Parhaat WordPress-laajennukset dynaamisten kaavioiden ja kaavioiden luomiseen

WordPress-tarjoukset


Jos haluat lisätä ylimääräistä uskottavuutta viesteihisi, sitä enemmän tietoja pystyt tarjoamaan, sitä parempi.

Tämä herättää kuitenkin kysymyksen siitä, kuinka nämä tiedot voidaan parhaiten esittää. Lukujen ja tilastotietojen loputtoman listaamisen ansiosta käyttäjien on vaikea ymmärtää viestiäsi, ja tietenkin se on tylsää! Useimmilla ihmisillä on helpompi sulauttaa tietoa, kun se on esitetty visuaalisessa muodossa, kuten kuvaajina ja kaavioina.

Huolimatta lisäyksestä, joka se antaa valtuudellesi ja uskottavuudelle, visuaalisen datan lisääminen viesteihisi, kaavioihin ja kaavioihin on jotain, mitä useimmat verkkovastaavat huomaavat. Kun näet kuvaajan, se on yleensä vain lisätty kuva kuin dynaaminen.

Kuvan avulla saat silti viestin edelleen, ja on hienoa, jos et aio päivittää tietojasi. Jos numerot kuitenkin muuttuvat tai aiot lisätä viimeisimmät luvut heti, kun ne tulevat saataville, tämä taktiikka ei yksinkertaisesti toimi. Tätä varten sinun on luotava dynaaminen kaavio.

Onneksi on saatavana useita fantastisia laajennuksia, jotka yksinkertaistavat näyttävän, dynaamisen kuvaajan ja kaavion luomisprosessia. Jos etsit tapaa lisätä myyntiä sisällyttämällä joitain tietoja sävelkorkeuden varmuuskopiointiin, tarkista ne.

1. WordPress-taulukot – ILMAINEN

WordPress Charts on helppokäyttöinen kaavioratkaisu, jonka voi ladata ilmaiseksi. Se käyttää Chart.js: tä ja HTML5: tä animoitujen kaavioiden luomiseen.

Saatavana on kuusi taulukkoa: ympyräkaavio, munkkikartta, napa-aluekaavio, pylväskaavio, viivakaavio ja tutkakartta, ja voit lisätä ne verkkosivustollesi lyhytkoodien tai widgetin kautta.

Löydät lyhytkoodialueen WordPress-järjestelmänvalvoja-alueen Media-valikosta. Jokaiselle kaaviotyypille tarjotaan esimerkki lyhytkoodista, ja alla on luettelo kymmenistä lyhytkoodimääritteistä, joita voidaan käyttää kaavioiden rakentamiseen.

WordPress-kaavioiden lyhytkoodit

Kaaviot näyttävät fantastiselta: Niitä ladataan nopeasti ja ne animoidaan ensimmäisellä latauksella, joten sivusi näyttää erittäin ammattimaiselta.

Jos haluat muuttaa mitä tahansa kaavion osaa, sinun on vain muokattava lyhytkoodin arvoja ja määritteitä.

WordPress-kaaviot napa-alueen kaavio

Jos etsit yksinkertaista kaavioratkaisua, WordPress-kaaviot on hyvä vaihtoehto, koska se tekee peruskarttojen lisäämisestä helppoa.

Ne, jotka haluavat lisätä monimutkaisempia kaavioita, voivat löytää lyhytkoodijärjestelmän ja vaihtoehtojen puuttumisen hieman turhauttavalta, joten suosittelen etsimään edistyneempää ratkaisua..

Lataa / virallinen verkkosivusto

2. Visualizer – ILMAINEN / £ 57 plus

Visualizer on ThemeIslen monipuolinen kaavio- ja taulukkoratkaisu.

Ilmaisessa versiossa voit luoda taulukoita, ympyräkaavioita, rivikaavioita, aluekarttoja, maantieteellisiä kaavioita, pylväskaavioita, saraketaulukoita ja sirontakaavioita.

Jos käytät WordPressin klassista editoijaa, näet työkalurivillä Visualizer-painikkeen; kun Gutenbergia käytetään, Visualizer on käytettävissä päälohkon valikossa. Varmista, että Visual Editor -tila on valittu molemmissa asetuksissa nähdäksesi Visualizer-painikkeen.

