MemberMouse Review – arvoinen WordPress-jäsenlisäosa? (2020)

WordPress-tarjoukset


Jäsenyyssivustot ovat yksi kannattavimmista tavoista ansaita rahaa verkossa.

Niitä voidaan käyttää sisällön, digitaalisten tuotteiden, verkkopalvelujen ja muun myymiseen. Voit periä asiakkaalta kertaluontoisen maksun jäsenyydestään, mutta on tavallista käyttää tilaamismallia, ja liittymisen kannustamiseksi sisältö ja tuotteet voidaan rajoittaa jäsenille.

Yksi parhaista ratkaisuista jäsensivuston luomiseen WordPressin avulla on MemberMouse. Jälleenmyymällä 19,95 dollaria kuukaudessa, MemberMouse antaa sinulle täyden hallinnan siitä, mitä ihmiset voivat katsella verkkosivustollasi, ja tarjoaa runsaasti markkinointityökaluja kuukausitulojesi lisäämiseksi.

Esitän tässä artikkelissa, kuinka tämä WordPress-laajennus toimii.

Mitä MemberMouse voi tehdä??

MemberMouse voidaan asentaa mihin tahansa WordPress-verkkosivustoon.

Online-tilassa on saatavana erillisiä jäsenhakemuksia, mutta WordPress on täydellinen alusta jäsensivuston rakentamiseksi, kun saat käyttöösi kymmeniä tuhansia teemoja ja laajennuksia..

Teemat ja laajennukset laajentavat huomattavasti verkkosivustosi toimivuutta, yksinkertaistavat verkkosivustosi muotoiluprosessia ja helpottavat sisällön julkaisemista.

MemberMouse kotisivu

Yksi MemberMouse-ohjelman pääominaisuuksista on kyky suojata kaikki verkkosivustosi viestit tai sivut – voit luoda useita jäsenyystasoja ja rajoittaa pääsysi sisältöön tietyille jäsenryhmille..

Ilmoittautumisprosentteja voidaan parantaa tarjoamalla ilmainen jäsenyys – hyvä markkinointitekniikka, sillä voit kasvattaa sähköpostiluetteloa ja rohkaista jäseniä ilmoittautumaan johonkin suunnitelmaan käyttämällä ylämyyntiä, myyntimyyntiä ja ristiinmyyntöjä. Eri hintapisteiden jakaminen testaamalla auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen voiton, ja voit mainostaa palveluasi kokeilujen ja kuponkien avulla.

Jos myyt jäsenyyksiä kuukausittain, sinun kannattaa ehkä harkita tiputtamista sisältävää sisältöä asiakkaille. Tämä estää jäseniä kuluttamasta koko sisältöäsi lyhyessä ajassa ja vähentää peruutusten määrää.

MemberMouse lopettaa myös tilien jakamisen. Tilit voidaan lukita automaattisesti, jos ohjelmisto havaitsee, että useat ihmiset käyttävät sisältöä yhdestä tilistä.

Yksi monipuolinen jäsenjärjestelmä

MemberMouse-kauneus on, että suurin osa hallinnollisista tehtävistä on automatisoitu.

Jäsenet voivat kirjautua sisään tililleen ja päivittää luottokorttinsa, päivittää korkeamman tason suunnitelmaan tai peruuttaa tilauksensa, mikä säästää sinua käsittelemään näitä kyselyjä manuaalisesti sähköpostitse.

Kaikkia seurataan myös: kojetaululla voit tarkastella myyntiä, keskimääräistä asiakasarvoa, sitoutumista ja muuta.

MemberMouse-ominaisuudet

MemberMouse tukee neljää suosittua sähköpostimarkkinointipalvelua: MailChimp, GetResponse AWeber, Drip, Active Campaign ja iContact. Tukea on myös kahdeksalle maksupalvelulle: PayPal, Stripe, Braintree, LimeLight CRM, Authorize.net, Auth.net, ClickBank ja CoinBase.

Kehittäjät rakastavat kuinka joustava MemberMouse on: Voit synkronoida tietokannat ja soittaa mukautettuja komentosarjoja API: n avulla; ydintoimintoja voidaan muokata koukkujen ja suodattimien avulla; ja asettelut ovat myös muokattavissa. MemberMouse-lyhytkoodit voidaan myös lisätä viesteihisi tai sivuillesi tai suoraan malleihin PHP-koodilla.

