemiseen viikkojen ja kuukausien ajan sen sijaan, että annettaisiin koko sisältö asiakkaalle ensimmäisenä päivänä.

Sisällön tippa

Mukautettuja uudelleenohjauksia voidaan käyttää käyttäjien ohjaamiseen yksilöivään URL-osoitteeseen kirjautumisen tai rekisteröinnin jälkeen. Se on hyödyllinen lähettämällä eri suunnitelmien käyttäjiä eri sivuille.

WooCommerce-jäsenalennuksilla voidaan antaa jäsenyyden ostajille alennus WooCommerce-virtalähteestäsi, kun taas Help Scout -lisäosan avulla voit näyttää asiakasjäsenetiedot Help Scout -tuen lippuissa..

Yksi ainutlaatuisimmista lisäosista pro-lisäosaluettelossa on Sivuston luominen. Tämän avulla voit myydä WordPress-monisivustossa luomia verkkosivustoja asiakkaille. Asiakkaista voidaan periä säännöllinen maksu tästä etuoikeudesta.

Auta Scount-integraatiota

Kolme sisältörajoituksen lisäystä on saatavana: Rajoitus Timelock sallii sisällön näkemisen tiettyyn tulevaan ajankohtaan saakka, kun se tehdään yksityiseksi; Rajoituksen aikakatkaisut toimivat päinvastoin ja määrittelevät tulevaisuuden päivämäärän ja kellonajan, jolloin rajoitetun sisällön tulee olla kaikkien saatavilla. ja Rajoita aiempaa sisältöä voidaan rajoittaa sisältöä ennen jäsenen alkamispäivää.

Toinen vaihtoehto on kovasti asetetut vanhenemispäivät. Tämän lisäyksen avulla voit vanhentaa kaikki tietyn jäsensuunnitelman jäsenet tiettynä päivänä. Kun päivämäärä on saavutettu, kaikilla jäsenillä on suunnitelmansa voimassaoloaika, riippumatta siitä, milloin he ovat ilmoittautuneet.

Rajoituksen aikakatkaisu

REST API -lisäosa auttaa kehittäjiä pääsemään Restric Content Pro -tietoihin antamalla heille pääsy kaikkiin tilitietueisiin ja maksutietueisiin.

Jos haluat estää robottirekisteröinnin, käytä Matematiikan vahvistus -lisäosaa. ReCaptcha-kenttään verrattuna tämä on käyttäjäystävällisempi ratkaisu, koska se vain lisää matemaattisen peruskysymyksen uudelle kentälle. Voit tietysti väittää, että tämä lisäosa olisi rakennettava Rajoittavan sisällön perusversioon eikä sitä pitäisi vapauttaa lisäosana.

Viimeinen lisäys on IP-rajoituslisäys, jonka avulla voit käyttää IP-sallittujen luetteloiden lisäämistä ja IP-mustien luetteloiden käyttöä hallitaksesi sitä, kuka voi nähdä rajoitetun sisällön. Tämä on tärkeä lisä estääksemme roskapostittajien rekisteröinnin verkkosivustollesi.

Kuten viralliset lisäosat, ei ole mahdollista asentaa pro-lisäosia suoraan WordPress-järjestelmänvalvojan alueelta.

Pro-lisäosat voidaan ladata tilisi lataussivulta ja ladata sitten manuaalisesti.

Rajoittavan sisällön hinnan kustannukset

Niille, jotka haluavat ostaa rajoitetun sisällön prosessin, on saatavana neljä käyttöoikeusvaihtoehtoa.

Koska lisäosien hankkimisesta ei ole vaihtoehtoa, päätös ostaa lisenssistä on yksinkertaisempaa kuin lisäosan, kuten Easy Digital Downloads, kanssa, jossa sinun on punnittava lisäosien hankintakustannukset erikseen.

Halvin saatavilla oleva rajoitetun sisällön lisenssi on henkilökohtainen suunnitelma, jonka vähittäismäärä on 99 dollaria vuodessa ja joka antaa sinulle pääsyn 12 viralliseen lisäosaan. Plus-lisenssi 149 dollarilla tarjoaa saman toiminnallisuuden, mutta lisää tuki ja päivitykset yhdestä verkkosivustosta viiteen.

Rajoita Content Pro -hinnoittelua

Ammatillinen lisenssi ja lopullinen lisenssi antavat sinulle samat ominaisuudet ja toiminnot. Ainoa ero on, että ammattilisenssi maksaa 249 dollaria vuodessa, kun taas lopullinen lisenssi maksaa 499 dollarin kertaluonteisen maksun. Siksi, jos luulet uusivan ammattilisenssin toiseksi vuodeksi, lopullinen lisenssi on parempi ostaa.