Visualizer

Valitettavasti en pystynyt luomaan uutta kaaviota Gutenbergin käytön aikana. Minun oli vaihdettava Classic Editoriin nähdäksesi käytettävissä olevat kaaviot.

Kummallista, että voit lisätä aikaisemmin luomia kaavioita, kun Gutenberg aktivoidaan – et vain voi luoda uusia..

Gutenberg Visualizerissa

Klassiseen editoijaan siirtyminen antaa sinun nähdä kaikki kaavioasetukset – mukaan lukien premium-kaavioasetukset, joita ei ole saatavana ilmaisessa versiossa.

Visualizer Chart Options

Tietoja voi ladata taulukkoosi tai kaavioon CSV-tiedostosta. Voit lähettää tämän suoraan tai tuoda URL-osoitteesta.

Visualizer -sarakkekaavio

Ensiluokkainen Visualizer-versio on saatavana alkaen £ 57 vuodessa. Se lisää vielä neljä kaaviotyyppiä: Mittari, kynttilänjalka, aikajana ja yhdistelmä.

Yksi premium-version hienoimmista ominaisuuksista on kyky luoda kaavioita viesteistä, sivuista ja muista mukautetuista postityypeistä. Lisäasetuksia on saatavana myös kaavioille, ja se lisää toimintoja yksityisten kaavioiden luomiseen ja käyttäjien muokkaamiseen.

Vaikka Visualizerin premium-versio lisää monia hyödyllisiä vaihtoehtoja, epäilen, että useimmat WordPress-käyttäjät ovat tyytyväisiä ilmaisen version saatavuuteen..

Lataa / virallinen verkkosivusto

3. Helppo taulukot – ILMAINEN

Easy Charts on ilmainen kaavioratkaisu, joka on kehitetty käyttämällä uvCharts Javascript-kirjastoa.

Kaikkia 12 kaavityyppiä on saatavana: Pylväskaavio, pinottu pylväskaavio, pylväsdiagrammi, pylväsdiagrammi, pinta-alakaavio, pinottu aluekartta, pinta-alakaavio, viivakaavio, ympyräkaavio, munkkikartta, napa-aluekaavio ja vesiputous kartoittaa.

Kaaviot lisätään mukautettuna viestityyppinä, ja tiedot lisätään muokattavissa olevaan taulukkoon, jonka avulla voit muuttaa lukuja helposti. Sarakkeet ja rivit voidaan lisätä yhdellä napin painalluksella.

Kaavion näyttöön tulee lyhyt koodi. Jos haluat, voit kuitenkin lisätä kaavioita muokkaussivun Easy Charts -painikkeella ja valitsemalla vain lisättävän kaavion..

Tietojen lisääminen helppotaulukoihin

Niin kauan kuin olet tallentanut tietosi, näet kaavion esikatselun.

Vaihtamalla kaavion tyyppi määritysalueella ja tallentamalla sitten kaavio uudelleen, näet, miltä tietosi näyttävät kaikissa 12 kaavityypissä.

Kaavion esikatselu

Easy Chartsissa käytettävissä olevien mukautusvaihtoehtojen määrä on uskomattoman suuri. Kaavioita voidaan muuttaa kaikilla tavoilla – muotoilu, reunat, tarrat, typografia tai kuvateksti.

Karttakokoonpano

Helppoja kaavioita varten ei ole käytettävissä yleisiä asetusalueita, mutta on tietosivu, joka sisältää ominaisuuksia, kuten käyttäjien mahdollisuuden ladata kaavioita kuvina.

Easy Charts on loistava valinta monilla vaihtoehdoilla, 12 kaavityypillä ja useilla valmiilla värimalleilla.

Lataa / virallinen verkkosivusto

4. WordPress-kuvaajat & Kaaviot – ILMAINEN

Kehitetty HTML5: n, Vue.js Javascript -kehyksen ja Chart.js: n, WordPress-kuvaajien avulla & Kaaviot on yksinkertainen ratkaisu, joka tukee kahdeksan kaaviotyyppiä.