MemberMouse-integroinnit

Tuotteen, kuten MemberMouse, luokittelu voi olla vaikeaa, koska sitä voidaan käyttää monella eri tavalla.

Esimerkiksi, Attack Angle of Chris Palmer tarjoaa lentosimulaattorin koulutusvideoita ihmisille, jotka haluavat oppia lentämään.

Esimerkkejä MemberMouse-ohjelmasta

Tutustu muihin MemberMouse-sovelluksen avulla rakennettuihin verkkosivustoihin saadaksesi tietoa siitä, kuinka voit käyttää ohjelmistoa – ja nähdä kuinka muut markkinoivat jäsenyyttään..

Esimerkiksi PaleoPlan myy Paleon ateriaohjelmia tilauksen perusteella. He tarjoavat 14 päivän kokeilujakson, jotta potentiaaliset asiakkaat voivat testata palveluaan, ja heidän premium-suunnitelmissaan on 100% rahojen palautustakuu.

Kokeilunsa päätyttyä asiakkaat voivat päättää liittyä jäseneksi maksamalla 9,99 dollaria kuukaudessa, 49 dollaria kuuden kuukauden välein tai 89 dollaria vuodessa.

PaleoPlan-jäsenyyssuunnitelmat

Sinun pitäisi tietää, että jäsensivuston rakentaminen vaatii paljon kovaa työtä, mutta MemberMouse tarjoaa sinulle kaikki tarvitsemasi työkalut, jotta voit luoda jotain kannattavaa.

Katsotaanpa tarkemmin, kuinka voit käyttää MemberMousea tähän.

MemberMouse-asiakaspaneeli

Kun olet ostanut MemberMouse, voit käyttää MemberMouse.com-hallintapaneelia.

Kahden minuutin aloitusvideo näytetään sivun sydämessä, ja alla on linkkejä verkkosivustosi rekisteröintiin ja MemberMouse WordPress -laajennuksen lataamiseen..

Sivun oikeassa reunassa on navigointivalikko, joka näyttää linkit tilillesi, tukialueeseen, parhaisiin käytäntöihin ja kumppaniohjelmaan.

MemberMouse-hallintapaneeli

URL-osoitteen rekisteröiminen, jolla käytät MemberMousea, ei ole valinnaista – jos et kirjoita WordPress-verkkosivustosi URL-osoitetta tilisivullesi, saat kohtalokkaan virheen, kun yrität aktivoida MemberMouse-laajennuksen..

Valtuuta verkkosivustosi URL-osoite

Tukialueella on laaja tietokanta ja yhteisöfoorumi, ja MemberMouse-asiakkaat voivat myös avata tukiliput täältä.

MemberMouse-tukialue

Kaiken kaikkiaan pidin MemberMouse-asiakasalueesta – se on helppo navigoida, ja on olemassa paljon hyviä oppaita, joihin viitata oppiessaan, miten laajennus toimii.

MemberMouse-jäsenyyslaajennuksen asettaminen

Kun olet varmistanut WordPress-verkkosivustosi URL-osoitteen ja aktivoinut MemberMouse-laajennuksen, näet kaksi uutta valikkoa järjestelmänvalvojan alueella.

Yksi on nimeltään MemberMouse ja toinen nimeltään Reporting Suite.

Jos et halua näiden valikkojen olevan niin korkealla WordPress-hallintavalikossa, voit siirtää ne muualle Järjestelmänvalvoja-editorilla.

WordPress Admin Dasboard

MemberMouse-alue on paikka, jolla voit määrittää kaikki jäsensivustosi näkökohdat – kun se on aktiivinen ja tuotat myyntiä, voit seurata kaikkea raportointipaketissa.

MemberMouse-järjestelmänvalikot

Kuten kaikki monipuoliset WordPress-laajennukset, MemberMouse voi olla hieman pelottava aloittaessasi, koska jäsensivustosi luomiseen tarvitaan paljon asetuksia..

Asennuksen helpottamiseksi ei ole mitään ohjattua ohjattua toimintoa, mutta pääasiallinen MemberMouse-kojetaulu on hyvä lähtökohta, sillä se näyttää useita video-oppaita ja linkkejä MemberMouse-tukialueelle..