Molemmat nämä vaihtoehdot antavat sinulle pääsyn Rajoittaa sisältö -profilaan ja kaikkiin virallisiin lisä- ja pro-lisäosiin. Niiden verkkosivustojen määrälle, joihin asennat rajoittavan sisällön käytön, ei ole päivitys- tai tukirajoituksia.

Rajoita sisältö -pronoa myydään takuulla, että saat 100% hyvityksen, jos et ole tyytyväinen tuotteeseen.

Huomaa kuitenkin, että Restric Content Pro myydään automaattisen uusimisen ollessa käytössä. Joten muista poistaa uusiminen käytöstä, jos et halua laskuttaa laajennuksen käytöstä toisen vuoden ajan.

Rajoita Content Pro -vaihtoehtoja

Jäsensivustojen luomisessa ja sisällön rajoittamisessa valittuihin käyttäjiin WordPress-verkkosivustojen omistajat hemmotellaan valinnanvaraa. Markkinoilla on suuri valikoima edistyneitä ratkaisuja.

Kuten todennäköisesti tiedät, Restrictive Pro -sovelluksen kehittäjät kehittävät myös helppoja digitaalisia latauksia. Tätä laajennusta voidaan käyttää myös jäsensivuston luomiseen käyttämällä lisäyksiä, kuten toistuvia maksuja ja sisältörajoituksia.

Samoin voit rakentaa jäsensivuston käyttämällä WooCommercea WooCommerce-jäsenyyden lisäosan kautta.

WooCommerce -jäsenyydet

Jos etsit ilmaista ratkaisua, tutustu aiemmin tässä artikkelissa mainitsemiin laajennuksiin: Yksinkertainen jäsenyys, Lopullinen jäsen, Rajoita käyttäjän oikeuksia ja WP-jäsenet. Ne ovat täydellisiä yksinkertaisiin jäsensivustoihin ja joukko premium-lisäosia on saatavana jatkamaan niitä edelleen.

Premium-jäsenyyden WordPress-laajennusten markkinat ovat yhtä kilpailukykyiset kuin koskaan, ja näissä ratkaisuissa on yleensä enemmän ominaisuuksia kuin ilmaisina jäsenlisäosina..

Tämän tarkastelun laajuudessa täydellinen vertailu näistä on loppunut. Sinun tulisi kuitenkin tarkistaa MemberPress, WishList Member, Paide Membership Pro ja s2Member. Kaikki WordPress-käyttäjät pitävät näitä laajennuksia hyvin ja ovat olleet olemassa jo vuosia.

Katso myös aMember Pro. Se on itsenäinen tuote, mutta integroituu hyvin WordPressin ja muiden suosittujen CMS- ja foorumisovellusten kanssa.

WishList -jäsen

Muita tarkistamisratkaisuja ovat seuraavat:

 • MemberMouse
 • LearnDash
 • Maksetut jäsenmaksut
 • Optimoi Press
 • Taikuuden jäsenet
 • Ninja-kauppa
 • Ultimate jäsenyys Pro
 • PrivateContent
 • ARMember
 • WP-jäsenyys

Muista määrittää, mitkä ominaisuudet ovat sinulle välttämättömiä jäsenyyden WordPress-laajennuksessa, koska tämä auttaa sinua tekemään tietoisen päätöksen parhaasta ratkaisusta sinulle ja verkkosivustollesi..

Lopulliset ajatukset

Rajoita sisältöprosessi on tehokas jäsenratkaisu, jota voidaan käyttää rajoittamaan verkkosivustosi sisältöä monin tavoin.

Sillä on suuri tuki maksuyhdyskäytäville ja se käsittelee tilaukset ja suunnitelmat tehokkaasti. Siinä on kaikki mitä tarvitset ammatillisen sisältöpohjaisen jäsensivuston luomiseen.

Riippuu siitä, onko Rajoita Sisältö Pro sinulle oikea ratkaisu, tarpeitasi. Uskon kuitenkin, että laajennus on yksi parhaimmista ratkaisuista, joita tänään tarjotaan, koska se sisältää useita edistyneitä jäsenominaisuuksia ilman, että liioittele sinua liian monilla vaihtoehdoilla. Tämä varmistaa, että laajennus on monipuolinen, mutta sen käyttö on edelleen helppoa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map