Käytettävissä olevat kaavityypit ovat ympyräkaavio, munkkikartta, polaarikaavio, pylväskaavio, viivakaavio, tutkakartta, kuplakaavio ja hajotuskaavio.

Jos klassinen editori on aktivoitu, näet painikkeen ‘Lisää kuvaaja’ editorin työkalurivillä. Valitettavasti, kun Gutenberg on aktiivinen, WordPress-kuvaajille ei ole saatavana mitään estoa & Kaavioita. Tämä on tietenkin ongelma, joka on ratkaistava, koska Gutenberg on oletuksena aktiivinen WordPressissä.

WordPress-kuvaajat ja -taulut -painike

Kun napsautat Lisää kaavio -painiketta, sinut pyydetään lisäämään kaavio. Voit sitten valita käyrätyypin, jota haluat käyttää.

Kaavion valitseminen

Rakastan sitä, kuinka laajennus antaa sinun lisätä tietoja kaavioon. Aina kun lisäät tietoja, määrität tarroja tai vaihdat värejä, muutokset päivitetään heti kaavion esikatselussa oikealla puolella. Tässä suhteessa se toimii samalla tavalla kuin WordPress-asiakassuhde.

Kun olet valmis, kaavio lisätään sisältöalueellesi lyhyen koodin avulla. Voit palata ja muokata kaavioita milloin tahansa napsauttamalla Lisää kaavio -painiketta uudelleen. Luettelo luomistasi kaavioista näytetään siellä.

Polaarikaavio

WordPress-kuvaajat & Kaaviot on hyvä vaihtoehto WordPress-kaavioille. Se on peruslaajennus, joka ei anna sinun muuttaa luomiesi kaavioiden tyyppiä, eikä se salli tietojen lataamista CSV-tiedostojen kautta.

Näistä rajoituksista huolimatta WordPress-kaavioita on helppo suositella & Kaaviot kaikille, jotka vain haluavat lisätä yksinkertaisia ​​kaavioita ja kaavioita sisältöön. Toivottavasti ne lisäävät tukea Gutenbergille tulevaisuudessa.

Lataa / virallinen verkkosivusto

5. Responsiiviset taulukot – 16 dollaria

Responsive Charts on edullinen kaavioratkaisu, jonka avulla voit luoda seitsemän animoitua kaaviotyyppiä.

Kaikki kaaviot luodaan Charts.js-sovelluksella. Seitsemän kaavityyppiä ovat ympyräkaavio, munkkikartta, pylväskaavio, viivakaavio, polaarikartta, tutkakartta ja käynnistysradan etenemispalkit..

Kaaviot voidaan lisätä sisältöön sisältösi avulla lyhytkoodeilla tai suoraan sivumallille PHP: n avulla. Kaavioasetusalueella voit nimetä kaavion, valita kaavion tyypin ja määrittää kaavion leveyden.

Siellä on suuri tyyliasetusalue, jossa on myös kymmeniä vaihtoehtoja. Täältä voit muuttaa reunuksia, pehmusteita, typografiaa ja värejä.

Kaavioasetukset ja tyyliasetukset

Tiedot voidaan lisätä manuaalisesti sivun alaosaan useisiin tietojoukkoihin.

Halutessasi voit lähettää tietoja suoraan CSV-tiedoston kautta. Toimitetaan CSV-malli, jonka avulla näet, miten tiedot voidaan järjestää ennen lähettämistä.

Tietojoukot

Valitettavasti kaaviota ei voi esikatsella luotaessa. Sinun on asetettava lyhytkoodi sisältöalueellesi, jotta voit esikatsella sitä ja nähdä tekemäsi muutokset.

Onneksi verkkosivustoosi lisätyt kaaviot näyttävät hyvältä.

Esimerkkejä reagoivista kaavioista

Vaikka sitä ei voi ladata ilmaiseksi, hinta 16 dollaria on Responsive Charts, joka on melko edullinen ratkaisu. Siinä on paljon hyödyllisiä muotoiluvaihtoehtoja, ja sen avulla voit ladata suuria määriä tietoja CSV-tiedostojen avulla.