Linkit jäsenten hallintaan, tapahtumien selaamiseen, raporttipaketin käyttämiseen ja tuoteasetusten muuttamiseen ovat sivun yläosassa.

Alla on yhteenveto jäsenyyksistä ja tuotteista. Kun aloitat aloittamisen, sinulla ei ole täällä tietoja, mutta kun olet asettunut, löydät sen olevan hyvä yhteenveto jäsensivustosi suoriutumisesta.

MemberMouse Main Dashboard

MemberMouse-valikon yläosassa on linkit jäsenten hallintaan ja tapahtumien selaamiseen. Kun olet vasta aloittamassa, täällä ei ole mitään viittausta. Kun jäsensivustosi on kuitenkin avattu, tarkistat nämä sivut useammin kuin kokoonpanosivut.

Hallinnoi jäseniä -sivulla voit luoda jäseniä manuaalisesti ja määrittää ne luomillesi eri jäsenyyssuunnitelmille. Voit myös etsiä tiettyjen asiakkaiden profiileja tarkennetun hakukentän avulla, ja jäseniä voidaan viedä ja tuoda CSV-muodossa.

Tapahtumissivuilla voit selata asiakkaiden jäsenyyttä koskevia maksuja, mikä on hyödyllistä jäsenyyden vahvistamisessa ja kaiken oikeellisuuden tarkistamisessa.

Voit tarkastella maksun summaa, tilauksen numeroa, tapahtuman ajankohtaa ja päivämäärää sekä sitä, tapahtuiko maksu tytäryhtiölinkin kautta, sekä muita tärkeitä tietoja, kuten esimerkiksi maksatko maksu takaisin.

Hallituksen jäsenet

Tuoteasetukset-alueella voit hallita jäsenyyttäsi.

Sivun yläosasta löydät luettelon eri osioista: Tuotteet, jäsenyystasot, niput, kupongit ja tiputussuunnitelma.

Tuotteiden, nippujen hallitseminen & Jäsentasojen video päähallintapaneelissa auttaa sinua ymmärtämään, kuinka se kaikki toimii.

Luo uusi tuote

Jäsenyystasot viittaavat siihen, millä käyttöoikeustasolla jäsenellä on, ja jokaiselle jäsenyystasolle voit määrittää käyttäjän WordPress-käyttäjärooliin ja määrittää, mihin viestiluokkiin hän voi käyttää.

Tuotteet ovat sitä, mitä myydään asiakkaille. Tuote on määritetty joko yhdelle jäsenyystasolle tai yhdelle paketille, mikä tarkoittaa, että yhteen tuotteeseen voidaan liittää useita tuotteita.

Harkitse jäsenyyttä, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella tietokoneesi korjausohjeita. Yksi tuote voitaisiin luoda hintaan 29,99 dollaria kuukaudessa, jolloin jäsenet voivat tarkastella kyseistä sisältöä. Voit sitten tarjota saman sisällön muille alennuksella 19,99 dollaria kuukaudessa luomalla toisen tuotteen, joka liittyy kyseiseen jäsenyystasoon..

Olet sallinut vain yhden jäsenyystason käyttäjätiliä kohti, mutta kimppujen avulla voit lisätä useita jäsenyystasoja yksittäiselle käyttäjälle.

Älä huolestu, jos kaikki tämä on hämmentävää, koska se on järkevää, kun asetat asiat omalle jäsensivustollesi. Se on kaikki vain tapa määritellä käyttöoikeustasot ja ilmoittaa, mitä jäsenet voivat ja eivät voi nähdä.

MemberMouse-jäsenyystasot

Sisällön saatavuutta voidaan rajoittaa viesti- ja sivutasolla, ja voit rajoittaa viestin tai sivun sisältöä jäsenyystasolla tai nipulla.

Jos ruokitset sisältöä jäsenille, voit avata pääsyn siihen, kun käyttäjä on ollut jäsen tietyn päivän ajan.

Voit tarkastella minkä tahansa jäsenyyden tai nipun tippojen syöttöaikataulua milloin tahansa tuoteasetusalueelta.

Blogiviestien käyttöoikeustasot

Kupongit ovat tärkeä markkinointityökalu niille, jotka ylläpitävät jäsensivustoja.

MemberMouse antaa sinun luoda kuponkeja, jotka tarjoavat prosentuaalisen alennuksen tai kiinteämääräisen alennuksen, jota voidaan soveltaa ensimmäiseen maksuun tai kaikkiin maksuihin.

Voit jopa tarjota ilmaisen jäsenyyden kuponkilla.

Kupongin luominen

Kassa-asetusalueella voit luoda mukautettuja kenttiä, valita, mistä maista asiakkaat saavat ostaa ostoksia, ja lisätä käyttämiäsi lähetystapoja. Muita tämän alueen asetuksia ovat oletusvaluutta, oletusjäsenyystaso ja se, sallitaanko jäsenille suhteelliset jäsenpäivitykset ja -tasot.

Maksupalveluntarjoajat voidaan määrittää maksutapahtumien alueelle, ja paikan päällä ja ulkopuolella olevat vaihtoehdot ovat käytettävissä.

Testitietosivu auttaa sinua kasvattamaan lomakkeita esipopuloimalla, ja voit valita, peruuttaako jäsenen peruutuspyyntö kovasti jäsenyyden vai keskeytetäänkö se vain.

MemberMouse-maksutavat

Muita MemberMouse-järjestelmänvalvojan valikon asetuksia ovat sähköpostimarkkinoinnin integroinnin määritykset, unohtuneen salasanan sähköpostimalli ja asiakkaiden tytäryritysprofiilin määritteleminen..

Kehittäjätyökalujen osiossa voit luoda push-ilmoituksia, kun tietty tapahtuma tapahtuu – esimerkiksi kun tuote on ostettu tai uusintamaksu epäonnistui. Voit saada ilmoituksen sähköpostitse tai Zapier-ilmoituksella tai soittaa mukautetulle ohjelmalle.

Tällä alueella on myös tietoa API-käyttöoikeustiedoista sekä WordPress-koukkuista ja -suodattimista.

Push-ilmoitukset

MemberMouse antaa sinun muokata verkkosivustosi kirjautumislomakkeita ja valita, mitkä kentät sisältyvät lomakkeisiin.

Siellä on myös toimintaloki, jonka avulla voit nähdä kaikki muutokset, joita on käsitelty ajan myötä.

Aktiivisuustaso

Monia muita hyödyllisiä asetuksia löytyy yleisistä asetusalueista.

Työntekijöitä voidaan luoda auttamaan sinua hallitsemaan jäsensivustoasi – ominaisuus, joka on erityisen tärkeä verkkosivustosi kasvaessa.

Vikasietotilan ja asennuksen korjausvaihtoehtojen lisäksi täältä löydät kymmeniä sekalaisia ​​asetuksia, kuten kotisivu, sisäänkirjautuminen, sisällön suojaus ja CSS.

MemberMouse-yleiset asetukset

Kun MemberMouse aktivoidaan verkkosivustollesi, luodaan 13 uutta sivua, jotka auttavat sinua rakentamaan jäsenalueesi.

Voit muokata näitä sivuja ja lisätä lisäsivuja jäsenille – mallisivu on loistava lähtökohta tälle.

MemberMouse-sivut

Yksi ominaisuus, jota rakastan MemberMousessa, on esikatselupalkki, jonka avulla voit nähdä verkkosivustosi tärkeät alueet jäsenen silmien kautta. Tämän avulla voit tarkistaa jäsensivut ja rajoitetun sisällön sekä nähdä, mitä jäsenet näkevät.

Voit esikatsella sivuja tietyn jäsenyystason ja sen mukaan kuinka monta päivää käyttäjä on ollut jäsenenä. Joten jos tarkistat jäsentasoa kymmenentenä päivänä, sinun ei pitäisi nähdä sisältöä, jota ei tiputettu ruutuun ennen 14. päivää..

Se on loistava työkalu varmistaa, että kaikki on asetettu oikein.

MemberMouse-käyttöliittymä

Kaksi MemberMouse-widgettiä on saatavana: Suojattu sisältö ja SmartWidget.

Suojattu sisältö auttaa sinua näyttämään saatavilla olevaa ja tulevaa sisältöä jäsenille. SmartWidget on tyhjä tekstialue, jonka avulla voit kirjoittaa HTML-, Javascript- ja SmartTags-tiedostot.