Muista tarkistaa Responsive Charts -järjestelmän järjestelmänvalvoja-esittely, jotta saat paremman käsityksen siitä, mitä laajennus voi tehdä.

Lataa / virallinen verkkosivusto

6. amCharts: Kartat ja kartat – ILMAINEN

Verrattuna tämän artikkelin muihin laajennuksiin, amCharts: Charts and Maps on suunnattu enemmän edistyneille WordPress-käyttäjille kuin aloittelijoille. Plugin on kehittänyt kaaviot ja kartat Javascript-palvelu, amCharts.

Yhdeksän tyyppisiä kaavioita on saatavana: XY-kaavio, ympyrädiagrammi, viipaloitu kaavio, sankey-diagrammi, tutkakartta, mittarikaavio, sointukaavio, puukartta ja kartta.

Laajennuksen asetusalueella voit valita, tallennetaanko resurssit etänä vai paikallisesti. Voit myös lisätä mukautettuja resursseja olemassa olevaan laajaan Javascript-kirjastojen luetteloon.

amCharts-asetukset

Jokaiselle kaaviotyypille voit määrittää oletus-Javascript-resurssikirjastot, HTML: n ja Javascriptin. Näitä asetuksia käytetään lähtökohtana valitsemallesi uudelle kaaviolle. Sen jälkeen voit muokata tietoja haluamallasi tavalla.

amCharts-kaavion oletukset

Kun tiedät miten se toimii, ymmärrät kuinka tehokkaat amChartsit voivat olla.

Voit muuttaa kaavion yhdestä tyypistä toiseen milloin tahansa, mutta huomaa, että kun teet tämän, kaikki resurssilaatikon, HTML-ruudun ja Javascript-ruudun tiedot palaavat takaisin asetuksiin, jotka määritit laajennuksen pääsivulla kyseinen kaaviotyyppi.

Sankey-kaavio

Katso amCharts: Kaaviot ja Maps, jos olet edistynyt käyttäjä, joka haluaa paremman hallinnan käytetyistä Javascript-kirjastoista.

Jos käytät amCharts-pääpalvelua, sinun kannattaa myös tarkistaa Rami Yushuvaev -sovelluksen amCharts Embed WordPress -laajennus, jonka avulla voit upottaa laajennuksella luomasi kaaviot.

Lataa / virallinen verkkosivusto

7. M kaavio – ILMAINEN

M Chart on ilmainen WordPress-laajennus, jonka avulla voit käyttää joko Chart.js- tai Highcharts-kirjastoja.

Yleiset asetukset -sivulla voit päättää, onko kaavioita esikatseltu ja sallitaanko kaavioiden etä Upotus.

Saatavana on vain neljä kaaviotyyppiä: viivakaavio, sarakekaavio, pylväskaavio ja piirakkakaavio.

M Kartta-asetukset

Tiedot voidaan helposti sisällyttää kaavioon lisäämällä arvot taulukkoon. Kaksoisnapsauta solua ja kirjoitat sitten tietosi.

Halutessasi voit lähettää tietoja CSV-tiedostolla.

On myös mahdollisuus viedä kaavion tiedot CSV-tiedostoon. Tämä on hieno ominaisuus ja puuttuu useimmista muista kaavion laajennuksista.

M kaavion tiedot

Kaaviosi esikatselu näkyy dataosan alla. Kun muutat kaavion tyyppiä esikatselualueen alla olevassa osassa, esikatselu päivitetään automaattisesti.

M kaavion esikatselu

Kaavion korkeus voidaan määrittää, ja voit valita, näytetäänkö selite.

Lisää jokaiselle akselille otsikko ja valitset yksikön. Voit valita kymmenistä yksikkötyypeistä, mukaan lukien etäisyys, valuutta, verkkosivustojen liikenne ja muut.

M Karttatietoasetukset

M Chart on loistava ilmainen kaavioratkaisu. Datan lisääminen ja valmiiden kaavioiden lisääminen sisältöön on helppoa lyhytkoodien avulla.

Minusta tuntuu kuitenkin, että koska siinä on vain neljä tyyppiä, kannattaa ehkä tutkia ensin vaihtoehtoisia kaavioratkaisuja.

Lataa / virallinen verkkosivusto

8. UberChart – 30 dollaria

Vähittäiskaupassa 30 dollarilla UberChart on edistyksellinen kaavioratkaisu, joka tarjoaa 240 muokattavissa olevaa vaihtoehtoa kaaviota kohden ja 30 muokattavissa olevaa vaihtoehtoa tietojoukkoa kohti.

Kaikkia kymmenen tyyppisiä kaaviotyyppejä on saatavana: viivakaaviot, aluekartat, pylväskaaret, vaakasuuntaiset pylväskaaviot, ympyräkaaviot, munkkikartat, tutkakartat, polaarialuekartat, sirontakaaviot ja kuplakartat.

Kaikkia luomiasi kaavioita voidaan helposti muokata myöhemmin yhdellä napin painalluksella. Voit myös kopioida kaavioita ja käyttää niitä mallina uusille kaavioille.

Nykyiset kaaviot

Tiedot voidaan tuoda CSV-tiedoston kautta tai kopioida ja liittää suoraan tietoalueelle taulukkolaskentaohjelmistosta, kuten Excel.

Täällä on paljon muotoiluvaihtoehtoja, mukaan lukien pehmustus, reunukset, värit, säteen pituus ja enemmän. Esikatselu kaaviostasi näkyy asetussivun sydämessä.

Uuden kaavion luominen

Monet käyttäjät käyttävät vain oletusasetusta, mutta jos haluat mukauttaa kaavion malleja, voit muuttaa kaiken työkaluvihjeistä ja otsikoista kaavion seliteisiin.

Ruudukon linja-asetukset

Sadat vaihtoehdot, hyvä valikoima kaaviotyyppejä, tuki useille kielille ja WordPress-monisivusto, UberChart on yksi parhaista nykyisistä kaavioratkaisuista..

Tutustu UberChart-esimerkkisivulle nähdäksesi kaavioiden ja kaavioiden laadun, jotka voidaan luoda laajennuksella.

Lataa / virallinen verkkosivusto

9. WP kaaviot ja kuvaajat – ILMAINEN

Viimeisin luettelossamme on ilmainen laajennus WP-kaaviot ja kaaviot. Tämä peruslaajennus tukee kuutta kaavityyppiä: ympyräkaavio, napakaavio, munkkikartta, viivakaavio, pylväskaavio ja tutkakartta.

Lisää vain nimikkeet ja niitä vastaavat tiedot ja napsauta sitten luontipainiketta.

WP kaaviot ja kuvaajat

Kun napsautat Luo-painiketta, kaavion esikatselu näkyy sen lyhytkoodin rinnalla, joka sinun on lisättävä sivullesi kaavion näyttämiseksi.

Voit tehdä kaavion nopeita muokkauksia myöhemmin yksinkertaisesti muuttamalla arvoja lyhytkoodissa.

WP-kaavioiden ja -kuvioiden esikatselu

WP-kaaviot ja kaaviot ovat häpeämättä perusasetuksia. Ei ole omaa asetussivua, ei sivua, jossa olisi luettelo aiemmin luotuista kaavioista, eikä tapaa muuttaa käytettyjä värejä.

Jos hyväksyt tarjottujen rajoitettujen mukautusvaihtoehtojen joukon, huomaat, kuinka nopeaa ja helppoa laajennusta käytetään.

Lataa / virallinen verkkosivusto

Kunniamaininnat

Useita WordPress-laajennuksia ei ollut sisällytetty tähän luetteloon.

Vaikka pidän yllä mainittuja laajennuksia yleensä paremmiksi, tiedän, että kaikkien tilanne on erilainen, joten kannattaa ehkä tutustua joihinkin ratkaisuihin, jotka eivät tehneet leikkausta.

Listat Ninja ja Infogram ovat kaksi ratkaisua, jotka kannattaa kannattaa tarkistaa. He eivät tehneet viimeistä leikkausta, koska sinun on kirjauduttava sisään ulkoiseen palveluun käyttääksesi niitä.