SmartTags-sovelluksen avulla voit muuttaa dynaamisesti sivun sisältöä sen mukaan, kuka sitä lukee. Lyhytkoodeja käyttämällä voit rajoittaa sisällön tiettyihin jäsenyystasoihin, muuttaa linkkejä, jotka näytetään, ja jopa näyttää räätälöityjä ylä- ja alamyyntiä.

Voit integroida tämän verkkosivustollesi useilla tavoilla – esimerkiksi voit näyttää erikoistarjouksia blogin viesteissä olemassa oleville jäsenille, joita muut kuin jäsenet eivät näe.

MemberMouse-widgetit

Kuten kaikki jäsenlisäosat, sinun on vietettävä aikaa MemberMouse-palvelun kanssa asettaaksesi kaikki oikein haluamallasi tavalla. Tämä varmistaa, että maksut suoritetaan oikein ja jäsenet eivät voi nähdä sisältöä, jota he eivät voi nähdä.

En usko, että mikään tämän näkökohta on vaikeaa, mutta rohkenen sinua katsomaan videokoulutusta kojelaudasta, koska ne antavat loistavan yleiskuvan jokaisesta kokoonpanoalueesta.

Tietojen analysointi Reporting Suite -sovelluksessa

Tätä arviota varten MemberMouse-kehittäjät lähettivät ystävällisesti minulle kopion laajennuksesta. Tämän avulla sain testata sitä laajasti WordPress-testisivustollani ja ymmärtää sen toimivuuden.

Valitettavasti, koska en ole vielä käyttänyt MemberMousea suorassa verkkosivustossa, en pystynyt tuottamaan merkityksellistä tietoa raportointijoukossa. Onneksi MemberMouse-tietokanta auttoi täyttämään joitain tyhjiä kohtia.

Raportointiohjelmisto näyttää jäsen-, myyntitiedot, asiakasarvon ja muut tiedot. Keskeinen kojetaulu näyttää loistavan yleiskatsauksen yrityksesi sijainnista ja auttaa sinua näkemään kuinka sitoutuneet jäsenet ovat.

Raportointi Suite-hallintapaneelista

Jäsenmääräsivulla on taulukko, joka näyttää kuinka monta ihmistä on liittynyt jäsenyyttäsi. Voit tarkastella näitä arvoja päivän, viikon, kuukauden tai vuoden mukaan, ja myös alkamis- ja lopetuspäivämäärä voidaan valita.

Nämä luvut jakautuvat tarkemmin jäsenmyynti-sivulle, mikä on hieno tapa analysoida missä tulosi syntyy.

Sviittien myynnin raportointi jäsenyystasolla

Muut raportit sisältävät tuotemyynnin, asiakasarvon, nopean keskiarvon, vertailevat jäsenyystasoja, maksupalveluita ja kanavamyyntiä.

Kaikki nämä raportit auttavat sinua näkemään suuremman kuvan ja ymmärtämään, mitä jäsenet ostavat, kun he ostavat, kuinka he maksavat ja enemmän.

Suite Channel Sales -raportointi

Navigointivalikko on käytettävissä koko raportointipaketin alueella. Samat linkit WordPress-järjestelmänvalvojan valikossa näkyvät täällä, lisättynä mahdollisuus tyhjentää raporttien välimuisti.

Raportointi Suite-valikko

Raportointipaketti teki minuun todella vaikuttuneen – se antaa hienon analyysin jäsensivustostasi ja auttaa sinua näkemään, mitkä suunnitelmat toimivat hyvin. Jäsenyyssivustosi kasvaessa analytiikasta tulee tärkeämpi tulevaisuuden kehitys- ja markkinointipyrkimyksissäsi, joten tämä on oleellinen osa MemberMouse.

Olin kuitenkin yllättynyt siitä, että raportteja ei voida viedä. Tämä on jotain, joka toivottavasti lisätään tulevaisuudessa.

MemberMouse hinnoittelu

MemberMouse on premium-luokan WordPress-laajennus, ja kolme erilaista suunnitelmaa on saatavana niiden ostajille: Kasvu, Edistynyt ja Professional.

Lukuun ottamatta korkeinta ammatillista suunnitelmaa, kaikki suunnitelmat rajoittavat sitä, kuinka monta jäsentä sinulla voi olla.

Aloitussuunnitelma maksaa 19,95 dollaria kuukaudessa 1000 jäsenelle, 39,95 dollaria kuukaudessa 5000 jäsenelle ja 59,95 dollaria kuukaudessa 10 000 jäsenelle. Suurin osa plugin-ominaisuuksista on sisällytetty tähän suunnitelmaan, kuten sisällön suojaus, tippuva sisältö, kassasivut, ylä- ja alamyynnit sekä perusraportointi.

Edistynyt suunnitelma, 99 dollaria kuukaudessa, lisää edistyneen raportointipaketin, eliniän arvoraportoinnin, vaihtuvuus- ja säilytysraportoinnin, sosiaalisen median sisäänkirjautumisen ja UserVoice-integraation. Monet WordPress-käyttäjät päivittävät tähän suunnitelmaan, kun heidän jäsensivustonsa on perustettu, koska se tukee jopa 50 000 jäsentä.

Ammatillinen suunnitelma maksaa 299 dollaria kuukaudessa enintään 100 000 jäsenelle ja 599 dollaria kuukaudessa rajattomalle määrälle jäseniä. Tämä suunnitelma lisää integraatiotukea LimeLight CRM: lle ja antaa asiakkaille puhelintukea.

MemberMouse hinnoittelu

14 päivän ilmainen kokeiluversio on saatavilla, jotta voit testata MemberMousea ja nähdä, onko se sinulle sopiva. Suosittelen hyödyntämään tätä ennen kuin kirjaudut mihin tahansa suunnitelmaan.

Ilmaisen kokeilujakson käyttäminen edellyttää, että maksu suoritetaan PayPalilla tai luottokortilla. Muista peruuttaa tämä toistuva maksu, jos et halua käyttää MemberMousea verkkosivustollasi kokeilun ulkopuolella, koska sinulta veloitetaan 19,95 dollaria kuukaudessa aloitussuunnitelmasta, jos et.

Ilmainen kokeilu MemberMouse

Nautit oikeudenkäynnistäsi?

Jos avaat uuden jäsensivuston ja päätät ostaa MemberMouse-palvelun kokeilun jälkeen, suosittelen pitämään aloitussuunnitelmaa vähintään muutaman viikon ajan. Tämän avulla voit nähdä, tarvitsetko edistyneissä tai ammatillisissa suunnitelmissa tarjottuja toimintoja, kuten raportointiohjelmaa.

Niiden teistä, joilla on vakiintunut jäsensivusto, on todennäköisesti valittava yksi edullisemmista suunnitelmista nykyisten jäsentenne majoittamiseksi. Katso “Tuo jäseniä tuontitoiminnolla” -ohjeet, jotta saat käsityksen siitä, kuinka voit siirtää tietoja toisesta WordPress-jäsenlisäosasta.

Lopulliset ajatukset

WordPressille on saatavana paljon hienoja jäsenlisäosia, ja MemberMouse ansaitsee perustellusti olevansa yksi parhaimmista..

Kun olet pohtinut, kuinka asettaa jäsenyystasot ja tuotteet oikein, voit alkaa lisätä sisältöä verkkosivustoosi ja mainostaa jäsenyyksiä potentiaalisille asiakkaille..

Kuten kaikki WordPress-laajennukset, on muutamia alueita, joissa sitä voidaan parantaa. Haluaisin esimerkiksi nähdä, että kehittäjät yksinkertaistavat alkuvaiheessa tapahtuvaa asennusta lisäämällä ohjattu asennustoiminto täydentämään heidän videooppaitaan.

Uusien ominaisuuksien osalta haluaisin nähdä kyvyn viedä raportteja. Haluaisin myös paremman tuen digitaaliselle sisällölle, kuten e-kirjoille, PDF-dokumenteille ja videoille. Kaikkia tätä sisältöä voidaan rajoittaa MemberMouse-ohjelmalla, mutta olisi hienoa nähdä tätä toimintoa laajennettuna, jotta käyttäjien ei tarvitse luottaa kolmansien osapuolien laajennuksiin.

Käytetään / käytetään MemberMousea? Tai muita jäsenliittymiä? ajatuksia?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me