Uskon, että on parempi tallentaa kaavioita omaan WordPress-tietokantaan, joten en halunnut sisällyttää mitään ratkaisuja, jotka toimivat kolmannen osapuolen palveluna. Jos et halua käyttää ulkoista palvelua, suosittelen kuitenkin niiden tarkistamista.

Kaaviot Ninja

Yksi pitämäni WordPress-laajennus oli iChart. Se on yksinkertainen kaavioratkaisu, joka tarjoaa kuusi kaaviotyyppiä: virtakaaviot, pylväskaaret, tutkakartat, polaarialuekartat, ympyräkaaviot ja munkkikartat.

Toinen kunnollinen ratkaisu on Chartli. Vähittäiskaupassa 25 dollaria, se on yksi tyylikkäimmistä kaavio- ja kuvaajalisäosista, joita on saatavana WordPressille, ja sillä on 15 kaavotyyppiä.

Valitettavasti kumpikaan näistä laajennuksista ei salli sinun muokata kaavioita tai kaavioita luomisen jälkeen, etkä voi edes muokata tietoja lyhytkoodin avulla.

Tämän vuoksi on vaikea suositella niitä, koska virheitä tapahtuu väistämättä kaavion luomisvaiheessa.

Kaavion luominen iChartissa

Jos käytät gravitaatiolomakkeita, tutustu MaxiChartsiin. Laajennusta voidaan käyttää kaavioiden luomiseen lomakelähetyksistä ja CSV-tiedostoista.

Blazing Charts -laajennuksen avulla voit luoda kaavion koodinpätkiä suosituista Javascript-kirjastoista. Kokeneet käyttäjät saattavat pitää tätä hyödyllisenä, mutta se ei ole käyttäjäystävällinen aloittelijoille tai keskitason käyttäjille.

Jos haluat ensisijaisesti luoda taulukoita ja täydentää niitä sitten kaavioilla ja kaavioilla, käytettävissä on muutama vaihtoehto.

TablePressillä, joka on WordPressin suosituin taulukkoratkaisu, on saatavana laajennus nimeltään Karttalaajennus, joka käyttää Chartist.js-ohjelmaa reagoivien kaavioiden luomiseen taulukoista.

Supsysticin Data Tables Generator -profiilin versio, joka on 39 dollaria, lisää mahdollisuuden luoda kaavioita ja kaavioita taulukkotiedoistasi. Se on tehokas tapa parantaa nykyisiä taulukoitasi.

Lopulliset ajatukset

Kannustan sinua kokeilemaan tässä artikkelissa yksityiskohtaisesti esitettyjä kaavioita ja kuvaajia, ja epäilemättä olet yllättynyt siitä, kuinka helppoa niitä on käyttää..

Jos etsit tapaa lisätä peruskaavioita ja kaavioita verkkosivustoosi, suosittelen käyttämään joko WordPress-kaavioita, WordPress-kuvaajia & Kaaviot tai WP kaaviot ja kaaviot.

Myös visualisoijaa on helppo suositella. Se on aivan yhtä helppokäyttöinen kuin yllä mainitut ratkaisut, mutta antaa myös mahdollisuuden tuoda tietoja CSV-tiedostojen kautta.

Kokenut käyttäjät pitävät amCharts: kaaviot ja kartat hyödyllisinä, mutta muiden tulisi välttää sitä.

Jos vaihtoehdot ja tyylien mukauttaminen ovat etusijalla sinulle, suosittelen joko Easy Charts- tai UberChart-ohjelmien käyttöä. Koska Easy Charts on 100% ilmainen ladata ja käyttää, sitä rohkaisen sinua ensin katsomaan.

Kuten aina, tee niin paljon testausta kuin mahdollista ennen kuin valitset ratkaisun aktiiviselle verkkosivustollesi. Suosittelen etsimään verkkosivustoja, jotka tarjoavat esimerkkejä CSV-tiedostoista auttaaksesi sinua tekemään tämän. Nämä mallitiedostot voivat auttaa sinua täyttämään taulukoita ja kaavioita näytteillä, jotta ymmärrät paremmin, mitä laajennukset voivat tehdä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me